NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 04-dec
 • Glasbene jaslice za dojenčke in mamice z Julcsi

 • nedelja 06-dec
 • Miklavževa predstava Zgodba o Lipici

 • sobota 12-dec
 • Od kolišča do mestnega središča

 • torek 15-dec
 • Pravljični sprehod s svečkami in baklami

 • sobota 26-dec
 • Praznična predstava Zgodba o Lipici

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  10 točk Božjega Načrta po Owenu Watersu (1/2) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  četrtek, 26. november 2020 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  Za intonacijo in uglasitev s temo, mi-mi-mi:) najprej preberimo najnovejše kratko sporočilo Stvarnika.

  “When you finally embrace the imperfections within, you will finally see exactly how perfect you are. ~ Creator” The Creator Writings, transcribed by Jenifer Farley, 22.11.2020

  “Ko boste končno sprejeli nepopolnosti v sebi, boste končno videli, kako popolni ste. - Stvarnik”

  V prevodu iz karmičarskega jezika, ko boste sprejeli Zlo kot del sebe, boste postali Perfektni.

  Beri dalje (1.888 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 11.27.20 @ 09:43 z Yoda 
  | More

  Ljubezen in strah sta spremljevalca našega vsakdana Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 24. november 2020 @ 05:02 CET
  Uporabnik: Pozitivke

  Želimo si ljubezni, ki se nam neprestano izmika in strah, ki je tako prisoten, da ga niti ne zaznamo več. Ljubezen in strah sta osnovni energiji. Energiji dveh polov, energiji, ki nas močno pretreseta, energija, zaradi katere smo preživeli in energija, ki je za mnoge smisel življenja. Energiji, ki jih zaznamo preko čustev in občutkov.

  Veselje, sreča, žalost, gnus, ljubosumje, zavist... so le izpeljanke energij ljubezni in strahu.
  Veselje, sreča, žalost, gnus ljubosumje in zavist so le izpeljanke teh dveh energij.

  Beri dalje (1.151 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Čustvene plasti - načelo čebule Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  nedelja, 22. november 2020 @ 05:02 CET
  Uporabnik: Anonymous

  Nekateri ljudje so kot surova jajca s trdo zunanjo lupino. Ampak ko lupina zaradi zunanjih dejavnikov (neznancev, sodelavcev, prijateljev, družinskih članov) poči, pričnejo take osebe razpadati.

  Nekateri ljudje so kot puding, mehki, nežni in popustljivi. Nimajo čustvenih pregrad in drugi z njimi zlahka upravljajo in jih zlorabljajo.

  Nekateri ljudje so kot čebula. Čebule čustveno rastejo, imajo čustvene plasti, ki jih razumejo in poznajo. Vedo koliko razkriti, ne da bi bili čustveno prizadeti.  Svoje čustvene plasti lupijo, kakor je njih volja.

  Beri dalje (261 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  4 pogoste blokade lastne sreče Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  ponedeljek, 16. november 2020 @ 05:02 CET
  Uporabnik: Pozitivke

  Vir sreče smo mi sami, kadar živimo sebe

  Življenje je pusto, če v njem ni žarkov sonca sreče in zadovoljstva, kajti to nas polni z energijo visoke vibracije. Kadar se dobro počutimo, smo oddajnik visoke vibracije in znatno laže dostopamo tudi do kreativnih idej. Smo največje darilo in vzor svojim bližnjim in svetu.

  Če želimo biti v življenju srečni, je potrebno, da za srečo v svojem življenju poskrbimo sami pri sebi. Kadar je naš vir sreče odvisen od volje drugih ali od zunanjih okoliščin, vir sreče presiha, dokler morda celo ne presahne. Za trajni vir sreče zato lahko poskrbimo zgolj sami, da živimo srečno, smo pogumni in si sledimo.

  Beri dalje (634 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 11.16.20 @ 10:45 z Nan 
  | More

  Psihiatrična ocena predsednika ZDA Donalda Trumpa (Z/ZDA) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  četrtek, 12. november 2020 @ 05:04 CET
  Uporabnik: SENAD

  V času ameriških volitev, po katerih bo sedanji predsednik postal bivši ali novi stari še štiri leta, je koristno, da vemo, s kom smo ali bomo še imeli opravka. Greely Miklashek, profesionalni psihiater, je napisal zelo zanimivo psihiatrično oceno Donalda Trumpa in z njo na psihonalitični način pojasnil, blago rečeno, čudno Trumpovo vedenje. Članek ima 3 dele, Z, D in A:)

  »Psihologija Donalda J. Trumpa

  Psihiatrična ocena našega trenutnega predsednika Donalda J. Trumpa je bila narejena po zelo obsežnem pregledu na stotine ur televizijskih intervjujev in internetnih člankov, branja knjig Dr. Mary Trump Preveč in nikoli dovolj (Too Much and Never Enough, Michael Cohen Nezvest (Disloyal), in David Kay Johnston Stvarjenje Donalda Trumpa (The Making of Donald Trump).

  Beri dalje (2.215 besed) 4 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 11.17.20 @ 22:37 z Yoda 
  | More

  Psihiatrična ocena predsednika ZDA Donalda Trumpa (D/ZDA) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  četrtek, 12. november 2020 @ 05:03 CET
  Uporabnik: SENAD

  Avtorja sem vprašal, kakšno terapijo bi on predpisal Trumpu za zdravljenje, koliko časa bi trajalo in kakšne so možnosti za popolno ozdravljenje. Kaj bi svetoval Melaniji in njunemu sinu, ali sta v nevarnosti?

  Odgovoril je, da so borderline* osebnostne motnje zelo težke za zdraviti, saj so takšne osebe zelo občutljive na zavračanje. On ne pozna niti enega primera uspešnega ozdravljenja. Njega skrbi, da bo njihov Nori Kralj, Mad King, kot ga kliče, Trump naredil samomor, ko se bo znašel v brezizhodni situaciji tako kot Hitler.

  *borderline ali po slovensko mejna osebnostna motnja: »Pri mejni osebnostni motnji se stopnja organizacije identitete kaže v nasprotujočih si doživljanjih sebe in negotovi identiteti, intenzivni čustveni nestabilnosti, slabše integriranem konceptu selfa in pomembnih drugih oseb, nasprotujočem si vedenju, subjektivnem občutku praznine in močno prisotnem strahu pred zapuščanjem.« https://www.mojpsihoterapevt.si/clanek/Vse-o-mejni-osebnostni-motnji/id/188

  Beri dalje (715 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Psihiatrična ocena predsednika ZDA Donalda Trumpa (A/ZDA) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  četrtek, 12. november 2020 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  Trumpa so ustvarili karmičarji po lastni podobi

  Za karmičarje Trump ni resnično bitje, ampak je le inkarnacija nekoga drugega. Za njih naša življenja niso resnična življenja, ampak le filmske predstave. Tudi zgornja psihiatrična ocena je del karmične igre, v kateri en filmski lik ocenjuje drugega:) O Trumpu je dalo svoje mnenje tudi več drugih psihiatrov, ki pravijo, da ima vse znake mentalne bolezni. Washington Post dnevno šteje njegove laži, katerih je že več deset tisoč.

  Karmičarji nam z nastavljanjem Trumpa in drugih psihopatov za predsednike držav in vlad kažejo, da nam lahko delajo, kar hočejo in se ob tem še delajo norca iz nas. S tem nam kažejo, za kako neumne nas imajo. Kakršni ste, takšne predsednike imate:)

  Beri dalje (1.184 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 11.18.20 @ 13:15 z Yoda 
  | More

  Ne žalujte za živimi, raje se jih spominjajte z ljubeznijo (3/2) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 3. november 2020 @ 10:45 CET
  Uporabnik: SENAD

  Preden preberemo originalo verzijo 5 faz žalovanja od Elisabeth Kobler-Ross, poglejmo še dve variaciji tega škodljivega pristopa.

  Na strani: https://dobrakarma.si/clanek/custva/sok-umrla-je-posebej-ljubljena-oseba-739726 v članku: 5 faz žalovanja ob izgubi bližnjega - spoznajmo jih, lažje nam bo lahko spoznamo še nove prijeme za »pravilno« žalovanje, ki, tako kot druge verzije, navajajo človeka v žalost in samo-usmiljenje. V članku je tudi nekaj New Age religioznih »nasvetov« za duhovno žalovanje.

  Beri dalje (4.184 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Ne žalujte za živimi, raje se jih spominjajte z ljubeznijo (2/2) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 3. november 2020 @ 10:40 CET
  Uporabnik: SENAD

  Preden naštejem 5 faz žalovanja, poglejmo, kaj se zgodi z dušo po smrti po križ-ščanski razlagi. Na internetu sem prebral, da v angleški bibliji, v Stvarjenju 2:7, piše, da “bog ni ustvaril telesa in potem dal dušo notri kot pismo v kuverto prahu, temveč je najprej ustvaril človeško telo iz prahu in potem vanj vdihnil božanski dih in tako oživel prašno telo. To pomeni, da prah ne vsebuje duše, ampak je postal duša, celovito bitje”.

  S tem zanikajo inkarnacijo bitja v fizično telo, čeprav naj bi se sam bog inkarniral v Jezusa:) Morda je tak nebeški spust in vožnja v tujem vozilu privilegij boga in nikogar drugega. Kot vemo, se novo bitje začne z oploditvijo jajčeca. Ali se po križ-ščansko že jajčece samo šteje kot “prašno telo”, ali to postane šele po združitvi s semenčico. V vsakem primeru mora Jahve zelo paziti, da pravi trenutek pihne v maternico in oživi mikro prah:)

  Beri dalje (4.298 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Ne žalujte za živimi, raje se jih spominjajte z ljubeznijo (1/2) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  sobota, 31. oktober 2020 @ 20:45 CET
  Uporabnik: SENAD

  Ko človek umre, se na nebu veselijo.

  Žalost ni naravna in predvsem tudi ni originalno naša. Karmičarji, ki napišejo scenarij za življenja naših inkarnantov in jih preko njih vsilijo tudi nam, napišejo tudi vnaprej določene oblike neprijetnosti, omejitev, bolezni, poškodb in nasilja, zaradi katerih bo inkarnant oziroma mi trpel in trpeli v tem življenju.

  Inkarnanti z nasilno inkarnacijo prinesejo tudi svojo in žalost svojih svojcev, družine, partnerjev in otrok, s seboj in z njo prežamejo in intonirajo energijsko telo človeka, v katerega se inkarnirajo.

  Beri dalje (4.548 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Ženske: Živimo v času velikega prebujenja Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  sobota, 31. oktober 2020 @ 05:02 CET
  Uporabnik: Pozitivke

  Rojene smo za te čase

  Živimo v času velikega prebujenja. Zaobljube tišine so razveljavljene. Spominjamo se svetosti tistega , kar pomeni biti ženska. Rojevamo novo dobo.

  Starodavni vidci in modreci so napovedali ta trenutek za obdobje, v katerem živimo. Leto 2012 je formalno zaznamovalo  njegov začetek, a najavljalo se  je že prej. In odločile smo se utelesiti v njem. Rojene smo za te čase.
  Nekateri jim pravijo konec patriarhata. Maji so jim rekli nova zora. Jaz jim pravim doba svetlobe. Imenujte jih kakorkoli že, a vse duše morajo vstati.

  Beri dalje (301 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 10.31.20 @ 18:09 z Nan 
  | More

  Kako lahko postanete bolj odločni? (4/4) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  sreda, 28. oktober 2020 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  Zakaj je bog naredil ljudi tako neodločne?

  Ko jih je že delal:) Ali je to le božji preizkus, da na skrivaj vidi, kaj vse bi ljudje počeli, če bi lahko sami odločali? Morda je to izraz Gospodove neodločnosti, saj jih je baje naredil po lastni podobi. Ali pa je ljudi namerno tako oslabil, da ne bi bili tako močni kot on, Veliki Odločevalec?

  Po bibliji in drugih verskih besedilih verni sploh ne smejo sami odločati o ničemer, saj bi s tem posegli v božji plan. Bog ne daj, da bi se vmešavali v božje posle:) Bog je že o vsem odločil, ko je v enem tednu ustvaril vse. Ljudje tako nimajo kaj za praskati zraven, samo pokvarili bi to »božansko stvaritev«. Ne glede na to, da je v enem delovnem tednu ustvaril že čisto Vse, je dal vseeno ljudem svobodno voljo, da lahko delajo, kar hočejo. Pa ti bodi vernik:)

  Beri dalje (2.412 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 10.28.20 @ 13:03 z Yoda 
  | More

  Najbolj srečni smo pri 33 letih Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  sreda, 21. oktober 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Če ste ravno pred pragom svojih tridesetih, se spomnite, kako ste si kot najstnik želeli biti odrasli. Medtem pa je raziskava pokazala, da so trideseta nova dvajseta, vrh sreče pa dosežemo pri 33. letih.

  Pred kratkim je socialno omrežje Britain's Friends United objavilo anketo za ljudi nad 40. letom starosti in rezultati so pokazali, da je bilo kar 70% vseh vprašanih najbolj srečnih, ko so dopolnili 33 let. Psihologinja Donna Dawson je našla odličen razlog za to. Pri 33 smo se ravno otresli otroške naivnosti in divjih najstniških let brez da bi izgubili mladostniško energijo in veselje.

  Beri dalje (154 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Kako lahko postanete bolj odločni? (3/4) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  ponedeljek, 19. oktober 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Dragi prijatelji, preden nadaljujemo z našo temo o razlogih za neodločnost in nasveti za odločnost, najprej lepo pozdravljam vse nove naročnike. Dobrodošli! Prijazno pozdravljam tudi bralce, ki ste se že prej vključili v prijetno družbo prebujajočih se ljudi, ki želimo boljše in lepše življenje za vse.

  Hvala vam, da moje novice za osebnostni, osebni, partnerski in družinski razvoj, priporočite tudi vašim sorodnikom, prijateljem, sodelavcem, sosedom, znancem in tudi neznancem:) Tudi njim bodo Dobre Novice zelo koristile. Napišite jim kratko sporočilo, jih lepo pozdravite, priporočite moje brezplačne in koristne novice in dodajte povezavo za prijavo https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/ Dodajte še, da bodo ob naročilu na novice dobili tudi brezplačno knjigo Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?

  Beri dalje (1.792 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 10.22.20 @ 10:45 z Yoda 
  | More

  Preprosto vprašanje, ki bo razkrilo vašo osebnost Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  sreda, 14. oktober 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Anonymous

  Kaj lahko preprosto vprašanje pove o vaši osebnosti?
  Mnogo, odvisno od vprašanja.

  Vprašanje:“Če bi lahko izbirali med sposobnostjo letenja ali biti neviden, kaj bi izbrali in zakaj?”

  Odgovor lahko razkrije ali oseba hrepeni po nezadržni svobodi izražanja (letenje) ali po varni preračunljivosti/pretkanosti in moči (nevidnost).

  Beri dalje (225 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 10.14.20 @ 13:39 z Nan 
  | More

  Kako lahko postanete bolj odločni? (2/4) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  ponedeljek, 12. oktober 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Tomaž Kvas, avtor članka, našteje nekaj nasvetov za lažje odločanje.

  »Vzeti vajeti v svoje roke

  Oglejmo si nekaj nasvetov, kako premagati neodločnost. Kadar omahujemo, med nami in našimi cilji stojita strah ali občutek nemoči. Čeprav stanje neodločenosti ni prijetno, je vseeno lažje prenašati ga, kot pa se spoprijeti z odgovornostjo za dokončno odločitev, če se ta izkaže za slabo. V stanju neodločenosti lahko ohranjamo slepilo gotovosti. V takšnih primerih se moramo vprašati, kakšno ceno ima nedejavnost in ali nemara ni ta višja od cene slabe odločitve. Slaba odločitev je često boljša od nobene.«

  Beri dalje (1.523 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 10.12.20 @ 23:35 z Yoda 
  | More

  Pametni telefoni in odnosi Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 6. oktober 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Si še predstavljamo življenje brez pametnih telefonov? Zakaj jih tako obožujemo? Ker nas povezujejo s številnimi ljudmi? Ker imamo zaradi njih lahko več povezav? Toda vprašati bi se morali, koliko smo z njimi zares povezani? Si povezanosti z drugimi želimo, toda z omejitvami, ki jih prinašajo telefoni?

  Ali z SMS-sporočili še posredujemo enaka sporočila skrbi, osebne vpletenosti in zanimanja? V uporabi pametnih telefonov in pošiljanju SMS-sporočil se zrcali današnji razvoj medsebojnih odnosov.

  Beri dalje (1.370 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Kako lahko postanete bolj odločni? (1/4) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  ponedeljek, 5. oktober 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Naj vas najprej pohvalim, da ste se odločili, da preberete ta članek. To je bila dobra odločitev, saj vam bo članek zelo koristil, da boste spoznali vzroke za vašo morebitno neodločnost in se naučili odločati oziroma izboljšal vašo odločnost in odločanje.

  Ko sem pripravljal članek, sem na netu videl kar precej različnih sopomenk, izrazov, ki pomenijo isto ali podobno, a zvenijo drugače, s katerimi imenujemo neodločnost in ali vzroke za to cincavost, cagavost in mencanje.

  Slovenski jezik pozna naslednje lastnosti in vzroke za neodločnost:

  Beri dalje (1.434 besed) 4 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 10.11.20 @ 14:10 z Yoda 
  | More

  Mi nismo podpisali za to! (2/2) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  nedelja, 27. september 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Preden pregledamo še drugi del članka, naj vam povem, da je avtor naslovne fotografije Mrhovinar in mala punčka Kevin Carter, ki je za to fotko dobil Pulitzerjevo nagrado. Posnel jo je v Južnem Sudanu, v Afriki, kjer je lakota doma. Na internetu piše, da naj bi punčka preživela, a je 14 let kasneje umrla zaradi malarije. Tudi avtor fotke je umrl zelo mlad, saj so ga karmičarji ubili s »samomorom« že pri 33 letih.

  To je fotka, ki odlično prikazuje Karmično organizacijo in njihov predatorski pogled na nas kot na plen. Za njih smo samo hrana, in zato, da bi jim čim bolj teknila, jo najprej dobro izmučijo. Kot parazitskim in Zlim mrhovinarjem jim živo ne paše, oni so nori na mrtvo, gnilo, smrdljivo in pokvarjeno. Kevin, bravo, veselim se, da te bomo kmalu oživeli in da boš v novem življenju fotografiral veliko bolj prijetne fotke.

  Beri dalje (1.818 besed) 2 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 09.29.20 @ 15:28 z Yoda 
  | More

  Ljubi sebe in sam postani ljubezen Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  petek, 25. september 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Potem boš pravo in resnično ljubezen tudi dobil. Težko je včasih razložiti, da ljubiš najbolj kot lahko in znaš. Ko se odločiš, daš vse kar imaš. Intenzivno ljubiš z vsem svojim bitjem. Ljubiš nežno, srčno in nedolžno. Ljubiš celostno, vendar si neodvisen in nenavezan na osebo v smislu, da se prav vsak trenutek zavedaš, da je dan za dnem minljiv. Lahko je tudi zadnji. Si srečen in zato posledično nekoga globoko ceniš in spoštuješ ter ne pričakuješ. Ničesar.

  Premagaš vsa lastna pričakovanja, saj veš, da ti druga oseba ne more dati tistega kar iščeš, če sam nimaš.
  In prav tako tvegaš svojo ranljivost in dopuščaš možnost, da boš prizadet. In ne bo prvič.

  Beri dalje (535 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Pravila prvega zmenka Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  četrtek, 24. september 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Piše: Neža Žigon v Vivi www.viva.si

  Prvi zmenki so lahko strašni, zlasti če dalj časa niste bili "v igri". Prav nič ne bodite presenečeni, če se boste počutili, kot da ste znova v osnovni ali srednji šoli. Pripravljeni bodite tudi na to, da bo zmenek, v primeru, da vam oseba ne bo všeč, dolgočasen ali celo mučen. Zato so najboljši kratki zmenki, ne daljši od ene ure. Kosilo, sladoled, kava itn. so najboljše možnosti.

  Najzanesljivejša pravila prvega zmenka (zlasti če gre za zmenek na slepo!) so: (1) dva avtomobila, (2) javni kraj, (3) ne odidita skupaj.

  Beri dalje (421 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 09.24.20 @ 14:02 z Nan 
  | More

  Hitro okrevanje Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 22. september 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Andreja Cepuš

  Tudi če smo na vsak način predani svoji pozitivni usmerjenosti in naravnanosti, nam včasih pot prekriža - življenje. Kljub našim najboljšim nameram, se bodo našli trenutki, ko nas bo rezultat lastnih dejanj nekoliko zanesel s smeri.

  Ko se to zgodi, ni razloga, da bi se obtoževali. Samo prepoznajmo, sprejmimo, se kaj iz tega naučimo in se premaknimo spet naprej v pozitivno smer.

  Tako zmagovalci kot poraženci se spotaknejo. Razlika je samo v tem, da so se zmagovalci naučili, kako se hitro pobrati.

  Beri dalje (122 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Mi nismo podpisali za to! (1/2) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  ponedeljek, 21. september 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Saj nismo neumni.

  Karmična pogodba oziroma »dušni zapis«.

  Izraz »dušni zapis« ni resničen in točen, saj si »duša« oziroma človek z drugega planeta, ki ga karmičarji prisilijo v inkarnacijo, ni sam »zapisal« ničesar. Scenarij za njegovo inkarnacijo napišejo karmičarji.

  Na internetu lahko v več kanaliziranih sporočilih preberemo, da smo si naša življenja izbrali sami in da smo celo podpisali karmične pogodbe za to inkarnacijo. To ni res. To je lažniva karmičarska propaganda, s katero nas želijo prisiliti, da bi sprejeli Karmično organizacijo in njihovo Zlo kot nekaj Dobrega.

  Beri dalje (2.484 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 09.23.20 @ 15:34 z Yoda 
  | More

    Hitro iskanje  
  Podrobnejše iskanje
   Aktualno  


   Prijava uporabnika ? 
  :

  :

  Nisi registriran uporabnik? Registrirajte se.
  Si izgubil svoje geslo?
   Pomoč  
  Klikni za pomoč pi registraciji.

   Zanimivo branje  


   Mesečni horoskop  

  Klikni sliko za vstop na mesečni horoskop .

  Klikni za ogled horoskopa

   SLIKA TEDNA  

  Klikni sliko za povečavo.

  Klikni sliko za povečavo.

   Druženje  

  Imaš vprašanje?
  Bi se rad pogovarjal?
  Delil znanje z drugimi?

  Vabimo vas, da obiščete različna področja na forumu svet pogovorov.

  Akutalno doma in globalno
  Osebna in duhovn rast

  Zdravje in prehrana
  Knjige & Filmi & Slike & Glasba
  Ekologija in gaja
  Dodaj svojo idejo za boljši svet
  Kje ti (si) lahko danes pomagamo?


   Na liniji so:  
  Gostje: 51

   Vreme  

  Vreme
  Več o vremenu

   Opisi in navodila  

  * Uredništvo

  Pomoč in navodila za obiskovalce Pozitivk
  * Če prijava ne deluje
  * Kje, kaj in kako na pozitivkah
   
  Predlogi, vprašanja, ideje:

  * Vprašanja za uredništvo
  * Ideje in predlogi za boljše pozitivke

  Navodila za članke in dogodke

  * Navodila za objavo člankov na pozitivkah
  * Navodila za objavo dogodkov na pozitivkah

  Opisi Pozitivk in Sončne pošte

  * O Sončevih pozitivkah
  * Namen in cilji pozitivk
  * Sodelujte pri ustvarjanju
  * O Sončni pošti

  Oglaševanje

  * Oglaševanje na pozitivkah
  * Objava dogodkov

  Pozitivke so ustvarjene v GeekLog 1.4.x!

  Sodelujte z nami pri ustvarjanju najboljšega časopisa v Sloveniji.

  Dobrodošli


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 4,58 seconds