NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 22-sep
 • Palestina v besedah: Palestinska zemlja

 • četrtek 23-sep
 • Zvočni sprehod: Zemljanka Gaja

 • petek 24-sep
 • Angleški bralno-debatni krožek

 • sobota 25-sep
 • Narišite svoj nasmeh (Logatec)

 • nedelja 26-sep
 • Nazaj k naravi, dogodek za mlade v naravi

 • ponedeljek 27-sep
 • Onkraj materialističnega prepričanja

 • torek 28-sep
 • Ciril Kosmač: Lovim pomladni veter

 • sreda 29-sep
 • Arhitektura v živo: Delavski dom Trbovlje

 • četrtek 30-sep
 • Modrosti o grajski trti in vinu

 • petek 01-okt
 • Slavnostna akad. v počastitev 26. praznika obč. GR

 • sobota 02-okt
 • Laško Pohorski smuk - smučanje po travi

 • nedelja 03-okt
 • Voden ogled: France Štiglic - filmska zapuščina

 • ponedeljek 04-okt
 • Orientalski plesi

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Resnična samozavest Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 21. september 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Andreja Cepuš

  Najmočnejša samozavest je tiha, notranja samozavest. In najbolj zanesljiv znak, ki kaže na pomanjkanje samozavesti je potreba po širokoustenju.

  Delujmo s ponižnostjo in kar bomo zgradili, je naša lastna samozavest. Manj kot se oziramo na to, da bi naredili vtis na druge, večji vtis bomo nanje naredili.

  Bodimo pošteni in avtentični in naša samozavest bo zrasla. Bolj ko bomo spoznali, da ni nobene potrebe po tem, da bi skrili sebe, kakršni v resnici smo, bolj samozavestni bomo postali pri vseh svojih opravilih.

  Beri dalje (91 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  15 stvari, ki jih morate vedeti o korona noriji (4/5) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  nedelja, 19. september 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  10. Kaj je dejansko v cepivu? Farmacevti pravijo, da je to poslovna skrivnost. Zanimivo, da peki, ki pečejo kruh, ne skrivajo receptov. Kako to, da imajo cepiva škodljive stranske učinke, medtem ko jih kruh nima? Kakšni »znanstveniki« so to, če niso sposobni narediti učinkovitih in neškodljivih cepiv?

  Na strani: https://www.cepimose.si/aktualno/nezeleni-ucinki-po-cepljenju/,

  lahko v razpredelnici vidimo škodljive stranske učinke cepiva Comirnaty od Pfizerja proti kovidu.

  Beri dalje (1.713 besed) 2 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 09.20.21 @ 20:50 z Yoda 
  | More

  15 stvari, ki jih morate vedeti o korona noriji (3/5) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  nedelja, 12. september 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  6. Svetovna zdravstvena organizacija, Centri za kontrolo in preprečevanje bolezni in Evropska agencija za zdravila:

  v kapitalizmu so vsa podjetja profitna, kar pomeni, da delujejo izključno zaradi ustvarjanja profita za lastnike in investitorje. To velja tudi za bolnice in medije, v katerih so medicinske dejavnosti in sporočanje v celoti podrejene pridobivanju in povečevanju profita. Bolnice in mediji so s koronapandemijo ogromno zaslužili in jim virusna drama izredno paše, zato je ne bodo kar tako izpustili iz krempljev.

  Tudi politikom zelo odgovarja izredno stanje, saj imajo v njem možnost, da si izmišljujejo nove omejevalne zakone in odloke ter še močneje pritiskajo na državljane. Ti na pritiske reagirajo samouničevalno, kar se lepo vidi v veliki rasti domačega nasilja, psihičnih težav, samomorov, porabe drog in alkohola.

  Beri dalje (1.855 besed) 5 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 09.17.21 @ 13:34 z Yoda 
  | More

  Pridna punčka in mamin sinček! Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 7. september 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Tega ne bom več prenašala, je dejala Sabina. Preveč se je vsega nabralo. Enostavno ne vidim rešitve.

  Ves čas moram skrbeti zanj, kot otrok je, ničesar ne more sam. Enostavno nimam več energije. Težko ga gledam, ko moram vse postoriti, on pa ves čas na kavču.

  Dovolj imam vsega, je še dejala.

  Razumem, Sabina, razumem, sem ji odvrnil.

  Beri dalje (261 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 09.07.21 @ 11:57 z Nan 
  | More

  15 stvari, ki jih morate vedeti o korona noriji (2/5) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  nedelja, 5. september 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  3. Kdo je avtor koronapandemije, kdo je ustvaril virus in kdo ga je razširil po planetu? In kako to, da to po skoraj dveh letih še ni jasno?

  Bill Gates je največji »donator« SZO (Svetovni zdravstveni organizaciji), v resnici pa je največji investitor in »delničar«, ki ima s tem tudi odločilno vlogo pri delovanju te organizacije. Najverjetneje je »Kill Bill«(»Ubijte Billa«), kot ga imenujejo jezni protestniki na internetu, ta, ki odloča in narekuje SZO ukrepe, ki jih potem pošiljajo državam in bolnicam.

  Beri dalje (1.908 besed) 5 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 09.10.21 @ 13:19 z Yoda 
  | More

  Ko veste, kdo v resnici ste Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  petek, 3. september 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Andreja Cepuš

  Veliko vaših dobrih in vrednih dejanj zdrsi mimo, ne da bi jih kdo sploh opazil. Naredite jih kljub temu, saj boste o njih vedeli sami. Veliko vaših prispevkov ne bo posebej cenjenih. Vseeno prispevajte svoj del, ker je to resnično pravo dejanje.

  Lepo je, kadar prejmemo priznanje za svoje delo in visoke standarde, ki jih vzdržujemo. A čeprav ne dobimo vedno priznanja, ostaja še vedno dovolj razlogov, da damo od sebe najboljše, kar lahko.

  Beri dalje (71 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Starši najuspešnejših otrok upoštevajo teh 5 vzgojnih prijemov Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  četrtek, 2. september 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Poleg doslednosti, naj bi teh 5 faktorjev igralo pomembno vlogo pri otrokovem razvoju v uspešnega odraslega …

  Starši, ki znajo poskrbeti, da je mama srečna

  Znanstveniki z univerze Lincoln so analizirali vse podatke, pridobljene iz velike študije Millennium Cohort, ki je zbrala informacije o 13.000 britanskih parih z otrokom, rojenim v zgodnjih 2000-ih. Skušali so ugotoviti, kako srečni so pari z otrokom v starosti približno 9 mesecev. Po 14-ih letih so te iste pare vprašali, ali so v zakonu srečni in, ali je zakon sploh preživel, ali imajo njihovi otroci vedenjske motnje in, kako blizu so bili ti starši najstnikom. Izkazalo se je, da so odgovori na zgornja vprašanja tesno povezani z materino srečo v zakonu in ne toliko z očetovo.

  Beri dalje (539 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 09.02.21 @ 13:20 z Nan 
  | More

  Moje sanjsko življenje Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 31. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Anonymous

  Sanjskega življenja si želimo vsi. Vendar mnogo izmed nas ne ve, kako bi njihovo sanjsko življenje naj izgledalo. Če želite sanje okusiti, jih morate najprej občutiti in videti na vseh nivojih bivanja.

  Cilji, želje se vam lahko uresničijo, če si jih znate do potankosti predstavljati. Um deluje kot magnet. Vibracije, ki jih oddajate in pošiljate preko misli in občutkov, odločajo o tem, kaj boste privlačili. Torej je Zakon o privlačnosti Zakon o ustvarjalnosti. Smo stvaritelji življenja preko lastnih misli.

  Predstavljajte si, da ste v kinu. Odvrtel se bo film z naslovom „Moje sanjsko življenje“! Zaprite oči in si predstavljajte, da ste zvezda lastne prihodnosti. Popeljite se pet let v prihodnost. Dosegli ste vse cilje in uresničili vse sanje. Resnično živite življenje, ki ga želite manifestirati.

  Beri dalje (164 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Kdo ima prav? Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  nedelja, 29. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Vas je pri kom, s katerim ste v takšnem ali drugačnem odnosu, kdajkoli kaj motilo? Ste mu to povedali? Kako ste mu to povedali? In kako se je odzval? Ste zaradi tega prišli v konflikt? Ne veste, kako iz začaranega kroga konflikta? Če so to vprašanja, ki so vam blizu, preberite članek, ki je pred vami, morda se boste v njem prepoznali, morda celo našli kakšno idejo za izboljšanje lastnih odnosov.

  Velikokrat se v naših odnosih zgodi, da nas kaj moti pri drugem ali pa nam kdo pove, da ga kaj moti pri našem ravnanju. Prav tako velikokrat postane kakšna na videz majhna, nepomembna stvar jabolko večjega spora - konflikta s partnerjem, s sodelavcem, z otrokom, s prijateljem, ...

  Beri dalje (1.142 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  15 stvari, ki jih morate vedeti o korona noriji (1/5) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  petek, 27. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Po skoraj dveh letih koronapandemije se virusno zlo nadaljuje in stopnjuje. Vidimo lahko, da je še ena varianta karmičnega pristopa »deli in vladaj« popolnoma uspela. Ob vseh možnih delitvah, nasprotjih in konfliktih se neprebujeni, karmično programirani in hipnotizirani ljudje po novem delijo še na cepljene in necepljene. Cepljeni so nova elita, necepljeni pa izobčenci. Začela se je nova svetovna vojna, tokrat proti necepljenim.

  V neki provinci v Pakistanu necepljeni ne morejo telefonirati z mobilnimi telefoni, saj je to privilegij le za cepljene. To je lep primer diskriminatornega razlikovanja in izključevanja iz družbenega »omrežja«: če si cepljen, imaš pravico do signala, če nisi, se tvoj telefon javi z »uporabnik je trenutno nedosegljiv«. Šele ko dobiš »signal« v roko, se lahko znova povežeš v Telekomovo omrežje. Prav zanima me, do kam bo šla ta koronska norija. V Sloveniji naj bi bilo okuženih že polovica prebivalcev; še polovica, pa smo vsi ven iz hudega.

  Beri dalje (1.396 besed) 4 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 08.30.21 @ 23:59 z Yoda 
  | More

  Stvari, ki jih punca nikoli ne prizna fantu Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  četrtek, 26. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Če je vaše dekle v življenju že imelo boljšega ljubimca, vam tega nikoli ne bo priznala.

  Doživela je že boljši seks
  Če je vaša izbranka v življenju kdaj izkusila boljši seks, kot ji ga vi nudite, vam tega zagotovo ne bo priznala. Bojijo se namreč, da bi vas prizadele. Nekatere pa si preprosto ne upajo priznati, kakšne so v resnici njihove seksualne želje. Poleg tega pa se jim ne da ukvarjati z nenehnim primerjanjem: „Je bilo dobro? Sem bil danes boljši od tvojega bivšega?“

  Beri dalje (152 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Postavite svoje življenje nivo višje Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 24. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Andreja Cepuš

  Ali želite investirati v svoje življenje v jezi ali bi raje investirali vanj v ljubezni? Bi želeli svoj čas in energijo porabiti za ustvarjanje sovražnikov ali bi raje gradili in učvrstili vaša prijateljstva?

  Ali resnično potrebujete vse te sijoče, nepotrebne stvari, ki služijo samo temu, da v vas vzbujajo nek občutek večvrednosti v primerjavi z drugimi? Ali res lahko sploh kaj pridobimo, če smo ošabni in ostri?

  Vsak trenutek življenja je lahko unikatna, čarobna in globoko inspiracijska izkušnja. Zakaj bi kdaj pomislili, da bi izgubili še tako majhen delček svojega dragocenega časa za malenkosten prepir ali dokazovanje?

  Beri dalje (82 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Kako narediti dober prvi vtis Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  nedelja, 22. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Pravijo, da je prvi vtis zelo pomemben in da ga ni mogoče tako hitro popraviti. Preberite nasvete strokovnjakinje, s pomočjo katerih se boste znašli na vsaki zabavi, polni neznanih obrazov.

  Susan RoAne, avtorica knjižne uspešnice How to Work a Room: The Ultimate Guide of Making Lasting Connections  - in Person and Online (Kako obvladati sobo: Ultimativni vodnik sklepanja dolgotrajnih zvez – osebno in preko spleta) , svetuje:

  Beri dalje (269 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Ženske najbolj cenijo smisel za humor Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  petek, 20. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Smisel za humor je lastnost, ki je v zvezi važna tako moškemu kot ženski. Ob tem je močnejšemu spolu pomemben tudi videz svoje drage, medtem ko je na drugi strani ženskam pomembno to, da zna partner dobro ravnati z denarjem.

  Dober smisel za humor je lastnost, ki jo tako moški kot ženske najbolj cenijo pri svoji boljši polovici, je pokazala raziskava, ki so jo izvedli na Otoku in v kateri je sodelovalo 2000 ljudi. Smisel za humor je namreč najpomembnejši za 87 odstotkov žensk in 80 odstotkov moških.

  Beri dalje (253 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 08.20.21 @ 12:39 z Nan 
  | More

  7 korakov do pozitivnega mišljenja Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 17. avgust 2021 @ 05:01 CEST
  Uporabnik: Andreja Cepuš

  Čisto zagotovo se nekje v ozadju vašega uma skriva neka svetla ideja, za katero veste, da bi lahko bila čisti uspeh. A iz nekega neznanega razloga, ne delate na tem, da bi jo uresničili. Morda vaša privzeta prepričanja ovirajo akcijo. A spomnite se – pravi pozitivni pristop k temu kar počnete, bo vedno olajšal vaše delovanje in v njem boste veliko bolj uživali. Zakaj ne bi letos te svoje ideje zares prenesli v realnost?

  Vsaka ideja potrebuje čas, da se v naših mislih popolnoma izoblikuje in čeprav smo zaposleni s čim drugim, je vedno na delu v naših mislih. Če uporabimo nekaj malega pozitivnega razmišljanja, nam to lahko pomaga začeti uresničevati svoje sanje, pa tudi če samo sedimo na svojem najljubšem fotelju.

  Beri dalje (648 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Z ustvarjalno vizijo do ciljev Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  ponedeljek, 16. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Piše: Nara Petrovič v Karma plus

  Čudi me, kako malo ljudi ima v življenju jasne cilje in realno vizijo. Usklajenost tega dvojega pa je predpogoj za srečo. Tudi mir, harmonija, samozavedanje in celo ljubezen so namreč le prazni pojmi, če jih s primerno osmišljenim življenjem ne ohranjamo živih.

  Tako v vsakdanjih situacijah kot pri usodnih odločitvah se človeški obstoj vrti okoli ciljev in vizij. Vedno znova prihajamo v situacije, ki terjajo delovanje, toda zgolj inspiracija in volja nista dovolj - potrebno je skrbno načrtovanje.

  Beri dalje (1.605 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Planetarno Poročilo št. 3: zajeli smo vse Črne Letače Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  nedelja, 15. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Črni Letači so nas gojili kot piščance

  Za Črne Letače oziroma letače oziroma »flyers« po angleško sem prvič slišal v knjigah Carlosa Castanede. Don Juan, mehiški vrač oziroma »nagual« (»čarovnik«) je povedal Carlosu, da so letači prileteli na Zemljo iz globin vesolja in prevzeli nadzor nad našimi življenji: »Mi smo njihovi ujetniki in zaporniki.«

  Ti predatorji so »naš Bog in Gospodar«, »oni so nas naredili nemočne« in onemogočajo naš upor in samostojnost. Carlosu je rekel, da jih bo najlažje opazil s kotičkom očesa in jih videl kot črne sence, ki letijo sem in tja. Ko jih je opazil, je Don Juana vprašal, zakaj so nas zajeli. Don Juan mu je odgovoril, da smo mi za njih hrana.

  »Just as we rear chickens in chicken coops, gallineros, the predators rear us in human coops, humaneros. Therefore, their food is always available to them.”

  Beri dalje (1.919 besed) 2 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 08.15.21 @ 23:45 z Yoda 
  | More

  Kaj pa, če je res? Mnenje o 1. knjigi iz serije Pisma Palkijem Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  ponedeljek, 9. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Mnenje bralke in lektorice Barbare Kožar o 1. knjigi iz serije Pisma Palkijem

  Lepo in osvobajajoče je, ko med poplavo izmišljotin, ki jih premore internet, naletiš na nekaj drugačnega, skoraj neprimerljivega z večino doslej objavljenega, kar zadeva t. i. duhovne zadeve.

  Že začetek knjige je obetaven: »Na Zemljo prihaja Sprememba. Jaz sem Sprememba. Ko boste prebrali Pisma, boste tudi vi Sprememba. Spremembe so naravne. To je Evolucija. Ne upirajte se. Vsak upor je zaman. Spremenimo ta planet skupaj, za vse in za vedno.«

  Poziv k spremembi planeta. Edini stalnici. Da se bo evolucija v globljem pomenu besede lahko začela odvijati. Z našo pomočjo. Dober občutek in pomembno spoznanje, da smo mi tisti, ki skrbimo za razvoj in napredek. Nismo nemočni, smo pa precej prepuščeni sami sebi, kar je dobro, ker smo v tem smislu lahko neodvisni. Treba je samo »odpreti oči«, odstreti tančico prisilnega spanja, v katerega smo bili potisnjeni, in dojeti, da so svoboda, dobro počutje, veselje, lahkotnost in brezskrbno življenje naša naravna stanja. Vse, kar sproža slabo počutje, občutke krivde, misli in čustva, ob katerih se slabo počutimo, ni naše.

  Beri dalje (1.758 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Vedno več prijateljev Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  sreda, 4. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Piše: Bern Jurečič

  Čeprav za večino področij, na katerih se udejstvujemo, velja splošna trditev, že skoraj floskula, da gre vse vedno hitreje naprej in da se bo svetu od vrtoglavega napredka zavrtelo v glavi, pa je le malo področij, kjer bi se nagle spremembe tako hitro prijele kot ravno v komunikaciji.

  Skoraj dnevno izboljšane možnosti sporazumevanja, hranjenja spominov in slik, navezovanje stikov in povezovanje na toliko načinov, da jih je praktično nemogoče našteti, bodisi zato, ker je med različnimi, denimo zvočnimi, slikovnimi in še drugimi zapisi toliko različnih kombinacij - da o trgovskih zaščitenih imenih ne govorimo -, da jih je komaj mogoče razlikovati med seboj, bodisi zato, ker bo tudi v primeru, če bi nam to nekako že uspelo napraviti, še prej, preden se bo posušila tiskarska barva tega članka, razvoj že priskrbel spet neko novo možnost, še boljšo kot vse prej.

  Beri dalje (2.181 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 08.04.21 @ 11:56 z Nan 
  | More

  Več je - manj Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  torek, 3. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Nakupovanje je nekaj tako vsakdanjega, nekaj tako samoumevnega, tako avtomatiziran del naših življenj, da je postalo že kar potreba, namesto da bi z nakupovanjem zgolj zadovoljevali svoje potrebe. Mimogrede zaidemo v trgovino in nekaj kupimo, mogoče kakšno malenkost, zaradi dolgčasa, zabave ali kar tako, celo večkrat na dan.

  Večja kot je izbira hrane, kozmetike, oblačil, elektronskih naprav, različnih storitev, zabave, potovanj itd., bolj se nam to zdi dobro, in mnogo raje zahajamo tja, kjer nam ponujajo "še več".

  Beri dalje (1.511 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Ali tašča in snaha gresta skupaj? Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  ponedeljek, 2. avgust 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  Vprašanje: Moja tašča je preveč navezana na svojega sina. Zdi se mi, da težko sprejema dejstvo, da je njen sin že odrasel in da ji ni treba več skrbeti zanj. Komaj čaka, da bova imela otroka. Želi se preseliti v naš kraj, da bi pomagala pri vzgoji prihajajočega otroka. Bojim se, da bodo naša življenja preveč prepletena.

  Skrbi me zato, ker me ni vprašala, če se s tem strinjam. Strah me je, da bo vse vzela v svoje roke, da ne bom mogla vzgajati svojih otrok, ampak bo to počela ona. Ne nasprotujem njeni pomoči pri vzgoji otrok, nočem pa, da ona prevzame vzgojo. Kaj naj storim?

  Beri dalje (1.369 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Glejte, da boste vi in vaša družina prvi na vrsti! Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  petek, 30. julij 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Dragi prijatelji, vabim vas k sodelovanju v projektu Prijatelji Zemlje

  Odločil sem se, da predpremierno akcijo razširim na vse bralce in vsem ponudim predpremierni 50 % popust pri nakupu Deklaracije o prihodnosti Zemlje.

  Deklaracija o prihodnosti Zemlje je zgodovinski dokument, ki razkriva, da je Zemlja planetarni zapor pod okupacijo Zle Karmične organizacije, ki kontrolira vse, kar se dogaja v tem zaporu. Z Deklaracijo o osvoboditvi Zemlje izjavljamo našo neodvisnost, suverenost in svobodo.

  Beri dalje (1.365 besed) 0 komentarjev.   
  Dodaj komentar 
  | More

  Solarno poročilo številka 3: Karmični Svet je ukinjen (2/2) Pošlji članek prijatelju po e-pošti Slabovidnim prijazna stran Za tisk prijazna stran 
  petek, 23. julij 2021 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Nova super tehnologija za pomoč prebivalcem planetov

  Že pred časom sem našim vesoljcem predlagal, naj razvijejo program za evidenco vseh Palkijev in ga povežejo s karmično evidenco vseh inkarnantov, nameščencev, implantov, hibridov in orb, ki so prišli na ta planet.

  Vsi ti so ljudje z drugih planetov, ki so jih karmičarji na silo preoblikovali v svetlobna bitja raznih velikosti in inkarnirali (inkarnante), namestili v bližino drugih ljudi (nameščence), implantirali v glave oziroma v energijska telesa drugih ljudi (implante), začasno zlili z drugimi ljudmi (hibride) ali/in zmanjšali v majhna okrogla energijska bitja rumene barve in jih naselili na puste in sive planete z rovi, v katerih živijo (orbe).

  Beri dalje (1.239 besed) 1 komentarjev.   
  Zadnjikrat komentirano: 07.24.21 @ 10:35 z Yoda 
  | More

    Hitro iskanje  
  Podrobnejše iskanje
   Aktualno  


   Prijava uporabnika ? 
  :

  :

  Nisi registriran uporabnik? Registrirajte se.
  Si izgubil svoje geslo?
   Pomoč  
  Klikni za pomoč pi registraciji.

   Zanimivo branje  


   Mesečni horoskop  

  Klikni sliko za vstop na mesečni horoskop .

  Klikni za ogled horoskopa

   SLIKA TEDNA  

  Klikni sliko za povečavo.

  Klikni sliko za povečavo.

   Druženje  

  Imaš vprašanje?
  Bi se rad pogovarjal?
  Delil znanje z drugimi?

  Vabimo vas, da obiščete različna področja na forumu svet pogovorov.

  Akutalno doma in globalno
  Osebna in duhovn rast

  Zdravje in prehrana
  Knjige & Filmi & Slike & Glasba
  Ekologija in gaja
  Dodaj svojo idejo za boljši svet
  Kje ti (si) lahko danes pomagamo?


   Na liniji so:  
  Gostje: 87

   Vreme  

  Vreme
  Več o vremenu

   Opisi in navodila  

  * Uredništvo

  Pomoč in navodila za obiskovalce Pozitivk
  * Če prijava ne deluje
  * Kje, kaj in kako na pozitivkah
   
  Predlogi, vprašanja, ideje:

  * Vprašanja za uredništvo
  * Ideje in predlogi za boljše pozitivke

  Navodila za članke in dogodke

  * Navodila za objavo člankov na pozitivkah
  * Navodila za objavo dogodkov na pozitivkah

  Opisi Pozitivk in Sončne pošte

  * O Sončevih pozitivkah
  * Namen in cilji pozitivk
  * Sodelujte pri ustvarjanju
  * O Sončni pošti

  Oglaševanje

  * Oglaševanje na pozitivkah
  * Objava dogodkov

  Pozitivke so ustvarjene v GeekLog 1.4.x!

  Sodelujte z nami pri ustvarjanju najboljšega časopisa v Sloveniji.

  Dobrodošli


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2021 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 7,67 seconds