Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Leta 2006 sem se začel zanimati o skalarnih valovih, vendar takrat nisem vedel kako jih ustvarjati.
Bral sem knjige od Toma Beardena, ki je bil zaposlen v ameriški vojski.
Nato sem stvar opustil, rekel sem si da tega pač ne znam.
Ko sem delal diplomo na IJS leta 2012, sem izdeloval majhne navadne tuljave za NMR(jedrska magnetna resonanca).
Tako sem prišel do novega odkritja in sicer bifilarna tuljava.
Izdelal sem jo sam, je pa že prej obstajala, samo nisem vedel zanjo.
Bifilarna tuljava ustvarja skalarne valove, če je priklopljena na elektriko.
Nato sem nato sem nabavil frekvenčne generatorje in mikroprocesorje Arduino in Esp32.
Ta to elektroniko sem priklopil bifilarno tuljavo.
Lahko poljubno spreminjam frekvenco.
Ko grem kaj delat si vžgem skalarni generator, delo gre lažje od rok.
Uporabljam solfeggio frekvence, Šumanovo frekvenco(7.8Hz).
Lahko pošiljam signal tudi na razdaljo, recimo na Luno, Sonce, lahko tudi od enega kraja do drugega.
Upoštevati je treba, da je hitrost skalarnega valovanja 1.5 x svetlobne hitrosti.
Kaj so skalarni valovi, vam ne bom govoril, vse piše na netu.
Hotel sem samo povedati, kako se jih dela.
Jaz jih uporabljam vsakodnevno med delom, da bolje delam druge stvari.
V bifilarni tuljavi se zgodi tole:
Ko je priklopljena na elektriko, se ustvari 0 magnetno polje v njej.
Ta 0 je pa v resnici energija iz vakuma ali energija ničelne točke.
Ničla v fizike skoraj ne obstaja, vedno je nekaj od zadaj.
V našem primeru je to v bifilarni tuljavi.
zanima me kakšno tuljavo si naredil, valjate oblike ali ploščato (kot jedkana na tiskanini)?
Iz ESP32 ali Arduina napajaš tuljavo s kvadratnim valom (mogoče sinus) in s kako veliko napetostjo in tokom?
Ne razumem pa čisto točno kako bi pošiljal signal na velike razdalje oz., kako bi ga potem na drugi strani detektiral (sprejemal). Verjetno bi vseeno rabil velike moči oddajnika? ... ali pa sem preveč okužen s "šolskim" znanjem EMV in mi ne gre v glavo
Skalarna energija
-
Polinkano besedilo govori o skalarni energiji ter možni uporabi s posebnim povdarkom delovanja skalarne energije na človeške celice.
Varnostni oziri improviziranih eksperimentov in komercialnih naprav
-
Izdelava bifilarne tuljave najbrž ni zahtevna ampak kako jo dimenzionirati in oblikovati, da bo imela želen učinek, predvsem pa da bodo poskusi in uporaba varni. Glede napajanja je ideja uporabiti izhod zaperja, ki ima kvadratne izhodne impulze z možnostjo izbire 30 kHz in zemeljske frekvence 8 Hz.
Glede varnosti obstajajo utemeljeni zadržki do eksperimentov ker sem poznal človeka, ki je umrl domnevno zaradi uporabe uvožene Tesline naprave. Zastopnica slovenske firme, ki izdeluje tovrstne naprave (in zaperje) je na moje pomisleke izjavila, da vsak odgovarja sam za svojo varnost. Hm …. ?
A moje varnostno razmišljanje se je nanašalo tudi in zlasti na varnost dolgotrajne rabe zaperja. 30 kHz je perioda kvadratnih impulzov, ti pa so po Furieju seštevek množice signalov raznih frekvenc. To je ok da zaper pokrije lastne frekvence vseh mikrobov in parazitov, lahko pa je škodljivo za človeka.
Moji previdnosti bi bilo čisto zadoščeno, če bi proizvajalci podali spektrogram človeku škodljivih frekvenc za naprave, ki so komercialno na voljo. Vsakdo ve, da so mikrovalovi škodljivi za človeka, proizvajalci pa praviloma relativizirajo nevarnost sklicujoč se na nizke nivoje signalov.
V kolikor obstajajo kakšna navodila, pojasnila ter izračuni za izdelavo generatorja skalarnih valov bi bil hvaležen za informacijo. Na elektro srednji šoli računajo nadomestne induktivnosti za protismerna navitja tuljav, nič pa ni govora o nastanku skalarnih valov. Dodajam komercialne linke za tovrstne naprave.
Alkivita
https://www.alkivita.si/
Teslov generator in skalarni val
https://www.alkivita.si/teslov-generator-in-skalarni-val/
Sta dva povezana permanentna magneta vir skalarne energije ?
-
Dr. Emil Kušec, psihobioenergoterapevr in duhovni guru je članom nekdanje ezoterične skupine med drugim pokazal tudi zdravljenje z dvema močnima elipsoidnima magnetoma. Na vprašanje ali naj bo prizadet telesni del pri zdravljenju med dvema magnetoma je posebej poudaril, da morata biti magneta skupaj. Več se ne spomnim, razen demonstracije osebnega magnetizma s katerima je premaknil na mizi ležeča razdvojena magneta, da sta skočila skupaj.
Trenutno rehabilitiram zvin svojega kolka in tako sem se spomnil tudi možnosti z dvema magnetoma. Magneta zanesljivo blažita bolečine prizadetih vezi in mišic, ne vem pa koliko prispevata k regeneraciji. A ob vsem povedanem človek pomisli tudi na analogijo z bifilarno tuljavo, ki generira skalarne valove. To bi pomenilo, da morda tudi medsebojno nevtralizirani permanentni magnetni polji dveh magnetov povzročata nekakšno polje skalarne zdravilne energije.
Hvaležen bi bil če bi mi kdo z boljšo teoretično in praktično podkovanostjo iz fizike lahko povedal kaj več o domnevni skalarni energiji pri izničenju magnetnih polj dveh perma magnetov. Vsekakor si bom nabavil tudi neodium magtnetke, ki so po prijateljevih zagotovilih še močnejši od tistih elipsoidnih iz magnetita, pa tudi presenetljivo poceni jih dobavlja Kitajska. Tako bi si oblepil celo širše področje kolka z več pari majhnih neodium magnetkov za pospešenje zdravljenja.
Zvin in udarec kolka
https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/alternativna-medicina/podpora-okrevanju-pri-zvinu-in-udarcu-kolka
Za radovedneže povem, da je poškodbi botrovala moja nedopustna nestrpnost v konjunkciji z domnevno slabokrvnostjo zaradi Hašimotovega tiroiditisa.V času svojega predhodnega komentarja sem bil še nepoškodovan in sem dodal link za nabavo Teslinega generatorja bolj kot zanimivost ob vsej varnostni zadržanosti. Sedaj pa bo morda ta izdelek aktualen tudi pri regeneraciji poškodovanega kolka in še česa.....Vsaka šola nekaj stane. Ta mi je prinesla pomembna spoznanja za ceno boleče regeneracije.
Teslov generator in skalarni val
https://www.alkivita.si/teslov-generator-in-skalarni-val/
-
-
Yoda
https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/