NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

nedelja 05-jul
 • Nedeljski bolšji trg - sejem starin

 • torek 07-jul
 • Odprtje Bralnice: Sonce in sončice po vsem svetu

 • četrtek 09-jul
 • Bralnica: Predstavitev literarne revije Sejalec

 • sobota 11-jul
 • Zgodbe mojega kraja - natečaj za najboljšo zgodbo

 • ponedeljek 13-jul
 • Gorenjska muzejsko-planinska transverzala

 • sreda 15-jul
 • Henganje v Tivoliju

 • petek 17-jul
 • Grafika na žlico

 • nedelja 19-jul
 • Nedeljski bolšji trg - sejem starin

 • torek 21-jul
 • Trije spomini: Med Hajfo, Alepom in Ljubljano

 • četrtek 23-jul
 • Sončna delavnica

 • petek 24-jul
 • Poletje v Radol'c

 • sobota 25-jul
 • Poletni oddih: Ostani v srcu

 • nedelja 26-jul
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • torek 28-jul
 • Torkove igrarije z Lutkovnim gledališčem Velenje

 • sreda 29-jul
 • Milonga MCC

 • petek 31-jul
 • Poletno počitniško varstvo: Od paža do viteza

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


   Uporabnik Moč surove hrane 
  Uporabniško ime: Moč surove hrane (Alois)
  Uporabnik od: sobota, 26. julij 2003 @ 00:42 CEST
  Elektronski naslov: Pošlji e-pošto
  Spletna stran:
  Opis: Alois Kolar je diplomiral z odliko na College of Natural Health, Fit for LIFE SCIENCES INSTITUTE, Winnipeg – Canada, in pridobil naziv: Praktik & Svetovalec Naravnega Zdravja – Nutricionist. Med študijem je spoznal nove razsežnosti znanja, seznanil se je z zmotno doktrino uradne medicinske znanosti, predvsem pa osvojil znanje, kakšen življenjski slog živeti, da bomo ljudje zlahka zmogli vse obremenitve življenja, zdravi, vitalni, vitki, srečni in pomagali tistim ljudem, ki bi radi uvedli kvalitetne spremembe, pa ne vedo kako.
  S prijatelji je ustanovil Klub Naravnega Zdravja – Club of Natural Health, kjer izdajajo tudi glasilo Znanost Življenja. Na UPI Ljudski univerzi Žalec in po Sloveniji predava o slogu Naravnega Zdravja – Naravne Higiene in ga tudi sam dosledni izvaja že deseto leto, izvaja osebna svetovanja; odgovarjal je na vprašanja v reviji www.mojuspeh.com in je bil svetovalec za prehrano pri NHA (National Health Association, USA). Danes verjetno Aloisova knjižnica premore največ knjig s področja Naravnega Zdravja – Naravne Higiene, ne le v Sloveniji, tudi v Evropi.
  Javni ključ PGP: Kaj je Naravno Zdravje  NARAVNO ZDRAVJE je ZNANOST O ZDRAVJU, ki temelji na principih NARAVNE HIGIENE.
  HIGIENA prihaja iz grščine: »hygieia« (Boginja zdravja) in se nanaša na ZNANOST O ZDRAVJU. NARAVNA HIGIENA je torej veja znanosti in uporabna filozofija, ki proučuje, raziskuje in udejanja pogoje, od katerih sta odvisna ZDRAVJE in ŽIVLJENJE.

  Osnovni principi: ZDRAVJE je normalno stanje; zdravljenje je biološki proces in NI nekaj, kar lahko kupimo; bolezen in zdravje sta podaljšek istih fizioloških zakonov, ki vladajo telesu v bolezni in zdravju. Ničesar, kar lahko naredi zdravo osebo bolno, ne more bolno osebo narediti zdravo; mentalno in čustveno zdravje je neločljivo povezano, osebno zdravje, zdravje okolja in zdravje skupnosti so le deli celote.
  V KLUBU NARAVNEGA ZDRAVJA – CLUB OF NATURAL HEALTH povzemamo stališče Znanosti o Zdravju, ki temelji na preprostih opazovanjih, kot tudi na znanstvenih dognanjih, da je organizem samo-programiran, samo-razvijajoč, samo-izgradljiv, deluje samo-obrambno, je samo-obnavljajoč in samo-ozdravljiv. ZDRAVJE ni nekaj, kar nam lahko da zdravnik, ZDRAVJE je ZAVESTNA ODLOČITEV! Bolan človek bi dal ves denar sveta, da bi ozdravel, vitalen, vitek človek lahko denar zasluži, hkrati pa živi zdravo, prijateljstva in ljubezni polno življenje. ZDRAVJE je vse! Brez ZDRAVJA vse ostalo nima več nobene vrednosti!

  Joseph NICHOLS, Dr. Medicine pravi: »Če želimo dobro mentalno, čustveno in fizično zdravje, moramo najprej sprejeti Odločitev in delati na tem! Ustvariti moramo primerne pogoje s pomočjo primerne diete – prehranjevanja, najboljša je Optimalna dieta.«

  Dieta: beseda prihaja iz grščine: »Diaita« in pomeni umetnost hranjenja; temelji na celostni, naravni, rastlinski hrani, na katero smo ljudje biološko prilagojeni, ne povzroča bolezenskih stanj, hkrati pa omogoča telesu, da se pozdravi samo. Poudarek je na Optimalni dieti.

  V KLUBU NARAVNEGA ZDRAVJA - KLUB OF NATURAL HEALTH proučujemo in skušamo razumeti vpliv zraka, vode, hrane, sonca, aktivnosti, telesnih vaj, počitka, spanja, postenja, mentalnih in čustvenih faktorjev…kot način življenja v harmoniji z Naravnimi Zakoni, ki veljajo tako za ljudi, kot tudi za vse živali. V Klubu delujemo ljudje, ki živimo v skladu s principi Znanosti o Zdravju in podajamo znanje, ki temelji tudi na naših življenjskih izkušnjah.

  Si želite: shujšati, doseči višji nivo zdravja, želite več energije, da bi lahko počeli to, kar si resnično želite? Morda želite boljšo formo in s tem močnejše in bolj privlačno telo čisto do konca vašega življenja?
  Če je vaš odgovor na ta vprašanja pritrdilen, se pripravite na izkušnjo, ki ponuja najboljše možne rešitve za vas prav danes.
  Ste pripravljeni? Pomagali vam bomo…


  Alois Kolar, Praktik & Svetovalec Naravnega Zdravja


  OSNOVNI PRINCIPI
  NARAVNEGA ZDRAVJA – NARAVNE HIGIENE
  IN PREDNOSTI


  Alois Kolar, Praktik & Svetovalec Naravnega Zdravja

  Če želite, da boste (p)ostali vitalni, vitki, zdravi in sposobni za življenje v pozna leta, bo za to potrebno čimprej popolnoma spremeniti dosedanji način razmišljanja, razumevanja in hkrati sprejemanja neizpodbitnega dejstva, da je telo POPOLNOMA SAMO-ZADOSTEN IN SAMO-OZDRAVLJIV ORGANIZEM, če so njegove preproste potrebe zagotovljene; na najlažji način te potrebe zagotovimo s slogom Naravnega Zdravja – Naravne Higiene, katerega sestavni del je Optimalna prehrana ali hrana, za katero smo ljudje fiziološko in biološko prilagojeni. Nikoli v zgodovini se ljudje niso zanimali toliko za ta čudoviti sistem, ki nudi zdravje in srečo; imenuje se Naravno Zdravje ali Naravna Higiena. Mnogi ljudje so zelo navdušeni nad obljubo, dejstvom, da lahko kar »tukaj in zdaj« izboljšajo svoje počutje, svoje zdravje in se osvobodijo trpljenja, bolečin, obolenj, bolezni, ki so današnjem času vse pogostejše; ljudje hočejo postati zdravi, vitalni, vitki, zato so pripravljeni preseči svoja dejanja in začeti graditi življenjski slog, ki to zagotavlja. Naravno Zdravje – Naravna Higiena nas uči, kakšen odnos moramo vzpostaviti z okoljem, z živalmi, z ljudmi, pokaže nam celoten spekter znanja, za katerega se vedno bolj zanimajo posamezniki, kot tudi množice, ki razumejo, da je osebno zdravje, kot zdravje okolja in družbe povezano v celoto.

  V obdobju otroštva in odraščanja smo se učili, seznanjali z zastarelim, neznanstvenim pogledom na zdravje kot tudi na bolezen, da pa lahko spoznamo vse prednosti Naravnega Zdravja – Naravne Higiene, moramo najprej zavreči ideje in znanje, ki smo ga pridobili do zdaj, znanje, ki nas omejuje, znanje, katerega so nas učili tisti, ki imajo korist od nezdravega prehranjevanja (meščanski način hranjenja), nezdravega načina življenja, od strahu, ki je s tem povezan in seveda od bolezni in prehitre smrti. Naravno Zdravje – Naravna Higiena je uporabna filozofija, ki temelji na znanosti in sklopu principov, ki nam pomagajo razumeti in izbrati pravo Pot, ki vodi do optimalnega zdravja, vitkosti in vitalnosti, ponuja nam čisto nov pogled in nas uči, kako naša telesa delujejo v resnici, kakšna vrsta hrane je za človeka najprimernejša in kakšen življenjski slog naj živi. Ti principi so se prečiščevali in rasli ob raziskavah, študijah, opazovanjih in pri vseh teh pristopih je bila uporabljena moč znanstvenih metod, ki nam pomagajo razumeti razliko med dejstvi in fantazijo, Naravno Zdravje – Naravna Higiena zastopa principe, na katerih je osnovano naše zdravje, v nasprotju z medicino (navidezno zdravljenje) in drugimi znanstvenimi filozofi, katerih center osredotočenja so diagnoze in zdravljenje bolezni.
  O tem ste verjetno že prebirali na spletni strani mojuspeh.com, kajne? Najprej vas bom seznanil z osnovnimi principi, z nespornimi dejstvi o Naravnem Zdravju – Naravni Higieni:

  1. Telo je samozadostno in samo-ozdravljivo, če zagotovimo zanj njegove preproste potrebe.
  2. Telo ali organizem vedno deluje v svojo korist, je samo-izgradljiv, samo-razvijajoč, saj se razvije sam iz oplojenega jajčeca. Na enak način je telo samo-obnavljajoč in samo-obramben organizem, kar je zapisano tudi v osnovni aplikativni formi: Kaj je Naravno Zdravje. V povezavi s temi čudovitimi močmi in inteligence, ki so njegov sestavni del, mu zagotavljajo ČIŠČENJE, IZLOČANJE STRUPENIH SNOVI IN ODPRAVO POŠKODB.
  3. Vibrirajoče zdravje in živahna popolnost sta NORMALNA IN NARAVNA.
  4. Telo si samo zagotavlja odličen nivo zdravja, popolno odsotnost bolezni, če so njegove potrebe pravilno zagotovljene, kar znova pomeni vključitev sloga Naravnega Zdravja – Naravne Higiene.
  5. Bolezen in trpljenje sta nenormalna, nenaravna in popolnoma nepotrebna.
  6. Bolezen in trpljenje zlahka presežemo s prekinitvijo preverjenih vzrokov in vzpostavitvijo življenjske prakse, kar pomeni življenje v harmoniji, v skladu z Zakoni Narave, torej v skladu z biološkimi principi Naravnega Zdravja – Naravne Higiene.
  7. Najvišjo popolnost lahko dosežejo le tisti, ki zagotavljajo visok nivo izvajanja teh načel.
  8. Zdravje in popolnost sta produkt zdravega načina življenja.
  9. Odgovornost za Vaše zdravje je VAŠA IN SAMO VAŠA! Vse to kontrolirate skozi način življenja, ki zagotavlja zdravje ali povzroča BOLEZNI. Zdravje ali bolezen sta rezultat vašega načina življenja, hranjenja. Nihče, ne jaz, ne kdorkoli drug ne more namesto vas dihati, jesti, trenirati, meditirati – sproščati se, brati primerno literaturo, poslušati glasbo, počivati, spati, biti na soncu, ljubiti se, se prehranjevati v skladu z našo – človeško - biološko kompatibilnostjo, pa tudi NAREDITI NIČESAR, KAR VAS VODI K ZDRAVJU VAŠEGA TELESA. Vaše zdravje ne more biti vzpostavljeno s pomočjo navideznega zdravljenja, »čudežnih praškov«, zdravil (močno koncentrirani strupi, droge), s pomočjo raznih ritualov, »bio-energetskega« zdravljenja, vodenje energije ali pitja čudežnih zdravilnih napitkov! Zdravje je to, kar razvijate skozi dnevna ponavljanja vaših lastnih življenjskih in prehranjevalnih navad.
  10. Kar uničuje zdravje, uničuje tudi kvaliteto popolnosti.
  11. Narava je sama rešila probleme bolezni in trpljenja.
  12. Bolezni imajo dva aspekta: konstruktivnega in destruktivnega. Konstruktivne bolezni so bolezni telesne detoksifikacije – čiščenja in poprava napak; destruktivne pa so tiste, ki so že okvarile tkiva, organe, katerih vzrok je toksikoza organizma, prenasičenost (limfe) s strupi, ki presega eliminacijske sposobnosti organizma. Konstruktivne bolezni so bolezni, ki jih začne telo samo z namenom, da se očisti in znova vzpostaviti prvotno, normalno stanje, ZDRAVJE. Nastanejo zato, ker običajni in neobičajni telesni procesi čiščenja in poprava tkiv niso enaki njegovim zahtevam – zahtevam organizma, ki omogočajo normalno delovanje, homeostazo, zdravje. Nesporno dejstvo je, da fiziološki zakoni veljajo v bolezni in zdravju, osebe, ki so razvile določeno stopnjo bolezni, potrebujejo v odnosu do zdravih le več počitka, saj na ta način preusmerijo energijo za pospešeno izločanje strupenih snovi.
  13. Toksikoza, imenovana tudi toksemija je vzrok bolezni; to je prenasičenost telesnih sokov, tekočin in tkiv s strupenimi substancami; zastrupitev telesa nastaja kot rezultat tega, kar pojemo, popijemo, razen čistega zraka, čiste vode, hrane, za katero smo biološko prilagojeni in ostalimi principi sloga Naravnega Zdravja – Naravne Higiene. Drugi vzroki so še dolgotrajno stresno, ekscesno življenje, pomanjkanje spanja, počitka, meditacije, ljubezni…torej ekscesi ali pomanjkanja normalnih potreb življenja, kar vodi v prekomerno toksikozo, kadar je tolerančna meja izločanja presežena. Tako kot so strupene odpadne snovi, ki nastajajo pri obnovi celic in tkiv organizma in motijo delovanje, so strupeni tudi zunanji strupi, ki jih vnesemo z nepravilnim hranjenjem, pitjem, kajenjem - drogiranjem z dovoljenimi in nedovoljenimi drogami, tudi zdravili (zdravila so močno koncentrirani strupi in nikoli ne zdravijo, v telesu delujejo kot droge, kar dejansko tudi so) in močnim prizadevanjem telesa, da bi vse te strupe izločilo skozi običajne izločilne kanale. Te telesne aktivnosti povzročajo simptome, ki jim mi pravimo bolezni ali bolezenski kompleksi. Te »bolezni« so torej krize prizadevanja telesa, ki je izpostavljeno velikim potrebam izločanja teh akumuliranih strupenih snovi v njem samem.
  14. BOLEZNI NE MOREJO BITI ZDRAVLJENE! »Koncept (uradne) medicine je čisti Mit«, ugotavlja T. C. Fry in nadaljuje, »velika moč in inteligenca, ki vas je izgradila in oplojenega jajčeca je edina zdravilna moč, ki omogoča ponovno vzpostavitev zdravja!« Življenje se je začelo v trenutni združitvi dveh celic v maternici matere, rodili smo se in se razvili v otroka in kasneje v odraslo osebo; v celotnem obdobju življenja je (n)vaše telo opravljajo svoja opravila, dan in noč, poleti in pozimi, v zdravju in bolezni, vse brez kakršne koli pomoči. Razumite, da so vsi ti procesi, ki jih izvaja telo samo, manifestacija izjemne inteligence, zato začnite ubogati njegova opozorila.
  15. Preventiva pri boleznih in obolenjih ni mogoča, popolnoma nepotrebno se je prizadevati v to smer, saj se bolezen ne bo »zgodila«, ČE NE BO POVZROČENA!
  16. T. C. Fry ugotavlja: »Kar se tiče zdravja, so vsa raziskovanja neproduktivna in nepomembna. Razvoj in administracija drog (drug treatment – zdravila) sta kontraproduktivni. Ljudje na poti k zdravju ne morejo biti dodatno zastrupljeni z drogami, blago rečeno zdravili!« Vse modalitete, kot so zdravljenje, terapije, ki vključujejo zdravilne rastline, zdravila (droge), razne manipulacije, ne pomagajo telesu, še več, ovirajo vitalno samodejno čiščenje telesa, motijo običajne funkcije, kot tudi funkcije obnavljanja kar še dodatno zmanjšuje vitalnost telesa, saj je vzpostavitev bolezni hud napor in želja telesa po izločitvi v njem nakopičenih strupov, ta napor pa je zaradi vnašanja »zdravil« (drog) presekan, zato se vsa razpoložljiva energija uporabi za izločanje smrtnega sovražnika: ZDRAVILA. Zdravniki so zelo uspešni v tem, da s svojim zdravljenjem povzročijo dodatno bolezen, saj s svojimi prizadevanji izvorno bolezen preženejo s povzročanjem heteropatske ali nasprotne bolezni. Za zdravnike uporabljamo izraz: alopati, kar prozaično pomeni: nasproti bolezni. Problem je v tem, da izvorna, prvobitna bolezen ostane, telo pa je prisiljeno preusmeriti svojo energijo k odstranjevanju zelo nevarnih substanc v zdravilnih zeliščih, zdravilih (močno koncentrirani strupi); simptomi izvorne bolezni izginejo zato, ker primanjkuje vitalne energije, ki naj bi pomagala pri bolezni, zato je telo še v hujši nevarnosti, kot pred zdravljenjem samim, saj se mora poleg nakopičenih strupov v njem spopadati še z dodatnimi strupi, imenovanimi ZDRAVILA.
  17. Droge (zdravila) medicinske rastline in drugi tako imenovani pripravki nimajo ne moči niti inteligence da bi detoksificirali telo, kreirali celice in popravljali povzročene poškodbe. Vsi so strupeni in depremirajo telesne funkcije, rezultat tega pa je potlačitev vitalnih telesnih procesov, čiščenja in s tem potlačitev samo-zdravljenja organizma. Pristop k temu, da so bolezni NALEZLJIVE, je varljiv. Nihče ne more dati nekomu bolezni prav tako kot tudi svojega zdravja ne more! Bolezen je biološki proces detoksifikacije in poprave celic, tkiv organizma. Če zdravi organizmi zagotavljajo svoje zdravje samo z njihovim zdravim načinom življenja sredi vsesplošnih »epidemij« skupnih »nalezljivih« bolezni, mora biti logično - samoumevno, da je nalezljivost bolezni VELIK ZNANSTVENI NESPORAZUM!
  18. Edina nalezljivost so enake slabe dnevne navade ljudi, ki povzročajo enake bolezni!
  19. Znanstvena logika je prežeta z zapuščino Koch-a. Pravijo, če določen agens povzroča določeno bolezen, mora biti vedno prisoten v času in prostoru te bolezni, kot da mora prisotnost agensa vedno povzročiti bolezen. Zavedajte se, da so vse konstruktivne bolezni (razen akutnih in konstruktivnih, ki so opredeljene kot nalezljive) rezultat fiziološkega procesa detoksifikacije in s tem samo-zdravljenja telesa, kar postavi vse ideje o NALEZLJIVOSTI, INFEKCIJI NA REALNA TLA, TLA ABSURDNOSTI IN VUDUIZMA.
  20. Pripisovanje bolezni bacilom, bakterijam, virusom je izven dosega znanosti. Tako na primer tudi tisti, ki trpijo za tako imenovanim AIDS-em, nimajo tako imenovanega AIDS virusa v več kot 50% vseh primerov. Tako na primer je Fungi Candida normalen prebivalec človeškega telesa od rojstva človeškega telesa pa vse do smrti. Streptococcal Bacteria je normalen prebivalec človeškega telesa, ki se zadržuje v grlu, toda hripavo in ranasto grlo je le redek primer. Če boste o tem vprašali zdravnike uradne medicine, Vam bodo povedali, da večina ljudi za bolezen ni»dovzetna« ali da ima »močan obrambni sistem«, zato ne zbolijo za boleznijo grla navkljub prisotnosti teh dveh »pripisovalnih vzrokov«. Tako je tudi pri AIDS-u! Kakršna koli oblika »zlobnih« mikroorganizmov« ne more povzročiti krize telesa, niti ne morejo obstati tam, kjer ni hrane zanje in nimajo nobene moči pri živih, zdravih celicah. Bakterije, virusi ( na trilijone jih je v koži, telesnih odprtinah, črevesju…) so v naših organizmih prisotni ves čas, zato govoriti o invaziji in povzročiteljih bolezni ni znanstveno (uradna medicina). Preprosto ni mogoče verjeti ljudem, ki navkljub svoji »strahoviti učenosti, znanosti« niso niti danes sposobni pozdraviti enostavnega »virusnega« prehlada, ki je zgolj primarna čistilna kriza, ki jo vzpostavi telo samo.
  21. Samo tri substance smejo vstopiti v človeško telo; te so: dober, svež zrak, čista voda in hrana, za katero smo ljudje biološko prilagojeni. Velik del ljudi, ki so prevzeli vsaj 80% sloga Naravnega Zdravja – Naravne Higiene, ki vključuje tudi Optimalno prehrano, so obnovili svoje zdravje, vitalnost, vitkost – posledici zdravja. Surova, presna hrana je porok temu!
  22. Kaj mislite, s čim bi se prehranjevali, če bi se naenkrat znašli v osrčju matere Narave, brez vseh teh »čudovitih naprav, priprav«, goli, brez nožev, vilic, krožnikov, ognja, loncev? Kaj mislite, kaj bi jedli? Jedli bi hrano, ki je privlačna za oko, ki je odličnega vonja in okusa, ki je najboljša v osnovni, naravni obliki: surovo, presno, sveže, zrelo sadje…zagotovo bi, kajne? Takšno so na milijone let jedli naši davni predniki…
  23. V času bolezni svojemu telesu najučinkoviteje pomagamo tako, da »ne naredimo ničesar«, tako mu namreč omogočimo, da vso svojo energijo preusmeri v namen zdravljenja, torej izločanja strupov, ki so se v njem nakopičili. Življenje v skladu z Zakoni Narave zagotavljajo zdravje in vitalnost v njegovi najvišji obliki (slog Naravnega zdravja – Naravne Higiene).

  Najprej moramo ugotoviti, kaj virusi sploh so. Virusi so tako imenovani genomski-odpadni deli organsko funkcirajočih entitet (enostavno povedano, celični odpadki odmrlih celic, tkiv…), ki imajo do telesa enak entiteto, kot jo ima glava do telesa. Te odpadne snovi ne povzročajo bolezni ne česar koli drugega. Ideja, da te odmrle, mrtve organske snovi lahko ubijajo naše celice ubijalke – bela krvna telesca, je čisti nesmisel. So samo koščki »tortice« za bela krvna telesca, ki z njimi zlahka opravijo…Poglejmo, kako je z AIDS-em: Dr. Dueseberg je v raziskavi ugotovil, da v Afriki, kjer je populacija od 20% do 60% pozitivna za tako imenovani AIDS virus, ni niti enega primera AIDS-a. Vir:Elements of the AIDS Fraud;Page 60.
  »In zakaj je histerija AIDS sploh povzročena? Promocija AIDS-a, tako kot svinjske gripe in drugih CDC orkestralnih medicinskih zvijač, je ena izmed več primerov, ki služi kot zelo dobičkonosen posel za farmacevtske raziskave in zdravniške interese, seveda. V ZDA je leta 1987 federalna vlada odobrila stroške porabe v višini enega bilijona $ za AIDS, že leta 1988 so stroški presegali 10. bilijonov $. In prav zato gre pri AIDS paniki, Američani so stampedirali v zdravniške/bolnišnične/farmacevtske korale za velik denar. To je vse, za kar gre, ne gre za obvarovanje ljudi pred boleznimi, z novimi imeni, promoviranimi pod ognjenim bannerjem: AIDS.« Vir: Elements of the AIDS,Fraud;Page61 AIDS virus je enaka potegavščina kot je potegavščina z virusom gripe, vakciniranje pa je dober posel, se ve za koga, vendar slab za tiste, ki so se dali vakcinirati. Tako kot je gripa proces detoksifikacije (ki je nastala zaradi prenapolnjenosti telesa s strupenimi snovmi), ki ga sproži telo samo, zaradi neupoštevanja Zakonov Narave (sloga Naravnega Zdravja – Naravne Higiene, Optimalna prehrana, sestavljena je iz surovega svežega, presnega, zrelega sadja – 90%, iz zelenjave – 8% in iz semen, oreščkov, lešnikov – 2% ter pitjem sadnih ali zelenjavnih sokov – vsaj 0,5l dnevno), tako je AIDS posledica istega. Korekcija dosedanjega sloga z uvedbo slednjega zagotovo omogoča ponovno vzpostavitev zdravja…
  »Bolezen, ki se zdaj imenuje AIDS« preimenovanje za mnogo starih bolezni nezadostno-odpornega organizma (immunodeficiency diseases) in da HIV »virus« nima ničesar skupnega z AIDS-em, da je resničen in edini vzrok za posledico imenovano AIDS kemično zastrupljanje in zastrupljenje v obliki denaturirane, devitalizirane, kuhane, procesirane, začinjene, tudi encimsko mrtve hrane, hrane živalskega izvora, pitje kave, kola pijač, energetskih pijač, drog – dovoljenih in nedovoljenih, zdravil, pesticidov, herbicidov in seveda onesnaženja okolja z ostanki izgorevanja fosilnih goriv (industrija, cestni in letalski promet). Na to so opozorili že rezultati doseženi na poskusih z živalmi, kjer so humanoidnim opicam, ki so živele v naravnem okolju in se v skladu s tem tudi prehranjevale s hrano, za katero so biološko prilagojene. Z močnimi injekcijskimi virusnimi (HIV) izstrelki so nekaj tednov napadali njihove organizme, toda nobena opica ni razvila AIDS-a; mislim, da je o tem pisal tudi Gospod Helmut Wandmaker.

  Dejstvo je, da so ljudje vedno bolj bolni zaradi neprimernega prehranjevanja in prekomernega hranjenja s hrano živalskega izvora (maščobe, sečna kislina, adrenalin, holesterol…) in najpogostejši vzroki izčrpanosti in smrti so ravno bolezni ožilja in srca, diabetesa, kapi, raka na prsih, prostati, na debelem črevesu, na pljučih, osteoporoza); vzrok pa je tudi prekomerno prehranjevanje, ne le napačno.
  Skrb za zdravje seveda pomeni skrb zase; da lahko ohranimo ali ponovno vzpostavimo zdravje, je pomembno, da vsak dan živimo zdravo, slog Naravnega Zdravja – Naravne Higiene s surovo, celostno, presno prehrano: sadje (cca 90%), zelenjava (cca 8%), oreščki, orehi, lešniki, semena (cca 2%) je porok zdravju.

  Klub Naravnega Zdravja - Club of Natural Health
  Kasaze 105 A
  SI-3301 Petrovče

  E-maili: roman.hafner@volja.net; dragana.sadar@gov.si; alois.kol@siol.net

  Maribor, 07.03.2004.17.17.17.
   Zadnjih 10 člankov uporabnika Moč surove hrane 
  1. Kaj morate storiti sami za lep dan sreda, 31. avgust 2005 @ 06:11 CEST
  2. Meso - ribe in holesterol sobota, 11. junij 2005 @ 06:10 CEST
  3. Sprememba, ki ti življenje postavi na glavo nedelja, 13. marec 2005 @ 18:02 CET
  4. Tiskovna konferenca ob izidu knjige sobota, 27. november 2004 @ 05:37 CET
  5. Utrip srca sreda, 17. november 2004 @ 06:26 CET
  6. Vabilo torek, 16. november 2004 @ 14:29 CET
  7. Začimbe in druga pekoča ne-hrana torek, 14. september 2004 @ 06:52 CEST
  8. Superiornost rastlinske hrane ponedeljek, 13. september 2004 @ 06:31 CEST
  9. Proteini živalskega izvora - jih zares nujno potrebujemo? torek, 29. junij 2004 @ 06:09 CEST
  10. O žitaricah torek, 8. junij 2004 @ 06:40 CEST
   Zadnjih 10 komentarjev uporabnika Moč surove hrane 
  1. Mleko – zahrbtni morilec? petek, 11. marec 2005 @ 23:45 CET
  2. Mleko – zahrbtni morilec? petek, 11. marec 2005 @ 23:24 CET
  3. Aids je biološko orožje četrtek, 14. oktober 2004 @ 09:36 CEST
  4. Misel tedna torek, 5. oktober 2004 @ 15:40 CEST
  5. Misel tedna torek, 5. oktober 2004 @ 12:57 CEST
  6. Deset let Naravnega Zdravja - Naravne Higiene sobota, 25. september 2004 @ 17:25 CEST
  7. Začimbe in druga pekoča ne-hrana torek, 14. september 2004 @ 09:34 CEST
  8. Cena sreče petek, 28. maj 2004 @ 13:06 CEST
  9. Srečni ljudje sreda, 31. marec 2004 @ 19:32 CEST
  10. Presna hrana petek, 23. januar 2004 @ 20:50 CET
   Statistika uporabnikovih objav Moč surove hrane 
  Skupno število člankov:25
  Skupno število komentarjev:12
  Najdi vse objave uporabnika Moč surove hrane
  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,46 seconds