Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Jo dajem kar prek google translejta, je full znimiva iz vidika podajanja informacij, ni sicer vse relevantno in je treba gledat z precejšno mero skepticizma, pa še prevečkrat ni za brat, ker je ravno obratna od Pozitivk, sam je ravno zaradi drugačnega navajanja informacij, kot smo ga navajeni od američanov full zanimiva.
your life, your expression, your software
Gost: KELEPA
september 01 2011 17:34
EJ, NAJLEPŠA HVALA!
ZANIMIVA STRAN, S PODATKI VSEH VRST..
Ko bo komet Elenin najbližje Zemlji, bo 35 milijonov kilometrov stran, kar je približno 100 kratna oddaljenost Lune od Zemlje. Ni mi treba posebej razlagat, da je Luna tudi mnoooooogo večja od kometa, pa zaradi njene prisotnosti ni potrebno bežati v zaklonišča. Komet je namreč velik le 3-4 km. Ne vem ali Obama ne zaupa NASA-inim strokovnjakom, ki jih plačuje ali pa se mu je totalno obrnilo ... morda pa bo v zaklonišče bežal zaradi česa drugega, za kar Rusi ne vedo - pa tudi mi ne ...
Sem ravno v vmesnem obdobju zgleda spisal post, pa sem zgleda sfalil, da je že razpadel
Se včasih zgleda tud američanom zalom, no priprave tudi neki štejejo
Mislim, glede obame in elnina.
Glede tega, da bi se elenin ko ga je razneslo, skrčil nazaj kot pravi nan, bi si skromno upal rečt, da skoraj ni opcije, ker ga pomoje na pregrobe kose razprši in je prevekla hitrost delcev, ki odletijo v najrazličnejše smeri.
Zdej nas za vmes strašijo z umetnim satelitom iz leta 2005, ki isto pade konec septembra