Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

četrtek 25-apr
  • Tadej Toš: ABRAhmm

  • petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     VAŠA SVETLOBA JE NUJNA V TEM TRENUTKU
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    mavrica
     avgust 14 2009 16:52  (Prebrano 2040 krat)  
    Forum

    Status: neprijavljen

    Registriran: 12/14/04
    Posts: 47

    To poletje doživljamo veliko dogodkov, ob katerih se izlivajo na Zemljo zelo velike količine svetlobne energije. Vse poteka povsem usklajeno. Med solsticijem 21. junija 2009 so naše Sonce, naše fizično sonce in naš celotni solarni sistem doživeli kvantni premik, kar se je pokazalo v dvigu energije, vibracije in zavesti vsakega delčka in življenjskega vala znotraj tega sistema. Dne 7. julija 2009 smo doživeli polno luno in lunin mrk. Ta mrk je bil prvi od treh mrkov, ki so se dogodili. Drugi, sončev mrk, je bil na novo luno, 22. julija 2009. Tretji, lunin mrk, se je zgodil 6. avgusta 2009. Spiritualni astrologi priznavajo, da je efekt teh mrkov globok in življenje-spreminjajoč tako za človeštvo kot za planet Zemlja.

    Kar se dogaja v tem pomembnem obdobju je, da se svetloba Boga povečuje na Zemlji na brez primere načinov. Svetloba vstopa v jedo čistosti vsakega atomskega in subatomskega delčka in vala življenja na Zemlji. To povzroča, da prihaja na površje vse, kar je v konfliktu z božjo svetlobo, zato, da bi se to pozdravilo in preobrazilo nazaj v originalno popolnost. Od zunaj zgleda ta proces, kot bi se stvari slabšale, vendar se ne dogaja nič drugega, kot to. Z lahkoto lahko opazimo negativnosti, ki prihajajo na površje. Vse, kar moramo narediti je, da le pogledamo poročila v medijih in opazujemo izzivajoče stvari, ki se dogajajo v naših življenjih in življenjih ljudi vsepovsod po svetu. Vse kar pa ne vidimo tako lahko, pa je neverjetna svetloba, ki poriva negativnosti na površje, da bi se ozdravile. Preobrazba negativnosti, ki prihajajo na površje, preden bi preobremenile planet, je daleč največja potreba tega trenutka. Nebesna bitja (The Company of Heaven) so nas zaprosila, da uporabimo gonilno silo 22. jubilejne harmonične konvergence (The 22nd anniversary of Harmonic Convergence) za hitro čiščenje negativnosti na planetu, ki sedaj prihajajo na površje. Božji namen te aktivnosti svetlobe je, da očisti pot za otipljiva manifestacijo vzorcev popolnosti za Novo Zemljo. 22 je mojstrsko število, ki odraža moč na vseh ravneh in zmožnost spremeniti smer zgodovine.

    Mi smo ENO z VSEM življenjem. NOBENE ločenosti ni. Vsak vidik življenja na Zemlji je med seboj povezan, medsebojno odvisen in v medsebojnem odnosu. Posledično, ne moremo le reči »zbrišimo, zbrišimo in odstranimo« preteklost. Namesto tega prikličimo svetlobo Boga in transformirajmo pohabljene, napačne človeške stvaritve, ki se manifestirajo sedaj kot bolečina in trpljenje človeštva.

    V tednu med 15. in 20. avgustom 2009 se bodo delavci za svetlobo (Lightworkers) zbrali znotraj portala zdravljenja skozi moč neskončne preobrazbe (The Portal of Healing Through the Power of Infinite Transmutation) na lepem Loews Ventana Canyon Resort v Tucson, Arizona, ZDA. To je lokacija na planetu, za katero je projicirano, da se bo plamen zdravljenja skozi moč neskončne preobrazbe usmeril iz jedra Stvarstva v sredino Zemlje. Plamen zdravljenja skozi moč neskončne preobrazbe je blesteč smaragdno zeleni plamen z vijoličnim sijajem. To je najbolj mogočna svetloba zdravljenja in preobrazbe na Zemlji in to je instrument skozi katerega bodo človeške napačne stvaritve, ki prihajajo na površje, preobražene v svetlobo zelo pospešeno. Organizator srečanja bo 23. Svetovni letni kongres o razsvetljenju (The 23rd Annual World Congress on Illumination). Nesebični delavci za svetlobo se bodo združili v zavesti s tisoči in tisoči voljnih ljudi, kot ste vi, vse okoli sveta. Skupaj bomo oblikovali mogočen transformer, skozi katerega bo tekla najbolj mogočna svetloba zdravljenja, razpoložljiva človeštvu, da bo hitro očistilo in preobrazilo negativnosti, ki prihajajo na površje. Delavci za svetlobo bodo projicirali njihov srčni plamen v portal svetlobe, kjer se bodo delavci za svetlobo fizično zbrali.

    To je globalna aktivnost za svetlobo. Tudi, če ne bomo tam fizično prisotni, bomo lahko prispevali v zavesti k temu delu božjega načrta, ne glede na to, kje bomo. Zagonska svetloba se bo gradila od otvoritvene slovesnosti 15. avgusta 2009, ki bo ob 7.30 popoldne (po našem času v nedeljo, 16.8.2009, ob 4.30 zjutraj), pa do zaključne slovesnosti 20. avgusta 2009. Vaša svetloba in ljubezen je zelo potrebna in jo bo Zemlja in vse življenje na njej hvaležno sprejelo. V uvodu navedeni dogodki to poletje, ko so se na Zemljo izlivale velike količine svetlobe, so prispevali, da so se zelo okrepile kreativne sposobnosti naših misli in občutkov. To pomeni da, na karkoli usmerimo našo pozornost se zelo okrepi. Zato je važno, da usmerimo našo pozornost na to, kar hočemo ustvariti ali soustvariti.

    Bitja svetlobe iz kraljestev razsvetljene resnice so dala človeštvu, da bi mu pomagala na tej točki božanskega načrta, naslednjo invokacijo:

    »V mojem imenu in imenu VSEGA človeštva JAZ kličem frekvence 5. dimenzije vijoličnega plamena božanske preobrazbe. JAZ projiciram ta sveti ogenj skozi vsak atomski in subatomski delček in val življenja na Zemlji, ki vibrira z frekvenco, ki je manjša od harmonije in ravnovesja Boga.

    Skozi ljubečo prisotnost Boga JAZ SEM, ki sveti v vsakem srčnem plamenu, JAZ kličem ljubljenega Saint Germaina in VSE iz legij svetlobe po vsej neskončnosti, ki so združene s 5. - dimenzionalnimi frekvencami vijoličnega plamena Božje neskončne preobrazbe.

    Blagoslovljeni, JAZ kličem najbolj silovite aktivnosti vijoličnega plamena, ki ga dopušča kozmični zakon zame, moje ljubljene in vso človeštvo.

    Ljubljena JAZ SEM prisotnost vzplamti, vzplamti, vzplamti vso gonilno silo tega svetega vijoličnega plamena v, skozi in okoli vsakega elektrona dragocene življenjske energije, ki jo je človeštvo kadarkoli narobe uporabilo, v kateremkoli časovnem okviru ali dimenziji, tako vede ali nevede. Takoj preobrazi te vzorce nepopolnosti – povod, namen, zapis in spomin v Božjo neizmerno popolnost.

    Ljubljena JAZ SEM prisotnost vzplamti 5.- dimenzionalne frekvence vijoličnega plamena skozi vsako misel, besedo, dejanje in občutek, ki ga je človeštvo kdajkoli izrazilo, ki odraža karkoli, ki je manj od neomadeževanega koncepta našega polnega božanskega potenciala.

    Ljubljena JAZ SEM prisotnost, poglej v moje življenje in življenja vsega človeštva in uvidi, kaj je še ostalo, da se uravnoteži z najine strani do katerekoli osebe, prostora, pogoja ali stvari, ki je prizadet v kateremkoli času, na katerikoli način ali zaradi kateregakoli vzroka.

    Ljubljena JAZ SEM prisotnost, iztegni svoje ljubeče roke svetlobe v vse pozitivno kvalificirane energije, ki so bile odpuščene skozi najino zemeljsko začasno bivanje, in povleči sem tisočkrat toliko popolnosti, kot je bilo kdaj kaj storjenega narobe.

    Oblikuj iz te substance popolnosti darilo božanske ljubezni, kakršnokoli je potrebno, da se uravnovesi vsak dolg, ki je bil ustvarjen z najine strani, pa še ostaja neplačan do kateregakoli dela življenja.

    Ljubljena JAZ SEM prisotnost, prosim te oprosti vsaki osebi, prostoru, pogoju ali stvari, ki je prizadela mene ali človeštvo na kakršenkoli način, in uravnoteži vse dolgove , ki jih imam iz življenja kjerkoli.

    Jaz sprejemam to Božjo uspešno izvršeno pravico skozi moč božje JAZ SEM prisotnosti prav tukaj in sedaj.«

    OSTANITE OSREDOTOČENI NA SVETLOBO! OSTANITE OSREDOTOČENI NA SVETLOBO! OSTANITE OSREDOTOČENI NA SVETLOBO!

    SVETLOBA BOGA JE VEDNO ZMAGOVALNA IN MI SMO SVETLOBA.

    Vse to in še več lahko preberete v angleškem jeziku na spletnih straneh http://eraofpeace.org/latest-news.php ; http://eraofpeace.org/world-congress.php .

    Povzela: Marija Batista


    Profil
    Quote
    Gost: gost
     avgust 14 2009 17:58   



    Lepo... Tudi negativnosti bi radi prekomentirali, če bi smeli.


    Quote
    MC
     avgust 16 2009 19:08   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta


    Status: neprijavljen

    Registriran: 11/11/05
    Posts: 123

    >> SVETLOBA BOGA JE VEDNO ZMAGOVALNA IN MI SMO SVETLOBA.

    Prav neverjetno, kako radi se nekateri šlepajo na zmagovalce...


    Kaj pa naš prijatelj Lucifer?


    Profil
    Quote
    Gost: kanglica
     avgust 16 2009 21:55   




    Licifer je kamot zravn. Itak jim ne jasen, ktera svetloba bolj svet. Veš to, ko svetloba brcne v temo, je tud sama tema. Pol pa mislijo, da so zmagovalci od brcanja v temo.

    Tle gor je nek čuden nogomet. Glavn da majo sponzorje.


    he, he


    Quote
    Forum generiran v : 3,29 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 05:06

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 3,68 seconds