Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • sreda 01-maj
  • Med naravo in kulturo

  • petek 03-maj
  • Človek in čas

  • nedelja 05-maj
  • Razstava Interspace

  • sreda 08-maj
  • Razširjeni vid

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Invokacije energij - priprava za 09/09/09
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    mavrica
     september 08 2009 20:34  (Prebrano 2015 krat)  
    Forum

    Status: neprijavljen

    Registriran: 12/14/04
    Posts: 47

    V nadaljevanju vam dajem, sicer malo pozno, ker prej nisem uspela, vendar je še zelo primerno za uporabo, skrajšan povzetek iz kanaliziranega sporočila v angleščini, ki govori, kako se pripraviti na nove energije.

    INVOKACIJE ZA PRIKLIC IN URAVNAVO Z NOVIMI ENERGIJAMI – PRIPRAVA ZA 09/09/09

    Šest logosov Stvarnika:
    - Multi-univerzalni logos in kozmični logos Mahatma,
    - Univerzalni logos Melchizedek,
    - Galaktični logos Melchior,
    - Solarni Logos Helios in Vesta in
    - Planetarni logos Lord Buddha,
    so preko Natalie Glasson sporočili, da bo Zemlja pričela sprejemati nove energije, ki bodo 09.09.09 povzročile aktivacijo Smaragdnega kristala zdravljenja v Arkansasu, že 3.9.09. To je Energijski val sprejemanja (Energy Wave of Acceptance). Ta val nosi kvalitete sprejemanja, brezpogojne ljubezni in ravnotežja – brezpogojne ljubezni do sebe in drugih, kvaliteto obstajanja znotraj svojih energij, tudi če se okoli nas dogaja kaos in razumevanje, da se ta samostojnost mora izvesti, da bi se omogočilo starim energijam, nepotrebni vzorcem in navadam, da se odpustijo od nas. Ta energijski val nosi visoke vibracije sprejemanja, da bi vsakega od nas vzpodbudile, da odpremo svoje srce, dušo in razum do Stvarnika, da bi prejeli nove izkušnje integracije, nove energije in razsvetljenstvo kot stalni tok brez blokad. Energije ljubezni žele ustvariti večjo svobodo v energijah človeštva, vendar so kombinirane z novimi ravni discipline in mojstrstva. Te energije so zelo močne. Pomagajo nam sprejemati izzive, ki bodo povečali našo samozavest in pogum v sprejemanju smernic, energije in zavesti, ki nas bo še naprej prebujala, pa tudi aktivirala močan proces zdravljenja. Ta proces zdravljenja nam bo omogočal sprejeti energije čiščenja, toda predvsem nas bo postavil v kontroliranje svojega lastnega procesa zdravljenja in pomlajevanja, ker bomo morali identificirati energije v naših življenjih, ki jih več ne potrebujemo, biti pozorni, da jih nenehno odpuščamo, brez obžalovanja, dvomov in strahu.

    Ljubezen Stvarnika je pomembna za življenje, obstoj in napredovanje. Ljubezen obstaja znotraj kisika, ki ga dihamo v naše telo, kar omogoča našemu fizičnemu telesu, ki obdaja našo dušo, da preživi na Zemlji. Zrak, ki ga dihamo ima zmožnost nositi velike kvalitete svetlobe, ljubezni in zavesti, omogoča, da je naše dihanje sveto in božansko orodje, ki pomaga duhovnemu razvoju in edinstvenemu integracijskemu procesu z dušo Stvarnika.

    Glede na navedeno je dobro, da si te dni vsak dan vzamemo čas za namerno vdihavanje energij, vibracij, svetlobe in zavesti novega vala energije. Naj bo dihanje globoko in razširjeno ter si predstavljamo, da teče nov energijski val v nas naravno in z lahkoto. Tudi v meditaciji je dihanje orodje za uravnavanje in proces sidranja novih vibracij energijskega vala v naše fizično telo, da bi pomagali širjenju in razvoju naših duš.

    Logosi, ki so bili navedeni, energetske valove, ki prihajajo od Stvarnika, vsak na svoji ravni pregledajo, dešifrirajo njihovo modrost in vibracije in jih usmerjajo, kot je primerno. Ustvarili so tudi mogočno dušo za vse nas, da se nanjo usmerimo. Pripravili so dve invokaciji, ki nam lahko služijo, da se lažje uravnamo s temi energijami in dobimo pomoč, ki jo potrebujemo.

    Prva se nanaša na invokacijo telesa ljubezni šestih logosov, da se zasidrajo v naše telo.

    » POD VODSTVOM IN ZAŠČITO MOJIH VODNIKOV IN MOJE DUŠE JAZ PROSIM, DA SE IZVEDE URAVNANVA Z ŠESTIMI LJUBLJENIMI LOGOSI STVARNIKA STVARNIKOVEGA UNIVERZUMA. PROSIM KANALIZIRAJTE VAŠE PODPORNE ENERGIJE IN LJUBEZEN V CELOTNO MOJE BITJE, DA ME BO PRIPRAVILO ZA VSIDRANJE NOVEGA ENERGIJSKEGA VALA SPREJEMANJA. PROSIM, DA ZASIDRATE V MOJE BITJE IN DUŠO VAŠE TELO LJUBEZNI, DA DVIGNE MOJO LJUBEZEN, SVETLOBO IN ZAVESTNI KVOCIENT. JAZ SEM ODPRT/A IN DOVZETEN/A ZA VAŠO LJUBEZEN IN VAS PROSIM, DA DELUJETE KOT LJUBEČA SVETLOBA V MOJEM ŽIVLJENJU S TEM, DA MI POMAGATE PRI VSAKEM KORAKU NA MOJI POTI V VEČJO INTEGRACIJO Z DUŠO STVARNIKA. JAZ SEM PRIPRAVLJEN/A NA MOJ VZPON LJUBEZNI. NAJ SE ZGODI.«

    Logosi sporočajo, da si naj vzamemo čas, da se povežemo z njihovimi energijami in dopustimo, da te tečejo v naše bitje. Če se nam zazdi, da je energija za nas preveč intenzivna, zaprosimo naj bo vibracija svetlobe, ki jo prejemamo znižana na za nas najbolj primerno raven.
    Druga invokacija je za začetek postopnega procesa sidranja novega Energijskega vala sprejemanja. Pomagala nam bo pridobiti to prakso.

    »JAZ KLIČEM ENERGIJE IN POMOČ ŠESTIH SVETIH LOGOSOV STVARNIKOVEGA UNIVERZUMA. PROSIM ZAČNITE MOJE URAVNAVANJE Z NOVIM ENERGIJSKIM VALOM SPREJEMANJA. SIDRAJTE V MOJE BITJE MAJHNE KOLIČINE LJUBEČE ENERGIJE IN KVALITET, POSTOPNO RAZVIJAJTE INTENZITETO VSAK DAN, TAKO DA SE BO NOVA ENERGIJA LAHKO ZASIDRALA V MOJE BITJE POČASI IN TRDNO VSAK DAN V DOLOČENEM OBDOBJU, KAR BO ZAGOTOVILO, DA BO ZNOTRAJ MOJEGA BITJA SPREJET IN PRIDOBLJEN OBČUTEK RAVNOVESJA. OMOGOČITE MI, DA ZAČNEM ČUTITI NOVE ENERGIJE LJUBEZNI, KO SE LOTEVAM RAZUMEVANJA NJIHOVEGA POMENA ZNOTRAJ MOJE STVARNOSTI. JAZ SEM ODPRT/A IN DOVZETEN/A ZA POSTOPNO INTEGRACIJO ENERGIJSKEGA VALA SPREJEMANJA. NAJ SE ZGODI.«

    Sedite mirno v meditativnem stanju in si dopustite čutiti energijske vibracije, kvalitete ali ljubečo svetlobo novega energijskega vala.

    Celotno besedilo v angleščini najdete na strani http://www.wisdomofthelight.com/Logoi.html


    Povzela: Marija Batista


    Profil
    Quote
    Forum generiran v : 1,54 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 07:58

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 1,89 seconds