Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 21-maj
  • Ustvarjalnice z Galerijo C.C.U.: Morske pošasti

  • sreda 22-maj
  • Vabilo na okroglo mizo z naslovom "Skupaj za zdrav življenjski slog: Nacionalni odzivi in mednarodne pobude"
  • 27. Slovenski dnevi knjige v Mariboru

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  • nedelja 26-maj
  • VegaMarket v Mariboru

  • ponedeljek 27-maj
  • Still Corners (UK) - 27. 5. 2024, Škofjeloški grad - Festival In Memoriam prof. Peter Hafner - 15 let

  • sreda 29-maj
  • Kako misliti in živeti svetovni etos odprto izven religioznih sistemov

  • četrtek 30-maj
  • Vlado Miheljak

  • petek 31-maj
  • Operna noč

  • sobota 01-jun
  • Vabljeni na akcijo zbiranja starega papirja za pomoč živalim!

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Učenje in tehnologije dr Grigorija Grabovoja na Pozitivkah
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Yoda
     avgust 03 2016 23:32  (Prebrano 46148 krat)  
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    UČENJE IN TEHNOLOGIJE DR GRIGORIJA GRABOVOJA NA POZITIVKAH


    Ali bi se želeli pridružiti skupnosti posameznikov in različnih skupin iz celega sveta ki sledijo učenju dr Grigorija Grabovoja in aktivno sodelovati pri prakticiranju njegovih vsestranskih tehnologij zdravljenja ter preobrazbe tako posameznika kot vsega človeštva ?

    Na forumu Pozitivk prav s tem namenom odpiram tukajšnjo novo temo. Njen namen je aktivno sodelovanje vseh pozitivnih in kreativnih posameznikov, lahko pa tudi FB in drugih skupin z objavljanjem lastnih izkustev in zapisov iz uporabe Grabovojevih tehnologij in drugih njegovih znanj. Destruktivno in odklonilno nastrojeni posamezniki niso zaželjeni na tem mestu, ker je naš namen pri tej temi podpirati in širiti afirmiranost Grabovojevega učenja, da povečamo hitrost in učinkovitost delovanja tehnologij in pozitivno preobrazbo kolektivne zavesti.

    Seveda pa bo tukajšnje naše druženje poleg objavljanja prispevkov, ter izmenjave mnenj vseh zainteresiranih lahko razvilo tudi spontane občutke medsebojne naklonjenosti, podpore in pripadnosti na osnovi enakih idealov, ciljev in tehnologij. Nobenega enoumja, diktatov, dogme, materialnega okoriščanja in izkoriščanja, pač pa nas bo družila in povezovala želja po znanju, zdravju, sreči ter rešitvi ter razvoju in to ne samo za nas pač pa za VSE. Tako uči dr Grabovoj.
    Upam, da se bomo pokazali tule s svojim entuzijazmom, altruizmom, znanji, ter ideali, da si jih izmenjujemo, pa tudi širimo med ljudi. Resdaj obstaja že veliko drugih skupin in posameznikov podobne usmeritve, a morda lahko tudi mi prispevamo svoj specifičen kreativen del 'mestu in svetu'.. In zato vas vse ki gledate v isto smer vljudno in prijazno vabim da se pričnemo družiti tule gor s svojimi zapiski webinarjev, poročili o rezultati uporabe Grabovojevih tehnologij, raznimi predlogi usklajenega delovanja in podobno. Informacije glede webinarjev, videov in literature bodo podane v 3 delu tega uvodnega prispevka k novi temi..

    Morda sinhronizirano teamsko delo niti ni zelo nujno, pač pa obstoj zadostnega števila ljudi, ki gledajo v isto smer in verjamejo v učenje dr Grigorija Grabovoja, ter se medsebojno podpirajo in spodbujajo. In v ta namen se bomo zbrali in družili na tej temi, vsaj upam tako. In če nas poveže občutek pripadnosti skupnim plemenitim veličastnim interesom, ki jih vzbuja učenje dr Grigorija Grabovoja je že dosežena neka naša skupna pozitivna polarizacija.To je koristno in nujno, ker je destrukturizacija zavesti pod vplivom nenaklonjenega okolja in okoliščin temne kolektivne zavesti stalna nevarnost. Krog tu zbranih ljudi bi se seveda širil, s tem pa bi tudi prišli do kritične mase za začetek preklopa kolektivne zavesti, najprej lokalne in postopno preko združevanja lokalnih do kolektivne zavesti vsega planeta..

    Za začetek spreminjanja kolektivne zavesti je potrebno samo 0,1 % prebivalstva. Preštejmo se torej, združimo in uskladimo svoje aktivnosti in sprožimo makro spremembe. Dr Grabovoj nam je dal tehnologije upravljanja z informacijami za vsa področja, ki si jih lahko zamislimo. O tem bo več povedano v nadaljevanju. Naše zavesti bi se lahko povezale in združile v jedro,ki bi se širilo in povezovalo z drugimi sosednimi jedri, nastal bi plaz, ki bi za vedno odnesel vso temo in vse negativnosti. Ljudje nagibamo k pripadnosti, ki že sama po sebi lahko spodbuja in aktivira, strukturizira mišljenje, zavest.

    Dosedaj sem informacije o Grabovoju vključeval pri različnih posameznih temah, ampak taka razdrobljenost morda ni najučinkovitejša, poleg tega oa tudi ni bilo nobenega sodelovanja drugih uporabnikov. To bi želel spremeniti, zato ponovno povavabilo k sodelovanju.
    Skupinska sinergija delovanja in mentalna koherenca lahko pomenita multiplikacijo učinkov delovanja posameznikov ne samo seštevek. Na tem mestu bi se vsekakor morali prizadevati tudi za celovito razumevanje in udejanjanje najbolj bistvenih napotkov dr Grigorija Grabovoja. Ena od takih nalog, katero moramo imeti vedno pred sabo je izvajanje makro nalog, ne samo doseganje osebnih ciljev. S tem koristimo celmu svetu in tudi sebi.



    PREDLOGI MOŽNIH AKTIVNOSTI UDELEŽENCEV TEGA FORUMA


    Udeleženci postavljajo vprašanja in dajejo morebitne odgovore, nasvete, predloge.

    Na tem forumu bomo zapisovali posamezne tehnologije in druga znanja iz knjig, webinarjev, osebne prakse za praktično operacionalizacijo in jih prispevali v objavo.na tukajšnji temi..

    Na foruma prostovoljno izmenjujejomo svoje kreativne ideje in izkušnje ter rezultate iz svojega delovanja po dr Grigoriju Grabovoju. Posredujemo pa tudi koristne internetne povezave.

    Udeleženci se lahko po dogovoru v posameznih obdobjih fokusirajo na določene izbrane tehnologije makronalog za večji skupinski učinek in hitrejše osvajanje.

    Postovoljci v posameznih kritičnih globalnih in lokalnih makro primerih in nujnih osebnih primerih izvajajo skupinsko podporo za reševanje nalog.

    Publiciramo informacije, ki so pomembne in koristne strukturizaciji kolektivne zavesti in širjenju učenja dr Grigorija Grabovoja.

    In tule za začetek posredujem link novoustanovljene FB skupine moje znanke in njeno vabilo k sodelovanju v skupini za podporo in širjenje učenja dr Grigorija Grabovoja

    https://www.facebook.com/groups/623785881131100/

    https://www.facebook.com/groups/623785881131100/

    Vabljeni v novo skupino - Nova Zavest na Zemlji

    Namen skupine je združiti skupne interese v spreminjanju Zavesti na Zemlji. V druženju (zaenkrat - vsak v svojem domu) bomo skupinsko izvajali razne tehnologinje z določenim namenom, za dosego določenih ciljev, kot se bo sproti pokazalo v samem delovanju skupine.
    Želimo združiti moči in z usmerjeno pozornostjo delovati na določen zastavljen cilj, za Makro odrešitev vseh, večen in harmoničen razvoj vseh - v najvišje dobro za vse ljudi, za celoten planet Zemljo in celo fizično telo edinega Boga.

    Lp. Mirijam


    TEHNOLOGIJE DR GRIGORIJA GRABOVOJA PREOBRAŽAJO POSAMEZNIKA, DRUŽBO IN CIVILIZACIJO, VSAK POSAMEZNIK POSTANE AKTIVEN SOUSTVARJALEC NOVE DOBE

    Trenutno vidim najboljšo možnost intenzivnega spoznavanja in učenja gradiva dr Grabovoja preko ogleda in poslušanja webinarjev Svetlane Novak, ki so brezplačno na voljo na spletu -link v nadaljevanju.Upam, da vas je že čimveč videlo 9 brezplačnih webinarjev Svetlane Novak po učenju dr Grabovoja, katerim sledijo v kratkem še 3. Vsekakor ogled in pričetek uporabe Grabovojevih in Svetlaninih znanj za Novo dobo vsem najtopleje priporočam.
    Webinarje najdemo in prenesemo skupaj s pripadajočimi pps datotekami na svoj PC preko srbske internetne strani 'Večnamladost1489999'. Najlaže to storimo z dodatkom downloadhelper brskalnika Mozzile Firefox, priporočam format mp4, ki se hitreje prenese..Vsi webinarji so torej opremljeni z videoposnetkom in pps datotekami, ki prinašajo slikovne pripomočke Grabovojevega učenja in tehnologij. Lahko smo in moramo biti hvaležni Svetlani Novak za hvalevredno in veliko požrtvovalno opravljeno delo in trud, ko je prenesla težko razumljiv nivo podajanja znanj dr Grigorija Grabovoja v bolj preprost, razumljiv in vsem dostopen nivo, obenem pa je zbrala v jedrnatih webinarjih skrajšano vsebino velike količine znanja ki je sicer raztreseno v množici raznih pisnih in drugih virov.

    Brezplačni webinarji Svetlane Novak o učenju dr Grigorija Grabovoja

    http://www.vecnamladost1489999.com/category/bezplatni-webinari/

    http://www.vecnamladost1489999.com/category/bezplatni-webinari/

    In moram povedati še eno izjemno zanimivost glede teh webinarjev in pa kupljenih Grabovojevih knjig. Sam sem bolj nejeverni Tomaž in verjamem predvsem svojim lastnim izkustvom. Ta pa mi potrjujejo, da so ti webinarji in knjige, ki jih legalno kupimo v resnici informatizirani tako, da njihovo gledanje in branje učinkuje na način podpore uporabniku pri spremljanju, branju in sprotnem izvajanju podajanih tehnologij. Tako kolektivno programirano podporo bi še razumel v primeru spremljanja neposrednega prenosa – v živo, ampak enako sem izkusil tudi pri prakticiranju Grabovojevih tehnologij ob poslušanju prenesenih posnetkov Svetlaninih webinarjev - offline. Poznam svoje običajne omejitve pri samostojni uporabi Grabovojevih tehnologij in te so bile daleč presežene ob spremljanju omenjenih webinarjev. Praktično lahko skoraj vse podane tehnologije in njihove učinke ob poslušanju in gledanju takoj tudi sami neposredno izkusimo. In ta izkustva segajo od izcelitev, videnj, uvidov, pa do komunikacije s svojci, ki so v čakalnici pripravljeni na svojo takojšnje kolektivno vstajenje. Izcelitveno pa delujejo na svojo okolico tudi Grabovojeve knjige, če so legalno kupljene, ne pa skopirane...To je informatiziranost o kateri govorim tu.

    Omeniti velja tudi to, da izvajanje katerihkoli Grabovojevih tehnologij človeka vedno tudi pomlajuje in to klinično pa tudi vizualno. V primeru tehnologij za regeneracijo telesnih delov pa je koristno vedeti, da predstavlja vsaka tovrstna regeneracija mini, ali delno vstajenje celotnega pomlajenega fizičnega telesa. Vstajenja umrlih ljudi Grabovoj izvaja že 25 let in v kratkem je bila, ali še bo na Krimu konferenca s srečanjem vstalih in pomlajenih ljudi iz Rusije in Ukrajine.. Ti ljudje prinašajo vsa potrebna kreativna znanja in strukturirano zavest za pomoč pri preobrazbi civilizacije.

    Eden od dobrih pa tudi nujnih načinov transformacije temne in zaviralne strani kolektivne zavesti je prijavljanje uspešnih iscelitev ter regeneracij organovj doseženih z uporabo Grabovojevih tehnologij. Naj bodo primeri v čimvečjem številu tudi medicinsko evidentirani. Lahko pa svoje uspešne rezultate tudi anonimno objavimo na spletu. Eno od takih možnosti ponuja spodaj podan link.

    Zakaj je to koristno ? Sedanja še vedno temna kolektivna zavest v veliki meri zavira napredek učenja, ter uporabo in širjenje novih znanj. Sproti pa tudi požira že dosežene rezultate. Naredimo naprimer pol poti do izcelitve, kolektivka pa nam izniči večji del doseženega in smo spet skoraj na začetku. Zato gredo mnogi procesi po polžje, ali rakovo. Transformirana kolektivna zavest pa nas bo v bodočnosti celo podpirala in tako bodo iscelitve, ozdravitve, regeneracije in vse ostalo mnogo hitrejše, lažje in uspešnejše. Sem spadajo seveda tudi nujne harmonične družbene preobrazbe, predno se uničimo skupaj s planetom. Vse to pa je pogojeno s prestrukturizacijo zavesti posameznikov in družbe.


    ZBIRKA PRIČEVANJ O USPEŠNI UPORABI GRABOVOJEVIH TEHNOLOGIJ

    http://www.grabovoj.com/pricevanja/osebna-pricevanja/

    http://www.grabovoj.com/pricevanja/osebna-pricevanja/



    Profil
    Quote
    Yoda
     avgust 04 2016 11:19   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    Posredujem navodilo Grabovojeve tehnologije za upravljanje s kolektivno zavestjo, ki jo izvaja FB skupina

    https://www.facebook.com/groups/623785881131100/

    https://www.facebook.com/groups/623785881131100/


    UPRAVLJANJE S KOLEKTIVNO ZAVESTJO – delamo vsak dan od 22:00 – 23:00 ure, kolikor kdo zmore

    Najprej izgovorimo – Delam za Makro odrešitev vseh, za večni in harmoničen razvoj vseh, da vsi ljudje živimo večno v fizičnem telesu, pomlajeni, popolnoma zdravi, v ljubezni in obilju vsega, kar nam je namenil Stvarnik po prvobitni Matrici stvarjenja.

    Povežemo se s Stvarnikom – št niz 11981 – in z Grabovojem 3582295 - ko začutimo povezavo, nadaljujemo s tehnologijo.

    Postavimo se v točko največje osebne moči – 3x izgovorimo niz 71381921

    Pred seboj ustvarimo veliko sfero Stvarnika v zlati barvi. Vanjo vnesemo besedilo iz slike:

    NORMA + niz za večno življenje 1489999 + MAKRO STVARJENJE – 319817318 in preberemo besedilo iz sfere Stvarnika

    Opazujemo kako sfera Stvarnika sveti v energiji zlate barve.

    Nato ustvarimo manjšo sfero KZ – kolektivne zavesti v sivi barvi.

    Vanjo miselno vpišemo – KOLEKTIVNA ZAVEST

    Predstavljamo si, da so v tej sferi vse bolezni, starost, smrt, strahovi, pomanjkanje, vojne, nemiri………

    V tej sferi se nahaja tudi PRVOBITNA MATRICA STVARNIKA, ki jo vidimo kot malo svetlo sferico.

    To sferico močno osvetlimo, da zasije v celotni sferi KZ.

    Nato sfero KZ obarvamo vijolično in jo pošljemo v sfero Stvarnika

    Opazujemo kako sfera Stvarnika osvetljuje malo sfero KZ, vzpostavlja se nov program Večnega življenja in Zakon Stvarnika….

    Izrečemo – Sfera Stvarnika transformira sfero KZ zdaj in neprekinjeno do NORME.

    Sedaj opazujemo sfero kako iz prednje strani sveti v naše telo, od zadaj pa osvetljuje planet Zemljo, vse galaksije in celotno fizično telo edinega Boga. Dogajajo se velike spremembe v najvišje dobro vsega obstoječega.

    Na koncu to fiksiramo z nizem 741 741 741 in 889 8 – ali pa preprosto rečemo, tako je in tako bo do Večnosti.

    Zahvalimo se Stvarniku, Grabovoju in svoji duši.


    Kompleten document s slikovnima prilogama je na voljo na Scribd, ali na FB


    https://www.scribd.com/document/320158945/Upravljanje-s-Kolektivno-Zavestjo


    https://www.scribd.com/document/320158945/Upravljanje-s-Kolektivno-Zavestjo


    Profil
    Quote
    panefin001
     avgust 05 2016 09:00   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 07/06/11
    Posts: 160

    Z vsem spoštovanjem ampak take reči so na meji blaznosti.
    To se dogaja ko materialistični um začne o sebi misliti kako zelo duhoven je.

    Ko vsaj malce spoznaš samega sebe, ne boš ujetnik tovrstnih zablod in blodenj.
    Ampak mnogim je lažje srkati instant juhice in ponavljati recepture za nekom, ki je totalno zaslepljen kot biti svoj original.

    V takih igricah na slepo, človek spregleda vso lepoto okrog sebe in v sebi.
    Ko si domišlja kako lahko spremeni svet, pozabi na spoznavanje sebe in edino možnost spremembe.
    To je sprememba samega sebe.
    Potem vse skupaj na enkrat dobi povsem drugi pomen.

    Z vso radostjo in velikim spoštovanjem...
    Srečno.
    Mirko


    Profil
    Quote
    Yoda
     avgust 06 2016 15:33   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    GLAVNE NALOGE GRABOVOJEVEGA UČENJA V NAČINU SVETLOBNIH TOKOV IN SFER

    V nadaljevanju podajam svoj zapis tehnologije s svetlobnimi tokovi, ali stebri, ki vključuje osrednje naloge po učenju dr Grigorija Grabovoja. Sliko svetlobnih stebrov najdemo v pps prilogah webinarjev, ali pa na scribd verziji tega zapisa

    https://www.scribd.com/document/320286683/GLAVNE-NALOGE-GRABOVOJEVEGA-U%C4%8CENJA-V-NA%C4%8CINU-SVETLOBNIH-TOKOV-IN-SFER

    https://www.scribd.com/document/320286683/GLAVNE-NALOGE-GRABOVOJEVEGA-U%C4%8CENJA-V-NA%C4%8CINU-SVETLOBNIH-TOKOV-IN-SFER

    Namen te tehnologije je na eni strani upravljanje z makro realizacijo Grabovojevega učenja, ki je določeno s številčnim nizom 1784121. Glavni cilji učenja dr Grabovoja so: rešitev vseh, večen harmoničen razvoj in blagostanje vseh, ter preprečevanje možnih katastrof globalnih razsežnosti. Zaščita tega učenja je določena s številčnim nizom 39784191. Na drugi strani so naši osebni cilji upravljanja z večnim zdravjem in pomlajevanjem - 7954, z isceljevanjem, vstajenji, nesmrtnostjo – 2145432 in z večnim življenjem (mladostjo) – 1489999.

    S svetlobnimi tokovi vedno delujemo preko Stvarnika, oziroma polja makroreševanja vseh. Zato so rezultatov upravljanja deležni vsi v celotnem fizičnem telesu enega Boga, pa tudi mi sami. Tako upravljanje je učinkovitejše in pravilnejše.

    Zapis sledi vzorcu ene izmed mnogoštevilnih verzij Grabovojevih tehnologij, videno v brezplačnih webinarjih 2 in 6 Svetlane Novak. Naloge in cilje postavimo v svetlobne stebre preko sfer – segmentov zavesti. Na sferah pa si zamislimo zapisan bodisi tekst, ali pa ustrezne številčne nize, kakor komu bolj ustreza. Notranjost sfere izpolnimo s cilji. Vse citate lahko izgovarjamo na glas ali mentalno v sebi. Oba svetlobna stebra se združujeta nedosegljivo visoko nad nami v zamišljenem Stvarnikovem polju makrorešitve. Tu se tudi zgodi Normiranje dogodkov in usklajevanje naših osebnih ciljev s cilji Stvarnikovih makro nalog po Normi, oziroma Stvarnikovi prvobitni matrici,.

    >>>>>>>> Po tehnologiji svetlobnih tokov in sfer je eden od možnh načinov upravljanja glavnih nalog iz Učenja dr Grigorija Grabovoja sledeč. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

    Rečem: 'Naj bodo ugodnih rezultatov upravljanja po Stvarnikovi Normi deležni vsi, pa tudi jaz'.

    Predse postavim dve srebrnobeli sferi V eno vpišem št, niza za povezavo s Stvarnikom 11981, 12370744, v drugo za povezavo z Grabovojem 3582295, 17981. Dobim kontakt in sliko Grabovoja. Številčni niz 17981 je namenjen tudi za boljše učenje znanja, ki ga posreduje dr. Grigorij Grabovoj.

    Postavim se v točko največje osebne moči in koncentracije – 3x izgovorim niz 71381921

    Levo si zamislim, ali vizualiziram tok, oziroma steber srebrnobele svetlobe, ki sega nad mano visoko v nedosegljivo višino.
    Vanj vstavim srebrnobelo sfero z Učenjem dr Grigorija Grabovoja in zaščito tega učenja. Sfero pošljem visoko v večno in neskončno Božjo prisotnost – polje makrorešitve.
    Glavni cilji Učenja dr Grigorija Grabovoja so: rešitev vseh, večen harmoničen razvoj, preprečenje možnih katastrof globalnih razsežnosti.

    Desno si zamislim, ali vizualiziram tok, oziroma steber zlatoobele svetlobe, ki sega visoko nad mano v nedosegljivo višino. Lahko izberem tudi vijolično svetlobo stebra namesto zlatobele..
    Vanj vstavim zlatobelo, oziroma vijolično sfero s svojimi glavnimi osebnimi cilji po Učenju Grabovoja in jo pošljemo visoko v večno in neskončno Božjo prisotnost - polje makrorešitve.
    Moji glavni osebni cilji so: večno zdravje in pomlajevanje, izcelitev, vstajenje, nesmrtnost, večno življenje in mladost.

    Visoko nad sabo si zamislim, da sta levi in desni svetlobni tok združena v Stvarnikovem polju makro rešitve vseh.
    Pogledam kako od tam sedaj začne padati navzdol na mene množica srebrnozlatih (srebrnovijoličnih) sferic, ki vstopajo v telo, telesne celice, v mojo DNK strukturo, ter me Normirajo po prvobitni Stvarnikovi matrici. Obenem pa mi od zgoraj celotno področje zavesti polnijo srebrnozlate (srebrnovijolične) sfere razumevanja učenja dr Grigorija Grabovoja.
    Pogledam kako se enako dogaja vsem, povsod v FTEB. Vidim kako se razumevanje in sprejemanje učenja širi med pomembne politike, ljudi iz medijev, gospodarstvenike in se končno razširi na vse človeštvo .

    Rečem: 'Stvarnikova Norma za vse in tudi zame.'

    Na koncu fiksiram in prevedem rezultat na materialni nivo z nizi: 741 741 741 in 889 8, ali pa samo rečem, tako je in tako bo..
    Zahvalim se Stvarniku in Grabovoju.


    GLEDANJE V ODSEV SONCA NA VODI

    To je prijetna, lahka, a tudi rešilna tehnologija, ki nam jo je predstavila Svetlana Novak v enem od svojih nedavnih brezplačnih webinarjev. To nas lahko ozdravi raka in še nekaterih najtežjih bolezni. Poletni čas letovanja ob morju in preživljanja prostega časa ob vodi je ravno pravšnji za prakticiranje tehnologije.


    Profil
    Quote
    Yoda
     avgust 08 2016 06:55   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    PREŠTEJMO SE TISTI ZA IN TISTI PROTI

    To nam bi takoj pokazalo kje se trenutno nahajamo v razvoju in širjenju Učenja dr Grigorija Grabovoja in njegovih tehnologij. A žal se praviloma najprej in največ 'ven mečejo' pristaši in branitelji temne matrike trenutno morda še prevladujočega stanja kolektivne zavesti. Eden, ali nekaj posameznih retardov na srečo ne more zaustaviti razvoja, ampak na žalost en svetovni genij tudi ne more sam rešiti človeštvo in planet, v kolikor sodelovanje ne bo zajelo zadostnega števila ljudi. Seveda so se mnogi ljudje že prebudili in sledijo Učenju dr Grigorija Grabovoja, a kritična masa za začetek preklopa kolektivne zavesti zelo verjetno še ni dosežena. Še večji problem pa je prisotnost temne retardirane kolektivne zavesti (matrice), ki nasprotuje vsemu neafirmiranemu, s tem pa tudi Učenju in tehnologijam dr Grigorija Grabovoja pa tudi priznavanju evidentnih in dokazljivih rezultatov uporabe tehnologij in znanja. Zato morda ne preseneča, da se je edini in prvi pa tudi nepovabljen javil ravno tak nekonstruktivni rušitelj. Nekonstruktivni motivi in način pojavljanja so znano omejeni, ponavljajoči in retardirani, kot se spodobi za vsakega agenta temne kolektivne zavesti.

    Z zgoraj opisanim negativnim, ampak normalno pričakovanim pojavom bomo kreativno upravljali. V ta namen se bom za začetek 'agentu' retardirane kolektivne zavesti iskreno in toplo zahvalil, saj je njegovo pojavljanje lahko koristno in primerno poučen vzorec kako funkcionira ta temna, retardirana stran človeške zavesti pri posamezniku in kolektivno. V kolikor ima sploh smisel ukvarjati se z in razumeti strukturo take (samo)omejevalne, zavrte in omejene zavesti je morda lahko zasilna rešitev popis specifičnih dislektičnih lastnosti v prispevku 'Nepismenost na področju sporočilne integritete' na forumski temi 'Disleksija'. Vsebinski namen je in mora biti slejkoprej samo konstruktivno SPREJEMANJE in razumevanje. In to je popolnoma v skladu z Učenjem dr Grigorija Grabovoja o REŠITVI VSEH. Nihče nas ne sili sprejeti ta koncept - vedno delovati preko Boga, oziroma polja makrorešitve v dobro vseh, a tisti, ki so se poglobili, ali pa imajo dovolj čisto srce vedo, da je to edina pravilna in možna pot. To je pot, ki nas pripelje do uvida Enosti in potem se ne bomo več brezumno borili proti temnim delom nas samih ampak jim bomo pomagali do transformacije iz negative v pozitivo, ki bo usklajena s Stvarnikovo Normo, oziroma Božansko matrico, ne pa s temno matriko padle kolektivne zavesti.


    INDIVIDUALNO UPRAVLJANJE PREIDE V KOLEKTIVNO UPRAVLJANJE

    Večina razume pomen teamske sinergije (kemije). Pri upravljanju z informacijami je v ta namen potrebno časovno usklajevanje, ki je lahko včasih tudi obremenjujoče. Razvoj pa gre in bi moral iti zlasti v smeri individualnega delovanja preko Stvarnikovega polja makrorešitve vseh. To se pravi, da upravljamo s svojimi osebnimi nalogami preko neskončne in večne božanske Stvarnikove prisotnosti. Ta prisotnost je Stvarnikova transcendenčna zavest, ki je onkraj (visoko nad) naših najoddaljenejši področij zavesti. Karkoli pošljemo tja z napovedjo delovanja v dobro vseh in nas samih se vrne v fizični univerzum Normirano s Stvarnikovo matrico in usklajeno s Stvarnikovimi makro nalogami, seveda tudi nam v popolnejši in učinkovitejši obliki, kot pa naše soliranje. Ampak tu se še ne končajo fantastične možnosti te priporočene izbire načina upravljanja. Jasno je, da je to vsakokratno posameznikovo in obenem makro delovaje časovno omejeno. Drugače rečeno nismo v permanentnem upravljanju. Kaj pa če istočasno upravlja z isto ali podobno nalogo zadostno število ljudi, da je posledično makro učinkovanje neprekinjeno? Morda je iz tega izhodišča izračunano tudi potrebno minimalno število ljudi za preklop kolektivne zavesti. Ključ št. 16: Minimalno število ljudi, ki morajo biti vključeni za »začetek spremembe zavesti, je kvadratni koren odstotka celotne populacije. (glej temo 'Dajmo delat čudeže'Wink. Vsakdo bo razumel, da je pri zadostnem številu aktivno delujočih posameznikov, ki uporabljajo Grabovojeve tehnologije v polju makro rešitve vseh rezultat konstantno aktivirana Stvarnikova Božanska matrica, ki konstantno vse isceljuje in vzdržuje v Normi. Zato lahko tudi razumemo zakaj je za stabilnost Zemlje potrebno 24 miljard ljudi. Da se ne bomo več retardirano posmehovali genialnosti Grabovojevega učenja. Vse je samo matematika Božanske matrike in Grabovoj je seveda tudi doktor matematičnih znanosti. Še par besed o Božanski matriki. Ta je sedaj le deloma aktivirana, pretežno pa je latentna in na ljudeh je, da jo aktivirajo v popolno manifestacijo. To pa bi pomenilo ponovitev raja na Zemlji.


    KRATKA VSAKODNEVNA TEHNOLOGIJA POMLAJEVANJA

    Zapis sledi brezplačnim webinarjem Svetlane Novak z nekaj lastnega kreativnega vložka. Svetlana to izvaja vsako jutro in to lahko vzamemo za priporočilo. Nad sabo vizualiziramo številčni niz 514 v srebrnobeli svetlobi in ga skozi temensko čakro spustimo v telo kamor nam ustreza po lastni presoji. Svetlana niz namesti nekje na sredino hrbtenice. Potem rečemo 'vrtenje številk v smeri ure' in / ali to tudi vizualiziramo. Sledi zame 'delikatna' operacija bliskovitega spajanja s fizičnim telesom enega edinega Boga. Ta je na slikah upodobljen, kot moški 'avatarskega' videza in ker sam nimam gejevskih afinitet mi to 'spajanje' ni ravno blizu (malo za šalo, malo zares). Rešitev sem našel v alternativi iz drugih ezoteričnih praks in fizično imaginativno 'spojitev' nadomestil z vizualizacijo navpičnega žarka zlatobele svetlobe večnosti prekrižanega horizontalno s srebrnobelim žarkom svetlobe neskončnosti, oboje osrediščeno v meni. Žarek lahko nadomestimo tudi z osmico. Obenem rečem; 'Bog je v meni (večnost), jaz sem v Bogu (brezmejnost).' Gospodične, gospe in tovarišice pa se bodo najbrž še naprej rade volje 'spajale' s postavnim telesom, ki upodablja telo Boga (univerzuma) v avatarskem moškem liku.


    Profil
    Quote
    Forum generiran v : 8,16 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 01:03

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 8,56 seconds