Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 
Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.

Vpiši se ali pošlji email na: soncna@pozitivke.net.
Več o sončni pošti >>
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 20.000 bralcev.

 Ne spreglejte  


 NOVO PRI NAS  

ČLANKI

2 novi Članki v zadnjih 24 urah

KOMENTARJI BRALCEV
zadnja 2 dni

 • Svobodna izbira [+2]
 • Iskrenost
 • Zdravje, dolgo, k... [+2]

 • TRACKBACKS zadnja 2 dni

  Ni novih trackback komentarjev

  POVEZAVE zadnja 2 tedna

  Ni nedavnih novih povezav

   Mesečni koledar  
  Dogodki te strani

  petek 28-apr
 • Petkove ustvarjalnice: Malo mesto Minicity
 • Vodena kvantna meditacija

 • sobota 29-apr
 • Ustvarjalne delavnice: Žabica

 • nedelja 30-apr
 • Jurijev pohod in postavitev ˝majpama˝
 • Živel 1 pika maj - koncert Slat'nskega Big banda

 • sreda 03-maj
 • Srečanje z Bracom v Rogaški Slatini

 • četrtek 04-maj
 • Vabilo za javnost - predstavitev projekta Zagovornik - Glas otroka s strani Varuhinje človekovih pravic
 • Zvočna gong kopel

 • petek 05-maj
 • Vabljeni na kozmološko interaktivno predavanje v Ljubljani
 • Predavanje - Odstiranje znanj prednikov

 • sobota 06-maj
 • Dvodnevna delavnica - Čuječno vzpostavljanje odnosov

 • nedelja 07-maj
 • Srečanje z Bracom v Ljubljani

 • petek 12-maj
 • Predavanje - Odstiranje znanj prednikov

 • ponedeljek 15-maj
 • Šola naravnega zdravljenja v Ljubljani: NOVA ŠOLA, razpisuje vpis za terapevte naravnega zdravljenja – reikist za šolsko leto 20

 • petek 19-maj
 • Predavanje - Odstiranje znanj prednikov

 • petek 26-maj
 • Predavanje - Odstiranje znanj prednikov

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu
   Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
   Učenje in tehnologije dr Grigorija Grabovoja na Pozitivkah
   |  Verzija prirejena za tiskanje
  Yoda
   avgust 03 2016 23:32  (Prebrano 10362 krat)  
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 499

  UČENJE IN TEHNOLOGIJE DR GRIGORIJA GRABOVOJA NA POZITIVKAH


  Ali bi se želeli pridružiti skupnosti posameznikov in različnih skupin iz celega sveta ki sledijo učenju dr Grigorija Grabovoja in aktivno sodelovati pri prakticiranju njegovih vsestranskih tehnologij zdravljenja ter preobrazbe tako posameznika kot vsega človeštva ?

  Na forumu Pozitivk prav s tem namenom odpiram tukajšnjo novo temo. Njen namen je aktivno sodelovanje vseh pozitivnih in kreativnih posameznikov, lahko pa tudi FB in drugih skupin z objavljanjem lastnih izkustev in zapisov iz uporabe Grabovojevih tehnologij in drugih njegovih znanj. Destruktivno in odklonilno nastrojeni posamezniki niso zaželjeni na tem mestu, ker je naš namen pri tej temi podpirati in širiti afirmiranost Grabovojevega učenja, da povečamo hitrost in učinkovitost delovanja tehnologij in pozitivno preobrazbo kolektivne zavesti.

  Seveda pa bo tukajšnje naše druženje poleg objavljanja prispevkov, ter izmenjave mnenj vseh zainteresiranih lahko razvilo tudi spontane občutke medsebojne naklonjenosti, podpore in pripadnosti na osnovi enakih idealov, ciljev in tehnologij. Nobenega enoumja, diktatov, dogme, materialnega okoriščanja in izkoriščanja, pač pa nas bo družila in povezovala želja po znanju, zdravju, sreči ter rešitvi ter razvoju in to ne samo za nas pač pa za VSE. Tako uči dr Grabovoj.
  Upam, da se bomo pokazali tule s svojim entuzijazmom, altruizmom, znanji, ter ideali, da si jih izmenjujemo, pa tudi širimo med ljudi. Resdaj obstaja že veliko drugih skupin in posameznikov podobne usmeritve, a morda lahko tudi mi prispevamo svoj specifičen kreativen del 'mestu in svetu'.. In zato vas vse ki gledate v isto smer vljudno in prijazno vabim da se pričnemo družiti tule gor s svojimi zapiski webinarjev, poročili o rezultati uporabe Grabovojevih tehnologij, raznimi predlogi usklajenega delovanja in podobno. Informacije glede webinarjev, videov in literature bodo podane v 3 delu tega uvodnega prispevka k novi temi..

  Morda sinhronizirano teamsko delo niti ni zelo nujno, pač pa obstoj zadostnega števila ljudi, ki gledajo v isto smer in verjamejo v učenje dr Grigorija Grabovoja, ter se medsebojno podpirajo in spodbujajo. In v ta namen se bomo zbrali in družili na tej temi, vsaj upam tako. In če nas poveže občutek pripadnosti skupnim plemenitim veličastnim interesom, ki jih vzbuja učenje dr Grigorija Grabovoja je že dosežena neka naša skupna pozitivna polarizacija.To je koristno in nujno, ker je destrukturizacija zavesti pod vplivom nenaklonjenega okolja in okoliščin temne kolektivne zavesti stalna nevarnost. Krog tu zbranih ljudi bi se seveda širil, s tem pa bi tudi prišli do kritične mase za začetek preklopa kolektivne zavesti, najprej lokalne in postopno preko združevanja lokalnih do kolektivne zavesti vsega planeta..

  Za začetek spreminjanja kolektivne zavesti je potrebno samo 0,1 % prebivalstva. Preštejmo se torej, združimo in uskladimo svoje aktivnosti in sprožimo makro spremembe. Dr Grabovoj nam je dal tehnologije upravljanja z informacijami za vsa področja, ki si jih lahko zamislimo. O tem bo več povedano v nadaljevanju. Naše zavesti bi se lahko povezale in združile v jedro,ki bi se širilo in povezovalo z drugimi sosednimi jedri, nastal bi plaz, ki bi za vedno odnesel vso temo in vse negativnosti. Ljudje nagibamo k pripadnosti, ki že sama po sebi lahko spodbuja in aktivira, strukturizira mišljenje, zavest.

  Dosedaj sem informacije o Grabovoju vključeval pri različnih posameznih temah, ampak taka razdrobljenost morda ni najučinkovitejša, poleg tega oa tudi ni bilo nobenega sodelovanja drugih uporabnikov. To bi želel spremeniti, zato ponovno povavabilo k sodelovanju.
  Skupinska sinergija delovanja in mentalna koherenca lahko pomenita multiplikacijo učinkov delovanja posameznikov ne samo seštevek. Na tem mestu bi se vsekakor morali prizadevati tudi za celovito razumevanje in udejanjanje najbolj bistvenih napotkov dr Grigorija Grabovoja. Ena od takih nalog, katero moramo imeti vedno pred sabo je izvajanje makro nalog, ne samo doseganje osebnih ciljev. S tem koristimo celmu svetu in tudi sebi.  PREDLOGI MOŽNIH AKTIVNOSTI UDELEŽENCEV TEGA FORUMA


  Udeleženci postavljajo vprašanja in dajejo morebitne odgovore, nasvete, predloge.

  Na tem forumu bomo zapisovali posamezne tehnologije in druga znanja iz knjig, webinarjev, osebne prakse za praktično operacionalizacijo in jih prispevali v objavo.na tukajšnji temi..

  Na foruma prostovoljno izmenjujejomo svoje kreativne ideje in izkušnje ter rezultate iz svojega delovanja po dr Grigoriju Grabovoju. Posredujemo pa tudi koristne internetne povezave.

  Udeleženci se lahko po dogovoru v posameznih obdobjih fokusirajo na določene izbrane tehnologije makronalog za večji skupinski učinek in hitrejše osvajanje.

  Postovoljci v posameznih kritičnih globalnih in lokalnih makro primerih in nujnih osebnih primerih izvajajo skupinsko podporo za reševanje nalog.

  Publiciramo informacije, ki so pomembne in koristne strukturizaciji kolektivne zavesti in širjenju učenja dr Grigorija Grabovoja.

  In tule za začetek posredujem link novoustanovljene FB skupine moje znanke in njeno vabilo k sodelovanju v skupini za podporo in širjenje učenja dr Grigorija Grabovoja

  https://www.facebook.com/groups/623785881131100/

  https://www.facebook.com/groups/623785881131100/

  Vabljeni v novo skupino - Nova Zavest na Zemlji

  Namen skupine je združiti skupne interese v spreminjanju Zavesti na Zemlji. V druženju (zaenkrat - vsak v svojem domu) bomo skupinsko izvajali razne tehnologinje z določenim namenom, za dosego določenih ciljev, kot se bo sproti pokazalo v samem delovanju skupine.
  Želimo združiti moči in z usmerjeno pozornostjo delovati na določen zastavljen cilj, za Makro odrešitev vseh, večen in harmoničen razvoj vseh - v najvišje dobro za vse ljudi, za celoten planet Zemljo in celo fizično telo edinega Boga.

  Lp. Mirijam


  TEHNOLOGIJE DR GRIGORIJA GRABOVOJA PREOBRAŽAJO POSAMEZNIKA, DRUŽBO IN CIVILIZACIJO, VSAK POSAMEZNIK POSTANE AKTIVEN SOUSTVARJALEC NOVE DOBE

  Trenutno vidim najboljšo možnost intenzivnega spoznavanja in učenja gradiva dr Grabovoja preko ogleda in poslušanja webinarjev Svetlane Novak, ki so brezplačno na voljo na spletu -link v nadaljevanju.Upam, da vas je že čimveč videlo 9 brezplačnih webinarjev Svetlane Novak po učenju dr Grabovoja, katerim sledijo v kratkem še 3. Vsekakor ogled in pričetek uporabe Grabovojevih in Svetlaninih znanj za Novo dobo vsem najtopleje priporočam.
  Webinarje najdemo in prenesemo skupaj s pripadajočimi pps datotekami na svoj PC preko srbske internetne strani 'Večnamladost1489999'. Najlaže to storimo z dodatkom downloadhelper brskalnika Mozzile Firefox, priporočam format mp4, ki se hitreje prenese..Vsi webinarji so torej opremljeni z videoposnetkom in pps datotekami, ki prinašajo slikovne pripomočke Grabovojevega učenja in tehnologij. Lahko smo in moramo biti hvaležni Svetlani Novak za hvalevredno in veliko požrtvovalno opravljeno delo in trud, ko je prenesla težko razumljiv nivo podajanja znanj dr Grigorija Grabovoja v bolj preprost, razumljiv in vsem dostopen nivo, obenem pa je zbrala v jedrnatih webinarjih skrajšano vsebino velike količine znanja ki je sicer raztreseno v množici raznih pisnih in drugih virov.

  Brezplačni webinarji Svetlane Novak o učenju dr Grigorija Grabovoja

  http://www.vecnamladost1489999.com/category/bezplatni-webinari/

  http://www.vecnamladost1489999.com/category/bezplatni-webinari/

  In moram povedati še eno izjemno zanimivost glede teh webinarjev in pa kupljenih Grabovojevih knjig. Sam sem bolj nejeverni Tomaž in verjamem predvsem svojim lastnim izkustvom. Ta pa mi potrjujejo, da so ti webinarji in knjige, ki jih legalno kupimo v resnici informatizirani tako, da njihovo gledanje in branje učinkuje na način podpore uporabniku pri spremljanju, branju in sprotnem izvajanju podajanih tehnologij. Tako kolektivno programirano podporo bi še razumel v primeru spremljanja neposrednega prenosa – v živo, ampak enako sem izkusil tudi pri prakticiranju Grabovojevih tehnologij ob poslušanju prenesenih posnetkov Svetlaninih webinarjev - offline. Poznam svoje običajne omejitve pri samostojni uporabi Grabovojevih tehnologij in te so bile daleč presežene ob spremljanju omenjenih webinarjev. Praktično lahko skoraj vse podane tehnologije in njihove učinke ob poslušanju in gledanju takoj tudi sami neposredno izkusimo. In ta izkustva segajo od izcelitev, videnj, uvidov, pa do komunikacije s svojci, ki so v čakalnici pripravljeni na svojo takojšnje kolektivno vstajenje. Izcelitveno pa delujejo na svojo okolico tudi Grabovojeve knjige, če so legalno kupljene, ne pa skopirane...To je informatiziranost o kateri govorim tu.

  Omeniti velja tudi to, da izvajanje katerihkoli Grabovojevih tehnologij človeka vedno tudi pomlajuje in to klinično pa tudi vizualno. V primeru tehnologij za regeneracijo telesnih delov pa je koristno vedeti, da predstavlja vsaka tovrstna regeneracija mini, ali delno vstajenje celotnega pomlajenega fizičnega telesa. Vstajenja umrlih ljudi Grabovoj izvaja že 25 let in v kratkem je bila, ali še bo na Krimu konferenca s srečanjem vstalih in pomlajenih ljudi iz Rusije in Ukrajine.. Ti ljudje prinašajo vsa potrebna kreativna znanja in strukturirano zavest za pomoč pri preobrazbi civilizacije.

  Eden od dobrih pa tudi nujnih načinov transformacije temne in zaviralne strani kolektivne zavesti je prijavljanje uspešnih iscelitev ter regeneracij organovj doseženih z uporabo Grabovojevih tehnologij. Naj bodo primeri v čimvečjem številu tudi medicinsko evidentirani. Lahko pa svoje uspešne rezultate tudi anonimno objavimo na spletu. Eno od takih možnosti ponuja spodaj podan link.

  Zakaj je to koristno ? Sedanja še vedno temna kolektivna zavest v veliki meri zavira napredek učenja, ter uporabo in širjenje novih znanj. Sproti pa tudi požira že dosežene rezultate. Naredimo naprimer pol poti do izcelitve, kolektivka pa nam izniči večji del doseženega in smo spet skoraj na začetku. Zato gredo mnogi procesi po polžje, ali rakovo. Transformirana kolektivna zavest pa nas bo v bodočnosti celo podpirala in tako bodo iscelitve, ozdravitve, regeneracije in vse ostalo mnogo hitrejše, lažje in uspešnejše. Sem spadajo seveda tudi nujne harmonične družbene preobrazbe, predno se uničimo skupaj s planetom. Vse to pa je pogojeno s prestrukturizacijo zavesti posameznikov in družbe.


  ZBIRKA PRIČEVANJ O USPEŠNI UPORABI GRABOVOJEVIH TEHNOLOGIJ

  http://www.grabovoj.com/pricevanja/osebna-pricevanja/

  http://www.grabovoj.com/pricevanja/osebna-pricevanja/  Profil
  Quote
  Yoda
   avgust 04 2016 11:19   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 499

  Posredujem navodilo Grabovojeve tehnologije za upravljanje s kolektivno zavestjo, ki jo izvaja FB skupina

  https://www.facebook.com/groups/623785881131100/

  https://www.facebook.com/groups/623785881131100/


  UPRAVLJANJE S KOLEKTIVNO ZAVESTJO – delamo vsak dan od 22:00 – 23:00 ure, kolikor kdo zmore

  Najprej izgovorimo – Delam za Makro odrešitev vseh, za večni in harmoničen razvoj vseh, da vsi ljudje živimo večno v fizičnem telesu, pomlajeni, popolnoma zdravi, v ljubezni in obilju vsega, kar nam je namenil Stvarnik po prvobitni Matrici stvarjenja.

  Povežemo se s Stvarnikom – št niz 11981 – in z Grabovojem 3582295 - ko začutimo povezavo, nadaljujemo s tehnologijo.

  Postavimo se v točko največje osebne moči – 3x izgovorimo niz 71381921

  Pred seboj ustvarimo veliko sfero Stvarnika v zlati barvi. Vanjo vnesemo besedilo iz slike:

  NORMA + niz za večno življenje 1489999 + MAKRO STVARJENJE – 319817318 in preberemo besedilo iz sfere Stvarnika

  Opazujemo kako sfera Stvarnika sveti v energiji zlate barve.

  Nato ustvarimo manjšo sfero KZ – kolektivne zavesti v sivi barvi.

  Vanjo miselno vpišemo – KOLEKTIVNA ZAVEST

  Predstavljamo si, da so v tej sferi vse bolezni, starost, smrt, strahovi, pomanjkanje, vojne, nemiri………

  V tej sferi se nahaja tudi PRVOBITNA MATRICA STVARNIKA, ki jo vidimo kot malo svetlo sferico.

  To sferico močno osvetlimo, da zasije v celotni sferi KZ.

  Nato sfero KZ obarvamo vijolično in jo pošljemo v sfero Stvarnika

  Opazujemo kako sfera Stvarnika osvetljuje malo sfero KZ, vzpostavlja se nov program Večnega življenja in Zakon Stvarnika….

  Izrečemo – Sfera Stvarnika transformira sfero KZ zdaj in neprekinjeno do NORME.

  Sedaj opazujemo sfero kako iz prednje strani sveti v naše telo, od zadaj pa osvetljuje planet Zemljo, vse galaksije in celotno fizično telo edinega Boga. Dogajajo se velike spremembe v najvišje dobro vsega obstoječega.

  Na koncu to fiksiramo z nizem 741 741 741 in 889 8 – ali pa preprosto rečemo, tako je in tako bo do Večnosti.

  Zahvalimo se Stvarniku, Grabovoju in svoji duši.


  Kompleten document s slikovnima prilogama je na voljo na Scribd, ali na FB


  https://www.scribd.com/document/320158945/Upravljanje-s-Kolektivno-Zavestjo


  https://www.scribd.com/document/320158945/Upravljanje-s-Kolektivno-Zavestjo


  Profil
  Quote
  panefin001
   avgust 05 2016 09:00   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 07/06/11
  Posts: 160


  Profil
  Quote
  Yoda
   avgust 06 2016 15:33   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 499

  GLAVNE NALOGE GRABOVOJEVEGA UČENJA V NAČINU SVETLOBNIH TOKOV IN SFER

  V nadaljevanju podajam svoj zapis tehnologije s svetlobnimi tokovi, ali stebri, ki vključuje osrednje naloge po učenju dr Grigorija Grabovoja. Sliko svetlobnih stebrov najdemo v pps prilogah webinarjev, ali pa na scribd verziji tega zapisa

  https://www.scribd.com/document/320286683/GLAVNE-NALOGE-GRABOVOJEVEGA-U%C4%8CENJA-V-NA%C4%8CINU-SVETLOBNIH-TOKOV-IN-SFER

  https://www.scribd.com/document/320286683/GLAVNE-NALOGE-GRABOVOJEVEGA-U%C4%8CENJA-V-NA%C4%8CINU-SVETLOBNIH-TOKOV-IN-SFER

  Namen te tehnologije je na eni strani upravljanje z makro realizacijo Grabovojevega učenja, ki je določeno s številčnim nizom 1784121. Glavni cilji učenja dr Grabovoja so: rešitev vseh, večen harmoničen razvoj in blagostanje vseh, ter preprečevanje možnih katastrof globalnih razsežnosti. Zaščita tega učenja je določena s številčnim nizom 39784191. Na drugi strani so naši osebni cilji upravljanja z večnim zdravjem in pomlajevanjem - 7954, z isceljevanjem, vstajenji, nesmrtnostjo – 2145432 in z večnim življenjem (mladostjo) – 1489999.

  S svetlobnimi tokovi vedno delujemo preko Stvarnika, oziroma polja makroreševanja vseh. Zato so rezultatov upravljanja deležni vsi v celotnem fizičnem telesu enega Boga, pa tudi mi sami. Tako upravljanje je učinkovitejše in pravilnejše.

  Zapis sledi vzorcu ene izmed mnogoštevilnih verzij Grabovojevih tehnologij, videno v brezplačnih webinarjih 2 in 6 Svetlane Novak. Naloge in cilje postavimo v svetlobne stebre preko sfer – segmentov zavesti. Na sferah pa si zamislimo zapisan bodisi tekst, ali pa ustrezne številčne nize, kakor komu bolj ustreza. Notranjost sfere izpolnimo s cilji. Vse citate lahko izgovarjamo na glas ali mentalno v sebi. Oba svetlobna stebra se združujeta nedosegljivo visoko nad nami v zamišljenem Stvarnikovem polju makrorešitve. Tu se tudi zgodi Normiranje dogodkov in usklajevanje naših osebnih ciljev s cilji Stvarnikovih makro nalog po Normi, oziroma Stvarnikovi prvobitni matrici,.

  >>>>>>>> Po tehnologiji svetlobnih tokov in sfer je eden od možnh načinov upravljanja glavnih nalog iz Učenja dr Grigorija Grabovoja sledeč. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Rečem: 'Naj bodo ugodnih rezultatov upravljanja po Stvarnikovi Normi deležni vsi, pa tudi jaz'.

  Predse postavim dve srebrnobeli sferi V eno vpišem št, niza za povezavo s Stvarnikom 11981, 12370744, v drugo za povezavo z Grabovojem 3582295, 17981. Dobim kontakt in sliko Grabovoja. Številčni niz 17981 je namenjen tudi za boljše učenje znanja, ki ga posreduje dr. Grigorij Grabovoj.

  Postavim se v točko največje osebne moči in koncentracije – 3x izgovorim niz 71381921

  Levo si zamislim, ali vizualiziram tok, oziroma steber srebrnobele svetlobe, ki sega nad mano visoko v nedosegljivo višino.
  Vanj vstavim srebrnobelo sfero z Učenjem dr Grigorija Grabovoja in zaščito tega učenja. Sfero pošljem visoko v večno in neskončno Božjo prisotnost – polje makrorešitve.
  Glavni cilji Učenja dr Grigorija Grabovoja so: rešitev vseh, večen harmoničen razvoj, preprečenje možnih katastrof globalnih razsežnosti.

  Desno si zamislim, ali vizualiziram tok, oziroma steber zlatoobele svetlobe, ki sega visoko nad mano v nedosegljivo višino. Lahko izberem tudi vijolično svetlobo stebra namesto zlatobele..
  Vanj vstavim zlatobelo, oziroma vijolično sfero s svojimi glavnimi osebnimi cilji po Učenju Grabovoja in jo pošljemo visoko v večno in neskončno Božjo prisotnost - polje makrorešitve.
  Moji glavni osebni cilji so: večno zdravje in pomlajevanje, izcelitev, vstajenje, nesmrtnost, večno življenje in mladost.

  Visoko nad sabo si zamislim, da sta levi in desni svetlobni tok združena v Stvarnikovem polju makro rešitve vseh.
  Pogledam kako od tam sedaj začne padati navzdol na mene množica srebrnozlatih (srebrnovijoličnih) sferic, ki vstopajo v telo, telesne celice, v mojo DNK strukturo, ter me Normirajo po prvobitni Stvarnikovi matrici. Obenem pa mi od zgoraj celotno področje zavesti polnijo srebrnozlate (srebrnovijolične) sfere razumevanja učenja dr Grigorija Grabovoja.
  Pogledam kako se enako dogaja vsem, povsod v FTEB. Vidim kako se razumevanje in sprejemanje učenja širi med pomembne politike, ljudi iz medijev, gospodarstvenike in se končno razširi na vse človeštvo .

  Rečem: 'Stvarnikova Norma za vse in tudi zame.'

  Na koncu fiksiram in prevedem rezultat na materialni nivo z nizi: 741 741 741 in 889 8, ali pa samo rečem, tako je in tako bo..
  Zahvalim se Stvarniku in Grabovoju.


  GLEDANJE V ODSEV SONCA NA VODI

  To je prijetna, lahka, a tudi rešilna tehnologija, ki nam jo je predstavila Svetlana Novak v enem od svojih nedavnih brezplačnih webinarjev. To nas lahko ozdravi raka in še nekaterih najtežjih bolezni. Poletni čas letovanja ob morju in preživljanja prostega časa ob vodi je ravno pravšnji za prakticiranje tehnologije.


  Profil
  Quote
  Yoda
   avgust 08 2016 06:55   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 499


  Profil
  Quote
  panefin001
   avgust 08 2016 10:41   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 07/06/11
  Posts: 160


  Profil
  Quote
  Yoda
   avgust 08 2016 17:43   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 499


  Profil
  Quote
  Yoda
   avgust 08 2016 18:02   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 499

  PS:

  Je potrebno tudi dati priznanje matrici glede njenih sposobnosti. Nekatere njenih bistvenih sposobnosti, ki sem jih spregledal in pozabil so MANIPULACIJA, ZAVAJANJE, RETORIKA,ostale ne bi imenoval.


  Profil
  Quote
  panefin001
   avgust 09 2016 09:03   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 07/06/11
  Posts: 160


  Profil
  Quote
  Astronom
   avgust 10 2016 16:11   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 12/24/10
  Posts: 1305


  Profil
  Quote
  Yoda
   avgust 11 2016 16:43   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 499

  Astronom, pozdravljen

  Ja, tvoje razmišljanje glede skupnih ciljev se zdi konstruktivno usmerjeno. In v odgovor bi te usmeril na dve tule že objavljeni tehnologiji. Ena se tiče upravljanja s kolektivno zavestjo, druga pa vsebuje glavne naloge Grabovojevega učenja v načinu stebrov in sfer.

  Želim pa tebe in vse morebitne začetnike opozoriti, da ne obupajo spričo obsežnosti razpoložljivega gradiva in zahtevnosti Grabovojevega učenja. Vedno si popolnoma svoboden in delaš intuitivno, predvsem pa ne mores nič zgrešiti če se sklicuješ na Normo. Ta je itak nedoumljiva človeškemu umu. Lahko zaupaš, ali ne, vendar sam nisem do sedaj našel razlogov za sumničavost in pomisleke tudi če marsikaj ne razumem. In da se razumemo, sem tudi sam bolj začetnik, kot ne. In verjamem, da bomo skupaj rasli in strukturizirali svoje posamezne zavesti, pa tudi skupno kolektivno zavest.

  Menim, da se je dobro držati usmeritev z webinarjev kadar gre za tehnologije, ki jih bo morda delalo več ljudi. Čeprav Grabovoj ne postavlja nobenih eksplicitnih restrikcij pa je vseeno dobro, da se trudimo biti konsizni, predvsem pa da ne pretiravamo z reinterpretacijami obstoječih že uvedenih in afirmiranih pojmov s strani Svetlane Novak, seveda tudi Grigorija Grabovoja, v kolikor ga bo kdo poskušal neposredno študirati brez pomoči Svetlane..

  3 SEMINARJI O VSTAJENJU (VASKRSENJE)

  To je eno od področij učenja Grigorija Grabovoja za katero pravi Svetlana da izjemno pomaga do iscelitve in strukturizacije zavesti - logike.

  Preko spodnjega linka si lahko prenesemo mp3 zvočne posnetke 3 seminarjev Svetlane Novak na temo Vstajenje (vaskrsenje).

  https://www.facebook.com/notes/1001105010-mir-grigori-grabovoi/vaskrsenje-svetlana-novak-beograd/1032049786916763

  https://www.facebook.com/notes/1001105010-mir-grigori-grabovoi/vaskrsenje-svetlana-novak-beograd/1032049786916763


  Profil
  Quote
  Yoda
   avgust 16 2016 00:35   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 499

  PREČIŠČENJE ZAVESTI_VIDEO ANIMACIJA

  Se da shraniti kot sliko gif formata.

  http://www.vecnamladost1489999.com/prociscenje-svesti-instant/
  http://www.vecnamladost1489999.com/prociscenje-svesti-instant/


  NORMIRANJE (blagoslavljanje) HRANE IN PIJAČE (Z VKLJUČENIM ČASOVNIM UPRAVLJANJEM)

  Določim, da bom upravljal z informacijami preko transcedentalne Božje prisotnosti, oziroma njegovega zavestnega polja makroreševanja. Namesto tega ali pa hkrati si predstavljam levi in desni svetlobni steber, ki se srečujeta v večni in brezmejni božanski prisotnosti visoko nad mano.

  Rečem na glas ali v sebi, obenem, ko pomislim na svojo hrano in pijačo in na vso hrano in pijačo v fizičnem telesu enega Boga: ' Vsa hrana in pijača današnjega dne v celotnem fizičnem univerzumu je zdrava in okusna po Stvarnikovi Normi, prav tako tudi vsa moja današnja hrana in pijača.'

  Ob zadostni zbranosti utegnemo morda zaznati spremembo okusa. Lahko se popravi kvarne učinke že zaužitih živil. Obstajajo seveda tudi številčni niz za blagoslov hrane, če je komu ljubši tak pristop.


  UPRAVLJANJE ZA DOBRO DRUGIH LJUDI

  Grabovoj priporoča v knjigi 'Pot v večnost', da postavimo človeka v levi Stvarnikov svetlobni tok srebrno bele svetlobe in mu obenem pošljemo energijo.

  Kadar delamo s sferami pa velja razmisliti o priporočilih z interneta, ki odsvetujejo delo preko 3 očesa, oziroma hipofize drugega človeka brez njegove privolitve. Lahko pa naprimer njegovo polje zavesti zapolnimo s sfero, ki nosi ustrezne številčne nize za potrebe pomoči tej osebi.

  Zelo dobrodošla je naprimer sfera sreče, ki ne more nikomur biti odveč: 28 7 741 (prepoved smrti, stabilnost, večna harmonija in blagostanje). Bodimo kreativni in Nejevernemu Tomažu vnesimo sfero 'Vse je mogoče' - 519 7148. To lahko koristi vsakemu, ki ga razjedajo dvomi, nezaupanje, pomanjkanje samozavesti, samozapanja, ki je 'cepljen' z napačno in nepopolno samoomejevalno logiko, itd.

  Zelo pomembno je da smo pri upravljanju za drugega v harmoničnem stanju, da človeku ne bi nehote vnašali svojih skrbi, strahov, jeze, depresije in drugih negativnosti.


  Profil
  Quote
  Forum generiran v : 0,44 sekundah
  Nov topic Pošlji odgovor   Časovni okvir je CEST. Ura je 06:40

  Običanji topici Običanji topici
  Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
  Prilepljeni topici Prilepljeni topici
  Novosti Novosti
  Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
  Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
  Dovoljen ogled postov od gostov 
  Gostje lahko dodajo poste 
  Omogočen celoten HTML 
  Cenzuriranje 
  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2017 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 0,50 seconds