Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

nedelja 21-apr
  • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  • četrtek 25-apr
  • Tadej Toš: ABRAhmm

  • petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Jezus; Elementi staranja in preobrat tega
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: mavrica
     januar 09 2009 17:34  (Prebrano 1620 krat)  



    Spodaj dodajam slovenski prevod kanaliziranega sporočila v angleščini, ki mi ga je dne 6.1.2009 po elektronski pošti poslala Carolyn Evers, v katerem Jezus odgovarja na njeni vprašanji glede staranja in kako preobrniti ta trend.
    __________________________________________
    Jezus: Elementi staranja in preobrat tega

    Carolyn Evers:
    »Je pravilno trditi ali domnevati, da se telo stara, ko se negativni miselni vzorci kopičijo v čustvenem telesu in subtilnem telesu?«

    Jezus:
    »Da, toda to je le del tega. Kot veste, genetika igra vlogo, ker vi podedujete ne samo čustvene vidike od vaših prednikov, ampak podedujete tudi nekatere njihove vzorce. To je tak vidik, ki je vsebovan v, kakor znanost to imenuje, vaši »odpadni« DNA, vendar oni tega še ne razumejo, toda gre bolj za genetično kot za fizično svojskost, kot je barva las, oči, postava, čustveni »make up«, dolgoživost. Tako to razume znanost. Kar pa znanost ne razume, pa so stvari, ki jih podeduje otrok, kar ima opravka s čustvenimi vidiki pretekle življenjske zgodovine. Tako, to igra vlogo v staranju. In tudi negativne misli, ki jih sedaj uporabljate, katere bi lahko bile pod genetičnim vplivom, in negativne drže, sistemi prepričanja, običaji iz let, ki so jih živeli vaši predniki. Tudi vi to nosite. Ti vidiki se vam ne pokažejo v mlajših letih. Pokažejo se kasneje.

    Prehranjevanje igra vlogo. Gibanje. Zelo pomembno – drže o samovrednosti. Ljubite sebe – to je enostavno. Če se ne ljubite, se boste hitreje starali. Srce mora peti. Duša se mora smejati. Biti mora veselje. Če je srce zaprto do drugih, se starate hitreje. Če čutiš, da te je na nek način preklelo drugo človeško bitje, se staraš hitreje in oveniš.

    In tako, veliko vidikov staranja je. In tudi, če imate sistem prepričanja, da je človeštvu usojeno, da se stara, glede na število let, ki ste jih preživeli, je to samouresničujoča prerokba. Vse to so vidiki staranja. Pomemben je tudi čas, v katerem nosite te drže z sabo, ko začne ta vpletati ostale sisteme.

    Preobrnite proces staranja. Da bi preobrnili staranje, greste lahko skozi vsa ta čiščenja, o katerih govorite (karmičnih vzorcev iz tega in preteklih življenje, sistemov prepričanj, vzorcev znotraj DNA, itd.), toda najprej morate zdraviti organe, česar pa ne vidite. Vsi organi morajo biti zdravljeni najprej tako, da sistemi lahko izvedejo najboljše delo. Najboljše! Pri njih ne more biti na noben način kompromisa. Prebava, izločanje, presnova – to so vse vplivajoči organi, ki morajo biti najprej zdravljeni.

    Tako, četudi čistite vedenja, travme preteklih življenj, če začnete s tem, recimo, v vaših petdesetih, niste začeli delati to, ko so bili v funkciji že zelo dolgo časa. Vi govorite o Atlantidi. Oni so delali to vsakih 5 let (v Templu lepote) in tako se je izvedlo njihovo čiščenje, preden je začelo vplivati na organe. In, ko so enkrat prizadeti organi, je potrebo za čiščenje več časa.«


    Carolyn Evers:
    »Koliko časa bi potrebovali za zdravljenje organov in v okviru koliko časa lahko pričakujemo vidne spremembe?«

    Jezus:
    »Vsi ti predpogoji, o katerih sem govoril, potrebujejo veliko dela. Oseba mora biti zelo prizadevna in dovršiti te stvari. Primerno se morate prehranjevati, uporabljati čisto vodo, urediti izločanje, imeti morate primerno miselno držo. Vendar mi ne govorimo o bolezni tukaj, ampak enostavno o zunanjih rezultatih staranja. Pomembno je, kako intenziven je program, ki ga nekdo sledi. Če se dela po teh sistemih in to brez zdravnika, ker bi intervencija zdravnika pospešila proces, seveda, bi bilo za osebo, da bi pozdravila organe, potrebno več let. Z intervencijo zdravnika bi potrebovali mesec ali dva. Zdravniki bodo imeli te vrste rezultatov v telesu, ker odstranjujejo te energije, katere posamezniki, ki ne delajo skupaj z zdravnikom, težko izvedejo zase. Če dva človeka delata skupaj v procesu zdravljenja, se lahko organi pozdravijo hitreje. Če pa delate tesno skupaj z zdravnikom in so organi pozdravljeni do optimuma, je optimalni čas 2 do 3 mesece.

    To pomeni, da so vse stvari, o katerih smo govorili, najvišje prioritete. In poleg vode je pomembna tudi kvaliteta zraka.

    Tukaj je še drugi faktor. To so toksini, ki so se nakopičili v telesu, in to so tudi toksini in količina oblog, ki je v venah. Tako bomo rekli, da čistite obloge v venah, da čistite toksine v telesih, da čistite debelo črevo – vse to mora biti očiščeno, da se povrne mladost in vitalnost. In tako lahko vidite, to je resnično »če« odgovor. Ker to bazira na tako veliko komponentah in če se z vsemi ukvarjate z najvišjo prioriteto čiščenja in delate z zdravilcem, to vzame samo 3-4 mesece. Vendar, ko boste delali do točke, na kateri bo zapažen preobrat procesa staranja (ob optimalnem delu), boste videli, kako je to zapleteno, ker ste dopustili, da je tako šlo veliko let. Če bi delali to vsaj vsakih 5 let kot v Atlantidi, bi bilo čiščenje mnogo lažje.

    Staranje je, kar se tiče organov, izguba celic. One se ne reproducirajo, kot se naj bi. To pa pomeni, da mora sedaj cel organ izvajati procedure, ki so namenjene za mnogo drugih celic. Tukaj bi moralo biti pomlajevanje celic. Za to je potreben čas. Za to rabite vsaj 9-12 mesecev preden lahko začnete dokazovati kakršnokoli vrsto spremembe v zunanjem videzu, ker je to eno od zadnjih mest, kjer se preobrat staranja dejansko dokazuje. Vendar se to lahko izvede.

    Vendar se morate usmeriti tudi v vsa ta druga področja. Sveža zelenjava je izredno pomembna in če ne jeste dovolj kvalitetne zelenjave, potem jemljite zelenjavo v praškasti obliki. Zelenjava bo zdravila na načine, katere vi ne morete razumeti, ker četudi se veliko govori o proteinih, je človeško telo ustvarjeno, da obstaja ob zelenjavi in sadju, z nekoliko oreščkov. Četudi je človeštvo staro, kot smo vam o tem že govorili, 200.000,00 let, se sistema prebave in presnove nista spremenila veliko. Vendar se je dramatično spremenilo, kako se človeštvo prehranjuje. V esenci je fizično telo ustvarjeno, da je surovo hrano – surovo sadje, surovo zelenjavo, surove oreščke, vse vrste jagod.

    Vi ste zaužili veliko živalskih maščob, ki zelo obremenjujejo sisteme. Tako bi bilo pomembno, da gledate na obseg maščob, ki jih zaužijete, z izjemo rastlinskih maščob. Avokado ima v sebi maščobe, ki je rastlinska maščoba. In to je bazično (alkaline). In če vi jeste idealno dieto, bo telo bazično. Toksine pa povzroča kislo telo. Če telo ni bazično, celo če izvajate čiščenje toksinov, bodo toksini še naraščali.«


    Jezus
    ________________________________________________________________

    Carolyn Evers,
    PO Box 1314,
    Blackburn North,
    VIC 3130
    Australia

    www.CarolynEvers.com
    www.metatronminutes.com/
    Carolyn@CarolynEvers.com


    Quote
    Gost: janez
     januar 24 2009 14:46   



    hvala Jezus........


    Quote
    Forum generiran v : 0,04 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 01:22

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,42 seconds