Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 31-jan
 • Zimske počitnice v UGM / Zgradimo prijazno mesto

 • sreda 01-feb
 • Kavč festival 2023 v Mariboru

 • četrtek 02-feb
 • Andrej Šifrer, 70 let - Nič proti VEČnosti

 • sreda 08-feb
 • LUV fest

 • petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 • torek 28-feb
 • Zimski festival Ljubljana

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu
   Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
   Nadangel Mihael o sesuvanju sistemov
   |  Verzija prirejena za tiskanje
  Gost: mavrica
   januar 05 2009 21:28  (Prebrano 3322 krat)  


  V slovenskem prevodu angleškega kanaliziranega sporočila Nadangela Mihaela spodaj lahko preberete, zakaj se je pojavila gospodarska recesija, kako se bo nadaljevalo in kateri sistemi se bodo verjetno še znašli pod močnim pritiskom. Sporoča tudi, kako delovati na osebni ravni in v skupnostih, da se to preseže. Sporoča tudi o energijah v januarju 2009 z astrološkega vidika.
  ____________________________
  Energije za januar 2009
  Sporočilo Nadangela Mihaela, kanalizirano skozi Celio Fenn
  Petek, 2. januarja 2009

  Semena resnice in luči: Prebujanje v Novo Zemljo in življenje kot Mojstra luči

  Ljubljeni delavci za svetlobo (Lightworkers) in Mojstri luči, začeli ste še eno leto na vašem ljubljenem planetu Zemlja. V tem času se zdi, da se soočate z mnogimi izzivi, ko se premikate naprej v novo zavest Zemlje. Ljubljeni, zbujeni ste, in sedaj je čas, da vidite te izzive kot blagoslove, ko so »semena resnice in luči« manifestirana v vaših življenjih, in ste vi usposobljeni, da živite kot Mojstri luči in soustvarjate vaša lastna življenja skozi božanske blagoslove kristusove zavesti. Vi ste zares začeli živeti kot Mojstri luči v hitro tansformirajoči pet-dimenzionalni Novi Zemlji (Fifth-dimensional New Earth).

  Ljubljeni Mojstri Luči, ko se vaši stari ekonomski in finančni sistemi sesuvajo in razodevajo, da niso nič drugega kot sistemi pohlepa, ki se opirajo na manipulacijo in varanje, boste začeli videvati, da tudi mnogo drugih »varnih« sistemov vaše stare realnosti ni nič drugega kot kontrola in varanje. In, mi vas prosimo v tem času, da ne greste v paniko, ampak bodite veseli, ker se osvobajate od stoletij prevlade in kontrole ter se gibljete v svobodo, ki jo boste kreirali z božansko lučjo znotraj vas.

  Postopno, ljubljeni, ste začeli videvati, da niste hlapci tega sistema, ki se imenuje »denar«, ampak imate vedno podporo in so vaše potrebe vedno uresničene, ko prevzamete svoje mojstrstvo in zaupate v božansko luč Vira, da bi kreirali in manifestirali, kar je potrebno, da podpira vaše življenje. To je bilo močno slepilo, da je »denar« to, kar kreira varnost, toda ljubljeni, trdno ste delali, da se osvobodite tega slepila, in vidite, da je to tok božanske ljubezni in obilja, ki oskrbuje vaše potrebe, ter da je denar samo simbol menjave v tem procesu. Toda ta simbol menjave je bil prikrojen, da je postal tako močan, da vas je že delček lahko spravil v ječo v prepričanju, da ste hlapci te metode menjave in da morate tržiti svoje življenje, da dobite dovolj za preživetje. Sedaj, kot nastajajoči Mojstri luči jemljete nazaj svojo moč, da manifestirate karkoli je to, kar potrebujete, na kakršenkoli način skozi vašo moč, da preobrazite luč v materijo skozi željo in strast iz srca. Vi boste, seveda, nadaljevali soustvarjati skupaj znotraj meja »ekonomije«, vendar bo ekonomija Nove Zemlje vibrirala z strastjo, entuziazmom, idejami in razposajenimi Mojstri, ki manifestirajo njihove sanje in želje, da se proslavljajo in delijo med vsemi. Hlapčevstvo starega sistema se bo razletelo, ko bodo posamezniki našli njihove strasti in njihove zmožnosti vneti strast v obilno manifestacijo, kar je vaša rojstna pravica na tem lepem planetu.

  In v resnici, to ni edino seme luči in resnice, ki bo cvetelo v vaši zavesti Nove Zemlje. V tem novem obdobju boste začeli videvati druge sisteme, ki se bodo začeli opotekati, ko se bodo iluzije, na katerih slonijo, začele razodevati. Vaši zdravstveni sistemi bodo prišli pod močan pritisk, ko bodo postali očitni pohlep in manipulacije, povezane z denarjem. Ljubljeni, vaše človeško angelsko telo je čudežni samozdravilni instrument za božansko zavest. Namenjen je, da vam služi in vam omogoča, da živite v veselju in udobju na Zemlji. Ima sposobnost čudežnega zdravljenja, če je podprt v njegovih naravnih funkcijah. Toda, če vi zatrete njegove naravne moči zdravljenja in prekinete tokove zdravilne življenjske energije z strupenimi (toxic) prepričanji in strupenimi snovmi (substances), potem ne omogočate vašemu telesu, da bi bil čudežen instrument, kot je v resnici namenjen, da bi bil. In tako, v tem prihajajočem letu, se boste začeli povezovati bolj tesno z vašo lastno notranjo močjo zdravljenja. Zlata luč kristusove zavesti ima moč, da zdravi spontano in uravnava popolno zdravje, ko je aktivirana v vas. Kot Mojstri luči se boste naučili, kako prevzeti odgovornost za vaše zdravje in dobro počutje in boste nežno vodili druge, da opustijo sebe od suženjstva slabosti in bolezni ter onih, ki imajo koristi od ciklov fizičnega trpljenja, katerega so nekatere duše izbrale, da se zaklenejo v nasledstvo krivde in sramote. Ljubljeni, kot Mojstri luči, sprejmite, da ste popolni in da lahko manifestirate takšno dovršenost skozi svetlobo v vašem fizičnem bitju in da vi lahko kreirate zdravje in dobro počutje v vaši fizični biologiji skozi svetlobo in ravnotežje.

  In tako, ljubljeni, ko se vaši stari sistemi sesuvajo, boste videli, kako se je izkrivil tudi vaš izobraževalni sistem, da bi služil potrebam »bogatenja« in oskrboval posameznike, ki se bodo prilegali v sisteme finančnega zasužnjevanja, kar ste vi imenovali »zaslužek za vsakdanji kruh«. Sedaj, v Novi Zemlji, ko vi zahtevate nazaj pravico živeti življenje strasti in kreativnosti, bodo vaši izobraževalni sistemi prišli pod vedno večje pritiske, da bi postali prostori, kjer lahko otroci in mladi ljudje izražajo strasti njihovih duš ter raziskujejo njihove darove in talente s polno podporo njihove skupnosti. Mladi ljudje ne bodo nič več ukrojeni v sistem in siljeni, da bi se prilagajali, ampak bo izobraževanje način vzgajanja božanskih darov vsake lepe duše. Že skoraj 40 let je odkar je prvi val indigo bitij prišel na Zemljo s posebnim namenom, da bi vam pokazali, da mladi ljudje, ki so opremljeni za kristusovo zavest, ne bodo več sprejemali, da so izkrivljeni v njihovih dušah z izobraževalnimi sistemi, ki slonijo na oblikah ujetništva in kontrole. To je čas za dar svobodnega sebe in dušnega izražanja kot Mojstrov luči v Novi Zemlji. In, ko se bodo te spremembe dogodile, boste ugotovili, kar ste vedno domnevali, da so vaši otroci neizmerno razumnejši in bolj obdarovani, kot bi si lahko priznali, ter da imajo velike darove kreativnosti in modrosti, ki jih lahko delijo, ko jim je dopuščeno, da se razvijejo kot mojstri njihove lastne luči.

  In sedaj, ljubljeni , mi bomo govorili o še enem sistemu, ki bo prišel pod povečan pritisk. To je sistem verovanj, ki se imenujejo »religija«. Začeli boste zaznavati, kako ste bili zasužnjeni za veliko stoletij z sistemi verovanja, ki so vas učili o vaši »nepopolnosti« in »grehu«. Vodeni ste bili, da ste verjeli, da ste ločeni od božje ljubezni in milosti ter da je treba delati in trpeti, da boste odrešeni. Učili so vas, da sta trpljenje in smrt kaznovanje. Vodeni ste bili verjeti, da ste zapreženi celo preko smrti z sistemi karme, ki vas vrača nazaj na Zemljo, da bi se »naučili vaših lekcij« v neskončni drami recipročnega trpljenja in da boste morda en dan, ko boste dovolj razsvetljeni, zmožni zbežati iz tega. Učeni ste bili, da ste pokvarjeni in da vam je treba prizanesti ter, če ne, ste določeni za nenehno trpljenje, celo preko smrti. Ljubljeni, ta podjarmljena prepričanja so vas držala zaklenjena v travmah (duševnih pretresih) in nasilju za tisoče let. Borili ste vojne znotraj sebe skozi sile dvojnosti (force of duality) in vi ste borili vojne med sabo, kot pozunanjenje teh konfliktnih energij jeze in krivde, ko ste branili vaše sisteme prepričanj pred drugimi, z drugačnimi prepričanji. Vedite, ljubljeni, da ti sistemi verovanja niso nič več kot načini kanaliziranja utelešenih duš v željen in znan izid, s kreiranjem tega izida kot pričakovanja, oziroma so »proizvod« sistema. Ti sistemi verovanja so vas držali zaklenjene v to raven izkustev in vam niso dopustili, da se razvijete v nove ravni. To je bilo podobo kot oblika dušnega vdajanja, z vračanji duš na Zemljo, da odigrajo iste cikle ter drame nasilja in trpljenja v imenu religije.

  Ljubljeni Mojstri luči, vsaka avatar (inkarnacija božanstva) ali vnebovzeti mojster, ki je hodil po tej Zemlji, vas je učil sporočilo brezpogojne ljubezni in samousposobitve skozi vaše notranje božanstvo in luč. Vsak mojster in avatar je prišel, da vam pokaže, da ste Mojstri luči in da ste avatarji božanske zavesti. In doslej so bila ta učenja prejeta na nižjih vibracijah in izkrivljena v sistemih verovanj in religijah. Ljubljeni, prosimo vas, da spoštujete izbiro prepričanj drugih kot njihovo pravico na planetu svobodne izbire, vendar ko se dvigate v zlato svetlobo višje zavesti, se osvobodite od sistemov verovanja, ki omejujejo vaše zavedanje do božanske luči znotraj vas - kristusove luči znotraj vsakega bitja na planetu.

  Vedite, da je vaš odnos z Bogom, z božansko lučjo znotraj vas, vaš lasten edinstveni in lep dar. To ni treba, da vas uči religija ali drug mojster. Mojster lahko da za zgled primer ali deli modrost, toda on ali ona vam ne bo povedala, kako izkusiti vaše lastno edinstveno božanstvo, ker oni ne morejo slišati ali izkusiti vaše zveze z Bogom, kakor lahko vi. Zares, v tem času, ljubljeni mojstri, ko se pojavljate kot Mojstri luči, je vaša naloga dati moč temu mojstrstvu v drugih, vendar ne skozi sisteme verovanja, ampak skozi način, po katerem vi živite brezpogojno ljubezen, skozi zaupanje in veselje, ter vašo sveto zmožnost, da manifestirate vse, kar potrebujete, v božanski red (Divine Order).

  Ker bo v Novi Zemlji vsako prebujeno bitje vstopilo v njihovo lastno sveto skupnost z božjim virom znotraj sebe, bo sistemizirano verovanje odpadlo. Vi se boste povezovali skupaj, da bi slavili obrede in rituale luči in hvaležnosti, le glede na notranje motivacije v vaših srcih in duhu, ter boste sledili božansko vodstvo vaše lastne kristusove luči ali božanske resnice. Sodelovali boste s tistimi, katerih srčna luč resonira (vibrira)z vašimi, ko se premikate v sveti dar Enosti, od »enega srca« in »ene duše«, kar je vir ljubezni in svetlobe.

  Ljubljeni! To je blažen čas!

  Živite življenje »naravno« in brez strahu

  Ljubljeni, ko se zbudite v kristusovo luč znotraj sebe, boste izkusili svoje lastno božanstvo in popolnost. Prepoznali se boste kot čista ljubezen in veselje. Prepoznali se boste kot človeško angelsko bitje – kombinirana svetloba in materija v službi luči. Ljubljeni, mnogo življenjskih dob je bilo potrebno, da ste se razvili do te točke, ko lahko vaša fizična telesa nosijo svetlobo Enosti kot planetarno zavest. Da, zares, bili so časi v Lemuriji in Atlantidi, ko ste živeli na višjih ravneh zavesti in v harmoniji z Zemljo, toda niste bili planetarna zavest Enote, kot ste sedaj. Ljubljeni, razvili ste dragoceno svetlobo božanske zavesti, da zaobjamete vaš planet v ljubezni vašega srca in duš, kot Eno. In tako ste kreirali planetarno omrežje, ki podpira tok zlatega plamena miru in obilja.

  To je mogočna energija, ki bo, ko se bodo za vas pojavile nove oblike življenja v vašem Mojstru svetlobne esence, podpirala vaša življenja. Mi vas prosimo, da se naučite živeti »naravno«in brez strahu. Zaupajte, da bo zadovoljena vaša vsaka potreba in se bo vaša vsaka želja manifestirala v materialno obliko, ki bo podpirala življenje na Zemlji. Živeti naravno pomeni zaupati, da je vašemu človeškemu angelskemu bitju namenjeno, da uspeva na planetu Zemlja in da izkuša veselje skozi razvedrilo in kreativnost. To pomeni, da je treba zaupati vašim željam in izbiram, ker vas one vodijo naprej, pri čemer je treba vedeti, da ne obstajajo »pravilne« ali »narobe« izbire, ampak le možnosti, ki vodijo v nove izbire in nova izkustva v svetlobi.

  Ljubljeni, Mojster luči živi naravno in enostavno, poznavajoč, da kar je potrebno, je vedno preskrbljeno iz toka božanskega obilja. Morate enostavno zaprositi in je to dano, morate enostavno reči besede in to se pojavi. To nujno ne pomeni, da bodo vaša življenja »enostavna«. Zares je, v 21. stoletju in na vaši ravni razvoja, življenje lahko zelo komplicirano. Vendar so izbire vedno enostavne. Vodeni boste enostavno s tem, kaj čutite, da je prav za vas, ker vas bo vaša notranja luč vodila skozi kakršnekoli zapletenosti, ki jih bi življenje morda nudilo na vašem potovanju.

  Pričakuj čudeže

  Ko prevzemate vaše Mojstrstvo luči in kreativnosti na Zemlji, bomo rekli, da je pričakovanje čudežev ključ za kreiranje čudežev! Vedno!

  Vedite, da vedno obstaja čudež, ki se ga da ustvariti, in da božanska inteligenca ljubi ustvarjanje čudežev razposajenega veselja in presenečenja. Dopustite si, da ste presenečeni in očarani z darovi življenja in čutite hvaležnost za vse, kar teče skozi vas. Ne omejujte moči čudežev z zahtevami, ampak dopustite, da so čudeži tako veliki in neomejeni, kot je potrebno, da so. To je zmožnost, če si odprt do neomejene ljubezni in blagoslovov, ki dopuščajo osupljivost čudežev, ko se ti manifestirajo v vaših življenjih.

  Ljubljeni, ko ste Mojstri luči, je kreiranje čudežev dobro znotraj svojih moči. Obkroženi ste z geometričnimi »omrežji« zavesti, ki obstaja prav tako znotraj vas. Ko »ukažete« čudež, se približate božanski zavesti in zahtevi, katera prevzame formo na materialni ravni glede na vaše želje in potrebe. In tako je to! In, kot smo rekli, bližja kot je vaša želja ali »ukaz«toku božanske ljubezni in inteligenci, bolj hitro se bo manifestiral vaš čudež.

  Ljubljeni, morda boste videli čudeže in njihovo manifestiranje kot naravno pot življenja. Ker zares, sposobnost vleči energijo v materialno obliko je sposobnost delanja čudežev, pa tudi to je resnično, da vsak od vas, ki bo hodil po Novi Zemlji, bo imel to sposobnost. Samo to je zahtevano, da opustite vaše zanašanje na stare sisteme oskrbovanja vaših potreb in se začnete usmerjati v vašo lastno notranjo moč in modrost za manifestacijo energije v materialno obliko, kot to želite in ukažete.

  Ustvarjajte skupaj v letu 2009

  Ljubljeni, dar mojstrstva je dan vsakemu posamezniku, ko se premaknete v višjo zavest. Zares, ko se premaknete v višjo zavest, se zaveste, da niste samo posameznik, ampak, da ste del Enote oziroma Enosti, izraz energije enega Vira.

  Čas je, da začnete zaznavati pomembnost dela v skupinah tako, da moč in izkušenost energije skupine lahko pospeši kreacijo miru in obilja na vašem planetu.

  Ta energija skupinskega soustvarjanja je lahko izražena in doživeta na spiritualnih obredih in ritualih ter aktivnostih, ki imajo namen dati moč miroljubnim spremembam in kreaciji obilja. V takih primerih, ko se v vas kombinira kristusova svetloba, se generira in sproža brezmejna moč ter osredotoča z čistim namenom ljubezni in miru.

  Toda ljubljeni, vedite tudi, da se ta energija skupinskega ustvarjanja lahko uporabi v vaših lastnih skupnostih. Ko začenjate manifestirati Novo Zemljo, prispevajte vaše kreativne in magične moči kot Mojstri luči za socialne projekte, ki pospešujejo ideje pravičnosti, miru in obilja za vse. Vedite, da vaša moč lahko napravi razlike. Vi lahko vprežete moč čudežev, da premika take projekte naprej enostavno skozi vaš namen in zaupanje.

  Zares, ljubljeni, čas je, da začnete zaupati vašim sposobnostim, da prinesete miroljubne spremembe prav tja, kjer ste, vedoč, da je vaša svetloba mogočna, ko se ta približa in poveže z svetimi omrežji božanske inteligence, ki generira manifestacijo in čudeže na tej Novi Zemlji.

  Energije v januarju 2009

  Polna luna bo 11. januarja. Luna bo takrat v Raku, Sonce pa v Kozorogu. Kot taka, bo Luna nosila močne energije ženskega spola, ker je Luna vladar Raka. Njen opozicijski znak je močna moška energija Kozoroga. To omogoča poravnavo z notranjimi moškimi in ženskimi energijami in omogoča delo z zlatimi energijami omrežij dvojnega plamena z namenom, da se da moč ljubezni in veselju v vašem življenju. Dne 11.1.2009 bo pravi čas, da se povežete z energijami številke 11 in številke 1, kar je pomembno prav sedaj – energijami novih začetkov, energijo posvetitve (iniciacije) v višjo zavest in energijo od Ena.

  Sonce se premakne iz Raka v Vodnarja 20. januarja. V času nove Lune 26.1. bo tudi sončni mrk (Solar Eclipse) v Vodnarju. Takrat bodo aktivirane nove sončne kode (Solar Codes) za pomoč razširitvi nove energije na Zemljo. To je čas za osebno meditacijo. Semena luči, ki bodo aktivirana 26.1., bodo tista za novo zlato dobo Vodnarja . To je dober čas za delo z zlatim plamenom in zlato svetlobo kristusove energije znotraj vas, da bi prinesli višjo zavest in manifestacijo nove dobe svetlobe na planet na lahek in blag način. Merkur zavzame retrogradni položaj 11. januarja. V tem času se premikajte počasi in ne poskušajte siliti z muko naprej. To je dober nasvet za cel januar. Dopustite, da se energije integrirajo nežno in v tem času ne poskušajte delati več kot zmorete. Dovolite, da vam pomagajo energije zaupanja.

  Mogočen planet transformacije, Pluton, nadaljuje svoje potovanje skozi zemeljski znak Kozoroga, kot močno hišo preobrazbe na fizični ravni. Saturn, energija spremembe in restrukturiranja, nadaljuje svoje potovanje skozi zemeljski znak Device in prinaša spremembe tudi v način, na kakršnega vi razumete vaše zdravje in vaše fizično bitje.

  Ljubljeni, v temu času spremembe in transformacije vedite, da ste človeški angeli in Mojstri luči in da ste močno ljubljeni in podpirani na tej pogumni poti transformacije, ki ste se je lotili. Tukaj v kraljestvih svetlobe mi ploskamo vašemu pogumu in vaši vztrajnosti. Res ste Stvarnikovi bogovi in boginje, ki ste prišli živeti na Zemljo, da bi soustvarili Novo Zemljo in novo realnost. Naj vam ta mesec januar pokaže moč, ki živi v vsakem od vas.

  __________________________
  © 2006-8 Celia Fenn and Starchild Global http://www.starchildglobal.com - You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.


  Quote
  Gost: Buco
   januar 08 2009 22:05   


  Lepo pozdravljeni !

  To naklada tisti ki ni Boga in njegovo moč doživel..
  Bodite previdni,kajti vsaka beseda ne pade na tla.

  Lp


  Quote
  Gost: snow
   januar 16 2009 13:59   


  jaz sem tudi mnenja da so te novodobna nakladanja (pravi izraz predodnika) odveč

  vsa duhovnost je že napisana, kdor želi, jo mora samo še živeti

  p.s.: teh mojstrov kanalizatorjev je pa tudi že malo morje


  Quote
  Gost: lotus
   marec 29 2009 21:16   


  seveda da jih je,sej kanalizira lahko vsak


  Quote
  Forum generiran v : 0,11 sekundah
  Nov topic Pošlji odgovor   Časovni okvir je CET. Ura je 06:40

  Običanji topici Običanji topici
  Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
  Prilepljeni topici Prilepljeni topici
  Novosti Novosti
  Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
  Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
  Dovoljen ogled postov od gostov 
  Gostje lahko dodajo poste 
  Omogočen celoten HTML 
  Cenzuriranje 
  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,98 seconds