Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • sreda 01-maj
  • Med naravo in kulturo

  • petek 03-maj
  • Človek in čas

  • nedelja 05-maj
  • Razstava Interspace

  • sreda 08-maj
  • Razširjeni vid

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Nadangel Mihael o čudnih počutjih
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: mavrica
     december 28 2008 23:40  (Prebrano 2144 krat)  


    Če se tudi vi v zadnjem času nekoliko čudno počutite preberite spodaj prevod kanaliziranerga sporočila Nadangela Mihaela v angleščini Celii Fenn na njeno vprašanje glede tega.
    ____________________________________________
    »Zlata zvezda« in ponovna kalibracija človeškega angelskega čakra sistema

    Sporočilo Nadangela Mihaela, kanalizirano skozi Celio Fenn

    Sobota, 27. decembra 2008 (poslano 28. decembra 2008)

    V mirnih dneh po Božiču smo, jaz ležim v postelji in poslušam bučne glasove v svoji glavi ter se čudim, kaj se dogaja v tem času. Ko sem vprašala, kaj je to, mi je bil pokazan kristalinični lik, ki se je hitro vrtel. Vprašala sem za dodatne informacije in dobila kanalizirano sporočilo od Nadangela Mihaela, ki ga delim z vami, za primer, da se tudi vi čudite, kaj se dogaja.
    ---------------------------------------------------------------
    »Ljubljeni, v tem času, ko Svetloba valovi skozi kristalinična omrežja vašega planeta, in vi kot kolektiv delate kvantni premik (quantum shift) se vaš lasten čakra sistem ponovno kalibrira za višjo zavest in da bo nosil več Svetlobe. Tisti od vas, ki ste pripravljeni, doživljate ta proces »izboljšanja Svetlobnega telesa« prav zdaj v svoji najbolj intenzivni fazi.

    Proces »izboljšanja Svetlobnega telesa« vsebuje več stopenj. Prvič, srčna čakra mora postopoma povečati njeno razmerje vrtenja (spin ratio). Srčna čakra je »sedišče« vmesne ploskve duše/telesa človeškega angelskega bitja, zato se mora vsak porast v hitrosti Svetlobnega telesa začeti v tej čakri, da celoten sistem ne pade iz ravnotežja. Ne smete pozabiti ljubljeni, da je »čakra sistem« sistem vrtenja kristaliničnih geometrijskih vrtincev (Spinning Crystalline Geometric Vortices). Raven zavesti oseb je določena z razmerjem vrtenja in intenzivnostjo Svetlobe, ki se lahko prevaja skozi Svetlobno telo in čakra sistem. Ljubljeni, zapomniti se morate tudi, da je v človeškem angelskem bitju Fizično telo razširjenje Svetlobnega telesa in je fizični izraz Svetlobe, vendar je to še Svetloba. Tako je pospeševanje hitrosti vrtenja in porast intenzivnosti Svetlobe prav tako lahko občuteno znotraj fizičnega/svetlobnega izraza človeške angelske oblike.

    Sedaj, ko mi začnemo večji premik v sistemu, mi začnemo počasi dvigati hitrost z srčno čakro na vmesni ploskvi duše/telesa tako, da celoten sistem ne pade v šok. Ta proces se je začel med avgustom in oktobrom tega leta in veliko vas je morda doživljalo srčne palpitacije (trezljaje) in zaskrbljenost, ko se je vaša srčna čakra razširjala v »brezpogojno ljubezen« in se je hitrost čakre povečala, da omogoči porast in pospešenje kompleksa Svetlobno telo/telo človeškega angela.

    Potem se je v zgodnjem decembru hitrost grline čakre postopoma povečala, da bi omogočila jasnejše izražanje novo razširjene energije »brezpogojne ljubezni«. Sedaj v tem obdobju po Solsticiju se je povečalo razmerje med pinelno žlezo (Pineal gland) in hipofizo (Pituitary gland), da bi omogočilo, da se prenese več Svetlobe v čakra sistem skozi Svetlobno telo in njihove geometrijske vrtljaje.

    Prvič , kristal pinelne žleze rotira z veliko višjo hitrostjo. To lahko povzroči v telesu električne simptome, ko valovi v telo več svetlobe in se prevaja skozi živčni sitem. To tudi lahko pri nekaterih ljudeh povzroči nespečnost in povišano zaskrbljenost. Povzroči lahko tudi dremavost in željo po spanju, ko telo doživlja več »miru« skozi višjo zavest. Ker, ko je v pinelni žlezi več Svetlobe, je pospešen celotni čakra sistem in preplavljen s to Svetlobo.

    Toda pospešek hipofize je tisti, ki bo prinesel večje spremembe zaznave za vas, ko boste naredili ta kvantum preskok. Hipofiza je kanal za čelno čakro (Brow Chakra)in vaše višje ali nižje zmožnosti videnja, slišanja in zaznav. Ko se vrtljaji povečajo, ko se intenzivira svetloba, boste začeli videti, slišati in zaznavati stvari preko normalnega človeškega obsega frekvenc in zaznav. Začeli boste videti z svojimi očmi resnice in slišati z svojimi ušesi resnice in zaznavati, kaj je Svetloba in »resnica«. Zaznavati boste začeli nas v Duhovnem kraljestvu kot nikoli prej. Začeli boste videti, da smo mi del vas in da vi hodite z nami ves čas. Nikoli nismo narazen. Začeli se boste smejati z veseljem, ko boste zaznali Enost kontinuuma svetlobe, ki je del vas. Sedaj greste pospešeno v prostor, ki ga mi imenujemo »angelski«, kjer lahko zaznavate angelsko svetlobo, vendar še vedno hodite v človeški obliki po Zemlji.

    Tako ljubljeni, ko greste skozi te spremembe, bodite mirni. Vi postajate »bolj« to, kar naj bi bili. Postajate »sijoča zlata zvezda«, ker se vaša pinelna žleza in vaša kronska čakra vrtita kot zlata zvezda v Nebesih, zlati vrtinec Svetlobe, dvigajoč vašo zavest v Harmonično polje enega (the Harmonic Field of One). To je blažen čas za vas.«
    ______________________________________
    © 2006-8 Celia Fenn and Starchild Global http://www.starchildglobal.com - You are free to copy, distribute, display, and perform the work under the following conditions: You must give the author credit, you may not use this for commercial purposes, and you may not alter, transform or build upon this work. For any reuse or distribution, you must make clear to others the license terms of this work. Any of these conditions can be waived if you get permission from the copyright holder. Any other purpose of use must be granted permission by author.


    Quote
    Forum generiran v : 0,04 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 08:44

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,43 seconds