Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • nedelja 21-apr
  • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  • četrtek 25-apr
  • Tadej Toš: ABRAhmm

  • petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Invokacija Lorda Melchizedeka
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: mavrica
     december 30 2008 22:52  (Prebrano 1493 krat)  


    Kot darilo za prehod v Novo leto vam dajem še moj slovenski prevod kanaliziranega sporočila v angleščini vnebovzetega mojstra o šestem in sedmem prihodu energij (The Sixth and Seventh Energy boosts). Izgleda, da je vsak malo zamudil, kajti sporočilo bi morali ljudje dobiti pred svetim večerom. Vendar je sporočilo še vedno aktualno in bo tudi še v letu 2009, saj so v njem napotki za meditiranje in besedilo za invokacijo energij.
    ________________________________________________

    Lord Melchizedek: Šesti prihod energij (The Sixth Energy Boost)
    Prejela Natalie Sian Glasson

    Naj mir vstopi v vse človeštvo, naj se mir naseli znotraj vašega razuma, čustev in dejanj vseh. Mir je energija, ki vam jo pošiljamo sedaj na Zemljo, kombinirano s tišino. Dopustite, da energije miru in tišine vibrirajo v prostoru okoli vašega telesa, v zraku med vašo fizično obliko in drugimi okoli vas. Dopustite, da energije miru in tišine sedaj zvonijo glasno kot veseli zvonovi okoli sveta, tako da bodo vsi razumeli, da se energije Stvarnika sidrajo na Zemljo, manifestirajo kot vir ljubezni znotraj vseh človeških bitij. To je energija miru in tišine, ki je ključni fokus za šesti prihod energij, ki bodo obdarile dežele. Ta energija prinaša duši možnost, da bo mirna in spokojna, da razmisli o preteklem letu in preudarja bodočnost. Šesti žarek svetlobe pomaga v manifestiranju ljubezni znotraj delovanja omrežja Zemlje, kakor tudi znotraj čakra sistema mnogih. Dovolite, da se ta intenzivna energija miru aktivira znotraj vas, da se energije petega prihoda, ki ste jih že doživeli, umirijo in integrirajo v vaše bitje in energetske sisteme. Skozi moč naše energije miru imate možnost, da se povežete na globlji ravni z vašo dušo, vašimi vodniki in energijo Stvarnika. To je čas za vas, da naredite prostor zase in da doživite mir v vsej globini. Dopustite energiji miru in šestega prihoda energij, da se kanalizira in preliva v vaše bitje preko dneva v tem posebnem in edinstvenem obdobju med 25. decembrom in 1. januarjem 2009. Dovolite, da vam vnebovzeti mojstri prinesejo blagoslov miru in tišine, tako da boste lahko živeli vaše življenje z notranjo tišino, mirom in ravnotežjem. To bo delovalo kot zasidrajoč, poravnavajoč, sestavljajoč in pomlajujoč proces, dovoljujoč vsem energijam preteklih prihodov, da se manifestirajo sedaj v energiji miru.

    Pomembno je, da uporabite to miroljubno energijo. Zaprosite lahko vnebovzete mojstre in njihove energije šestega prihoda, da vam pomagajo pri vaših meditacijskih praksah. Meditirajte, sedite tiho, prisluhnite visoko vibracijski glasbi ali branju, ko vpokličete (invocirate) mirne energije šestega prihoda. To vam bo pomagalo zasidrati vibracije miru v vaše bitje. Če zasidrate sedaj mir, bodo te energije ostale z vami skozi leto 2009.

    Dopustite si invocirati pogosto, ne glede na to, kar delate, zlasti pa, ko meditirate, energije miru in tišine, da se kanalizirajo in zlivajo v vaše bitje skozi kronsko čakro na vrhu vaše glave in se potem pretakajo skozi vaše bitje.

    Lahko bi rekli, da je to zatišje, obdobje tišine pred rezultatom zasidranja energijskih prihodov ljubezni v letu 2009.

    Jaz sem Lord Melchizedek. Prišel sem sedaj k vam kot univerzalni logos, nadzorovalec univerza in kot Kozmični Kristus v imenu skupnosti vnebovzetih mojstrov. Prežet sem z veseljem, da vam lahko prenesem informacijo glede šestega prihoda energij, ki se bodo kmalu zasidrale na Zemljo, v polnoči 24. decembra 2008. V veliko čast mi je, da človeštvu posredujem to čudovito informacijo, ki prihaja k vam od vnebovzetih mojstrov in mnogo drugih kraljestev k tistim, ki ste napravili prostor za povezave z energetskimi prihodi, tako da ste dovolili, da se energija zliva skozi vaša bitja v Zemljo. Udeleženi ste v velikem poslu za Stvarnika in človeštvo. Brez vaše pomoči bi naši energijski valovi ne bili tako uspešni. Moram vam povedati moji prijatelji, da je bilo sidranje energij ljubezni in eventuelno miru šestih prihodov večji uspeh, ker bodo energije pomagale v pripravi na vnebovzetje, ki ga boste mnogi dočakali na Zemlji. Ljubezen, ki je bila zasidrana na Zemljo je samo začetek. To je sorodno eri ljubezni, ki bo v resnici aktivirana v letu 2012. Do takrat bo narejenih veliko priprav, da bi pomagali človeštvu v utelešanju ljubezni. Era ljubezni je utelešenje ljubezni.

    Šest energijskih prihodov se bo kombiniralo, da bi kreiralo sedmi prihod energij , kateri bo zasidran na Zemljo 2. januarja 2009 in se bo še naprej zlival na Zemljo skozi celo leto 2009 in preko. To pomeni, da lahko vedno pokličete k vam energije ljubezni, ki se razširjajo od vnebovzetih mojstrov, Stvarnika in notranjih platojev. Energije ljubezni bodo vedno na razpolago za vas, da jih dosežete in zasidrate v vaše bitje in stvarnost. Nadaljujte delati z energijami sedmega prihoda, dopustite, da ljubezen, ki jo izžarevajo, pospeši vaš proces duhovnega razvoja, ojačajo vir ljubezni znotraj vašega bitja kakor tudi delitev resnice Stvarnika z vsemi. To je stalna podporna energija, ki jo lahko vpokličete, da vam pomaga pri manifestiranju obilja, stvarnosti, sanj in želj, ki jih želite doživeti, tako da zaprosite vnebovzete mojstre in njihove ljubeče energije energetskih prihodov, da energizirajo vaše pozitivne misli, vaša ljubeča dejanja in miroljubna čustva. Znotraj energije ljubezni lahko najdete veliko modrosti. To morate raziskati in se s tem povezati.

    Mi smo vsi tako ponosni na vas in vam želimo izraziti naše spoštovanje in hvaležnost kakor tudi veliko blagoslovov in ljubezni. Obdani ste z zaščito in ljubeznijo kot so kristali ljubezni, ki igrajo važnejšo vlogo v manifestaciji ljubezni na Zemljo. Nadaljujte delovati kot svetilniki ljubezni na Zemlji toda vzemite si čas, da sprejmete miroljubne energije, ki so prenesene k vam v šestem prihodu energij. Preživite čas v meditiranju. Zaslužite si povezavo z svetimi energijami, ki tečejo k vam sedaj. Lahko me pokličete, da vam pomagam delati tako, ali pa me vpokličite (invocirajte) med meditacijo, da se povežem z vami in kanaliziram mojo energijo v vaše bitje. Povezovanje v celoto (integracija), uravnovešanje, harmonija in sprejemljivost – vse to je pomembno sedaj. Dopustite si izkusiti energije šestega prihoda kakor tudi mojo močno vibracijo in svetlobo kanalizirano v vaše bitje. To je pomlajujoč in zdravilni proces, ki vas bo pripravil na vaš duhovni razvoj v letu 2009. Radujte se sedaj v energiji miru, ker ste se osredotočili tako pozorno na sidranje energije ljubezni. Dopustite, da je mir povračilo za to. Naj mir izžareva iz vašega bitja in se sidra v Zemljo. Skupaj bomo ustvarjali nebesa na Zemlji in dosegli resnico Stvarnika iz vašega bitja. Imejte vero v naše vodenje. Mi smo tukaj, da vam pomagamo.

    Ko se zapirajo energije 2008, se vam želimo zahvaliti za vašo posvetitev našemu idealu pa tudi modrosti Luči, ki jo mi rabimo kot sidro za informacije, ki jih manifestiramo na Zemljo iz notranjih platojev in svetih duš mnogih.

    Naj bo to čas miru, ki izžareva iz vašega bitja in vam dovoljuje, da se povežete na globlji ravni z virom Stvarnikove mogočne duše. Naj Stvarnikov blagoslov sveti v vaše srce in navzven.

    Lord Melchizedek
    V imenu Skupnosti vnebovzetih mojstrov

    Sedaj vam želim darovati invokacijo, ki jo lahko uporabite, da zasidrate nove energije šestega prihoda in Novega leta. Vi lahko izkusite to invokacijo na sveti večer 24. decembra 2008 ali kadarkoli začutite, da je primerno.

    »Ljubljeni vnebovzeti mojstri Stvarnikovega kraljestva. Jaz kličem sedaj za vaše pozitivne in ljubeče energije, da se izlijejo v moje bitje, stvarnost in dušo. Omogočite mi, da skusim in čutim miroljubne ljubeče energije šestega prihoda energij, njihovo moč in posvetitev, ki jo nosijo od vsake duše vnebovzetih mojstrov glede na Zemljo in Stvarnika.
    Vnebovzeti mojstri oblijte Zemljo, človeštvo in mojo lastno stvarnost z svetlobo miru. Naj se svetloba izlije globoko v naše duše in srca tako, da mi lahko utelesimo in izrazimo najčistejšo vibracijo miru. Jaz prosim, da zasidrate energijo miru v moj razum, tako da lahko slišim vodenje Stvarnika in mojih zvestih vodnikov znotraj mojega razuma. Prosim zasidrajte mir v moje srce in čustva, tako da lahko opustim vse bolečine in negativnosti, da lahko izražam ljubezen, veselje, blaženost in globoko srečo. Zasidrajte energijo miru globoko znotraj moje duše in v moje bitje, tako da lahko iskusim pomen notranjega miru, tišine in harmonije. Prinesite novo osnovano ravnotežje v moje energetske sisteme, tako da jaz lahko utelesim Kristusovo zavest, zavest vnebovzetih mojstrov, nesebičnost angelskega kraljestva in čistost kraljestva samorogov. Omogočite, da se mir znotraj mene razvije starodavno (nekdanjo) modrost, ki se lahko najde tudi znotraj kraljestev narave. Jaz prosim, da mi energije miru šestega prihoda pomagajo, da postanem enoten in povezan z energijo Stvarnika skozi utelešenje miru ter da mi pomagajo v odkrivanju resnice.

    Jaz želim izraziti zahvalo in spoštovanje Stvarniku, vnebovzetim mojstrom, ljubečim kraljestvom Stvarnika, mojim vodnikom in duši za stalno vodečo svetlobo, kar ste vi – vir inspiracije, spodbude in pomoči v mojem življenju sedaj. Jaz vas spoštujem z vsem mojim srcem in prosim, da obstajate kot vedno močan steber svetlobe zraven mene in znotraj mene, da me vodite dalje v leto 2009, tako da bi jaz lahko dosegel duhovni razvoj, prosvetitev in razsvetlitev skozi leto 2009. Jaz vas prosim, da mi pomagate, da postanem utelešenje ljubezni, svetilnik Luči in vir vpogledov in modrosti. Zasidrajte energije Stvarnika globoko v moje bitje in dušo. Naj me ljubezen in svetloba vedno ščitita in zagotavljata, da sledim pravo pot za mojo dušo. Pomagajte mi, da se povežem na globlji ravni z mojo dušo, in v razumevanju resnice, ki obstaja znotraj mene. Oblijte me z blagoslovi, veseljem, ljubeznijo in srečo, tako da lahko delim te blagoslove z drugimi, se radostim v ljubezni Stvarnika znotraj in okoli nas.

    Omogočite mi, da bom vedno odprt in dovzeten za energije šestega in sedmega prihoda, ki tečejo od skupnosti Stvarnika.

    JAZ SEM mir, JAZ SEM ljubezen, JAZ SEM svetloba za vedno.
    Hvala vam za vse.
    Naj mir in ljubezen vodijo vse na Zemlji.«
    _________________________________________________
    To je zadnje sporočilo leta 2008. Tedenskih sporočil se bomo zopet lotili v Novem letu. Vsem želimo vesel Božič in Novo leto napolnjen z blagoslovi vseh od Wisdom of the Light. Hvala vam za stalno podporo in odprtost do sporočil, ki prihajajo skozi.
    Najboljše želje in blagoslove,
    Natalie in Wisdom of the Light Community

    Prosim obiščite http://www.omna. org/email3- 09-08.html za več informacij o spremembah in prihodih energij (energy boosts).
    Natalia je bila rojena leta 1984 v ZDA. Pod nadzorom Nadangela Mihaela sedaj dela kot kanal za veliko število spiritualnih bitij in Mojstrov v spiritualni hierarhiji. Ona širi kanalizirana sporočila preko svoje spletne strani www.wisdomofthelight.com pomočnikov Stvarnika, da bi se razširila zavest človeštva in pomagalo dvigniti energetsko vibracijo Zemlje. Ona nudi servis za kanalizirana sporočila (ridinge) Vnebovzetih mojstrov, Nadangelov, Angelov, Samorogov, Vil.
    Zastonj video meditacijski obisk: www.wisdomofthelight.com in poglej mojo video stran, na kateri začenjam graditi zbirko vodenih meditacij. The Sacred School of Om Na website * Channelled downloads written and in mp3 to aid the spiritual education of humanity. Obišči: www.omna.org Za zadnje novice obišči mojo spletno stran: www.natalieglasson.com


    Quote
    Forum generiran v : 0,04 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 01:47

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,49 seconds