Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • sreda 01-maj
  • Med naravo in kulturo

  • petek 03-maj
  • Človek in čas

  • nedelja 05-maj
  • Razstava Interspace

  • sreda 08-maj
  • Razširjeni vid

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Mati Marija in Quan Yin svetujeta
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: mavrica
     december 17 2008 22:07  (Prebrano 1628 krat)  


    Dve materi, Mati Marija in Quan Yin, sta se združili z namenom, da nam bosta dajali nasvete v podporo ob sedanjih in prihodnjih energetskih spremembah na Zemlji. Prilagam slovenski prevod kanaliziranega sporočila v angleščini. Če kdo želi original angleško sporočilo naj napiše, da ga prilepim.
    _________________________
    Mati Marija in Quan Yin: Peti prihod energij

    Prejela Natalia Sian Glasson

    Stojimo združeni kot eden, držimo se za roke v krogu okoli Zemlje in gledamo nad vami. Naša srca se razširjajo od veselja in vežejo z energijo Matere Zemlje. Ljubezen in vedno sijoča svetloba Stvarnika teče od naših bitij v srca mnogih na Zemlji. Ta dragulj Zemlja žari od svetlobe, ljubezni in sijaja - svetlika se in sije tako svetlo v naše oči, da se zdi, kot bi se zbrali kot duhovni materi vseh duš na Zemlji. Smo vaši varuhi, vaši skrbniki in vaši zaščitniki, ovijajoči naše ljubeče roke okoli sveta, da bi zagotovili, da se bo ljubezen širila, tema pa izginila. Združeni smo sedaj v pripravi na to svečano priliko, ko se bližamo blizu koncu sprejema energijskih prihodov, ki so bili tako sveti in transformacijski na Zemlji in do veliko duš, čeprav se te niso zavedale ali zaznale porasta v energetski vibraciji, ki se je zgodil.

    Četrti prihod energije, ki se je začel 17. novembra 2008 je bila kombinacija, skoraj vrhunec, energij, ki so jih vnebovzeti mojstri želeli zasidrati v Zemljo. Mi smo dovolili, da se te svete energije prenesejo in dosežejo svoj namen. Sedaj želimo usmeriti nov prihod energij, ki bo nadaljeval in povečal vplive četrtega prihoda energij. Četrti energetski prihod je bil tako izjemen, kot bi združeval ljubeče energije vnebovzetih mojstrov, angelov in mogočne duše Matere Zemlje, kot eden močan in mogočen žarek svetlobe, zasidrajoč se v Zemljo, ter mnogih duš in seveda kristalov ljubezni. Te kombinacije energij so mogočne in celo božje orodje teh, ki naj bi bile vpoklicane sedaj in preko leta 2009. To pomeni, da se bodo energije ljubezni in obilja, ki jih doživljate sedaj, nadaljevale zasidrati v vaša bitja in vam omogočile pospešiti vaš duhoven razvoj preko tistega, kar ste se kdajkoli predstavljali. Te mogočne energije, prinešene naprej od vnebovzetih mojstrov, bi lahko preko leta 2009 uporabili za ojačanje misli, zdravljenje in manifestiranje brezpogojne ljubezni Stvarnika na Zemljo. To bo vse učilo, da je ljubezen Stvarnikova resnica, in da skozi ljubezen se nekdo lahko združi z dušo Stvarnika in tako doživlja le ljubezen in obilje v vseh vidikih svoje stvarnosti. To je sveto učenje, ki je tako enostavno, pa tako močno, ko ga nekdo sprejme in doseže. Misija kristalov ljubezni je pomagati vsem v utelešenju vsega.

    Peti prihod energij se je začel 12. decembra 2008 in se bo nadaljeval do 24. decembra 2008. Ta prihod energij je poudarjanje četrtega, vendar ta nosi novo osredotočenje in tudi vibracija energije je neznatno drugačna. Namen petega prihoda energij je čiščenje, zdravljenje ter okrepiti z energijo delovanje omrežja, preložnih linij in molekularne strukture Zemlje ter človeškega telesa (kot so čakre, DNA itd.). Zaradi teh energetskih prihodov so kristali ljubezni resnično aktivirani in postajajo svetilniki ljubezni na Zemlji, pulzirajoči ljubeče visoko vibracijske energije iz notranjih ravni Stvarnikovega univerzuma na Zemljo. To je resnično izjemen čas v razvoju Zemlje, ko se vrši veliko zdravljenje in proces čiščenja, ki bo manifestiral na Zemljo ljubezen v večjih količinah.

    Kot materi človeštva imava obveznost, da deliva vljudno svarilo z vami. Ko je ljubezen sprejeta in zasidrana, ta ustvarja proces čiščenja, ki ima kot rezultat spremembo. Ko bodo negativni vzorci odpadli, se bodo pojavile nove vibracije, pripravljene, da se izkusijo in sprejmejo. Pomembno je, da uravnavate misli tako, da imajo celo negativne situacije vedno pozitivni izhod ali namen v očeh Stvarnika. Ne bojte se spremembe, ampak delujte z ljubeznijo, ker bo to delovalo kot most, ki vas bo peljal v stvarnost vaše izbire, proč od bolečin, trpljenja ali negativnosti. Samo vi sami si kreirate vašo stvarnost. Če pa sprejmete negativnost, ji dovolite, da ta prevzame kontrolo vaše stvarnosti. Sprejmite, da bo ljubezen vaša stvarnost in vedite, da vas bo ljubezen vedno podpirala, ker če delujete z ljubeznijo, dovolite nama materima Zemlje, da vas zazibljeva v svojih rokah in vas združiva z dušo Stvarnika.

    Peti prihod energij je osredotočen na kronsko in srčno čakro. Namen petega prihoda energij je pomagati vsem v sprejemanju ljubečih transformacijskih energij četrtega prihoda energij skozi kronsko čakro v vaša bitja. Ko se boste naučili sprejeti energijo ljubezni, ki izhaja od vnebovzetih mojstrov, angelov in Matere Zemlje, boste razumeli, kako usmerjati ljubečo svetlobo in visoke vibracije skozi vaša bitja, prihajajočo iz vaše srčne čakre. To bo pomagalo v manifestaciji ljubezni na Zemlji, ker ne boste le delovali kot sidro za ljubezen, ampak boste sposobni razširjati ljubezen drugim okoli vas in jim omogočili, da se prebudijo v resnico, ki obstaja znotraj njih.

    To je mirno obdobje v pripravi na šesti prihod energij, to je čas za meditiranje in sprejemanje energij četrtega in petega prihoda v vaša bitja in njihovega usmerjanja iz vašega srca. Dovolite si, da se navadite na te energije in njihov vpliv v vašem življenju. Pomembno je, da se usmerite, prosite ali vprašate za energije vnebovzetih mojstrov, zlasti energije četrtega in petega prihoda, da bi aktivirali kristale ljubezni in zasidrali ljubezen v vse energijske sisteme na Zemlji. Zaprositi morate za čiščenje in zdravljenje energijskih sistemov vašega telesa, aure in duše v pripravi za sprejem več miru in ljubezni. Vedno je na razpolago višja vibracija energije, ki se jo zasidra in izkusi. Pomembno je sprejeti energije, ki prihajajo na Zemljo sedaj, ker je to brezprimerna transformacija, ki se dogaja na Zemlji, ki se bo manifestirala v večjih obsegih med letom 2009. Energije, s katerimi delate zdaj, bodo na razpolago skozi vse leto 2009 in delale, da bo to sveto leto, posvečeno manifestaciji ljubezni na Zemljo. To je seveda korak naprej in v pripravi za vnebovzetje, tako posameznikov kot planeta.

    Za vedno si zapomnite, da je ljubezen resnica in vodeča luč naprej.

    Midve, spiritualni materi Zemlje bova ostali stalni podpori za vse. Sidranje ljubezni lahko povzroči traume, vendar lahko vedno pokličete naši energiji in ljubeče energije med meditacijo, tako da zaprosite Mater Marijo in Quan Yin za kanalizacijo in izlitje ljubezni v vaše bitje za pomoč pri zasidranju in utelešenju ljubezni. Verjameva, da bi to bilo dobrodejno za vse.

    Naslednji teden se bo nadaljevalo sporočilo glede delovanja omrežja, preložnih linij in kako bi vi lahko pomagali v tem večjem procesu zdravljenja.

    Stojiva združeni, zibajoči Zemljo v ljubezni.

    Mati Marija in Lady Quan Yin.

    Vedno naj bo z vami ljubezen in svetloba.
    Natalia

    Natalia je bila rojena leta 1984 v ZDA. Pod nadzorom Nadangela Mihaela sedaj dela kot kanal za veliko število spiritualnih bitij in Mojstrov v spiritualni hierarhiji. Ona širi kanalizirana sporočila preko svoje spletne strani www.wisdomofthelight.com pomočnikov Stvarnika, da bi se razširila zavest človeštva in pomagalo dvigniti energetsko vibracijo Zemlje. Ona nudi servis za kanalizirana sporočila (ridinge) Vnebovzetih mojstrov, Nadangelov, Angelov, Samorogov, Vil.
    Zastonj video meditacijski obisk: www.wisdomofthelight.com in poglej mojo video stran, na kateri začenjam graditi zbirko vodenih meditacij.
    The Sacred School of Om Na website * Channelled downloads written and in mp3 to aid the spiritual education of humanity. Obišči: www.omna.org
    Za zadnje novice obišči mojo spletno stran: www.natalieglasson. com


    Quote
    Forum generiran v : 0,04 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 09:40

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,44 seconds