Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • sreda 01-maj
  • Med naravo in kulturo

  • petek 03-maj
  • Človek in čas

  • nedelja 05-maj
  • Razstava Interspace

  • sreda 08-maj
  • Razširjeni vid

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Nadangel Mihael spodbuja Lightworkerje
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: mavrica
     december 18 2008 21:55  (Prebrano 1817 krat)  


    V nadaljevanju lahko preberete slovenski prevod kanaliziranega sporočila od Nadangela Mihaela v angleščini. Angleško sporočilo sem prejela od elektronskega časopisa, ji prihaja vsak dan – to je: http://groups. yahoo.com/ group/TheLightCi rcleEzine/ Če kdo želi tekst v angleščini naj sporoči.
    ________________________________________________________________
    Nadangel Mihael: Stanje v svetu in Novo leto 2009
    Kanalizirano preko Marcie McMahon
    13. december 2008

    Marcia:
    Razmišljam, če smem vprašati glede energij v Novem letu 2009 in kaj lahko pričakujemo kot kolektiv in prav tako tisti posamezniki, ki sem jim jaz blizu.

    Nadangel Mihael:
    Moj otrok luči, vedno je veselje prinesti novice o prihajajočem letu z vami, ker se zavedate velike spremembe, ki prihaja na planet v tem času Luči – času rojstva Kristusove zavesti v planu človeštva.

    Mi vas pozdravljamo v veliki svetlobi Stvarnika in Centralnega sonca, ker se bo svet drugo leto vrtel okoli vašega Sonca. To leto prinaša veliko spremembo na površino planeta. Pričakujte nepričakovano!!! Več bo zemeljskih sprememb to leto na površini Zemlje in prav tako bo več sprememb v srcih in mišljenju ljudi, ko bodo nova vodstva prevzela oblast od starih sistemov, ki bodo začeli propadati, kot mi vidimo v novicah vsak dan. To je odpuščanje starih vzorcev bogastva za nekatere in hlapčevstva mnogih do koruptivnih in pohlepnih sistemov iz časov, ki so mimo.

    Kot duh božičnih preteklosti se ti spektri življenja, kot mi poznamo to, nadaljujejo, da bi bili del strukture miselnosti, toda se morajo umakniti ljubeznivim navadam življenja in opravljanju poslov na način, da se ohranijo pravice posameznikov na materi Zemlji v skladu z Božansko podobo in planom. Spekter dela otrok, spekter bolezni, ki prevladujejo na vašem planetu morajo dati pot poštenosti, pravičnosti, blagostanju in obilju za vse. Če je tam božja pravica in vi veste, da je to res, potem morajo sistemi, ki podpirajo pravico za vse ljudi na Zemlji, hitro priti v reševalne načrte, namesto, da dajete več pomoči za podjetja, ki ustvarjajo suženjski sistem na prvem mestu.

    Tako bi jaz rad predlagal, da tisti od vas, ki delate za svetlobo (Lightworkerji), ki poslujete preko interneta in prenašate več svetlobe v svet skozi vaše delo, postanete pozorni in naredite nekaj za one manj srečne, kakor tudi nadaljujete s vašo pomočjo za druge.

    Mojster Jezus je rekel »Navzlic v delovanju do nekoga, si ti naredil to do mene«. Tako to, kar si mi predstavljamo, da se spravi planet v pravo smer, je odprtje fondov za tiste manj srečne!!! Ti jih lahko uporabijo za pospeševanje začetnih projektov v območjih kot sta Afrika in Indonezija, kjer je verjetnost bolezni in revščine večja. Tudi to bo zmanjšalo terorizem, ki v tem času grozi vsemu svetu.

    Mi bomo rekli, da četudi prihodnost sveta na zunaj zgleda žalostna, mora to odpreti pot poletu feniksa za Zemljo samo, ko ona čisti negativnosti in prinaša zavedanje o njenem neizbežnem procesu vnebovzetja (ascension) do popolnosti potenciala v nekaj letih, ki preostanejo od sedaj pa do njenega planiranega vnebovzetja. Svetloba je zmagovala!!! Tiste, ki delate za svetlobo, vas želimo spomniti, da ko stvari izgledajo žalostne za nekatere ali mnoge od vas, ko ste izgubili službe ali domove, ali pa tiste od vas, ki se mučite v vašem delu za svetlobo, da se podpirate v naši skupni misiji.
    Vaša resnično Nova Zemlja vas pričakuje!!! Mi vas želimo spomniti na veličastnost tega plana. Zemlja sama bo prenovila svoje energije in oskrbne zmožnost, vendar se ne boste mogli več zanašati bodisi na nafto ali na stara fosilna goriva. Mi podpiramo iznajdbe mnogih, ki ste vneti, da pomagate njej in njeni tranziciji v novost, k življenju, k sistemom, ki ščitijo življenje in življenjske oblike na planetu. Človeška rasa, ki živi v zablodi, je pozabila na tako močno skupen občutek skrbeti za planet.

    Leto 2009 je sveto zaradi rojstva božanske energije ženskega principa!!! Če ste lačni in žejni za nečem novim ali delati nekaj drugega za plačilo, usmerite pozornost v tem letu klicu za delo za svetlobo oziroma razmislite o novih oblikah službe. Prispevajte kolikor lahko za humanitarnost, za planet in njene najmanjše in najbolj slabotne življenjske oblike – otroke.

    Mi želimo vam vsem veseli Božič in srečno Novo leto 2009!


    O Marcii McMahon

    Marcia je umetnica in riše akvarelne portrete Princese Diane, Matere Tereze in angelov umetnosti. Obiščite njeno online galerijo na * www.angelfire. com/mb2/diana_ speaks/diana_ gallery2. html * Marcia dela tudi z Angeljskim kraljestvom – prenaša sporočila (ridinge). Za ridinge obiščite * www.angelfire. com/mb2/diana_ speaks/privatere adings.com* , kjer lahko tudi vidite najnovejšo sliko Nadangela Metatrona., kot je bil navdihnjen od Akashic zapisov. Pojavlja se tudi na Peaceful Planet radio show ob sobotah ob 12:00, centralni na * www.bbsradio. com *


    Quote
    Forum generiran v : 0,04 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 11:28

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,43 seconds