Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • nedelja 21-apr
  • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  • četrtek 25-apr
  • Tadej Toš: ABRAhmm

  • petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Živorad Mihajlović Slavinski
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: Ananda
     april 07 2010 10:50  (Prebrano 3132 krat)  



    Mene pa zanimajo vaše izkušnje s Slavinskim v Sloveniji. Jaz sem zapravila že kar dosti denarja za razne tečaje, ki so mi (po pravici povedano) nudili precej manj kot je bilo vredno denarja, čeprav sem na vsakem tečaju dala 100 % vse od sebe in sledila navodilom, vendar pa sem dostikrat ostala po tečajih razočarana in bolj ali manj s tanjšo denarnico. Ker so tečaji Slavinskega precej dragi, me zanimajo vaše izkušnje z njim in če mislite, da upravičuje takšno ceno. Sedaj se konkretno zanimam za tečaj Sunjate in transcendens oz. spiritualno alkemijo, ki bosta 23.4 (Sunjata) in 24/25.4. (transcendens) v Ljubljani. Cena obeh je precej visoka, Sunjata za samo nekaj ur 180 EUR in transcendens 300 EUR za dva dni po nekaj ur (če greš na oba, je nekaj popusta in plačaš za oba 400 EUR). Meni osebno se zdi, da preveč računa (čeprav nekaj mora zaslužiti, samo to se mi zdi preveč), toda če bi vedela, da je cena upravičena in da resnično veliko odneseš in doživiš, potem bi pa tudi plačala. Nimam pa toliko denarja, da bi ga metala stran za prazen nič. Torej vaše izkušnje z njim, da se bom lažje odločila....

    lp, M.


    Quote
    Gost: Sonja
     april 08 2010 10:34   


    jaz sem že bila na njegovem seminarju Sunjate v Zagrebu in na PEATu.
    Sunjata je dejansko božanska in vredna svojega denarja. Vsaj meni je. Na seminarju sem dobila veliko odgovorov, ki sem jih iskala že prej v svojem življenju. Nihče me do sedaj ni znal popeljati do stanja, ki sem ga doživela na Sunjati. Sama sem doživljala taka stanja že mnogo prej (spontano), pa si jih nisem znala razložiti. Ko čutiš, da si povsod in da je vse kar obstaja v tebi. Čutiš vse, kar obstaja naenkrat in v tebi je popolni mir. Dobila sem odgovor na to, kako stvari funkcionirajo, vse stvari na tem svetu. Ampak to je moja izkušnja, moja individualna izkušnja. Na Sunjati sem dobila vaje, ki jih delam kadarkoli utegnem in tako se vedno spomnim, kje sem pravzaprav doma in da tam kjer sem doma ni nobenih težav in problemov in bolezni, bolečine (tam vse izgine in je božansko prazno - stanje Sunjate). To sem dobila jaz in to še vedno imam. To je moja izkušnja, ne vem kakšno izkušnjo imajo drugi. Hočem reči, da sem jaz jaz. Pa še nekaj, kar je zelo pomembno, če vaj ne delaš in jih takoj po seminarju vztrajno ne ponavljaš, izgubiš vse. Potem gre le za enkratno izkušnjo, ki se ne ponovi. Tako pač je.

    Lahko rečem tudi to, da je možakar svetovnega formata in predaja vse svoje znanje (ki je bogato). Za primer lahko pogledate kako njegovo knjigo in boste takoj videli, da čisto nič ne skriva in daje nonstop vaje, da bi dosegli to, kar govori. Samo delati je treba. Na Sunjati sem dobila veliko izkušnjo in tudi tehniko, ki ti daje pomoč da na hitro ozdravljaš in odpravljaš težave iz svojega življenja.

    Na Transcendensu še nisem bila, bom pa šla. In štejem dneve. Ne vem, kaj mi bo prineslo, vem pa, da je odvisno od mene same, ali bom tehnike, ki me jih bo Slavinski naučil, uporabljala ali ne in koliko bom dejansko odnesla od znanja, ki mi ga bo predal.

    Naj še povem, da mi je Sunjata pisana na kožo, PEAT pa malo manj - pa to ne zato, ker PEAT ne bi deloval (deluje), vendar meni sami ne odgovarja.

    Zato bi bilo mogoče res dobro, da nekje prelistate njegove knjige o tem, se pozanimate, ali je to dejansko za vas, ali ne.

    LP, Sonja


    Quote
    Forum generiran v : 0,05 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 03:18

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 1,22 seconds