Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Mitja kot pravi Irina, potrebno je imeti točno tak odnos do vseh gurujev kot si sedaj izrazil.
Čestitam saj si zadel bistvo mojih pisanj o vseh gurujih.
V kolikor si mene po pomoti ali izključno svoji predstavi štel med guruje, velja enako za mene.
Večkrat v svojih pisanjih povdarjam, da to kar pišem nima nobene vrednosti, dokler sam ne spoznaš resničnosti ali neresničnosti napisanega.
V mojih člankih veliko govorim tudi o dvomu in kritičnem pristopu do tovrstnih (duhovnih) stvari in raziskovanju samega sebe, kot stalnico v procesu učenja.
Kadar torej kdorkoli od tebe terja, da mu slepo verjameš in slediš je prav, da se mu upreš kot si se tudi meni.
V takem pristopu lažni guruji izgubijo svojo navidezno moč, ki mu jo dajejo zasledovalci.
Lepo je biti s kom na isti valovni dolžini.
Lepo in mirno nedeljo dragi Mitja in pozdrav tudi tebi Irina.
Mirko
Panfein kje si pa našel ideje za tolk samohvalisanja?
Gost: irina
december 12 2011 16:05
V Savdski Arabiji 12 decembra je bila izvršena smrtna kazen z obglavljenjem, nad čarovnico. Ženska je bila namreč obtožena čarovništva. ... (21. st. našega štetja)
Med drugimi prekrški, je smrtna kazen namenjena tudi tistim, ki želijo odstopiti od veroizpovedi.
Kot drevo ne potrebuje človeka, da izpove mu ta njegovo lepoto in pomembnost,
tako ta obsežen članek ne potrebuje kritikov, da napisano oznanjajo kot laž.
Pred vami je članek zato, da iz njega vzamete le tisto kar potrebujete.