Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 29-mar
  • VegaFriday v Piranu

  • nedelja 31-mar
  • Razširjeni vid

  • ponedeljek 01-apr
  • Spekter. 70 let Zbirke UGM

  • sreda 03-apr
  • 22. PRO PR konferenca: vodenje v komunikaciji
  • Znebite se svojih starih telefonov in tablic
  • Med naravo in kulturo

  • sobota 06-apr
  • Veganski golaž na Čistilni akciji ČS Polje

  • nedelja 07-apr
  • Polna luna

  • sreda 10-apr
  • Človek in čas

  • petek 12-apr
  • Mikis Theodorakis: Grk Zorba

  • nedelja 14-apr
  • Razširjeni vid

  • sreda 17-apr
  • Znanja in veščine za uspešno vodenje prostovoljcev
  • Razstava interspace

  • petek 19-apr
  • Ingmar Bergman: Prizori iz zakonskega življenja

  • sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Ispovjest jednog vanzemaljskog biča-ARYANA HAVAH
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    osh-kosh
     december 05 2011 18:08  (Prebrano 17829 krat)  
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 06/22/05
    Posts: 135

    Kot obljubljeno tokrat objavljam v celoti zgodbo o preteklosti,sedanjosti in bodočnosti Zemlje
    ( ni po okusu MC-ja)

    Inuaki, reptil koji živi u meni



    Ispovijest jednog vanzemaljskog bića
    ARYANA HAVAH
    Inuaki, reptil koji živi u meni

    Potresna ispovijest o prošlosti, sadašnjosti i budućnosti Zemlje


    Originalan naslov: Inuaki, reptilianul din mine de Havah, Aryana
    Orfeu 2000, Bukurešt 2009.

    Prijevod: Seleši Laslo, maš.ing.



    Predgovor spisateljice

    Prije svega, željela bih da vam kažem nekoliko riječi o sebi. Nisam laka osoba, naprotiv, jedna sam od onih koji istražuju, kritiziraju, a svoju logiku ne zasnivaju uvek na znanstvenim činjenicama, nego više na svojim doživljajima i vlastitim iskustvima. Ne mogu za sebe reći da sam početnica u paranormalnim pojavama, jer sam još kao dijete primala komunikaciju i poruke, no isključivo zbog struke, prvo promatram nedostatke sugovornika, pa tek onda
    njegove sposobnosti.
    Moram reći da sam psiholog i da, uglavnom, radim s djecom. K meni dolaze djeca svih uzrasta, kao i socijalnog porijekla. Imam takvu djecu čije bi roditelje trebalo podučavati, i djecu koja imaju ozbiljne probleme socijalizacije. Neka od njih povlače se u sebe (introvertiran), dok druga pokazuju veoma bogato iskustvo. Sva su, međutim, duhovna bića
    koja se trude udovoljiti ljudskim zahtijevima i pokušavaju usuglasiti se s frekvencijom planeta, odnosno s društvom i postati čanovima toga društva.
    Uvijek tvrdim da je potrebna škola za odrasle koja bi bila obavezna izazvati duh da se pojavi u ovom svijetu. Nije potrebno djecu stalno obasipati poklonima i raznim materijalnim dobrima, jer ona imaju potrebu za ljubavlju, brigom i pažnjom. Međutim, zbog nedostatka vremena ili zato što smo u stresu, umorni, djecu odbacujemo od sebe, šaljemo ih u sobu da se igraju ili, što je još gore, povjeravamo ih drugima da se oni njima bave njima, da odgovaraju njihovim potrebama, brinu za njih, njihovo učenje, pa se kasnije pitamo na koga sliči to dijete koje je tako nasilno ili uplašeno, ili od koga je naslijedilo tu nemilosrdnost ili taj način razgovora? Unutar obitelji neprestalno istražujemo neku sličnost i uvijek nalazimo genetičku liniju, i to onu najslabiju kariku, i to sve činimo s nakanom da od sebe sakrijemo vlastiti
    neuspjeh, da se ne sukobimo sa nečim neugodnim, odnosno, da prevarimo sami sebe. Međutim, u dubini duše uvijek leži prikriven lažni indentitet koji je sa svim upoznat, koji se nikada ne otkriva, i ne pokazuje se pred svijetom; krivac koji čak ni ne ispliva na razinu
    svjesnosti.
    Sa tim se borimo svakodnevno. Ponekad uspijemo pobijediti, ponekad izgubiti ili se ne dogodi ništa, ali ono što sigurno mogu kazati je činjenica da posle terapijskog razgovora između djece i roditelja nastaje izvjesna tanka veza, neka svijetla nit koja ih povezuje i koja od svake lijepe riječi, od svake pročitane bajke ili poljupca pred spavanje i zagrljaja postaje sve dublja i stalno raste.

    Vratimo se našem događaju. Sjećam se da je bilo oblačno ljetnje jutro. U zraku se osjećala jaka sparina, da se ugušiš. Odlučila sam otvoriti prozor kako bi svjež zrak potisnuo onaj tihi, neprijatan i potmuli osjećaj koji sam imala. Nisam se osjećala dobro u vlastitoj koži. Osjećala sam pritisak oko solarnog pleksusa (četiri prsta ispod pupka, pr.prev.). Znala sam da je taj
    pritisak moj unutarnji signal za opasnost, znak koji mi javlja da će se desiti nešto što mi baš neće biti ugodno. Iz sveg sam se srca nadala da je ta uzbuna lažna, jer sam znala da mi na terapiju dolazi jedan novi dječak.
    U zakazano vrijeme stigao je u ordinaciju sa svojom majkom. Potomak, jedno čarobno biće nebeskoplavih očiju, kuštrave kestenjave kose, obučen u stare traperice i žutu majicu s
    natpisom Love me (voli me, pr.prev.). Pomislih kako bi bilo dobro kad bi na odjći svakoga djeteta pisalo voli me. Onda se to, valjda, ne bi zaboravilo. Dječak me dugo promatrao dok se
    nije odlučno smjestio u fotelju. Budući da sam pročitala u liječničkom kartonu, znala sam da se zove David (što nije njegovo stvarno ime) i da ima sedam godina.
    Obicno poslije određenog vremena prilagodbe, kad osjetim da mogu komunicirati s djetetom, zamolim roditelja da pričeka u čekaonici, ali - na moje iznenađenje - David je sam zamolio majku da napusti ordinaciju. Postala sam nervozna jer nisam spomenula ništa slično i pokušala sam otkriti koji je tome uzrok. Od dječaka sam saznala da ga je majka dovela zato jer stalno čuje neki glas koji "kao da mu se obraća telefonom", koji govori htio on to ili ne, koji stalno odgovara na pitanja i pomaže mu prolazi razne nivoe, i koji uvijek daje ispravan prijedlog.
    Zamolila sam ga da kaže kako se taj glas zove. Na to je odgovorio Aghton, te rekao da je on je iz jedne druge konstelacije (zvjezdanog sustava, pr.prev.) odakle je i on sam stigao kroz reinkarnaciju. Ostat će u vezi s njim čitavo vrijeme dok je tu, na zemlji. Upitala sam
    koliko dugo će ostati s nama, a on je odgovorio: "Ako računamo u sadašnjem vremenu, onda je to otprilike dvije stotine godina, no ubrzo ćemo drugačije računati vrijeme, kaže, pa zato ne zna dokle će ostati."
    Razgovarali smo gotovo dva sata a ja sam se iznenadila kako su mu odgovori bili zreli i temeljiti. Kroz razgovor sam ustanovila da neke odgovore daje "telefon u njegovoj glavi". Prije nego što je David napustio prostoriju, okrenuo se prema meni i rekao da: "… jučer, kad mu je majka rekla da će ovdje doći, Aghton rekao da psihologinji prenese poruku i zamoli je da o svemu što budu razgovarali napiše knjigu bez obzira da li će joj se ono što bude rekao svidjeti ili ne. Istodobno, neka povjeruje da je sve stvarno, kao i da ne treba žaliti za vazom koju je jutros razbila dok je otvarala prozor.
    Zamislite kakva me panika uhvatila u tom trenutku jer sam za razbijenu vazu samo ja znala! Tog trenutka sam dobila povratnu informaciju da je stvarnost sve što sam doživjela. Osjećala sam se kao da se pred mojim očima podigao ogroman val. Tada sam shvatila da su moje polazne misli, premda potkrijepljene iskustvom iz struke, zapravo, šizofreničan ezoterijski doživljaj, odnosno da su rezultat takve komunikacije koja izvire iz drugih osoba koje smatramo višima od sebe, dok sebe doživljavamo drugačijima od okoline; shvatila sam da je moje mišljenje takvo, odnosno, da je sve to bez osnova.
    Tako sam dospjela do uloge spisateljice. I sada, naravno, na osnovu njegovih uputstava pokušavam prikupiti sve važne poruke. Predat ću vam ih na isti način kao što su meni došle ne pokušavajući urediti ih, ili popraviti. Želja mi je održati izvornu čistotu i istinitost. Unaprijed sam zahvalna što ste odvojili vrijeme kako biste pročitali ovu knjigu. Neki će od vas misliti da su to gluposti, a neki će razumijeti o čemu se radi. Prve molim za oproštenje, a drugima želim reći da trebaju pronaći vlastiti put i postati svjesi zašto su tu.




    I.

    Već pri drugom susretu zbližila sam se s tim djetetom. Činilo mi se kao da se već dugo poznajemo. Štoviše stvorio se izvjestan odnos, vrlo blizak i topao koji se osjeća među starim prijateljima. Upitala sam ga kako bi mu više odgovaralo - da mu postavljam pitanja ili da mu doustim da on sam govori. Nakon kratkog razmišljanja odgovorio je da bi volio da mu postavljam pitanja.

    Aryana: Kako se zoveš ovdje, na Zemlji?
    David: David
    A: Imaš li drugo ime?
    D: Zasad nemam. Imao sam mnoštvo imenâ, ali sada imam samo ovo.
    A: Kako bi volio da te zovem?
    D: David.
    A: Zašto?
    D: Jer je to moje sadašnje ime.
    A: Prije si rekao da dolaziš s drugog planeta, i to putem reinkarnacije. Znaš li kako se planet zove?
    D: Zove se Inuak i blizu je Oriona.
    A: I stanovnici se isto zovu Inuak?
    D: Ne. Zovu se Inuakiji.
    A: Znači, ti si Inuaki?
    D: Bio sam Inuaki, a sada sam Zemljanin.
    A: Kakav je tvoj bivši planet?
    D: Ljepši je od Zemlje.
    A: Je li izgleda isto kao Zemlja?
    D: Gotovo. Na njemu ima vode, planina, ravnica, ali je bilje drugačije. Stabla su uglavnom istog oblika, boje slične srebru na Zemlji, samo malo svjetlija.
    A: Ima li godišnjih doba?
    D: Da, ali nisu takva kao na Zemlji. Tamo nikada nije zima, ne postoji snijeg, samo kiša. Lišće ne opada s drveća. Nema ni vrućine kao što je tu ljeti.
    A: Imate li mora i oceane?
    D: Da. Mora nazivamo avata, a oceane surim. Imamo i ribe, samo su drugačije boje. U stvari, sve je drugačije boje.
    A: Kakva su boje?
    D: Drugačije. Ne znam kako da kažem. Boje imaju iste nijanse, ali su malo svjetlije. Crvena nije tako jarka kao ovdje, nego kao da je bijelocrvena.
    A: Ružičasta?
    D: Ne. Manje je crvena. Kao da je dodano malo bijele boje.
    A: Kakvi su Inuakiji? Jesu li ljudskog oblika?
    D: Ne. Inuakiji su jako slični gušterima, ali i ljudima.
    A: Dakle, gmizavci su?
    D: Ne, nisu gmizavci. Oni su Inuakiji.
    A: Možeš li opisati kako izgleda jedan Inunaki?
    D: Visoki su kao tvoja polica za knjige (oko dva metra). Stoje na dvije noge, imaju dvije ruke, kao i mi, samo sa tri prsta. Hodaju slično ljudima, a razlika je u tome što imaju debeo i snažan rep. Koža im je bijela, a oči zlatno ljubičaste. Govore kao mi.
    A: Šta podrazumijevaš kad kažeš kao mi?
    D: Telepatski. Kažu nešto u mislima a ostali to razumiju.
    A: To je poruka kao što je i ti dobijaš?
    D: Da, naravno.
    A: Imaju li zube?
    D: Da.
    A: Čime se hrane ti Inuakiji?
    D: Jedu kao i mi, ali ne i meso. Hrane se kao vegetarijanci kod nas, zelenilom, voćem i sjemenkama.
    A: Te se biljke uzgajaju na način sličan kao kod nas?
    D: Slično, ali ne traju tako dugo.
    A: Kako to misliš?
    D: Kad posadiš sjeme u zemlju, dodaš malo vode i pomisliš koliko brzo treba da dođe do ploda, i - dogodit će se kada si tako odredio.
    A: Ako želim jabuku imati sutra, onda je sutra i mogu ubrati sa stabla?
    D: Ne baš tako brzo. Najkraće vrijeme su dva okretaja.
    A: Kakva okretaja?
    D: Okretaj planeta koji je jednak vaših pet dana.

    D: Da. Ako nisi razmišljao na vrijeme, onda možeš od bilo koga zatražiti da ti dâ hranu. Svako je raspoložen da ti pomogne, ali to se ne događa baš često.
    A: I, kako se dešava to čudo? Kako Inuakiji uspijevaju dobiti sve što požele? Je li planet taj koji je odgovoran za to?
    D: U nekom smislu jest. Tlo je tamo malo drugačije nego što je ovdje. U svakom slučaju, jako je čisto. Ali nemoj misliti da je to dovoljno. Važna je nakana. Zamoliš Matrix i stvar se ostvaruje ako imaš potrebu. Inunakiji samo zamole ono za čime imaju potrebu. Ništa više od toga. Sve je svježe. Nema smisla hranu držati u zamrzivaču kad je možeš ubrati u bilo koje vrijeme. Isto tako, nema smisla tražiti više nego što ti je potrebno jer to znači gubitak, i to se Matrixu ne sviđa.
    A: Kakav je postupak? Zakopaš sjeme i zamoliš da iznikne?
    D: Nekako tako. Zakopaš sjeme u zemlju, poliješ ga vodom, ozračiš svjetlošcu i ljubavlju, i pomisliš da se poveže sa sveopćim Matrixom od kojeg dobije potrebne informacije za razvoj za toliko dana koliko si ti odredio. Tada se unutrašnjost ispuni svjetlošcu iz koje iznikne jedna tanka nit koja se poveže s Matrixom. I tako počne proces.
    A: Kada oberete voće i povrće, šta se događa s ostalim dijelovima biljke?
    D: Biljka živi i dalje, ali sljedeći plodovi voća i povrća služe samo kao sjeme. Ili je, jednostavno, ostave da se osuši, pa je potom zamole da se brzo raspadne na elemente iz kojih je stvorena, kako bi na planetu ostala ravnoteža.
    A: Treba li da razumijem da tamo nema gnojiva?
    D: Da, nema. Nema gnojiva jer nema materijala za pakiranje ni drugih pomoćnih sredstava. Ako je potrebno nešto baciti, onda to odnesu na određeno mjesto gdje Inuakiji pomažu da se rastvori na elementarne dijelove. Zato kod nas nema gnojiva na gomili ili
    razbacanih stvari.
    A: Dobro. Ali, ako netko ne odnese na određeno mesto ono što želi baciti, nego to, jednostavno, ostavi na putu?
    D: Tko bi učinio nešto takvo? Još nisam čuo da je netko to učinio. To nije logično.
    A: Imate li automobile i druga prijevozna sredstva?
    D: Da, ali su sva iste vrste. Izvan planeta putujemo letećim tanjurima, kako ih ljudi nazivaju. Na Inuaku koristimo iste tip vozila, samo su mnogo manja.
    A: Kakvo se gorivo koristi?
    D: Nema goriva. Ta vozila su, kao, stalno pokretna. Funkcioniraju bez ograničenja bez pogonskog goriva. Imaju neke ploče jednu iznad druge, koje su magneti suprotnog polariteta i koji stvaraju energetsko polje koje se, na Zemlji, naziva merkaba. Snagom misli aktiviraju se dva tetraedra koje na sredini imaju magnete. Tetraedri primaju magnetska polja, počinju se okretati i tako stvaraju polje snage koje omogućuje prijevoznom sredstvu da se kreće. Promjenom polariteta, vozilo se može podizati i spuštati, a promjenom kuta mijenja se kretanje
    lijevo ili desno. To se postiže nekim šljemom koji se stavi na glavu, i koji je u izravnoj vezi sa srcem prijevoznog sredstva.
    A: Na neki način, vozilom se upravlja snagom misli?
    D: Da. Pomoću misli, ali to ne bi funkcioniralo bez magneta.
    A: Od čega su brodovi sagrađeni?
    D: Od neke vrste metala koji postoji i tu, na Zemlji. To je, u stvari, legura pet metala. Tu mješavinu prave nekim svjetlosnim zrakama koje se stvaraju uz pomoć velikih kristala.
    A: Ima li svatko takav brod?
    D: Samo onda kad za tim postoji potreba.
    A: Kada uzmeš brod, postaje li on tada tvoje vlasništvo?
    D: Ne. Brodovi su svačiji. Kad ti više ne treba, vratiš ga na mjesto odakle si ga uzeo. Nema nikakvog smisla da ga zadržiš jer ga svatko može uzeti kad god mu zatreba.
    A: Plaća li se za to? Postoji li uopće novac kao platežno sredstvo?
    D: Ne. Tamo nema novca jer ne postoji ništa što bi se njime radilo. Svatko radi onda kada treba, kada pomaže nekome. Jer, Inunakiji imaju sve što im je potrebno kad za to zamole.
    A: Imate li vođe?
    D: Da. Vođe postoje u nekom obliku. Poslije svake dvjesto šezdesete rotacije planeta mijenja se vođa i dvanaest članova vijeća. To je slično vašim izborima ovdje, ali tamo nitko ne može biti više izabran sve dok svaki stanovnik nije bio vođa. Ako je netko bio izabran, taj više ne može biti biran. Nema načina da ponovo postaneš vođa dok ne prođe bar pet tisuća dvije stotine rotacija planeta.
    A: Mislim da je to dobra stvar!
    D: Da, jer je svatko optimist, spreman na žrtvovanje, a kad želiš da sve bude dobro, onda se to, naravno, i ostvaruje.
    A: Imate li djece?
    D: Da, ali je sistem sasvim drugačiji. Kad se utvrdi da postoji potreba za novim naraštajem, traže se oni koji djecu žele imati, koji će onda začeti nasljednika koji raste na posebnom mjestu zamišljenom optimalo da razvoj djeteta bude savršen. To je kao neki dječji dom u kojem je djetetu sve osigurano. Tu se uči povijest planeta, ponašanje, meditacija, telepatija, uzgoj bilja, tehnika i mnogo toga. Profesori su uvijek najiskusniji, najstariji Inuakiji. Djeca se mogu naći s roditeljima kad god to požele, i obratno, jer su stalno u telepatskoj vezi tako da odvojenost ne stvara probleme. Tamo udalenosti nisu problem.
    A: Nasljednici se rađaju živi ili se legu iz jajeta?
    D: Živi, ali se, u stvari, ne rađaju jer se, kao embriji, začinju i razvijaju na specijalnom mjestu. Tamo odlaze roditelji i ostavljaju svoj materijal za oplodnju koji se zatim razvija pod nadzorom. Zato se nikad ne razbole, nema genetičkog poremećaja.
    A: Da li potomci naslijeđuju kuće, vrijednosti? Mogu li da naslijede stvari?
    D: Ako to tako želiš, ali to nema smisla. Svako tko je postao odraslo biće dobije pomoć da stvori sve što mu je potrebno. Nema potrebe da se od nekoga nešto dobije ako se može dobiti sve što se poželi.
    A: Dobro, ali ako imaš porodični nakit? Postoji li uopće nešto takvo?
    D: Ne. To nije potrebno. Imamo i mi zlato, ali se koristi za izgradnju brodova i izradu raznih legura. Nema nikakvog smisla na sebe staviti zlato ili neki drugi metal jer to izaziva poremećaj energijskog polja.
    A: Kod nas se to vrlo cijeni.
    D: Da, jer je to tu statusno pitanje, neka vrsta društvenog položaja, dok kod nas ne možeš biti nešto drugo nego što jesi budući da svi znaju tko si, što znaš raditi, kao i za što si
    sposoban.
    A: Jesam li dobro razumjela, svi ste na istom nivou?
    D: Ne, jer su iskustva različita. I tamo postoje Inuakiji koji raspolažu različitim sposobnostima, nadarenošću. Neki se razumiju u građevinarstvo, drugi u biljke, dok su neki učitelji. To ne znači da ostali ne znaju te poslove. Tamo se sve mora naučiti, a kad si dobio sve informacije, onda se odlučiš za šta si zainteresiran i sposoban.
    A: Da li se život odvija u parovima? Bračni drugovi? Različiti spolovi?
    D: Da, postoje različiti spolovi. Može se živjeti u parovima, ali ne kao ovdje. Tamo te ništa ne obavezuje da ostaneš ako tone želiš. U svakom trenutku možeš biti sam, odnosno, možeš sebi potražiti partnera. Deca, kad odrastu, mogu ostati s roditeljima ako to žele, ali se to ne događa. Dopušteno je, ali se to ne događa jer nitko ne osjeća potrebu za tim. Tamo su svi prijatelji.
    A: Organiziraju li se proslave i zabave, kao kod nas?
    D: Oni se mogu naći kad god to požele, bilo kada, ali nisam vidio stvari koje bi bile kao ovdje.
    A: Ali, ako se netko posvađa sa susjedom?
    D: Tako nešto ne postoji. Nikada nisam čuo da se tako nešto dogodilo. Ako i postoji kakvo neslaganje, onda se sazove savjet i postavi se pitanje Knjizi zakona. No, to se već jako dugo nije desilo.
    A: Što je to Knjiga zakona?
    D: Jedan ogroman kristal u koji su naši preci uklesali pravila. U biti, to su opća pravila
    ponašanja. Kad imaš neki problem, položiš ruku na kristal a on ti u glavu pošalje odgovor koji je u skladu sa zakonima.
    A: Kako to ''pošalje u tvoju glavu''?
    D: Ne znam tocno kako, jer nisam to nikada radio. Tako sam shvatio, da se javljaju neke slike koje ti pokazuju šta trebaš raditi.
    A: I drže se toga?
    D: Naravno!
    A: Dobro, ali ako neko kaže da to ne želi, on bi htio nešto drugo jer nije zadovoljan odgovorom!
    D: Ne može. Kako ne bi napravio to što je vidio? Svatko se drži pravila.
    A: Dobro, ali pretpostavimo da ne jer je odlučio da ubije taj entitet koji mu je napravio neku štetu.
    D: (Smije se glasno). To nije moguće. Ubiti nekoga. To je isto kao ubiti samoga sebe. Jer ubojstvo stvara promjene u Matrixu, okreće se i vraća tebi. Tako nešto se nije dogodilo od pamtivjeka. Možda je u dalekoj prošlosti postojalo tako nešto, ali sada nije moguće. Oni su to odavno nadišli. Ne znam kako da ti objasnim, ali oni ne znaju činiti zlo. Ne poznaju te stvari. Jednostavno, takvo nešto ne postoji. Sjećam se, kad sam saznao da postoje takve misli, to mi se učinilo kao zabluda.
    A: Ali, to je postojalo?
    D: Da, ali jako davno. Učili smo o tim stvarima, ali to danas ne postoji.
    A: Možeš li mi to prevesti na zemaljske godine?
    D: (Nakon što je kratko razmislio.) Možda prije 500.000 godina.
    A: Dakle, vi već 500.000 godina živite u savršenoj simbiozi?
    D: Ne. Kraće, ali je u početku bilo teško, dok se nismo rastali.
    A: Od cega ste se rastali?
    D: Da nastavimo razgovor sljedeći put?
    A: Dobro.

    Oprostila sam se od Davida i pokušavam razumjeti što mi je rekao. Gledajući unatrag, shvaćam da sam mu trebala postavljatu drugačija pitanja, s mnogo više informacija, točnije sročena. Međutim, nove su me informacije toliko zbunile, da sam izgubila pažnju. Odlučila sam prirediti bilješke o nekim detaljima koje sam mislila da ga trebam pitati.


    II.

    A: Mislila sam da još jednom ispričaš kakav je život na Inuaku. Žive li Inunakiji u zajedničkoj prostoriji ili imaju svoje kuće?
    D: Ne, svako ima svoju kuću. U biti, ne postoje kuć kao ovdje, na Zemlji. Ne postoje građene zgrade.
    A: Kakve su kuće?
    D: Izgrađene su u zemlji. Došlo se do zaključka da nema smisla graditi na površini zemlje, jer se tako gubi plodna zemlja, pa zato grade ispod zemlje, a iznad kuće su uzgajaju biljke. Tako je sve optimalno iskorišteno.
    A: Od čega su kuće izgrađene?
    D: Zidovi su od određene vrste pijeska koji se miješa s različitim kristalnim zrncima. Miješa se pomoću valova i rastapa, kao i za brodove, i od toga se izlijevaju veliki blokovi od kojih zatim svatko reže komade kakve treba, koji se ugrađuju u zemlju i zatim se, rastapanjem, spajaju u savršene kocke.
    A: Imate li nameštaj?
    D: Da, ali je drugačiji nego što je tu, na Zemlji. Sve se radi od prirodnih materijala, od nečega što je vrlo slično bambusu, kao i drvetu. Inunakiji ne nose odjeću.
    A: Znači, kreću se goli?
    D: Da, i to je sasvim prirodno. Bilo bi neobično da se netko obuče.
    A: I, nije im hladno?
    D: Ne, jer ako im je hladno, obrate se Matrixu za toplinu.
    A: Kako?
    D: Ako mi je hladno, onda se usuglasim s Općim Matrixom i zatražim toplinu. U tom trenutku se moje tijelo odmah zagrije a osjećaj hladnoće nestaje. To je kao kad bi mi moj organizam pomagao da se ugrijem.
    A: To znaš učiniti i ovdje?
    D: Da, ali ne traje dugo jer postoji jako mnogo interferencija.
    A: Kako dobivate svjetlost?
    D: Na isti način. Zatražim svjetlost od Općeg Matrixa i dobijem je.
    A: Odnosno, ako bih sada zatražila svjetlost i priključila se na Matrix, onda bi se soba ispunila svjetlošću?
    D: Naravno da ne. Ovdje to još nije moguće, ali s vremenom će biti. Trenutno su tu velike turbolencije, a ni ti nisi sposobna to učiniti. Posebno ne na duže staze. Možda bi ti uspjelo koncentracijom, na trenutak, jer morfogenetičko polje Zemlje to još ne dopušta.
    A: Kažeš da još ne, ali će biti moguće?
    D: Da, i to prije nego što misliš.
    A: Kada?
    D: Uskoro. Sve što ti mogu reći je da ćeš vidjeti.
    A: Valjda u nekom drugom životu?
    D: Ne. Naravno, još u ovom.
    A: Objasni malo šire?
    D: Uskoro će planet promijeniti svoju vibraciju.
    A: Dakle, čuvena 2012!
    D: Da. Zemlja će ući u petu dimenziju i tada ...
    A: Kako može ući u petu dimenziju kad smo mi u trećoj? Preskočit ćemo četvrtu?
    D: Mi već jesmo u četvrtoj dimenziji!
    A: Ne. Mi smo u trećoj dimenziji. To svatko zna.
    D: Svako tko ne želi prihvatiti da je i vrijeme samo jedna dimenzija.
    A: Vrijeme je samo jedna mjera?
    D: Jednako kao dužina, širina ili visina. Apsolutno sve što je mjerljivo na Zemlji. Sve su to ljudi izmislili.
    A: Ulazimo, dakle, pravo u petu dimenziju?
    D: Da, nešto slično tome. Ali, prije toga moramo shvatiti neke poglede i postati svesniji drugih dimenzija.
    A: Želiš reći da danas legnemo spavati, a sutra ujutro se probudimo u petoj dimenziji?
    D: Ne. To se neće dogoditi preko noći jer će se na Zemlji dogoditi još mnoge stvari prije toga. To će biti razni predznaci. Sve će se te promjene dogoditi u tri mjeseca tijekom kojih ćemo razumjeti što je, u stvari, četvrta dimenzija.
    A: Na kakve predznake misliš?
    D: Prije svega, 2009. godina će biti sudbonosna. U drugom dijelu te godine Zemlju će zahvatiti razne katastrofe koje će, možda, pratiti gubitak tla. Aktivirat će se i vulkani, i to će dovesti do toga da ožive i oni koje smo već davno smatrali mrtvima. Pojačat će se i seizmičke aktivnosti. Godine 2011. čovječanstvo će se suočiti s jakim solarnim vjetrom koji će onemogućiti korištenje električne energije. Elektromagnetski vjetrovi onemogučit će i
    komunikacijske, kao i informacijske veze koje se više neće moći koristiti.
    A: Možeš li mi reći kada će krenuti novi svemirski brod na Inuaki.
    D: Nažalost, za Inuaki nema broda!
    A: Iz onoga što si rekao zaključujem da nas čeka neki mračan period.
    D: To je kao i svaki drugi period. Zemlja pokreće proces pročišćenja, a mi svi zajedno s njom moramo kroz to proći. Bit će to težak period, ali vrijedi ga proći. Čeka nas sasvim drugačiji svijet. Ne mogu da ti objasnim kako bi razumjela. Te stvari treba doživjeti, vidjeti. Inače ih ne možeš usporediti ni sa čim.
    A: Možda jedan utopistički svijet! Bila bi to lijepa priča da se probudimo u nekom savršenom svijetu.
    D: Kao što sam rekao, tako će i biti, ali ne odjednom. Bit će nekoliko potpuno zbrkanih godina tijekom kojih će se sve promijeniti. Sve se mora iznova promisliti. Mislim na religiju i znanost.
    A: Što misliš, dokle će trajati taj period sređivanja?
    D: Između tri do pet godina.
    A: Prije ili poslije 2012?
    D: Poslije. Prije toga moramo shvatiti da u svemiru nismo sami.
    A: Koliko ja znam, 2012. godine Zemlja dolazi u poravnanje sa središtem Galaksije koja je crna rupa. Da li mi možeš objasniti što je to crna rupa?
    D: Crna rupa je mjesto gde ne postoje dimenzije. Potpuno je prazna. To je neka nulta točka
    univerzuma gdje stvaranje prestaje postojati.
    A: Dakle, tu ništa ne postoji. A, za što je to dobro?
    D: To je mjesto gdje se svaka materija raspadne na svoje sastavne dijelove zahvaljujući ogromnoj snazi svjetlosti. Tu upadaju ohlađeni planeti, asteroidi, kometi, oblaci prašine… Sve se tu upija. Ako želiš, crnu rupu možeš usporediti s ogromnom miješalicom u koju se sve ono što dospije raspadne na subatomske dijelove kako bi se pretvorilo u energiju. Jer se ništa ne može izgubiti.
    A: Kažu da to ulazi u druge svijetove?
    D: Ne, to je tako kao što sam rekao. Veze između univerzumâ su vrtlozi u kojima se stvaraju te veze i koji postoje od početka svijeta. Naravno, takve vrtloge možemo i umjetno izazvati.
    A: Kako?
    D: Snagom misli pomoću ogromnih kristala. Emisijom misli u jedan ogroman kristal stvaraju se misaoni oblici koji, pojačavanjem, izazivaju smetnje u Matrixu koje, fizički, odnosno, u univerzumu stvaraju kanal, podzemni tunel, i to su povezne točke univerzuma.
    A: Dakle, treba shvatiti da postoji više univerzuma?
    D: Da. Ima ih deset.
    A: I, svaki je univerzum kao naš?
    D: Ne. Svaki je jedinstven. Slični su samo u stvaranju, a imaju odgovarajući dio u Matrixu. Što samo po sebi upućuje da su jedinstveni u kosmosu, kao i da imaju svoj sistem.
    A: I, svim time upravlja Bog?
    D: Ovisi na kojeg Boga misliš?
    A: Boga kojem se molimo.
    D: Da. Svi se molimo istom Bogu kojega smo naslijedili, ali on nije Stvoritelj. Svaki univerzum ima svojega Stvoritelja i vlastite entitete za vođe. Međutim, iznad svega postoji nešto ogromno, beskrajno, jedan energijski oblik kojega mi smatramo vrhovnim Bogom, Izvorom, Beskrajnim. Izvorom koji sadržava sve što je stvoreno. Sve univerzume, svijetove, ostale bogove i entitete. Izvor koji u sebi sadržava sve.
    A: Postoji li još netko osim njega?
    D: Zanimljiva misao, ali Inuakiji imaju sve napisano u Knjizi zakona. Nisam čuo ni vidio ništa slično. Možda postoji, ali još nitko nije došao do nivoa svijesti koji bi dokazao takvu činjenicu.
    A: Bilo kako bilo, nije važno. To sad već nadilazi naše pojmove shvaćanja.
    D: Da. Jer mi sve vrednujemo na osnovu zemaljske znanosti i saznanja, ali to su samo prepreke kreirane preko nas i naših poznatih. Stvaranje je nešto potpuno drugo. Nema nikakve veze s onim što mi znamo ili shvaćamo. Čovjek nije samo jedan mehanizam nego nešto mnogo dublje.
    A: To svi znamo! U nama je zatvorena besmrtna duša.
    D: Nije zatvorena!
    A: Nego?
    D: Duša, kako je ti naivaš ne nalazi se unutar tijela, odnosno, ne u cijelosti.
    A: Nego gdje se nalazi?
    D: Tamo gore, iznad svih entiteta.
    A: I, kako je tamo?
    D: Da ti objasnim. Iznad svakog čovjeka postoji nešto kao zračni balon. To je neka providna tvorevina, bjeličasta, u kojoj duplikat fizičkog oblika. Zamisli da imaš malen duplikat sebe. Taj je balon vezan za tijelo jednom zavijenom debelom niti koja dolazi iz te stvari i priključuje se na tijelo oko glave. Nit je dugačka oko 25-30 centimetara, odnosno, tolika je u
    odraslo doba. Pri rođenju je vrlo tanka, svega jedan centimetar. Kako čovek stari tako nit postaje sve deblja, a prema smrti se stanjuje kako bi se lakše odvojila.
    A: Dobro. A, ako je osoba mlada i doživi prometnu nesreću?
    D: To se ne računa jer mjera uvijek odgovara godinama. U slučaju smrti od udesa, dolazi do kidanja niti i zato je takva smrt bolna, jer se radi o prisilnom razdvajanju koje je bolno.
    A: I, to je sve?
    D: Ne, naravno da nije. To je vrlo pojednostavljen način da ti ispričam taj aspekt. Mi smo povezani sa tim balonom, ali na mjestu veze sa tuhelom postoji bezbroj niti koje se mogu naći čak duboko u tijelu. To su kao korjeni. Različite su boje i debljine. Na primjer, na razini prstiju su tanki i plavi.
    A: Što se događa kad čovek izgubi jednu ruku? Da li se tada niti povlače?
    D: Ne. Ostaju na mjestu kao da ruka postoji i dalje.
    A: Što se događa u trenutku smrti?
    D: Prije nego što se nit prekine, počinje se povlači. Prvo u rukama i nogama, zatim iz ramena, leđa, zatim trbuha i glave, a naposljetku se povlači iz srca.
    A: Kamo se povlače te niti?
    D: Sve se prvo povlači u neki kanal koji je u kičmenom stubu. Čak i onaj u srcu. Tu ostaje tri dana i tek potom dolazi do kidanja a balon može otići.
    A: Je li istina da ljudi nose sa sobom svoja dela?
    D: Djela ne, ali osobnost, sposobnosti, pogreške, to da.
    A: A, gdje ostaju djela?
    D: U Matrixu. Tamo idu, tamo su se dogodila, pa tamo i ostaju.
    A: Je li to ono što nazivamo kronika akaše?
    D: To je Opći Matrix stvaranja.
    A: To je kao neka banka podataka, ogroman kompjutor?
    D: Da, možemo i tako reći, ali kompjutor je neko stvorio, dok Matrix postoji oduvijek. On nije stvoren. On je stvorio nas.
    A: Ti Matrixom nazivaš Boga?
    D: Ne. Bog upravlja Matrixom. Matrix stalno postoji kao energijski oblik.
    A: Ne razumijem. Možeš li podrobnije objasniti?
    D: Ne znam kako.
    A: Da li su Bog i Matrix dva različita pojma?
    D: Ne, ali nisu niti istovjetni. Bog i Matrix postoje oduvijek. Ista im je energijska izgrađenost, ali nisu ista stvar. Bog može raditi s Matrixom, dok Matrix ne može ništa s Bogom. Porijeklo stvaranja je iz Matrixa.
    A: Opiši Matrix.
    D: Matrix je prvobitna forma energije. Tu se nalazi svaki oblik misli, svi pojmovi, otisci i energija koja je stvorena ili će doći u postojanje. Iz svih Univerzuma.
    A: To je kao neki Sveti Duh kojeg je Bog udahnuo u ljude, čime ih je stvorio?
    D: Nešto slično. Ljudi i sve što postoji stvoreno je iz energije Matrixa, ali Duh ima porijeklo od Boga. Samo je Duh dio Boga.
    A: Mi znamo da smo stvoreni na sliku Božju.
    D: Bog je stvorio sve, biljke, životinje, čak i kamenje. Oblici, karakteristike, osobnosti - to je Matrixovo jer se odvojilo iz njegove energije. Pojam je, dakle, duplikat, emisija Stvaralačkog Ja.
    A: I biljke imaju taj balon?
    D: Da, sve ima. Biljke, životinje, stijene, sve ima. Čak i entiteti koje ne vidimo, kad smo inkarnirani.
    A: Dobro, ali ...
    D: Volio bih da stanem. Umoran sam.

    Nakon što je David otišao, sjedim u fotelji u kojoj je on sjedeo. Pokušavam osjetiti njegovu
    prisutnost, s njim se poistovjetiti. Kakva zrelost i mudrost u njemu, u tom sitnom dječaku. Pokušavam preuzeti njegove doživljaje, misli. U mojoj se glavi oblikuje gomila misli. Voljela bih kad bi mi odgovorio, kad bi me pokrenuo, ali znam zasigurno da bi bilo nepravilno
    prekoračiti granicu.


    III.

    A: Molim te, nastavimo gdje smo stali prošli puta.
    D: Stali smo kod biljaka i životinja.
    A: Razgovarali smo o onim balonima.
    D: Da, to postoji kod svega. Sve što je stvoreno time raspolaže. Znaš, kada čovjek gradi kuću, prvo se javi u obliku tog balona. Lebdi u okolini onoga koji je to zamislio. Kako se čovjek približava, u mislima, dovršenju zamisli tako se sve jasnije ocrtava ta slika, i u tom trenuku može početi gradnja. Balon se javi i poveže s kućom u gradnji, i ostaje tu sve dok kuća postoji.
    A: Ako kupuješ nov stan ili kuću? Mislim na to kad je sam ne gradiš, nego je kupuješ gotovu.
    D: Tada kupuješ kuću zajedno s balonom. Jer to pripada kući, ne osobi. U tome je loše to što kupuješ kuću s uspomenama bivšeg vlasnika, s njegovim doživljajima. S tugom, srećom i sa njegovom zahvalnošću.
    A: I to ima uticaja na nas?
    D: Da.
    A: Postoje ljudi koji mogu kuću očistiti energijski i na nivou vibracija. Oni mogu pročiati određene stvari, događaje i mogu očistiti energije, vibracije i sadržaje, ali ne mogu izbrisati staro i stvoriti novo.
    D: Ne, jer je kuća već od nekoga. Ona je stvorena samom izgradnjom i postoji sve dok određena stvar ne nestane. To je zakon.
    A: Dakle, Bog nas je stvorio i mi, ljudi, isto tako imamo takav balon. Mi možemo stvarati, pa ono što smo izmislili dobiva balon?
    D: Ne potpuno isti nego sličan. Da, tako je. I mi možemo stvarati jer smo dio Boga. Zato se čovjek može razvija i izmišljati stvari. Taj aspekt znači razvoj, to je osnov napretka.
    A: To znači da smo u stanju raditi s Matrixom?
    D: Da. Mi, svakako, radimo s Matrixom čak i onda kad ništa ne izmišljamo budući da svaki naš doživljaj i iskustvo ide Matrixu.
    A: Zašto?
    D: Jer s radi o energijskim formama, a Matrix je također energijska forma koja skladišti energije.
    A: A, karma, sudbina isto tako dolazi iz tog izvora?
    D: Ne dolazi nego se tamo nalazi. Napraviš neko djelo, primjerice, pomogneš nekome da ozdravi. Energijska forma, dobra misao, nakana da nekome pomogneš ulazi u Matrix i ondje ostavlja trag. To se tu konzervira, a onog trenutka kad ti tako nešto zatreba, to se vraća.
    A: Šta se događa s lošim djelima?
    D: Loša dela, ako ih možemo tako nazvati, u biti su oblici misli s negativnom energijom. U Matrixu se s tim ništa ne događa. Osoba koja ih je zamislila, zbog toga mora patiti. Kad se za tim stvori potreba, isto se to njoj vraća. Znaš, uvijek mora postojati ravnoteža. Što imaš više negativnih oblika misli ili djelovanja to lakše postaješ njihova meta. To su nesreće.
    A: Da, ali zar nije tako da je dobar čovjek sklon dobrim delima, dobrobiti i skladu?
    D: Jest, budući da je Matrix u svom prvobitnom obliku sklad, ljubav i savršenstvo. Zato svaka stvar koja ne odgovara svojoj suprotnosti, mora biti iščupana i uništena. Kako se to može napraviti? Čovjeka treba vratiti onome tko ga je stvorio, budući da samo Stvoritelj može razgraditi na elemente i sastavne energije.
    A: Dobro, ali postoje li anđeli dobre karme?
    D: Da, ovdje su poznati kao takvi, ali to su zapravo entiteti koji upravljaju Matrixom. Oni su u savršenom skladu s njim, u njemu žive i odgovorni su za održavanje ravnoteže. Oni nadziru uzimanje tijela koko bi se državalo Zakona. Čovjek uzima natrag ono što je dao. Izvorno, Matrix je čovjeku dao zdravlje, mir, inteligenciju, a on je sam prikupio mržnju,
    neprijateljstvo i strast. Zato čovjek te vibracije dobiva natrag.
    A: U sljedećem životu?
    D: Da, ali ne bezuvjetno. Bilo bi najbolje kada bi to bilo još u ovom životu. Onda bi bilo mnogo lakše.
    A: Mi smo jednom bili ravnopravni, zar ne?
    D: Mi smo i sada svi ravnopravni. Sve što postoji u univerzumu i u matrixu je ravnopravno. Mi smo svi tu, na Zemlji, povezani. Pripadamo istom segmentu matrixa. Inuakiji pripadaju jednom drugom segmentu, ali bez obzira na to svi smo povezani na razini matriksa.
    Svatko je poseban, ali ipak svi zajedno negdje pripadamo istom mjestu.
    A: To znači da su nam Inuakiji braća i sestre?
    D: Da. Pripadamo istoj energiji, mislima, istom planu i istom stvaranju. U matriksu postoji jedan određeni segment iz kojega smo stvoreni. Ta energija odgovara našoj energiji, i to na san utječe. Podsvjesno smo povezani tako da ono što se događa s nekim čovjekom ima utjecaj i na sve ostale. Štoviše, zemlja i Sunčev sustav usko su povezani s ljudima. Ono što čini jedan čovjek ima utjecaj na sve druge ljude.
    A: Dobro, ali zašto bih ja bila odgovorna ako neko želi baciti atomsku bombu?
    D: Zato što si šutke pristala na to! Kad bi se svi koji se s tim ne slažu udružili... Ili, samo si mislila na to da to nije dobro? Ono što je loše treba na neki način zaustaviti. Ako to želiš čistoga srca, onda je taj tvoj misaoni oblik stigao do matriksa, pretvorio se u energijske valove, pa ga i drugi ljudi mogu uhvatiti. Danas, nažalost, cjelokupno čovječanstvo živi u teškoj
    ravnodušnosti. Ljude čak ni mir ne zanima. Mislim na stvarne želje koje izviru iz dubine duše, samo nisu ispoljene kako bi djelovale za dobrobit.
    A: Ja ne verujem u to da moja želja za mirom sama po sebi može dovesti do mira.
    D: Da. Ti u to ne vjeruješ, a ostali o tome ni ne misle. Bolje da se time ne bavimo, nego da dopustimo da se stvari događaju svojim tijekom. Nadamo se da će drugi, sposobniji, napraviti to umjesto nas. Zašto raditi ako se možeš opuštati?
    A: Nije to baš tako. Mi s tim stvarima nismo upoznati. Nešto sam načula, ali u to nitko ne vjeruje jer se ne može dokazati.
    D: Može se dokazati, ali to kod svakog mora izvirati iznutra, a ne da drugi tako kažu. Zemljani su naučeni provoditi tuđe zamisli, predrasude, ili reagirati na temelju tuđih informacija. Rekli su nam da smo rođeni, živimo i zatim umiremo. Zašto? Tko je tako odlučio?
    A: Bog.
    D: Ne! Mi smo tako odlučili. Mi smo stvorili određenu misaono energijsku formu u matriksu na koju se, naravno, svi priključujemo, pa čak to radimo i našoj djeci, i još im to znanstveno objašnjavamo. Mi sami programiramo te stvari. Ti bi trebala reći da se tome ne želiš pridružito, da to ne želiš prihvatiti, da ne pripadaš toj grupi. Da voliš nešto drugo!
    A: I, to bi uspjelo?
    D: Naravno! Čak štoviše trebaš stvoriti nov oblik misaono energijske forme uz koju će stati svi oni koji bi željeli to upoznati ili razumjeti.
    A: Kako da učinim da oni razumiju?
    D: Ja preporučujem svima koji su pročitali ovu knjigu da se svake nedjelje u 22.30 priključe na tu novu misaono energijsku formu. Tako smo sada stvorili misaono energijsku formu koja kaže da je čovek besmrtan. Rodi se, odraste i ostaje takav. Snažan je, zdrav i životno sposoban.
    A: Dobro, ali zar u tom slučaju ne bi došlo do prenaseljenosti? Ako se rodi velik broj ljudi.
    D: Nemoj se brinuti oko toga! Sve je regulirano. Samo matriks može odrediti broj stanovnika. Ne može drugačije.
    A: Ako nitko ne umire, a možda bi želio otići?
    D: To se regulira samo po sebi.
    A: Dobro, pokušajmo! Svake nedjelje u 22.30. Što trebamo učiniti?
    D: Pet minuta ponavljati mladi smo, zreli smo, zdravi, sposobni za život; mi smo dobri i voljeni, a smrt ne postoji; živjet ćemo zauvijek.
    A: Možemo pokušati, zašto ne? Ali, ako svatko misli na drugi način ili još nešto pridoda?
    D: Svaka riječ oslobađa neku energiju ili neki nivo. Forma misao-energija iz matriksa, te ona koju smo mi formirali, bit će dostupna onima koji šalju slične vibracije. Ništa je ne može omesti jer to je određena valna dužina i frekvencija na kojoj je stvorena.
    A: Dobro! Tako ćemo napraviti.
    D: Vrijedit će!
    A: Rekao si da je sve što čovek radi jedna forma u početku poput balona, a potom se javlja i na materijalnom nivou. Što je s onim stvarima koje su drugi napravili a mi kupili?
    D: I te stvari imaju svoj balon. Na primjer, ako kupiš kompjutor. Kao osnova te stvari postojala je zamisao koja je stvorila misaono energijsku formu, pa se zatim materijalizirala. Početni objekt ima svoju formu za koju se vezuju ostali baloni.
    A: Dakle, ako kupiš neku odjeću, ona nema svoj balon?
    D: Ne, budući da je povezana s originalom.
    A: Dobro, ali što je s ukletim dijamantima za koje se zna da svojim vlasnicima stvaraju probleme?
    D: Govorio sam o stvarima koje je čovjek stvorio. Sve u prirodi ima svoj balon, ako je porijeklom iz matriksa. Odnosno, sve što je stvorio Bog ima svoj vlastiti jedinstveni balon koji je povezan s Jednim Vječnim. Ono što je stvorio čovjek ima vlastiti balon koji je zajednički bez obzira na broj napravljenih komada. Svi imaju taj jedan jer im je energija drugačija od onih iz matriksa.
    A: Ali, ako moj susjed sagradi kuću sa istim graditeljem kao i ja?
    D: To nije bitno. Kuća može biti potpuno ista, ali će imati vlastiti balon budući da se promijenio stvaratelj.
    A: Kako to da odjeća zadržava otisak vlasnika koji ju je nosio? Znači li to da energija odlazi u taj jedinstveni balon iz kojeg je bilo tko može uzeti?
    D: Ne. Preostala je energija neki vid otiska predmeta. Na primjer, ako naslijediš krevet, imat ćeš udjela u njemu zajedno s onima koji su ga prethodno koristili. Ako ga očistiš, promijeniš presvlaku, obojiš ga, energija će nestati i postati nova. Ako bi otisak bio ostavljen u balonu, onda se to ne bi moglo promijeniti.
    A: A, životinje?
    D: Životinje imaju vlastiti balon, ali je manji i na drugi način povezan s jednim većim koji je povezan s karakteristikom vrste. Isto je i s biljkama i kamenjem.
    A: Razumjela sam. Kad čovek umre, kamo odlazi njegov balon?
    D: Odlazi u matriks, u segment kojemu pripada.
    A: Postoji li pakao? Mislim na pakao kako ga općenito zamišljamo?
    D: Ne znam što podrazumijevate kad kažete pakao? Balon dolazi na mjesto koje odgovara njegovom sadržaju. Određeni segment matriksa sastoji se iz više nivoa. Baloni ostaju na odgovarajućoj razini vibracije.
    A: Postoje, dakle, ali što rade? Samo su, jednostavno, ondje?
    D: Ne. Povezuju se s onima koji su tamo, i to na odgovarajući način.
    A: Zar to nije gubljenje vremena?
    D: Isto to i ja tebi kažem. Mi želim što prije odrasti, odnosno, što prije umrijeti kako bismo se što prije vratili u matriks. Zašto? To još nisam uspio shvatiti. Naše je mjesto na tom planetu čiji smo sastavni dio. Trebamo se što više pomagati, usavršavati, moramo stići do istine i spoznaje o stvaranju. Međutim, tu dođemo i onda se žurimo otići.
    A: Razumiješ li što bi se desilo kad bi Hitler i drugi diktatori živjeli beskonačno?
    D: U tom slučaju to više ne bi bilo moguće. Kad bi se ljudski rod povezao s mirom, cjelovitošću i beskonačnosšću, onda ovamo više ne bi mogli doći oni koji nisu kao i svi ostali ovdje. Njihovu bi reinkarnaciju isključio sam matriks. Mislim na reinkarnaciju ovdje. Ne bi im to više dopustio jer bi zbog svoje frekvencije bili isključeni iz Zemljinog segmenta u samom matriksu. Otišli bi na mjesto koje odgovara njihovoj frekvenciji. Potrebno je da razumiješ da pravac definira većina.
    A: Bilo bi dobro kad bi se dio vođa uklonio i maknuo odavde!
    D: To želite? Onda svake nedjelje navečer to želite svi zajedno - da oni koji ne odgovaraju istinitosti matriksa budu odvojeni, odstranjeni, i bit će poslati u neki drugi segment!
    A: Ja mislim da je to stvar karme. Zato smo to zaslužili.
    D: Gluposti! Ako to kažeš, znači da se slažeš s njima jer oni ovdje ostaju samo uz našu pomoć. Nema karme jer je čovjek, ustvari, na točki razvoja na kojoj završava sa zakonom karme. Mi nikome ništa ne dugujemo i nije potrebno da spuštamo glavu. Svatko pojedinačno mora reći susjedu, rođaku kraj! dosta mi je! Dosta je bilo! Stanite! Od sada smo slobodni! Molimo matriks da odnese svakoga koji krši pravila igre, tko je protiv istine, tko nas na bilo koji način tlači i pokorava. Zemaljska blaga kao što su voda, zrak, hrana, pogonsko gorivo, bogatstva su planeta koja pripadaju svakom čovjeku. Glupo je vjerovati da je Bog dio stvorenog dao u ruke pojedinca, jedne obitelji. Zašto bi? Tražite svoja prava! Zbog samih sebe, zbog svojih nasljednika!
    A: Kako to zvuči lijepo i jednostavno! Shvaćaš li da je to utopija? Oni koji su vlasnici planeta već stoljećima, generacijama raspolažu tim pravima.
    D: A, tko im je dao prvotno pravo? Je li Bog tako odlučio? Imaju li neki dokument o tome? Neki sporazum s Bogom? Ne, oni su sami sebi dali to pravo. Uzeli su ono što nije njihovo, još gore, uzeli su to od svakog čovjeka.
    A: Dobro, ali ako se ne bismo pridržavali prava na vlasništvo, nastao bi kaos!
    D: Ne, ne bi jer bi tada ljudi razumjeli da je sve to njihovo, pa bi uzeli samo ono što im je potrebno bubući uvijek mogu uzeti koliko trebaju. Postalo bi besmisleno uzeti više nego što je potrebno. Ako se ne bismo utrkivali sa susjedima, ako se ne bismo divili nekim kućama, automobilima, šta bi se dogodilo? Moraš znati da i ti možeš imati sve što želiš i hoćeš.
    A: Bilo bi to lijepo.
    D: Ja ti samo kažem da to tako treba biti i sigurno je da će tako i biti j er ljudi i planet to zaslužuju. Ljudski je rod stigao do točke da mora uzeti svoju sudbinu u svoje ruke. Da sam
    odlučuje, da je sam svoj gazda i sam osmišljava ono što želi. Da sam stvara vlastite zakone i bira svoje vođe. Da više ne dopušta da mu istina i život budu oduzeti.
    A: Kako to možemo napraviti?
    D: Ponajprije, treba vjerovati da je sve moguće promijeniti. Drugo, treba zatražiti od matriksa da se oslobodite ropstva i da imate pravo na upravljanje.
    A: Ali, mi smo ti koji smo izabrali vođe!
    D: Ne, nikako. Oni su izabrali sami sebe. Ustvari, oni koji vode ovaj planet uvijek su jedni te isti. Istina, fizički se mijenjaju, imaju drugo ime i mjesto, ali oni vladaju već tisućama godina. Mijenjaju jedni druge, kreću se amo tamo, ali u biti kao misaono enerijske forme uvijek su isti.
    A: Ti misliš na razne okultne organizacije za koje se tvrdi da vode svijet?
    D: Da, ali s ispravkom da oni stvarno upravljaju svijetom. Sve - izbori, demokracija, sloboda, zakoni… Sve je to samo jedna uloga, jedna varka. Razmisli! Ako moraš izabrati između dva predsjednička kandidata od kojih je jedan nasilan, a drugi ubojica? Koga ćeš odabrati ako nemaš drugog izbora?
    A: Niti jednoga. Neću otići glasati.
    D: Da, ali svakako će jedan od njih pobijediti. Zašto? Zato što neki ljudi misle da imaju razloga glasati za jednoga ili drugoga!
    A: Dobro, ako odem i glasam za jednoga, logično je da će jedan od njih pobijediti.
    D: Točno. Postoji mogućnost da se izbori bojkotiraju, da otvoriš usta i progovoriš. Ako nitko ne bi otišao glasati, ako ne bi bilo dovoljno ljudi na izborima, onda niti jedan ne bi pobijedio. To je prvi korak.
    A: Da, išli bi neki ljudi, prijatelji, rodbina...
    D: Možemo dugo razglabati jer su nam oni prikazali život kako bi to izgledalo logično. Da se ne smije osloniti na intuiciju i osjećaje! Prvo pokušaj napraviti nešto, a potom reci može li ili ne!
    A: Možda ćete vi, novo pridošli, pokušati novo jer smo mi već umorni!
    D: Da. Lakše je osuditi nasljednike... To je jednostavnije nego natjerati sebe da rješiš stvar...
    A: Vi, današnja kristalna i indigo deca... A propos, pripadaš li i ti njima?
    D: Ne. Oni su drugačiji.
    A: Čula sam da su oni posebna vrsta...
    D: Jesu, ali ne svi. Nemaju svi u svojoj strukturi indigo boju da pomognu planetu. Neki su poslani da je destabiliziraju, i to baš sada u ovom trenutku. Inače, Aghton ti poručuje da nije svako dijete hiperaktivno i ne treba sa svakim loše odgojenim djetetom biti popustljiv. Dobar osjećaj nema nikakve veze s poljima boja. Roditelji su oni koji, iz nekog razloga, smatraju da imaju previše, samo da bi pokrili svoje neuspjehe u odgoju. Oni pokušavaju svoj neuspjeh prenijeti na nešto što su pročitali. Isto se odnosi i na autizam koji ima jako malo veze s ne-uklapanjem u ovaj svet.
    A: Da. Kažu da je autistično dijete ono dijete s manama čije frekvencije ne odgovaraju planetu...
    D: Nije moguće da ne odgovaraju jer oni dolaze iz istog segmenta matriksa. Ti im segmenti odgovaraju još od početka Zemlje, štoviše oni ovise o njoj.
    A: Što je, onda, s njima?
    D: Ne mislim da je svako dijete takvo, ali većina njih griješila je spram planeta ili čovječanstva. Mislim na velike, ogromne pogreške. Oni su svojom smrću ostavili teret u matriksu koji je na neki način s njima u vezi i u sljedećem životu, i šalje im ravnodušnost kako ne bi bili sposobni da učine istu stvar, kao i da im istovremeno vrati ono što su učinili. Zato ih ljudi odbijaju, isključuju ih. Naša je odgovornost da im pomažemo jer oni pripadaju nama. Na nekom nivou smo povezani.
    A: Ostali koji ne pripadaju toj kategoriji?
    D: Oni su plemenite duše, preosjetljivi, specifični, ali su na nekoj točki postojanja poremetili polje matriksa. Njih ima jako malo. Prepoznaješ ih tako što nisu agresivni i pored svojih problema ipak emitiraju ljubav. Tihi su, pristojni, osjećaju tko im se želi približiti. Imaju potrebe za održavanjem veza, a one koji su s njima prihvaćaju kao drugove. Oni su došli s odgovarajućim ciljem. Većina su bili pioniri, izumitelji ili revolucionari. Ostavili su nešto čovječanstvu, možda su nešto pogrešno koristili i razumjeli, pa su zato sada došli da to promijene. Možda su na nekim poljima bili revolucionari. Njihov je problem što žive u dva svijeta, ako mogu tako reći. Vide nešto što mi ne vidimo. Ljudi još nemaju sposobnosti da im pomažu. Kljukaju ih lijekovima i podvrgavaju raznim programima socijalizacije.
    A: Tu se ne slažem! To im pomaže!
    D: Nije istina. Pomaže im u tome da postanu isti kao svi, a oni su posebni. Trebalo bi ih ostaviti na miru, dopustiti im da ispolje svoje sposobnosti. Oni trebaju nama pokazati da postoji nešto i iznad materije. Da dokažu da je val misli najjača frekvencija, kao i da je moguće ovladati vremenom i prostorom.
    A: Neću ti se suprotstavljati. Hoćeš li mi govoriti o indigo djeci koja su došla da pomognu planetu? Odakle oni dolaze?
    D: Oni dolaze iz odgovarajućeg segmenta Zemlje ili iz nekog drugog segmenta. Oni koji dolaze iz istog mjesta - segmenta matriksa - uzvišeni su entiteti koji otvaraju nove smjerove. Oni koji dolaze iz drugih segmenata viši su entiteti, dolaze iz drugih segmenata matriksa i njihova je uloga da pomažu planet. Indigo djeca jedne i druge kategorije imaju sposobnosti da
    se svjesno priključe na memoriju matriksa i da koriste njegovo znanje. Oni se prilagođavaju najbrže i najlakše promjenama frekvencije. Oni su ti koji će uspjeti ponovno prisvojiti planet i njome rukovati.
    A: Što će biti s nama ostalima koji se nećemo usuglasiti s novim parametrima?
    D: Vi ćete biti odvedeni u drugi segment matriksa, i to se može dogoditi u bilo kojem trenutku. U određeno vrijeme segmenti se čiste. Skupe se oni koji odgovaraju istom nivou energije i frekvencije. Oni stvaraju novi segment matriksa.
    A: Kao neka nova zajednica?
    D: Da, upravo tako. Oni će biti stavljeni na isto mjesto i tu će i ostati sve dok ne krene novi proces pročišćenja.
    A: Nalazimo li se sada u takvoj situaciji?
    D: Razmisli! Ovdje smo došli sa istim vibracijama. Kroz stotinu tisuća godina udaljili smo se jedni od drugih, a sada je došlo vrijeme poravnanja.
    A: Je li to prvo izjednačavanje?
    D: Nije. To je treće.
    A: Da li bi mi želio govoriti o drugima?
    D: Ne jer ih ne poznajem.
    A: Da, razumijem, to je tako. Univerzum s vremena na vrijeme razdvaja entitete? Dobri ostaju zajedno, a loši odlaze?
    D: Ne možemo odvojiti loše od dobroga. Matriks odlučuje tko ostaje, a tko odlazi.To je stvar frekvencije.
    A: I to se uvijek događa? Svi entiteti segmenta idu na isto mesto?
    D: Moraju se poklapati na razini frekvencija kad se donosi odluka da se stvori novi segment.
    A: Zar se univerzumi, planeti i rase ne razlikuju?
    D: Kao što sam već rekao, povezani smo na određenoj razini. Umiješani smo od istog tijesta.
    A: Da, ali podliježemo različitim zakonima. Ako bi sastavili Zemljane i Inuakije, što bi se dogodilo? To nije moguće jer oni po frekvencijama ne odgovaraju jedni drugima. Inuakiji su bili to što smo mi sada. Ne postoji više na Inuaku takav koji odgovara najrazvijenijem ovdje, na Zemlji.
    A: Dakle, oni su bolji, mirniji, više vole?
    D: Oni više ničim matriksu ne smetaju. Upravo suprotno, pomažu mu da se podesi, da se pozitivno napuni.
    A: Kako to čine?
    D: Svojim djelima, mislima i doživljajima. Znaju da se tome moraju uvijek prilagođavati i povezani su i žive u skladu sa matriksom. Nema nikakvog smisla poremetiti ravnotežu.
    A: Vidim da si se počeo vrpoljiti. Želiš li da stanemo?
    D: Prvo bi bilo dobro da shvatiš da sve ima svoju logiku. Ništa ne postoji slučajno i samo od sebe. Iza svake stvari i bića postoji misao, određena misaono energijska forma.
    A: Da, ali neke su ljudi napravili. Dakle, i čovek zna materijalizirati stvari?
    D: Da, ali, nažalost ne samo ispravne i dobre stvari.
    A: Da li životinje mogu da poremete matriks?
    D: Ne, jer su one u jednoj stvari posve drugačije. Slične su Bogu i sposobne stvarati misaonim oblikom.
    A: To je samo jedna ideja. Zar otkrića nisu postojala još ranije u matriksu, pa ih sada može izvadi tko želi?
    D: Da, može se tako reći. Neke su ideje još ranije bile otkrivene. Uzmimo, na primer, avion. Prije nekoliko tisuća godina izmislio ga je čovjek koji je postavio pitanje kako bi se moglo letjeti kao ptica? Svatko tko je na tu temu razmišljao dodao je svoju energiju sve dok jednog lijepog dana netko nije otkrio avion - došao na istu frekvenciju, razvio ideju i presadio je u materiju.
    A: Zar ne postoje misli koje je stvorio Bog?
    D: Ne. U segmentu Zemlje sve su misli stvorili ljudi. Postoje i drugi oblici misli koje su stvorili drugi entiteti.
    A: Ne razumijem.
    D: Pretpostavimo da Inuakiji daju saglasnost za korištenje svjetlosti kristala za preradu ili korištenje metala. Postoje dva rješenja. Ili se reinkarnira jedno biće koje je sačuvalo izvornu frekvenciju znanja matriksa, ili se pošalje jedna misaono-energijska forma u segment Zemlje, u matriksu. To drugo češće se koristi.
    A: To znači da ti imaš pristup znanju Inuakija i da si zato došao da nam predaš posebno znanje?
    D: Da, ali o tome bih rado govorio sljedeći put.


    IV.

    A: Govorimo danas o tome kako si ti dospio ovdje, na Zemlju, i zašto? Jesi li ti odabrao mjesto i roditelje?
    D: Ne u potpunosti. Oni su se javili dostupnom kanalu u određenom trenutku.
    A: A, ti si došao, otjelovio se i rodio kao dete?
    D: Nisam se rodio.
    A: Mislim da si se rodio. Što bi mogao drugo učiniti?
    D: To je malo komplicirano. Oni su imali jedno dijete koje se normalno rodilo nakon devet mjeseci trudnoće, kao svako zemaljsko biće. Nažalost, bilo je boležljivo i, prema programu, trebalo je napustiti planet. Onda sam ja došao i preuzeo njegovo mjesto.
    A: Možeš li biti malo precizniji? Nije da baš sve razumijem.
    D: Njihovo dijete, David, rodio se i došao na svijet da umre. To je bio njegov program. David je poslije šest mjeseci trebao umrijeti. Tada su, u matriksu, odlučili da ja preuzmem njegovo mejsto.
    A: Da, ali kako? Zar roditelji nisu primijetili da imaju drugo dijete?
    D: Nisu jer sam ja bio ondje umjesto njega.
    A: Odlučili? Ne razumijem.
    D: Dijete se rodilo kao preosjetljivo. Stalno je bilo boležljivo, prehlađeno. U šestom ga je mjesecu majka našla u krevetu u komi. Otrčala je s njim kod liječnika, gdje su ga pokušali oživjeti, ali on je umro. Nakratko mu je stalo srce, a duša se odvojila od tijela, pa sam ja preuzeo tijelo. Liječnici su mislili da su oživjeli to dijete, ali to nije bila istina. On je otišao.
    A: I nisu primijetili?
    D: To nije moguće jer je tijelo bilo isto.
    A: Ti si svjesno ušao u tijelo znajući tko si?
    D: Kad sam ušao u tijelo, znao sam tko sam. Pokušao sam ga svjesno oživjeti, ali biološki sat i funkcije tijela dopustile su da tijelo oživi samo kao beba. Zatim je svjesno u potpunosti nestalo. Sve sam zaboravio i morao sam proći sve postaje učenja kao bilo koje dijete.
    A: Zašto?
    D: Kako bih naučio da se prilagodim zemaljskom životu i frekvencijama. Kako bih razumio mentalitet i način života.
    A: Mnogo vremena si izgubio!
    D: Ne, nikako jer sam dobio Božić sa svim radostima i svjetlošću, što je moj omiljeni praznik. Majka je rekla da će doći anđeo. Toliko sam bio uzbuđen da nisam mogao spavati. Tada sam počeo razmišljati i pričati u mislima pitajući se određene stvari, a netko mi je počeo odgovarati. Bilo je potrebno dosta vremena da to shvatim. Najgore je bilo to što sam ostao sam, jer me ni majka ni otac nisu hteli slušati, čak štoviše zabranili su mi da o tome govorim drugima. Čak mi je i moj prijatelj Vladut rekao da sam neobičan i da se više neće igrati sa mnom ako ne prestanem s tim glupostima.
    A: Tako si uspostavio vezu s Aghtonom?
    D: Ustvari, on je uspostavio vezu samnom. On mi je rekao da su me čitavo vrijeme promatrali i tek sada stupili u vezu samnom kad se moja veza sa Zemljom potpuno stabilizirala.
    A: Zašto?
    D: Zato što je postojala opasnost da, potsećajući me, poželim napustiti Zemlju.
    A: Je li bilo teško?
    D: Jest, jer sam došao s određenim zadatkom, i to moram obaviti.
    A: Aghton ti je govorio o Inuaku?
    D: Ne, nije govorio. Bilo je kao da sam gledao neki film. Gledao sam unutarnjim okom kao ga u glavi gledam televiziju. Sve od rođenja na Inuaku, pa do odlaska. Vidio sam historiju planeta, sve sam moje živote ponovo sam proživljavao i vratio svoje znanje. Kad mi nešto ne bi bilo jasno, pitao bih a on je odgovarao u slikama, glasovima i pokazujući mi frekvencije.
    A: Jesi li ti umro na Inuaku kako bi mogao doći?
    D: Ne, nisam umro nego sam prešao na drugi nivo svjesno razgrađujući svoje tijelo i čekajući odgovarajući trenutak da mogu doći ovdje.
    A: Dakle, roditelji su na neki način odabrani!
    D: Ne. To je bila odluka u zadnji čas. Oni su bili mladi par koji je išao ezoteričnim
    putom koji je, ustvari, nastavak jedne snažne mističke škole. Djevojka je trebala zatrudnjeti i roditi mene, ali se predomislila i prekinula trudnoću.
    A: Ali, ako si ti poseban entitet, zašto joj nisu to rekli kako bi ti imao podršku?
    D: Rečeno joj je, ali je ona mislila da je premlada. Bile su poslane poruke i u snu, međutim ih zbog straha nije razumjela. Ustvari, strah i mržnja jedini su zemaljski osjećaji koji spriječavaju razvoj i znanje.
    A: A, ti onda više nisi mogao cetati?
    D: Ne može se dugo ostati u matriksu. Da sam se duže zadržao, morao bih se pomiješati ili se roditi kao Inuaki. Zato sam odlučio da preuzmem Davidovo mjesto.
    A: Znači, u matriksu ti je na raspolaganju samo određeno vrijeme?
    D: Da, jer tvoje osobine i memorija ostaju u matriksu samo prije utjelovljenja budući da energija u matriksu može poremetiti cjelinu entiteta kad prođe određeno vrijeme.
    A: Št se dogodilo s Davidovim entitetom?
    D: On se vratio u matriks i sada čeka drugu priliku.
    A: Je li to u redu prema njemu?
    D: Došao je na više mesto u odnosu na ono s kojeg je došao.
    A: Zašto?
    D: Zato što je program s kojim je došao, ostao u tijelu koje sam ja preuzeo.
    A: Dakle, ti si preuzeo njegovu karmu?
    D: Nije baš sasvim tako. Vi karmu razumijete drugačije. Ja sam preuzeo veliki dio poremećaja koje je on, u prošlosti, ostavio u matriksu, ali samo one koje je donio da ih rješava sada. Preostalo je ostalo u sustavu matriksa, gde se i sada nalazi. Donijet će to sa sobom kada
    tako odluči.
    A: To znači da ti sada moraš suočavati s njegovim problemima?
    D: Da.
    A: A, ako ima ozbiljne zdravstvene probleme? Mislim na budućnost.
    D: Znam kako ih savladati. Ono što je on ostavio i što sam ja donio sve se pomiješalo. Ali, sve je to rješivo ako znaš kako se to radi.
    A: Da, naravno, ako znaš.
    D: Mi znamo. Problem je u tome da vi, Zemljani, ne želite to osvijestiti.
    A: Da li bi mi opisao kako se događa preuzimanje tijela?
    D: To je upravo suprotno od onoga što nazivamo smrt. Kad se tijelo odvoji od niti, ono postaje slobodno i netko drugi preuzima mjesto. To se grana preko tjemena sve do kičme, zatim do srca, pa u želudac i glavu, te, naposljetku, u udove. Tijelo, zatim, prima određenu količinu svjetlosti iz polja matriksa. To je kratak, ali vrlo intenzivan bljesak. Potom ga osjećaš kao svoje. Osjećaš bol, glad, ubode, i možeš njime upravljati po želji i usmjeravati ga. Međutim, kao što sam rekao, imao sam ograničenja u kretanju jer je u glavi bilo znanje samo šestmjesečnog dječaka.
    A: A, ako entitet preuzme tijelo odraslog čovjeka? Je li to moguće?
    D: Jest, i tada raspolaže prednostima odraslog čovjeka i može napraviti puno više stvari.
    A: To znači da sâm aktivira znanje?
    D: Ne. Sam se mora prilagoditi tijelu, vibracijama mjesta i pulsiranju Zemlje.
    A: Dobro, ali to znači da ima veliku prazninu, amneziju. Da se ničega ne sjeća, da ne bi prepoznao rodbinu i prijatelje?
    D: Ne, nema amneziju jer preuzimanjem tijela preuzima i informacije. Uspomene tekućeg života uskladištene su u tijelu i u matriksu. Ustvari, u matriks dospijeva misaono energijska froma, a u tijelu ostaju uskladištene uspomene, iskustva i osjećaji.
    A: Oni nemaju utjecaj na matriks?
    D: Da jer to stvara poremećaj u matriksu, ali drugačije vrste, i to isključivo u osobnom segmentu matriksa. Zemaljska iskustva i osjećaji osiguravaju normalno funkcioniranje tijela. To je zemaljsko prometno sredstvo koje se hrani energijom hrane ili iskustva.
    A: Kada entitet doznaje da tijelo nije bilo njegovo od početka?
    D: Ovisi o njegovoj sposobnosti prilagođavanja. Nije zakonitost, ali saznaje onda kad se tijelo prilagodi frekvenciji Zemlje.
    A: Je li na taj način prisutno mnogo osoba?
    D: Ne znam. Znam samo toliko da nas je sa Inuakua desetoro.
    A: Zajedno s tobom istodobno?
    D: Ne, u različitim vremenima. Ja sam treći.
    A: I ostali znaju? Jesu li oni svjesni toga?
    D: Aghton kaže da, osim samnom, može komunicirati još sa sedmoricom.
    A: Šta se dogodilo s preostalom dvojicom?
    D: Nije uspjelo preuzimanje tijela. Postoje neke opasnosti.
    A: Nema načina da se to sredi?
    D: Nema.
    A: Dokle ostaju takvi?
    D: Do toga dolazi tek smrću tijela. Program se mora završiti.
    A: I, ništa se ne može napraviti?
    D: Ne, ništa jer se mora držati zakona. Sve ima svoju logiku.
    A: Zašto se događaju takvi nesretni slučajevi?
    D: Koliko ja razumijem, kod jednoga je preuzimanje tijela predugo trajalo, pa tijelo bije imalo kisika i došlo je do oštećenja mozga, a drugi je pri preuzimanju doživio udes. Entitet koji je bio u tijelu predomislio se upravo kad se učvrstila nova nit, tako da su u jednom tijelu bile dvije duše. To stvara veliku zbrku u sistemu jer se ne može upravljati.
    A: To se nije znalo unaprijed?
    D: Ne, kako bi se moglo znati! Sve je započeto, komunikacija i sve je bilo u redu. Jedan je bio razvijeniji od mene i još su ga podržavala oba roditelja.
    A: Čime se bave roditelji?
    D: Znanstvenici su, ali pripadaju redu Križara ruže tako da imaju uvid u više ezoterijskih učenja.
    A: Ali ne pripadaju nekoj sotonističkoj organizaciji?
    D: Ne, to je nešto potpuno drugo. Istina je da postoje i takvi pravci koji svoju dobrobit stavljaju na prvo mjesto u odnosu na razvoj i nepristranost, ali oni o kojima govorim sigurno nisu negativni.
    A: Jesu li u Rumunjskoj?
    D: Ne, samo sam ja tu. Od onih kojima je uspjelo preuzeti tijelo, troje je u Americi, jedan u Francuskoj, jedan u Kini i jedan u Njemačkoj.
    A: Zajedno sa tobom, sedmorica, a gdje je još jedan?
    D: Na posebnom mjestu o čemu mi Aghton ne može ništa reći.
    A: Aghton je govorio s tobom?
    D: Uglavnom.
    A: Zašto je odabrao ovo rasulo?
    D: Smješteni smo prema važnosti redoslijeda zbivanja koja će se dogoditi.
    A: Zaključujem da mi s Francuzima i Kinezima nećemo sudjelovati u nekom značajnom
    događanju?
    D: Naprotiv, ali tu nema toliko posla. Sve ce se događati lagano.
    A: Zašto?
    D: Zato što su na ovom području bića vrlo razvijena, a narednim su generacijama ostavila određenu energijsku buru koja sadržava vrlo značajne informacije koje će biti otkrivene u jednom trenutku. Istovremeno, kako te informacije postanu dostupne, dobit ćemo odgovore na sva pitanja koja su iskrsnula u tijeku evolucije. Pitanja na koja su ispravni odgovori uglavnom skriveni, zaboravljeni i oštećeni.
    A: Na primjer?
    D: Ne, jer to nije moj zadatak.
    A: Je li daleko trenutak kad ćemo moći da koristimo tu riznicu znanja?
    D: Ne, nema još mnogo i neki je već koriste, štoviše čak proslijeđuju te informacije.
    A: A, mi koji o tome ništa ne znamo?
    D: Mi čujemo, ali ne marimo. Većina to smatra bajkom.
    A: Jesu li u čitavoj Rumunjskoj živjela ta bića?
    D: Uglavnom u središtnjem dijelu sadašnje Rumunjske, na jednom mjestu u planini postoji ogromno skladište informacija.
    A: Zašto o tome nitko ne zna?
    D: Aghton kaže da mnogi znaju, ali ne žele reći. Postoje ljudi koji su tamo već ušli.
    A: To je karakteristično za Rumunjsku. Ako čuješ nešto što ne bi trebao znati, onda ti kažu da nisi upućen, da si pogrešno razumio ili da još nisi postigao razinu da bi ti se tajna mogla razotkriti.
    D: Svatko će saznati kad dođe vrijeme.
    A: Što možeš reći o našoj državi?
    D: Jedina zemlja koja ima sedam aktivnih čakra.
    A: Ostale to nemaju?
    D: Nemaju. Zemlja kao takva također ima sedam energijskih točaka razasutih po čitavoj planetu, ali ni jedna država nema svih sedam energijskih točaka. To je razlog zašto su određena društva s negativnim tokovima energija htela staviti ruku na Rumunjsku.
    A: Možeš li mi reći gdje su čakre planeta?
    D: Čakre Zemlje su u Kaliforniji, Južnoj Americi, Australiji, Engleskoj, Egiptu, Iraku i na Tibetu.
    A: A, u Rumunjskoj?
    D: Jedna je u Felsosombatfalva (okrug Braša), druga u Radnaihavasu, treća u Silađšomljou, četvrta u Capidavanu, peta u Sarmisegetuzau, šesta na planini Paring, a sedma u Geta Subkarpatima. Ne tim redom, ali ne mogu više otkriti jer još nisu u cijelosti aktivne.
    A: Možeš li nešto reći o planinama Bucega?
    D: U Bucegu, kao i u Ceahlau, postoji informacijsko blago o kojem sam govorio. Kada bi
    ljudi pogledali, možda bi i vidjeli. Na tim su se mjestima pojavile neke energijske tvorevine kao četverokutne piramide. Sada se vide kao hologrami, ali kako se približavamo određenim događanjima, bit će sve izraženije.
    A: Kakvu ulogu imaju te piramide?
    D: Te piramide brane zemlju od raznih energijskih napada i nekih forma. Emitiraju određene misaono energijske forme koje stvaraju odbranu i spiritualni razvoj. Pokušavaju da u čitavoj Rumunjskoj podignu razinu frekvencije kako samoga mjesta tako i ljudi.
    A: Jesu li ti energijski centri slični ljudskima?
    D: Da, podudaraju se s njima. Imaju istu boju i ulogu.
    A: Koji im je cilj?
    D: Cilj im je podešavati, nadzirati i optimizirati funkcioniranje planeta, kao što to rade čakre živih bića koje nadziru funkcioniranje čitavog sustava. Ljudi imaju istovjetne centre jer žive, pa im se razina frekvencija mora podudarati sa Zemljom.
    A: A, čakre Rumunjske?
    D: Aktivirane su tek 1986. a maksimum će postici 2011.
    A: Koja je njihova uloga?
    D: O tome više ništa ne mogu reći jer zemlja ove države postoji od samog nastanka Zemlje. Tu su stvorena prva bića koja su zatim naselil čitav planet. Ova će zemlja imati važnu ulogu u
    sljedećim godinama. Kolektivna svijest, koju su ostavili preci, eksplodirat će ispunjavajući srca onih kojima će biti dato preživljavanje.
    A: Da prežive?
    D: Da. Bit će određenih problema.
    A: Kakvih problema?
    D: Nešto u vezi s vodom. Ali nemam prava više znati.
    A: Rumunjsku će prekriti voda?
    D: Ne. Bit će samo ekonomskih problema. Ustvari, moguće je da će biti velika gospodarska kriza. Možda čak veliki zemljotres.
    A: Možeš li pojasniti?
    D: Ne. Volio bih završiti.

    Zamolila sam Davida da mi, prije nego što ode, dopusti da razgovaram s njegovom majkom. Mogla bih od nje saznati je li se dijete stvarno rodilo s posebno osjetljivim tijelom i je li tijekom prvih šest mjeseci bilo stalno bolesno? Štoviše, u tom periodu je imalo tešku upalu pluća zbog čega je jedva ostalo živo što je otežavala intolerancija prema antibioticima, tako da su ga liječnici dva puta pokušavali oživjeti. Saznala sam od nje i to da je sve bilo kao čudo jer poslije tog događaja David postao toliko zdrav da nikada više nije imao nikakvih problema. Otpratila sam je do vrata i pozdravila. Prije nego što je otišla, okrenula mi se prema meni i šapnula: ''Znate, interesantan je taj osjećaj. Ne bih željela da me smatrate ludom, ali kad je otvorio oči, imala
    sam dojam da to nije on! Razgovara sam o tome sa svećenikom, pa smo napravili obred pročišćenja. Ali… je li moguće da je opsjednut?''
    Otvorila sam usta da odgovorim, ali me je preduhitrila i rekla: ''Molim vas, nemojte mi
    odgovoriti, nisam spremna. Ne bih željela da s nama u istoj sobi živi neko strašilo.''
    Kad su otišli, utonula sam u misli. Razmišljala sam kako bi bilo dobro kad bi majka preslušala traku našeg razgovora. Odlučila sam da to ipak ne napravim prije nego što se s tim u vezi ne dogovorimo.


    V.

    A: Želiš li mi danas nešto posebno reći?
    D: Ne, samo me pitaj! Aghton je samo rekao da ti spomenem da je sa mnom održano ukupno šest obreda radi pročišćenja od đavola, i to na različitim mjestima. Majka je htjela da joj kažem neke stvari, posebno zato jer neki svećenici nisu bili tome skloni, ali se predomislila jer
    bi to poremetilo odnose u obitelji.
    A: Kako to misliš, nisu bili to? Kako su izgledali? Nisu bili svećenici?
    D: Jesu, bili su, ali su djelovali van svojih uvjerenja.
    A: No, valjda znaš za izreku radi ono što ti svećenik kaže, ali ne i ono što on radi.
    D: Ne znam. Trebaš raditi i govoriti ono što misliš da je ispravno i dobro. Vlastitim ponašanjem treba dati primjer, svojom vibracijom i načinom doživljavanja, jer ti, kao zemaljsko biće, trebaš svjedočiti. To je tvoj zadatak. Zašto bi trebalo druge uvjeriti da rade stvari u koje ne vjeruju?
    A: Zato što postoje određeni oblici ponašanja i određena moralna načela.
    D: Točno, ali to mogu širiti samo oni koji u to vjeruju i žive u skladu s tim.
    A: U redu. Vratimo se na čakre. Upitala bih te imaju li Inunakiji također sedam čakra?
    D: Ne. Imaju deset. Imaju sedam takvih kao Zemljani i još tri koje su paralelni prstenovi smješteni iznad glave.
    A: Jesu li te tri na isto energijskom nivou?
    D: Ne, nikako.
    A: U čemu je razlika?
    D: Mi, tu na Zemlji, imamo sedam čakri, ali oko našeg tijela također imamo sedam energijskih polja koja su istih boja kao čakre. U biti, podudaraju se sa bojom čakra, a smještena su jedno u drugome poput koncentričkih krugova.
    A: Mi to nazivamo bioenergijskim poljima.
    D: U redu, ali ta su biopolja karakteristična samo za Zemlju. Kod Inuakija toga nema. Postojalo je nekad davno, ali kad je planet napravio skok, pretvorili su se u savšene energijske lopte boje zlata.
    A: Koja je svrha tih balona?
    D: Pomažu u podešavanju i održavanju ravnoteže organizma. Pomoću njih se može
    komunicirati. Kad želiš doći s nekim u kontakt, ti baloni narastu i dođu do te osobe. Uz pomoć te lopte aktivira se i merkaba. Ustvari, uz pomoć te lopte događa se sve.
    A: I mi ćemo ih imati poslije skoka?
    D: Da, ali sada pokušavaju napraviti novi eksperiment.
    A: A to je?
    D: Pokušavaju izvesti skok i zadržati trenutno tijelo.
    A: Zar Inuakiji nisu zadržali svoje tijelo?
    D: Samo formu. Njihovo je tijelo postalo lakše, energičnije. U biti, promijenio se čitav planet strukturalno i energijski. Sada pokušavaju zadržati tijelo a da promijeniti energiju. Odnosno, očuvati molekularnu izgrađenost. Promijenit će se samo DNK. Kod ljudi je trenutno samo jedna četvrtina kodova aktivna. Ostali ne funkcioniraju.
    A: Što znači njihovo aktiviranje?
    D: Aktiviranjem svih kodova DNK čovek će biti u stanju zadržati svjetlost matriksa u tijelu, kao i frekvenciju, glas i informacije. To znači da je u cijelosti priključen na pulsaciju univerzuma i njegovo disanje. Živjet će s njim u harmoniji. Trebalo bi vidjeti kako DNK funkcionira kao posrednik u emisiji glasa, svetlosti i informacije.
    A: Što podrazumijevaš pod pulsiranjem univerzuma?
    D: Univerzum također ima svoje pulsiranje i vibraciju. To se emitira galaksijama, zatim preuzima Sunčev sistem, pa Zemlja. Čovjek preuzima kroz glavu koja to onda proslijeđuje u srce koje šalje svuda po tijelu. Sada se to tako događa, ali kako su kodovi u DNK djelomično blokirani, čovek prima samo četvrtinu vibracija.
    A: I ti imaš samo četiri aktivna koda?
    D: Ne. Ja imam gotovo sedamdeset posto aktivnu DNK. Ustvari, nisam jedini. Ima nas već mnogo.
    A: Zašto se ne aktivira kod svakoga?
    D: Zato što taj skok ne napravi svatko. Za one koji s nama ne idu dalje nema smisla to aktivirati. Ako bi bili aktivirani i, kao takvi, otišli u matriks, to bi stvorilo veliku zbrku u segmentu matriksa kojem pripadaju, i u entitetima. Oni moraju ostati u matriksu dok se na
    nekom drugom planetu ne dogodi takav skok, no to za njih imalo posljedice budući da bi za vrijeme jednog života morali riješiti svaku misaono energijsku formu koja bi imala negativan utjecaj, što bi slali u vlastiti segment matriksa.
    A: A, oni koji tu ostaju? Kada će se njihov kod aktivirati u cijelosti?
    D: Čim se dogodi skok. Kodovi se pocinju aktivirati, ali tek će kasnije postići svoj maksimum.
    A: Zašto?
    D: Zato što će planet Zemlja tek poslije skoka biti u redu. Trenutno, Zemlja trpi jer je prepuna nasuprotnih energija.
    A: Odnosno?
    D: Ti znaš da su bitne vibracije ljubav i mržnja, a sve ostale samo su posljedica tih dviju.
    A: Ali, čovek tijekom svojega života prođe sve osjećaje.
    D: Da, ali je došlo vrijeme da odlučimo na kojoj bismo strani željeli biti. Došlo je vrijeme kada doživljavamo ono što emitramo iz sebe jer Zemlja za nas više ništa ne preuzima. Čak štoviše vraća nam ono što smo čitav život doživljavali. Isto tako se događa i s matriksom. U tijeku je cjeloviti proces pročišćenja.
    A: Je li to razlog za mnoge bolesti?
    D: Može biti jedno od objašnjenja.
    A: Kako da se oslobodimo mnoštva negativnih emocija?
    D: Da bismo se oslobodili negativnih osjećaja, moramo naučiti suočiti se s njima, preobraziti ih i predati.
    A: Dobro, u redu. Ali, ako se bojiš psa? U tom slučaju ne možeš ništa napraviti.
    D: Možeš. Treba ih voljeti. Svaku večer razgovaraj s njihovim balonom, odašiljaj misli opraštanja i ljubavi, i pomozi im! Sve to šalji i matriksa, za njihovu vrstu. Isto možeš činiti sa strahom i mržnjom. Sve treba potražiti, osvijestiti i preobraziti u ljubav i svjetlost. Kako bi čovjek primio novu energiju, prvo mora to napraviti.
    A: Je li to neka nova posebna energija?
    D: Ne! To je ženska energija.
    A: Ali, već postoji?
    D: Da, ali nije bila dominantna energija. Čitavo je vrijeme dominirala muška energija. To se sada mijenja - energije na Zemlji trebaju se uravnotežiti kako po intenzitetu tako i po vibraciji. Nastat će neka vrsta uravnoteženja snaga.
    A: Činjenica jest da ako su sile ravnopravne, onda se poništavaju.
    D: I to je dobro jer ravnoteža znači savršenstvo.
    A: Ali, i žene su imale vodeću ulogu u datom trenutku?
    D: Da, ali poslije su došli muškarci, zatim ponovno žene, pa opet muškarci. Bila su četiri slična ciklusa, a sada učazimo u peti. Ustvari, to odgovara određenim događajima.
    A: Kakvim događajima?
    D: Prvo je bio ciklus vatre, zatim zemlje, pa ciklus zraka i, naposljetku, vode.
    A: I, šta je još ostalo?
    D: Preostao je ciklus etera. Sada ulazimo u to. Mislim na eter kao na stanje matriksa, a budući da je u matriksu sve u ravnoteži, tako i tu mora biti u ravnoteži.
    A: Kaži, jesu li ti ciklusi bili planirani?
    D: Sve je isplanirano. U univerzumu sve funkcionira prema određenoj logici stvari. Ništa se ne događa slučajno.
    A: Kakva logika?
    D: To su univerzalni zakoni po kojima funkcionira univerzum, a sve se sastoji od ljubavi.
    A: Kad govoriš o ljubavi, onda misliš na zemaljsku ljubav?
    D: Ljubav koju tu možemo iskusiti, samo je jedan sitan dio ljubavi koji postoji u matriksu u misaono energijskoj formi. I, tu se ne može u potpunosti osvijestiti se u tebi.
    A: Kaži neki primjer.
    D: Ljubav univerzuma je sklad na Zemlji, mir, zadovoljstvo, poštovanje, razumijevanje, pomirenje sa samim sobom. To je mješavina svega toga. Nešto kao koncentrični krugovi.
    A: Hoćemo li još dugo čekati?
    D: Ne, naprotiv! Više se nema što čekati.
    A: Ti misliš da će se ljudi tako brzo odreći starih navika?
    D: Hoće, jer će oni koji ostanu imati nove osobine. Imat će sasvim drugačije stavove. Oni će
    se automatski povezati s novom energijom i informacijama. Zbog toga se njihovo Ja počinje mijenjati i drugačije oblikovati. Sve to dolazi iznutra.
    A: I, kako će to izgledati energijski?
    D: Otvorit će se čakre koje će funkcionirati prema maksimalnim parametrima, i to optimalno. U trenutku kad najviša srednja čakra dostigne svoj maksimum, aktiviraju se i gornje tri čakre. Te se čakre neće prokrenuti tako da slijede jedna drugu nego kad prvi prsten postigne pola svojega maksimuma, onda se aktivira druga, pa kad ta čakradostigne pola, aktivira se i treća. Znači, kad završava drugi prsten, treći je postigao tek pola kapaciteta.
    A: A, treća?
    D: Ta se čakra aktivira i završava automatski. Nema pravila, neki završavaju ranije neki kasnije, sve ovisi o individui. Tek kada su sve tri čakre aktivirane, aktivira se i zlatna lopta kojom raspolažu Inuakiji.
    A: Ali, među ljudima neće biti razlike?
    D: Ne, jer se aktiviranje balona odvija odjednom. Bilo kako bilo, sve ovisi o frekvenciji Zemlje. Znak aktivacije iz matriksa će se pojaviti tek onda kad ljudi i Zemlja budu na istoj frekvenciji.
    A: Ali, ako bude još ljudi koji se nisu aktivirali?
    D: To nije moguće. Moraš razumjeti da se radi samo o energiji. Međutim, prijem energije se mijenja od čovjeka do čovjeka.
    A: Može li to trajati stotinama godina?
    D: Ne, nikako.
    A: Što misliš, koliko dugo će ta asimilacija trajati? Mislim do svojega maksimuma.
    D: Oko tri godine ako mjerimo sadašnjim vremenom.
    A: Uvijek naglašavaš sadašnje, trenutno vreme... Tada će se vrijeme mjeriti drugačije?
    D: Tada više neće biti vremena.
    A: Znači, nećemo više imati vrijeme kao mjernu jedinicu?
    D: Nećemo, jer vrijeme više neće postojati.
    A: Dobro. Ako više neće postojati godine, kako možeš znati koliko imaš godina?
    D: Više nećeš imati starosno doba. Moraš razumjeti da je vrijeme sada samo jedna linija. Kreneš od jedne točke do druge. U univerzumu si, jednostavno, istodobno svugdje. Nije potrebno da nekamo pođeš da bi stigao.
    A: Da, ali prema nečemu se moraš ravnati.
    D: Da, ravnat ćemo se prema otkucajima srca univerzuma.
    A: Rekao si mi da vi brojite obrtaje planeta. Znači, ipak mora postojati neka vremenska jedinica!
    D: Tako je, ali rotacijama planete upravlja puls univerzuma. Inuaku je takav, kao da je srce matriksa. Kako kuca naše srce tako se Inuaku okreće oko svoje osi u ritmu matriksa.
    A: Je li Inuaku srce matriksa?
    D: Jedno od srcâ. Tako kažem kako bi razumjela. Svaki planet koji je obavio skok, postaje neka vrsta srca. Točnije, priključuje se na puls univerzuma i u savršenom je skladu s njim.
    A: Rekao si da pokušamo skok obaviti u tijelu. Zašto?
    D: Zato što to još nitko dosada nije obavio. Budući da je u univerzumu sve pokušaj, eksperiment, došlo je vrijeme da se to napravi.
    A: I, tako je određeno da se to dogodi na Zemlji?
    D: Može se tako reći.
    A: A, na ostalim planetima koje su obavile skok, dogodilo se isto tako?
    D: Ne. Mene su poslali, kao i ostale Inuakije, da vam pojasnimo neke stvari kako bi većini na planetu to uspjelo. Pokušavamo masovno podići svijest. To se može obaviti samo prijenosom poruka.
    A: Misliš na činjenice koje će tek doći?
    D: Ne. Mislim da Zemaljni moraju saznati tko su u stvarnosti, odakle su došli, tko ih vodi i gdje im je mjesto u univerzumu.
    A: Tko smo mi?
    D: (promijenjenim glasom) Ja sam Aghton i došao sam da vam kažem da ste svjetlosna bića. Da ste djeca matriksa, možda, najsavršenija. Da u sebi imate sve elemente matriksa kako na razini frekvencija tako i na razini energije. Vaše više biće, savršenstvo, predstavlja beskraj, pa je zato potrebno da se manifestirate. Vi ste stvoreni iz pulsacije univerzuma, iz daha Stvoritelja i
    iz Božanske volje (nakane). Vi ste njegova deca, raspolažete njegovim sposobnostima, potencijalom i mogućnostima djelovanja. Sada imate mogućnost postati aktivni kako biste svjesno sudjelovali u sustvaranju. Probudite se!

    Dok sam slušala te riječi, primijetila sam da je David pao na ležaljku. Prišla sam, ali ga nisam pomaknula jer mi je, otvarajući oči, rekao:
    Oprosti mi, ali osjetio sam jako strujanje koje mi je prošlo tijelom, pa mi je pozlilo.

    Pružila sam mu čašu vode izbjegavajući da spomenem kako je poslijednje riječi i rečenice rekao
    sasvim drugim glasom. Pogledala sam u njegove plave oči, u oči jednog sedmogodišnjaka i pomislila koliko je tajna univerzuma skriveno iza tih plavih očiju.
    Predlažem da, za danas, tu stanemo, rekla sam završavajući razgovor.


    VI.

    A: Kod prethodnog razgovora prekinuli smo kod poruke. Da li bi ispričao o čemu se radi?
    D: Bih, ali prije nego što budem detaljniji, moram reći neke stvari o Inuaku.
    A: Oprosti!
    D: Dosta davno, možda prije nekih osamstotina tisuća godina - ako računamo u sadašnjim godinama - Inuaku bio planet sličan Zemlji. Bio je naseljen primitivnim bićima koja su samo malo sličila na današnje Inuakije. Nisu bili inteligentni i nisu raspolagali današnjim sposobnostima Inuakija. Vrijedno pažnje bio je sastav tla koje je bilo bogato mineralima i kristalima. Posebno silicijem, vodom i zrakom koji su bili čisti, a zbog čega je postao ciljem galaktičkih osvajača. Na određenom mjestu u nekom trenutku došao je svemirski brod. To je bio jedan mali izviđački svemirski brod sličan onome koji mi danas koristimo za osobne potrebe, a kojim su došla dva vrlo agresivna, ali razvijena bića. Ta su bića proučila tlo, uzela uzorke i otišla. Sa sobom su poveli dva dječaka s Inuaka. Dio stanovništva s kojim su bića bila uspostavila vezu, mislili su da su ih posjetila nadprirodna bića. Mislili su tako zbog svemirskog broda i predmeta koje su na tlu Inuaka bili ostavili. Kad biste sada pogledali te stvari, vidjeli biste da sliče na parabolnu antenu. Međutim, kako je stanovništvo bilo zaostalog znanja, počeli su štovati te predmete. Od tog je susreta prošlo mnogo vremena, otprilike dvije generacije... Nešto nije jasno?
    A: Koliko su Inuakiji u to vrijeme dugo živjeli?
    D: Najstariji na planetu imao je četrdeset pet do pedeset zemaljskih godina.
    A: Je li Inuaku izgledao jednako kao i danas? Mislim na planine, klimu...
    D: Inuaku je u to vrijeme bio izložen vremenskim nepogodama. Puhali su jaki vjetrovi, ali bi kratko trajali. Koliko sam razumio, postojala je zima, i to vrlo hladna. Postojale su planine, brda, doline i pašnjaci, ali drugačiji nego sada.
    A: Je li stanovništvo bilo izloženo opasnostima? Kao, na primjer, mesožderima?
    D: Da. Najveća je opasnost bila u vodi gdje su živjela gigantska bića slična krokodilima, koja su povremeno napuštala vodu i desetkovala stanovništvo. Zato su navikli da žive i spavaju na visokim stijenama ili na drveću. Gradili su kuće od lijana, i tu su boravili noću.
    A: Je su li imali domaće životinje?
    D: Da.
    A: Jesu li ih jeli?
    D: Da.
    A: Jesu li kuhali jela i poznavali vatru?
    D: Da, ali ne na isti način kao sada. Nisu je znali zapaliti šibicama ili upaljačem. Postojala su mjesta u tlu gde bi je dobivali. To je bilo prirodno.
    A: Što su još jeli?
    D: Biljke, ali ih nisu pripremali. Jednostavno bi ih ubrali i pojeli. Nisu imali posude za kuhanje. Oružje je uglavnom bilo od kamena i drveta povezano lijanama.
    A: Što su pili?
    D: Vodu.
    A: Morsku?
    D: Ne. Izvorsku. Moru nisu smjeli prići jer su se bojali, a ni voda nije bila pitka.
    A: Zašto su živeli tako kratko?
    D: Zato što su, najčešće, bili ubijeni ili bi doživjeli nezgodu. Tome su pridonosile i bolesti kao i borbe među plemenima.
    A: Zašto su se borili?
    D: Zbog toga što su živjeli u zatvorenim grupama, poput klanova, pa kad bi se susreli, uvijek je završavalo tučom ili čak borbom.
    A: Jesu li imali vođe?
    D: Poglavar je uvijek bio najstariji među njima. Kada bi umro, vodstvo je preuzimao slijedeći najstariji.
    A: Jesu li živjeli u stabilnim parovima?
    D: Ne. Svatko je bio s kim je želio, ali samo unutar grupe.
    A: Shvaćam!
    D: Kako sam rekao, poslije posjeta onih bića prošle su dvije generacije...
    A: Imam još jedno pitanje. Kako su izgledala ta bića koja su došla iz svemira?
    D: Sličili su današnjim Inuakijima, samo što im je koža bila tamnosmeđa a oči pepeljasto sive. Kad kažem da su sličili, mislim na oblik, no ta su bića duž kičme imala smeđkasto sive bodlje, a koža im je bila gruba. Imali su specifičan miris…
    A: Kakav miris?
    D: Interesantan. Kao da je pomiješan miris miša i sumpora.
    A: A, jesu li ta bića bila dobra?
    D: U početku su bila vrlo dobra. Oni su željeli steći povjerenje stanovnika, jer su stigli u društvo sličnih. Inaukiji nisu primijetili da su to nasljednici onih Inuakija koje su odnijeli sa sobom. Zahvaljujuci tome, susret dvaju vrsta prošao je bez problema. Ti su novi stanovnici pridonijeli razvoju planeta, odnosno, stanovništva. Donijeli su jednostavne, ali i vrlo složene strojeve. Naučili su stanovnike kako se služiti tim strojevima i vatrom. Izabrali su nekolicimu i podučili ih da budu vođe. Naučili su ih kako upravljati narodom. Na čelo su im stavljali tanke prstenove uz objašnjenje da su to antene. Pobili su vodene nemani kako bi omogućili naseljavanje pored vode. Inuakiji, međutim, nisu primijetili da su nasljednici rođeni poslije
    kolonizacije bili drugačiji. Bili su jako slični prastanovnicima, ali mnogo spretniji i s većim sposobnostima.
    A: Zašto?
    D: Zato što su bile pomiješane dvije vrste. Oni su vlastite gene pomiješali s genama Inuakija, i to su ugrađivali u nove generacije koje su osvajale sve više prostora.
    A: Zašto su to radili?
    D: Trebali su sposobne radnike za rukovanje strojevima koje su bili donijeli.
    A: A, šta su u biti tražili?
    D: Zlato, kristale, i druge vrste minerala.
    A: I, što su radili s time?
    D: Većinu su materijala odnosili i uglavnom ga koristili za izgradnju brodova, ali bilo je potrebe i za održavanje vrste.
    A: Tko tu oni bili?
    D: Zvali su se Anunakijima a došli su iz zvjezdanog sustava Drakule.
    A: Je li to genetičko miješanje bilo korisno?
    D: Jest, na neki način vrlo, jer su se Inuakij razvili. Počeli su da razumiju određene stvari, da
    prosuđuju i razvijaju se. Gradili su kuće iznad zemlje i organizrali su se u gradove.
    A: Jesu li se svi promijenili?
    D: Ostali su neki usamljeni klanovi, ali su se Anunakiji s njima obračunali jer su im izgledali vrlo agresivno.
    A: Da li se tom genetičkom manipulacijom produžio životni vijek?
    D: Životni ciklus Inuakija postao je duži, posebno zato što su nestale opasnosti. Nije više bilo ratova ni nasilnih ubojstava. Hrana je postala raznovrsnija budući da su pridošlice naučili stanovnike da obrađuju zemlju. Samo bi se dogodile manje povrede pri radu, ali to je bilo rijetko. Jedini je problem bio što bi ponekad netko od Inuakija nestao. Anunakiji bi rekli da su ga odnijeli na višu razinu, što je bilo neobično. Anunakiji su ulijevali misli o višem biću, bogu, i višim vođama.
    A: Nešto kao vjera?
    D: Da, ali je to bilo neiskreno jer su Inunakiji od predaka naslijedili vjerovanje da su Anunakiji donijeli sustave obrane.
    A: Koliko je dugo trajala kolonizacija?
    D: Otprilike oko trideset tisuća.
    A: Što se dogodilo potom?
    D: Jednom je jedan Inuaki skinuo prsten s glave. U početku bi skidao prsten samo kad ga
    Anunakiji nisu videli. Počeo je to raditi češće, pa je uočio osobine svojih vladara. Čak je počeo osjećati njihov miris i frekvencije. Jednom je primijetio da su pojeli jednog Inuakija.
    A: Kako su ga pojeli?!
    D: Jednostavno. U ritualu.
    A: Kakvom ritualu?
    D: Dve niti su vezali za prsten koji je bio na neki način povezan s jednim velikim kristalom. Bio je okrenut glavom nadolje i jednostavno su mu prerezali vrat. Krv koja je iscurila prikupljena je u jednu posudu i svatko od prisutnih je pio. Žrtvu su zatim rasparčali a meso podijelili među sobom. Ostatak su bacili u more.
    A: Znači da su u biti bili zli?
    D: Jako. Danas znamo mnogo više o njima. To su negativna bića. Sliče na skakavce koji preplave raslinje tako da tamo kuda oni prođu ništa ne ostane. Došli su, kolonizirali nas, klali, pokrali rude i minerale, zaprljali planet i zatim je napustili tražeći neku drugu.
    A: Zašto su to radili?
    D: Zato što je njihov planet već bio iscrpljen i u to vrijeme nenaseljen, a oni su težili da osiguraju održavanje svoje vrste, međutim su im za to trebali kristali. Naime, brodovi su im bili od legura zlata i silicija. Nisu se mogli poklati međusobno, pa su morali tragati za drugim planetima.
    A: Zar su se hranili samo mesom?
    D: Da, jeli su samo meso, ali bi život dopunjavali raznim doživljajima.
    A: Kako to misliš doživljajima?
    D: Skupljali bi ih od žrtava u kristale o kojima sam govorio... U trenutku smrti osećaj straha vrlo je snažan... Oni dodiruju žrtvu u tijeku preminuća kako bi preuzeli vibracije.
    A: Kako to misliš u trenutku smrti?
    D: Energija koja se emitira u trenutku smrti, vrlo je snažna. Jaka je jednako kao i u tijeku rođenja. Anunakiji skupljaju tu energiju i koriste je po potrebi.
    A: Dobro, ali za što je dobra ta energija?
    D: Uz pomoć te energije oni žive. Shvati već jednom: oni ne raspolažu ni sa kakvim pozitivnim doživljajem. Ne poznaju što je to ljubav. Ne znaju je ispoljiti, čak je drže daleko od sebe. Oni su najtamnija bića univerzuma. Nemaju grižnju savjesti i ne osjećaju krivnju. Nemaju osjećaj za zlo i jedini im je cilj opstanak vrste.
    A: Jesu li još uvijek na Inuaku?
    D: Nisu. Davno su napustili planet. Ukupno su tu živjeli oko dvije stotine tisuća godina.
    A: Čini mi se da si rekao trideset tisuća.
    D: Trideset tisuća godina su držali planet u ropstvu, tako reći. Puno je točnije reći da su se
    Inuakiji pobunili nakon trideset tisuća godina. Bili su to grubi susreti s velikim gubitcima na obje strane. Situacija je izgledala nerješivo i Anunakiji su poslije izvjesnog vremena odlučili da odu. No, to je, ustvari, bila prijevara jer su oni samo odigrali da odlaze. Uz pomoć nekoliko vjernih Inuakija izgradili su podzemne baze gdje su se povukli, i tu su živjeli gotovo dvije stotine tisuća godina. Odatle su upravljali planetom nastavljajući na isti način.
    A: A, Inuakiji to nisu primijetili?
    D: Nisu. Čak su za vođe planeta bili postavljeni oni Inuakiji koji su im bili vjerni. Igrali su dvostruku igru služeći Anunakijima.
    A: U redu, ali su u nekom trenutku izumrli ...
    D: Jesu, međutim su moć vladanja ostavili svojim nasljednicima koji su za to bili posebno obučeni.
    A: Znači li to da su na Inuaku bile palaće slične kraljevskim palačama na Zemalji?
    D: Naravno! To je jedna od glavnih forma u maktriksu.
    A: Pa, kako smo mi svi to mogli izabrati?
    D: U nekom trenutku to je bilo zajednički prihvaćeno! Ako prihvatiš jednu stvar, a tome se
    priključe i drugi, onda se povezuješ sa segmentom matriksa koji stvoren i omogućuje da se ta misao ostvari.
    A: Što ste napravili da odu?
    D: To se dogodilo tek nakon što su mnogo generacija stavili u poziciju sluga. U određenom trenutku povijesti Inuakiji su promijenili frekvenciju. Nova razina energije nije dopustila Anunakijima da žive na svojim područjima. Jednostavno, više nisu mogli opstati, pa su sami napustili planet.
    A: I kamo su otišli?
    D: Prema drugim planetima. Tražili su takve planete koje odgovaraju uvjetima života kakve trebaju - zrak, minerali itd…
    A: Ali, Inuakijima su ostali njihovi strojevi?
    D: U izgradnji trenutno sudjeluje njihov DNK. Poslije skoka, bilo je potrebno još tisuću godina da se oslobodimo negativnih utjecaja. Mislim na sve.
    A: Ali, koliko sam razumjela, utjecaji su odavno pozitivni.
    D: Da. To znači da se bilo tko može promijeniti. Samo to treba htjeti.
    A: Ali, Inuakiji su još prije skoka došli do toga tko su oni ustvari?
    D: Samo neki, jer je sve bilo tako organizirano da stvarnost ostane nevidljiva. Inuakije su vodili njihove sluge. Oni koji bi iskazivali sumnje, umrli bi ili bili podvrgnuti specijalnom tretmanu kojim im je bila slomljena volja i svaki otpor. Struktura društva bila je tako zamišljena da nitko nije mogao ništa učiniti.
    A: No, današnji su se Inuakiji, kao vrsta, razvili zahvaljujući genetičkoj manipulaciji Anunakija, i njima mogu zahvaliti što su tu gdje jesu.
    D: Da. Kao vrsta, oni su se razvili zahvaljujući genetičkom utjecaju Anunakija.
    A: Znači li to da su Anunakiji kao vrsta razvijeniji?
    D: Da. U mnogo čemu su bili razvijeniji. Ponajprije, bili su na višem nivou inteligencije, zatim su znali telepatski komunicirati, razumjeli su se i u daljinske komunikacije, u kontrolu misli i što je još važno, raspolagali su vrlo razvijenom tehnologijom.
    A: Može li se reći da su bili, danas bismo rekli, "paranormalni"?
    D: Da.
    A: Međutim, križanjem nisu sve te osobine prenesene na Inuakije?
    D: Nisu. Inunakiji su bili trovani odgovarajućim tvarima koje su oni stavljali u vodu, tlo i zrak.
    A: Kakve tvari?
    D: Takve tvari kojima su spriječavali pristup tim informacijama. Te su se kvalitete mogle ispoljiti samo poslije skoka.
    A: Razumijem, no istina je da su Inuakiji postali tako razvijeni zahvaljujući Anunakijima.
    D: Da.
    A: Da nije bilo njih, Inuakiji nikada ne bi bili to što su sada.
    D: Naravno.
    A: Znači li to da je kolonizacija na neki način bila unaprijed isplanirana kako bi se planet razvio?
    D: Da. I oni moraju biti za nešto korisni, jer u univerzumu ne postoji ništa što je beskorisno.
    A: Predstavljaju li ti Anunakiji neku staru vrstu?
    D: Oni pripadaju jednom od prvih entiteta.
    A: Oni su također došli iz matriksa?
    D: Sve je nastalo iz matriksa i sve se tamo vraća.
    A: A, oni imaju svoje mjesto, odgovarajući segment matriksa? Ako su oni genetički modificirali stanovništvo Inuaka, onda se vraćaju u segment matriksa Anunakija?
    D: Ne. Oni ostaju u segmentu matriksa koji pripada Inuakijima.
    A: A, oni Inuakiji koji su ubijeni prije potpune genetičke manipulacije?
    D: I oni su stigli u segment matriksa Inuakija odakle su se reinkarnirali, i preuzeli DNK Anunakija.
    A: To znači da ne možeš izaći iz segmenta matriksa kojem pripadaš bez obzira koliko si razvijen?
    D: Tako je. Svi zajedno ili nitko.
    A: A, što je s našim svetima za koje kažu da su otišli Bogu?
    D: Otišli su matriksu segmenta planeta Zemlje odakle se reinkarniraju ako je tako određeno ili ostaju tamo kao vodiči. To se narocito događa s onima koji su naučili sve svoje lekcije i svojim delima su to potvrdili.
    A: Znači, bez obzira koliko si razvijen, samo zajedno s drugima možeš prijeći u neki drugi segment?
    D: Da. Jer mi smo svi zajedno. Mi i naš planet. Samo se zajedno možemo razvijati.
    A: A, što ako se većina razija, a neki ne? Što se događa s njima?
    D: Ako uzmemo konkretno Zemlju, koja je spremna za velike promjene, onda situacija može biti malo drugačija. Ne događa se često da jedan planet učini skok. Potrebno je nekoliko tisuća godina pripreme. Tijekom tog dugog vremena ljudi dolaze i reinkarniraju se, primaju različite vibracije prelazeći cjelokupan planet i njegova emotivna stanja, svakako. Pretpostavimo da smo mi, na nivou matriksa, spremni. Oni koji ne odgovaraju budu vraćeni u matriks gdje ostaju sve dok se skok ne ostvari i bude stabilan. Onda će se odlučiti tko će dobiti šansu da se vrati na Zemlju. Ostali će biti odstranjeni iz segmenta i otići će u posebno za njih stvoren segment. Tu će biti duše iz razlicitih segmenata, ali kompatibilne. Sjediniti će se i stvorit će novu jedinicu matriksa.
    A: Odnosno, oni počinju iz početka?
    D: Na nekom novom planetu počinju iz početka.
    A: Kao na ovom zaboravljajuči da su bili živi?
    D: Naravno. Kao što sam rekao to je zakon.
    A: Znači, oni koji se ne podrede većini - napustit će nas!
    D: Možu biti i tako da se ne podrede manjini.
    A: Odnosno?
    D: Planet radi skok. Ljudi isto to moraju učiniti. To će se sigurno dogoditi. Budite sigurni
    da će tako biti. Oni koji nisu spremni automatski će biti stavljeni van segmenta.
    A: Ali, ti si rekao da većina odlučuje!
    D: Sada smo, međutim, suočeni s posebnim slučajem koji se rijetko događa. Zato se čitav planet prati s pozornošću jer po prvi put u povijesti univerzuma ??? pokušavaju sačuvati fizičko tijelo.
    A: Zar Inuakiji nisu zadržali svoje tijelo?
    D: Da, ali samo kao formu, međutim nisu zadržali strukturu, gustoću, samo se glava modificirala. Sad su drugačiji nego što su bili na početku bez obzira što su zadržali izgled.
    A: Mi ćemo ostati isti?
    D: Da, to žele.
    A: Ako ne uspije?
    D: To nitko ne zna, osim Boga. Ako ne uspije, onda to znači da je tako trebalo da bude.
    A: Ako ne uspije, što će se dogoditi sa Zemljom?
    D: Neće više postojati. Isto kao i Sunčev sustav, ali ne vjerujem da neće uspjeti jer su se i planeti počeli prilagođavati našem Sunčevom sustavu. Planeti se, kao i Sunce jednako pripremaju. Bilo bi to nepotrebno gubljenje energije, što matriks sigurno ne bi dopustio. Razmisli samo, planet je imao milijune godina da se pripremi. Zašto bi se toliko energije potrošilo uzalud, da sve propadne? U univerzumu sve ima svoju logiku, ništa se ne može izgubiti.
    A: Da, ali postoji mala šansa da ispadne ne-željeno.
    D: Za to uvijek postoji mogućnost, ali mislim da će se sve desiti kako treba.
    A: Nadajmo se!
    D: Želio bih da stanemo. Sljedeći put hoću da govorim o Zemlji.



    VII.

    A: Rekao si da danas želiš govoriti o Zemlji.
    D: Da. Želio bih reći da sve ono što se dogodilo na Inuaku, mislim na kolonizaciju, dogodilo se desilo i sa Zemljom.
    A: Tko je nas kolonizirao?
    D: Isto tako Anunakiji. Prije otprilike pet stotina tisuća zemaljskih godina spustio se jedan brod koji je uzeo uzorke vode i minerala, i otišao da se kasnije vrati u društvu drugih brodova. Tu su se naselili. Cilj je bio isti kao na Inuaku. Eksploatacija mineralnih bogatstava. Kad su se vratili, doveli su Inuakije s planeta Inuaku zato što im je bilo previše naporno da nauče stanovništvo da rade razvijenim strojevima. Postavili su Inuakije da rade, međutim se ustanovilo da im snaga nije dovoljna, dapače, izazvali su pobunu. To je potaknulo Inuakije da natjeraju ljude na rad. Međutim, ustanovilo se da nisu dovoljno razvijeni da drže korak u radu sa Inuakijima. Samo ih je to bunilo. Tako je došlo do genetičke manipulacije ljudima, samo što DNK gene nisu uzeli neposredno od sebe, nego od Inuakija.
    A: Hoćeš reći da smo mi rod?
    D: Da.
    A: Odnosno, da mi raspolažemo vašim DNK?
    D: Da. Zahvaljujući nama postojite kao vrsta. Genetičko stanje ondašnje Zemlje pomiješano je s našim genetičkim stanjem i tako je stvorena današnja ljudska rasa.
    A: Zašto ne sličimo na vas?
    D: Anunakiji uvijek zadržavaju vanjsku formu jer se prilagođava porijeklu okoline. Fizički izgled u potpunosti odgovara planetu.
    A: Postoji jedna znanstvena teorija prema kojoj je u nekom vremenskom periodu došlo do naglog preobražaja u ljudskoj DNK. Možda i na planetarnom nivou imamo zajedničkog pretka koji je prije 180 do 300.000 godina živio u Africi.
    D: Tako je. Prva genetička manipulacija bila je u to vrijeme.
    A: Prva?
    D: Da. Zato što su prije otprilike 40.000 godina Anunakiji dodali vlastiti genetički kod na DNK.
    A: Ali, zašto?
    D: Zato što se došlo do momenta u kjoem su ljudi počeli shvaćati tko su oni, ustvari. Pomislili su da, ako se ljudi svojom građom približe Anunakima, da će ih onda lakše prihvatiti.
    A: Dakle, mi smo mješavina Inuakija, Anunakija i primitivnih ljudskih bića? Njihova kombinacija DNK?
    D: Da.
    A: Ako dobro razumijem, više smo Anunakiji nego nešto drugo.
    D: Ne, zato što druga modifikacija nije uspjela sa cjelokupnim stanovništvom,, pa je došlo do mješavine s onima koji su DNK dobili neposredno od Anunakija, i ostalih koji su raspolagali samo sa DNK Inuakija. Postoje čiste krvne linije koje su očuvale čistu krvnu liniju Anunakija.
    A: Dosad smo, valjda, podjednaki, zar ne?
    D: Ne. Jer se i dan danas primjenjuju ista pravila. Još uvijek postoje čiste krvne linije.
    A: Želiš reći da postoje takve porodice koje poštuju svoje porijeklo i ne prihvaćaju miješanje krvi?
    D: Da.
    A: A, što se dogodilo s Anunakijima kad su otišli?
    D: Oni nisu otišli, samo su se povukli. Oni su tu, među nama.
    A: Čula sam o toj teoriji, ali ne znam u što da vjerujem?
    D: Ja ne želim nikoga ni u što uvjeravati. Samo želim reći da su oni ti koji nas vode. Istina je da upravljaju iz senke, ali oni su gospodari svijeta.
    A: Kaži mi sliče li ti Anunakiji na guštere, samo hodaju na dvije noge?
    D: Da.
    A: Postoje i priče prema kojima oni nisu toplokrvna bića?
    D: Nazovi to kako želiš, ali ti su Anunakiji izravni potomci.
    A: Poznajem tu teoriju, ali meni je potpuno neprihvatljiva. Nitko to nije vidio i to ne može dokazati. Točno...
    D: Da. Potpuno točno znamo, poznajemo ih, čak i vlade rade za njih. Mi smo samo mali dio njih.
    A: Prema tome, samo mali dio nas je od njih.
    D: Ne. U glavi postoji nešto što je odgovorno za negativne misli i agresivnost.
    A: Da li bi nam rekao kako ti vidiš njihovo vođstvo?
    D: Prije otprilike 6500 godina, zbog masovnih pobuna, Anunakiji su odlučili da se povuku, ali ne u bukvalnom smislu nego samo da upravljaju iz sjene. Zato su oni tu stvorili nekoliko tajnih društava i u glavnim crtama su definisali postojeće vjere. Obučili su svećenike i postavili
    ih da im služe. Postavili su nekoliko dogma i poluistina, u čemu su bili prilično uspješni budući su mase ljudi počele poštivati ih i slušati.
    A: U prošlosti su stvarno postojale ljudske žrtve. Ali ritualna ubojstva su radili u čast bogova.
    D: Da. To su bili isti bogovi. Ta se ritualna ubojstva i danas prakticiraju. Trebaš razumjeti da oni ovise od tih stvari, jer za za njih znači hranu. Jedna od tajnih organizacija ima za zadatak da ta učenja širi. Te se okultne organizacije danas mogu naći na svim razinama. Aktivni su i oni i društva.
    A: Kako to rade?
    D: Oni su u strukturama vlasti, u strukturama administracije, u upravama poduzeća bankarskog sustava, u vojsci, policiji, u zakonodavstvu, u školama, medijima. Oni su prisutni posvuda zahvaljujući onim ljudima koji im služe, koje su obučili i koji, zatim, nadalje obučavaju druge itd. Oni su ti koji trenutno sada vode svet.
    A: Dobro, ali kako im je to uspjelo?
    D: Oni predstavljaju jednu staru rasu. Njihovo je znanje iskonsko i vrlo razvijenoe. Mrze materiju, poznaju sve zakone univerzuma i sve njegove aspekte. Dobri su astrolozi. Mogu da utječu na ljudski um, na vremenske prilike, na energiju, duševni mir, jednom rječju bilo kada i bilo šta mogu da urade. Iskoristili su vjeru da je interpretiraju za vlastite interese. Ugradili su pogrešna i neprirodna učenja u ljude. Uvjerili su ljude da je astrologija praktično sotonsko znanje. U ljudima su stvorili dojam da su snovi porjeklom od đavla. Međutim, đavao kako smo ga mi zamislili, kao takav uopće ne postoji. Snovi su, ustvari, vrata između univerzuma i matriksa. Na svim značajnim mjestima širom planeta, koja zrače potencijalnu energiju, izgradili su razne spomenike ili neke objekte kako bi eliminirali pozitivna zračenja. Ni na koji način nisu željeli poremetiti zaglupljivanje čovječanstva.
    A: Ali ipak, kako su postali vođe?
    D: Pomoću vjere koja je jednom elastičnom dogmom i programom imala za cilj prekid intuicije. Uz pomoć politike, a posebno preko bankarskog sistema. Oni su, ustvari, naš novac. Oni nam daju da jedemo, daju nam toplinu, stanove, škole, slobodu, zdravstveno osiguranje. Oni osiguravaju apsolutno sve. Kraljevske porodice njihovi su izravni krvni nasljednici. U krvi naših predsjednika teče njihova krv. Svatko tko god je na poziciji u nekakvoj je vezi s njima i s tim tajnim organizacijama.
    A: Jesu li kraljevske porodice i razni predsjednici toga svjesni?
    D: Da. Oni poznaju svoje porijeklo, poštuju to i suglasni su s odlukama organizacije. Oni s nama manipuliraju, upravljaju nas i usmjeravaju naš život, jer se mi, u biti, rađamo, živimo i umiremo za njih.
    A: Ali, postoje i neki duhovni pokreti koji za to već znaju i o tome nam govore.
    D: Da, tako je, ali mnoge među njima baš oni podržavaju upravo radi toda da nam informacije budu dostupne, ali iskrivljene.
    A: To znači da se radi o đavoljem krugu? Što god da radimo ostajemo robovi?
    D: Ne. Mi moramo slušati vlastitu dušu. Prvenstveno to. Nitko ne stoji iznad stvaranja, svi
    smo mi podjednaki i isti tako da nitko nema pravo da nam kaže kako da mislimo, u što da vjerujemo i što da učimo.
    A: Ipak, znanost je korisna! Preko nje smo naučili neke stvari i razvijali se.
    D: Znanost je, također, pod njihovom kontrolom, a u novije vrijeme preuzela je ulogu vjere.
    Suvremena znanost nema što tražiti u matriksu. To je inducirana znanost koja je svorena zato da nas zbunjuje, a to nema nikakve veze sa stvarnošću. Na jednoj točki razvoja čovječanstva pojavile su se sumnje u vjeru i njihove dogme. Anunakiji su tada morali naći načina kako riješiti taj problem. Kako da nastave vladati, kako nastaviti ugrađivati znanje zaglupljivanjem, i tako se javila znanost.
    A: Ali, čega su se bojali?
    D: Bojali su se da se čovjek ne probudi i da ne počne shvaćati da postoji nešto i iznad tijela, da je dio jedinstvenog postojanja. Da je slobodan i beskrajan jednako kao i samo stvaranje.
    A: Ali, kada čovjek to shvati, što će se dogoditi? Ništa.
    D: Čovječanstvo će ih poraziti i protjerati. Njihov problem je u tome da nemaju više gde ići. Njihov planet je mrtav, a ostali su planeti za njih nedostupni. Došli su do točke u matriksu na kojoj ih matriks mijenja kao vrstu - prvo ih ukine i zatim preobrazi. Oni to ne žele jer se boje.
    A: Još uvijek ne razumijem kako mogu bilo što raditi! Kako ih se ne može otkriti?
    D: Zato jer oni upravljaju svime. Tko ih u tom slučaju može otkriti? Bilo tko da ih otkrije i pokuša nešto reći, odmah ga proglase šarlatanom, budalom ili luđakom, da želi zlo i tako ga odmah obilježe. Vođe iz sjene ugradili su u nas savršene programe za manipulaciju i za upravljanje osjećajima. Kažu nam kako trebamo razmišljati, u što da vjerujemo, kako treba reagirati, što jesti i piti, što slušati. Bez izuzetka, sve je programirano. Sve je sračunato i provedeno. Ništa nisu zaboravili. Razmisli, kad znanstvenik otkrije nešto što im ne odgovara, odmah njih stotinu skoči da to opovrgnu, ali ako se otkrije nešto što im odgovara, onda se odmah nađu stotine "znanstvenika" da to podrže. Međutim, još uvijek postoje ljudi koje oni ne mogu u sve to uvjeriti, koji još uvijek vjeruju u dobro i smiju to iskazati. Takve ljude oni ili izoliraju ili ismijavaju, obilježe ih ili uklanjaju nesretnim slučajem, iznenadnom smrću, ili ih uklone "samoubojstvom". Sve su sračunali do najsitnijih detalja i pomno nadziru da se ne dogodi ništa nepredviđeno.
    A: Dobro, ali ako bi postojao veći broj ljudi koji slično razmišlja, onda ne bi mogli raditi kako hoće. Ne mogu ubiti cjelokupno čovječanstvo! Valjda postoje takvi ljudi koji poznaju sustav i smiju slobodno reći istinu.
    D: Oni koji su u sistemu poznaju istinu do tančina a one koji bi je hteli iznijeti, njih uklanjaju. Znači, ti ljudi ne predstavaljaju opasnost, a što se tiče mase ... stvari stoje drugačije. Mi smo kontrolirani kemijskim sredstvima i na mentalnom nivou i tako mogu upravljati nama.
    A: Kemijskim sredstvima?
    D: Da. Sve što kupujete - hrana ili piće, lijekovi, voda kojom se umivamo, apsolutno sve je programirano.
    A: Hoćeš li detaljnije objasniti?
    D: Svako kemijsko sredstvo koje se dodaje hrani ili vodi, sredstva za konzerviranje, razni dodaci, lijekovi, specijalno su razvijeni da bi ljudi reagirali na određene stimulacije ili ne, ovisno od toga što treba.
    A: Ali, lijekovi spašavaju tolike živote!
    D: Da, poneki. Dok su drugi isključivo zato razvijeni da se ljude udalji od prvobitnog izvora.
    A: Valjda. Ali, jako je teško povući granicu što da radimo s antibioticima, kako biti bez cjepiva ... ?
    D: Cjepivo je najveća prijevara. Napada imuno sistem. Ja sam se jako loše osjećao poslije posljednjeg cijepljenja na koji sam bio prisiljen. Jasno sam vidio kako su u moj organizam unijeli mikrobe i kako su oni napali moje čakre destabilizirajući ih, da bi zatim čitavo moje tijelo reagiralo, drhtalo. Cjepivo je negativno utjecalo na sistem s unutarnjim lučenjem i na sve žlijezde.
    A: Da, ali lijekovi deluju i povoljno!
    D: Da, ali možemo živjeti i bez njih. Lijekovi, ustvari, više štete nego što pomažu. Bolest je samo jedan znak, opomena, da nešto loše radimo. Možda tamo gde ne valja zrak, ako je zagađen, hrana ti ne odgovara ili su ti možda loše misli i pogrešni osjećaji. Umjesto da uzme pilule, čovjek bi morao razmotriti te činjenice. Pilule, kako ih ja vidim, ne čine ništa drugo nego prigušuju simptome, ali ne prodiru do suštine, do uzroka. U trenutku kad progutaš tabletu, ona se u organizmu raspadne i pretvara u energiju. Ta se energija razlikuje od prirodne i ovisi o sastavnim dijelovima tablete. Čim dospije u organizam, podešava izlučevine u organizmu, povećava ih ili smanjuje. Organizam bi to mnogo točnije regulirao kad bi se uklonili uzroci bolesti.
    A: Vjerojatno, ali otkriće protuotrova bilo je fantasticno.
    D: Da, ali ustvari na taj se način upravlja organizmom. Što više antibiotika popijemo to se organizam više brani, podešava sebe, i dođe do točke kad više ne odgovara. Bakterije i virusi su
    dio našeg života jednako kao i planeta jer smo od početka mi bili zajedno s njima. Moramo ih prihvatiti. Ustvari, naš organizam to poznaje. Zna da je sve izračunato.
    A: Gdje su sada Anunakiji za koje tvrdiš da nama upravljaju?
    D: Žive zajedno s nama. Skriveni su od našeg pogleda isto kao i od povremenih osjećaja. Možemo reći da oni žive u jednoj drugoj dimenziji, ali sada su tu, među nama. Oni su aktivni sudionici našeg života. Među nama su i svakodnevno se s njima susrećemo. Mi, međutim, nismo sudionici u njihovom životu.
    A: Ali, konkretno, gdje su oni?
    D: Oni imaju ogromne podzemne baze, takoreći, gradove. Ondje žive, ali se zadržavaju i na
    površini zemlje. Žive među nama i mi se srećemo s njima, ali ih ne prepoznajemo.
    A: Odnosno, ne vidimo ih?
    D: Ne, oni nisu nevidljivi, ali imaju energetsko polje oko sebe uz čiju pomoć imaju izgled kakav god požele. To je razlog zbog čega su, za nas, neprepoznatljivi.
    A: Kako se brane?
    D: Umom.
    A: Ne koriste strojeve jer im je snaga uma mnogo viša od ljudske?
    D: Njima je to na neki način igra. Oni nam prikazuju sliku, neku vrstu projekcije, i to bez naprezanja.
    A: I, tako među nama slobodno saobraćaju?
    D: Ne samo da saobraćaju nego nas i vode, dapače, možda i žive s nama u istom domaćinstvu. Neki puta su nam šefovi ili čak životni partneri, prijatelji ...
    A: Dakle, možeš se vjenčati s jednim Anunakijem a da to ne znaš?
    D: Moguće je, ali je obično to isključeno jer se oni ne miješaju van svoje vrste.
    A: Čak ni s nositeljima njihovog DNK?
    D: Samo u određenim slučajevima kada odluče da je potrebno osvježiti krvnu liniju. Onda prihvaćaju osobe izvan njihove vrste, ali su tu vrlo pažljivi. tek nakon temeljitih ispitivanja.
    A: Kakvih ispitivanja?
    D: Genealoških, osobnih, astroloških karakteristika, kao i mnogih drugih ...
    A: Astrološke karakteristike?
    D: Da, i to prvenstveno. Znaju da utjecaj planeta ima vrlo važnu ulogu u ličnosti osobe. Inače, astrologija je najstarija nauka. U njoj je skriveno i skupljeno sve znanje univerzuma.
    A: Nisam znala da je tako važna.
    D: Ni ne smijemo znati. Za astrologe su rekli da su čarobnjaci, da su porijeklom od đavola. Međutim, kako nas ta etiketiranja više ne diraju, onda su rekli da je to samo gubljenje vremena.
    A: Zašto?
    D: Zato što se uz pomoć astrologije možeš usuglasiti s univerzumom, a biti u suglasju s nebeskim tijelima znači biti u suglasnosti sa stvaranjem. Na podsvjesnoj razini, na sve nas utječu Sunce, Mjesec i svi planeti. Zemlja je ogroman magnet koji, okrećući se oko svoje osi, stvara magnetsko polje. To magnetsko polje ima važnu ulogu i utjecaj na život na zemlji. Postoje kozmički ciklusi, pulsiranje Sunca, elektromagnetske pojave, magnetski vetrovi. Ljudi bi trebali obratiti pozornost na takve stvari. Postoje razni ciklusi: za žetvu žita, berbu grožđa, za određene radove u određeno vrijeme, za rađanje djece, odnosno, kada sve to nije dobro raditi. Postoje kobni ciklusi. Sve ima svoj smisao. Ništa se ne događa slučajno.
    A: Ali, ne razumijem. Zašto bi to skrivali? I njima bi to bilo korisno.
    D: Ne, ne bi bilo korisno jer bi onda ljudi shvatili smisao života. A, kad bi ljudi živjeli svjesno, onda bi i ljudima bile dostupne neiscrpne rezerve matriksa. Izliječili bi se koristeći kozmičke energije. Obrađivali bi zemlju u najoptimalnije vrijeme, i to bi dovelo do obilnog uroda, do bogatstva. Ne bi se koristili pesticidi jer bi bilo lakše uništavati štetočine nekim biljkama ubranim u skladu s ciklusima Mjeseca. Kad bi pratili nebeska tijela, djeca bi bila zdravija, sposobnija za život, bila bi bolja. Na svijet bi došla s različitim zadacima, ali i sa sličnijim i zdravijim tijelima.
    A: Kako se mogu otjerati štetočine raznim biljkama?
    D: Da, moguće je. Tako da određene vrste sadiš između korisnih biljaka kao što je povrće i žitarice, ili da ih zaljevaš otopinom određenih biljaka. Razumnije je bilju posaditi nego uništavati.
    A: Reci jedan primjer takve biljke.
    D: Neven ili kadifa. Štiti gredice sa povrćem, dapače, i maline i jagode od štetočina. Rekao sam baki koja u početku nije htjela vjerovati, ali se kasnije uvjerila da sam bio u pravu. Nisu imali više problema s jagodama.
    A: A, šta to radi neven? Kako utječe na štetočine?
    D: Izdvaja supstanciju koja tjera štetočine, te jednu posebnu energiju koja štiti biljke na način na je u odnosu s energijskim poljem štetočine i prisiljava ga da napusti to mjesto. Ustvari, neven tako štiti sebe, ali je koristan i okolnim biljkama.
    A: Ima li mnogo takvih biljaka i cvijeća?
    D: Ima. U biti, sve su biljke za nešto korisne. Ništa nije suvišno. Dapače, ljudi se mogu liječiti sami. Međutim, potrebno je uzeti u obzir dva činitelja: astralni period u kojem treba biljku ubrati, i osobu koja je bere.
    A: I to ima utjecaja?
    D: Ima, jer određeni vremenski periodi imaju maksimalnu utjecajnu vrijednost, a vrlo je bitno duševno stanje onoga tko bere biljke zato što ta osoba prva na biljku stavlja svoje ruke, pa time preuzima ili mijenja energijsko stanje.
    A: Nisam znala!
    D: Osoba koja bere mora biti zdrava, mirna i uravnotežena. To je vrlo bitno.
    A: Tako je. Ali, te su stvari nepoznate.
    D: Biljke su, također, živa bića. Čarobne su, dobre, i tu su zato da nam pomognu. Nažalost, mi ih siječemo, uništavamo i ubijamo. … da bismo ih zatim bacili, kao i borove. Kad bi čula kako drveće vrišti kada ga sijeku! Uzalud! Nitko ne čuje!
    A: Ali, rekao si da ti se sviđa Božić!
    D: Da. Jako mi se sviđa, ali kao doživljaj, osjećaj, frekvencija. Nasreću, moja je majka još ranije kupila umjetni bor. Jako lijep, to je svakako važno. Ne vjerujem da bih kod kuće mogao biti s jednim mrtvim drvom i još se tome veseliti! Ljudi su, inače, sposobni uništiti planetu i tome se još radovati!
    A: Odnosno?
    D: Odnosno, mi planet ubijamo. Crpimo njegove rezerve i pritom smo još zadovoljni.

    A: U redu, onda ćemo prestati.

    Nakon što je David otišao, nekoliko minuta samo sam sjedela i razmišljala. Pokušavala sam razumjeti informacije. Sjećam se da sam u knjizi Davida Ickea Najveća tajna čitala kako su prevedene glinene pločice iz staroga Sumera, otkrivene 1850. oko 400 kilometara od Bagdada. Pismo je pročitao Zecharia Sitchin, poznati znanstvenik, historičar, lingvist i pisac. On tvrdi da pločice sadrže podatke o jednoj višoj vrsti koja se, prema pločici, naziva AN:UNNAK:KI što znači oni koji su došli s neba, a došli su s planete koju su zvali Nibiru.
    Sitchin tvrdi da taj planet ima putanju od 3600 godina koja počinje između Jupitera i Marsa, i proteže se dalje od Plutona, daleko u svemir. Glinene pločice nevjerojatnom točnošću prikazuju naš Sunčev sistam s planetima i točnim podacima o njihovoj veličini i putanji. Sitchin kaže da su Anunakiji stigli prije 450.000 godina na Zemlju u potrazi za zlatom. Sletjeli su negdje na području današnje Afrike kako bi iskorištavali podzemna bogatstva. U početku su u rudnicima radili samo Anunakiji, ali su se pobunili, pa je elita donijela odluku da stvori hibridnu vrstu sposobnu za rad. Pokušavali su u više navrata, ali su se, naposljetku, odlučili za čovjeka današnje forme. Glinene pločice, nadalje, opisuju kako su zasnovane genealoške linije koje su, u njihovo ime, upravljale. Sitchin je čak ispričao kako su stvorena kraljevstva. Treba spomenuti da znanost o razvoju ljudske rase tvrdi da je naša rasa otprilike prije 200.000 godina prošla kroz fazu usavršavanja. Homo erectus je odjednom postao homo sapiens koji je dobio novi impuls. [Možda treba razmisliti o izjavi princeze Diane koja je, kako navodi David Icke, rekla jednoj prijateljici da engleska kraljevska porodica potječe od stranaca koji su kao gmazovi, dapače, imaju svoj svemirski brod. Zanimljivo je primijetiti crte lica sadašnjeg šefa EU. Izgleda kao jedan od bogova s glinenih pločica!]
    Koji su bili razlozi tih razvojnih perioda, nitko ne zna i nije moguće objasniti zašto i kako su se dogodila. Dapače, znanstvena istraživanja potvrđuju da svi imamo porijeklo od jedne pramajke koja je živjela u Africi prije 140.000 do 300.000 godina.



    VIII.

    A: Stali smo na temi uništavanja planeta. Što si nam htio reći?
    D: Razmisli što bi se dogodilo kad bi mikrobi, koji žive u našem tijelu, uzeli kap naše krvi i koristili je u svojim automobilima. Kad bi uzeli komadić naše kosti pa to s ponosom stavili na svoju ruku ili nam odrezali malo kose kako bi je poklonili u posjetu, da bi je zatim bacili. To mi, otprilike, radimo sada Zemlji. Mučimo je, sakatimo, sjeckamo, gnjavimo a sve u ime znanosti, razvoja, dobrobiti. To smo preuzeli od Anunakija - upropaštavanje i uništavanje Zemlje radi bogatstva od mineralna. To smo jako dobro naučili.
    A: Ali, ako ih ne bismo koristili, šta bismo radili? Čime bismo vršili transport, grijali se, što bismo jeli?
    D: To se sve može učini umom, jednostavno, našom voljom.
    A: U redu, ali nas niko tome nije učio. Zašto se to ne uči u školama?
    D: Zato što su i škole pod kontrolom istog izvora. Okultne su organizacije imale cilj da destabiliziraju školski ssustav, što su uspješno i učinile. Učenje se temelji na racionalnom i logičnom umu i razmišljanju. Podaci su raspoređeni na način da se uništi svaki trag intuiciji ili pristup matriksu. Učitelji svojim naputcima djecu pretvaraju u robote kojima je zabranjeno ispoljavanje slobodne volje. Čak i roditelji u tome sudjeluju. Koliko si puta čula od odraslih moraš učiš, moraš paziti na profesora! ako to kaže knjiga onda je to točno... Ja nikad nisam umirao od dosade u školi! … Zahvaljujući učenju, postao sam to što jesam... To su slogani kojima vi, odrasli, napadate nas, djecu. Što misliš zašto današnja djeca nemaju interes, zašto se smrtno dosađuju u vrtićima i ne žele tamo ići? Zašto djeca moraju učiti nešto za što znaju da nije istina?
    A: Dobro, ali ne možemo ostati kod kuće jer bismo u tom slučaju bili nepismeni!
    D: Nije potrebno ostati kod kuće. Vi biste, odrasli trebali, jednostavno, promijenite sustav. Treba to htjeti, pa će se onda sigurno i dogoditi.
    A: Nemoj reći da nema korisnih predmeta ... kao što je povijst, biologija.
    D: Bili bi korisni kad bi informacije bile istinite. Što sam ja naučio u školi? Njihovu istinu! Što ste Vi nauč? Njihovu istinu! Što sada Vi radite? Radite za njih! Što ćemo postati i mi, djeca, ako se stvari ne promijene? Njihovi radnici! To je magični krug iz kojeg mi, djeca, ne možemo izaće. Uzalud mi osjećamo da nije dobro to što učimo jer, zbog vas, starijih, ne možemo istupiti. Vi ste ti koji to prihvaćate, gutate te priče, i to zbog toga što ste lijeni i komotni. Zato što vas je strah ili, jednostavno, zato što ste zadovoljni svojim životom. Ako imaš sve, zašto bi trebalo željeti više?
    A: Nije to baš tako. Mi smo preuzeli sustav i nosimo ga dalje ...
    D: Vi ste preuzeli takav sustav koji nikada nije bio odgovarajući, a ipak prisiljavate da to ide dalje. Vi ste krivi!
    A: Ali, što bismo mogli učiniti?
    D: Trebate željeti promjene i u tome aktivno sudjelovati. Razotkriti ih i pokazati čitavom svijetu.
    A: Koga?
    D: Anunakije!
    A: Kako, kad ih ne vidimo?
    D: Poželite da ih vidite i vidjet ćete ih! Ustvari, već postoje ljudi koji ih vide, kao i ja. Oni su među nama, s nama dijele živote. Ja sam previše mali da bi me uzeli ozbiljno. Odrasli koji to vide, ne govore jer su u strahu od drugih ljudi.
    A: I, što da sada radimo?
    D: Oni koji vide, neka progovore! Neka prstom pokažu na njih! Viđenje je poklon Stvoritelja. To treba koristiti.
    A: Zašto neki vide, a neki ne?
    D: Oni koji vide to mogu jer imaju jaču vezu s matriksom. To se ostvaruje povezivanjem višeg Ja i tijela, odnosno, osvješćivanjem te veze. Kad informacija slobodno struji između dvije strukture, kamo nas tok može svjesno odvesti, onda energija na svim razinama postaje vidljiva i ništa nije skriveno.
    A: A, oni koji ne raspolažu takvom sposobnošću?
    D: Oni je mogu aktivirati, mogu vežbati komunikaciju, pa će se taj poklon pojaviti, a čovjek postane svjestan.
    A: Kako?
    D: Kao što sam rekao, sve ovisi o volji, govoru, misli ili vibraciji. Kad nešto pomisliš, to se okreće u misaono energijsku formu čime se povezuje s određenim segmentom matriksa koji dopušta da se ta želja (misao) pretvori u stvarnost. To je kao kad posadiš sjeme, pa čekaš da izraste kako bi ubrao plod. Ustvari, čovječanstvo sada ima mnogo veću stvaralačku moć nego što je ikada imalo.
    A: Dobro. Ali, konkretno, kako možemo razviti to više viđenje? Mislim da misliš na treće oko.
    D: Možemo to nazvati i trećim okom, ali to je prvo, a ne treće oko, jer informacije koje dolaze otuda trebaju nam biti osnov. To što vidimo fizičkim očima samo je odraz naše stvarnosti. To je ono što Anunakiji reflektiraju i čime upravljaju.
    A: Konkretno, postoji li tehnika ili postupak? Postoje li neki koraci koje treba slijediti?
    D: Naravno! Ljudi, prvo, moraju ponovno uspostaviti vezu izmeu uma i višeg Ja.
    A: Što zoveš višim Ja?
    D: To je istina. Savršena potpuna spoznaja koja je skrivena duboko u nama. To je izravna veza s matriksom, kojom raspolaže svako ljudsko biće. Koja je jako zamagljena zbog postojeće interferencije.
    A: Kakve interferencije?
    D: Anunakiji ne žele da čovječanstvo spozna istinu, pa zato - osim pogrešnih informacija - ljude truje kemijskim sredstvima što ima za cilj da postanemo ravnodušni. Ta kemijska sredstva napadaju hipotalamus; napadaju ga i blokiraju. Hipotalamus je vrlo važan dio ljudskog organizma. Na primjer, timus je žlijezda koja - ako je svjesno aktiviramo - produžava naš život. Inače, svaka žlijezda ima neki drugi zadatak, ali se svaka može podešavati ako je biće, čovek, dobilo izravne informacije iz matriksa, a ne iz donjeg polja Zemlje.
    A: Što je u donjem polju Zemlje?
    D: Mi informacije dobivamo s te razine zahvaljujući tim umjetnim blokadama. U donjem polju Zemlje mogu se naći svi oblici niske energijske forme misli. Anunakiji su tu smjestili sve što se odnosi na loše - strah, mržnju, paniku, fobije, smrt i još svašta. Mi se svime time hranimo jer nam je samo to dostupno.
    A: Ali, mi imamo i lijepe misli...
    D: Da. To dolazi iz polja matriksa.
    A: Gdje se nalaze ta donja polja?
    D: Oko Zemlje. Čitav je planet time obuhvaćen. Sve što dolazi kao informacija dolazi odatle. Samo malo informacija dolazi iz matriksa.
    A: Kako možemo doći do matriksa?
    D: Ostvarite vezu između višega Ja i uma.
    A: Kako?
    D: Reći ću ti jedan primjer. Kad želim dobiti odgovor na neko pitanje a Aghton mi ne odgovara, zatvorim oči dok stojim, i mislim na to da se povezujem s matriksom kako bih saznao istinu. To napravim i kažem da - ako je odgovor da, neka se moje tijelo nagne naprijed, a ako je odgovor ne, neka se moje tijelo nagne natrag. Vrlo je jednostavno.
    A: I odgovor je uvijek istina?
    D: Uvijek. Pokušaj i ti! Možeš početi s pitanjima na koje znaš odgovor. Moraš, međutim, paziti da odgovore ne daješ ti, i to svesno. Odgovoru se moraš iznenaditi. Postavi pitanje kao da ništa ne znaš.
    A: Pretpostavimo da ću savladati taj zadatak. Što dalje trebam napraviti?
    D: Aghton kaže da ti pokažem jedan postupak. Smjestiš se na mjesto gdje te nitko neće
    uznemiravati niti smetati; može u krevetu prije spavanja. Na početku trebaš tijelu reći da na prirodan način i nenaporno odstrani sve otrovne (štetne) tvari koje su se u njemu skupile. To bi, zapravo, trebala činiti svaki dan. Jako je korisno. Zatim zamoli svoje više Ja da se poveže s tobom.
    Samo da ti napomenem: čuo sam da su još jako davno, prije doba interneta, stranci smanjili timus kako bi ograničili razvoj telepatskih i drugih osobina. To su napravile te snage koje su žele ljudski rod odvesti u ropstvo.
    A: Kako se ispoljava ova veza?
    D: Kad razgovaram s mojim višim Ja, snagom misli odlazim na posebno mjesto. Mislim na to da sam na Inuaki. Posebno volim jedno mjesto pored stabla odakle mogu vidjeti more. U mislima možeš odlaziti kamo god bi željela da budeš. Gdje god ti se sviđa.
    A: Pretpostavimo da mi se sviđa pored jednog vodopada.
    D: Tamo odeš. Prvo pogledaš u vodu i sve okolo. Pokušaš osjetiti mirise mjesta, dodirnuti vodu i osjetiti je. To mjesto nazoveš svojim tajnim mjestom. Na taj način tu nitko ne može ući. Mjesto će biti sveto. Zatim, pokušaš osvijestiti svoje više biće, više Ja. Na početku ćeš osjetiti ogromnu ljubav, toliku da ćeš osjećati kako ne može stati u tebe, tvoje telo, a zatim olakšanje; osjetit ćeš mir. Kad si postigla ta stanja, pokušat ćeš govoriti matriksu. Kaži mu što bi voljela. Važno je da znaš da će se ostvariti samo želje koje su povezane s tobom. Ne možeš tražiti od tvojeg višeg Ja da izlijeći tvoju baku, ali ga možeš pitati zašto je bolesna. Možeš ostvariti samo programe koji se odnose na tebe. Ništa drugo.
    A: Konkretno, recimo, voljela bih da vidim svoju istinu. Što da pitam?
    D: Voljela bih da saznam istinu. Samo to, ništa više. Tvoje će Ja znati što treba učiniti. Međutim, istinu će ti davati samo u detaljima, jer ljudski um ne bi mogao podnijeti toliku količinu informacija odjednom.
    A: Ako želim da budem dobro? Zdrava?
    D: Željela bih ozdraviti. U vezi s bolešću tvoje će više Ja pokazati zašto si bolesna. Ozdraviti možeš samo onda kad shvatiš i ukloniš uzrok bolesti.
    A: Kako mi to bude pokazano?
    D: Možda, odjednom, kao film u glavi, ili kao poruka u umu ili kao san. Ali, ako ne budeš dosljedna onome što ti kaže, onda nećeš imati šansu ozdraviti.
    A: Ako se radi o karmička bolesti?
    D: Onda će ti biti pokazano na način na koji ćeš to razmjeti. Sad živimo u vremenu u kojem možemo otkloniti probleme iz prošlosti. Bit je u tome da to treba željeti.
    A: A, ako želim vidjeti Anunakije?
    D: Kažeš voljela bih vidjeti Anunakije. Kako sam već rekao, najprije se moraš očistiti od kemikalija koje spriječavaju hipotalamus da funkcionira kako treba.
    A: O kojim se toksinima radi?
    D: Ima ih mnoštvo. Vidim ih u osvježavajućim pićima, u hrani ... ali, najotrovniji su u pasti za zube. To je pametno postavljeno, jer ljudi tjeraju djecu da prije spavanja peru zube. Onda to ostaje u tijelu i djeluje čitavu noć.
    A: Na koju kemikaliju misliš?
    D: Na fluor.
    A: Ali, to je zdravo za zube!
    D: To na zube nema nikakav utjecaj. Fluor se dodaje kako bi se onemogućila funkcija hipotalamusa. To znam sasvim sigurno. No, primoran sam koristiti ga.
    A: I, misliš da je otrovan?
    D: Sto posto.
    A: A, koji je cilj tog masovnog trovanja?
    D: Prvenstveno, radi se zbog djece rođene poslije 1960. jer se onda počela čistiti Zemljina čakra. Onda su se počela inkarnirati razvijenija bića. Postojala su i prije, ali se otada javljaju masovno; između 1960. i 1996. godine. Ti su novo pridošli sposobni za neke paranormalne stvari, kao i razvijati ih. (Među nama, ne znam zašto to tako zovete jer su to sasvim normalne stvari.) To je velika opasnost za Anunakije jer se od njih ne mogu sakriti. Zato su počeli eksperimentirati, pa su shvatili da je najbolji način kako to spriječiti putem kemijskih sredstava. A, kako im nije uspjeli cjelokupno stanovništvo uvjeriti da svi uzimaju lijekove, morali su izmisliti nešto novo, i to je trovanje hranom. Jako je jednostavno. Zar ne primjećuješ kako koncentracija tih tvari sve više raste iz godine u godinu?
    A: Ne.
    D: Zato što si se već navikla i to ti ne smeta. Na njihovu nesreću, ali i ujedno i na našu je to da nemaju što raditi sa svim tim kemikalijama, pa su stoga izmislili druge instrumente mnogo jače kojima stvaraju interferenciju između nas i matriksa.
    A: Kakve instrumente?
    D: Relejne stanice, mobilne telefone, energijske bombe i gama zrake.
    A: Ne vjerujem.
    D: Zašto?
    A: Ako svi umremo, što oni od toga imaju?
    D: Nećemo mi umrijeti. Ljudi umiru sve više, ali nikad neće cjelokupno stanovništvo. Oni koji ostanu, bit će njihovi robovi. Kao žive lutke. To bi oni voljeli, ali znam zasigurno da se neće tako dogoditi.
    A: Št će se dogoditi?
    D: Bit će dobro i lijepo, jer matriks upravo radi na tome da se Zemlja usuglasi. Imat ćemo probleme kako na površini tako i u zraku; ili, zbog vremenskih prilika ili gospodarskih.
    A: Da, već si mi rekao da nabavimo poljoprivredne alate, sjeme... kuće s okućnicom...
    D: Da, to bi bilo dobro.
    A: Možemo novac staviti sa strane, pa ga uzeti po potrebi.
    D: Bankarski sustav će uskoro pasti. Svuda. Novac više neće imati vrijednost.
    A: Kako to misliš ubrzo?
    D: Negdje 2009. ili početkom 2010. godine.
    A: Tako brzo?
    D: Da. Što prije to bolje, jer se Zemlja mora očistiti od tih frekvencija i od svega što se može nazvati gospodarskom manipulacijom. Predugo smo pod stegom Anunakija.
    A: Što ćemo jesti?
    D: Ono što imamo, što sami proizvedemo. Treba imati male rezerve hrane. To je dobro znati.
    A: Ne zvuči baš nešto dobro!
    D: Jako je dobro. Ja sam jedva čekam da prođe 2012. Ustvari, poslije veljače 2013. sve će se stabilizrati i započet će novo doba. Doba Zemlje i njezinih stanovnika. Bit će to doba mira. Trebaš znati da su Zemljani dobri. Svatko tko nosi DNK Inuakija nešto je posebno. Gotovo će svatko ići dalje.
    A: A, koliko ih je?
    D: Jako mnogo. Ne mogu ih prebrojati, ali ih vidim na ulici. Prepoznajem ih kao svoje rođake, braću i sestre. S obzirom na to, Rumunjska je jako čista. Ima jako malo anunakijevske krvi. Ima je, ali jako malo.
    A: Kako ih prepoznaješ?
    D: One koje volim prepoznajem po njihovim vibracijama. Pogledam i znam. Isto možeš napraviti i ti.
    A: A, negativni?
    D: Pokušajmo sljedeće! Pogledaj u oči osobu s kojom razgovaraš. Samo u oči! Nemoj gledati osmjeh ili geste. Gledaj i upitaj (u sebi) je li Inuaki ili Anunaki? Odgovorit će ti tvoje više Ja.
    A: Ako saznam da je Anunaki, što da radim?
    D: Zamoli svoje Ja da ti prikaže njegovu prirodu, pa ćeš znati šta trebaš napraviti kako bi izbjegla slušati njihove savjete i uputstva.
    A: Oni znaju da su Anunaki?
    D: Poneki da, ali većina njih ne. Znaju samo oni koji su gore. Njima su objasnili i oni su prihvatili njihove uvjete, dapače, svjesno sudjeluju u pokoravanju planeta.
    A: Možemo li pomoći onima koji ne znaju?
    D: Ne možemo zato jer su skloni lošemu. Sve dolazi odnekud iznutra. Što misliš, zašto postoje okultne financijske zajednice? Zašto samo neki ulaze u ta društva? Zašto samo neki žele masovno ljudima nanijeti štetu?
    A: Što će se desiti s tim ljudima?
    D: Oni će ići svojim putem. Ne možemo se miješati u planove matriksa.
    A: Ali, ako ipak postoje osobe koje bismo željeli promijeniti? Zašto njima ne pomoći da ostanu?
    D: Ne, jer nova energija to ne dopušta. Zato jer oni, jednostavno, ne mogu odgovoriti tim zahtjevima. Zato što su drugačije građe. Oni idu svojim putem.
    A: Ja ipak ne mogu vjerovati da svatko tko ima anunakijevsku krv spada u samo tu grupu. Moraju postojati takvi ljudi koji ne spadaju ni u jednu grupu.
    D: Vjeruj da ne postoje! To se ne može objasniti. Oni su prepoznatljivi po svojoj frekvenciji. Iako nisu svjesni zašto, oni se grupiraju u organizacije.
    A: Svatko iz tih organizacija ima anunakijevski DNK?
    D: Ne. Prišli su im i oni koji taj DNK nemaju i oni će biti dana mogućnost da se promijene.
    A: A, ako njihovo Ja to ne osjeća, što misliš zbog čega su se priključili tim grupama?
    D: Možda iz radoznalosti, straha, ili zbog želje da se popnu na društvenoj ljestvici jer je to trenutačno najbolje. Možda su neki naslijedili od roditelja kojima je ta stvarnost bila prikazana nerealno. Ima bezbroj razloga.
    A: Što bi trebalo učiniti kako bi se oni prilagodili novim frekvencijama?
    D: Ništa. To matriks odlučuje. Ako smetnje koje nose sa sobom nisu tako opasne, onda će im se dopustiti da istupe iz segmenta matriksa Anunakija. Ali, ako su njihove frekvencije neregularne i opasne, onda je to... To je bila njihova odluka i s tim će ići dalje... Nažalost!
    A: Mislila sam da će, možda, dobiti još jednu šansu. Ne znaju!
    D: Mi im ne možemo pomoći. Samo oni sami to mogu učiniti. Mogu pitati matriks, ako su povezani sa svojim višim Ja. Samo tako mogu dobiti odgovor. Ako nemaju pristup, onda je to veliki problem. Ja ne znam šta bih još mogao napraviti.
    A: Reci mi samo ima li mnogo onih koji imaju veze s tim organizacijama a da nemaju veze s Anunakijima?
    D: Da. Ima ih više nego što bi trebalo.
    A: I kod nas?
    D: Da. Stvarno, ima ih jako mnogo. Nažalost, tu će se dogoditi nešto neobično.
    A: Da, rekao si.
    A: Zaustavimo se.

    Nakon što je Davidovog otišao, uključila sam kompjutor i ukucala fluor i povezanost s hipotalamusom. Iznenadila sm se količinom informacija. Najviše podataka našla sam na stranici www.fluoridealert.org. Saznala sam da do 1990. nisu vršena nikakva istraživanja kako fluor utječe na hipotalamus. Treba znti da je hipotalamus mala žlijezda između lijeve i desne moždane hemisfere. Uloga mu je da proizvodi melatonin koji kontrolira rast. Tvar koju hipotalamus stvara je izlučevina kojoj istraživači daju sve veće značenje u posljednje vrijeme, posebno u spriječavanju smetnja pri spavanju. Ta je tvar odgovorna za održanje perioda sna tijekom dana, kao i za održavanje prirodnog ciklusa. Vjerojatno ima utjecaj na procese koji spriječavaju razna kancerogena oboljenja. Zatim, pomaže u periodu puberteta i ujedno štiti organizam od slobodnih radikala i njihovih štetnih utjecaja na stanice. Prvi znanstvenik na tim istraživanjima bila je dr. Jenifer Luke s engleskog koledža Surrey. Ona je dokazala da fluor, kao primarni cilj, ima napad na hipotalamus. Ukoliko se u organizmu nalazi veća količina fluora, to će izazvati teške poremećaje u funkcijama, a u ranom djetinjstvu stvara simptome puberteta i smanjuje obrambenu moć organizma protiv slobodnih radikala. Na istoj internetskoj stranici možemo saznati da fluor, kod ploda, dovodi do genetičke mutacije, kao i da je utjecajan činitelj za stvaranje raka. Čitav niz istraživanja dokazuje da je fluor odgovoran za rak kostiju. Naravno, ta su istraživanja još na početku, na stupnju laboratorijskih istraživanja. Šteta je što na takva istraživanja nitko ne obraća pozornost, baš kao i na sve drugo što im ne odgovara.
    Pomislite samo što bi za industriju značilo da se dokaže da je fluor otrovan! Za svaki slučaj preporučujem da pročitate takve stranice. Ima vrlo interesantnih detalja. Saznala sam, primjerice, i to da hipotalamus pomaže živim organizmima u prilagođavanju na nove frekvencije Zemlje. Pomalo razumijem da nam je to sve dostupno. Svatko to može pronaći, pročitati, shvatiti i, ako je potrebno, netko će im skrenuti pažnju, netko će ih protresti, ali zašto ...


    IX.

    A: Možemo li danas razgovaramo o nekim metodama liječenja ili terapijama?
    D: Da.
    A: Možeš li nešto reći o liječenju raka?
    D: Rak nastaje kad se osoba suprotstavlja matriksu. Ako netko odbije zadatak s kojim je poslan, ako napusti karmički trag, onda organizam reagira i razvija rak. Može biti i donesen, odnosno, da je duša došla s tim problemom, ali uvijek postoji mogućnost izlječenja. To nije kazna, upravo suprotno. To je velika pomoć. Oni koji su dobili mogućnost da se očiste od te bolesti, jako su dragi Stvoritelju.
    A: To je za mene previše!
    D: Ali, zašto? Zar ne bi voljela upozoriti svoje dijete prije nego što napravi nepopravljivu pogrešku nakon koje ga čeka nekoliko stotina godina muke? I matriks to radi. Šalje ti poruku. Kad bi čovjek uvažio tu poruku, onda bi popravio i očistio misli suprotne životu, način ponašanja, energije, i onda bi ozdravio. Nažalost, malo ljudi to zna.
    A: Dobro, ali daj jedan primjer kako treba postupiti.
    D: Reci konkretan problem koji imaš na umu.
    A: Znam oboljeloga koji ima tumor na želucu. Šta treba učiniti?
    D: Prvo treba znati da je tumor entitet koji ima specifičan način izražavanja. Tumor je došao u organizam putem programa kojeg je kreirao bolesnik. Prvo treba s njim komunicirati. Početi razgovarati s tumorom a da nema osjećaj bijesa. Treba mu se zahvaliti što je došao, što je razbolio njegovo tijelo, reći da je razumio upozorenje i znak opasnosti. Zatim, iz temelja mora promijeni način života i način razmišljanja. Neka odbije negativne misli i druženje s pesimistima, slušanje tužnih priča, mora prestati gledati emisije i filmove negativnog naboja. Treba jesti osviješteno.
    A: Kako osvijšteno?
    D: Pridržavati se dijete. Neka ne jede masti životinjskog porijekla ili hranu tretiranu kemikalijama. Neka bude sve prirodno. Neka se umiva samo prirodnim sapunima i izbjegava klor i fluor.
    A: I koliko dugo to treba raditi?
    D: Sve dok tumor ne nestane.
    A: To je sve?
    D: Nije. Kao što sam rekao, tumor je živi entitet. Budući da je bio pozdravljen pri dolasku, treba mu se isto tako obratiti i zamoliti ga da ode, i oprostiti se od njega. Osoba treba reći da je shvatila poruku, kao i da će promijeniti način života. Jako je bitno da se stvarno promijeni, inače neće imati šansu za oporavak. I, dok s njim razgovara, neka stavi ruku na mjesto gdje se nalazi tumor. Neka zamisli da iz desne ruke emitira ljubav, mir, tišinu i prihvaćanje. Istodobno, neka zatraži oproštaj od matriksa i zamoli za otklanjanje bilo kakve zbrke koju je napravio. Matriks najčešće na to odgovori. Poslat će ideje, možda, ljude i slike o nekim događajima. To najčešće znači da je problem tamo. Sve što treba napraviti je da promijeni polaritet djelovanja i misli.
    A: Možeš li mi to detaljnije objasniti?
    D: Kada se povežem s matriksom a u glavi mi se javi susjed s kojim sam se posvađao, onda znam da se trebam s njim pomiriti. Trebam pokušati vratiti sklad. Prvo, od matriksa zatražim oproštaj i zamolim da mi dopusti izbrisati zbrku. Zatim, pokušam stupiti u kontakt s odgovarajućom osobom i s njom se pomiriti.
    A: Dobro, a ako ta osoba više tu ne živi, nego se preselila ne znamo gdje?
    D: U tom slučaju razgovaram s matriksom i svu svoju ljubav i sklad, u mislima, šaljem i zamolim ga da to prenese toj osobi ma gdje da se nalazi. To je kao kad se moliš za oprost grijeha koji su stvarna smetnja. Matriks zna koji su, i odmah djeluje tako da ih briše.
    A: Ukoliko se obratim matriksu za oproštaj jer sam ubila nekoga, matriks će oprostiti?
    D: Da.
    A: I mogu ih opet raditi?
    D: Mislio sam na oproštaj koji dolazi iz srca. Ponoviti pogrešku i zatim moliti za oproštenje nije ništa drugo nego licemjerstvo. Misliš li da matriks ne pamti? To je isto kao da samu sebe pokušaš prevariti.
    A: Ali, ubojstvo je ubojstvo! Zar Matrix to oprašta?
    D: Ponekad nečija smrt nije istovjetna s ubojstvom. Može biti poravnanje zbrke koja postoji.
    U tom slučaju čovjek već plaća gubitkom slobode na Zemlji, a u matriksu se briše jedan čin.
    A: Pretpostavimo da smo nekoga ubili i da se ne radi o karmičkom ubojstvu, što se događa ako u tada zatražim oproštenje?
    D: Dolazi li molba stvarno iz srca, ako si se pokajala, onda matriks to za sebe zabilježi. Nastalu zbrku možeš izbrisati samo jednim suprotnim činom. To znači da će onaj kojega si ubio, u nekom drugom životu ubiti tebe. Kada si postigneš točku u kojoj trebaš platiti svojim životom, onda matriks uzima u obzir je li pokajanje bilo iskreno. Kad trebaš platiti smrću, onda to obično pretvara u lakšu nesreću ili neki problem, ali ostaješ u životu.
    A: Dakle, ako izgubim ruku ili nogu, znači da sam to zaslužila?
    D: Naravno.
    A: A, oni kojima je presađen organ?
    D: Njihov život spašava dužnik iz nekog drugog života ili više života. Neke plemenite duše znaju da se netko drag mora reinkarnirati kako bi se mučio i trpio radi nečega, pa traže svoje pravo da se vrate na Zemlju da umru i time spase osobu od patnje. Takve su veze vrlo rijetke jer se, zapravo, radi o povratu duga. Netko umre, a netko drugi na taj način dobije mogućnost da živi. Dakle, onaj tko je sebe žrtvovao obrisao je svoj račun, pa sada može gledati život u narednoj reinkarnaciji.
    A: Postoje ljudi koji imaju presađene organe i kažu da imaju navike koje prije nisu imali, a drugi osjećaju prisustvo nekoga drugog, osobe koja je dala organ. Kako to objašnjavaš?
    D: Svaki predmet, stvar ili u našem slučaju organ zadržava karakteristike osobe koja je dala organ. Radi se o memoriji stanica od kojih je organ izgrađen. Trebaš znati da su stanice također živa bića koja ne ovise međusobno. One su memorirale određene karakteristike ili želje osobe koja je dala organ. Kada dođu u novo tijelo, ne rade ništa drugo nego ono što su naučile. Time se objašnjava da čovjek počne raditi određene stvari koje ranije nije imao običaj raditi. Tome treba dodati i to da donator na neki način ostaje i nadalje u vezi s osobom kojoj je dao organ. To nije veza za čitav život, ali traje sve dok biće koje je otišlo, to smatra dobrim; sve dok se organ nije u potpunosti integrirao u tijelo i um čovjeka koji ga je primio. To je određena vrsta pomoći.
    A: Ali, zašto samo neki tako osjećaju?
    D: Svatko tko ima presađen organ mora to osjećati jer je donator biće koje je stalno prisutno. Razlike su u svjesnosti i prihvaćanju. Postoje ljudi koji istražuju kako bi saznali istinu, a drugi negiraju, ne želo o tome misliti. To je razlog preprekama za bilo kakvu komunikaciju i povezanost. Sve ovisi od uma i želje za istinom.
    A: Postoje osobe koje usađene organe odbacuju.
    D: Da. Njima su presadili takve organe koji im nisu namijenjeni ili se nisu uspjeli povezati i energijski i vibracijski se povezati, pa u tom slučaju tijelo ne prihvaća organ koji kao da se nameće.
    A: Što se može učiniti kako bi organizam prihvatio organ?
    D: Treba s njim razgovarati. Neka ga pozdrave u novom tijelu i zahvale mu se za pomoć. Neka ga zamole da optimalno radi i da dođu u potpuni skladu s novim organom. Neka se zahvale donoru za prinesenu žrtvu. Neka zamole matriks da ukloni smetnje od kojih pate. Toliko bi trebalo učiniti... Znaš li šta ja ne razumijem? Zašto uopće treba doći u takvu situaciju? Zašto je potrebno presađivanje organa? Čovjek može ozdraviti prije nego što dođe u tu situaciju.
    A: Rekao si da su neki problemi karmičkog porijekla.
    D: Da, ali i to se može riješiti na drugačiji način, bez bola, suprotnim djelovanjem koje poništava misaono energijske forme koje su osnove bolesti.
    A: Odnosno?
    D: Ako znaš da si nekome u nekom drugom životu nanio kakvo zlo zbog čega moraš patiti, zašto ne bi pokušao da mu u ovom životu napraviš neko dobro? Da uravnotežiš naboj.
    A: To bi bilo magično, ali ne znamo kome smo zlo nanijeli.
    D: Možemo to saznati. Bitno je da željeti, pa će te život dovesti u situaciju da vratiš svoj dug. Posebno sada, u ovom periodu, ljudi imaju tu šansu, da sve poprave. Svaka se smetnja može otkloniti, ako želiš čista srca. Najvažnije je, međutim, živjeti osviješteno. Pokušati više ne generalizirati takve stvari. Ne stvarati takve misaono energijske forme koje stvaraju osnovu za sve. Treba pokušati više ne činiti zlo, shvatiti da smo svi povezani, da sve što nas okružuje nama pripada. Shvatiti da semoramo međusobno pomagati i aktivno sudjelovati u uspostavljanju ravnoteže. Onda bi sve bilo savršeno.
    A: Da, ali nekada i nenamjerno napravimo zlo...
    D: Takvo nešto ne postoji. Kako možeš nesvjesno napraviti zlo, kad imaš mogućnost odmjeravanja...? Sposobnost razmišljanja. Puno je toga što se može učiniti, a možeš i odbiti. Dana ti je mogućnost da na temelju svoje procjene donosiš odluke. Svaki čin, akcija ili misao koja nekome nanosi štetu - mislim na ljude, biljke, životinje, čak i na Zemlju ili na bilo koje uništavanje - djelo je protiv matriksa i stvara negativnu misaono energijsku formu koja odlazi i stvara zbrku, i uglavnom ti se vraća.
    A: Ne ostaje u matriksu?
    D: U prvo vrijeme ostaje u matriksu, ali poslije to dobiješ natrag još u istom životu ili djelomice kroz više života, ovisi o težini negativnog čina. Budući da Zemlja podrazumijeva segmente matriksa koji moraju biti što čišći, stvorene energije se vraćaju. To znači da se ljudi moraju suočiti sa kreiranom energijom jer ih matriks ne prima. Zato se u životu javljaju razne prepreke, nezgode ili nesreće. Time placamo. Dobijamo natrag sve što smo uradili jer to zaslužujemo.
    A: I to je dobro?
    D: Naravno. To je dodatna šansa za napredovanje, inače bismo morali čekati na nov život kako bismo ostvarili sklad, a za to više nema mogućnosti
    A: To znači da živimo zadnju inkarnaciju?
    D: Ne. Ne živimo zadnju inkarnaciju, nego inkarnaciju u kojoj možemo promijeniti karmu. I nakon skoka duše će dolaziti na Zemlju, ali to će biti samo one koje nisu radile veliku zbrku u matriksu. Zar ne razumiješ da Zemlja ide prema novom dobu... dobroj... spiritualnosti... Prema dobu mira.
    A: Kaži mi samo... koliko će vremena proći dok sve ne bude kao na Inuaku?
    D: To ne mogu procijeniti. Ovisi o razvoju shvaćanja u ljudi. Zemlja će stvarno učiniti skok, i to će se dogoditi poslije 2012. ... Ali, koliko će vremena proći do sklada, ne znam. U normalnim prilikama dobro bi trebalo doći poslije veljače 2013. da bi se do kraja godine sve stabiliziralo.
    A: Znaci da će poslije 2012. još godinu dana trajati stabilizacija ljudi i Zemlje?
    D: Tako nekako... ali, ovisi...
    A: O čemu?
    D: Planet Zemlja će na kraju 2012. učiniti skok. Oni koji ostanu morat će se preobraziti u mislima i djelima. Ako ne budu spremni, onda im to neće uspjeti jer će polje matriksa poslati impuls za pročišćenje. To znači da će se opet nešto dogoditi što će napraviti odabir među stanovništvom. Poslije toga će biti potpuni mir i tišina. Međutim, ako ljudi shvate, onda će se matriks smiriti i sve će proteći u miru.
    A: Kako će se napraviti odabir među stanovništvo?
    D: Raznim kataklizmama i konfliktima, i bolestima... Za to ima mnogo metoda. Bilo kako bilo, nije bitno. Bilo bi šteta da se tako nešto desi.
    A: Dakle, sigurno je da će biti mir bez obzira na to što ljudi misle ili rade posle 2013. godine?
    D: Koliko ja vidim… jest.
    A: Hoćemo li se mi još vidjeti?
    D: Ja sam dobio zadatak da se u ovoj godini s tobom susretnem deset puta. Toliko je programirano. Sigurno ćemo se sresti i poslije 2012.
    A: Da li bi mi rekao zašto si odabrao mene?
    D: Nisam te ja odabrao. Ja sam poslan. U mojem je zadatku određeno da se trebamo naći kako bi se ova aktivnost mogla ostvariti.
    A: Zašto baš ja?
    D: Jer ti imaš potpuno čist DNK Inuakija. Imaš vezu s oba segmenta matriksa kako s Inuakuom tako i sa Zemljom. Ti si upravo kao i ja.
    A: Valjda, ali ja nisam svjesna tih stvari.
    D: Nije ni potrebno. Programirano je bilo da se desi u vremenu i dogodilo se. To je trebalo tako biti. Odsad ćeš dolaziti do informacija iz vlastitih snaga. Trebaš ih primijeniti.
    A: Primijenit ću ih...
    D: Vidjet ćeš da će ti ove informacije koristiti. Rumunjska je posebno mjesto, ima svoju ulogu.
    A: To si već rekao. Kakvu ulogu ima Rumunjska?
    D: Odavde će krenuti spoznaja novih stvari. I, odavde će krenuti čovjek koji će ljudima objasniti i pomoći da postanu svjesni svojega poslanstva. Njegov će dolazak biti najavljen.
    A: Tko će ga najaviti?
    D: Jedan muškarac.
    A: Postoji li taj muškarac.
    D: Postoji već odavno. Ustvari, sada je već stariji čovjek, ali je tek nedavno shvatio zašto je poslan. Već je počeo najavljivati tko će doći...
    A: Kao što je to činio Ivan Krstitelj?
    D: Da. Jedna duša koja ima karakteristike Ivana, a i sada se isto tako zove.
    A: Poznaje li ga svijet? Jesmo li čuli o njemu?
    D: Samo nekolicina. Nije još došlo vrijeme da mu čuju glas. Nema još dugo...
    A: On donosi vijest o dolasku novog mesije?
    D: Da.
    A: Odnosno, o Isusu?
    D: Onoga koji dolazi kao biće koje će puno toga rasvijetliti, jer raspolaže osobinama kao Isus, ali - da budem iskren - on je pokraden, prevaren. Međutim, u sebi nosi i druge osobine, osobine bića koja su tu živjela.
    A: Misliš na one koji su uvijek širili veru?
    D: Da, koji su otkrivali istinu. Sve te osobine ima onaj koji dolazi.
    A: Ali, on nije među njima? Još nije rođen?
    D: On se neće roditi. Tijelo koje će preuzeti već postoji, ali on još nije u njemu.
    A: To znači da će stupiti u tijelo koje već postoji tu, na Zemlji?
    D: Da.
    A: I to telo je u Rumunjskoj?
    D: Da.
    A: Da li bi mi rekao gde je?
    D: Ne, jer ne znam tko je on. Samo matriks ima tu informaciju i, naravno, Stvoritelj. Ja samo znam što će se dogoditi. Rumunjska je odabrana za tu ulogu. Zato će naša država biti u velikoj mjeri zaštićena od događanja koja dolaze. Rumunji će biti važni s aspekta pomoći u hrani. Imat će i druge obaveze u novom svijetu, ali to sada ne mogu reći. U svakom slučaju, mi živimo na svetom mjestu. To čak i biljke znaju. Pogledaj samo koliko ljekovitog bilja imamo! Koliko su raznovrsne. Ustvari, stvarno bismo trebali to cijeniti. Čovjek, jednostavno, mora biti sposoban hramonizirati se s prirodom, ali to još nije shvatio. Svakako, činjenica jest da sada tu živimo ovo vrijeme i o tome bismo trebali razmisliti. Trebalo bi shvatiti da je naša šansa upravo u mogućnosti za razvoj. Istovremeno, može se reći da kada on dođe, da će ući u tijelo koje mu je namijenjeno, ali će ući i u svako naše tijelo.
    A: Možeš li to pojasniti?
    D: U trenutku kad fizički bude tu, na Zemlji, njegova će energija prodrijeti u sve vas na način da će postati s vama kompatibilna. To je kao da nam netko daje dodatnu energiju, svjetlost ili neku informaciju kako bismo postali sposobni prilagoditi se novim koordinatama. U nas će prodrijeti njegov dah i postat ćemo na neki način drugačiji: bolji, razvijeniji, razumniji. Shvatit ćemo da smo svi braća i sestre, i to ćemo ispoljavti. Otprilike toliko. … Volio bih sada prestati.
    A: Prije nego što završimo današnji razgovor, imam još jedno pitanje.
    D: Izvoli!
    A: Hoćemo li znati da smo drugačiji? Hoćemo li biti toga svjesni?
    D: Da. Matriks je već počeo raditi na tome. Već neko vrijeme dobijamo više misaono energijske
    forme. Ta je poruka dana s ciljem da nam podigne razinu frekvencija i energije kako bismo postali sposobni primati taj nebeski dah. Neki to već osjećaju i počeli su raditi na sebi, dok drugi još
    nisu razumjeli zašto se osjećaju drugačije. No, bez obzira na to svatko je izložen tome dahu bombardiranja energijâ visoke frekvencije. Čak su i Anunakiji u istoj situaciji, samo to
    doživljavaju kao veliku opasnost, pa se zato trude poduzeti odgovarajuće korake. Cilj je svih tih
    promjena da nas pripreme za prihvaćanje višeg energijskog naboja. Ta će viša energija u cijelosti biti
    predana, pa stoga naš organizam mora biti u potpunosti s time usuglašen i spreman za prijem. U trenutku kada dobijemo tu energiju, saznat ćemo o čemu je riječ i kakav smo čaroban poklon dobili. To je kao da netko upali svjetlo u našem umu, pa stvari počinjemo razumijevati na drugačiji način. Naposljetku ćemo shvatiti istinu.
    A: Svatko će podjednako dobiti te energije koja dolazi iz matriksa?
    D: Da, ali će je svatko primiti na različitoj razini. Neki za to uopće neće biti sposobni.
    A: Zašto?
    D: Jer odlaze na druge razine. Matriks to zna, pa je zato i spriječio da im bude dostupna. Za njih bi bilo štetno napuniti se tom energijom. Oni su na drugoj razini razvoja i moraju proći drugačiji put. To znači da ne bi odgovarali novom segmentu matriksa, kao i da bi i odatle bili uklonjeni, što bi ih blokiralo u procesu reinkarnacije, pa bi trebali čekati nov proces kako bi im energije postale kompatibilne.
    A: To je loše?
    D: Da, jer bi time usporili mogućnost bržeg razvoja. Oni bi morali ostati na jednom mjestu na neodređeno vrijeme. Ako idu s grupom, onda mogu uspjeti istaknuti se i tako završiti proces svojih programa. Mogli bi učiniti stvari koje bi im podigle razinu frekvencija.
    A: Hvala. Tu ćemo stati.


    X.

    A: Ovo je naš posljednji susret. Nedostajat ćeš mi.
    D: I ti meni, ali nemoj zaboraviti da na mentalnom nivou možemo komunicirati kad god to poželimo.
    A: Možda ti da, ali ja to još moram naučiti.
    D: Naravno da možemo. Vidjet ćeš!
    A: O čemu bi volio danas govoriti?
    D: Želim još govoriti o Anunakijima.
    A: Izvoli!
    D: Oni žive najteži period svojega postojanja.
    A: Zašto?
    D: Zato što znaju da će uskoro biti razotkriveni. Njihovo se vrijeme približava kraju, pa će oni učiniti sve samo da to spriječe. Znaju da ljudski um emitira frekvencije koje mijenjaju prostor i vrijeme, pa utječu na vrijeme a tako utječu i na matriks. Iskoristit će sve kako bi utjecali na stanovništvo i kreirali takve misaono energijske forme koje će bar za neko vrijeme spriječiti promjene.
    A: Zar oni sami ne mogu stvoriti te blokirajuće energije?
    D: Ne, ne mogu. To je poklon koji ima samo ljudska rasa. Mi smo djeca matriksa i u cjelini odgovaramo našem segmentu. Oni su neka vrsta parazita. Samo mi možemo naći, preobraziti ili spriječimo. Oni imaju samo mogućnost da nam šalju energije koje nas čine obamrlima, otupljelima u odnosu na informacije koje dolaze iz matriksa. Oni imaju mogućnost da utječu na naše razmišljanje, da ga mijenjaju, ali ništa ne mogu učiniti u vezi sudbine Zemlje.
    A: Kako hoće utjecati na nas?
    D: Strahom. Veliki su majstori stvaranja panike, straha, mržnje, i to sve u materijalnom svijetu. To utječe na tijek naših misli, pa svi počinjemo postavljati pitanja. Počinjemo istraživati kako bismo sami pronašli istinu. Postoje ljudi koji već razumiju što se događa, tko mi jesmo, odakle smo došli i kamo idemo. Njihovi se glasovi već čuju. Sve se više govori o 2012., o pomicanju Zemljine osi, o raznim ekonomskim krizama, o globalnom zatopljenju. Oni koji to čine, iznose vrlo ozbiljne potvrde, ali uvijek postoje oni koji takve informacije negiraju, odnosno, manipuliraju pojmovima kataklizme, uništavanja i smrti. Sve što bih želio reći jest to da će se sve dogoditi onako kako se treba dogoditi. Jer, da bismo se oslobodili, da bismo mogli ići dalje, moramo promijeniti stare navike. Moramo se osloboditi ograda koje smo spoznali i iz svega srca moramo prihvatiti ono što će doći. Svijet mora trpjeti, ali to će biti patnja kratkoga daha. Inuaku je trebalo stotinu godina da se prilagodi novim frekvencijama, a nama če trebati samo nekoliko godina prilagođavanja. To je poklon matriksa.
    A: Šta mi trebamo raditi?
    D: Željeti promjene. Trebamo matriksu slati one misaono energijske forme kojima molimo da se to dogodi. Da se u mislima sjedini što veći broj ljudi…
    A: Matriks neće učiniti te promjene ukoliko mi ne budemo aktivno u tome sudjelovali?
    D: Promjene će biti bolnije i teže jer matriks mora ukloniti sve neprijateljske energije kako bi se ravnoteža mogla uspostaviti. Tek nakon toga, kad su smetnje uklonjene iz polja segmenta matriksa za Zemlju, može se ostvariti sklad. Međutim, ako cjelokupno čovječanstvo surađuje, onda misaono energijske forme, koje dospijevaju u matriks, pomažu, a matriks to na svoj način uzima u obzir, kao da ne postoje neprijateljski činitelji, te odgovara smanjujući gubitke.
    A: Shvaćaš li da nije moguće čitavo čovječanstvo navesti na to da podjednako razmišlja?
    D: Nije nemoguće. Svako ljudsko biće koje se podredi novom vjetru matriksa, pomaže da snaga
    raste, što eksponencijalno povećava broj aktivnih. Kao što sam ti već rekao, nemoj zaboraviti da
    odlučuje glas većine.
    A: Još uvijek ne razumem, zašto nas Anunakiji ne ostave na miru. Možda ćemo i njih prihvatiti?
    D: Ne možemo ih prihvatiti jer da ih stvarno poznajemo, odavno bismo ih otjerali. Čak i ako ih prihvatimo, ni onda ne mogu ostati budući da ne odgovaraju novim frekvencijama na Zemlji. Ljudi će ujedno shvatiti da su vlastiti gospodari sposobni sami upravljati. Da su dosad bili robovi svojih vlada, određenih porodica. Da ni od koga i ni od čega nisu ovisni. Sada je vrijeme da se probudimo i počnemo osjećati da je potrebno uzeti svoje živote u svoje ruke. Više ne moramo gutati dnevne doze otrova. Naše je vrijeme došlo. Anunakiji to ne mogu prihvatiti.
    A: Šta trebamo učiniti?
    D: Moramo razumjeti da smo svi jednaki, da su nam misli čarobne, kao i da će se ostvariti ono što želimo. Svatko treba željeti promjene. Potrebno je da se mentalno približimo onoj točki gdje će Zemlja učiniti skok. Trebamo pomoći u razumijevanju svijeta, pozitivno razmišljati, aktivno sudjelovati u tom programu i u širenju tog programa.
    A: Da, ali kako?
    D: Razgovarati s ljudima, s onima koje volimo, s prijateljima na temu promjena koje se bliže. Objasniti im što promjena znači i zašto je potrebna. Moramo da im pokažemo da ne postoji nikakva
    opasnost, da se odvija nešto sasvim prirodno, jer u prirodi sve ima svoju logiku. Da u tome sudjelujemo mi svi, u tom nebeskom planu. Treba ih podržati da naprave minimalne korake sigurnosti ako bi što lakše prebrodili ovaj period promjena. Otprilike toliko trebamo napraviti.
    A: Na kakve korake sigurnosti misliš?
    D: Ponajprije, napraviti minimalne rezerve hrane. Mislim na sjeme, alate i sve što znači hranu i sigurnost. Zatim se treba mentalno pripremiti. Mnogo je lakše proći period nestašice kada znaš da je to prolazno i da te, na kraju, čeka nešto dobro. U suprotnom, ako na nešto mislimo sa strahom, ona će misaono energetske forme koje mi stvaramo, privući iste takve frekvencije, pa će doći do toga da budemo svojesno ili podsvjesno izloženi ogromnoj količini negativnih informacija što će pokrenuti procese uništenja organiziranog života, ili će duh napustiti segment matriksa za Zemlju. Nijedno od toga nije dobra mogućnost. Zašto da propustimo takvu mogućnost? Svaka je duša radila milijune godina da to postigne, pa bi bila ogromna pogreška da se sada spotaknemo. Naš je zadatak da probudimo čovječanstvo, da mu kažemo, da pokušamo objasniti kako bi bar istraživali šire informacije o tme. Moramo shvatiti da je stvarnost ono što danas doživljavamo, da smo to mi stvorili, svojim mislima. No, to je, međutim, od nas skriveno, osakaćeno je. Istina je da smo mi ti koji smo to učinili jer smo bili pod utjecajem, ucjenjivali su nas, a mi smo na to nasjedali. No, to ne umanjuje našu krivicu. Mi smo jedini za to odgovorni. Došlo je vrijeme kada nam nitko neće oprostiti. Sve moramo reći - ono što mislimo, u što vjerujemo, i to priopćiti svima. Nema više vremena skrivati se, misliti što će reci susjed ako sazna u što verujemo. Trebamo misliti o tome što ce reći susjed ako mu nismo rekli a znali smo što će se dogoditi...
    A: Ali, ljudi će nas smatrati potpuno ludima...
    D: I, onda? Neka neki misle da smo ludi! Drugi ljudi će nam se pridružiti, treći će tražiti vlastita rješenja... Treba misliti kolikom ćeš broju ljudi pomoći, koliko ćeš ih spasiti. Koliki će promijeniti mišljenje. Šta je od toga bitnije - koliko te njih osudilo ili kolikoma si pomogla?
    A: Logično, kolikima si pomogao. Šta možemo konkretno učiniti?
    D: Prvenstveno, svakoga dana treba željeti biti bolji i razumniji. Drugo, svakoga dana nakon što se probudimo, treba napraviti kratku meditaciju kojom ćemo pokušati ući u frekvencije ljubavi, i to će nam omogućiti istupanje iz frekvencije matriksa mržnje. Svaku večer, prije spavanja, treba zamoliti matriks da, dok spavamo, stupimo s njim u izravnu vezu. Na taj ćemo se način sami spojiti i vibrirati jedinstveno s njegovim pulsom kako bismo se mijenjali. Naše će tijelo i um proći kroz radikalne promjene, ali postupno, što će nas pripremiti na svim nivoima za predstojeće promjene. U trenutku kad planet izvede skok, bit ćemo zajedno s njim probuđeni i projektirani za sasvim drugačiji svijet u kojem više neće postojati strah, mržnja i materijalizam. Više neće biti ni Anunakija jer ne mogu ići s nama u te više frekvencije. Oni, privremeno, ostaju u sasvim drugom polju, u društvu onih koji im sliče. Oni to već vide i zato se boje. To ih prisiljava da povećaju svoje energije i informacije kojima nas napadaju.
    A: Kako se ti napadi ispoljavaju?
    D: Na fizičkom polju. Prvenstveno nas bombarduju manipuliranom hranom. Na Zemlji se najviše koristi kruh, a upravo je u brašno najlakše ubaciti neke "upotrebljive" tvari. Zatim, vode vrlo zanimljive ratove za cijepljenje protiv tzv. bolesti. Ismijavaju, kažnjavaju i izoliraju one koji o tome otvoreno govore. Imaju mnoštvo načina. Tiskaju knjige, imaju televizijske emisije s ciljem da dokažu da su određene teorije, koje bi trebale biti javne, lažnima. Na energijskom nivou, svakog smo dana izloženi bombardiranju energijama koje blokiraju naše čakre, posebno osjećaj ljubavi, i to nam onemogućava prihvaćanje korisne energije koju matriks šalje.
    A: Kako nas bombardiraju? Neprekidno?
    D: Ja osjećam napad dva puta dnevno. Oko ponoći i oko podneva.
    A: Koliko traje?
    D: Oko pola sata.
    A: Da li se to događa globalno?
    D: Da. Koliko ja vidim, u to vrijeme oni svakome šalju određeni informacije. (Mislim na vrijeme kad je kod nas ponoć, odnosno, podne.)
    A: Na koji način bombardiraju?
    D: Pomoću određenih uređaja koji sliče na obeliske. Od granita su, ali su iznutra prazni. (Piramide???) U unutrašnjost stižu raznim podzemnim prolazima. Tu imaju ogromne kristale koji su specifično programirani. U određenim vremenskim periodima Anunakiji ulaze kako bi provjerili funkcioniranje mijenjajući programe i snagu emitiranja.
    A: Gdje se nalaze ti obelisci? U unutrašnjosti zemlje?
    D: Veni su. Svi ih vidimo. U Engleskoj, Americi, Egiptu, Francuskoj, ima ih posvuda. Ukupno ih ima sedam.
    A: I mi nismo u mogućno učiniti ništa da spriječimo emisiju?
    D: Mi ne možemo to spriječimo, ali se možemo braniti.
    A: Kako?
    D: Najbolju obranu daje mesing.
    A: Kako to upotrebljavati? Da stalno nosimo mesinganu narukvicu? Bitno je da bude okrugla ili ovalna, nikako ne četvorouglasta.
    A: Koji je problem s četvorouglastom?
    D: Ne odgovara energijskom polju čovjeka. Kod nas je sve nekako okruglo. Razmisli, ako praviš presjek tijela, ruke, glave, prsta, čakre... Sve je okruglo. To je znak beskonačnosti. Moja majka ima prsten u obliku kvadrata koji ponekad nosi uz burmu. Ja vidim kako to utječe na njezine čakre. Jasno vidim kako se počinju smanjivati i mijenjaju brzinu vrtnje.
    A: Zar je dovoljno samo da nosimo nešto od mesinga?
    D: Da. To jako puno pomaže. Idealno bi bilo kada bismo obranili i sobu u kojoj spavamo.
    A: Kako?
    D: Obuhvatimo je mesinganom žicom, ili bar krevet. Krajevi žice moraju se spajati. Tako ćemo biti zaštićeni. To polje ništa ne može poremetiti, posebno ako u trenutku dok sastavimo krajeve, u matriks pošaljemo misao o obrani. Mesing je nešto sveto.
    A: Zašto?
    D: Jer je energijski. Svojom frekvencijom jako je blizu frekvenciji polja ljubavi.
    A: Valjda otuda dolazi vjerovanje u povezanost planeta Venere i mesinga?
    D: Mesing utječe na razvoj biljaka, ima terapeutski utjecaj na pluća i uskoro će se otkriti da pozitivno utječe i na čovjekov DNK. Nošenje tog metala omogućuje da čitavo tijelo dođe u vibraciju otvaranja čakre ljubavi. Istovremeno s otvaranjem te čakre, tijelo može početi obranu od bilo kakvog energijskog napada.
    A: Zašto?
    D: Zato što duh na tom nivou pulsira istovjetno s matriksom. Vibrira istim glasom, pa zato sudjeluje u obrani i podršci, a to znači da je čovek na putu uzdizanja i istine, kao i da se ta veza ni na koji način ne može prekinuti. Trebaš razumjeti da je razlog zbog kojeg smo na Zemlji, da pridonesemo usponu i promjenama, te da na neki način kao stanovnici budemo nagrađeni novim svijetom. To će biti sjajno! Bit će sasvim drugačije nego što je sada. A, tome možemo pridonijeti ako pozitivno mislimo i želimo da ovaj stari sustav završi kako bismo mogli ući u novo doba. Ne smijemo obraćati pozornost na tuđa tumačenja, ne smijemo dopustiti da na nas utječu strahom, nego trebamo slušati svoje srce. Ako bismo voljeli da se nešto promeni, onda iz čitavog svojega bića i svojega srca trebamo to željeti. U svakom trenutku trebamo misliti na slobodu, na promjene, na ljubav. Mentalno trebamo stvoriti idealan svijet u kojem živimo, hraniti to nadom i vjerovanjem. Sada je došao trenutak da više nitko nema pravo zakidati nam život ni odlučivati o našoj sudbini. Zato vas molim, priključite nam se! Mi smo došli da vam prenesemo te informacije. Molimo vas da nam pomognete kako bismo i mi mogli vama pomoći.
    A: Pokušat ćemo. Ne znam hoćemo li uspjeti.
    D: Samo treba htjeti. Nije teško. Potrebno je samo poslati misao, želju za promjenom do matriksa. On preuzima tu misaono energijsku i pojačava je kako bi se ispoljila. To je sve. Sve će doći samo od sebe.
    A: Obećavam da ću to učiniti.
    D: Nemojte zaboraviti na mentalni susret nedjeljom.
    A: U deset i trideset.
    D: Da.
    A: Mislim da je došlo vrijeme da malo zastanemo. Da li bi mi želio još nešto reći?
    D: Ne. Volim svakoga od vas i planet Zemlju. Nadam se da sam bio od pomoći.
    A: Naravno!
    D: Želim da se sretnemo u jednom novom svijetu.
    A: I ja se nadam da ćemo se još vidjeti. Već mi nedostaješ.
    D: Kako sam rekao, još ćemo se sresti. Bilo kada, kad god to poželiš.
    A: Daj mi malo vremena da prvo pokušam mentalnim susretima...
    D: Već sam rekao, samo treba željeti...
    A: Da, ali teško mi je...
    D: Lagano je! Svi možemo biti zajedno, samo kada to poželimo.
    A: Da, ali život nas stavlja u teške situacije kad nemamo vremena ni za sebe ni za meditaciju.
    D: To su njihovi utjecaji. Anunakija. Kad god osjetiš da te nešto zadržava, blokira, samo pomisli na mene, na nas koji smo došli s Inunakua, i na one koji su ondje ostali. Mi ćemo vam pomoći, kao što ćemo pomoći i ostalima koji budu tražili našu pomoć jer mi smo jedno s vama.
    A: Hvala!
    D: Nema na čemu. Neka se svi zajedno nađemo u sljedećih tisuću godina mira i ljubavi!

    Gledajući unatrag na naše susrete, vidim da bih imala još mnoštvo pitanja za koje bih voljela dobiti odgovor. Možda je meni bilo samo toliko namijenjeno. Možda mii je matriks u svojoj velikoj mudrosti priopćio samo one informacije koje sam bila u stanju prihvatiti. Ne mogu reći da nisam uznemirena, oneraspoložena i iznenañena, odnosno, da nisam frustrirana zbog svega što sam čula. Za neke sam stvari već bila čula, dok su me druge pogodile tamo gjde sam mislila da me ništa ne može iznenaditi i promijeniti prisiljavajući me da doista shvatim tko sam ja u biti, ja koja ništa ne znam. Bez obzira na to što me racionalnost navodi da žestoko odbijem neke misli, u dubini duše ipak mi nešto šapće da je sve to istina.
    Nisam još u stanju objektivno analizirati. Jedino što me nateralo da napišem ovu knjigu je moj susret s tom neobičnom dušom i moja vjera u njegovu iskrenost i poštenje. Mudrost i teret tajne što se skrivala u odrazu njegovih nekad sjajnih, ali sada umornih plavih očiju. Stoga vam predlažem da nekoliko tjedana pokušamo napustiti našu ulogu odrasloga i da pokušamo sagledati svijet očima gladnoga sedmogodišnjaka. Zaboravimo stare ideje i navike! Zaboravimo što su nas drugi učili, na što su nas prisiljavali. Dođite da sada, od ovog trenutka, poželimo saznati istinu! Svi zajedno povežimo se s matriksom da izravno od njega dobivamo informacije. I to, od danas, ono što nas stvarno zanima, a ne što će misliti ili reći prijatelji, susjedi ili roditelji.
    Mi jesmo mi sami. Mi smo zajedno. Mi jesmo posebni entiteti, ali na razini matriksa pripadamo jednoj organskoj celini. Kako je Bog govorio preko ustiju ovoga dječaka. Živimo u neobična vremena, u vremenu u kojem se Zemlja mora promijeni sinhronizirajući se s novom frekvencijom. Možda smo se borili za te mogućnosti tijekom bezbroj godina. Možda smo za to molili Nebo i žudjeli za ovim događajima, za tom pomoći. Svakim rođanjem i umiranjem bili smo sve bliže matriksu i bliže tom uzvišenom trenutku. Naše je zadovoljstvo i zasluga što smo do ovdje stigli. To je naša šansa. Hajdemo objediniti naše mogućnosti i snage kako bismo probili zidove neznanja i ignorancije, irealnosti i ograda materijalizma da zajedno pređemo s onu stranu gdje nas čeka bolje, mirnije i razumnije sutra. Ljepši svijet.
    Sve vas volim i želim da vam istina ispuni srce!


    Profil
    Quote
    Violeta
     december 05 2011 21:31   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 04/29/06
    Posts: 210

    a ga še niso krstili v vatikanu, saj vatikanski astrolog pripravljen krstiti tudi zunajzemeljska bitja, sicer po logiki smo vsi zunajzemeljska bitja dokler ne postanemo podzemeljska bitja ali pa nadnadzemeljska. Smile


    Profil
    Quote
    Gost: gost
     december 06 2011 00:22   


    je to kje v angleščini?


    Quote
    panefin001
     december 06 2011 11:34   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 07/06/11
    Posts: 160

    Odličen material za zdolgočasene ljudi, ki čakajo na čudeže, med tem ko se sami ne spreminjajo niti milimetra.
    Točno sedaj in v tem trenutku obstaja trpljenje ljudi, nekoga ki mu delamo krivico in ga teptamo ali on tepta nas...
    Točno sedaj in tukaj obstaja lepota vsega stvarstva in tihi klic ljubezni, a očitno raje posegamo za višavami tam nekje...
    Človeška domišljija je brez meja.
    Da ne bo pomote, domišljija in resnica nimata ničesar skupnega.
    Takih iluzij bo v prihodnosti kot kaže še veliko več.

    Veliko zabave.


    Mirko


    Profil
    Quote
    Gost: lina
     december 06 2011 13:01   


    osh-kosh, očitno tale tekst 'ne tekne' tudi guruju panefinu :-) ..... na, pa saj to niti ni presenetljivo....namreč ne spada v njegovo teorijo enosti...ups, ali pač, enost ne izključuje, no panefinova teorija enosti zgleda že...je očitno omejena in ima preference

    ...omejena enost!?..... neomejena enost....!?..to je tu vprašanje


    Quote
    Gost: Luna
     december 06 2011 13:33   


    ne lina, to ni omejena enost, to so fantazije zdolgočasenih ljudi Smile


    Quote
    panefin001
     december 06 2011 16:14   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 07/06/11
    Posts: 160

    Draga Lina,
    predpostavka in predstava, da je inteligenca stanja enosti nekaj neinteligentnega in da taka inteligenca ne loči med plevelom in solato, je zgolj v domeni teorije o enosti.
    Taka predstava o enosti izhaja iz stanja dualnosti.

    Žal mnogi mislijo, da kritika ni del enosti.
    Še kako je, sicer bi še zmeraj tavala v temi lastnih in kolektivnih iluzij kot so navedene v tem članku.

    Branje takih in drugačnih pravljic ne služi samospoznaji in ne spreminja zavesti kot je ne spreminja tudi vera in slepo sledenje "višjim" duhovnim naukov...

    Lepo, da si izrazila svoj pogled na moj komentar.

    S spoštovanjem.

    Mirko


    Profil
    Quote
    Gost: ?
     december 07 2011 01:40   



    Panefin ne zmoreš toliko. Filozofije lastnega jaza so ti bližje.


    Quote
    Gost: Zakaj?
     december 07 2011 07:57   


    ...

    In zakaj je tako težko sprejeti, da je lahko zgornja zgodba resnična?

    Zakaj ne bi mogla biti resnična?

    Kje ste se omejili v svojih pogledih na celoto?

    Zakaj mislite, da branje takih stvari ne dviga naše zavesti?

    Se vam ne zdi, da nam vsaka taka informacija da več zavedanja o vsem, kar Je?


    ....

    en miren dan želim,

    M.



    Quote
    panefin001
     december 07 2011 09:15   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 07/06/11
    Posts: 160

    Dragi gost Zakaj?

    To noč se je sredi spanja prebudila starejša gospa in se je začela odpravljati na izlet.
    Tega izleta v resnici ni bilo, saj je le sanjala. Toda sanje so bile tako intenzivne, da je trajalo kar nekaj časa preden se je zavedla, da nobenega izleta v resnici ni.

    Članek kot je ta, je za nekoga resničen kot je bil izlet za to gospo.
    Ko pa se prebudiš vidiš, da je ta izlet bil le stvar domišljije.
    Moj namen ni prepričevati nekoga, da sanje niso resničnost, ampak izražam le svoj pogled.

    In zakaj to počnem?
    Ker ne sanjam, ampak sem buden.
    Žal okrog sebe vidim množice hipnotiziranih, uspavanih ljudi.
    Le opazujte jih ko hodijo po ulici, ko so sami ali v družbi.
    Se vam zdi, da so prisotni tukaj in sedaj???

    Edino kar je resnično in vse kar smo kadarkoli iskali ter pogrešali, nam je pred nosom, a smo za to nedovzetni.
    Zato potrebujemo pridigarje, da nam dajo lažno upanje kot je to iz članka.

    Ne dragi gost Zakaj, take reči nikakor ne dvigujejo zavesti, temveč le še bolj uspavajo človeka in ga fiksirajo v poziciji čakanja na čudeže od zunaj.
    V zvezi s tovrstnimi pričakovanji, se nič ni spremenilo od začetka našega obstoja.

    Seveda to ne pomeni, da ne morete sanjati svojih sanj naprej.

    S spoštovanjem.


    Mirko


    Profil
    Quote
    Gost: gost
     december 07 2011 12:32   


    panefin rekel si, da si buden - kaj bi naj to pomenilo?

    vidiš druge okoli sebe kako so ujeti v sistemu?

    kaj ti pomaga če si buden? še vedno moraš delat, da zaslužiš denar, da lahko preživiš v tem sistemu. torej - si suženj.

    torej si buden in še vedno suženj in ne moreš naredit nič, da ne bi bil suženj...

    če pa lahko kaj narediš, pa prosim, deli z nami, ki nam dejstvo, da smo budni in še vedno sužnji predstavlja trpljenje (ignorance is bliss?).


    Quote
    panefin001
     december 07 2011 15:07   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 07/06/11
    Posts: 160

    Spoštovani Gost,
    Kaj naj bi pomenilo biti buden?
    Delno si odgovoril sam ko praviš, da ko si buden vidiš ljudi ujete v sistemu.
    Že s tem, da to vidiš si vsaj nekoliko zunaj zaslepljenosti in hipnoze, ki pomeni odsotnost, zamaknjenost.

    Prav zaradi te odsotnosti v mislih, sploh ne vemo kakšna je kakovost življenja ko te zamaknjenosti ni.
    Vzrok te neprisotnosti tukaj in sedaj, je strah ki nas ločuje od dnevnih izzivov in vseh kompleksnih problemov življenja.

    Žal nam nihče ni pokazal, nihče nas ni učil kako se s temi rečmi spoprijeti.
    Odpovedala so vsa verstva, vsi pridigarji, psihologi in psihiatri, vsa stroka.
    Prav zaradi nemoči spoprijeti se s stvarnimi problemi, se vdajamo v številne narisane, a lažne izhode ki nam vsaj malo olajšajo in zamaskirajo vse nakopičene probleme.
    A taki pristopi imajo omejen učinek in so podobni mamilu. Sprva ga potrebuješ manj, potem pa zmeraj več in več.
    Seveda vsi problemi medtem ostajajo in prihajajo novi.

    Najbrž vsi dobro vemo kaka je razlika početi nekaj z odporom, strahom, brez strasti, brez ljubezni.
    Tak odnos v glavnem imamo do dnevnih opravil, do svojega delodajalca in dela, ter do samih sebe.
    Skratka do svojega sekundarnega poklica (ta poklic služi preživetju), nimamo pravega odnosa.
    Tistega primarnega poklica, ki pa pomeni spoznavanje samega sebe in vseh realnih dnevnih problemov, pa se mnogi sicer lotevajo, a žal z napačnim pristopom izhajajočim iz lastne pogojenosti in omejenosti.
    V sled tega se posameznik še bolj zmede in izgubi.

    Dragi Gost, praviš naj nekaj naredim v kolikor lahko.
    Vse kar lahko naredim tudi počnem, a namesto drugega tega dela ne more opraviti prav nihče.
    Tudi sam vidiš kako se ljudje upirajo reševanju samega jedra vseh problemov, ki leži izključno v nas samih.

    Spoznati sebe je vse kar bi morali narediti, a tega ne počnemo, saj raje beremo pravljice in poslušamo lepe zgodbe o življenju tam nekje in nekoč.
    Žal ljudje se pustijo zavajati od tistih, ki obljubljajo rešitve v številnih »instant duhovnih« ponudbah.
    Tako se nekoliko zamotijo in pozabijo na dnevne tegobe stvarnega življenja.
    No to stvarno življenje pa v valovih trka in trka in zatiskati si oči pred njim kot vidimo prav nič ne pomaga.

    Potrebno je razumeti, da ne obstaja pravilnik in definiran način, postopek k osvoboditvi od vseh lastnih zablod.
    Vsi smo enkratni in neponovljivi in vsak je sam svoja knjiga.
    Ne obstaja način, ne obstaja sila in nič takega kar te lahko osvobodi od zunaj.
    To delo leži izključno na nas.

    Zato dragi Gost nimam ničesar takega o čemer me sprašuješ, sicer bi to podaril svoji mami, nedolžnim otrokom vsem ljudem na tem svetu in vsem bitjem, ki trpijo.
    Dal bi vse to tebi povsem nesebično in do dna, a se tega preprosto ne da v kolikor sam ne spoznaš.
    Do tebe lahko imam le razumevanje, potrpežljivost in ti predajam svoje poglede.
    Na tebi je vse ostalo. Slepo verjeti ali ne verjeti v napisano, ne pomaga prav nič.

    Ko pa se torej enkrat zbudiš iz globokega tisočletnega spanca, potem uvidiš da je vso trpljenje izhajalo le iz omejenosti lastnega zapora.
    Potem spoznaš, da je neskončnost naša prava narava in da nismo odvisni prav od ničesar.
    Seveda za telo moraš skrbeti, a v vsem si v bistvu svoboden.
    Prav tak svoboden odnos brez strahu pred smrtjo in eksistenco, je mogoč in realen in šele to pomeni živeti neustrašno kot tisti orel visoko na nebu.

    Iz vsega tega ne smemo narediti predstav, temveč se sami moramo prebiti do takega stanja in sami spoznati če kaj takega obstaja.
    Vera ni dovolj. Sledenje te od tega oddalji.
    Avtoriteta to ubije.
    Ne obstaja nobena pot do tega stanja, saj so vse poti lažne in so del starega.
    Ni težjega dela kot je to, a za resnično radovednega in strastnega človeka je tako stanje na dosego rok.

    To delo se začne tukaj in sedaj pri problemih, ki so. To delo se začne s prvim korakom, tako kot se pot na planino začne v znožju, ne pa pri vrhu.
    S pozornostjo do vseh dnevnih izzivov in naših reakcij na njih se,klobčič imenovan jaz začne razpletati do dokončnega razpleta.

    Radovednost, pozornost in dvom v vse najdeno, ter nenehno raziskovanje so orodja, ki peljejo ven iz lastnega zapora v katerem trpimo.


    Srečno dragi Gost.


    Mirko


    Profil
    Quote
    Forum generiran v : 8,90 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CET. Ura je 05:07

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 9,27 seconds