Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Hihihi, kako hecne uresničittve čudežev dobim. Grem neki zamenjat eni gospe v hiški, k je sama pa se ne spozna na tehnične stvari. Pol pridem tja in evo parkomat in jaz ravno tolk keša kot je treba sam ne v pravih eurčkih. mel sem 60 c in dva po 0,05 namest enega po 0,1. Pol huh kaj zdej čudež pa to da najdem en kovanček in pol nič najdit koga da zamenja, pride gospa jo prosim če zamenja, zamenja ni hotla nič slišat da bi ji dal nazaj, pa vseen dam. Mi je res polepšala dan. Ampak ok, k pridem do parkomata šok, on ne dela več ker je kao samo do 13 ure v soboto in če prideš po 12 ne more spejete, ker je minimum 1 ura. Ravno tolk časa sem iskal dinarčke, da je minil teh 5 minut in je nehu delat. Hihi.
Tolk lepo, da bom dal kar v svoj post. Berem forum o nameravanju in sem odkril eno od takih finih recimo temu čudežnih stvari, ki so se dogodile, ko smo nameravali. Namreč na chatu mi delal Č, vedno mi je namesto Č dal neke čudne znake in nič ni pomagalo, pa smo vse živo probal.
Pol pa ...
20:58:13 [Marjana] NAMERAVAM, DA SE ZABAVAMO
20:58:25 [Devi] nameravam da se zabavamo, da je nase zivljenje polno spontanosti in veselja
20:58:28 [fragile] ok. ful dobra namera
20:58:40 [fragile] Jaz tud zadnje èase gledam life in se èudim, da živim
20:58:47 [gape] nameravam da mi da stricek direktor vsaj 150 cukov place plus malca plus prevoz
20:59:05 [Devi] (smiley)
20:59:07 [fragile] ti materialist, gape
20:59:19 [Marjana] Ales, a tebi pise c-je?
20:59:27 [A] nameravam da te projekte ki delamo izpeljemo tako kot je v dobro nas in slovenije
20:59:34 [A] èšž
20:59:40 [fragile] naj ti bo
20:59:47 [Marjana] NAMERAVAM, DA V GAPETOVO ZIVLJENJE PRIDE OBILJE
20:59:49 [A] nameravam da mi piše č
20:59:54 [A] ha
21:00:00 [A] haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
21:00:03 [fragile] he he
21:00:18 [A] norc
***gapeta sem mal pokrajšal, da se vidi za kaj je šlo.
Vmes je postnu še tole:
21:00:12 [gape] nameravam obilje
Danes je bil spet dan poln čudežev, tako kot včerej.
Oče, ni ljubosumen, če vas naučim in spodbujam da delate čudeže, všeč mu je, tako kot mu je všeč če znajo vsi njegovi otroci igrati nogomet in če znajo matematiko. Tako da vas res navdihujem, delejte čudeže tudi vi.
Za začetek je dovolj to, da pomislite kaj dobrega bi se lahko zgodilo in rečete oče hvala ti za...
Dejte si dovolit, dejte samo zase naredite ekperiment.
Besedo oče lahko zamenjate z drugo, če vam to ustreza.
Tudi nogometa in matematike se ne naučite v prvem poizkusu, ampak jih trenirate, imate ogormno neuspešnih poizkusov, povsem napačnih rezultatov in ne gre vam vedno kot si žeite, ampak vseeno vstrajate poizkušate naprej, se učite, delate naloge toliko časa da vam uspe.
Dejmo(te) to ponovit pri čudežih, vabim vas da naredite svoj 1 čudež. Ne obupajte, če vam ne uspe prvič tudi pri nogometu vam ni, ampak z vajo bodo prišli tudi uspehi. Delanje čudežov je najbolj naravna stvar na svetu in najbolj hecno je da to ni stvar, ki se bi jo učili v šolah oz bi nam jo kot matematiko in nogomet, vcepili naši starši, čeprav se drugače njih o vseskozi učimo, se jih poveličuje in se nam vseskozi spontano dogajajo.
Sedaj razumem naslov, ki sem ga dal temu postu:
Naredi svoj 1. čudež = sLOVEnija dela čudeže = LOVE dela čudeže = Oče ljubim te
Dejte narest ekperiment, začnite s svojim prvim čudežem. Dovolite, da se zgodi.
Lahko začnemo s tem, da če želite napišite kakšen čudež ste si zamislili in vam bom pomagal, da ga prav oblikujete. Potem bomo skupaj pomagali drugim.
Janko Korelc: Za začetek, pomisli, da srečen si. Oče je pa zajeban..
Pred 5 urami/-a · Všeč mi je
Aleš Pevc DreamLab: Lejga Jankota, ne verjameš ane. Ampak glej a si se nogometa in matematike naučil s prve, a si hodil v šolo rang vsaj 12 let, da si se je naučil in preden si vedel kako je treba brcnit žogo si imel juhu poizkusov, preden si znal igrat nogomet pa vrsto treningov in tekem na dvorišču.
Delanje čudežev je najbolj naravna stvar na svetu. Evo povabim te v igro. Vabim te da narediš svoj 1. čudež.
Pravzaprav dejmo narest ekperiment, dejte vsi narest svoj 1. čudež.
Napišite sem gor kaj sta si zamislili in vam bom pomagal, da ga prav oblikujete in potem bomo skupaj pomagali drugim in lahko naredimo še večji ekperiment v smislu sLOVEnija dela čudeže.
Besedo oče lahko zamenjate z drugo, če vam druga bolj ustreza. Pač to v kar verjameta. Dodal bi še da za hvala ti, dodate potem še Oče Ljubim te. S tem zaključite.
pred 3 min · Urejeno · Všeč mi je
Aleš Pevc DreamLab: Oh kako hecno se mi zdi, da nas tega niso nauili naši starši, da nas tega niso naučili v šolah, pa nenazadnje pri verouku, a ni to hecno, skoz govorijo o čuddežih naučijo pa nas ne tega. Čeprav je delanje čudežev najbolj naravna stvar na svetu, čisto nič drugačna od nogometa in matematike. Dejmo narest experiment, dejte narest svoj 1. čudež. Tko za foro, pol bomo vsi skupi učil druge kako se dela in pol bomo vsi znal delat čuddeže in ugotovil bomo da je vse čudež. A ni to lepo.
pred 5 min · Všeč mi je
Bog ga vpraša: Kdo si ti? Učitelj reče: Učitelj, potem ga Bog vpraša ali si Bog, Učitelj reče ja.
Potem ga učitelj vpraša: Kdo si ti? In Bog reče: Bog. Učitelj nadaljuje: Ali si učitelj in Bog reče da.
Evo po daljšem času se spet oglašam z dvema novima čudežema, problem je ker pozabimo na to da bi se čudeži sploh lahko zgodili in potem kar naprej tiščimo in vztrajamo v svojih proporcih in vzorcih, pa po tem res ni nobene potrebe.
Z vami bi rad delil en dogodek in sicer iz dopusta, ko smo šli na krajši izlet v Dubrovnik. Apartma smo imeli v samem mestnem jedru. Bili smo z dvemi avtomobili in z nami sta bili dve starejši osebi, ki sta težko hodili in zato sem želel avto parkirati čim bližje vhodu. Če si lahko predstavljate ob 14 uri je Dubrovnik nabito poln in ni pomoču trikova ob centru ob obzidju ni prostora za en, kaj šele za dva avtomobila. In ko smo že 3x zaokožili ob obzidju stradona, sem se že sprijaznil, da bom del sopotnikov odložil pred vrati, šoferja, pa se bova odpravila v oddaljeno parkirno hišo in potem znosila prtlago do centra. V tistem hipu pa sem dobil preblisk v smislu, kaj pa če bi naredili čudež in bi prosil za parkirno mesto oz bi naredili prosto parkirno mesto. In ga naredim. Glejte sedaj to: Niti dva metra naprej nisem prišel, ko sem zagledal vzratne luči in avto, ki je šel ven iz svojega parkirišča. Vav sem si rekel. Ampak potem sem se spomnil, ja sej rabimo še prostor za drugi avto. Pomislim, se zahvalim in glej, med tem ko sem jaz prkiral je prišel lastnik sosednjega avtomobila, ki je imel avto parkiran en avto naprej od mojega, in tudi ta je odšel ven, tako da smo lahko parkirali še drugi avto. Potem sva z šoferjem drugega avtomobila, ugotavljala, da je za drugi avto tako ozko in da je avto, ki je vmes parkitan malce čez črte, če mi parkiramo, potem zaparkiran tako da bo lastnik težko prišel notri. Ampak glej, v tistem pride še tatretji lastnik, mu odparkiramo avto in se odpelje, mi pa smo lahko pravilno parkirali oba avtomobila. ALELUJA. Dejansko ne morem dojet situacije, trije avtomobili na istem mestu popolno nabitega parkirišča so šli ven, s tem da na celem ostalem parkirišču v tem času ni šel niti eden.
Huh.
Dajem še en primer. Nekaj časa sem ugotavljala, da me je dokaj redno bolelo spodaj pod rebrami na desni strani. Grrr, ni bilo hudo ampak neugodno in potem ko to stanje trpim nekaj časa, telovadim in počivam, počivam in telovadim, rezultat pa nič boljši, se en večr spomnim, kaj če bi naredil čudež in ga naredim. Rečem hvala, da bolečina izgine in v meditaciji se mi pokaže slika neke temnejše energije, ki dejansko izgine iz telesa. Malce me tisti hip še boli ampak vodniki rečejo samo zaupaj in 100% zaupam, takrat popusti še ta del bolečine in zjutraj ne čutim dejansko brez vsake najmanjše bolečin. Hecno je to da me je prej bolelo 3 tedne potem pa praktično v trenutku nič več in zdej je tako že cel teden.
Aleluja, torej, samo spomnit se je potrebno na čudeže. Ni nam potrebno delati ne vem kakšnih planov, in cele dneve vlagati energijo, čas in sebe v to da nekaj premaknemo, dovolimo, da to naredi vesolje po svojih poteh, samo spomnimo se, se umaknimo se in dopustimo da se stvari zgodijo. Zgodile se bodo drugače kot smo pričakovali ampak, če bi se tako kot smo pričakovali to ne bi bil čudež ane?
Sej se razume, ne gre zdej da boš blazno obogatel s tem ali pač, ali pa da bo vesolje delalo namesto tebe, gre zato da v primeru ko si sam naredil kar si lahko, prosiš boga, če ti lahko pomaga oz sam narediš čudež.
Da se ve, v obeh primerih sem se zares potrudil in aktiviral, čeprav ni pomagalo. V prvem primeru peljal sem se 3x po parkirišču in se odločil, da dam del potnikov ven in grem sam s prtlago potem v center, v drugem primeru pa sem delal telovadne vaje, sem se izogibal stresu, počival, obljubil sem da grem celo k zdravniku... potem je prišel priblisk, da morda lahko poizkusim z nečem, za kar vem da obsaja, sem uporabljal, ampak zaradi dela in toka dogodkov kar pozabim uporabit.
Eno sporočilo mi je, ko sem to razumel posredoval oče in sicer je rekel: "Ljudje ne, da ne morete ampak nočete delati čudežev"
Zato vas veselo vabim delajmo čudeže vsi, vsak trenutek se vsem lahko kaj dobrega zgodi. Delajmo čudeže za vse dobre stvari in dopustimo čudeže, da najdejo svojo pot in se zgodijo.
Jezus je delal čudeže. Skoraj, ves zahodni svet ga časti, zato še toliko bolj težko razumem, zakaj tako malokrat sledimo temu, da bi tudi mi delali čudeže. A ni to noro, človeka ki dela čudeže, častimo in poveličujemo, hkrati pa izberemo simbol, ki ponazarja, njegovo trpljenje in posredno dajemo vsem nam sporočilo kdor bo delal čudeže bo pribit na križ.
Čisto shizofreno. Čas je da to presežemo, čas je za čudeže.
Vabim vas da delate čudeže in jih delite z nami.
Vse kar je potrebno je da zaupate in dovolite da se zgodi. Zaupanje lahko utrdite z stavkom Oče Ljubim te in s hvaležnostjo za to, da se zgodi. Hvaležnost delite tudi potem, ko se zgodi.
Dovolite da se zgodi. Delajte čudeže. Oče ljubim te in ljubim vse, ki delajo čudeže.
Tole pisanje je kar pravi prispevek in spodbuda da se naši umi uglasijo ter pozitivno naravnajo na take "kvantne" možnosti. Spontanost in pozitiven mentalni veter so lahko ključni. Se občuti pozitivne energije ob vsem skupaj in to rabimo vsi skupaj.
Naj vam povem o čudežu, moji noni, ki je znala za nas otroke pripraviti od nekaj polente pravljično večerjo. Je po hiši tako lepo dišalo, čudež ljubezni, varnosti in sprejetosti. Res, da je to bil en star čudež, že po tradiciji, nona je to prejela od svoje mame, mama od mame in tako nazaj. E ja, minuli časi, danes so čudeži nekaj drugega, pa še polente, ta prave, ne dobiš več ;-)