Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • nedelja 21-apr
  • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  • četrtek 25-apr
  • Tadej Toš: ABRAhmm

  • petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Napoved Mojstrov za 1. polletje 2009
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    mavrica
     december 12 2008 22:02  (Prebrano 3497 krat)  
    Forum

    Status: neprijavljen

    Registriran: 12/14/04
    Posts: 47

    V nadaljevanju lahko preberete prevod kanaliziranega sporočila mojstrov, ki govori, kakšne spremembe nas bodo doletele v prvi polovici leta 2009. V članku so nekatere stvari, ki so precej znanstvene narave in jih je bilo zelo težko prevesti, težko razumljive, vendar se najde v njem tudi veliko zelo zanimivega in koristnega. Lažje bomo razumeli, kar se nam bo dogajalo.
    _________________________________________________________________________-
    Sporočilo mojstrov
    Triangulacije, velike spremembe in čas, ki prihaja
    30. november 2008
    Antui, Anshallah! Asi, Asi, Asi!
    Pozdrav od Luči, iz notranjosti Luči in z svetlobo.
    Vsak od vas se giblje skozi veliko spremembo, povzročeno s prihodom med-dimenzionalnih triangulacij, ki se nadaljujejo, in vsaka vpliva ne le na vaše bitje, ampak tudi na vaše zaznavanje in življenjska izkustva.
    Kot smo že povedali, triangulacije, ki se sedaj dogajajo, spreminjajo vašo sedanje telo in harmonične odnose med »vso kreacijo«. Matematično valovanje delcev je pri vas ljudeh z vsako triangualcijo usklajeno kot odgovor na galaktične spremembe in njihovo stopnjevanje, ki se nadaljuje v poravnavo vašega solarnega sistema z galaktičnim centrom v letu 2012.
    Svetlobni delčki v vašem telesu močno odgovarjajo vašemu Viru. Ti svetlobni delčki v vas se obračajo proti njihovemu viru na ta način, da čistost tega vira kliče vsakega od vas, da odgovori z resnicami, kdo in kaj ste. To mnogim od vas povzroča veliko spremembo v življenju. Mnogi se ponovno nameščate na geografske lokacije, za katere menite, da nimajo nobenega smisla ali vzroka. To se dogaja, ker postaja svetlobna energija vedno močnejša in vi se na to odzivate z uravnavanjem ravnotežja znotraj vse kreacije, v kateri živite.
    Ko vaše zavedanje poraste, vi ugotavljate, da vaši odnosi z drugimi niso več takšni, kot je videti, ali so se odnosi dramatično spremenili. Mnogi se morda počutite sami ali proč od drugih. Poglejte globlje. To je klic za vas, da najdete znotraj sebe to, kar je daleč preko kakršnega koli zavedanja, ki ste ga kdaj imeli. Mnogi od vas ste verjeli, da je vaše izkustvo samo izkustvo. Verjeli ste, da ste neodvisni pri ustvarjanju vsega, kar gre skupaj s potovanji vaših duš. Niste pa uvideli, da ste del velike tapiserije, ki je neskončno prepletena, ter da vsak dih, ki ga vdihnete, vsako dejanje, ki ga naredite, vsako besedo, ki jo rečete in vsako misel, ki jo imate, se vpleta dalje v veliko tapiserijo, kar bi lahko rekli, da so »Vse duše«.
    »Vse duše« ste vi kot skupnost, ki ustvarjate slepilo in spremembe teh slepil, v katerih ste živeli. Moč vaših združenih energij pošilja sporočila v »vse, kar je ustvarjeno«, kot kakšne spremembe bodo, kakšna izkustva teh sprememb bodo v vašem svetu, kako bodo te spremembe vplivale na vas kot posameznike in integralen del skupnosti, v kateri obstajate.
    Ko vsak od vas deluje v korist samega sebe, se ne zaveda neizmernih vplivov, ki jih ima na »Vse duše«, in s tem ustvarja nenamerno ignoranco. Poglejte onstran tega slepila. Poglejte onstran te iluzije in začnite spoznavati, da ste vse, kar iščete, ter da je zdaj čas, da zaobjamete moč svojega bitja na tak način, da postane vaše vsako izražanje energije namerno in večje moči.
    Mi ne govorimo o moči kot tisti, ki jo imajo bojevniki, pa čeprav je to, kar bi utegnili verjeti. Moč, o kateri mi govorimo, je čistost vaše esence, ki ni pomešana z slepili, ki so vas obkrožala v preteklosti. Resnična moč je nežen talent, ki postaneš, ko si v neizmerni resnici. Ta moč išče svojo pot skozi zapletenosti vsega ustvarjenega, išče svetlobo, kot je sama, in razširja stvarnost obstoja te svetlobe na način, da se svetloba širi eksponentno. Na ta način je ustvarjena resnična stvarnost. Nič od tega se ne more ustvariti brez vašega sodelovanja.
    Čas je, da se vrnete k pravim osnovam bivanja. Te so enostavne. Vedite, da ste pomembni, da imate neomejene zmožnosti na razpolago, da pri tem ni nobenih napak in resnica vedno prevlada nad vsem slepilom. Vedite, da ste popolni, in da ta popolnost, ki ste, za vedno spreminja to, kar ni resnica.
    Ko ste bili majhni, ste mislili, da je nevljudno pogledati v oči drugih, ko pa ste se potopili v slepilo, pa ste se začeli izogibati oči drugih na način, da drugih okoli sebe v resnici sploh ne vidite. Poglejte sedaj. Vsakdo naj pogleda, kdo so okoli vas v resnici. To, kar so drugi, ste vi. Nekakšna faseta, nekakšen vidik resnice, ki ste ga morda privzeli ali ne.
    Pridobivanje občutka pomembnosti zaradi majhnih ali celo vzvišenih dejanj dobrote ni iskreno. Biti dobrotljiv je iskreno. Dobrotljivost se plodi brezpogojno na način, da se brezpogojnost propagira sama in stvarnost postaja bolj poštena.
    Ko se bodo zgodile preostale triangulacije boste ugotovili, da vam bo vsaka prinesla nove izzive in skrajnosti izziva, glede na to, kako ste ponovno povezani z stvarnostjo neskončne kreacije. Nedavna triangulacija 19. novembra 2008 in tudi tedne prej je terjala od vas, da stopite dalje, ven iz slepila, v večjo realnost. Odgovor na ta klic zahteva veliko spremembo za veliko vas in celo, kot smo vam vedno pripovedovali, je rezultat kaosa sijajen. Kaos za spremembo je prava realnost človeštva. Zaradi zgoščenosti človeških delcev je kaos vedno potreben za te spremembe. Triangulacije delajo to za vas.
    Naslednje triangulacije se bodo zgodile 11. januarja, 15. februarja, 17. marca, 4. aprila in 11. junija 2009. Vsaka bo služila višjemu namenu za spremembo in za vaše življenjsko izkustvo. One bodo, kot sledi:
    Triangulacije 11. januarja, 15. februarja in 17. marca 2009 se bi lahko smatrale kot zaključena ločena serija triangulacij. Vsaka z posebnim namenom v odnosu do druge. Ta serija triangulacij je svojstvena glede na moč prihajajočih sprememb in kako se bodo te odražale do vas človeških bitij.
    Triangulacija 11. januarja 2009 bo ustvarila novo poravnavo vaših delcev, ki bazirajo na fraktalih 7 z najbolj splošnim 2/7. Ta harmonična uglasitev naj bi bila ključna, da opustite čustva, in za vaše sposobnosti, da prevzamete in obstajate znotraj višjih harmoničnih frekvenčnih serij. Ko se bo to zgodilo, boste tudi ugotovili, da so se začele vaše intuitivne sposobnosti odpirati v večje zmožnosti in dojemljivost. Ugotavljali boste tudi, da je vaša globina čustev občasno skoraj neznosna. Dovolite si sprejeti globino vaših občutkov na način, da ste vi ti občutki in oni so vi. Ugotovili boste, da se boste s temi občutki počutili sprejemljive v vašem obstoju, nevezani na vašo zemeljsko sestavo in se boste lažje zavedali večje realnosti ter vsega, kar je razpoložljivo za vas v vaši novo najdeni svobodi.
    Triangulacija 15. februarja 2009 vam bo pustila občutek utesnjenosti , kot da so posledice razsežne januarske triangulacije udarile silovito dol v vaše bitje. Ta občutek bo le začasen. Ta triangulacija bo vplivala najprej na vaše mentalno stanje, v tednih pred tem pa, kot bi bile omamljene vaše očitne sposobnosti jasnega mišljenja. S to triangulacijo se bo v vaše možgane usmerila nova serija elektromagnetne energije, kot da se matematična poravnava vaših dečkov premika v valovanje osnovano na 2/11 in 4/11, odvisno od vašega prejšnjega stanja. To bo povzročilo v vašem fizičnem telesu občutek teže, določene občutke slabosti, zlasti od 11. do 13. februarja 2009. Zapomnite se, da bodo ti občutki zelo začasne narave.
    Ko se bo triangulacija zgodila, boste ugotovili kot, da vaše mentalne zmožnosti doživljajo polet in da so se vaši miselni ustvarjalni procesi močno povečali. Ugotovili boste, da ste mnogo manj omejeni v vaših zmožnostih. Zanesli se boste na vaš večji občutek vedenja. Vaše odločitve bodo bazirale tako na vaših večjih zmožnostih zaznavanja, kakor tudi na novo boste našli sposobnosti povezati te zaznave do neskončnosti. Kot že rečeno, če ne boste odklanjali teh sprememb, boste zmožni delati iz popolnoma holografske perspektive – zavestno. To vam bo dalo zmožnost ustvarjati in soustvarjati iz, kot se zdi, ničesar, resnično pa je vse.
    Triangulacija 17. marca 2009 bo izzvala vaša fizična telesa. Nova harmonija bo bazirala na 2/5 valovanja vaših delcev. To je najbolj starodavno uravnavanje glede na tisto, ki se izkusilo v prejšnjih časih. V tednih pred triangulacijo, se boste počutili težke, nabite, kot da zadržujete velike količine tekočine. Toda ne. To so svetlobni delčki v vaših telesih , ki se razširjajo na takšne načine, da se vaše fizično telo težko prilagaja, vendar se bo. Ko se bodo triangulacije oblikovale in konsolidirale, boste začutili odrešitev od teh pritiskov znotraj vaših teles do točke, ko bo veliko vas čutilo, kot bi nenehno plavali. Pa ne boste. To, kar boste doživljali, je, da se bodo vse težave, s katerimi ste se borili znotraj vaših teles, opustile. Povedano z vašimi besedami, triangulacija 17. marca 2009 bi se lahko smatrala, da bo masovno zdravljenje vas, bitij človeške narave.
    Triangulacija 4. aprila 2009 bo v odnosu na peti element vaših bitij. Vašega duha. Vaše neskončne in večne esence. Mnogi ste se v večini vaših življenj čutili ujete v vaši človečnosti. To je triangulacija, ki bo prinesla vsakemu od vas poravnavo vaših multi-dimenzionalnih vidikov, na način, kot bi prvič v vaši človečnosti delovali kot ena vezna in funkcionalna enota bitja v povezavi z »vsem, kar je«. S to triangulacijo se bodo »Vse duše« harmonizirale skupaj. Ugotovili boste medtem časom, ne le, da se počutite bolj v miru, v milini in ravnotežju znotraj vaših bitij, ampak boste tudi začeli doživljati znake združevanja v vašem svetu. Začeli se boste tudi čutiti v soglasju s temi spremembami in onimi okoli vas na načine, ki se jih niste niti predstavljali.
    Končna triangulacija bo vodila v kasnejše odpiranje zvezdnih vrat, kot da bi šla univerzalna zgradba skozi neizogibne spremembe zato, da bo tako. Triangulacija 11. junija bo ustvarila portal zavesti, v katerem bo univerzalno kolektivno postalo zavestne narave med bitji, kot ste sami. Kar smo s tem mislili je, da če eden od vas doživlja intuitivnost in se mu pojavljajo razne misli ter zaznave, drugi okoli vas in celo oni, ki jih ne poznate, začnejo doživljati zelo podobne stvari. To je začetek združevanja, »Enost«, za katero vsak od vas ve, da obstaja. Ko se bo to zgodilo, se bodo, nekje pozno v juniju ali v začetku julija 2009, pojavile nekatere reakcije temačnih energij, vendar bo to njihov kratek vzpon, ker bodo z lahkoto postavljene na laž zaradi vsesplošne energije, ki bo aktivna v tem času.
    O sistemih zvezdnih vrat, ki se bodo zgodili kasneje, bomo govorili, ko bo čas za to. Želimo, da imate pred očmi vsako serijo sprememb, ki vam bo prišla nasproti in si dovolite, da ostanete v ravnotežju znotraj teh sprememb. Ne jemljite njih osebno, ker so mnogo močnejše narave in odsevajo »vse, kar je ustvarjeno«. Ko se bo to odsevanje pojavilo, bi vas prosili, da se zaveste tega, kaj vidite, kaj čutite in kaj je resnica vaših doživljanj. Potencial za večjo resničnost v vašem svetu je neizmeren in v celoti odvisen od vaših reakcij in potem akcij znotraj prihajajočih sprememb. Bodite mirni znotraj sebe in vedite, da je vse, kot naj bi bilo – to je popolnost in neskončen namen »Vira«, iz katerega vsi izviramo.
    Hvaležni smo, da smo vam v pomoč v tem sedaj. Bodite v miru. Vedite, da vse, kar iščete, poišče vas.
    Anhai indela antiah anshalai.
    Vi veste. Vedno ste vedeli. Vedite sedaj.
    Želimo vam veselje v vaših srcih, smeh v vaših dneh, resnico vsak trenutek in ljubezen v vsem, kar počnete. Mir z vami.

    Dr. Meg
    Meg Blackburn Losey, Ph.D.
    * www.spiritlite. com *


    Profil
    Quote
    Gost: jurij.bavdaz@gmail.com
     december 14 2008 08:22   



    Ej mam skoraj 24 let šol, (ki jih je plačala družba), 15.000 prebranih knjig in celo nekaj tečajev ezoterike Wink, pa nisem razumel začetka, zato ne morem brati dalje... Kdorkoli je to napisal - pa četudi je mojster trangulacije ... daj napiši tako, da bo razumel še kdo drug razen tebe. Najbolje je, da pišeš tako, da te razume osnovnošolec... vse drugo je manipulacija in tega se začenja zavedati vse več in več ljudi... in to je luč ki prihaja na zemjlo.. Počasi na žalost, vendar vztrajno.

    Bodite LUČ !!!!!!!!!!!!! (in ne mojster Manipulcije)


    Quote
    Gost: jurij.bavdaz@gmail.com
     december 14 2008 08:36   



    Se opravičujem za hitenje - a smeh je pol zdravja Wink

    trangulacije = triangulacija
    Manipulcije = Manipulacija

    LP... in ne hitite kadar nimate časa ...



    Quote by: jurij.bavdaz@gmail.com

    Ej mam skoraj 24 let šol, (ki jih je plačala družba), 15.000 prebranih knjig in celo nekaj tečajev ezoterike Wink, pa nisem razumel začetka, zato ne morem brati dalje... Kdorkoli je to napisal - pa četudi je mojster trangulacije ... daj napiši tako, da bo razumel še kdo drug razen tebe. Najbolje je, da pišeš tako, da te razume osnovnošolec... vse drugo je manipulacija in tega se začenja zavedati vse več in več ljudi... in to je luč ki prihaja na zemjlo.. Počasi na žalost, vendar vztrajno.

    Bodite LUČ !!!!!!!!!!!!! (in ne mojster Manipulcije)


    Quote
    Gost: mavrica
     december 14 2008 15:05   


    Morda ni kaj povsem dobro prevedeno, ker nisem ravno strokovnjak za to. Z moje strani prav gotovo ni bilo namerne manipulacije. Menim pa tudi, da od osebe, ki je kanalizirala ne. Je pa v nekaterih delih tekst res težak. Angleški tekst sporočila sem prejela od http://groups. yahoo.com/ group/TheLightCi rcleEzine/
    ______________________________________________

    Message from the Masters:
    Triangulations, Great Changes and the Coming TImes
    November 30, 2008
    ============ ========= ========= ========= ========

    Antui, Anshallah! Asi, Asi, Asi!

    Greetings from the light, within the light and with the light!

    It is the each of you have been moving through great change with the advent of the inter-dimensional triangulations that proceed, each with specific effects upon not only your very beingness but your perceptions and life experiences.

    As we have spoken previously, the triangulations which are in occurrence are recreating your actual form and harmonic relations amongst all Creation. The mathematic spacing of your very particulates with each triangulation is being adjusted in response to the galactic changes and progressions that continue in the alignment of your solar system with its galactic center in the year 2012.

    It is that the light particles within you are responding to their source profoundly. Those light particles within you are reaching toward their source in such a way that the purity of that source is calling to each of you to respond with the truths of who and what you are. This is causing great change in many of your lives. Many of you are finding yourselves relocating to geographic locations for which you seem to have no purpose or reason. That is because as the light intensifies you are being redistributed in such a way as to maintain the balance within the very creation in which you exist.

    You are finding that your relationships with others may not be what they seem or have changed dramatically as your awareness increases. Often many of you may be feeling alone or aside from others. Look deeper. It is the intense relationships that you have with others that is calling to you to find within you that which is far beyond any awareness that you have ever had. Many of you have believed that your experience is the only experience. That you are on your own to create whatever works in conjunction with the journey of your souls and yet what you have not seen is that you are part of a great tapestry that is infinitely intertwined and that each breath that you take, each act that you make each word that you say and thought that you have weaves further the intricate of the great tapestry that is what we would refer to as the All Souls.

    It is the All Souls, you as a collective that creates the illusion and the changes of that illusion in which you have lived. It is that the force of your combined energies that sends messages into all of Creation as to how those changes will be, what the experiences of those changes will be in your world and how those changes will affect you as individuals and integral parts of the collective in which you exist.

    As each of you acts on behalf of yourselves not realizing the infinite effects that you have on the All Souls, you are creating of unintentional ignorance. Look beyond this illusion and begin to know that you are everything that you seek and that the time is now for you to embrace the power of being in such a way that your every expension of energy becomes intentional and of greater force.

    We speak of force not as that of a warrior, even though that is what you may believe. The force of which we speak is the purity of your essence, your very beingness in such a way that it is undiluted by the illusions which have surrounded you in the past. True force is the gentle power which becomes you when you are in vast truth. This force seeks its way through the intricacies of all creation, seeking light such as itself and expanding the reality of the existence of that light in such a way that the light expands exponentially. In such a way, new and true reality is created. None of this can occur without your participation.

    It is time to return to the very basics of being. They are simple. To know that you matter, that you have infinite power at your disposal, that there are no mistakes and that the truth always prevails above all illusion otherwise. That you are perfection no matter what and that the perfection that is you changes forever that which is not truth.

    When you were small you were taught that to look into the eyes of others was perhaps impolite, or as you became immersed in the illusion you avoided the eyes of others in such a way that you begin to no longer truly see those around you. Look now. See everyone for who they are in truth. Who they are is you. Some facet, some aspect of truth that either you have embraced or not.

    Gaining a sense of importance from small or even grand acts of kindness is not truth. Being kind is truth. Kindness begets unconditionality in such a way that unconditionality propagates itself and reality becomes more honest.

    As the remaining triangulations occur you will find that each will bring new challenges and depths of challenge to you as you are rewired within the reality of infinite creation. The most recent triangulation on November 19th, 2008 and the weeks preceding it called to you to step forward out of your illusions and into greater reality. This call when answered has required great change for many of you and yet as we always tell you, the result of chaos is magnificence. Chaos to change is the virtual reality of humanity. Because of the density of human particulates often chaos is required for those changes. The triangulations are doing that for you. Creating internal chaos in such a way as your instructions do not necessarily seem clear and yet all of the answers lie there in your hands. It is only for you to see and act upon them.

    The next triangulations will occur on January 11th , February 15th, March 17th, April 4th and June 11th . Each will serve greater purpose for change and in and your life experience. They will be as follows:

    The triangulations of January 11th, February 15th and March 17th can be considered as in inferred separate set of triangulations. Each with a specific purpose relative to the other. This set of triangulations is specific to the power of the coming changes and how they relate to you as human beings.

    The triangulation on January 11th will create a new alignment of your particulates based upon fractals of 7 with the most common being 2/7ths. This harmonic attunement will be causal to release of emotion and your abilities to embrace and exist within higher harmonic frequency sets. As this occurs you will also find that your intuitive powers begin to open into greater heights of ability and perceptiveness. You will also find that your depth of emotion is almost unbearable at times. Allow yourselves to embrace the depth of your feelings in such a way that you are those feelings and they are you. In doing do you will find that with these feelings you will begin to feel liquid in your existence, untied to your earthly construct and easily aware of greater reality and all that is available to you in your new found freedom.

    The triangulation of February 15th will leave you feeling compacted as if the effects of the expansiveness of the January triangulation have come smashing down onto your very being. This will be a temporary effect. This triangulation will affect your mental states first, in the preceding weeks by muddling your apparent ability to think clearly. That is because that with this triangulation new sets of electromagnetic are being applied to your brains as the mathematic alignment of your particulates moves into spacing based upon 2/11th and 4/11ths depending upon your previous states. This will cause a sense of heaviness in the physical, certain feelings of malaise especially on the 11th through the 13th of February. Remember that this sensation is of a very temporary nature.

    As the triangulation comes into place you will find that it is as if your mental capabilities experience a lift off and your mental creative processes will soar. You will find that you are much less limited in your ability to both reason and call to your greater sense of knowing in such a way that your decisions will be based upon both expanded perceptiveness and your newfound ability to tie those perceptions to the infinite. That being said, you will, if you do not resist these changes, be able to work from an entirely holographic perspective – consciously. This giving you the ability to create and co-create from what appears to be nothing and is truly everything.

    The triangulation on March 17th will challenge your physicalities and the new harmonics are based upon a 2/5ths spacing of your particulates. This is a most ancient arrangement of particulates that those in the before times experienced. In the weeks preceding this triangulation, you will find that you feel heavy, dense, as if you are retaining great amounts of fluids. You are not. This is the light particles in your body expanding in such a way that your physicality has difficulty adjusting, but it will. As the triangulation forms and solidifies, you will find a release of the pressure within your bodies to the point that many of you will feel as it you will float away. You will not. What you will experience is that many of the difficulties that you have perhaps battled within your bodies will become released. In your way of words, the triangulation of March 17th can be considered to be a mass healing of you as beings of human nature.

    The triangulation on April 4th, 2009 will be relative to the fifth element of your beings. Your spirits. Your infinite and eternal essences. Many of you have felt trapped in your humanness for most of your lives. It is this triangulation that will bring each of you an alignment of your multi-dimensional aspects in such a way as for the first time in your humanness you will be operating as one cohesive and functional unit of being in conjunction with all that Is. It is with this triangulation that the All Souls will harmonize together. You will find during this time that not only do you feel more at ease, in Grace and of balance within your very beings, you will begin to experience signs of unification within your world. You will also begin to feel in unison with these changes and those around you in ways that you had not yet imagined.

    The final triangulation will lead to later star gate openings as the universal construct will have gone through the necessary changes for this to be so. The triangulation on June 11th creates a portal of consciousness in which the universal collective becomes of a conscious nature among beings such as yourselves. What we mean by this is that as one of you experiences intuitiveness, thoughts, perceptions, others around you and even those that you do not know begin to experience the very same things. This is the beginning of the unification, the Oneness that each of you knows exists. As this occurs there will be some reaction from dark energies in late June or early July of 2009 but this will be a brief uprising and easily laid to rest as untruth in the overall force that is active at this time.

    The star gate systems that will occur later we will speak of as it is time. We wish for you to be present with each set of changes that comes your way and to allow yourselves to balance within these changes. Do not take them personally for they are of a much greater nature reflecting all of creation upon itself. As this reflection occurs we would ask each of you to be aware of what you see, what you feel and what is the truth of the experience. The potential for greater reality in your world is immense and entirely up to your reaction and then action within the coming changes. Be in peace within you and know that all is as it would be, that which is perfection and the infinite intention of the very source from which each of you is derived.

    We are grateful to be of service in this now. Be in peace. Know that everything that you seek also seeks you.

    Anhai indela antiah anshalai.

    You know. You have always known. Know now.

    Wishing you joy in your hearts, laughter in your days, truth in every moment and love in everything that you do. Be in peace.

    Dr. Meg
    Meg Blackburn Losey, Ph.D.
    * www.spiritlite. com *


    Quote
    Nan
     december 14 2008 15:45   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 01/26/08
    Posts: 767


    No,za začetek,nekaj jej resnično, 11.januar je res na koledarju,


    Profil
    Quote
    Nan
     december 14 2008 17:03   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 01/26/08
    Posts: 767

    Quote by: Nan


    No,za začetek,nekaj je resnično, 11. januar je res na koledarju,


    Profil
    Quote
    A
     december 14 2008 19:16   
    Forum Admin
    Admin

    Status: neprijavljen

    Registriran: 05/26/02
    Posts: 1290

    Mene dejansko zanima tole:

    Quote by: mavrica


    Triangulacija 11. januarja 2009 bo ustvarila novo poravnavo vaših delcev, ki bazirajo na fraktalih 7 z najbolj splošnim 2/7.



    a bi kdo znal razložit fraktale 2/7? Sam sem nekajkrat bil na predavanjih od Anande, ki so bili neverjetno zanimivi, zato me zanima če ima kdo kakšne zanimive linke, do teorij fraktalov v povezavi delovanje sveta in zavesti na splošno.


    your life, your expression, your software
    Profil Spletna stran
    Quote
    Gost: Otrok Luci
     december 14 2008 21:34   



    Hvala ti maurica za to božansko sporočilo!

    Namaste


    Quote
    sennova
     december 16 2008 19:35   
    Forum Sonček
    Sonček

    Status: neprijavljen

    Registriran: 12/05/08
    Posts: 2

    Tukaj imate vsa ta sporočila ,sicer so v angleščini.
    http://www.ashtarcommand.net/forum/categories/1985014:Category:1024/listForCategory
    LP


    Profil
    Quote
    Forum generiran v : 8,78 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 06:37

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 9,14 seconds