Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • sreda 01-maj
  • Med naravo in kulturo

  • petek 03-maj
  • Človek in čas

  • nedelja 05-maj
  • Razstava Interspace

  • sreda 08-maj
  • Razširjeni vid

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     V tem tednu izreden porast energij
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    mavrica
     januar 31 2011 18:52  (Prebrano 1806 krat)  
    Forum

    Status: neprijavljen

    Registriran: 12/14/04
    Posts: 47

    Sporočilo vstale mojstrice HILARION, kanalizirano skozi Marlene Swetlishoff, dne 30.1.2011

    Ljubljeni delavci za svetlobo,
    ta teden (od 30. do 6. februarja 2011) bo eden, ki bo napolnjen z izredno intenzivnimi energijami, ki bodo polnile vaš sistem. Čutili boste vibracije v vaših ušesih in zaznavali “ščemeče” senzacije/občutke v vaših kronskih čakrah, ko boste šli skozi vaše dnevno življenje. Vi bi se lahko počutili utrujene in bi v tem obdobju potrebovali pogosto čas za dremež. Mnogo kalibracij se dogaja sedaj in vsak od vas se uravnava v nove in višje frekvence svetlobe.

    Lažje se boste prilagoditi, če boste vsak dan prakticirali dviganje vaših vibracijskih frekvenc z namenskim uravnavanjem z vašo veliko JAZ SEM prisotnostjo in če si boste vsak dan postavili namen, da boste uravnani z časovno linijo vstajenja. Če je mogoče, pojdite na sprehode na svež zrak, z živahnimi koraki, ker vam bo to pomagalo čistiti vaše energijske meridiane in vzdrževalo skoznje nemoten pretok energije. Pijte veliko količino pristne čiste vode in jo blagoslovite preden jo spijete.

    Napravite vsak dan sveto uravnavo z vsemi višjimi aspekti sebe. Namenite se, da boste obvladovali vaš razum, čustva, misli, besede, občutke in dejanja. BODITE, kar si želite biti, in verjemite, da se bo to manifestiralo znotraj vas z milino, lahkoto, varno in z zaščito. Vi bi lahko doživljali neudobne občutke v katerikoli od vaših čaker. To pomeni, da se tam dogaja veliko čiščenje in v veliko pomoč vam bo v teh časih, če boste zaprosili vaš osebi angelski tim, če vam pomaga odpustiti vse blokade v vašem čakra sistemu.

    Mnogo aktivnosti se dogaja v energetskih poljih vsakega človeka v term času. Tisti od vas, ki ste postal občutljivi na gibanje energije skozi vaše fizične nosilce, boste razločno čutili to aktivnost. Zapomnite se, da je vse dobro in da niste nikoli sami. Predajte zadevo vaši veliki JAZ SEM prisotnosti in božanskemu načrtu za vaše življenje, vašo usodo. Opustite vse strahove in dvome in se uglasite z vibracijsko emanacijo/izžarevanjem vaše srčne čakre. Vaše srce je najbolj direktna metoda za uravnavo z višjimi kraljestvi svetlobe in vsakodnevno prakticiranje občutenja tega pulziranja, bo bolj odprlo ta center in odstranilo vse pregrade, ki so bile zgrajene prej v vašem življenju.

    Vse se sedaj odpira. Vi boste začeli dobivati direktno vodenje od vašega tima vodnikov. Vprašajte katerokoli vprašanje in izrecite katerokoli skrb, ki jo morda imate, ter sedate ali ležite v tišini, da prejmete odgovor.

    Vsak od vas je premeteno nabrušen instrument, ki omogoča vašemu telesu, da prenese te energije v Zemljo in izžareva to ven v velikih koncentričnih krogih do vseh tistih v vašem polju. Vi ste zelo potrebni in željni v vašem sedanjem območju bivanja na Zemlji. Vaša svetloba vam pomaga zasidrati svetlobo in uravnotežiti katerikoli kaos, ki nastane iz notranjosti Zemlje, in preobraziti te energije v uravnoteženo popolnost.

    Svet je boljši prostor, ker ste vi tukaj. Vedno se spominjajte tega, ko greste skozi vaša dnevna življenja. Vi ste pomembni! Vsak od vas je pomemben za vaš celoten božanski načrt vstajenja Zemlje in vsakogar ter vsega na Zemlji in znotraj Zemlje. Svetite svojo luč, izžarevate svojo svetlobo, bodite Luč. Imejte vero v najvišji izid za najvišje dobro vseh in to bo tako!

    Pozdravljeni do prihodnjič!

    JAZ SEM Hilarion

    ©2011 Marlene Swetlishoff

    To sporočilo je dovoljeno posredovati drugim, v kolikor se sporočilo pošilja kot celota in se v njem na kakršenkoli način nič ne spremeni, ter, če se vanj vključi avtorjevo dobro ime, avtorsko pravico in spletno stran: www.therainbowscribe.com*
    Hvala za vključitev zgoraj navedene spletne strani, ko pošiljate to sporočilo dalje.

    V slovenščino prevedla: Marija Batista

    Dodajam še nekaj prevodov invokacij in afirmacij iz knjige »The Golden Promise« Ronne Herman (www.Ronnastar.com):
    - Božanska JAZ SEM prisotnost, JAZ kličem dol kristalni steber svetlobe, da me obda in zaobjame ter zasidra v središče Zemlje. Hvala!

    - Moj višji Jaz, jaz te prosim, da deluješ kot moja sveta priča, opazuješ, vodiš in usmerjaš vse moje aktivnosti dneva in mi na ta način pomagaš živeti v integriteti, spoštovanju in z namenom, da bodo vse moje aktivnosti in delovanje v najvišje dobro vseh.

    - JAZ SEM, toda en združen razum. Moj podzavestni razum, zavestni razum in super-zavestni razum so v popolni harmoniji in uravnavi pod vodenjem moje JAZ SEM prisotnosti.

    Dragi bralci!

    V javnih medijih te dni poslušate poročila o nemirih v Egiptu. Če tako začutite pomagajte z molitvijo, preko meditacije, z afirmacijami ali kakorkoli drugače, da uporniki uspejo pripeljati v Egipt obilje in enake možnosti za vse, svpobodo, ljubezen in trajen mir s čim manj žrtvami in povzročene škode.

    Kot je razvidno iz novice na spletni strani //24ur.com/novice/svet/poplavljenemu-queenslandu-grozi-se-ciklon.html, se Avstraliji, območju, ki so ga prizadele nedavne močne poplave, približuje zelo močan cunami. Tudi v tem primeru predlagam, s svojimi mislimi, molitvami,…, pomagate, kolikor lahko, da bi bilo to dogajanje bolj milo.

    Marija Batista



    Profil
    Quote
    Forum generiran v : 1,80 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 08:44

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 2,24 seconds