Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  

Rubrike  

Zanimivo  

Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.

Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.

Ne spreglejte  

Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 15-jul
  • Razgibana modra leta

• sreda 16-jul
  • Violeta Egorova - klavir

• nedelja 20-jul
  • 60. Veganski Pohod za Vsakogar - Stol (2236 m)
  • Vegan Hangouts: Veganski piknik v Tivoliju

• ponedeljek 21-jul
  • Korejski komorni orkester

• sreda 23-jul
  • Münchenski virtuozi

• petek 25-jul
  • Duo Becchio

• sobota 26-jul
  • Štajerska čaga okusov

• sreda 30-jul
  • Španska romanca

• petek 01-avg
  • Praslovan - film o Zoranu Predinu

• torek 05-avg
  • In še Rdeča kapica, predstava za otroke

• sreda 06-avg
  • Emanuel Abbühl - oboa, Reinhold Friedrich - trobenta, Eriko Takezava - klavir, Kimiko Imani - klavir

•   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu

Spisek forumov > Skupnost > Pozitivke Lab & Project Nov topic Pošlji odgovor
     Positive wave: Spremenimo svet v enem dnevu
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    A
     april 04 2012 21:32   
    Forum Admin
    Admin

Status: neprijavljen

Registriran: 05/26/02

Vesna full dobra in čudovita ideja. Očitno je spet čas, da zalavfamo Spremnimo svet 5.0 Wink

Vmes smo se pridružili delu 15o, ampak na žalost z te akcije ni bilo željenega efekta, smo se pa na ta način spoznali z neakterimi finimi posamezniki in tudi skupinicami.

Evo zadnje dneve ideje kar letijo, z volkom pa sva vstopla v neko zanimivo območje sinhronizacije in čudežev, stvari se namreč zgodijo skoraj prej kot pomisliva in na najbolj nenavaden način. Vrhunsko je, sva v sistemu čudežev.

Evo volk je sestavil vmes eno super aplikacijo, www.dobradela.si, ki res dobro dela, vem, da ma full potencial za razvoj in full dobri stvari se je že zgodilo prek nje. Isti dan, ko sem se dobil z volkom, sva se dobila tudi z mihom, ki je razvil še eno super eko aplikacijo Ecomania.si, pofočkite se in pošljite kakšno fotko kaj bi lahko izboljšali v vašem mestu.

Danes je sinhronizem na vrhuncu razmišljam o jutrišnem sestanku in evo popoldan dobim od let's do it tima
    Invitation to join the 1000 Day Plan! aleluja, čist carsko sem se takoj vpisal
    http://www.the1000days.org/, upam, da čim več dobrega naredimo skupej. Dobrodošli.

Pol prileti še springwise, ki ga zaradi full dela zadnji mesec sploh nisem odprl, ampak ga sam prestavim v eno lepo mapco v meilu, ampak danes mi me da miru, pa mal pokukam notri. O vav, evo to kar smo vsi skupi sanjal so modeli večino že naredil.

Če to ni noro, jim moram kar čestitat.

Eden najboljših portalov kar jih je, pa še ime ime je itak zakon Wink
    https://youtopia.com/

aha še eno full luštno stvar moram delit z vami in sicer Mindjet za androida in kot gledam tudi za comp, sam tu je rang 400e aleluja, še dobr, da je za androida free Wink
    No je pa najboljši mindmap sistem kar sem jih sprobal, full lepo sva zrisala z volkom najine ideje, projekte in želje, full hitro vidiš kje maš težišče in kaj je pomembno. Bomo uporabljal za projekte.
    aha vidim zdej da je tudi on line verzija free, tko da vse ok.

your life, your expression, your software
    Profil Spletna stran
    A
     maj 10 2012 09:56   
    Forum Admin
    Admin

Zdravo vsem

Počasi se začenja zares, včerej smo z volkom in blažem zrisali slikco za dobra dela 2.0, testno verzijo lahko najdete na www.dobradela.si

In zraven smo zares spontano zrisali, glavne featurese za dober svet.

V bistu smo pol ko smo pogledal nazaj vidl, da smo zrisal ogrodje novega dobrega sistem, ki omogoča da v ospredje pridejo dobre stvari.

In sicer dober sistem vsebuje
    . dobra dela,
    . dobrega človeka
    . dobre prijatelje, dobro sodelovanje
    . dobre ideje, dobre zamisli
    . dobre projekte
    . dobro znanje, dobre šole, dober nasvet
    . dobro zdravje
    . dobro okolje, dobro vas, dobro občino, dobro državo...
    . dobre novice, videje, članke
    . dobra podjetja, trgovine
    . dober finančni sistem (kooperative, lets,..., dobra banka)
    . dobro izmenjavo stvari
    . dobra volja

. spisek sem zdej ko sem to pisal še dopolnil, verjamem, da ga bomo dopolnili še vsi skupaj. Stvar nam omogoča sodelovanje in dodelavo vseh dobrih idej, ki se pojavijo v prostoru, predvsem pa nam omogoča, da jih skupaj izboljšamo.

Bistvo vsega tega pa je, da nam omogoča življenje v svojem dobrem sistemu, da se začnejo dogajat dobre interakcije znotraj nas in da to postane naš svet, v katerem je lepo in dobro živet.

In kot sem že enkrat napisal, ko nas bo vedno več in več živelo v tem dobrem sistemu, bo tudi svet postajal vedno boljši in boljši.

Če ste za bi lahko petkov sestanek nadaljevali v tem duhu. Lahko bi recimo nadaljeveli z vprašanje kaj za vas pomeni dober svet, dober sistem in kaj od tega lahko naredimo takoj.

Če bi kdo rad sodeloval v tem oz bi se kdo ta petek rad pridružil naši delovni skupini, naj mi piše na meil, da mu sporočim kje se dobimo.

Soncna@pozitivke.net

Profil Spletna stran
    A
     maj 12 2012 07:40   
    Forum Admin
    Admin

Včeraj smo se dobili pri Robiju in Vesni in imeli smo se full lepo.

Več bom napisal še v drugem postu, za boljši svet pa dam eno full lepo opažanje Vesne, ki je rekla, da je nekje lani pred kakšnim letom dni začutila, da se je "dol spustilo" nekaj čisto novega, nekaj kar je full lepo ampak, da tega ni možno ubesedit ker je čisto novo in čisto drugačno od tega kar je bilo dosedaj.

Enake stvari, sem lani mislim, da junija, (sej pomoje sem postal), zaznal jaz, ko sme dojel, da v bistu je ta sistem moj d(OM)ač sistem in da v obstoječem sedanjem sistemu jaz nisem doma, nikol nisem bil, čeprav nekak vsaj za silo funkcioniram, samo nisem mel pa svojega doma v smislu sitema.
    jaz delujem od malih nogic, čist drugač kot deluje trenutni sistem.
    Sam k je prišlel sistem, energija,... dol sem vedel, da je to to in enako kot vesna tudi jaz nisem mogel o tem povedat nič, predvsem kot se spomnim je bil občutek bolj v smeri, da sistem je tu, ampak da ga moramo ljudje sami občutit in ubesedit, ker mamo svobodno voljo. Vav, prav res noro, da sva z vesno mela iste oblutke.

Vsekakor je prišel dOM za full full velik ljudi in počasi se začenjajo stvari odkrivat in jih bomo znal tudi ubesedit.

In kot sem že v prejšnjem postu napisal, delno smo v sredo spisali nekakšno ogrodje novega sistema, oz si vsaj dali možnosti, da o tem začnemo pisat, razmišljat in delat.

Profil Spletna stran
    ?
     maj 12 2012 08:30   
    Forum Zvezdica
    Zvezdica

Registriran: 09/26/10

Quote by: A

Počasi se začenja zares, včerej smo z volkom in blažem zrisali slikco za dobra dela 2.0, testno verzijo lahko najdete na www.dobradela.si

Všeč mi je, da na portalu www.dobradela.si na razpotju dveh smeri "poveži se v svet" kot tudi "poveži se v nov svet" prideš do istega cilja Smile Naj se ob vas zbira krog ljudi, ki niso le dobromisleči, temveč tudi verjamejo, da lahko sami, s konkretnimi dejanji ali podporo pripomorejo k boljšemu svetu.

Gost: gost
     maj 12 2012 09:54   

"...nekaj čisto novega, nekaj kar je full lepo ampak, da tega ni možno ubesedit ker je čisto novo in čisto drugačno od tega kar je bilo dosedaj... "

samo tako naprej, vsi ostali so z vami, na različnih koncih, vendar vse v enem Smile

A
     maj 16 2012 22:52   
    Forum Admin
    Admin

Dober svet = dober sistem

Zdravo

Glede na vaše poste in prazmišljanja, kaj je pomembno, verjamem, da je vse pomembno, ne sam en del, ni dovolj samo filozofija, zavedanje, intuicija, ni dovolj samo boljši sistem demokracije, ni dovolj samo samooskrba, pa ena odmaknjena eko vas. Verjamem, da je pomembno prav vse. Pomemben je cel sistem in čas je da naredimo dober sistem.

Že kar nekaj dni razmišljam, da je edina varjanta za dober svet dober sistem. Odkar me je lani junija, ko sem sedel na terasi zadelo, da se je nekaj na svetovni energijski ravni spremenilo in je prišel sem dol nek čist nov sistem, ki še ni nič definiran ampak defakto je popolnoma drugačen in full boljši od tega v katerem smo trenutno, sem za vedno dojel, da to v čemer smo sedaj ni moj osnovni sistem, ker sam ne funkcioniram tako in od malih nog razmišljam drugače kot nas spodbuja obstoječ sistem.

Od takrat dalje spremljam in iščem stvari, ki bi ta sistem najbolje implementirale. Zadnjič nam je podpobno izkušno podelila tudi prijateljica z istim izhodiščem in sicer, da je to nekaj tolk dobrega in tolk drugačnega od tega kar smo poznal, da se sploh ne da opisat.

Verjetno je to v smislu, da zavest, s katero smo povzročil probleme, ni sposobna rešit teh istih problemov. Al nekak tko kot pravi dr. Einstein.

Po delu na razvoju poratala dobradela.si, kjer smo zadnjič iz izhodišča delaj dobro potem zrisali celotno strukturo spletne platforme, ki bo spodbujala dobre stvari, kot so dobre novice, dobra dela, dobri projekti, dobri prijatelji, dobro znanje, dobro okolje in dobro zdravje ... dobro skupnost, dobre zakone, pa vse do dobrih financ ... itd, smo ugotovili, da smo v bistu zrisali dober sistem, ki omogoča interakcijo med dobrimi ljudmi.

Nekako tako kot nek svetovni goodbook, socialno omrežje dobrih ljudi, ki delajo dobre stvari. S tem da ta sistem poleg komunikacije in povezovanja s prijatelji, omogoča tudi sodelovanje v različnih skupinah in razvoj vseh dobrih stvari, o katerih sem pisal gor.

Pomoje je to da naredimo tak sistem osnova osnov, če k temu dodamo še dejstvo, da bi ga se razume razvijali odprto, bi to res lahko bil velik korak v boljši svet.

Zaenkrat je stvar precej v osnutkih, ampak začetek je, slikca se bo vedno bolj večala, tolk časa da ne bomo pokril celotnega področja in vključil vseh stvari. Ampak pomoje druge poti ni, drugač bomo dosegli samo to da bomo obdelovali vsak svoj vrtiček in to je to. Da bi ti vrtički sestavili eno celovito pokrajino, ki bo vrtičkom omogočala namaknje in pa odvoz pridelkov, pa se je potrebno odločit, da bomo delovali v tej smeri.

Vse, ki čutite, da bi se s tem radi ukvarjali, oz da je to dela vas, vas vabim naslednjo sredo ob 18, lokacijo še sporočim, na sestanek in začnemo na tem da naredimo slikco in prve korake za skupnost Good book s podnaslovm Dober sistem je Dober svet.

Sonca poln dan

Aleš Pevc

Profil Spletna stran
    A
     maj 22 2012 08:00   
    Forum Admin
    Admin

Zdravo

Danes sem gledal Studio city in v njem Štefančiča, Jeretiča in še enege fanta, ko so se pogovarjali o Piratski stranki.

Pogovor je bil zanimiv, predvsem, ker je Štefančič opozoril, na to da se vse obstoječe stranke ukvarjajo z starimi stvarmi, z novimi stvarmi pa se ne ukvarjajo in da imamo ljudje povsem druge potrebe. Štefančič in un drug sta se s tem strinjala, da je to nek nov veter, ki bi lahko pomenil spremembe tudi širše, jeretič pa je branil stare stranke, češ da pirati nimajo vsebine, ampak samo formo.

Point je bil, da se Piratska stranka se ukvarja z novimi stvarmi, oz stvarmi, ki so realna tekoča problematika večine ljudi in jim z tem, ko jih uvršča na prvo mesto svojih programov, daje full veliko težo.

Kakor koli, stvar me je tolk potegnila, da sem se vprašal, kaj je res tista stvar, ki jo trenutno ljudje če nas daš za 14 dni v tišino, odmaknjeneš od hrupa medijev in vsega ostalega, kaj je tisto kar si res želi(jo)mo, kaj je to kar mamo ljudje v prvem planu, vsaj kot to zaznavam jaz.

Za foro se bom malce poigral na to temo in zapisal nekaj razmišljan, ki bi jih jaz postavil na prvo mesto, vas pa vabim da jih dodaste in morda se pol lahko kaj dobrega zgodi, glede na to, da so na listi tudi nekatere stranke Wink))))

. defakto svet modrecev in pogovor o dejanskih skupnih potrebah in rešitvah
    . zavzemanje za pozitivne vrednoste
    . spodbujanje skupnega dobrega
    . spoštovanje pravic narave, živali in rastlin + ohranitev vodnih virov
    . sprememba celotnega družbenega sistema v smislu nagrajevanja dobrega in sankciponiranja pohlepa
    . soodločanje in večja participacija ljudi z vpeljavo novih modelov tudi v parlament in v vodstva podjetij, kot je word caffe, spiralna dinamika...
    . slikovno pisanje zakonov
    . odkrivanje potencialov za vse ljudi
    . dekreminilizacija + pozitivna preventiva za jemanje drog ( sem tudi za legalizacijo v smislu legaliziramo marihuano, gobe,... ampak hkrati se dogovrimo z dilerji, da se heroin ne nahaja več v Slo)
    . delanje dobrih del in spodbujanje prostovoljstva
    . zelena socialna ekonomija + razvoj kooperativ
    . razvoj nevladnega sektorja + soft gospodarstva, s katerim lahko konkuriramo v globalnem svetu
    . svoboda interneta
    . skupno delovanje in sodelovanje po sistemu crowdfounding in crowdsourcing
    . vzdržna razlika med plačami, določena z jasnimi pravili in formulami, recimo max 1:7
    . razvoj in podpora free energy sistemom
    . 100% samooskrba + vrtičkarstvo in stop pozidavam plodne zemlje
    . vpeljava eko stvari, kjer je to mogoče recimo obezna uporaba ekočistil vsaj v gospodinstvih, vsaj 70% recikliranje, downsizing pri pakiranju,
    . kvota dobrih in inspiracijskih novic v nacionalnih in vseh večjih medijih vsaj na 10%
    . dvig zavesti

Verjetno se bom še kaj spomnil, vas vabim pa k dodajanju, da se opredelimo kaj so naše realne potrebe hočemo da se zgodi. Dobro je to da večino stvari, večina ljudi že živi, če bi jih dali v prakso na državni ravni pa bi bilo sploh odlično Wink

Sonca poln dan

Aleš

Profil Spletna stran
    A
     maj 22 2012 09:01   
    Forum Admin
    Admin

Tudi jaz sem gledala oddajo ."Ustolicena " politika je skoraj vedno in povsod odmaknjena od potreb ljudi.Ona skrbi, da sistem funkcionira.Sistem pa je vedno narejen za vladajoce strukture.Ostali drzavljani smo ovce.Ze tisocletja.Menjajo se le nacini vladanja.Tako nas tretirajo, ker se mi dejansko tako obnasamo.Sorry za to direktnost. Ampak, ce hocemo kaj spremeniti, moramo najprej spremeniti sebe.Ze nestetokrat ponovljena modrost , velja tudi v tem primeru. Nas problem , smo torej dejansko mi sami.
    O tem ze kar dolgo razmisljam , v smislu iskanja skupnega imenovalca , ki bi nas, "rajo" poenotil , s ciljem spremembe sistema v bolj enakopravnega, bolj humanega ,...

Kaj si zelim jaz?

1. Mir na svetu ( odsotnost kakrsnekoli vojne)
    2.Uveljavitev Deklaracije o clovekovih pravicah
    3.Prepoved trgovine z orozjem , z drogami ( mafijski del) in z ljudmi

Moje mnenje je, da moramo ljudje najprej urediti odnose med seboj.Sele potem se bomo sposobni "humano" obnasati tudi do narave.

Se veselim rezultatov ankete.

Lep pozdrav in vse dobro vsem,
    Magda

Profil Spletna stran
    A
     maj 22 2012 09:01   
    Forum Admin
    Admin

Magda, hvala za dopolnitve, super so, samo so precej globalne, sicer pa itak spreminjamo cel svet na bolje Wink

Ampak to o anketi je odlična ideja, mogoče bi res lahko oblikoval nek text uredil naše predloge in sestavil en google, ki bi ga poslal ljudem, pa dal rezultate na javno dostopno in anketo bi pol ponavljal vsako leto.

Pomoje je to prvi pogoj za soodločanje in soustvarjanje, da sploh vemo kaj so naše dejanske potrebe in kaj dat na prvo mesto.

Se razume, da bi te stvari verjetno moral zastopat in oplemenitit potem svet modrih. Da ne bi blo kakšne dileme okrog moralno etičnih vrednost.

S tem bi hkrati dobil realne potrebe in rešitve, dobili bi svet modrih, z dobrim izhodiščem, hkrati bi spodbudil stranek in politiko, da se ukvarjajo z dejanskimi vprašanji, in hkrati bi tudi civilna družba dobila večjo veljavo, pri odločanju, kar je zelo majhen korak do bolj direktnih demokratičnih procesov.

Da se navežem na global in magdine predloge, enako stvar bi lahko izvedli v vseh državah sveta, sam to bi pa pomenil dejansko čist novo paradigmo, upajmo da hkrati tudi z dvigom zavesti Wink)

Sonca poln dan

Aleš

Profil Spletna stran
    A
     maj 23 2012 08:36   
    Forum Admin
    Admin

Zdravo

Sva bla na vezi zdej s Heleno organizatorko Hrvaške akcije Očistimo in sva ugotavljala, kolk dobrih stvari delamo ampak skoz smo brez keša in jeba cela, da če hočeš delat projekte za boljši svet, da moraš delat neki zraven. Oz ostaja ti še da se prijavljaš na razpise i idejo prikrojiš njim in pol cele dneve delaš sam poročila, se razume s tem, da za boljši svet in dvig zavesti kaj dost razpisov recmo ni.

Sam to je ena od teh realnih potreb ljudi, o katerih smo včeri govooril, da se podprejo take stvari, ne sam da se vlaga v infrastrukturo, v tehnologijo...

In študirala sva, da bi nas mogu svet podpret v tem kar delamo oz da je treba najdit ene stvari, kako bi na dober način sfinanciral ideje.

In pol helena reče, da bi rada naredila eno agencijo za snemanje kreativnih filmov, pa da bi folk prispeval za to in pol ji pravim da naj da to na crowfounding in ji dam par sajtov, kot je http://www.indiegogo.com/ in evo ideja ji je všeč na polno.

Razpravljava, da bi blo sicer super sportsko narest en tak page v širši regiji slo, hr, srb.... in da bi tam gor lahk postal take dobre ideje, sam ugotoviva da bomo še zmeri na istem, da bi page sicer mel, sam da idej za bolši svet pač ne moreš dat gor na splet in bomo spet dela free, sicer naredil full dobrega ampak vseen zraven free za boljši svet.

Helena vmes napiše, rabil verjetno bi fundacijo za to da prodpre take ideje. Pol men užge pa zakaj rabmo fundacijo če mamo v bistvu lahk tak page, kar je valda full boljš od fundacije, ker folk direktno podpre posamezne projekte. Ugotoviva: Dovolit si moramo in dojet, da so ideje za boljši svet enakovredne idejam za boljšo belo tehniko, boljšim softwere za podjetja, bolšim ... .

Dobrim idejam za boljši svet moramo dat enake pravice kot jih majo tehnološke ideje, z vključno to, da so utopistične, da ne uspejo v 90%, da so povsem zgrešene. Ampak 10% pa jih je full prespektivnih in nam dajo full stvari, oz bom rekel profitiramo na full nivojih.

Ugotavljam, da moramo razvit neke mehanizme za merjenje profita na več nivojih, ker sam to kolk keša kakšna stvar prinese ni dost, oz celo zelo škodljivo, ker recimo lahk prinese na 20 ljudem profit recimo 10 let, hkrati pa uniči naravo za 30.000 ljudi za 300 let. In kolk je na koncu pol bilanca profita. To je treba resno razvit če hočmo obstat oz če hočmo ohranit zemljo vsaj približno tako kot še je za naše vnuke.

V bistu je NUJNO da postavmo page za najbolj nore ideje v svetovnem merilu kako izboljšati svet.
    Od teh naših spremenimo svet v enem dnevu,
    do te zadnje ala globalna anketa,
    Pa do miljon drugih dobrih idej, ki jih prvič nihče ne objavi ker jih nima kje, drugič pa nihče ne podpre, ker sploh ne ve zanje. Pa še inspirativno bi bilo za druge, saj bi lahko dobili ideje, pogum in podporo za svoje ideje.

Aleluja, ja ni druge to je to. Bom dodal med na CF google, par izhodišče, ki sem ji tu navedel.

Kaj pravite, se strinjate, da so ideje za boljši svet v zelo podrejenem in podcenjujočem položaju glede na ideja za belo tehniko, programe za računalnike, in da je prav da jim damo enake pravice in uravnotežimo profite z več markerji in na obeh straneh.

Malce več o naših prizadevanjih za postavitev take strani si lahko preberete na
    http://www.pozitivke.net/forum/viewtopic.php?showtopic=6170

Sonca poln dan

Profil Spletna stran
    A
     maj 31 2012 23:38   
    Forum Admin
    Admin

Tole sem pastnu na fbod dneva souporabe, namreč res me jezi, da takih dobrih stvari ni v medijih!
    Pozitivci smo izjema, ampak ni dovolj!

Pogrešam take stvari kot je dan souporabe, .... v medijih. Gledam zdej Poglede Slovenije in sej ne rečem zanimivi gostje ampak več al manj se vse vrti na eno in isto temo, na ta način nikakor ne bomo mogli pridit iz tega zelo slabega položaja.
    Ne vem zakaj nikol ne gostijo takih ljudi, kot so trend seterji iz nvo sektorja, že če bi povabil par skupin iz festivala, bi bilo pomoje več kot dovolj dela in idej, kaj lahko naredimo drugače. Oz kaj se bo zgodilo, ker odgovori so tu. Tu so nove nosilne ideje, ki v bistu v temeljih spreminjajo svet in ko bo dosežena dovolj velika prepoznavnost, se bo v parih letih ogromno stvari povsem spremenilo. Na pogledih pa vsak teden vrtimo znova eno in isto ploščo, v smislu kakšen sistem je to, da je tako nepravičen, da ga izkoriščajo, da nobeni moralni vzvodi ne držijo več.
    Na koncu oz v podtonu sicer sledi, kaj bi lahko naredili, ampak v naslednjem stavku se zanika, saj itak ne moremo nič.

Glede na medijsko in open projektno poklicno deformacijo me take stvari full zjezijo. Najbolj me jezi, da se morjo stvari, za boljši svet, za odprto družbo, za ekološko, etično in socialno inovativnost, borit za to da so sprejete v družbi. Namreč tehnoločke ideje, imajo vso pravico da so nerelalne, da jih 90%, da so neizvedljive, ... ampak vsi vejo da jih bo teh 10% doseglo nor preboj, zato jih podpirajo in so cenjene. Pa jim dejte vzporedno idejo za boljši svet, ne sam da nima istih pravic, niti resno je ne vzamejo, če pa že pa kot nekaj uno full lepega, kar itak ne sodi v noben kontekst, kaj šele da bi se po njem zgledovali, recimo ta dan souporabe, pa dan za spremebe, pa očistimo Slovenijo in miljon takih mamo, ampak ne te ideje nimajo domovinske pravice v javnem in medijskem prostoru.
    Bomo jutri rekli kakšno temo na to razmišljanje, ker pomoje je čas da za vedno spremenimo tudi koncepte brezplodnih TV odaj, pa če hočete z uvedbo open cafe sistema ali pa bar campa in podobnih stvari. Enostavno se moramo postavit, za dobre ideje, dobre zamisli in dobre ljudi, ustvarit moramo prostor, ki bo omogočal deljenje, souporabo in shering dobrih idej in dobrih stvari in to tako v domačem kot v širšem svetovnem medijskem prostoru.

Sem bil mal dolg, sam zdi se mi, da je to da se zavedamo pravic dobrih idej, ključno za razvoj dobre družbe.

Profil Spletna stran
    A
     maj 31 2012 23:43   
    Forum Admin
    Admin

sem pisal zdej geji in studiu12, da je to tudi posvoje priložnost in dolžnost, da pokažemo svetu kaj je to dobra tv oddaj, z dobrimi zaključki in tendenco za soustvarjanje nato še v realnem svetu.

Profil Spletna stran
    Forum generiran v : 9,09 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor

Časovni okvir je CEST. Ura je 05:09

Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov