Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Evo, pa sem se oglasila še jaz v tole pisarjenje, če temu sploh lahko rečem pisarjenje. Vse skupaj je bolj podobno zlivanju gnojnice levo in desno, pa še nekaj je ostaja vsakemu od prisotnih za pogoltniti.
Z mojo kupico gnojnice vam vsem prisotnim pod rubriko kozmogrami želim veliko zdravja in lepih trenutkov z vam dragimi ljudmi, ker je to edina možnost, da se ta jara kača zaključi.
Vsak lahko popljuva drugega, vsak lahko najde v drugem napake, redki pa so ljudje, ki se raje ukvarjajo s sabo in pri sebi spreminjajo pogled na življenje in druge ljudi in se znajo vzdržati nizkih udarcev.
Tako MP, kot tisti ta drugi sta samo človeka in če premorete vsaj malo človečnosti v sebi, obstaja upanje, da se boste začeli obnašati drugače.
Do takrat pa, oprostite, ste na nivoju ki ni vreden človeka.
Večkrat sem že o kom napisal, da piše neumnosti, mogoče sem se kdaj spozabil do te mere, da se ga celo označil za neumnega. Nikoli pa se nisem v svojem žaljenju spustil tako nizko, da bi komu očital, da je na nivoju, ki ni vreden človeka.
Gost: butnenc
april 20 2011 11:07
Gospa "gostja" je potli tut bl prtlehna, če take vn iz sebe meče pa druge postavla na nivo k' kao ni vreden človeka, hehehe mau mi cika na merijen, čist njen obtožujoč pa pridigarsk stil Madam "gostja", a maš kšn špegu br bajt, mau se not pošpegej!
Gost: zakaj
april 20 2011 17:59
duhovni vat je pomojem enota pete dimenzije, torej je ne moreš razložit v tretji dimenziji
isto kot da bi dvodimenzionalni lik hotel izvedet/razložit, kaj je globina...
>> duhovni vat je pomojem enota pete dimenzije,
>> torej je ne moreš razložit v tretji dimenziji
>> isto kot da bi dvodimenzionalni lik hotel izvedet/razložit,
>> kaj je globina...
>> logično?
Po tvojem je duhovni vat enota pete dimenzije - in to naj bi zadevo uredilo ter jo napravilo logično. Če si količkaj prebiral Florjančičeve umotvore, potem bi lahko vedel, je duhovni vat mogoče, ne samo razložiti, ampak tudi povsem adekvatno primerjati z vati "prvih treh dimenzij". V cvetoberju Florjančičevih nesmislov sem izpustil recimo tegale: »S »PREKODIRANJEM» v zmajeve črte in zmajeve mreže pa se je ta »POZITIVNI DUHOVNI POTENCIAL» spremenil v »NEGATIVNI DUHOVNI POTENCIAL», »NEGATIVNO DUHOVNO NASILJE», ki dosega in presega vrednosti 900.000 milijard negativni duhovnih VATOV (če to prevedemo v moč energije, ki jo je sposoben ustvariti ta negativni duhovni potencial, dobimo energijsko moč 9 atomskih bomb).«
Florjančič povsem brezsramno primerja 900.000 milijard negativnih duhovnih vatov z energijsko močjo devetih atomskih bomb. Pravzaprav je naivno že to, da operira s številko 9 (očitno se zaveda, da imajo števila neko posebno magijo na ljudi.) Zakaj ne bi preprosto »prevedel« 100.000 milijard negativnih duhovnih vatov v energijsko moč ene atomske bombe. Očitno mu tudi ni jasna razlika med močjo in energijo (kar je pravzaprav sramotno za fakulteto, ki mu je podelila diplomo), sicer ne bi govoril o moči energije in jo primerjal z energijsko močjo. In ker Florjančič povsem očitno operira s številkami, bi si moral vsakdo z elementarnim občutkom za naravoslovje vprašati, kakšna je moč ene atomske bombe, ki jo ima v mislih Florjančič, ko dela svoje obskurne primerjave. Mimogrede, moč (pravzaprav se govori o rušilni moči) atomske bombe se običajno meri z adekvatno količino TNT-ja. In seveda – rušilna »moč« 1 tone TNT znaša 10 na deveto kalorij – formalno torej sploh ne gre za moč, ampak za sproščeno energijo! Vse to je za inženirja in inovatorja Florjančiča očitno nekoliko preveč. In tudi moč ene atomske bombe ne pove popolnoma nič, saj je ta lahko zelo različna - od relativno malih z rušilno močjo 20.000 ton TNT-ja do na fisiji osnovanih orjakov z močjo 500,000 ton TNT-ja. Gre torej za razlike v razredu ena proti več sto. Vse to seveda Florjančiča ne zanima, pomembno je le, da imamo natančno 9 atomskih bomb. Zadeva je približno enako bedasta, kot če bi nekdo zapisal: »Moja masa znaša natančno 9 kamnov« ali celo »Moja teža ustreza moči devetih kamnov.«.
No, ja. Morda se ti vse to zdi logično, a potem je nemara bolje, da dokončno opustiš uporabo besede logika in se odpoveš sploh vsakemu prizadevanju, da bi razmišljal logično, ker je "orodje", ki ga uporabljajo tvoji možgani očitno popolnoma uničeno. Morda je zadnji čas, da dokončno preideš iz modusa »uporaba logike« v modus »brezpogojna vera«. Če prav pomislim, si ta prehod že izvedel, sicer ne bi zagovarjal evidentnih nesmislov.
p.s.:
Še vprašanje za vse tiste, ki mislijo, da razumejo Florjančičevo teorijo dimenzij in se jim ta zdi logična: Kaj ali kdo se nahaja v 699. dimenziji? In kako naj Florjančič razume, kaj se dogaja v 701. dimenziji, saj jih on sam očitno pozna samo 700? (V 701. dimenziji namreč delujejo Pogačnikovi kamni, v 702. dimenziji pa si angeli, ki potujejo na Zemljo, polnijo baterije z duhovnimi vati za zdravljenje Zemlje.) In prosim, ne recite mi, da sem si izmisli 701. in 702. dimenzijo! Pomislite na troedinega, molite, verjemite in začutili ju boste v svojem srcu.
Gost: zakaj
april 20 2011 21:47
mojo hipotezo bi lahko ovrgel z enim stavkom in linkom do atomskih bomb
Gost: ogledalce
april 25 2011 14:03
Če takole na počez pogledam dosedanje akcije, imam vsaj en občutek. Da odkriti nasprotniki MP-ja umetnikovo pisanje in vse govorjenje ter delo vsaj jemljejo skrajno resno in se iz tega ne norčujejo. Ne glede na vsebine, širine in globine ter težo, ki jo nosijo pisanja in dejanja. Da pa z MC-jem vred in na čelu druščina samo čaka, da bo lahko udrihala le po LF-ju. Tud če sami nimajo kaj posebnega, sploh pa ne novega, povedat (gre le za plonkanje iz različnih virov informacij). Samo da podcenjujejo lzključno LF-ja, ob tem bi se pa še delali, da so nevtralni. Res slovencljasto. Že res komaj čakam znanstvenega napredka in prispevka MC-jev temu svetu. Da bi svet premaknili na bolje z besedami in dejanji. Ali pa z njimi pomagali vsaj enemu človeku
Gost: omarca
april 25 2011 19:10
ogledalce iz katere sobe v polju si? sem omarca - si ti moje ogledalce na vratih?
Neverjetno, kako dobro ti je pomagal Lado F. ... zdaj niti ne veš več kako ti je ime... vidiš, meni tud...
ljupčka
Gost: Ne-pohištvo
april 26 2011 21:08
Če MC ali pa kdorkoli drug nečesa ne razume in ne najde v URADNI znanosti (ki se je še pri decimalki za količino železa v Popajevi špinači zmotila), to nujno ne pomeni, da tega ni.
Pa je vseeno, če si ob tem ogledalce, omarica, ravna Zemljina plošča, Serpentinšek ali pa sam MP, ki sicer še vedno vidi malo dlje kot uradna znanost - kam usmerja pogled, je druga stvar. Na Pozitivkam ponavadi pogled le seže nekoliko dlje (v globino,širino ali pa višino - stvar okusa in debate).
Gost: gost
april 30 2011 11:41
oprostite ali sem se zmotila ali so to res pozitivke?
ker tukaj je nekako zelo mračno.
ali sem zgrešila celo stoletja?
Ker tole tukaj je kakor lov na čarovnice pred nekaj stotinami let.
oprostite ali sem se zmotila ali so to res pozitivke?
ker tukaj je nekako zelo mračno.
ali sem zgrešila celo stoletja?
Ker tole tukaj je kakor lov na čarovnice pred nekaj stotinami let.
Mogoče bi bilo dobro vedeti, kdo je v zgodbi o kozmogramih čarovnica ali čarovnik in kdo je lovec na čarovnice?
Sicer pa, za nekoga, ki verjame v čarovnice, bi moralo veljati, da je lov na čarovnice nekaj pozitivnega. Če so čarovnice tudi v resnici škodljive, potem njihovo preganjanje predstavlja splošno družbeno korist in nedvomno sodi v kategorijo pozitivnih dejanj.
Gost: drug gost
maj 01 2011 15:04
Je srednji vek okultistična umetnost ali sile zla? Ali je srednji vek tukaj mišljen kot znanstveno prepričanje tistega časa, da je Zemlja ravna plošča in ubogi tisti, ki takrat niso verjeli znanosti? Bi bilo dobro natančneje definirati vprašanje, v katerem delu srednjega veka se najde gost. V silah zla? V padarstvu zdravljenja Zemlje????? Kje?