Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Danes smo z novico in postavitvijo 4 video posnetkov na osrednjo stran Pozitivk odprli prvi konceptni video portal za področje ekologije, osebne rasti in zdravega načina življenja v Sloveniji.
Vabimo vas k ogledu, oddaji predlogov za izboljšave in seveda, vabljeni k dodajanju vaših video posnetkov.
O hudo sem zdej vse prebral in vidu, da je to od Daše naše dizajnerke
Aleluja! Čestitam, res odlično, jo moram kar poklicat.
your life, your expression, your software
Gost: Jelusa
november 02 2008 18:45
Pozdravljeni,
vse pohvale glede portala videopozitivke... samo eno vprasanje; zakaj mi odgovori error on page, ko zelim video poslati prijatelju ( je ena od moznosti po ogledu videa ) ???
Evo, točno to kar smo mi naredil za osebno rast, eko, bio, zdravo življenje, boljši svet ... so zdej na štefanu (Inštitut Jožef Štefan) naredil za predavanja s faxov iz vsega sveta.
http://videolectures.net/ - Izobraževalni konceptni video portal
Njihova ideja je, da lahko študentje spremljajo kvalitetna predavanja iz različnih svetovnih univerz in tako lahko tudi študentje iz recimo revnejših držav, prisustvujejo vrhunskim predavanjem iz celega sveta.
Portal je namenjen tudi predavateljem, saj naj bi z objavo videov s svojih predavanj, dosegli večjo popularnost in pa na ta način tudi dosegli izboljšanje predavanj in tudi tekmovalnost. Portal ocenjujejo že na samem začetku na več kot 2 mio €.
Zdej bom rajš modro tiho, kolk bi mi dobl za to, če prodamo www.videopozitivke.si
Vsekakor smo lahko vsi ponosni, na to, da so njihovo idejo doma in v tujini, vsaj kot govorijo na Štefanu prepoznali, kot ene izmed vodilnih bodočih razvojnih slovenskih potencilalov. Enako sam verjamem, da bodo takšno vlogo na področju predavanj iz osebne rasti in ekogije, sociale, zdravega načina življenja, pregledom dobrih paks,... s predavanji, dokumentarci in video prispevki... odigrale tudi video pozitivke.
Moram prav še enkrat napisat: Zmaga bili smo prvi. Matr smo carji, mi in oni, vsi skupi