Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
POSLANCI LUČI-JAMESA TWYMANA
DRUGI KROG MOČI-CARLOS CASTANEDA
TAM JE REKA-EDGAR CAYCE
SPEČI PREROK-EDGAR CAYCE
TEČAJ ČUDEŽEV IN SVETO PISMO PA STA ITAK ZAKON
ČARODEJI SENCE-RHIANNON LASSITER
SRČNE ZGODBE-ROY GOREYA
POEZIJE-FRANCE PREŠEREN
MARTIN KRPAN-FRAN LEVSTIK
ODPIRANJE NOTRANJIH VRAT-EILEEN CADDY
OSTALO PA JE SKRIVNOST-NAIA
Gost: tine
avgust 23 2008 23:19
Pogovori z angeli - Doreen Virtue (in ostale njene, še posebej orakeljske karte)
Nenasilno sporazumevanje - Rosenberg
Medved Pu in Hiša na Pujevem oglu - A. A. Milne (meni najboljši 2 knjigi do zdaj)
...
Gost: kova
oktober 22 2008 09:44
Sedaj, ko se že znajdem na forumu, dodajam še dve zanimivi knjigi:
Samospominjanje - Robert Earl Burton
in
Duhovno učenje Ramane Maharshija
Priznam nobene še nisem prebral, ampak naslov samospominjanje, me je precej pritegnil.
Barbara lahko napišeš čisto malo o tem zakaj se gre.
your life, your expression, your software
Gost: Borko
november 17 2008 23:21
Knjiga: Zakaj sem brez denarja?" Knjiga o potrošništvu, financah in ekologiji.
Z modrimi nakupi spreminjamo svet.
Res se jo splača prebrat. Full ti da motivacijo
Gost: zarya
november 18 2008 12:49
Mene je najbolj impresionirala knjiga Bhagavad-Gita. Izvorno znanje o tem kdo v resnici smo, kakšna je narava našega delovanja, pogojenosti, kako deluje zakon delovanja in posledice in kaj je resnični namen obstoja človeškega življenja, k čemu bi naj stremeli in razvijali.
Gost: kova
november 27 2008 04:19
Lep pozdrav Aleš
Obe knjigi sta soliden opis izgleda in okusa melone.
Koliko se opis okusa melone lahko primerja z okušanjem samim, je jasno vsakemu.
Tisto kar te je pritegnilo, je beseda Samospominjanje, kot si zapisal.
Od vseh besed zapisanih v knjigah, ki so navedene tudi tukaj med 100 naj, je beseda Samospominjanje tista, ki je ključnega pomena.
Človeka se dotakne do prav posebne točke. Je smerokaz za direktno smer, ki vodi v prebujenje.
Samospominjanje, spomni se sebe, spomni se kaj si bil osem dni pred spočetjem... so besede, ki človeka usmerijo v drugo smer kot prodajalci na duhovnjaški bolšji tržnici.
Večina ljudi je večji del življenja usmerjena v nabiranje znanja. Naš um obožuje znanje in učimo se že od rojstva "od hoditi do leteti" (Livingston Galeb - ki je mimogrede eden najboljših opisov letenja oz. rasti melone). Mislimo, da se moramo tudi o duhovnosti učiti, da bomo z duhovnimi znanji dosegli to ali ono, postali taki ali drugačni... mislimo... se učimo.... plačujemo seminarje... kupujemo knjige... častimo guruje, verske voditelje.... kaj vse počnemo v to smer vsak zase najbolje ve in prodajalci duhovnjaštva na račun naše nevednosti dobro služijo.
Beseda Samospominjanje nakaže neko drugo smer. Nazaj - proti izvoru, v globine, vase.
(Knjiga je sicer ena boljših knjig z duhovnega področja, vendar je beseda Samospominjanje ključna)
in zato se ta beseda tudi dotakne tistega, ki še nima glave preveč natrpane z vsemogočo kramo, ideologijami....
POMISLIL SEM, DA BI LAHKO DODALI MED 100 NAJBOLJŠIH KNJIG TUDI ENO KNJIGO IZ ŽIVLJENJA ROMOV OZ. ŽIVLJENJEPIS NEKEGA ROMSKEGA OTROKA? AVTOR KNJIGE JE RAJKO ŠAJNOVIČ. NASLOV KNJIGE JE: "BITI ROM, ROMSKI OTROK" MORDA PA ŠE DRUGO KNJIGO TEGA AVTORJA. TO PA JE KNJIGA POD NASLOVOM: "ROMANE VIŠTORJE/ROMSKE PRAVLJICE" MORDA PA TRETJO? TO PA JE PREVOD PESMI "DŽILAVANI BUTI I DŽILAVA/POEZIJE IN PESMI FRANCETA PREŠERNA" NO. TO JE SICER MOJ PREDLOG? ZAKAJ PA NE?
RAJKO ŠAJNOVIČ
your life, your expression, your software
Gost: gost
junij 30 2010 19:59
Rene Egli NAČELO LOL´A
Gost: TruthSeeker
julij 01 2010 09:36
najbolj pomembna knjiga, ki te nauči kako pravilno delovati v našem prelepem univerzumu, ter nazoren prikaz energij, ki jih sprožamo z našimi mislimi
---> TRANSURFING REALNOSTI....obstajajo trije deli v sklopu transurfinga - Vadim Zeland
ter druga zelo pomembna knjiga, ki vam prikaže uporabnost ene izmed najbolj zatiranih rastlin z strani velikih koorporacij
---> VELIKA KNJIGA O KONOPLJI...-David Robinson