Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 29-mar
  • VegaFriday v Piranu

  • nedelja 31-mar
  • Razširjeni vid

  • ponedeljek 01-apr
  • Spekter. 70 let Zbirke UGM

  • sreda 03-apr
  • 22. PRO PR konferenca: vodenje v komunikaciji
  • Znebite se svojih starih telefonov in tablic
  • Med naravo in kulturo

  • sobota 06-apr
  • Veganski golaž na Čistilni akciji ČS Polje

  • nedelja 07-apr
  • Polna luna

  • sreda 10-apr
  • Človek in čas

  • petek 12-apr
  • Mikis Theodorakis: Grk Zorba

  • nedelja 14-apr
  • Razširjeni vid

  • sreda 17-apr
  • Znanja in veščine za uspešno vodenje prostovoljcev
  • Razstava interspace

  • petek 19-apr
  • Ingmar Bergman: Prizori iz zakonskega življenja

  • sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Okolju prijazno, eko & bio... Nov topic Pošlji odgovor
     Drunvalo Melchizedek - pričakovanja in napovedi za naš planet
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Yoda
     maj 06 2010 09:35  (Prebrano 4122 krat)  
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

    Status: neprijavljen

    Registriran: 03/26/09
    Posts: 848

    Drunvalo Melchizedek: Zemlja je živo bitje
    Aktualen intervju objavljen v sobotni izdaji Dnevnika 24.04.2010

    Dnevnikov elektronski arhiv- sobota, 24.04.2010, tekst - Blaž Mazi
    http://www.dnevnik.si/tiskane_izdaje/dnevnik/1042354694

    Njegove knjige so prevedene v 29 jezikov, knjigarne pa jih ponujajo v več kot sto državah po svetu. Precej nezapleten, z iskrivim smislom za humor in zmerno karizmo, ki pa se mu je ne ljubi preveč razkazovati naokoli. Drunvalo Melchizedek je med iskalci duhovnih resnic in vedenj čislano ime. O sveti geometriji, človeškem energijskem polju, vlogi srca, duhovnosti, meditaciji MerKaBa in svetlobnem telesu je sicer diplomirani fizik in matematik predaval v najmanj 45 državah, njegovo spletno stran pa na leto obišče več kot milijon obiskovalcev.

    Poskusil, preizkusil in izkusil je že marsikaj. "Upiral sem se edino sikhizmu, ker ne verjamem v koncept vojske, vendar pa sem študiral in prakticiral praktično vse druge religije," pravi Melchizedek. "Kakorkoli, moji najpomembnejši učitelji so bili prvobitni ameriški Indijanci." Oni so mu odprli vrata v duhovnost.
    V zaprtem svetu starešin, pradedov in prababic različnih prvobitnih plemen po svetu je Drunvalo tisti, ki ima danes ključ, ki odpira vsa vrata. Pa naj bo to k plemenom na Novi Zelandiji, v Afriki, osrčju Južne Amerike ali pa na Jukatanu. Lani so Maji z Drunvalom opravili poseben obred, ki so se ga prvič udeležili starešine različnih prvobitnih ljudstev z vsega sveta. S planetom se nekaj dogaja in avtohtoni prebivalci Zemlje so prepričani, da - za razliko od modernega človeka - vedo, kaj.

    V zadnjih letih vse glasneje napovedujejo konec sveta. Obstajajo prerokbe Majev, Hopijev in drugih avtohtonih plemen po svetu, ki pripovedujejo zgodbe o koncu belega človeka. Cunamiji v Aziji, potresi na Haitiju, v Čilu in na Kitajskem ter zadnji izbruh vulkana na Islandiji ob drugih katastrofah za nekatere pomenijo, da se je začelo.

    Kaj se dogaja?

    Če pogledate število naravnih nesreč in izrednih dogodkov, ki se dogajajo po svetu, število potresov, poplavnih valov, izbruhov vulkanov, lahko opazite zanimiv vzorec. Pred devetimi leti so mi predstavniki ruske akademije znanosti povedali, da se je število izrednih naravnih dogodkov v zadnjih treh desetletjih povečalo za 523 odstotkov.
    Zame je Eyjafjallajökull samo detajl v celotnem dogajanju. To je majhen pripetljaj v primerjavi z večjo sliko. Ta je povezana predvsem z magnetnim poljem Zemlje. Pred tremi desetletji se je začelo spreminjati in premikati. V osemdesetih in devetdesetih letih so zaradi sprememb v magnetnem polju kiti nasedali na plažah. Magnetne silnice so uporabljali kot nekakšne smerokaze pri selitvah, te pa naenkrat niso bile več na istem mestu in nekatere od njih so zavile na kopno, kiti pa so jim sledili.

    Niso nekaj podobnega opazili tudi pri pticah?

    Nekatere ptice selivke so priletele na kraje, v katerih prej niso prezimovale. Sredi devetdesetih let so postale spremembe polja tako očitne, da je moral letalski svet spremeniti zemljevide, s pomočjo katerih delujejo avtomatski piloti. Takrat se je celo zgodilo, da se je južni magnetni pol za en dan premaknil v bližino Kalifornije. Tako dramatično je to.
    Leta 2003 so na programu Nova (najbolj gledana serija dokumentarcev na javni televiziji PBS v ZDA, op.p.) zbrali kopico vodilnih svetovnih znanstvenikov, ki so želeli spregovoriti o naraščajočih anomalijah magnetnega polja na južnem polu.

    Kakšnih anomalijah?

    Magnetne silnice prihajajo z južnega pola in zavijejo okoli Zemlje proti severnemu v obliki torodialnega polja. Znanstvenike so presenetile zaplate polja, iz katerih so se silnice pognale proti vesolju in nato vrnile nazaj v južni pol. Takrat so zgolj dejali, da se bo najbrž kmalu zgodil premik magnetnih polov. Del znanstvene skupnosti je danes prepričan, da se lahko zgodi vsak trenutek. Premiku magnetnih polov običajno sledi premik fizičnih polov, in to se je na Zemlji dogajalo velikokrat. To ni nič nenavadnega. Po nekem naključju ali pa ne smo v času, ko se bo to očitno ponovilo.

    Kakšno zvezo ima majevska prerokba z anomalijami Zemljinega magnetnega polja?

    Sodelujem z Maji iz Gvatemale in velikim majevskim svetom iz Itze v Mehiki. Ravno danes smo se pogovarjali. Večina Majev verjame, da majevska prerokba govori o fizičnem premiku polov. Ta je veliko bolj pomemben kot premik magnetnih polov. Večje spremembe si na Zemlji ni mogoče zamisliti. Ob njej ne bi izbruhnil samo en vulkan, ampak na stotine. Verjamejo, da se bo to zgodilo znotraj tako imenovanega konca časa. To je posebno okno, ki je osrediščeno okoli 21. decembra 2012. To "časovno okno" se je odprlo oktobra 2007, zaprlo pa se bo proti koncu leta 2015. Maji trdijo, da so jim konkvistadorji uničili ali odnesli preveč stvari, da bi lahko dogodek določili na dan natančno, ampak prepričani so, da se bo zgodil v tem časovnem oknu.

    Veliko se govori o zloglasnem 21. decembru 2012. Zdaj zveni že kot pravi apokaliptični datum, kaj menite?

    Vsekakor majevske starešine ne verjamejo, da se bo vse skupaj pripetilo na ta dan. Od danes pa do konca leta 2015 se lahko v vsakem trenutku zgodi fizični premik polov. Vsaj tako verjamejo Maji.

    Zakaj je to okno prav zdaj?
    Vsi poudarjajo, kako natančno so Maji poznali astronomijo. Menda preveč, glede na to, da so vedeli za cikle, ki so mnogo daljši kot obdobje, v katerem je obstajala njihova kultura.

    Poznali so denimo precesijo Zemljine osi, ki traja slabih 26.000 let. Prej omenjeni datum leta 2012 je konec takšnega cikla. Pred 13.000 in 26.000 leti so se prav tako dogajale spremembe. Zgodil se je fizični in magnetni premik polov. Ti premiki se dogajajo v skupinah. Skozi zgodovino so bila obdobja, ko se je zgodilo deset ali petnajst takšnih premikov vsakih 13.000 let, potem pa dolgo časa noben. Za nami sta dva takšna dogodka in na osnovi znanega lahko pričakujemo novega. Vse naravne katastrofe, ki smo jim priča, so samo posledica notranjih napetosti tega procesa. Tako to vidijo Maji in številna druga staroselska plemena po svetu. To vam lahko potrdim iz prve roke, saj sem z njimi v rednih stikih. Eno od njih so tudi Hopiji.
    Skušal sem govoriti z nekaj starešinami, a je zelo težko priti do njih.
    Še posebno zdaj. Vedo, kaj se dogaja, in skoraj ves čas izvajajo posebne obrede. Skoraj ne komunicirajo več z javnostjo, ker smo na koncu časa. Sam ne vem, ali se bo vse skupaj res zgodilo, ampak kar se tiče prej naštetih opažanj, je videti, kot da se bo. Prerokbe različnih plemen po svetu so identične. Zuluji iz Afrike napovedujejo isti potek dogodkov kot Maji, ljudstvo Waitaha z Nove Zelandije se tudi strinja z njimi. Kljub temu so po mojem mnenju edini, ki res vedo, kaj se dogaja, Maji…

    Ampak kako so lahko tako nepreklicno gotovi v nekaj takega, kot je konec sveta? Kako ste lahko vi gotovi?

    V svojem življenju sem videl veliko stvari, pa naj bodo to znanstvene ugotovitve, sposobnosti staroselskih ljudstev ali pa jasnočutnih in jasnovidnih ljudi. Zaupam notranjemu vodstvu.

    Kako se lahko pripravi slehernik?

    Vsak si lahko olajša ta prehod. Stvari, ki jih priporočam sam in veliko drugih šamanov po svetu, sploh niso zapletene…

    … samo ne omenite meditacije, prosim.

    Hja… (smeh, dolg smeh) Dogodek bo veliko lažji za tiste, ki se bodo pripravljeni potopiti v meditativno stanje. Če je beseda meditacija za vas neumna ali brez pravega pomena, potem vam te stvari ne bodo pomagale.
    Znanstveno dejstvo je, da magnetni poli Zemlje slabijo in lahko se zgodi, da bodo "ugasnili". Kaj se potem zgodi? Prvim astronavtom na vesoljski postaji Mir se je dobesedno "utrgalo", saj takrat nihče ni vedel, kako na človeka vpliva skoraj popolna odsotnost Zemljinega magnetnega polja. Ob tem, da so ponoreli, so tudi izgubili spomin, ničesar več se niso spomnili, niso znali odpreti vrat na primer. Človekovi možgani nujno potrebujejo magnetno polje. Astronavti danes za pasom nosijo posebno škatlico, ki to polje poustvarja.
    Lahko pa aktivirate svetlobno telo MerKaBa, s katerim takšno polje (s posebno vizualizacijo in starodavnimi jogijskimi dihalnimi tehnikami, op.p.) vzdržujete sami. Razen te metode ne poznam nobene druge, s katero bi se lahko pripravili na takšne razmere. Si predstavljate, da večina ljudi na Zemlji izgubi spomin, vse, česar so se naučili, tudi najbolj osnovne veščine? To bi bila najhujša možna katastrofa.

    Kako je možno, da se fizični premik polov sploh zgodi? Zdi se mi malo verjetno, glede na to, da je
    za premik Zemljine osi potrebna nepredstavljiva količina energije.

    Res je. V Zemljo bi se morala zaleteti Luna, da bi se to zgodilo. Pa vendar se je to dogajalo, a dolgo niso vedeli, kako. V zadnjem času je pozornost pritegnila teorija, ki edina ponuja vsaj malo verjetno razlago.
    Zemljina skorja je povprečno debela približno 30 kilometrov, pod njo so plašč, zunanje jedro in notranje jedro, ki ima pretežno železno sestavo. Skorja in plašč sta med seboj povezana s kamnini podobno plastjo, ki je homogena po vsem svetu. Skorjo nekako drži skupaj s plaščem. Odkrili so, da se pred fizičnim premikom polov vedno najprej premaknejo magnetni poli. Kadar slednji oslabijo, kar se zgodi približno v dveh tednih, ta plast postane veliko bolj tekoča. Notranjost Zemlje se še vedno vrti, površje pa je prosto in se lahko giblje po svoje. Nedaleč stran od vrha Zemljine osi na južnem polu je velika masa ledu, ki bi v takem primeru površje planeta preobrnila v nov položaj. Videti bi bilo, kakor da se je zgodil premik polov, v resnici pa se je premaknilo površje. Obstajajo celo izračuni, da se bi v tem primeru "južni tečaj" premaknil proti današnjemu območju Rusije. Moskva bi bila v tem primeru veliko bolj na severu. Pa tudi Evropa.

    Potem bomo imeli veliko bolj hladno vreme?

    Lahko gledate tudi tako.

    Če je vse skupaj res. Kdo pa ve, če je?

    Nimam pojma. Vi mi povejte! Je res ali ni res? Vem, da je to prerokba razvpitega "spečega preroka" Edgarja Caycea.
    Cayce je za obdobje od leta 1920 do 1970 napovedal več tisoč dogodkov, zmotil pa se je samo pri eni napovedi. Po letu 1970 njegove napovedi niso več tako točne, a vseeno je predvidel premik polov nekje po letu 1999. Zanimivo je, da je omenil isto območje v Rusiji, do katerega so se z izračuni dokopali znanstveniki.
    Ko vse te stvari povežete, me lahko razumete, zakaj se nagibam k verjetnosti, da se bo vse skupaj res zgodilo. Lahko se tudi ne bo zgodilo nič, saj bog lahko naredi vse in tudi vse spremeni. Vulkan na Islandiji in vse druge naravne katastrofe so povezani s spremembo, ki se dogaja. Toda sprememba sama bo kot pok biča. Ne bo nobenih opozoril. Če mi danes znanstveniki rečejo, da se je sesulo magnetno polje Zemlje, stavim vse, da bo v dveh do treh tednih sledil še fizični premik Zemljinih polov.

    Glede na to, da prihajate iz tradicije severnoameriških Indijancev, najbrž poznate duhovni vidik teh napovedi. Celotno dogajanje za prvobitna ljudstva najbrž mora imeti neko duhovno ozadje?

    Kar se bo zgodilo na površju Zemlje, je samo en vidik. Res je. Vsi, skoraj čisto vsi starešine se strinjajo, da se bo še večja preobrazba zgodila znotraj človeških bitij. Zgodila se bo sprememba zavesti. Nastopila bo zelo hitro tik pred, med ali pa takoj po premiku polov.
    Če je vse res in se bo vse to zgodilo, moramo še vedno ohraniti nekaj smisla za humor. To je življenje. To je mati Zemlja, oče Sonce, bog... Ne moremo sedeti na stolu in se pritoževati. Tako se odvija življenje. Ostane nam samo to, da vso to reč preživimo in vztrajamo. To je naša naloga.

    Ampak Maji verjamejo še nekaj, ne?

    Po svetu kroži razlaga njihovih prerokb, ki se nanaša samo na fizično plat premika polov. Na katastrofe. Tak primer je denimo film 2012, ki so mu nekateri starešine izrecno nasprotovali.
    Najpomembnejši del prerokbe govori o tem, kaj se bo zgodilo v nas in kako se bomo spremenili. Na moji spletni strani bom 26. maja v predavanju predstavil, kaj sem odkril glede tega. Temu delu prerokbe sem se posvečal večino svojega časa. Veliko več kot pa fizičnim dogodkom.
    Posamezno majevsko obdobje traja 5200 let, poznajo pa jih pet, kar se ujema s prej omenjenim obdobjem precesije Zemljine osi. Decembra 2012 se začne nov cikel obdobij. Sprememba zavesti je možna samo v zdajšnjem obdobju, v drugih štirih pa ne. Preobrazba ljudi bo, če verjamemo Majem, presegla našo najbolj divjo domišljijo.

    Mislim, da kljub temu obetu vaše besede niso ravno pomirjujoče.

    Seveda razumem, da je ljudi strah. Izbruhne en vulkan in obstane pol Evrope. Če bi bruhal sedem let, kot je denimo leta 1697, bi bila to velikanska katastrofa za ves svet.

    Dobro, razumem, da je na svetu ogromno ljudi, ki meditirajo, ki poznajo termine, kot je svetlobno telo, prana, energija, čakre in drugo, ampak še vedno je veliko ljudi, ki sublimno doživljajo samo, kadar odprejo vrata novega avtomobila. Hkrati je veliko revnih, zapostavljenih in zatiranih, ki se ne zmorejo ukvarjati z rečmi, o katerih govorite vi.

    Na svetu je šest milijard in pol ljudi in velika večina ne ve, kaj se dogaja.

    Kako se bo potem njim zgodila sprememba zavesti?

    Vse življenje sem se učil ali sodeloval z več kot sto duhovnimi učitelji vseh pomembnih religij in gibanj po svetu. Verjamem vsem, ki zagotavljajo, da nihče, niti en posameznik, ne bo izpadel iz tega, kar nas čaka. Vsi smo eno telo. Da bi to res lahko razumeli, bi potrebovala veliko daljši pogovor o stvareh, ki jih v običajni človeški zavesti ni.

    Katerih?

    Kaj se zgodi po smrti, kam takrat odidemo. Večina ljudi sploh ne ve, da obstaja več kot osnovnih enajst matematičnih dimenzij. Vsega tega se sploh ne zavedamo. Povprečen človek težko premišljuje o takšnih spremembah in hkrati ni prestrašen, čeprav je ravno to pravi odgovor.

    Kaj?

    Da vas ni strah. Da ste v svojem srcu povezani s srcem Zemlje in srcem Sonca. Maji trdijo, da to v vas ustvari posebno vibracijo, ki vam omogoča, da omenjene spremembe fizično preživite in hkrati vstopite ali pa postanete višja oblika zavesti.

    Govorite o tako imenovanem Dihu enosti, skozi katerega se šamani po svetu povezujejo z Zemljo in Soncem ter spreminjajo raven energije v telesu?

    Da. Dih enosti poznajo praktično vsi pomembnejši šamani na svetu. Tudi takšni, ki niso nikoli nikamor potovali in niso brali knjig ali deskali po spletu. Pred kratkim mi je šaman iz Mongolije povedal, da se tamkajšnji šamani najprej povežejo z Luno in nato končajo z Zemljo in Soncem, kar prej nisem videl še nikjer. Vedo, da je med premikom polov to edina zares pomembna veščina, ki jo morate obvladati. Najpomembnejše je srce Zemlje, z njim pa se morate povezati s srcem, ne z možgani. Šamani ta trenutek povsod po svetu delajo nadure, ker so prepričani, da je nastopil konec časa.

    Če vas prav razumem, dojemate Zemljo kot živo bitje?

    Vsa kozmična telesa so živa bitja. Ljudje smo njihov odsev. Vsa razmerja, ki jih lahko najdemo v človeškem telesu, najdemo tudi v naravi in vesolju. Elektromagnetno polje, kot ga ima Zemlja, imamo okoli telesa tudi ljudje. Razmerja zlatega reza oziroma Fibonaccijeva števila, ki so povsod po človeškem telesu, lahko najdemo v storžih, drevesih, živalih, v velikosti planetov in razmerjih med njihovimi orbitami. To ni več nobena skrivnost.
    Na svetu so obstajali posamezniki, ki so zadnjih 13.000 let počeli stvari, o katerih se nam ne sanja. Na Zemlji je 83.000 svetih mest. Vse piramide, templji, večina cerkev in svetih točk je povezanih v geometrijsko pravilno mrežo. To je nemogoče verjeti, a je bilo dokazano. Dokumentacija o tem je bila predana Združenim narodom. Na zunanjosti objektov na teh mestih so posebne kode, ki predstavljajo natančen geografski položaj posameznega objekta v celotni mreži. To je odkril Carl Munck. Naenkrat se predstava o naših prednikih na Zemlji sesuje. Velike piramide v Gizi so središčna točka celotne mreže. Kako so naši predniki lahko to naredili? So.

    Zakaj so se tako naprezali?

    Ker so s tem poustvarili mrežo zavesti. Zavesti, ki smo jo v preteklosti že izgubili. Ta mreža svetih objektov in točk je bistvena. Maji govorijo o spremembi zavesti, ampak brez takšne mreže ne bi bila mogoča.

    Kaj je torej naslednji korak? Kaj nas čaka?

    Duhovna energija, ki je bila dolgo v Indiji in na Tibetu, se seli v Južno Ameriko. Od tega trenutka naprej bodo krmilo prevzele ženske. Naše dojemanje duhovnosti, za katero smo mislili, da se ne bo nikoli spremenilo, bo postalo drugačno. In to dramatično drugačno. Preden pa bomo lahko storili naslednji korak, bomo morali počistiti za seboj. Očistiti bomo morali okolje, oceane in ozračje. Če boste vse to objavili v časopisu, tega tako ali tako nihče ne bo verjel. (smeh)
    Tudi sam imam nekaj pomislekov, ampak želeli smo predstaviti stališče plemen, ki so na Zemlji dlje kot moderni človek in jo dojemajo po svoje.
    Morate vedeti, da vlade po svetu vedo veliko o tem, kar sem govoril. Združene države Amerike in Kanada so vedele za premik polov že pred več desetletji. Rusija danes z znanstvenega stališča raziskuje, kaj premik pomeni za zavest in kako ga preživeti. Jasno je, da ne bodo obveščali javnosti, kaj nas morda čaka. To bi povzročilo vsesplošno paniko in kaos, česar pa seveda nočejo. Ni jim všeč, kadar govorim o teh stvareh.
    Kopanje lukenj in zaklonišč ter pripravljanje zalog hrane, vode in orožja, je brezpredmetno. Nima smisla. Bolje je, da se takrat nekam usedete in zaupate v vašo povezavo Življenjem. To je Eno in je vsepovsod. Zaradi tega verjamem, da nam je pravzaprav že uspelo.

    Citat

    Odkrili so, da se pred fizičnim premikom polov vedno najprej premaknejo magnetni poli. Kadar slednji oslabijo, kar se zgodi približno v dveh tednih, ta plast postane veliko bolj tekoča. Zemljina masa, njena notranjost, se še vedno vrti, površje Zemlje pa je prosto in se lahko giblje po svoje.



    Profil
    Quote
    MC
     maj 06 2010 10:35   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta


    Status: neprijavljen

    Registriran: 11/11/05
    Posts: 123

    >>Veliko se govori o zloglasnem 21. decembru 2012.
    >> Zdaj zveni že kot pravi apokaliptični datum, kaj menite?

    >> Vsekakor majevske starešine ne verjamejo, da se bo vse skupaj
    >> pripetilo na ta dan. Od danes pa do konca leta 2015 se
    >> lahko v vsakem trenutku zgodi fizični premik polov. Vsaj tako verjamejo Maji.

    He, he, dolgo časa je za usodno leto veljalo leto 2012, sedaj ko je že preveč blizu, je potrebno zadevo korigirat in psihozo podaljšat še do leta 2015. Na ta način lažnivci podaljšujejo rok trajanja svojih laži. Že domnevni mesija Jezus je trosil podobne laži, ko je oznanjal bližnji konec sveta. Seveda se potem ni zgodilo nič in prva cerkev je morala popravljati svojo doktrino, tudi tako, da je leta spreminjala v tisočletja. In zelo podobnih laži se poslužujejo novodobni duhovnjaki, ki tržijo svojo apokaliptično meglo.


    Profil
    Quote
    Pozitivke
     maj 06 2010 18:22   
    Forum Admin
    Admin

    Status: neprijavljen

    Registriran: 08/28/02
    Posts: 36

    "Dragi Yoda!

    V članku je nekaj vsebine pravilne, nekaj pa tudi ne. Vsi ti potresi, ki se vrstijo, vulkanski izbruhi, cunamiji, hude nevihte, .....so, kot nam sporočajo bitja svetlobe iz spiritualnega sveta v kanaliziranih sporočilih preko duhovno zelo razvitih posameznikov, posledica prehajanja na višje energijske vibracije tako Zemlje, kot tudi vsega na Zemlji. Na veliko nam sporočajo, zakaj se nam vse te čudne stvari v sedanjem času dogajajo (razpadanje sistemov - finančna kriza; odkrivanja korupcije in drugih negativnih zadev ; naša čudna počutja, ko v medicini težko dobimo odgovore; napovedi za leto 2012,...). Ta kanalizirana sporočila v glavnem prebirajo le spiritualno bolj usmerjeni ljudje, drugi pa skoraj ne. V sporočilih nam tudi sporočajo, kako ravnati, da bomo lahko zdržali vse te spremembe. Ta bitja se res tudi pripravljajo, da se nam bodo kmalu pokazala množično na svojih plovilih in nam pomagala. Tudi o tem sporočajo. Jaz občasno prevedem takšno sporočilo in ga objavim na tej spletni strani. Jaz navajam v nadaljevanju tudi seznam nekaterih spletnih strani, na katerih ta sporočila lahko dobite. So zanesljiva. Veliko informacij, ki krožijo, pa je tudi zaradi takšnih ali drugačnih vzrokov, nezanesljivih.

    Marija Batista"


    Profil
    Quote
    Gost: M
     maj 06 2010 22:44   


    Sporočila so zanesljiva, če vanje verjameš. Pametni preverijo, slepi vidijo, neumni sledijo, umni veleumijo.

    Maraj


    Quote
    mavrica
     maj 07 2010 10:41   
    Forum

    Status: neprijavljen

    Registriran: 12/14/04
    Posts: 47

    Ker linki niso prijeli, vam jih dajem sedaj.
    www.Earth-Keeper.com
    www.ronnastar.com/starquest4.html
    www.therainbowscribe.com/
    www.treeofthegoldenlight.com/First_Contact/new_et_open_pg.htm
    www.ashtarontheroad.com/ (danes, ko to pišem, stran ni dostopna, sicer pa je),

    spiritlibrary.com/ (lahko se naročiš na e-časopis, ki dnevno prinaša kanalizirana sporočila bitij svetlobe iz spiritualnega sveta)

    mysite.ncnetwork.net/ladyisis/index.htm (tukaj se lahko naročiš na 2 e- časopisa, ki dnevno prinašata kanalizirana sporočila bitij svetlobe iz spiritualnega sveta)

    groups.yahoo.com/group/MarkHuber_GRT_Intel/

    PRIPOROČAM, DA SE ŠE KDO, KI ZNA ANGLEŠKO POTRUDI IN PREVEDE KAKŠNO SPOROČILO, DA BO DOSTOPNO TUDI TISTIM, KI ANGLEŠKO NE RAZUMEJO. Jaz uspem prevesti zelo, zelo malo.

    Marija Batista


    Profil
    Quote
    Forum generiran v : 5,34 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CET. Ura je 04:04

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 5,73 seconds