NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 28-okt
 • Ura pravljic v Knjižnici Bežigrad

 • petek 30-okt
 • 70+ TOP ugodnosti - VIP klub za člane ONA-ON.COM

 • nedelja 01-nov
 • Nedeljski bolšji trg - sejem starin

 • ponedeljek 02-nov
 • Pridi na Sekiromet!

 • sreda 04-nov
 • Skupinski plesi z Vrtnico

 • petek 06-nov
 • L. Bernstein: Kandid, komična opereta v dveh dejanjih

 • sobota 07-nov
 • L. Bernstein: Kandid, komična opereta v dveh dejanjih

 • ponedeljek 09-nov
 • Pridi na Sekiromet!

 • sreda 11-nov
 • Maribere: Mazohistka

 • petek 13-nov
 • Izvirna e-mobilna pustolovska igra na Bledu

 • nedelja 15-nov
 • Nedeljski bolšji trg - sejem starin

 • ponedeljek 16-nov
 • Pobeg iz zaklenjene sobe - escape room Maribor

 • sreda 18-nov
 • Escape room The Key Ljubljana

 • petek 20-nov
 • Zapri oči in občuti najglobljo igro Sensperience

 • sobota 21-nov
 • Poročni sejem na Ljubljanskem gradu

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Kakšna je razlika med verjeti, verovati in VEDETI?   
  četrtek, 27. avgust 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Kakšna je razlika med verjeti, verovati in VEDETI?

  Velikanska! In zelo pomembna.

  Verjamem, da je nekaj res, čeprav tega ne VEM.

  Nekaj sem slišal, videl ali in prebral, ampak o tem nimam nobene konkretne osebne izkušnje – tega nisem nikdar osebno doživel.

  Verjamem, da je nekaj res, čeprav tega ne VEM, in še verujem v to.

  Nekaj sem slišal, videl ali in prebral, ampak o tem nimam nobene konkretne osebne izkušnje – tega nisem nikdar osebno doživel. Ne glede na to, da ne VEM, ali je to res ali ne, saj tega nisem osebno doživel in za to ni nobenega konkretnega in preverljivega dokaza, verjamem, da je to res. Še več, to predpostavko še mentalno, čustveno in telesno ritualno energiziram, to še hvalim in častim, ali po domače, verujem.

  Kot veste, je večina vernih postala vernih zaradi vpliva staršev. V »najboljši« verziji in v »boljših« družinah so jim obljubili, da, če bodo pridni in verovali v boga, bodo dobili zlato verižico:) Za deklice. Ali zračno puško za dečke. Ali novo kolo za oboje. Pri revnih je seveda zelo drugače. Tam jim za vero ne dajo nič, razen po riti, če se upirajo:)

  VEM, da je nekaj res.

  Imam osebno in konkretno izkušnjo in tudi pravilno razlago te izkušnje. Ker VEM, mi v to ni treba verjeti, kaj šele verovati:)

  Vidite, kako VEDENJE izključi verjetje in verovanje. Zato so osebne izkušnje zelo pomembne, saj nam omogočijo doživljanje in spoznavanje Resnice. Ob osebni izkušnji je zelo pomembna tudi pravilna razlaga te izkušnje. Naj vam povem, da vsak karmičar iz 5. in višjih dimenzij, z lahkoto izvede raznorazne čudeže, z materializacijo in dematerializacijo, ozdravljanjem in oživljanjem vred. V sekundah. Enako se lahko dobesedno vselijo v vaše telo in vam s »tihim glasom« lažejo, da so bogovi.

  Vem pomeni, da imam izkušnjo. Verjamem pomeni, da nekaj sprejemam kot dejstvo, čeprav nimam izkušnje. Verujem pomeni, da ne vem in nimam izkušnje, a vseeno (v) to verjamem. To nevednost potem še ritualno dramatiziram in se pretvarjam, kot da je bolj resnična od Resnice same.

  Vera je sveta nevednost. Zato je pogoj za vero pripravljenost verjeti in verovati brez osebne izkušnje. Jezus naj bi rekel, da so tisti, ki so ga videli in verujejo vanj, dobri verniki. Še boljši so tisti, ki ga niso videli, a vseeno verujejo vanj. Najboljši vernik je tako tisti, ki nikdar ni ne videl ne slišal boga:)

  Pamet, naša draga prijateljica, je veri v napoto. Ali pamet ali vera. Ali osebna izkušnja ali vera. Ali resnica ali vera. Verni niso neumni. Razen tisti, ki vero uporabljajo v sebične in nasilne namene. Ne-umen pomeni uporabljati um kot koristno orodje v škodljive namene. Verni so programirani in hipnotizirani, da se pretvarjajo, da je nekaj res, čeprav ni.

  Pomembno je, da ločite, ali verjamete, verjamete in še verujete ali veste. Preverite, kar morete in si tako dobite konkretne osebne izkušnje. Vse drugo dajte v škatlo z napisom »možno«. Razen religioznih blodenj, seveda. Teh ne sprejemajte vase, ampak jih raje pustite v škatli z napisom »biblija«.

  Poglejmo konkretni primer. Naj vas spomnim na en izmed »temeljev« križ-ščanske vere. Bog naj bi mučil in ubil lastnega in edinega sina, zato da bi odplačal dolgove drugih ljudi:) Kaj, če bi bila to splošna in obvezna praksa:)

  Z bogom in Jezusom nimate osebnih izkušenj, zato ne VESTE, ali je to res ali ne. V to lahko le verjamete ali in verujete. Ampak, kdo bi verjel in še veroval v tako očitno ne-umnost:) Samo tisti, ki so programirani in hipnotizirani, da verjamejo v očitne nesmisle. Verni.

  Dobra novica za vse verne – možno vas je deprogramirati in dehipnotizirati. To seveda ni enostavno, saj ima religiozni program v sebi tudi zelo močno varovalko proti naravni in lastni pameti:) Ne glede na to, se je možno prebuditi iz religiozno verske blodnje. Kako? Z mojimi vajami za prebujanje boste elegantno in z lahkoto izstopili iz tega hipnotičnega programa in se za vedno sneli s križa Ubogosti, samozaničevanja in žrtvovanja za Zle karmičarske bogove. Verjemite mi, ko se boste streznili iz religiozno verske omame z bogom, boste kot bitja Čistega Zavedanja VEDELI, kaj je Resnica.

  Scenarij za vaše življenje so napisali karmičarji iz Karmične organizacije

  Verjetno veste, kaj pomeni izraz scenarist in kaj scenarist dela. Scenarist je kreativna oseba, ki napiše načrt za na primer radijsko, gledališko in filmsko predstavo, igro, nastop in film. Scenarist si lahko dobesedno vse izmisli, ali ustvari umetniško delo na podlagi nekih resničnih dogodkov. V scenariju natančno opiše igralce, kraj in čas dogajanje ter dogodke same. V nekaterih scenarijih so opisane tudi misli, ki jih bodo nastopajoči mislili. V vseh pa so napisane besede, ki jih bodo izgovarjali, in to do-besed-no. Igralci govorijo samo to, kar jim scenarist položi v usta. V nekaterih primerih so možne spremembe besedila na snemanju in tudi manjše ali večje improvizacije. Napisan scenarij kot načrt za umetniško delo dobi režiser, ki ga potem uresniči in spremeni v radijsko igro, gledališko predstavo ali film.

  Karmičarska scenaristika je zelo podobna, saj so oni tudi avtorji zemeljske scenaristike:) Le s to razliko, da so karmičarji visoko razvita tehnološka bitja, ki lahko pišejo veliko bolj natančne in obsežne scenarije, v katerih so vključene tudi na primer vse vaše dnevne misli, občutki, čustva, beseda in dejanja, in to za vaše celo življenje. Scenarij za klasični film obsega 90 A4 strani, vsaka stran opisuje eno minuto filma, torej 90 strani za 90 minut. In to brez tisočih misli, ki jih človek pomisli v eni uri in pol. Predstavljajte si, kako dolg bi bil scenarij za en dan človeškega življenja, v katerem bi bile opisane vse misli, ki jih je več deset tisoč. Kaj šele za celo življenje.

  Vedite, da vaše misli niso vaše misli, vaše besede niso vaše besede, vaši občutki in vaša čustva niso vaši, vaša dejanja niso vaša dejanja. Vi niste vi in vaša življenja niso vaša življenja. Za karmičarje vi niste resnična bitja, temveč le inkarnacije nekih drugih bitij z drugih planetov, ki so jih prisilili, da se inkarnirajo v vaša telesa.

  Tudi karmičarji osnovni scenarij kot načrt za življenje neke osebe spremenijo v »film«, in to kar dvakrat. Prvič ga spremenijo v simulacijo, v kateri lahko bodoči inkarnanti osebno in neposredno izkusijo prihodnje življenje tako, da vstopijo vanj. Več o karmičnih simulacijah za inkarnante lahko preberete v knjigah Michael Duff Newton, Potovanje duš in Usoda duš. Druga simulacija so seveda naša življenja. Za karmičarje mi nismo resnična bitja in naša življenja niso resnična življenja, ampak le planetarni filmi.

  Vse biblije so karmični scenariji za poneumljanje, podrejanje in izkoriščanje.

  Vse biblije, religije in vere, z vsemi bogovi vred, so si izmislil Zli karmičarji, jih napisali v obliki scenarijev in vsilili inkarnantom. Ti so jih potem prinesli v naša življenja kot načrte, po katerih moramo živeti. Dojemite, da so religije in vere le del večjega karmičarskega nasilja med nami. Telesne omejitve, deformacije, okvare in odpovedi, poškodbe, rane, manipulacije, revščina, kriminal, sovraštvo in nasilje, mučenje in ubijanje. Religije in vere so mentalno, čustvene in telesne oblike nasilja nad nami, ki so namenjene poneumljanju, kontroliranju, podrejanju in izkoriščanju. In tudi norčevanju:)

  V bibliji piše, da je Jezus rekel, da naj verni zapustijo svoja življenja, si naložijo križ na grešni hrbet in korakajo za njim. To pomeni, da ne smejo več verjeti sebi in svojim lastnim izkušnjam, temveč le bibliji in duhovščini.

  Verni ne smejo več verjeti v konkretne dokaze, ampak morajo verjeti v fikcijo izmišljenega, skrpanega in namerno skonstruiranega priročnika za poneumljanje ljudi, kot je biblija. In to verjeti in verovati. Verjeti, da je izmišljeno resnično. Verovati z požrtvovalnim in žrtvovalnim poveličevanjem, svetenjem in čaščenjem Svete Izmišljotine. Na kolenih, kako pa:)

  Dragi prijatelji, ne bodite naivni, brez-pametni in ne-umni, bodite pametni in previdni in preverite vse, kar morete. Ne verjemite v karmične bajke in se ne pretvarjajte, da so resnične. Jasno ločite med fikcijo in resničnostjo. Ko gledate film, veste, da gre za izmišljeno zgodbo. Zakaj mislite, da je biblija resnična? Morda zato, ker so v njej zgodbe o bogu?:)

  Kako lahko pridemo ven iz karmičnega filma?

  Edina pot ven iz karmičarske Matrice je prebujanje v Čisto Zavedanje. Vsako sekundo, ki jo preživite v Čistem Zavedanju, ste svobodni. Vsakič, ko se iz omejene pozornosti in zlitosti z umom premaknete v Čisto Zavedanje, izstopite iz karmičarskega programa in simulakra. Še vedno ste v njihovi osebni in planetarni simulaciji, vendar niste več pod njihovo hipnozo.

  Ali Palki in Palkiji res obstajajo?

  Zelo vam bo koristilo, če spremenite avtomatični in naučeni odnos, ki takoj nekaj sprejme ali zavrne, in to brez kakršnihkoli dokazov za ali proti. Ni res! Res je! Enako velja tudi za moje pisanje in še posebej za Palki.

  Vem, da so Pisma Palkijem fantastična zgodba. Vem, da ne morete preveriti, ali Palki sploh obstaja. Zato pa z lahkoto lahko preverite resničnost, smiselnost, koristnost in praktično uporabnost mojih vaj za prebujanje. Tisti, ki vas bo stvar bolj zanimala, se lahko naučite budno sanjati in preverite tudi, ali res obstaja vaš inkarnant, kako mu je ime, na katerem planetu živi, kdo vse ga čaka in še več o njemu. Tisti, ki že znate budno sanjati, preverite in povejte še drugim. Seveda jim povejte resnico.

  Da so Pisma Palkijem še kako resnična, boste spoznali, ko se bodo tudi na Zemlji začeli dogajati čudeži. Do takrat vam ni treba v njih verjeti niti verovati. Ne potrebujemo novih vernikov:) Namesto, da ste avtomatično za ali proti, raje dopustite možnost, da Palki in Palkiji obstajajo in da boste nekoč to izvedeli. Preverite, kar morete, in dopustite možnost, da so tudi druge stvari, ki jih opisujem, resnične. Ko boste videli, da moje vaje za prebujanje res delujejo, se vam bo možnost, da so tudi druge stvari resnične, še povečala:)

  Prebudite se in izstopite iz karmične Zle Matrice, Hipnotičnega Programa in Umetne Simulacije.

  S prebujanjem boste sčasoma opustili lažno Ego osebnost vloge, ki so jo karmičarji napisali za vašega inkarnanta. Z opustitvijo delnih osebnosti in njihovih škodljivih vedenj ter oblikovanjem nove, resnične in ljubeče osebnosti boste postali Zavedajoči se. Še vedno boste živeli v planetarni simulaciji, a ne več v osebni. Še vedno boste imeli isto telo, iste fizične, bivanjske, finančne in druge omejitve, vendar jih ne boste več dramatizirali in problematizirali kot prej, saj ne boste več delovali po karmičnem scenariju oziroma programu. Še vedno boste v karmičnem horor šovu, obenem pa z eno nogo že iz njega.

  Ko bomo ukinili Karmično organizacijo in vam spremenili scenarij, vas prebudili, vam dali novo telo, odstranili karmično škodljivo energijsko tehnologijo, ki so vam jo implantirali, ter druge telesne, mentalne, čustvene in energijske omejitve, boste že skoraj popolnoma svobodni. Z odstranitvijo vseh neprijetnih, škodljivih in nasilnih dejanj iz vašega scenarija, s smrtjo vred, boste postali popolnoma svobodni. S tem se bo karmični scenarij in program za vas končal in živeli boste lahko tako, kot vi želite. Ču-do-vi-to!

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Preberite več o deprogramiranju, dehipnozi in izstopu iz karmične simulacije s prebujanjem v Čisto Zavedanje v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko sposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam:)

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • https://www.biblos.si/r...
 • https://www.pismapalkij...
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/2020082215075937

  No trackback comments for this entry.
  Kakšna je razlika med verjeti, verovati in VEDETI? | 1 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Razlika med nebulozami in vedenjem norcev

  Prispeval/a: Yoda dne petek, 28. avgust 2020 @ 22:51 CEST
  -
  Resnica o Resnici ppY
  http://www.pozitivke.net/article.php/Resnica-Klon-Programiranost

  Bistven je intelekt! 5.del
  http://www.pozitivke.net/article.php/Intelekt-Naboj-Energija-Misel

  Nihče ne more norcu dokazati, da je pacient, če on ve, da je genij. Še celo religije ne rabi za svoje prepričanje o svojem vedenju. Se pa tu pojavi znanstvena dilema, ali gre morda tudi za nedokazljivo nebulozenje norca. Imamo premalo znanstvenih raziskav, ki bi osvetlile to jezikoslovno in dušeslovno nedorečenost.

  Yoda
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage

  odaja: Palkijani čestitajo in pozdravljajo

  Vsi želijo vsem vse najboljše, kdo in komu pa naj sami uganejo.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,30 seconds