Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 • sreda 15-feb
 • 17. Festival gorniškega filma

 • petek 17-feb
 • Valentinov ples v pionirskem domu

 • sobota 18-feb
 • Pustno vodenje po Vilinskem Homcu

 • torek 28-feb
 • Zimski festival Ljubljana

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu
   Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
   Esenska prerokba
   |  Verzija prirejena za tiskanje
  Gost: Dru%9Atvo+MFE
   november 17 2013 18:22  (Prebrano 13971 krat)  


  ESENSKO BRATSTVO HRAMA

  Esenska prerokba v kratkem povzetku

  Zapis po zvočnem posnetku duhovnih vaj pod vodstvom dr Emila Kušca,
  Novalja, 8.6.2007


  Bistvo, če smemo tako reči, naše Esenske prerokbe… Običajno so potrebni dnevi in dnevi, da bi se povedala cela Esenska prerokba in mnogo življenj, da bi jo razumeli. To je samo nekakšen rezime, nekaj najbistvenejših točk, na kratko, ker smo prišli do meje, ko moramo vseeno nekaj vedeti tudi o prerokbah, ampak na en drug način. Eseni so to drugače razmišljali, kot so se tudi obnašali. Njihovo življenje je bilo delo in vaja, delo, vaja,, molitve, molitev, delo, vaja. Kot skrbnik življenja, se pravi mi delujemo na ravnotežje prirode, do take stopnje, da naše akcije določajo ali bodo veliki ciklusi narave napredek, ali pa nesreča. Naš sedanji svet predstavlja razvoj kalupa, ki smo ga aktivirali. Vsi vemo kaj je kalup, se pravi nekaj kar se vkalupi in iz tega kalupa mora nekaj priti ven. Običajno so to kipi, kalupi za plastiko, itd. Naše razhajanje od naravnega ravnovesja seže do točke, ki je bila predhodnik naše sedanje fizične oblike. Nekoč smo bili sposobni pojaviti se in izginiti po volji. Toda zaradi naše osebne oholosti smo vzeli naše ustvarjalne sile same po sebi umevne in negirali plan Stvarnika. To je napaka. Kot posledica tega smo se ujeli v našo fizično obliko, v kateri dominira stalna borba med našimi levimi in desnimi stranmi. Leva je modra toda nespretna, vidite gre za srce, desna pa je pametna in močna, ampak ni modra, ker gre za moč, ostrino in željo po oblasti.. Desna in leva. Pametna in močna, toda ni modra in ona je pozabila na naš izvorni namen.

  Ta samomorilska razpoka, dajmo reči ciklusi sveta, da vidimo malo tako.
  Torej samomorilska razpoka je vladala celi zgodovini skozi svet, po svetu - ga imenujemo mi. Ker so se izvori življenja zmanjšali v skladu s ciklusi narave bomo (smo) poskušali izbolšati našo institucijo z našimi lastnimi izumi in verjamemo (smo verjeli), da bi se vsaka napaaka lahko odpravila z bodočimi izumi. Ob naši pameti bo večina nas izgubila sposobnost videnja našega izvornega smisla. O tem govorim cel čas, vsakdo mora biti tisto, kar mu je namenjeno.
  ….torej naš namen je (bo) vključen v svet po našem osebnem oblikovanju in popolnoma nasprotno redu samega vesolja, oziroma Boga, s čimer postanemo brezumni sovražnik nekaterim redkim, ki še naprej drže ključ preživetja. V nekaj predhodnih svetovih je večina izpopolnila njihove tehnologije na ta način, in celo so presegli to, kar mi znamo danes. Posledični prekrški proti naravi človeškega bitja so povzročili neravnotežja, ki so se razrešila v obliki vojne, družbenega razpada in naravne katastrofe. Čim je vsak od svetov dosegel rob onesnaženosti je potem preostala majhna manjšina, ki je živela približno v popolnem skladu z neskončnim planom, kot je to vsebovano v nazivu Esen, Eseni. Gibajoč se k končnim stadijem se bodo (so se) oni znašli v stanju zaokupiranosti z znaki notranjega razpadanja, kot tudi z zavajajočimi ponudbami in ostrimi grožnjami od zunaj s ciljem, da bi se priključili ostanku sveta. Toda naš sedanji svet, naši skupni predniki so bili del male skupine, ki je začuda izšla iz sveta, ko je on dosegel uničenje, čeprav so bili tudi oni onečiščeni s pokvarjenostjo. Seme krize, s katero se soočamo danes je prinešeno z nami, ko smo prvič zakoračili v ta svet. Naši predniki so po prihodu v naš sedanji svet krenili na dolgo pot, da bi se srečali v duhu v obliki Masau, skrbnikom te Zemlje Masau in vsega, kar živi na njej. Ali drugače, mi rečemo Melkizedek. Sledili so poseben obrazec, toda zelo resen, ključen (usoden) predmet (predznak) je naredil (povzročil) odvojeno potovanje neobhodno, da bi se uravnovesil skrajni nered, predviden za kasneje.

  Esenski svet, oziroma Eseni. Nek Esen svetle polti (kot mi), sedaj znan, kot resnični beli brat, je zapustil tedanjo skupino in potoval v smeri vshajajočega sonca, proti vshodu. S seboj je vzel kamnito ploščo, podobno plošči, ki jo je držal tisti, ki je odšel, da bi srečal Melkizedeka, oziroma Masau-a v mesto imenovano Oraidi, kjer so sedanji Eseni, oziroma so bile ustanovljene tedanje vasi po teh navodilih. Eseni so predvideli prihod svetlopolte rase ljudi iz vshoda in predvideli mnoge od njihovih izumov, ki bodo služili, kot znaki določenih stopenj v razvoju obrazca, ki so ga Eseni preučevali od zdavnaj (iz davnine). Bilo je jasno predvideno, da bi obiskovalci v njihovi pameti lahko izgubili videnje njihovega izvornega smisla in v tem primeru bi bili zelo nevarni. Eseni so morali opazovati tistega, ki ni zapustil duhovno pot in, ki nosi pravo kamnito ploščo. Skozi neštevilna stoletja so se Eseni spominjali v svojih ceremonijah predhodnega sveta, našega dvigovanja (izplavanja, izhoda) v sedanji svet, našega smisla, da smo prišli sem. Perodično so obnavljali njihove zaobljube z Masau –jem. Torej živeti enostaven, ponižen način življenja, kakršnega je on (Melkizedek) planiral za njih in, da bodo ščitili ravnovesje narave zaradi vseh živečih stvari. Poznavanje svetovnih dogodkov je preneseno v tajna religijska društva, ki nadaljujejo s tem, da pazijo kako se razvija vsaka etapa. Vodje so posebej gledali na 3 svetovne pretrese, ki jih je spremljal pojav določenih simbolov, ki opisujejo prvobitne moči, katere vladajo celemu življenju: od kaljenja semena do globalnih gibanj, kot so vreme, potresi, selitve in vojne.

  Evo, drevo življenja in princip 4 svetov kabalistov. Bučno seme je ključni simbol. Buča simbolizira moč semena, manipulacija s semeni v ceremonijah pa pomeni sprožanje življenjskih moči ( sil ). Na semenu so vgravirani večni simboli svastike, prikazujoč spirale (veje) sil, ki se porajajo iz semena v štirih smereh, prikazujoč obkrožujoče prodiranje sončne toplote, ki povzroča pojavljanje ( porajanje ) in rast semena, kot 4 svetovi kabalistov, ista stvar. Prva dva svetovna pretresa bosta vključila moči, portretirane s svastiko in s soncem. Iz nasilja in uničenja prvega dogodka bodo prišli na plan močnejši elementi, s še večjo močjo, da bi ustvarili sledeči dogodek. Ko se pojavijo pravi simboli, bo jasno, da je ta etapa prerokbe izpolnjena. Končno bo izumljena buča polna prahu, ki bo, če bi jo vrgli z neba skuhala ocean in zažgala zemljo in povzročila, da tam nič ne raste veliko let. To bo signal, da določeni Eseni obelodanijo njeno učenje, da bi opozorili svet, da se bo tretji končni dogodek kmalu zgodil in da bi lahko ta dogodek prinesel konec temu življenju, razen, če ljudje ne popravijo sebe in svoje voditelje še pravočasno. Esenski vodje sedaj verjamejo, da sta prva dva dogodka bila 1. in 2. svetovna vojna in, da je buča polna prahu atomska bomba. Po bombardiranju Hirošime in Nagasakija so učenja, predhodno tajna, sedaj primerjali in objavili svetu. Tu predstavljeni detalji so le delček tega učenja. Končna etapa imenovana »Veliki dan čiščenja« je tudi opisana kot skrivnostno jajce v katero bodo moči svastike + tretja moč, ki je simbolizirana z rdečo barvo, kulminirale k popolnemu preporodu, ali k popolnemu uničenju. Ne vemo še, kaj od tega bo, toda izbira je naša. Vojna in naravna katastrofa sta lahko vključeni. Stopnja nasilja bo določena s stopnjo krivice povzročene med ljudmi sveta in z neravnotežjem narave. V tej krizi bodo bogati in revni prisiljeni boriti se kot enaki, da bi preživeli. Sedaj se smatra za dejstvo, da bo to zelo ostro. To je stališče tradicionalnih Esenov, zato se moramo s tem seznaniti tudi mi.

  Toda človek še lahko zmanjša to nasilje s korekcijo njegovega odnosa do narave in do drugega človeka, v svojem drugem človeku. Na veke stare, na duhu utemeljene skupnosti kot je esenska morajo biti posebej zaščitene in neprisiljene zapustiti njihov moder način življenja in naravne vire, za katere so se zaobljubile, da jih bodo ščitile. Zato moramo ščititi to, kar smo začeli, preporajanje in Amepši in moramo ščititi vodo. Voda, voda, voda, izvirska, bistra je bodočnost tega planeta. Zlasti nas v tem delu sveta. In sedaj z našimi izvori za zaščito naše vode bomo rešili tisoče in tisoče, ki ne bodo vedeli, kaj jih je doletelo, ker usoda človeštva je na žalost taka. Mi Eseni imamo vlogo, ki je ključnega pomena v preživetju človeške rase. Skozi njihovo vitalno skupnost z nevidnimi močmi, ki drže naravo v ravnovesju, kot primer praktične alternative samoubijalskega sistema, ki ga je ustvaril človek. Alternativa mora obstajati, da se ljudje ne pobijejo in, kot se pravi, pokrivati svetovni dogodek. Vzorec je enostaven. Cel svet se bo tresel in se obrnil proti tistim, ki ovirajo Esene, bodite prepričani. Še zlasti tiste, ki se danes v svetu trudijo ohraniti zdravo vodo, ker je to način preživetja. Ni druge možnosti. Sistem ustvarjen od človeka, ki sedaj uničuje Esene in na splošno esenski način življenja, je globoko vključen v sličnih nasiljih po celem svetu. Razdiralna obsodba predvidena v prerokbi, je del naravnega reda. Če tisti, ki se razvijajo v tej družbi skozi denar in zakone tega sistema lahko zaustavijo uničenje Esenov, potem bodo lahko mnogi sposobni preživeti dneve čiščenja in vstopiti v novo dobo miru. Toda zato nam je v našem energetskem in spiritualnem čiščenju potrebna voda. Če ne bo nikomur dano, da sledi Esene, oziroma esensko pot, potem je upanje v tako dobo brezupno. Svet nima prihodnosti. Sile s katerimi se moramo soočiti so močne, toda je edina alternativa. Ali je edina alternativa, ali je edina alternativa uničenje. Ampak od človeka ustvarjen sistem ni možno popraviti na noben način, ki zahteva, da se volja enega vsili nekomu drugemu, ker je to izvor problema. Če ljudje popravijo sebe in njihove vodje potem mora brezno med dvojico izginiti. Da pa bi to laho izvršil, se lahko človek zanaša le na energijo resnice. Same resnice in poti na kateri smo mi v tem trenutku. Ta pristop, ki je osnova esenskega načina življenja, je največji izziv s katerim se lahko sooči človek. Nekateri, nekaj njih bodo verjetno to sprejeli. Toda, ko se vspostavi mir na tej osnovi, bo našemu prvobitnemu načinu življenja dopuščeno, da brsti, klije, da živi, raste. Sposobni bodo uporabiti naše inventivne kapacitete, modro, da bi ohrabrili življenje, namesto, da mu grozimo in da bi vsi imeli korist. Ne pa, da dajemo enim prednost na račun drugih. Zaskrbljenost za vsa živeča bitja bo presegla osebno zaskrbljenost, kar bo prineslo večjo srečo kot je bila prej ustvarjena. Potem bodo vsa živeča bitja uživala v trajni harmoniji. Če nam je mar za usodo bodočih generacij, bolj od osebne dobrobiti, vas prosim, da napravite preživetje esenske poti za vašo prvo skrb. In naj bo uspešno reševanje našega položaja v rokah industrijskega sveta vaša osebna odgovornost in največje zadovoljstvo. Največje zadovoljstvo, brez njega ni ničesar. Brez njega smo mi nič. In potem, kaj bomo in kam bomo šli. Nimamo kam. Zato smo tu, da se premaknemo in začeli smo se premikati.
  Ti trije dnevi so precej usodni ( 8.-10.6.2007). Malo nas je ostalo, naj bo to malo jedro, naj bo cepič, na katerega se bodo pritegnili, ukoreninili, cepili ostali, ki so pripravljeni živeti za dobrobit sebe, svoje družine, družbe in na koncu planeta.


  Quote
  Yoda
   november 24 2013 18:50   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 848

  Spodaj prilagam linke nekaterih zanimivih posnetkov dr Emila Kušca na YT.

  Telekineza in materializacija
  http://www.youtube.com/watch?v=pbEodrwtRzU

  Ayurveda ali MODEANI
  http://www.youtube.com/watch?v=jm7CCXcQM9g

  Preporajanje
  http://www.youtube.com/watch?v=gn7NoRbiwKM


  Dovolil pa si bom tudi poskus interpretirati tretji dogodek oziroma simbol iz Esenske prerokbe.
  Morda gre za simbol mikro, oziroma makrokozmičnega jajca. Rdeča barva bi lahko pomenila element ognja, tudi svetlobo, zavest. Če nadaljujem s svojo špekulacijo lahko vse skupaj, vključno s svastiko povežemo tudi s splošnim principom troedinosti opazovalca, opazovanega in spoznanega, ali drugače povedano s kvantnim principom zavesti. Pri tem ne gre pozabiti, da je tudi planet Zemlja makrokozmična entiteta, ki se morda namerava znebiti nesnage in neravnovesij te civilizacije, vključno in še zlasti mentalnega onesnaženja tega človeštva. Morda je alternativa v množičnem preporodu mentalitete....


  Profil
  Quote
  Gost: Dru%9Atvo+MFE
   december 19 2013 23:46   


  Glede na to, da bi opozorila iz Esenske prerokbe morala doseči predvsem politike in druge odločujoče faktorje vsega sveta je na mestu tudi ponudba angleškega in hrvaškega prevoda poleg slovenskega.
  Vse tri jezikovne verzije si bralec lahko prenese tudi na spodnjih 3 linkoh.
  Še posebej je dobrodošlo širjenje angleškega prevoda.

  Objava Esenske prerokbe na Scribd v 3 jezikih
  http://www.scribd.com/doc/184559101/Esenska-prerokba-SLO
  http://www.scribd.com/doc/186127244/The-Essene-Prophecy
  http://www.scribd.com/doc/184558810/Esensko-proro%C4%8Danstvo-HR


  Quote
  Yoda
   december 29 2013 14:34   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 848

  Idejo zaporedne kreacije in propadanja svetov, podobno tej v Esenski prerokbi najdemo tudi v eni od epizod filmske serije Matrix. Tam je tudi napoved umetne inteligence. Čeravno je morda večinska publika Matrix gledala kot akcijski - znanstveno - fantastični film pa je (bila) filmska ekipa vse prej kot naivna v pogledu ezoteričnih znanj. Nekatera sporočila iz filma tako spadajo med "prepovedana" in menda je del ekipe tudi nosil posledice.....

  V članku s spodnjega linka najdemo vsaj zame prve konkretne predstave kaj bi bila lahko umetna inteligenca. Vendar pa mi ni znana točna definicija kdaj je inteligenca umetna. Oziroma bolje rečeno zdi se mi da bi nekateri imeli velike težave definirati že tudi to kaj je Naravna inteligenca. Slišal sem že vsaj zame klobasanje o evolutivno - stohastičnem nastanku človekove inteligence.

  http://www.pozitivke.net/article.php/Orgonski-Androidi-Geoiziniring-Poplave.

  Sam nagibam k temu, da bi eno od razlag tretjega dogodka Esenske prerokbe lahko iskali tudi v umetni inteligenci. Ta ima lahko pozitivno, ali negativno delovanje, kot je razvidno iz omenjenega članka in iz prikaza v filmu. Sprašujem pa se tudi kam bi bilo možno uvrstiti mentalno kreacijo, ki jo predstavlja sedanja samouničevalna mentaliteta človeštva. To je vsekakor izjemno močan kvantno delujoč (v glavnem nezavedno) vzorec, ali kolektivna mentalno - energijska forma. Lahko rečemo tudi množična hipnoza, ali iluzija sveta, ki jo generira okolje in vzgoja. Vsekakor izhaja iz kalupa tega Eona, oziroma sveta. Kdo in kako ter zakaj ga je ustvaril (iniciral)? Neo se v filmu Matrix konfrontira s "stvarnikom" modela, morda skrbnikom (Melkizedek?).


  Profil
  Quote
  Astronom
   december 30 2013 17:11   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 12/24/10
  Posts: 1393

  Trilogija Matrix je dobra stvar, kar so na tem forumu potrdili celo nekateri s sicer do ezoterike zelo skeptičnim pogledom. Neota s tabletko je imel na osebni slikici celo zelo razgledani MC, ki se sicer že kar dolgo ni nič javil na forumu ... Pojem umetna inteligenca je dovolj dobro opredeljen, ko govorimo o bitnih mikroprocesorjih. Tudi če so več-jedrni, gre še vedno za obdelavo operacij, ki si sledijo "vzročno-posledično". Torej lepo simulirajo realni časovni potek dogodkov, ki si sledijo na časovnici. Taki računalniki so sicer zelo uporabni za igrice, ki vsebujejo par možnosti odločitve, a igra nas vedno mora pripeljati do praktično bolj ali manj enakega konca (reultata) ... Realnost Vesolja in s tem pojava zavesti in inteligence pa je počasi tudi znanstveno opisljiva na podlagi kvantnih pojavov, katerih vpliv sega vse do makro-nivoja. Neizbežna posledica so pojav "vzporednih svetov" - torej več vzporenih poti - torej ne le ena pot - ni enega rezultata, ampak govorimo o večji ali manjši verjetnosti nekega rezultata. Tako razmišljanje nas pripelje veliko bližje razumevanju stvarnosti - ampak take rezultate bodo lahko ponudili šele kvantni računalniki, ki so zdaj šele v razvoju. Kvantni računalniki za razliko od digitalnih kot osnovo ne uporabljajo "bit" ampak "q-bit" informacije, ki že po definiciji nima določene vrednosti, ampak operira z verjetnostmi in njihovimi korelacijami. Od kvantnih računalnikov bi lahko enkrat v prihodnosti pričakovali tudi "umetno" inteligenco, ki bi jo bilo res težko (če sploh) ločiti od "naravne". Kvantni računalniki namreč delujejo prav po istih zakonih, kot narava ... in prav možno je, da bo prav kvantni računalnik res prvi "ta pravi" android. Samo do tega je še daleč. Danes so kvantni računalniki šele v povojih in so (na-pram klasičnim) uspešnejši le pri izračunu naravnih algoritmov, praštevil, decimalk števila PI in podobno. Za igranje PC igric pa bomo še nekaj časa uporabljali raje klasične.

  Bojim se torej, da nas bo ljudi v tem ciklu prej pokončalo pomanjkanje moralnih vrednot, ki si jih omenil v zadnjem delu, kot pa umetna inteligenca sama ...

  Mentalna kreacija množice je res močna stvar. Posebej, če gre za človeštvo na globalni ravni ... internet nas je zelo povezal. Če bi le mentalno kreirali bolj pozitivne misli ... internet in glebalizacija delujeta kot ojačevalnik mentalnih predstav - lahko torej ojačujeta tako pozitivno, kot negativno ...

  Odločitev je torej na nas - vedno je odločitev naša ... Vprašanje je samo, če vemo, če si upamo in če zmoremo ...


  Profil
  Quote
  Yoda
   januar 01 2014 14:22   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 848

  Astronom, očitno dobro slediš razvoju znanosti in tehnologije. Tole tvoje pojasnilo o kvantnih računalnikih je gotovo marsikomu dobrodošlo. Posrečeno si se tudi izrazil o globalizaciji ter internetu, kot ojačevalnikih kolektivnih mentalnih vzorcev. Ti "ojačevalniki" so neustrezno uporabljeni, lahko bi služili spremembi - preklopu mentalitete človeštva, a žal ni tako. Prej obratno, da jo še slabšajo. O lokalnih negativističnih informacijskih nivojih sploh ne bi govoril - Kalimero mentaliteta pač.

  Takole na hitrico se mi je ponudila ideja kaj bi lahko bila razlika med umetno in Naravno inteligenco.
  Zdi se da bi to lahko bila edino (ne)zakonitost, če sploh kaj. V kolikor gledamo posamezne inteligence, kot del univerzalne neskončne inteligence potem izgleda ta umetna inteligenca, kot nekakšen vsadek, ali tujek k obstoječim mikro in makro kozmosom. Inteligenca je sicer zame sposobnost zavedanja samega sebe po kvantnem troedinem principu opazovalec - opazovano - spoznano (3 v 1).
  Ali bi "tujek" funkcioniral s celoto, ali ne in kako bi funkcioniral ?


  Profil
  Quote
  panefin001
   januar 02 2014 22:36   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 07/06/11
  Posts: 160

  Yoda:
  Ali bi "tujek" funkcioniral s celoto, ali ne in kako bi funkcioniral ?

  Mirko:
  Človek, ki je spoznal samega sebe vidi, da je največji »tujek vseh tujkov«, ego.
  Ego je namreč ta, ki na vsakem koraku povzroča gore problemov, od vojn in morij, ropanj in uničevanj…

  Ego je ta, ki pametuje in modruje, gradi predstave o tem in onem, nikakor pa, da utihne.
  Ko se to vsaj za hipec zgodi potem je vse v najlepšem redu, in vse je v harmoniji samo po sebi.
  Na sceni je inteligenca, ki je parcialno inteligenten in omejen ego ni zmogel zaznati.

  Ta inteligenca je celostna in zato ne povzroča nobenih problemov.
  Ona ne išče ne »umetne inteligence«, ne angelov in bogov, ne ničesar, saj je izpolnjena sama s seboj in je sama svoj neskončni izvir življenja.
  Ta inteligenca je življenje samo, ki se nikoli ni začelo in se zato nikoli ne more končati.

  To je edini čudež, ki bi ga posameznik moral spoznati.
  Vse ostalo so le začasna mašila za notranjo praznino, s katerimi se človek slepi in beži iz lastnega dolgočasja.
  Ta svet je prepoln "modrecov", ki si domišljajo kako že imajo ali iščejo rešitve za potapljajočo se ladjo, v bistvu pa so ujeti v hipnotočne moči svojega majhnega dvorišča imenovanega ego.
  Žal se nikoli niso v resnici spoprijeli z edinim problemom, s samim seboj.
  Tako se enaki stari vzorci ponavljajo iz roda v rod.
  Nič novega.

  Lep pozdrav in srečno.

  Mirko


  Profil
  Quote
  Yoda
   januar 03 2014 14:40   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 03/26/09
  Posts: 848

  Panefin ti se spopadi s svojim egom, kar je čisto prav in dobro in želim ti mnogo uspehov.
  Sam pa bi rad s spodnjim linkom opozoril na resne posledice Fukushime. Kaže, da niti Černobil in Fukushima skupaj nista dovolj za streznitev človeštva.

  http://jeromiewilliams.com/2013/04/12/holy-fukushima-radiation-from-japan-is-already-killing-north-americans/


  Profil
  Quote
  Astronom
   januar 03 2014 15:16   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 12/24/10
  Posts: 1393

  Izgleda, da nam niti ego, niti to, da občudujemo "Inteligenco" ne more pomagati ...

  Je pa zanimivo, da simulacija že v letu 2017 napoveduje Japonski bolj čisto morje, kot Ameriki ... Morda je to revanša za Hirošimo in Nagasaki ... Kdo je kriv Američanom, če niso na pravi strani Pacifika ...


  Profil
  Quote
  Gost: Dru%9Atvo+MFE
   januar 12 2014 22:40   


  Tokratni prispevek je eden zadnjih če ne kar zadnji s strani Slovenskega društva za psihične raziskave. V bodoče bodo naši prispevki najbrž avtorizirani z »Esenskim bratstvom Vojnovec« ali kaj podobnega.

  Spodnji linki se navezujejo na pomembne teme esenov, kot so nesmrtnost, soočenje s superiornimi nezemljani, pa tudi način življenja esenov. V Vojnovcu bodo obiskovalci lahko spoznali in doživeli tradicionalni esenski način življenja neposredno z lastno krajšo ali daljšo vključitvijo. Med nekatere tovrstne značilnosti lahko uvrstimo čebelarjenje, lastno pridelavo zdravilnih zelišč in drugih zdravilnih sestavin, kamor spada tudi konoplja, izdelavo lastnih naravnih zdravil, življenje po ELON BET HANAN in mnoge druge posebnosti.

  Nekaj delavnic je bilo v Vojnovcu že opravljeno, potekale pa so tudi nekatere omejene aktivnosti v, v letošnjem letu pa je predviden tudi začetek prej naštetih aktivnosti esenskega življenja in gospodarjenja v Vojnovcu.

  Bivši kanadski obrambni minister potrjuje vesoljske obiske na zemlji
  http://www.youtube.com/watch?v=39NWvAOzfCA&feature=youtu.be

  Pričevanje o obsmrtni izkušnji
  https://www.youtube.com/watch?v=rhcJNJbRJ6U&feature=youtube_gdata_player

  Predlog zakona o konoplji
  http://sksk.si/article.php/Predlog_zakona_o_konoplji.

  Slovenski konopljin socialni klub
  http://sksk.si/index.php


  Quote
  Priča
   januar 13 2014 15:05   
  Forum Ozvezdje
  Ozvezdje

  Status: neprijavljen

  Registriran: 07/12/11
  Posts: 95

  Tudi Vinetou jezditi v Vojnovec pozdraviti veliki brat Emil Kušec.

  Vinetou komentirati obsmrtna izkušnja. Tudi živ človek lahko doživeti svetloba in videti sebe ležati od zgoraj, kadar iti ven iz svoja telo. Vinetou poznati en brat, ki tako videti svoja telo v globoki autogeni trening. Vinetou to ne uspeti, vendar doživeti zlata bistra svetloba v sebi in okoli ko biti v soba čista tema.

  Vinetou tudi videti na nočno nebo mnogi zanimivi pojavi, ne pa še srečati, ali videti kozmični brat.

  Uf, uf Vinetou vessel biti da konoplja pozdraviti mnoga bolezen, ki vrači z bela halja ne znati zdraviti.


  Profil
  Quote
  Nan
   januar 13 2014 16:11   
  Forum Rimska cesta
  Rimska cesta

  Status: neprijavljen

  Registriran: 01/26/08
  Posts: 767

  Kot otrok sem pred spanjem spontano doživljala senzacije lebdenja pod stropom in opazovanja sebe v postelji, strašljiva izkušnja, leta in leta se ponavljala in nikakor mi ni uspevalo preprečiti jo.

  Od umirjenega, veselega otroka sem postala kronično prestrašena in bolehna, pa še sama sem se morala spopasti s to "nočno moro".


  Profil
  Quote
  Forum generiran v : 74,43 sekundah
  Nov topic Pošlji odgovor   Časovni okvir je CET. Ura je 07:26

  Običanji topici Običanji topici
  Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
  Prilepljeni topici Prilepljeni topici
  Novosti Novosti
  Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
  Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
  Dovoljen ogled postov od gostov 
  Gostje lahko dodajo poste 
  Omogočen celoten HTML 
  Cenzuriranje 
  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 77,15 seconds