Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 29-mar
  • VegaFriday v Piranu

  • nedelja 31-mar
  • Razširjeni vid

  • ponedeljek 01-apr
  • Spekter. 70 let Zbirke UGM

  • sreda 03-apr
  • 22. PRO PR konferenca: vodenje v komunikaciji
  • Znebite se svojih starih telefonov in tablic
  • Med naravo in kulturo

  • sobota 06-apr
  • Veganski golaž na Čistilni akciji ČS Polje

  • nedelja 07-apr
  • Polna luna

  • sreda 10-apr
  • Človek in čas

  • petek 12-apr
  • Mikis Theodorakis: Grk Zorba

  • nedelja 14-apr
  • Razširjeni vid

  • sreda 17-apr
  • Znanja in veščine za uspešno vodenje prostovoljcev
  • Razstava interspace

  • petek 19-apr
  • Ingmar Bergman: Prizori iz zakonskega življenja

  • sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     Nadangel Mihael o spremembah na Zemlji
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: Marinka
     december 05 2008 21:52  (Prebrano 2309 krat)  


    Tukaj je moj prevod decembrskega kanaliziranega sporočila Nadangela Mihaela, ki ga je dal preko
    Ronne Herman. Prevod morda tudi ni najboljši. Original v angleščini lahko najdete na njeni spletni strani
    http://www.ronnastar.com/latest.html

    POJDI SKOZI VETROVE SPREMEMBE
    Napovedi: pravilne, napačne

    Ljubljeni mojstri, bilo je preveč napovedi in teorij o prihodnosti človeštva na Zemlji. Nekatere imajo veliko možnosti, da se zgodijo, medtem ko se druge gotovo ne bodo zgodile. Skozi mnogo obdobij je imelo človeštvo popolno vlogo v ustvarjanju kolektivne zavestne strukture prepričanj in s tem velikih dram, tako pozitivnih in negativnih, ki se naj bi odigrale v različnih državah, med rasami in kulturami , prav tako pa tudi individualno. Res, vsaka doba je bila pod vplivom višje razsvetljenega vnaprej odrejenega motiva, ki je bil primeren za tisti čas. Bili so izzivi in možnosti skozi vsako dobo, ki so vplivale na vsako živo bitje na Zemlji in vsako odločitev, ali koristno ali škodljivo, ki je vplivala na celoto. Kakorkoli, nič ali nihče lahko spremeni univerzalni božanski načrt razen naš Očeta/Matere Boga. Ciklusi za ciklusi (osebni, planetarni, galaktični, univerzalni in omniverzalni) prihajajo h koncu in to je, kot da se vsa kreacija združuje z srčnim jedrom Vrhovnega Kreatorja.

    Da bi pomagali razumeti ta pospešen čas sprememb, bomo opisali nekatere scenarije, ki se ne bodo zgodili v vaši prihodnosti, in vam dali nekatere vpoglede v nekatere od sprememb, ki se dogajajo in se bodo zgodile v bližnji prihodnosti. Na ta način mi lahko ublažimo vznemirjenje in strah, ki je okopan na Zemlji v tem času.

    Na Zemljo ne bo prišla »Galaktična rešilna ekipa« v velikem svetlobnem zračnem plovilu in dvignila pravične ljudi v nebeška kraljestva. Vsak od vas je prispeval, do ene stopnje ali druge, v ustvarjanju neravnovesja, temnega in omejujočega sveta, v katerem sedaj živite, in vsak od vas mora aktivno prevzeti svoje mesto v reševalni misiji tako, da najprej rešuje sebe ter potem pomaga v procesu vračanja planeta Zemlja v bolj zdravo stanje in tudi v izkoreninjenju kolektivne zavestne strukture prepričanj.

    Kako boste izpolnili takšno velikansko nalogo? Najprej, z osredotočanjem na vaš lasten transformacijski proces vračanja v ravnotežje in harmonijo znotraj sprejetega spektruma Luči in sence, tako da boste v prihodnje izžarevali povzdignjeno, imeli pozitivne miselne vzorce, namesto negativnih (škodljive energije). Kritičen element , da postanete sam svoj mojster, da bi ustvarjali boljši svet zase in za druge, je, da se osredotočite na in dosežete odprtje portala v vaše Sveto Srce, od koder dopustite božje delčke življenjske svetlobe, da se pretaka v in skozi vaše fizične nosilce. Vzemite, kar potrebujete za svojo osebno rabo, in dovolite, da preostanek teče dol v Zemljo in ven v kristalinski omrežni sistem okoli Zemlje. Dobrohotno dejanje velike koristi je tudi, če bi dodelili delež božjih delčkov življenjske svetlobe , ki ste jo povlekli, naprej v Svetovno piramido v višji 5. dimenziji, da se uporabi za višje dobro človeštva – Zemlje in vsega Stvarstva.

    Vi, svetlobna straža, izvajate čudovit servis za človeštvo in Zemljo s tem, da postajate očiščeni nosilci za diamantne delčke Stvarnikove Luči in z delitvijo teh božjih delčkov energije z Zemljo in človeštvom.
    Vi, svetlobni bojevniki, delate razlike, ko verno vztrajate do konca in se dvigate nad vrtincem strahu in negativnosti, ki divjajo nad Zemljo v tem času. Obup in strah rastejo močneje vsako uro, ko predirajoča prefinjena Svetloba sprememb trči na živi pesek lakomnosti, ki so ga ustvarili oni z željo obvladovati in kontrolirati druge.

    To ima tudi globok učinek na one, ki so potopljeni v slepilo 3. /4. dimenzije in se upirajo spremembi.
    Vibracijski vzorčni primeri očiščenja in širjenja ne bodo zanikani, in ko bo pritisk za spremembo močneje rastel, bodo tisti, ki se upirajo in odklanjajo, kričali ven za pomoč. Kakorkoli že, nobenega reševanja ne bo za tiste drage duše, dokler ne bodo opustile njihovo sebično miselno držo in začele proces transformacije.

    Kot se vsi zavedate, je sedaj čas, ko tisti, ki so aktivno iskali ljubezen, srečo in samozadovoljstvo izven sebe, sedaj vidijo, kako njihovo materialno lastništvo izginja ali postaja veliko breme. Velika množina
    duš, rojenih v nedavnih generacijah, ni nikoli trpela stradanja in revščine, in zanje je hitra materialna samozadovoljitev postalo vodilo. Oboje, osebna in generacijska karma, zaradi neodgovornih ravnanj, sproža povratno delovanje, kar v tem času doživlja velika večina duš. Ti pogoji se bodo slabšali preko nekaj naslednjih let in veliko dragih duš bo izbralo oditi in nadaljevati njihovo potovanje v drugem, 3. oziroma 4. dimenzionalnem svetu, ker niso pripravljene ali voljne napraviti potrebnih sprememb, ki bi zahtevale vrnitev k ravnotežju in harmoniji znotraj njihovih notranjih in zunanjih svetov.

    Blagoslovljeni tisti od vas, ki ste uskladili svoje stremljenje z tistim od našega Očeta/Matere Boga za najvišje dobro vseh. Božja moč znotraj posameznika mora biti aktivirana z ljubečo namero ali pa bo ostala negibna, neaktivna in ne odgovarjajoča. Univerzalni zakoni so nespremenljivi. Kakorkoli že, ko se povežete z svojim Jaz (svojo osebnostjo), je bogastvo znotraj kozmične zakladnice razpoložljivo v nikoli končani oskrbi.

    Zemljo ne bodo uničile človeške ali naravne sile. Res je, da se bo čiščenje Zemlje nadaljevalo in bo čiščenje pospešeno v frekvenci in moči na raznih delih okoli Zemlje. Kakorkoli že, tisti od vas, ki ste se marljivo prizadevali pridobiti samomojstrstvo, ste veliko bolj močni, kot si kdorkoli od vas misli. Vi, Zvezdno seme, ki ste pridobili sposobnost , da se potopite v frekvence Luči višjih dimenzij in ste izpopolnili posvečeno dihanje in zavestne soustvarjalne tehnike, delate resnične razlike. Vsak od vas je bolj močan kot 100.000 duš, ki še vedno delujete znotraj negativnega 3. oziroma 4. dimenzionalnega okolja in imate dostop samo do polovične moči prvotne mase življenjske energije. Kakorkoli že, mi bomo jasno povedali, da je velika verjetnost, da bo najkasneje čez 20 let, po vašem času, veliko od nižje ležečih obalnih območij okoli sveta zapuščenih, ker bo postalo očitno, da ne bo več mogoče ali razumno še naprej nadaljevati borbe z naravo in obvladovati območje, ne glede na to, koliko umetnih pregrad bo ustvarjenih. Čas je sprejeti dejstvo, da sta človeštvo in Zemlja v sredini velikanske spremembe in da je edina pot, da se ukroti elementalne sile narave, še enkrat priznati veliko Devinsko kraljestvo in se truditi delati z njimi za zmanjšanje katastrofalnih dogodkov, ki se dogajajo bolj in bolj pogosto v tem času čiščenja in restruktuiranja Zemlje. Vsak od vas mora nositi nekaj graje za sedanje žalostne razmere na Zemlji in spodobi se, da vsak od vas naredi vse, kar more, da pomaga vrniti vaš domači planet k prvotni lepoti.

    Veliko vas čuti močen impulz, da odidete v drug, domnevno varnejši kraj. Vedite, draga srca, da nosite varnost ali pa katastrofo s sabo. Nikoli ne pozabite, da boste tisti od vas, ki ste v harmoniji z vedno spreminjajočimi vibracijskimi vzorci vnebovzetja, vedno varni in na pravem kraju v pravem času, če boste osredotočeni v vašem Svetem srcu in dovolili božanskim delčkom življenjske svetlobne
    energije in tudi prefinjenim frekvencam svetlobe v kristalinskem omrežnem sistemu teči skozi vas, s tem pa ustvarjali varna, sveta mesta okoli Zemlje in prav tako okoli vsakega od vas. Sveta ne bo konec v decembru 2012. Kakorkoli že, svet, ki ga poznate, se hitro spreminja, dan za dnevom, in ko pride leto 2012, boste živeli v znatno drugačnemu svetu. Bolj izrazite bodo velike razlike med območji z svetlobno energijo in območji z slabo energijo in oblikovala se bodo prefinjena Mesta svetlobe na različnih svetih krajih po svetu. Ta svetlobna mesta bodo zgrajena na območjih, kjer se kristalinska omrežja in preložne linije križajo in kjer je so pulzi Stvarnikove luči najmočnejši. Vanje bo vleklo tiste ljudi, ki bodo to začutili in bodo v harmoniji z prefinjenimi vibracijskimi vzorci posameznega Mesta svetlobe. Tistim, ki boste še funkcionirali znotraj nižjih neuravnovešenih frekvenc, v teh višje dimezioniranih oazah ne bo udobno. Vi bi utegnili priti na hitro, vendar ne boste ostali.

    Čiščenje Zemlje se bo nadaljevalo, toda s časom bo postalo zelo jasno, kje je največ varnih krajev in kje bo potrebno več čiščenja. Še bodo lokalne vojne in prepiri. Kakorkoli že, mnogo držav v svetu se bo osredotočalo na svoje lastne ljudi in notranje zadeve ter kako uravnavati neko obliko ureditve za časa radikalnih sprememb, ki se bodo dogajale. To je čas, ko bi se moral vsak narod, kakor tudi vsaka oseba prizadevati temeljito očistiti svoje lastne napačne stvaritve preden pokaže prst na druge z namenom, da odvrne pozornost od svojih lastnih pomanjkljivosti in neuspehov.

    Prišel je čas, ko morate gledati na namere in poštenost vaših vodij. Čas je, da odrečete vodstvo tistim, ki pravijo »Verjemi, kaj jaz pravim, in ne posvečaj nobene pozornosti, kaj jaz delam«. Čas je, da zahtevate odgovornost in poštenost od tistih, ki ste jih izbrali, da vam vladajo na kakršnihkoli položajih. Ne boste dobili odgovornih, prosvetljenih, dobrohotnih voditeljev, dokler ne boste tega zahtevali in si prenehali dovoliti, da vas zavajajo z napačnimi obljubami, da vas bodo rešili in napravili vaš svet boljši prostor. Še enkrat, ljubljeni, vi ste svoji lastni rešitelji, in dokler vsak od vas ne začne prevzemati odgovornost za svoja lastna ustvarjanja in napačna ustvarjanja, boste še naprej obvladovani od tistih, katerih glavne prioritete so njihovi lastni interesi.

    Ljubljeni, vi Zvezdno seme, ste vodeča luč za one, ki poskušajo širiti strah in zapreke od 3. /4. deminzionalnega slepila. Preden ste bili inkarnirani na Zemljo za to ključno življenjsko obdobje, ste stopili v ospredje in se strinjali, da boste v predhodnici in da boste postali sijoči primeri za druge, da vam bodo sledili. Znotraj sebe imate vso modrost, ki jo boste potrebovali za izpolnitev svoje misije. Ko bodo nastali dvomi, se spomnite, vsa izkustva iz preteklosti, bodisi, da so uspeh ali dozdevno neuspehi, so vam dali bogastvo, na katerega se naslonite. Mi se prizadevamo, da vam pomagamo, da se spomnite svojega veličastja, in da veste, da kar zahtevamo od vas, ste opravili velikokrat že prej. Pojdite v svojo Piramido luči v 5. dimenziji in sedite v energiji vašega višjega Jaz. Po čem hrepenite? Po čem najgloblje koprni vaše srce? Duh vam šepeče in če se odzovete temu klicu, bodo prišle na dan veličastne perspektive in možnosti, ki si jih ne morete predstavljati, in mi bomo tam, da vas bomo vodili in spodbujali, kot vedno.

    Mnogi doživljate duhovno nezadovoljstvo, tako kakor tudi veliko življenjskih sprememb v tem času.
    Stvari, za katere ste navajeni, da vam prinašajo veselje, vas več ne zadovoljujejo, in lahko bi izgubili kakršenkoli skupen interes z veliko vašimi prijatelji. To je zato, ker vam vaš dušni Jaz prišepetava, da se premaknete naprej, razširite vaš pogled in prevzemite kontrolo za svojo usodo. Vi in vaši prosvetljeni dušni bratje in sestre ste stvarniki prihodnosti.

    Dana vam je bila čudovita možnost dostopiti do modrosti vašega višjega Jaz. Skozi naša učenja vam dajemo vse informacije, ki jih potrebujete, da začnete dostopati do galaktične zavesti in celo preko, in ko se boste naučili zgraditi in uporabljati vašo Piramido moči/svetlobe v 5. dimenziji, se boste hitro potopili v neskončni portal galaksije, kjer vam bodo na razpolago vsa bogastva univerzuma. Vaša božja rojstna pravica je, da živite v obilju in blaginji, samo da ste to pozabili. Najprej morate jasno spoznati, da ste tega vredni, in potem, ko boste vadili in se naučili potrebne sposobnosti, se vam bodo začele uresničevati tiste stvari, ki si jih želite v svojem življenju.

    Zapomnite se, obilje prihaja v različnih oblikah, zato išči obilje ljubezni, veselja, dobrega zdravja in vitalnosti, kakor tudi vse materialne stvari, ki jih potrebuješ, da živiš polno in udobno življenje. Ko boste začeli ustvarjati čudež za čudežem, bodo drugi okoli vas začeli gledati, kaj počenjate. To je, ko boste začeli deliti tehnike, vero in modrost, ki ste si jih lastili kot svoje. Najprej boste učili s primerom in skozi vaša dejanja ter končno skozi besede. Osredotočite se na pravičnost v vašem svetu, glejte za najboljšim v onih okoli vas, ker je to tisto, kar boste okrepili. Lahko spremenite svet okoli sebe. Spomnite se, da imate prefinjen svetlobni paket modrosti shranjen znotraj vašega svetega razuma . Potopite se v to modrost in jo delite z vašimi brati in sestrami na poti. Veliko je načinov za služiti in biti primer za druge je eden najbolj učinkovitih načinov. Ustvarjajte lepoto, mir in složnost v vašem življenju in drugi bodo to opazili in se hoteli to naučiti. Vi, Zvezdno seme, ste prvi glasniki in arhitekti nove Zemlje. Ljubljeni, potrebni ste.

    Mi izžarevamo neskončno ljubezen našega Očeta/Matere Boga v vsakega od vas. Mi, angelski duh, smo vaši varuhi in zaščitniki. Pokličite nas in mi se bomo odzvali.

    Jaz sem Nadangel Mihael.


    Quote
    Forum generiran v : 0,05 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CET. Ura je 04:52

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,39 seconds