Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 20-apr
  • Plečnikova Lectarija

  • nedelja 21-apr
  • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

  • sreda 24-apr
  • Zoh Amba »Bhakti«

  • četrtek 25-apr
  • Tadej Toš: ABRAhmm

  • petek 26-apr
  • VegaFriday v Mariboru

  • sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Aktualno doma in globalno Nov topic Pošlji odgovor
     Gardasil HPV cepiva kontaminirana z rekombniniranim DNK, ki ostane v krvi
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: Primo
     september 21 2011 09:44  (Prebrano 973 krat)  


    Pri iskanju odgovora na vprašanje zakaj adolescentne deklice utrpijo hudo škodo na zdravju po cepivu HPV, je SANE Vax, Inc testiral stekleničke Gardasila v laboratoriju. Ugotovili so da je več kot ducat Gardasil stekleničk kupljenih v ZDA, Avstraliji, Novi Zelandiji, Španiji, Poljski in Franciji, kontaminiranih z rDNK Papiloma virusom HPV in da je ta pojav že globalen.


    To pomeni, da so mladostniki, ki so injecirani z temi stekleničkami cepiva, kontaminirani z bio-hazardom – rDNK HPV-ja. V opravljenih testih je Dr. Sin Hang Lee našel rDNK obeh HPV-11 in HPV-18, ki so opisani kot »čvrsto pritrjena aluminijastemu dodatku.«

    Aluminij najden v cepivih bi moral biti zastrašujoč že sam po sebi, glede na to da aluminij ne bi smel nikoli injeciran v telo človeka (je strupen in specifično poškoduje živčni sistem). Z dodatnim odkritjem, da aluminij nosi tudi fragmente rDNK dveh različnih Papiloma virusom, to zdaj dosega mejo nevarnega bio-hazarda – nekaj kar je bolj podobno biološkemu orožju, kot pa medicini.

    Kot pojasni SANE Vax, so bili ti testi opravljeni potem ko so adolescente deklice doživele »akutni mladostniški revmatoidni artritis po 24 urah« po prejetju HPV cepiva. (http://sanevax.org/sane-vax-inc-dis…)

    rDNK najden v Gardasilu je gensko inženiran

    rDNK, ki so ga našli v kontaminiranih Gardasil cepivih ni »naraven« rDNK virusa HPV. Ampak je gensko inženiran iz HPV genske kode, ki je dodan cepivom med proizvodnjo.

    Kot je dejal Dr. Lee patolog, ki je opravil laboratorijske teste in identificiral bio-hazard kontaminacijo Gardasila:

    »Naravni HPV DNK ne ostane v krvnem obtoku zelo dolgo. A HPV DNK v Gardasilu ni 'naraven' DNK. Je rekombiniran HPV rDNK – gensko inženiran – ki se insertira v celice kvasa za VPD (virusom-podobne-delce) proizvodnjo proteina. rDNK se vede drugače od naravnega DNK. Lahko vstopi v človeško celico, še posebej skozi inflamacijsko poškodbo ali rano, ki jo povzroči aluminijev dodatek. Enkrat ko je rekombiniran DNK insertiran v človeško celico je težko napovedati posledice. Lahko je v celici začasno ali pa ostane tam za vedno, pri čemer lahko povzroča mutacije ali pa ne. Zdaj gostiteljska celica vsebuje človeško DNK, tako kot tudi gensko inženiran virusni DNK.«

    Nedolžne deklice se injecira z gensko inženiranim HPV rDNK

    To pomeni, da se skozi Gardasil cepiva, nedolžne mlade deklice injecira z rekombiniranim DNK-jem HPV-ja in ta bio-hazardna substanca ostane v njihovi krvi. Implikacije tega so strašne, kot pojasni Dr. Lee:

    »Enkrat ko je rekombiniran DNK insertiran v človeško celico je težko napovedati posledice. Lahko je v celici začasno ali pa ostane tam za vedno, pri čemer lahko povzroča mutacije ali pa ne. Zdaj gostiteljska celica vsebuje človeško DNK, tako kot tudi gensko inženiran virusni DNK.«

    Industrija cepiv, jasno, ima dolgo zgodovino kontaminiranih cepiv z virusi ki povzročajo raka in druge zastrašujoče kontaminatorje. Poglejte si video Merkovega znanstvenika Dr. Hillmana, ki preprosto prizna da so polio cepiva na široko kontaminirana z SV40 virusi ki povzročajo raka:
    http://naturalnews.tv/v.asp?v=13EAAF...

    Video se imenuje »Merkov znanstvenik za cepiva prizna prisotnost SV40 in AIDS-a v cepivih – Dr. Maurice Hilleman« ali angleško Merck vaccine scientist admits presence of SV40 and AIDS in vaccines – Dr. Maurice Hilleman. Kopija pogovora je na voljo tega neverjetnega intervjuja je na voljo tukaj:
    http://www.naturalnews.com/033584_D…

    Če ste mislili da so cepiva varna, še enkrat pomislite. Informirajte se. Poiščite resnico in prosim, razpošljite to zgodbo, da bodo ostali prav tako informirani.

    Prisluhnite ljudje: Zakaj mislite da je industrija cepiv, tako močno pritisnila vlade za popolno finančno imuniteto pred odškodninami zaradi poškodb od teh cepiv. Ker če bi se razvedelo koliko primerov raka, avtizma in celo smrti je bilo od teh cepiv, bi finančno propadli.


    Quote
    Forum generiran v : 0,04 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 08:59

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,49 seconds