Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 27-apr
  • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

  • torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • sreda 01-maj
  • Med naravo in kulturo

  • petek 03-maj
  • Človek in čas

  • nedelja 05-maj
  • Razstava Interspace

  • sreda 08-maj
  • Razširjeni vid

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     O METODI TRANCE DANCE
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    luč in spoznanje
     november 27 2009 11:17  (Prebrano 2618 krat)  
    Forum Sonček
    Sonček

    Status: neprijavljen

    Registriran: 11/27/09
    Posts: 2

    MOJA IZKUŠNJA O METODI TRANCE DANCE

    Preden se odločite za kakršno koli delavnico v zvezi s tem bi vas prosila, da se o tem pozanimate o čem se gre in kakšne izkušnje imajo drugi ljudje.

    Sedaj vam bom podalo mojo izkušnjo o tem, ki bi jo delila z drugimi. Ne želim, da bi mislili, da je ta delavnica slaba, ampak bi samo želela, da veste kakšne POSLEDICE se lahko zgodijo na teh delavnicah.

    Spoznala sem neko osebo, ki me je povabila na ta ples in je rekla, naj pridem pogledati in sem res šla, ker rada plešem. Ko sem prišla tja so imeli obešen simbol kače. To predstavlja neko preobrazbo. Ko sem bila tam se mi je zdel to kult. Zakaj? Ker je voditelj govoril, da so mu od zgoraj njegovi pomočniki nekaj pozitivnega povedali. Zdelo se mi je res čudno vse skupaj, a on pa komunicira z nadnaravnimi bitji..spoznala sem, da ne spadam v njihovo družbo..in ko sem tam plesala se mi je zdelo nekaj skrivnostnega.

    Po tem plesu so se pa začele delati spremembe v mojem življenju, ki jih nikdar poprej nisem doživela. Začela sem sanjati o tem človeku, imela sem občutek, da mi pošilja energijo (z energijo se tudi ukvarja), začela sem dobivati določena videnja, ki so se prikazovale v obliki kvadrata. Med molitvijo sem videla nek filmski prizor v glavi o tem voditelju/ci, da ima določene namene o meni, vendar nisem vedela kaj… sanjati sem začela kače, jegulje…imela sem stik s svojim preminulim starim dedkom, ki je umrl pred nekaj leti in mi je povedal neko sporočilo, ki ga nebi delila z drugimi… zvečer ko sem šla spat sem na stenah videla like trikotnike…imela sem občutek, da lahko letim z dušo drugam… videla sem zli duhove.. dobivala sem sporočila v obliki stavkov od nebesnih bitij… takrat nisem vedela kaj je to, kaj se dogaja, o čem se gre…

    Spoznala sem nov svet, ki mi je bil dan, dobila sem dar, ki sem ga takrat verjetno potrebovala. Ko sem prebrala neko knjigo o šamanizmu, sem šele takrat spoznala, da sem imela možnost pridobiti stik s tem svetom, zato popolnoma razumem o čem je to.Kar je bilo opisano v knjigi, sem doživela tudi jaz. Včasih sem mislila, da si ljudje le domišljajo ampak sem spoznala, da je tega veliko v življenju in, da je resnično. Družba take ljudi distancira, ker jih ne razumejo ali jim rečejo bolani so, ampak vsak ima pravico živeti svoje življenje s svojo osebno izkušnjo. Prav tako kot ti!

    Že v prazgodovini so imeli take izkušnje, da so komunicirali z duhovi ampak so morali s tem živeti in zato so risali v jamah določene nerazumljive slike. Taki ljudje lahko spoznajo prave resnice ali pa učijo krivo vero. Ljudje radi povezujemo stvari s simbolom živali kot so v preteklosti to počeli. Jaz pa spodbujam vsakega posameznika k temu, da se vpraša kaj njemu predstavlja določena žival. V kateri živali vidiš ljubezen? Vsak naj sledi sam sebi in svojemu lastnemu pogledu.

    Ta ples mi je omogočil novo doživetje in nova spoznanja, ki so me resnično preobrazila ampak tega več ne potrebujem. Če iščete stik s takim svetom, so take delavnice SPODBUDNIK k temu. To je sicer moja izkušnje, ampak poudarjam le moja in ni nujno, da bo imel drug podobno izkušnjo kot jaz. Vsak je edinstven in pomemben na tem svetu in vsak ima tudi svojo edinstveno izkušnjo o določeni stvari. Jaz sem jo želela deliti z vami in vas opozoriti nad posledicami, če se ukvarjate z raznimi takimi podobnimi zadevami. Vi se pa odločite ali je to dobro ali slabo za vas. Dobrodošlo je tudi drugo mnenje drugih udeležencev tega plesa, ki jih bom zelo vesela.

    Bodi zadovoljen s seboj in s svojim življenjem.

    Lep pozdrav


    Profil
    Quote
    luč in spoznanje
     november 27 2009 11:28   
    Forum Sonček
    Sonček

    Status: neprijavljen

    Registriran: 11/27/09
    Posts: 2

    Prosila bi vas, da ste previdni pri teh zadevah. To meni ni prinašalo sreče in zadovoljstva ampak izkušnja je bogata, da sedaj prepoznam kaj je dobro zame. Ta izkušnja zame v tistem času ni predstavljala pot moje osebne sreče. Katera je pa tvoja pot sreče sedaj? Spoznaj jo v sebi

    lep pozdrav in prepoznaj svojo notranjo luč.


    Profil
    Quote
    Forum generiran v : 4,95 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 12:59

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 6,07 seconds