Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 30-apr
  • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

  • sreda 01-maj
  • Med naravo in kulturo

  • petek 03-maj
  • Človek in čas

  • nedelja 05-maj
  • Razstava Interspace

  • sreda 08-maj
  • Razširjeni vid

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu




     Spisek forumov > Splošno > Osebna in duhovna rast Nov topic Pošlji odgovor
     PRIHAJAJO MOČNE ENERGIJE 5.-7.8.2009
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    mavrica
     avgust 06 2009 16:18  (Prebrano 3276 krat)  
    Forum

    Status: neprijavljen

    Registriran: 12/14/04
    Posts: 47

    Te dni okoli polne lune in sončnega mrka prihajajo na Zemljo trije mogočni kozmični žarki na različnih kotih iz različnih delov kozmične zavesti. Jezus oziroma Sananda sporoča, da se te trije kozmični žarki sekajo na Zemlji v obliki trikotnika – vogali trikotnika sekajo Zemljo na različnih delih planeta. Dva žarka sekata planet in gresta skozi njega (eden v Veliki Britaniji, drugi na Kitajskem), povezava na tretji vogal pa je na drugi strani Zemlje v Tihem oceanu. Kozmična moč teh žarkov je brez primere z vibracijami, ki so že začele vplivati na naše ionsko ravnotežje. Sporočil je, da mi lahko pomagamo Zemlji glede na to, kar se dogaja, skozi njegov sedmi žarek. Te dni (5., 6. in 7. avgusta 2009) so zaključni dnevi za manifestacijo nove zavesti, harmonične polarnosti in interakcij med razumom in razumom Boga, srcem Kreacije. Pomembno je, da uravnavate svoje osebno ravnotežje, ostanete v mirnem centru, tako da ne dovoljujete ekstremnim energijam nerazrešenih strahov ali kakršnemkoli kaos faktorju, da ustvari disfunkcije ali disharmonije. Pomembno je, po 5-7. avgustu , da molite za mir med vašim dnevnim gibanjem in aktivnostmi. Skupnost zaupanja in verovanja na planetu je sedaj mogočna sila ustvarjanja.

    Tisti, ki boste brali sporočilo Jezusa na http://www.therainbowscribe.com/alertaugust582009.htm boste usmerjevalci energij za kolektiv in ko boste delali s tem poljem, si poskušajte predstavljati /vizualizirati/, skozi žarek Jezusa, da Zemlja postaja holografsko srce. To je čas, ki kliče po sočutju. Čutite ljubezen in to močno. Ni treba meditirati prav vse tri dni. Bodite pa zavedni svojih akcij, misli, besed, dejanj skozi vse tri dni s popolnim osredotočenjem na srce in pozitivne misli. Vaše energetsko polje generira mogočne ionske energije. Če dovoljujete svojemu razumu, da je zavzet z starimi paradigmami mišljenja, vplivate tudi na ionsko polje planeta. Zato morate držati vsako misel za vsakega človeka na tem planetu v sočutju in podpori. To je zelo dober in vpliven čas, da sanjate o stvareh, ki bodo na Zemljo prinesle harmonijo - o načrtih, ki jih imate za globalne prenovitvene projekte. To je čas za osredotočenje na manifestacijske aspekte mirovnih projektov, izobraževalnih projektov, zdravstvenih projektov. Predstavljajte si svet, v kakršnem bi želeli, da bodo živeli vaši otroci, vnuki in bodoče generacije, svet miru in harmonije, veselja in obilja, blaginje za vse, neomejenih možnosti, ki so odprte za vse. Pošljite ljubeče, zdravilne misli v središčno jedro matere Zemlje in vse kraljestvom na njej.

    Več o energijah za mesec avgust, ki bodo res izjemne in imele mogočen vpliv na vsakogar, lahko preberete tudi na http://www.akashictransformations.net/mc/page.do?sitePageId=53332&orgId=akt.
    Kako ravnati ob sedanjih energetskih spremembah tudi sicer skoraj vsak dan na spletni strani http://www.therainbowscribe.com/ sporočajo nadangeli, angeli, vnebovzeti mojstri in druga bitja svetlobe v angleškem jeziku.

    Vse dobro Marija Batista


    Profil
    Quote
    OtrokLuci
     avgust 06 2009 19:51   
    Forum

    Status: neprijavljen

    Registriran: 08/23/08
    Posts: 38

    Drage sodelavke in sodelavci,

    včeraj se je skupina, ki dela s projektom »Dežela izobilja med Krko in Savo« vrnila iz Šentlovrenca, kjer smo v zadnjih šestih dneh izklesali 26 litopunkturnih kamnov in jih sedem že na različnih lokacijah postavili. Odlično smo sodelovali kljub močnim protisilam, ki nas niso mogle utišati. V septembru letos nameravamo organizirati avtobus in vam vsem predstaviti čudovite kraje s katerimi tu delamo.

    Doma me je čakalo sporočilo, kako pomembni trije dnevi nas čakajo 5., 6. in 7. avgusta 2009. Vsebina je v marsičem skladna z mojimi doživetji zdajšnjega trenutka pri preobrazbi Zemlje. Sporočilo obvešča vse, ki se čutijo povezane s preobrazbo Zemlje in človeštva, do bo duhovno vodstvo planeta v naštetih treh dneh v Zemlji sidralo tri različne izjemno močne kozmične žarke, ki bodo nazadnje tvorili trikotnik v katerem bo Zemlja zaobjeta.

    Če sem prav razumel bo s tem pospešeno nadzorovano sesutje stare zemeljske življenjske mreže in vzpostavitev novega življenjskega temelja.

    Mojster Sanada, ki sporočilo pošilja iz onostranstva, pravi, da je to trenutek, ko je potrebna pozornost vseh, ki nam je usoda Zemlje in človeštva pri srcu. Ni potrebno storiti nič posebnega. Te tri dni je potrebno preživeti kolikor mogoče zavestno in v notranjem miru. Nikakor se ne smemo prestrašiti ali dovoliti, da nas prevzamejo depresivni občutki. Potrebno je zaupati, da bo šlo vse dobro. Kolikor mogoče naj se posvetimo svojemu ustvarjalnemu delu ali občasnim meditacijam. Kdaj pa kdaj vzpostavimo stik z bistvom Zemlje in opazujmo kaj se dogaja v nas in okrog nas.

    V soboto, 8. avgusta začne skupina 24 naših sodelavk in sodelavcev v Majcnih na Krasu klesati kozmograme za geopunkturni krog »Točka miru«, ki ga bomo še avgusta postavil sredi BTC City-a v Ljubljani med tržnico in Emporiumom. V dveh elipsah bo stalo 14 kamnov s kozmogrami, ki bodo tod utelesili 24 različnih vidikov notranjega miru.



    Pozdrav in srečno!

    Marko Pogačnik, 5.8.2009


    Sporočilo lahko pošiljate naprej, če želite!


    Bog je Ljubezen,čista brezpogojna Ljubezen
    Profil Spletna stran
    Quote
    Gost: Sonce
     avgust 15 2009 21:41   


    Drage prijateljice in prijatelji,


    zelo verjetno je, da sem narobe ravnal, ko sem vam posredoval sporočilo o pomenu 5.-7.avgusta.
    Preveč sem se zanesel na osebo, ki mi je sporočilo posredovala. Kasneje sem opazil, da sporočilo ravna z Zemljo kot z nemočnim objektom, s katerim nekdo nekaj dela - v nasprotju s tem, da mi Zemljo dojemamo kot subjekt, ki je sposoben samostojno voditi svojo preobrazbo (ob pomoči drugih bitij seveda).
    Zapeljal me je predvsem jezik sporočila v katerega je vtkanih kar nekaj pojmov iz mojih izkušenj. Ampak se je izkazalo, da gre za ponarejanje z namenom preslepitve. Zdi se, da neke tuje sile skušajo prekriti tisto, kar se v zadnjem času dejansko dogaja in je resničnega pomena za usodo Zemlje. S tem pismom želim vašo pozornost odvezati pomenov, h katerim sem jo včeraj skušal usmeriti. To pa ne pomeni, da trenutek ne zasluži naše povečane pozornosti.

    Oprostite moji naivnosti - in srčen pozdrav! Marko

    06.08.2009


    Quote
    MC
     avgust 16 2009 19:04   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta


    Status: neprijavljen

    Registriran: 11/11/05
    Posts: 123

    Ah, dragi soimenjak, mar nas ne nategujejo dovolj že zemeljske sile, zakaj bi se morali prepuščati še nategovanju izvenzemejskih.


    Marko


    Profil
    Quote
    Gost: kanglica
     avgust 16 2009 22:12   



    Drugič pa ne posluš Luciferja, sej te nateguje.

    Drgač se boš mogu ponovn opravičit.


    he,he


    Quote
    Forum generiran v : 4,93 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor



     Časovni okvir je CEST. Ura je 12:52

    Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste 
    Omogočen celoten HTML 
    Cenzuriranje 




    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 5,32 seconds