Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
Nič ne obljubim ampak mogoče bom šel še enkrat brat knjigo iz tega vidika
Te pa prosim, dej nam tolk časa še kaj razloži.
Zdej pa k erosovi enigmi, priznam da se trenutno še nisem ukvarjal z njo, ampak če jo hočemo razkrit moramo najprej zlomit pečat v kodi, ki jo ščiti.
Ponavljam:
Quote by: A
.
Sem danes vtipkal skrivnostno šifro in prišel do te slavne uganke za 12.000€, navajam:
* * *
Uganka je preprosta, razvozla jo lahko vsakdo. Zanjo niso potrebne posebne šole niti učenost. Sporočilo, zapisano v sedmem dokazu, je jasno.
Knjiga ga razkriva trikrat; vsakemu od treh razumov se razkriva posebej, a prepozna ga lahko le, kdor dojame vse tri skupaj.
V enem poglavju je skrivnost zapisana dvakrat.
V enem od zapisov ima obliko formule.
Sedmi dokaz je dokaz načrta, za katerim je naključje, in dokaz naključja, za katerim je načrt.
Dokaz Življenja ne bo razkrit v kratkem.
Skrivnosti Življenja nisem nikoli zapisal niti izgovoril. Le tako lahko zagotovim, da bo nagrada vročena pravično, tistemu, ki mu jo namenja Življenje. Nekega dne bo skrivnost razkrita in od lepote življenja bo ostrmel ves svet. Takrat bo jasno, da kljub nagradi ni šlo za smelo tržno potezo, ampak za nekaj veliko popolnejšega.
Zaupajte mi, kajti moji razumi ne dovolijo, da bi komu storil krivico.
Eros
Če hočemo, da razbijemo enigmo, moramo vzeti njegov ključ, kot ga je podajal v knjigi in sicer sedaj velja:
Dokaz Življenja ne bo razkrit v kratkem.