Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  

Rubrike  

Zanimivo  

Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.

Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.

Ne spreglejte  

Mesečni koledar  
Dogodki te strani

ponedeljek 07-jul
  • Poletne filmske počitnice 2025

• sreda 09-jul
  • Edward Clug - Cluster; Svetovne koreografske uspešnice Edwarda Cluga

• petek 11-jul
  • XXVIII. Mednarodna likovna kolonija

• torek 15-jul
  • Razgibana modra leta

• sreda 16-jul
  • Violeta Egorova - klavir

• nedelja 20-jul
  • Vegan Hangouts: Veganski piknik v Tivoliju

•   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu

Spisek forumov > Splošno > Okolju prijazno, eko & bio... Nov topic Pošlji odgovor
     Nam kozmogrami res škodujejo?
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    Gost: WTF
     junij 14 2010 20:26   

Snežinka!!
    Pa saj to ni NAŠ Lado! On se piše Mihael Florjančič! Tistile zgoraj nad tabo je le slab falsifikat, ki se izdaja za Florijančiča!!! Don't worry! Pozabi, da si kako škodovala našemu Ladu!!!

Gost: tadeja
     junij 14 2010 20:45   

Pa kaj se greste ljudje???
    Ste čisto znoreli ali kaj?!?
    Kdo ima zdaj prav???
    Kdo ima kadarkoli prav??
    Kateri EGO je večji???
    Vojna dveh strani, prepričanih v svoj prav...
    Mi se pa zabavamo zraven, ali škodoželjno čakamo na krvave bitke, poražence, zmagovalce..
    Sami iz sebe se delate norca!

Gost: Marija Plazar
     junij 14 2010 21:14   

Oglašam se, ker so me opozorili, da se na forumu nekdo izdaja za g. Lada. Sile zla očitno res ne izbirajo sredstev, pa tudi ne premorejo kakšne morale, jasno. Če boste torej prebrali kaj v stilu: "Ej, ljudje, saj sem se samo malo pohecal, da preverim, kako nasedate. Kozmogrami so koristni za ljudi. " In bo nekje podpis Lado Flor(i) jančič, boste ja po zdravi pameti presodili, da se nekdo (jasno, kdo) skriva za tem.

Redki smo, ki smo se na forumu izpostavili s svojim resničnim, polnim imenom in priimkom (G. Marko Pogačnik, ga. Suzana Stančič, zakonca Mihael, tajnica društva Vitaaa) - se opravičujem, če sem koga izpustila - res smo napisali že eno krepko knjigo mnenj tukaj na forumu. Razumem, da se nekateri skrijejo za identiteto Serpentinška, Črtomira, Bogomile ... in v skladu s to privzeto identiteto pač po svoje prispevajo k forumu. Le malo Slovencev se pač upa izpostavljati, zlasti v tako občutljivih zadevah kot je ezoterika ali duhovnost. Nekaterim je forum edini način, kako lahko skrito izrazijo svoje mnenje (in frustracije ...).

Tadeja, ase lahko trdim, da ne izhajam iz ega. Ne potrebujem tovrstnega potrjevanja. Moje delo, življenje, družba ... so prebogati in prepestri, da bi se mi bilo treba tukaj "filat". Od začetka naprej gre le za vprašanje, ali nam kozmogrami škodujejo. Ljudje imajo priložnost napisat svoje izkušnje, pomisleke. In imajo (imamo) pravico izvedeti prave odgovore, ki jih iščemo tudi na ta način. Veliko lažje bi bilo pomesti stvari pod preprogo, si umisliti tisto zaščito in - "boli me" za vse okoli mene.

Si kar predstavljam, da bi nekdo želel na vsak način zrušiti in zminirati forum, ker se očitno počasi približuje čas, dozorel za objektivne rezultate. Še bolj očitno je, komu ni do tega, da bi se kaj obelodanilo.

Zato le mirno naprej. Tadeja, to ni vojna. Tu ne bo krvavih bitk. Če jih čakaš tu, jih zaman. Tu ne bo govora o poražencih kot osebah. To so napačna pričakovanja in to ni namen foruma! Tu se ne želi diskreditirati g. Pogačnika kot človeka, umetnika, pisca, moža, očeta, dedka... Naj le mirno opravlja vse te plemenite funkcije v svojem pravem namenu in poslanstvu. Le kozmograme naj dela take, da ne bodo v škodo nikogar. Saj zagotovo zna delati tudi take, če jih znajo nekateri njegovi učenci!

Norca iz sebe se dela nekdo drug, ne g. Lado ali kdo, ki mu verjame.

Gost: LADO MIHAEL FLORJANČIČ
     junij 14 2010 23:36   

Nekateri škodoželjno brijejo norce iz sebe in drugih, da okrvavljeni bijejo bitke poražencev za nepomembne zmagovalce! Drugi krvoločno podtikajo lažne EGONEBULOZE z ukradenim imenom ( ne brez napake ) pod šifro LADO FLORIJANČIČ! Spet tretji spadajo med tiste 33.3%... In vse to počnejo po njihovi lastni svobodni volji!

Ubogi duhovno slepi in gluhi!

Kdor ima oči bo videl in kdor ima ušesa bo slišal!

Le v VERI, UPANJU in LJUBEZNI je moč odrešenja!

Božji mlini meljejo počasi, a vztrajno...

MIR Z VAMI

Lado Mihael Florjančič

Gost: Serpentinšek
     junij 15 2010 07:45   

Ne me zajebavat, dragi moji. Jaz sem Serpentinšek in pika. Serpentišek Božidar, rojen Serpentinšek, po domače Božo, stanujoč v Blatnem Dolu pri Spodnji Brezovici. Ne me zajebavat! Vsaj toliko sem resničen in iz mesa in krvi kot peta dimenzija, makro piramide, mikro piramide, finosnovno telo in brada, ki krasi troedinega! Troedini mi je priča! Jebenti, če ne verjamete, vzemite anteno in jo vprašajte, se bo obrnila direktno proti Blatnemu Dolu. Če ne verjamete antenam, zaradi mene lahko probate tudi s satelitsko al pa z GPS, vprašajte gospoda Mihaela, zarad mene lahko tudi angela…jebenti...ali pa uredništvo radia…kdor ima oči, bo videl, kdor ima nos, bo vohal, kdor ima zobe, bo grizel, kdor ima protezo, tudi, kdor ima anteno, bo sprejemal, kdor ima jezik in gobec, bo oddajal, kdor pa nima mozga, mu niti troedini ne pomaga…še s protezo ne, k pameti mislim, ne bo prišel, če mu je ni dal troedini, je pač nima…tud to je lahko blagoslov, odrešeni bodo pa itak vsi, prej ali slej, če se je Jezus usmilu najhujših barab, tudi Iškarijota se bo, se bo tudi vseh nas…duhovno ubogih in slepih, ker ubogih je nebeško kraljestvo, zgoraj je za vse dost placa in ne strašit ljudi, ne strašit in zajebavat ljudi!!! MIR Z VAMI, s Pogačnikom, s troedinim in s kozlogrami!

Božidar Serpentišek Božo

Gost: Baraba
     junij 15 2010 09:03   

J
    est Baraba, desna roka na desni strani križa, jest sem bil največji lopov in Jezus mi je dejal: "Še jutri boš z menoj v raju!" Jest nism verjel, jest sem sam gledu, kaj hoče ovi meni zdej men povedat, in sem mu reku. "Jezus ne me zajebavat, jest sem največji kozlogram na svetu, jest sem tolk tu dol zajebo, da so vsi kozlogrami popokal, ubogi na duhu so pa jamral, da jim boš ti pomagu." Potlej se pa Jezus tko razpoč, da sem sam gledu, kje mu je zdej telo, ki mu dol kri iz podplatov teče. Tko me je vseku za uho, da še dons čutim, tud kozlogrami so se zatresl, zemlja se je odprla, v njo pa je padu Serpetinšek Baraba.

Potlej Jezus k men pride, nič mu ni blo videt, da bi kaj pil, sam gledu sem, kako se mu telo trese in skupi z njim se je tresla zemlja in jest sem tolk molu, da bi kozlogram prov stal, da bi ljudje vidli, vohal, da bi se jim proteze not tolk vstavle in bi sam sebe nažiral, ki tolk nad kozlogrami zmrdujejo. Potlej sem pa vidu ljudi, ki so z antenam dol mahal, eno krojcar se je obrno prot men, drug prot Jezusu, sva se lovila v ringu, kdo bi več krojcerjev mel in sem zmagu.

Jest Baraba Serpetišnšek

Gost: Mr
     junij 15 2010 10:29   

Ja, Božo, prau maš. Dost je tega grdega heca i zajebavanja ljudi in tega, da se jih spravlja v tak strah in psihozo, da so že čisto neumni. Še zboleli bodo na koncu.

Gost: koza
     junij 15 2010 11:27   

Snežinka, tudi če se ne oglasiš več - eni so tu gor pač samo zato, da meglo mešajo in vzbujajo pozornost, ker je očitno drugače niso deležni dovolj . Je res po eni strani škoda dragocenega Ladovega časa, tačas pa Pogačnik leta po knjižnicah po Sloveniji, promovira in prodaja svoje knjige, nateguje ljudstvo, da ga MOL prosi za njegove umetnine in očitno vsi na MOL lažejo, ko pišejo, da je on sam z društvom predlagal njim te svoje kamne za Hologram - le preberite si uradne strani ljubljanske publikacije MOLove. Da bi si pa vzel tri urice časa in stopil med nevtralno pozitivne ljudi med kamne, pa ne. On že ve, zakaj se jih izogiba takoj po postavitvi!!!
    Vseeno si s svojim pisanjem odlično sprožila reakcije, ki so pokazale, kakšen je bil namen Starovega pisanja, pa hipna Tadejina reakcija, pa Serpentinšek je malo svoje barve pokazal - le sledite mu nazaj, boste videli, od kod piha. V bistvu vse, kar hočejo narediti za slabo, se obrne proti njim samim. Takšna je pač božja logika in narava. Bomo videli , čigava psihoza bo na koncu hujša!!
    Pa še, Snežinka - si pa le malo našega ta pravega Lada obudila v pisanje na Pozitivkah. Kot pravi - božji mlini melejjo počasi, zmeljejo pa vse zrnje! Le zaupajmo v to resnico!

Gost: WTF
     junij 15 2010 14:27   

Mr & Božo Božidare- eni so pa že zdej hudo bolni in ubogi - na različnih delih pojavnosti človeka ... dokazujejo v zadnjih prispevkih, da so čisto nepovezani z bistvom (sebe, foruma, življenja ...).

Gost: BILKA
     junij 15 2010 15:08   

....ali drugače: neverjetno življenjsko nezreli. Ali pač tako zlobni?!?
    Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.....

Gost: Mr
     junij 15 2010 15:56   

Quote by: BILKA

....Ali pač tako zlobni?!?
    Kdor se zadnji smeje, se najslajše smeje.....

In kdo je zdaj zloben?
    Upam, da se bomo na koncu vsi sposobni vsaj nasmehnit.

Gost: koza
     junij 15 2010 17:09   

http://www.osvobodimo.se/ops/prezentacija-udba_3.del.pdf

Stran 19 - zanimiv podatek na tem linku. Zagotovo ga boste pregledali, prebrali in - debelo pozijali. Kakor sem jaz!!

Tukaj se bodo eni bolj kislo smejali, kakor se je v znani basni lisica posmehnila kislemu grozdju, eni se ne bomo nič smejali, ker je to grozno, kar prebereš. Eni se bodo čez čas (zdaj pač malo kolebajo in ovinkarijo, malo na to, malo na ono stran - bomo videli, kje se pojavijo zmagovalci) trkali po prsih kot po bitki generali, ker bodo ravno ta pravi čas prestopili k strani, ki bo podala močne argumente (taki kameleoni se vedno najdejo v preljubi naši).

Ne vem, če bo komu sploh do smeha, ko bo videl vse zbrane dokaze. Celo tistim, ki se trudimo za dobro vseh, ne bo do pravega, sladkega smeha. Tu ne gre le za zlobo in nezlobo. Na koncu se bomo vprašali: Pa kaj je človeku, ki je sposoben v imenu denarja, koristi, slave, imidža, potrjevanja ega ... poteptati vse okoli sebe, se iti akupunkturo in kot smo prebrali - človek, ki se podvrže akupunkturi, ima igle v sebi le kratek čas, potem mu jih vzamejo ven in gre svobodno domov (ste videli koga, ki bi z iglami tekal po svetu?)? Če je Zemlja živ organizem kot je človek, je to prvovrstno nasilje nad njo, ki se ga je sposoben iti nekdo, kateremu kot edinemu akternativcu (akupunktura pač spada v alternativne oblike zdravljenja) država in raznorazni skladi celo plačujejo!

Iz zgornjega linka nam postane jasno, kako in zakaj je tako...

Spodnji tekst pa samo za dokaz, da na MOL-u lažejo, saj v svoji uradni publikaciji trdijo, da je Pogačnik s svojim društvom njim predlagal projekt Hologram Evrope, Pogačnik pa je enoznačno v Kopru povedal, da so ga oni prosili za to in povabili (vsebino si lahko preberete tudi v Glasilu MOL štev. 8/9 iz leta 2008 na strani 52):

3. Spominsko obeležje Hologram Evrope
    na Bavarskem dvoru v Ljubljani
    Avtor: Marko Pogačnik in Društvo VITAAA
    Društvo za sožitje človeka, narave in prostora VITAAA
    in avtor Marko Pogačnik sta dala pobudo, da točko na
    vogalu med Dunajsko in Tivolsko, ki jo je Pogačnik
    zaznal s svojo metodo odkrivanja energetskih črt,
    zaznamuje z litopunkturno kompozicijo. Avtor
    je predlagal razporeditev 34 posebej oblikovanih
    kamnov, povezanih v štirih koncentričnih krogih, ki
    jih je poimenoval Hologram Evrope. Pri nastajanju
    Holograma Evrope je sodelovalo 36 prostovoljcev,
    članov umetniške skupine VITAAA, in 8 gostov iz Italije,
    Hrvaške, Avstrije, Češke ter Nemčije. Vsak sodelavec
    je oblikoval kozmogram za eno od dežel Evrope in
    dodatne kozmograme za geološke in geomantične
    razsežnosti celine. Skupaj je na stebrih iz kraškega
    kamna iz kamnoloma Lipica izklesanih 79 znamenj.
    Stebri stojijo v obliki konstelacije treh 9-krakih zvezd,
    katerih kraki so označeni na tleh z robniki iz lipiškega
    Kako iz prometne ceste narediti ulico, s
    katero in na kateri bodo ljudje radi živeli?
    Ulica se od ceste ne razlikuje le po velikosti;
    medtem ko je cesta večino časa namenjena
    predvsem vozilom, je ulica raje pešcem
    prijazna, in medtem ko je glavna skrb ceste,
    da po njej promet nemoteno teče, je na ulici
    lahko živahno tudi takrat, ko se okoli nje vse
    ustavi. Mestna občina Ljubljana se je v času
    predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije
    odločila pomladiti in urediti Slovensko cesto,
    ki predstavlja glavno os skozi prestolnico in s
    tem osrednjo žilo, po kateri poteka nenehen
    vrvež pešcev in pretok vozil. Med najbolj
    vidne cilje projekta Slovenska cesta 2008 sodi
    izboljšan videz ulice, ki so jo prej zaznamovale
    propadajoča pročelja, nezazidane parcele,
    večna gradbišča, prazni lokali, pomanjkljiva
    in neenotna ulična oprema ter strašljivi
    podhodi in pasaže, hkrati pa so sodelujoči
    v projektu želeli prebivalcem Ljubljane
    predstaviti dodatne potenciale Slovenske ceste,
    prihodnost tega ambienta in možnosti novega
    sožitja v prometu.
    V dolgoročnem občinskem načrtu je
    predvidena tudi sklenitev notranjega
    prometnega obroča. Ko bo sklenjen, bo
    Slovenska cesta postala za prebivalce in
    obiskovalce mesta veliko bolj prijazna, saj bo
    njen del med Gosposvetsko in Šubičevo ulico
    po tem načrtu namenjen le javnemu prometu,
    pešcem in kolesarjem; na tem mestu opisane
    začasne ureditve so v letu 2008, še pred
    oblikovanjem predloga stalne cestne ureditve,
    iskale možnosti in preizkušale javni prostor.
    Cesta, ki nosi ime države, je med drugim
    povezovala glavna prizorišča dogodkov, ki so
    se v Ljubljani odvijali v prvi polovici leta 2008,
    ko je Slovenija predsedovala Svetu Evropske
    unije. Želeli smo, da bi predstavniki EU osrednjo
    mestno ulico spoznali kot ulico, ki je v aktivnem
    procesu urejanja in ima začrtano dolgoročno
    perspektivo.
    Projekt Slovenska cesta 2008 je sestavljen iz več
    sklopov urejanj prostora ob in na Slovenski
    cesti. Prvi sklop je arhitekturna in krajinska
    ureditev, ki združuje celovite obnove stavbnih