Forum Menu 
Spisek forumov
Uporabniki
Najpopularnejši topici
 NE ZAMUDITE  

Rubrike  

Zanimivo  

Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.

Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.

Ne spreglejte  

Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 02-jul
  • Delavnica: Igre programiranja

• četrtek 03-jul
  • The Duke Ellington Orchestra

• sobota 05-jul
  • Odbojka na vodi - Magična Ljubljanica

• ponedeljek 07-jul
  • Poletne filmske počitnice 2025

• sreda 09-jul
  • Edward Clug - Cluster; Svetovne koreografske uspešnice Edwarda Cluga

• petek 11-jul
  • XXVIII. Mednarodna likovna kolonija

• torek 15-jul
  • Razgibana modra leta

• sreda 16-jul
  • Violeta Egorova - klavir

• nedelja 20-jul
  • Vegan Hangouts: Veganski piknik v Tivoliju

•   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu

Spisek forumov > Splošno > Aktualno doma in globalno Nov topic Pošlji odgovor
     Globalna moč vizualizacije
     |  Verzija prirejena za tiskanje
    panefin001
     september 23 2011 13:16   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

Status: neprijavljen

Registriran: 07/06/11

Spoštovana Sova.
    "Ena največjih pregrad so samozvani učitelji, ki ponujajo instant napotke in modele, katerim naj bi sledili.
    Vsi taki modeli, so plod njihovega omejenega razuma in ne spoznanja resnice.
    Ta pravega učitelja, to moje pisanje ne bo nič ganilo, saj ve da je temu tako kot pišem".

Mirko:
    Kadar človeka nekaj iritira tako, kot je moje pisanje iritiralo vas, potem je to izključno zaradi nerazumevanja.
    Iz tega stanja, nastane potreba po argumentih moči in ne moči argumentov.

Lepo sem napisal, da ta pravega učitelja moje pisanje ne bo ganilo.
    Tisti, ki pa niso ta pravi in so škodljivi (v kolikor vi mislite da takih ni, potem živim v totalni zablodi), pa bi vaš in moj, ter interes vsakega normalnega človeka bil, da se jih razgali.

Ne bom tukaj našteval veliko takih, ki so prodefirirali samo skozi Slovenijo, pobrali revežem silni denar, pokregali družine in familije, ter na koncu izginili.
    Ko kaj takega vidiš, je človeško da to oznanjaš naprej in poskušaš preprečiti nadaljevanje česa takega.
    Ne vem kako bi vi postopali, ko bi na svoje oči videli, kako vaš otrok zaide v slepo ulico, naredi iz sebe bledo kopijo nekoga drugega, po navodilih nekega samooklicanega guruja?
    Ko ga ta isti guru izčrpa na vse načine, ga enostavno pusti na skrbi familiji ali družbi.
    Seveda je za kaj takega, v prvi vrsti dogovorna familija iz katere ta otrok izhaja in celotna razvratna družba.
    Iz tega posameznika, ta guru ni naredil svobodnega in harmoničnega človeka kot mu je obljubljal, ampak razvalino nesposobno lastnega preživetja, salbšo kot je bila prej.
    To pa le zato, ker se ta isti guru, tudi sam ne preživlja iz svojega dela, ampak iz izćrpavanja naivnih žrtev.

Žal sem v vseh letih in danes, videval veliko večino manipulantov in tistih, ki živijo v lastni samoprevari, ter to širijo še bolj zmedenim zasledovalcem.

Po vaše sem neprimeren za ta svet in bi najraje da me ni, le zato ker to oznanjam nekaj kar ni pravilno.
    Kaj naj potem počnem?
    Naj sem po vaše tiho, naj se skrijem v lastnem strahu izpod odeje in moledujem nad svetom???

V kolikor ste res "duhovno" razviti in imate koristi od svojega guruja, ali svojega pristopa, potem se bo le to prenašalo na tiste, ki jih bo to zanimalo.

Tako je tudi z mojim pisanjem in to je vse.

Midva kljub različnim pogledom na tovrstne zadeve, lahko živiva v miru.
    Tako tudi čutim do vas, spoštovana Sova.

Mirko

Gost: Sova
     september 23 2011 23:36   

Spoštovani gospod panefin

Še nekaj pojasnil, četudi bodo po vsej verjetnosti redundantna.
    Nikoli ni bilo dileme ali obstajajo zlorabe in prevaranti med guruji. To dilemo ste ustvarili umetno vi sami za retorične potrebe. Odstotek zaupanja vrednih učiteljev je zanemarljivo majhen. To tudi sama vem in če ste že toliko obveščeni povejte kateri oglaševan guru na Pozitivkah spada med tiste lopovske. Vedno lahko občudujete njegovo osladno narejeno homić fasadico tu. Zakaj pa konkretno ne pokažete, če veste ? Konkretno posvarite ljudi, če je to po vašem mnenju vaše poslanstvo. S posploševanjem ni koristi za nikogar, edinole osmešite se lahko. Ampak ljudje bodo še naprej preverjeno drli tja, tudi inteligentni, izobraženi in posvarjeni, tako pač je. Lahko poskusite in se prepričate, samo mislim da vam bolj ustreza neizdiferencirano posploševanje, ki ničemur ne služi kot žal seveda tudi konkretna svarila ne učinkujejo. To vidite gospod panefin je rezultat zakona svobodne volje, ki je med najvišjimi. Spoštujte in dojemite odraz svobodne volje tistih ki derejo k šarlatanu, to je njihova vloga in zatečeno stanje duha, kar vi in nihče ne bo spremenil z instant svarili. Potrebne so evolutivne izkušnje da se spremeni pozornost. To utegne trajati v nedogled v načinu samoukov. Ja tudi pubertetniki bi vsi po vrsti bili najraje samouki. Statistično pa itak prevladujejo "samouki" in potem se ne gre čuditi opisanemu navalu. Dialektika pač.

Zakaj torej raje nerazumno posplošujete glede gurujev? Ja, celo ubijalci so med njimi in na drugi strani svetniki, kar ne morete zanikati. Ampak vi to vse dajete v isti koš, obupna površnost, ali sveta "preproščina". Meni je to tudi skrajno krivično do tistih vzvišenih mojstrov, pa brez zamere.

Vidite, ker ste domnevni samouk vas moramo sedaj tule na Pozitivkah podučevati najosnovnejše stvari. Naprimer da so vsi, tudi največji Učitelji imeli in imajo Učitelja, to pozabljate, ali pa vam nikoli ni bilo znano. Samoukov ni. Težka zabloda, če trdite nasprotno, ali pa je vaše govorjenje o Enosti težko blefiranje, se razumeva o čem govorim ? Ampak vi niste pripravljeni, ali sposobni nič od tega priznati, oziroma sprejeti. Je to zaradi samoobrambe egića, ali zakaj? Ste sposobni tolikšnega samozavedanja vi mojster samouk da to ugotovite, ali ste sposobni samo nekakšne neprepričljive samoobrambe ?

In še to. V resnici me ni nič od vašega pisanja iritiralo, čeprav nisem nobena gurujica, še manj prava učiteljica. Celo zabavam se, sicer se ne bi tule mučila (beri zabavala) z vami, kot ste togi v svoji psihomentalni drži. Včasih je dovolj nekaj mentalne samodiscipline in zdravega razuma, pa predvsem fleksibilnosti. Kar pišem je pod kontrolo in zavestno izbiro pa brez kakršnihkoli gurujskih vplivov. In verjamem da je tudi večina ostalih piscev tule popolnoma neodvisnih (seveda ne od svojega ega, kot tudi vi niste). In potem dragi gospod panefin kam bi potem lahko uvrstili vaša neselektivna opozorila pred guruji, znanostjo, razumom in "nevemševsečim" ? Recimo pod paranojo, ali ..... ? Ali še vedno mislite da so komu potrebna? Vi ste tako kot se kažete meni model za "zabavo" s komentarji v stilu pokojnega Hudečka. Mislim da je tudi on užival v svojem tipično stiliziranem samoizražanju. Mnogim pa se je zdel kot da je iritiran, ha, ha. Seveda se je strastno zabaval na svoj način. In vse je igra g. panefin, sprostite se malo, če se že niste in se malo zabavajte, seveda pod kontrolo da ima vse mero. Pa pozabite na svojo vlogo ki ste si jo morda polzavedno zamislili. Samo bodite, kar sicer radi govorite. Potem je kreativnost... vsakršna, brez meja, ne pa stalno paranoično utrujanje. Izključno zaradi zabave in sprostitve pretiravam z izrazi. V resnici ne želim nobenega žaliti. Sicer pa gospod panefin če bi bil že moral biti kdo užaljen je to samo vaša vloga, kostum. Pa saj vi niste to, ali pač ?

Seveda g. panefin na koncu sem in smo itak vsi za mir. V tem ni slabega in tako bodi.
    Lep pozdrav

panefin001
     september 24 2011 09:50   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

Sova:
    Lahko poskusite in se prepričate, samo mislim da vam bolj ustreza neizdiferencirano posploševanje, ki ničemur ne služi kot žal seveda tudi konkretna svarila ne učinkujejo.

Mirko:
    Spoštovana Sova, odzval sem se na članek o »čiščenju negativnih vsebin podzavesti«.
    Jasno in najbolje kot to lahko s pisanjem izrazim, sem argumentiral zakaj je tako čiščenje neplodno.
    Sploh ni pomembno, kateri guru ga izvaja in priporoča.
    Glede vseh modelov in postopkov, ter »kako«, sem spoznaval skupne mehanizme le teh in uvidel enake zablode in nemoč »vseh modelov in vseh kako«.
    Tisti, ki to poučujejo so v luči mojih spoznanj, zaslepljeni in nevedni, saj ne vejo kaj sploh počnejo ko izvajajo vse te reči.
    Tisti, ki pravi »išči in našel boš« je v zmoti, kar sem poskusil pojasniti v isto imenovanem članku.
    Ta rek je izgovorilo veliko tako imenovanih učiteljev, a kaj ko sem spoznal da so v zmoti.

Kaj naj naredim, s svojimi spoznanji draga Sova?
    Kaj naj naredim s svojo neomejeno strastjo, sam spoznati?
    Kaj bi po vaše moral narediti človek, ki ni želel biti odvisen prav od nobenega in od ničesar, seveda v psihološkem smislu, da ne bo zopet pomote in ki ni želel biti kopija nekoga drugega?
    Pisal sem že kar so normalne in naravne reči, od katerih si odvisen v obliki kot si.

Koliko je takih učiteljev na pozitivkah tudi sami najbolje veste. Niti približno si nisem zapomnil enega imena, saj ne spremljam vsega, kar se tukaj piše.

Kar zadeva samoukov, eden od genialcev (je on bil morebiti tudi zelo duhoven?), je npr. Nikola Tesla, drugi »duhoven« Krishnamurti, ki je zavrgel vse sisteme, vse organizacije, vse »kako« in vse učitelje… Ahoj draga Sova, originalov je v zgodovini bilo kar nekaj, a žal kopije prevladujejo z veliko večino.
    Kaj so množice naredile iz takih ljudi vam je najbrž tudi znano.
    Takih reakcij na nekoga, ki ni v čredi, se človek in človeštvo ni osvobodilo in se jih kot kaže tudi ne bo.
    Zakaj?
    Ker taki ljudje rušijo lažne varnosti in udobja starih vzorcev.

Tudi če bi bil edini samouk, je to moje življenje in lahko naredim z njim kar želim, mar ne?
    Spoznal sem, da ne morem nikoli vedeti kdo je pravi in kdo lažni učitelj, ko sem se podajal v raziskovanje in enostavno odvrgel vse.
    Želel sem sam spoznati.
    Toda vi tako možnost ne dopuščate, čeprav govorite o »svobodni volji«.

Sova:
    In še to. V resnici me ni nič od vašega pisanja iritiralo, čeprav nisem nobena gurujica, še manj prava učiteljica.

Mirko:
    Ne rabim biti in nisem užaljen, saj užaljenost je »kakovost« ega.
    Opozarjam pa na napačno, kar bom počel še naprej ne glede na strinjanja ali nestrinjanja.
    Resnica, ko enkrat je, je ne more nič več spremeniti.
    Je to ego ali ne, lahko ve le tisti, kateremu se je resnica razodela taka kot je in ne taka kot bi želeli da je?
    Gurujeva resnica ni tudi vaša in v tem je ogromna razlika.

Izrazi, ki jih uporabljate za opis tega česar ne razumete, so vam sicer v zabavo kot pravite, a so po moje skrajnje neprimerni, tudi za neduhovno osebo.
    Nobenemu nisem rekel da je infantilen, pubertetnik…in tudi ne bom.
    Ste, ali niste vi užaljeni, naj ostane le za vas, saj sami za sebe veste in kak bralec si bo sam ustvaril svoje videnje.

Draga Sova, mir ko enkrat je, ga nič ne more zmotiti, seveda v kolikor je resničen.
    In vi in jaz, tako kot vsa živa bitja, smo si glede primarnih reči, povsem enaki.

P.S.
    Moje ime je Mirko.

Violeta
     september 24 2011 11:00   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

Registriran: 04/29/06

Sova, draga, uh, še "en/a" zabavljač/ica :-)

Nisem mislila, da so pozitivke predvsem zabaven časopis za urjenje v cirkuških veščinah. Kaka si podoben Priči pa še komu... , verjetno ste hodili v isto šolo ali vsaj živite v istem kraju. Sicer res "ste" zabaven/i.

nekaj illllllusion show-a, sicer tudi od Sove, ki se rada zabava:

http://www.youtube.com/watch_popup?v=XVTga6GmbGw&vq=medium#t=74

Lep dan vsem.

Fredo
     september 24 2011 12:18   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

Registriran: 04/02/11

"Dialektika pač".

http://www.youtube.com/watch?v=xuxKtxzq2Cs

Gost: Violeta
     september 24 2011 12:24   

Quote by: petelin

kokoš navadna, četudi meditira - je še vedno navadna kokoš.

Sova: "...In zakaj vas po drugi strani ni motilo primitivno žaljenje žensk s strani gospoda Petelina ?
    Morda pa ste njegov prikrit somišljenik?..."

me: sova, kje je "petelin" omenil žensko? Recimo jaz nisem razumela tega komentarja, kot prispodobo ženski. Ti si očitno razumel/a, da se omenja ženska, zakaj že? Ker imaš v glavi to prispodobo in ženske te spominjajo na kokoši???

še enkrat o tem... kako iz resne teme se naredi zabava, potem se sprašujemo zakaj se ne premaknemo nikamor, ha, seveda, če vse skupaj za nekatere je le zgolj zabava...

pa se veselo zabavaj še naprej dragi/a "sova".

panefin001
     september 25 2011 09:12   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

Violeta in Fredo,
    hvala za lepo popestritev.

Lepo vaju pozdravljam.

Mirko

Gost: Sova
     september 26 2011 13:50   

Ne gre za to kaj jaz dopuščam ali ne, ampak gre za mojo resnico, ne vašo resnico in vaše opozarjanje na nekaj napačnega izhaja iz vaše resnice, ki niti slučajno ni moja in resnica opozorjenih. Toliko resnic kot samoukov in zakaj potem opozarjate samouke na vašo resnico, pustite jim njihovo lastno. Tudi jaz sem sama prišla do svojih resnic in vas opozarjam pred vašimi resnicami. To je soočanje, dramatično povedano pa bitka "samorastniških" resnic, ha, ha, ha. In resno v vaše dobro vas svarim pred vašim samogurujstvom. Lahko ima skrajno resne, škodljive in katastrofalne posledice.

Glede moje domnevne žaljivosti pa je ta še vedno zanemarljiva v primerjavi z vašo in še zlasti z vašo krivičnostjo do vseh dokazano vzvišenih, zaslužnih in dobrih ljudi ki tudi spadajo v kategorije pred katerimi svarite. Vaša "resnica" je bila povedana kot je bila prevečkrat in zakaj jo sedaj nespretno "frizirate" z nekakšnim naštevanjem 2 izjem. Ne trudite se preveč. To vse skupaj ne bo dosti spremenilo vašega "samorastniške " podobe, ki ste jo ustvarili tu na Pozitivkah, ali če hočete "vaše resnice".

Poslednje vprašanje (itak pa še nobenemu niste konkretno odgovorili na konkretno vprašanje). Kaj pa dogma ter inštitucij? Si drznete, ali premorete tudi kakšno topogledno opozorilo ?

Ja, vidite kaj so bili vsi dialogi piscev tu z vami ? Svarila pred vašo obliko samogurujstva.
    Ampak mi in vi smo vsi samouki in naša medsebojna svarila so "pihanje v veter". To je vsa resnica o resnicah in "resnicah".

Resnično, uživajte še naprej v vaših "resnicah".

panefin001
     september 26 2011 14:38   
    Forum Rimska cesta
    Rimska cesta

Lepo pozdravljeni draga Sova.

Pred enim tednom sem na pozitivke oddal članek pod imenom: "Resnica o resnici, Bogu-je le ena ali jih je več?"
    Po moje bo članek objavljen kmalu.

Na vaše zadnje vprašanje o inštitucijah, ki ste ga zastavili, naj le na kratko povem, da je vsakršnja oblika gurujstva, ki ni na enakem nivoju s sočlovekom in ga ne čuti kot sebi enakega, zgrešena in škodljiva.

Zaradi direktnih TV oddaj o teh temah in svoji knjigi, sem pred leti doživljal izbruhe nekaterih avtoritet iz vsakdanjega življenja, ujetih v take vzorce.
    No izbruhi in reakcije, pa so vsaj pokazale pravo podobo teh avtoritet.
    Ravno zaradi prave slike, je nekaterim podrejenim taki avtoriteti, to pomenilo osvoboditev od le te.

Moj namen pisanja na pozitivkah, je bil namenjen vsem, a predobro vem, da si vsak kroji svoje življenje sam in da le nekaterim, to morebiti pomeni kak mozaik v sestavljanju prave slike.
    Zato bodo še naprej obstajali guruji in zasledovalci in bore malo pravih raziskovalcev in pravih učiteljev.

Vam se zahvaljujem za komunikacijo, saj je dosegla točko v kateri ni plodna.
    V vsakem primeru, mi je bilo v zadovoljstvo klepetati z vami, čeprav imava tako različne poglede.

Resnica se ne bo spremenila, ne glede na naša strinjanja ali ne strinjanja in različne poglede na njo.
    Prav nobeden na tem svetu si je ne more lastiti, saj v kletki nje ni.

Lepota resnice je v vsakem trenutku dostopna vsakomur, brez posrednikov katerikoli vrste.
    Le buden je potrebno biti za njen tihi, tihi...tihi...

Vso srečo vam želim.

Mirko

Gost: Dru%9Atvo+MFE
     oktober 04 2011 14:12   

TRANSFORMACIJSKA MOČ GLOBALNE AFIRMACIJE

V našem prvem prispevku smo podali nekaj splošnih orisov za predlagano kampanjo »Živim in ne želim umreti«. Ta se navezuje še zlasti na menjavo sedanjega Eona in tudi na procese dviga planetarnega nivoja matere Zemlje.
    Pojasnili smo da je čiščenje vseh aspektov človekovega bivanja ključno, še posebej pa podzavestnih negativnih vzorcev. Dodajmo še to da mora biti intenzivnost čiščenja enaka ali večja od intenzivnosti tekočega onesnaženja. V tem primeru zmagujemo v bitki za zdravje, srečo in dolgoživost.

Za ilustracijo povejmo da skozi negativne učinke podzavesti lahko pride tudi do motenj sluha in vida, do psihosomatskih bolečin v križu in drugod ter raznih drugih težav, kar površno često pripišemo revmi, prehladu, išijasu, vnetjem in podobno. Lahko celo oglušimo, oslepimo, doživljamo nesreče, bolezni, staranje in na koncu umremo, ker nas v to sili prikrit nagon umiranja. Nagon umiranja je del običajne, toda nezdrave in nepotrebne mentalitete tega človeštva, ki ima še svoj masovni odraz v vojnah in naravnih katastrofah. Dokler se ne znebimo svojega skritega samomorilnega nagona bomo nezavedno želeli smrt sebi in vsem ostalim ljudem, vključno vsem nam bližnjim in dragim osebam. Človeštvo pa bo še naprej nagibalo k vojnam, uničevanju planeta in samouničevanju. To pa so neskladne energije v procesu planetarne transformacije Zemlje in dimenzijskega prehoda na višji nivo. V kolikor človeštvo to ne reši samo s sabo in pri sebi se bo planet moral znebiti večine človeštva, kot se znebimo bolezni, parazitov in drugih škodljivcev.

Zato predlagajo esenski mojstri in starešine izbrano ključno globalno afirmacijo, ki naj bi jo osvojilo zadostno število svetovnega prebivalstva za preklop in preobrazbo samomorilne mentalitete človeštva. To bi se moralo zgoditi na osnovi koherence, oziroma sinergije delovanja prisotne afirmirane ideje pri zadostnem deležu celotnega človeštva, podobno plazovitim procesom. Predlagana je sledeča ključna in osnovna afirmacija:

"JAZ ZDAJ ŽIVIM. ZATO SO MOJI NAGONI K ŽIVLJENJU MOČNEJŠI OD MOJIH NAGONOV K SMRTI. Z JAČANJEM NAGONOV ŽIVLJENJA IN ZMANJŠEVANJEM NAGONOV SMRTI, ŽIVIM V VSE VEČJEM ZDRAVJU IN MLADOSTNOSTI."

Za te ideje in predloge lahko najdemo mnoge različne reference. V naš seznam referenc pa za začetek predlagamo 2 knjigi uglednih avtorjev, ki ju navajamo spodaj.

- Dr. Deepak Chopra in Dr. David Simon: »POMLADITE SE, ŽIVITE DLJE«
    - Dr. Theodore A. Baroody: »alkalizirajte ali umrite«

Nekaterim pa bo morda bliže in bolj plastično doživeto, če si ogledajo sledeče filme, ki jih predlagamo kot dopolnitev in podpora tej temi:

- Matrix
    - 7 znamenj
    - Kaj pa sploh vemo

Prvi film v veliki meri govori na svojstven način tudi o spopadanju z lastno podzavestjo.
    Drugi film še zlasti poudari izjemen pomen upanja in žrtve, tretji film pa govori o sodobnih znanstvenih vidikih v zvezi z delovanjem in učinki človekove zavesti.

oktober 07 2011 14:02   

TRANSFORMACIJSKA MOČ GLOBALNE AFIRMACIJE - zaključek

Podali smo nekaj splošnih orisov za predlagano kampanjo »Živim in ne želim umreti«. Ta se navezuje na osvajanje nesmrtne mentalitete, na menjavo sedanjega Eona in tudi na procese dimenzijskega dvigovanja planetarnega nivoja matere Zemlje. Del nesmrtne mentalitete je tudi zavedanje da je naš duh že nesmrten in da se s fizično smrtjo življenje ne konča.
    Pojasnili smo da je čiščenje vseh aspektov človekovega bivanja ključno, še posebej pa podzavestnih negativnih vzorcev. Dodajmo na koncu še to, da mora biti intenzivnost čiščenja enaka ali večja od intenzivnosti tekočega onesnaženja. V tem primeru zmagujemo v bitki za zdravje, srečo in dolgoživost. Spiritualno čiščenje igra pomembno vlogo skupaj z drugimi postopki tudi v procesu duhovnega prebujanja. Morda prebujenje utegne biti celo vstopnica za prehod v Novo dobo, zagotovo pa prebujenje podpira tudi osvajanje nesmrtne mentalitete .

Sedaj pa se ozrimo še na splošna vprašanja o smotru spreminjanja obstoječe mentalitete. Najprej povejmo da odločitev za spremembo lastne mentalitete ostaja v pristojnosti svobodne volje vsakega posameznika. Vendar lahko ob tem govorimo tudi o usklajenosti, ali neusklajenosti s tokom Evolucije. S tem pa se tudi odločamo ali bomo služili širšim višjim interesom, ki so del predvidenih globalnih Evolutivnih sprememb ali pa bomo služili le svojim nižjim osebnim odločitvam, ki so pod vplivom negativnih in destruktivnih vzorcev podzavesti. Te odločitve vsakega posameznika so seveda tudi odraz njegove osebne evolutivne stopnje in rezultat pretekle karme in dharme. Razumeti moramo da se globalna Evolucija ne more zaustavljati pri tistih, ki so neusklajeni z njenim tokom. Razplet planetarne transformacije tako lahko posledično poteka bodisi s popravljanjem obstoječega stanja na osnovi nujnih sprememb, ali pa z popolnim uničenjem, ki mu sledi nov začetek. Esenski projekt »Živim in ne želim umreti« se zavzema za prvo pot.

oktober 09 2011 20:55   

TRANSFORMACIJSKA MOČ GLOBALNE AFIRMACIJE - argumenti

V naših predhodnih prispevkih tukaj smo na večih mestih izpostavili ključnost spremembe smrtne mentalitete človeštva v nesmrtno mentaliteto kar je predmet ESENSKEGA projekta ŽIVIM IN NE ŽELIM UMRETI. Zato na tem mestu spomnimo na naš članek, ki to tudi argumentira.
    Smoter Projekta smo tako praktično in podrobno argumentirali skozi vprašanja in odgovore besedila
    na povezavi
    http://www.pozitivke.net/article.php?story=20080210125118859&query=%258Eivim%2Bin%2Bne%2B%259Eelim%2Bumreti

oziroma v točki 3 besedila na povezavi
    http://www.scribd.com/doc/55888734/Komentar-o-%C5%BDivim-in-ne-%C5%BEelim-umreti-
    oziroma v članku

Forum generiran v : 9,17 sekundah
    Nov topic Pošlji odgovor

Časovni okvir je CEST. Ura je 02:13

Običanji topici Običanji topici
    Zaklenjeni topici Zaklenjeni topici
    Prilepljeni topici Prilepljeni topici
    Novosti Novosti
    Prilepljeni topici W/ Novosti Prilepljeni topici W/ Novosti
    Zaklenjeni topici W/ Novosti Zaklenjeni topici W/ Novosti
    Dovoljen ogled postov od gostov 
    Gostje lahko dodajo poste