Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah
lahko dobivaš tudi na dom.
sm se odločila, da se po dolgem času ponovno javim. Takole se je odvila moja zgodbica.... odločila sem se da se znebim vse kemije, ki sem jo jemala, tako da sem tablete že pred dobrim mesecem nehala jemati. In počutim se odlično nič slabše, kvečjemu boljše, energije imam ponovno več.
In kaj mi je resnično pomagalo se pobrati oz se pobirati in se počasi izvleči iz kroga zasvojenosti s hrano. To je knjiga Učbenik življenja, ta knjiga je tist kar sem iskala, tista prava pomoč, s katero se učiš živeti Hvala Kojcu za to knjigo
Lep dan vam želim
Gost: rožica
oktober 20 2011 20:44
Čestitke,
Ta hujše je mimo.
Vsekakor imajo knjige "svojo moč" pri zdravljenju. Priporočam ti še knjige Sanje Rozman in Louise Hay -Življenje je tvoje. Pomaga tudi športanje ter meditacija. Srečno.
Gost: gost
oktober 22 2011 08:46
Super si! SEM zelo vesela zate :-)
Gost: irina
oktober 22 2011 13:19
Ti si pa pridna. Se javi še kdaj.
Drži se
Gost: gostja
oktober 22 2011 18:23
Upam, da se zavedaš, da si vse naredila SAMA.
Iskreno ti čestitam in ................ bodi cvetoča še naprej. Očitno si đekica, ki se ne pusti sprovocirati "instant knor župcam". Moj poklon. B.
P.S.
Tudi druge knjige Kojca so več kot vredne prebiranja...
Gost: happy girl
oktober 26 2011 12:33
Živjo!
Res je rožca tudi to sem si izkusila da športanje in meditacija delata čudeže že 2 meseca redno obiskujem pilates... jeeeee )
Že kar nekaj časa "proučujem" vse kar se tiče energij človeka, izjemno me zanima kitajska medicina. In to je tisto kar sem iskala zelo dolgo.
Sedaj pa delam tudi vaje za odpiranje čaker po knjigi Atlas čaker. Večkrat meditiram, se sproščam, morm priznati da si kar privoščim tudi kar se tiče razvjanja. In takooo paše
Po dolgih letih se počutim zadovoljno, notranje sem umirjena.... še sama seb včasih komaj verjamem da je to možno
Čudovit dan vam želim!
Gost: happy girl
avgust 24 2012 18:13
Pozdravljeni vsi,
pa sem spet tukaj
naj vam zaupam kaj se mi zgodilo od tistega časa...
Življenje se mi je obrnilo na glavo, ampak pozitivno.
Ugotovila sem da nihče ni popoln, da vsak ima neko svojo temno plat in tako sem se sprijaznila sama s sabo. Od tega dneva sem druga. In zakaj?
Z mislimi si krojimo svojo usodo in to sem ugotovila iz svojih izkušenj in ne iz knjige. Ko sem si analizirala življenje, sem ugotovila, da vse česar sem se bala, vse tiste grde misli, vse se je zgodilo. Odkar pa vedno ko pridejo "hudički" v moje misli, misli preusmerim v nekaj dobrega je življenje čudovito. Bulimija je skoraj izginila. Skoraj pa zato, ker verjetno bo vedno nekje globoko v meni zakoreninjena, ampak znam se boriti proti njej
Vsa leta bulimije sem samo rabila potrditev da z mano ni nič narobe. Odkar sem se prepričala da ne rabim potrditve, se počutim čudovito, svobodno Vso to breme sramu je odšlo. Povedala sem družini brez kančka sramu, žalosti.......... pač to sem bila jaz, sedaj pa sem ponosna lastnica nove sebe. Ponosna sem, da mi je uspelo, da ne čutim nobene stiske, žalosti in to brez tablet.
Evo imeli ste prav, vse se da brez tablet
Ker sem vmes tudi brez službe ostala, sem se podala v pot podjetništva, delam to kar me je vedno veselilo in sem prepričana da mi bo uspelo.
Hvala vsem, ki ste me na forumu popljuvali zaradi tablet.........hmmmm sedaj sem vam hvaležna
Želim vam nadvse lep in pozitiven dan!
Gost: gost
avgust 25 2012 16:34
Super si! Hvala ti Srečno srečna deklica
Gost: Nan
avgust 25 2012 17:20
Happy girl, ti si ta prava sončna pozitivka na Sončevih pozitivkah.
Evo, čestitam!