NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 31-jan
 • Zimske počitnice v UGM / Zgradimo prijazno mesto

 • sreda 01-feb
 • Kavč festival 2023 v Mariboru

 • četrtek 02-feb
 • Andrej Šifrer, 70 let - Nič proti VEČnosti

 • sreda 08-feb
 • LUV fest

 • petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Polna Luna, lunin mrk in prehod Venere - vse v obdobju od 4. do 6. junija 2012   
  ponedeljek, 4. junij 2012 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: mavrica

  Kot pravi vstali mojster DJWHAL KHUL v sporočilu, kanaliziranem skozi Terri Newlon dne 31. maja 2012, pod naslovom Kristusova zavest človeštva, ki ga najdete v originalu na spletni strani http://shiftfrequency.com/djwhal-khul-humanitys-christed-consciousness/, “ to je pomemben teden, kar najmanj lahko rečem”.

  V nadaljevanju med drugim pravi: …”v tem zelo pomembnem tednu imamo mi Polno Luno človeštva, sveto luno 4. junija , skupaj z drugim mrkom, ki je prav na nagibu mrka, ki je bil dva tedna nazaj.«

  »Mi imamo planet Neptun, ki se premika retrogradno v psihičnih Ribah, kar vpliva v splošnem na vode in čustva in včasih na steklo ali steklene strukture ali kristal v strukturah, toda običajno na steklo. Več potenciala/verjetnosti je, da se bo razbilo zrcalo ali razbila steklena posoda – takšne vrste stvari.

  Torej imamo mi zelo močan teden. Potem, prav za tem, 5. in 6. junija, odvisno od tega, kje vi ste, imamo mi prehod planeta Venera. Venera  se bo v konjunkciji z Soncem premikala med Zemljo in Soncem.

  Merkur, ki je najbližje Soncu, je tudi nekako pod vplivom vsega tega, zato bo to imelo vpliv na komunikacije.”
  “Na Polno Luno človeštva, ki bo skupaj z luninim mrkom, in prav po tem, bomo imeli zelo močno zvezo Jupitra z Bikom. Vi boste doživeli občutek razširjene zavesti, občutek razširjenega zavedanja.

  Mrk je tudi priložnost, da skočite skozi, recimo Ognjeni obroč ali skočite skozi v naslednjo dimenzijo, morda, da bi skočili ven iz starega vzorca v nove načine bivanja in vidite to kot priložnost, da se dvigne kristusova srčna zavest.”
  “Zato se osredotočite na molitev, da se človeška kristusova zavest v polni meri prebudi, da bo v polni meri prisotna in da se bo uresničevala v sestrski in bratski ljubezni.”

  Spiritualni SVET 12-TIH v sporočilu, kanaliziranem preko Selacie, pod naslovom  “Vrnitev božanske ženske – Redek prehod Venere katalizator za človeštvo”, ki je v originalu na spletni strani http://lucas2012infos.wordpress.com/2012/05/16/selacia-return-of-the-divine-feminine-rare-venus-transit-a-catalyst-for-humanity-council-of-12-message-16-may-2012/, pravi:
  “V letu 2012 so številni pomembni datumi, vendar čas zgodovinskega prehoda Venere drži ključno energijo, ki lahko pomaga človeštvu, da se premakne v višje vibracije ljubezni. Natančen datum tranzita Venere je 5. ali 6. junij – odvisno od tega, kje na svetu ste vi – vendar energijske vplive lahko občutite celo sedaj.

  Venerini tranziti so zgodovinsko povezani z glavnimi premiki v družbi  in ti tranziti so zelo redki. Venerini tranziti se zgodijo v 8-letnih parih, z 122 leti med cikli parov. Ta,  v juniju letos, bo sledil tistemu, ki je bil v letu 2004, ki je sledil paru iz let 1874 in 1882. Bodoče generacije bodo doživljale naslednji par med letom 2117 in med letom 2125.”

  Mati SEKHMET je v sporočilu z dne 13. maja 2012, kanaliziranem skozi Elizabeth Trutwin, ki ga najdete v originalu na spletni strani http://organiccosmos.ning.com/profiles/blogs/greetings-this-is-mother-sekhmet-reporting-from-niburu-happy-moth,
  med drugim dejala:

  “Čas Polne Lune in luninega mrka je faza, ko si naj bi dnevno vzeli čas za meditacijo in razmišljanje, kombinirano z akcijo. Odpustite vse nepotrebne koncepte,  prepričanja in napačne stvaritve v vašem življenju. Dopustite jim, da padejo v temo. Kažite sočutje ne le za druge, ampak zlasti do sebe, ko vi doživljate to čiščenje. Vibracije so sedaj zelo povečane, ko se zgodi lahko nepredstavljivo zdravljenje na fizični, mentalni, čustveni in spiritualni ravni obstoja.”

  “Svetloba se bo gradila do Polne Lune in razsvetljevala Venero v liniji med Zemljo in Soncem. To bo omogočilo kristalno-magnetnim pulzom, ki bodo prihajali iz VIRA, Alcyone - Centalnega Sonca, da bodo šli skozi Sonce in krepili ljubezen, ljubezen, ljubezen skozi Venero in na Zemljo. To označuje spojitev Matere Sekhmet, Očeta Alcyone in Ra, kreacijo trojnosti. To je natančno to, kar je bilo napovedovano. “

  Astrolog MAERCUS MASON v članku pod naslovom Venerin tranzit okoli Sonca 6. in 7. junija 2012, ki ga najdete  v originalu na spletni strani http://heavenandearthastrology.blogspot.com/2012/05/venus-transit-5th-6th-june.html, med drugim pravi:

  “Ko se takšen tranzit zgodi, to pomeni, da sta Zemlja, Venera in Sonce uravnana na isti ravni. To je podobno temu, kar se zgodi na sončni mrk, ko so Sonce, Luna in Zemlja v natančni uravnavi. Kakorkoli,  Venera je planet, ki je približno velikosti Zemlje in je milijone milj bolj oddaljena kot Luna, zato se njen tranzit zdi samo majhna pega, ki gre skozi  površino Sonca.”

  “Sončni mrk 20. maja je bil glede odpuščanja in zdravljenja starih, neuravnoteženih, na moči temelječih, neprimernih ali destruktivnih/uničujočih izražanj moške energije in sajenja semen za nova, pozitivna, ustvarjalna, v srcu centrirana izražanja moškega spiritualnega bojevnika. Neizogibno bo to prineslo naokoli odpuščanje starih  vzorcev odnosov z žensko. Oboji, ženske in moški,  bodo morali prilagoditi sedanje odnose znotraj sebe in eden z drugim, da se premaknejo v uravnavo z novo pojavljajočim izražanjem pozitivnih moških energij. Venerin tranzit je  sedaj “mrknjenje” starih vzorcev odnosov in soodvisnosti, ki več ne delujejo, tako da se bodo začele ukoreninjati nove, čiste moške energije. “

  »Venerin tranzit je naslednja faza v procesu zdravljenja obeh, moškega in ženske.«

  …”Planet Mars je v znamenju Device, ki se ukvarja s procesom prebave, odpuščanja tega, kar ni več potrebno,  in asimiliranjem tega, kar je dobro in zdravo za nas. Mars tvori kvadratni aspekt (90°) na retrogradno Venero, ki je v konjunkciji z Soncem v Dvojčkih. Nove moške frekvence (Mars) izzivajo katerikoli vzpostavljen vzorec odnosa (Venera), ki sloni na starih moških vzorcih prevlade ali kontrole.

  Venera, ki bo med tranzitom retrogradna, bo omogočala odpuščanje in zdravljenje teh vzorcev. Venera v Dvojčkih mora uporabljati spiritualno razsodnost za določitev, kaj je zdravo in smotrno ter vredno, da se vzame dalje v novo bodočnost. Vse, kar ni več izraz pravega odnosa, bi lahko bilo odpuščeno, da bi omogočilo novim modelom in vzorcem odnosov, da se pojavijo. Veneri bo svetovano, kako to narediti z pol-sekstilnim (30°) aspektom na asteroid Vesta.

  Vesta pomeni vulkanske ognje transformacije znotraj Zemlje in kako se to manifestira skozi kundalini energijo v telesu za ustvarjanje transformativnega ognja ljubezni znotraj človeškega srca. Zato je ključ za to, da bomo vedeli, kako uravnotežiti znotraj nas moško in žensko energijo, da gremo v našo notranjost in prisluhnimo notranjemu vedenju na najglobljih ravneh naših src. Vesta v Biku nas lahko povede v tišino in prinese potrpljenje, da počakamo, dokler ne vemo jasno, kako se premakniti dalje in dati izraz pravemu odnosu v vseh aspektih naših življenj, v naših odnosih ter v tem, kako mi delujemo v svetu. Potem to notranje vedenje lahko teče dalje vzdolž trojnega(120°) aspekta do Marsa, da zdravi nerazrešene aspekte starih moških energij.”

  Lunin Severni vozel je v kvadratu (90°) na Neptun, ki je v konjunkciji z Kironom, kateri je v pol-sekstilu (30°) na Pallas Ateno v konjunkciji z Uranom, ki potem tvori trojni (trigon) (120°) aspekt nazaj na Severni vozel.

  Lunin Severni vozel, ki je v Strelcu, kaže spiritualni namen venerinega tranzita. Ta nas izziva, da manifestiramo zdravilne kvalitete brezpogojne ljubezni (Neptun v konjunkciji z Kironom v Ribah), tako da sledimo našemu intuitivnemu vedenju in modrosti o tem, kaj je prav za nas (Pallas Atena in Uran v Ovnu) in da vlečemo to dalje v naša življenja skozi prava dejanja.

  Kot pri vseh dogodkih tipa mrk, je ključ, da delamo z energijami znotraj in da nas popolnoma ne odvrnejo prizori zunanjih dogodkov. Na vsak način najdite pot, da v fizičnem gledate tranzit varno. To vključuje uporabo posebnih očal za mrke ali varilnih očal, kar so edino resnično varni načini gledanja direktno v Sonce.

  Preden pridete do točke gledanja tranzita, bi bilo dobro, da preživite nekaj časa v meditaciji in mirnem premišljevanju, da se uglasite na energije venerinega tranzita.

  Predlagana meditacija:
  Lahka in enostavna metoda je, da sedimo mirno in dihamo v srce ter si predstavljamo zlato kroglo svetlobe na vaši srčni čakri, v centru vaših prs. Potem dihajte svetlobo dol, da se povežete s čakro solarnega pleksusa pod rebri in diafragmo – to je venerin center v telesu. Potem dihajte zopet gor v srčno čakro ter nadaljujte s tem vzorcem vdihavanja  v srce  in izdihavanja  skozi solarni pleksus. Ko vi izdihavate, se zavedajte vsega, kar želite odpustiti , zlasti vzorce obnašanja v odnosih, ki vam nič več ne služijo, vas več ne hranijo, vam več ne omogočajo, da dajete in prejemate ljubezen. Ko vi vdihujete, se vprašajte,  kaj vi potrebujete, da bi spremenili vaše vzorce in živeli iz resnično v srcu centrirane in ljubeče drže.

  Ko vi sledite temu procesu, bi lahko tudi postali zavedni druge, majhne čakre ali energijskega centra, ki je lociran neposredno pod srčnim centrom. To je ‘Ānanda-kanda’ čakra, ki je sredstvo, preko katere se povežemo navznoter z našo osebno povezavo z božanskim, da razpustimo našo navezanost na čustva, in nam omogoči, da izrazimo naš občutek enosti v svetu in v našem odnosu z drugimi. Ko mi prebudimo ta center, potem bo venerin tranzit “mrknil” in nas odpustil od naših osebnih želja in hotenj ter nam omogočil, da se premaknemo v odprt in brezpogojno pravi odnos z sabo, drugimi in svetom.

  Po svetu bo tranzit ponekod v celoti viden, ponekod bo viden v času sončnega vzhoda, ponekod v času sončnega zahoda, ponekod pa sploh ne bo viden. Na območju večine Evropi bo venerin tranzit viden 6. junija, v času sončnega vzhoda. To je razvidno iz slike spodaj.

  Djwhal Khul je v sporočilu pod naslovom Retrogradna Venera, kanaliziranem preko Terri Newlon dne 10. maja 2012, ki ga najdete v originalu na spletni strani http://www.terrinewlon.com/Venus_Retrograde.php, med drugim povedal:

  “Med 15. majem, ko se Venera obrne retrogradno, in potem, med njenim retrogradnim gibanjem, če dobite to sporočilo kasneje, si samo dovolite, da ste dinamični, kjer vi sprejemate žensko prisotnost. 

  Vi lahko invocirate/prikličete Trojno zvezdo (angl.: Three Star One), ki je ženski vidik. Vi bi lahko delali z katerimkoli ženskim mojstrom ali članom Angelskega kraljestva. Vi bi lahko sami priklicali Venero ali pa le znotraj vaše lastne zavesti zaprosili, da se zmehča ženski vidik ter potem pripeljali to v ospredje vašega obstajanja.

  Torej, ko se Venera premika retrogradno in brska in čisti nazaj preko preteklih stvari, ki so se nedavno dogodile, boste želeli zagotoviti, zlasti, če ste po vaši astrološki karti v retrogradni Veneri, da ne boste v praznem teku teh energij ter boste želeli omehčati žensko - ne boste hoteli katerekoli ostre energije.  

  Zato vas jaz povabim, da prakticirate in izžarevajte ljubezen iz vaše srčne čakre.  Izžarevajte žensko blago prisotnost. Celo, če ste vi zelo moški mož, boste želeli to vrsto negovalne/vzgojne energije prav tam na površju in komunicirati to do drugih v vašem obstajanju.”
  Vstali mojster DJWHAL KHUL pa je v sporočilu pod naslovom Priprava na venerin prehod, kanaliziranem preko Terri Newlon, dne 24. maja 2012, ki ga najdete v originalu na spletni strani http://www.terrinewlon.com/Venus_Occultation_Prep.php, med drugim povedal:

  “Da se pripravite na najboljše, bi lahko bilo, da odprete srčni center in omogočite veliko božanske ljubezni, da teče skozenj.”
  “Energije na dneve oziroma okoli 4. junija pa do 6. junija, prav tam okoli tega časa, so prav zrele, da se dogodijo številne stvari. S tistimi, z odprtimi srci, bo dobro.  Tisti z trdimi srci ali zaprtimi srci, ki ne zaupate procesu ljubezni, bi lahko imeli bolj težaven čas”

  Spiritualni SVET 12-TIH v sporočilu, kanaliziranem preko Selacie, ki je bilo že omenjeno zgoraj, med drugim še pravi:
  “Iz energijske perspektive  je Venera povezana z ljubeznijo, lepoto in povezavo. Ko je v harmoničnem stanju, se to nanaša na pozitivne kvalitete, kot je kreativnost, dovzetnost, odprtost, intuicija, na povezavo z naravo in na spoštovanje božanstva v vsem. Venerin tranzit prinaša na površje neravnotežje v tem, kako je ženskost izražena, in pomaga katalizirati/usmeriti oziroma/ali pospešiti vrnitev božanske ženske, naravno nastanjene znotraj vsake osebe. “

  “Tam, znotraj vas in znotraj vseh na Zemlji prebiva božanska ženska in božanski moški. Če to ni spoštovano, je ljubezen, kar vi postajate, zasenčena z strahom. To je bilo prevladujoče doživljanje na planetu zelo dolgo časa. Ženska je bila odbita in narobe razumljena. Moški je prevladoval – ne božanski moški/moškost, ampak na egu temelječ moški, ki je gledal, da kontrolira in ima moč nad drugimi.

  Da se preobrne cikel sovraštva in nasilja, se morajo ljudje obeh spolov prebuditi in naučiti uravnotežiti njihov ženski in moški aspekt. Vaša notranja modrost to ve in vas vodi v proces ponovnega učenja – vam pomaga, da postanete celota.  Skozi čas je bil to proces. Vsak čas, ko se vi prebijate skozi pregrade in postajate bolj ljubeči, pomagate sebi in nešteto drugim, ki na intuitivni ravni iščejo enako celotnost. Ne podcenjujte tega. “

  “Cikli ekspanzivnih energij se bodo zgodili celo brez vašega zavestnega vedenja. Ko postanete zavedni njihovega obstoja in zavedno sodelujete v tem, boste, kakorkoli že, odprli sebe do obilnih spiritualnih odpiranj in pustili, da odide stara prtljaga, ki je sedaj pripravljena, da se odpusti. “

  CELIA FENN je v svojem članku, z dne 1. junija 2012,  pod naslovom Radikalni premik: Venerin tranzit 2012, ki ga v originalu najdete na spletni strani http://shiftfrequency.com/celia-fenn-radical-shift-the-venus-transit-of-2012/, med drugim napisala:

  »Venera je raven zavesti  sončnega sistema, ki resonira z božansko energijo, z ljubeznijo in odnosom, z denarjem in z strastjo ter lepoto. V tem času so vse te zadeve povzdignjene in se transformirajo. Na planetarni ravni mi lahko vidimo, kako se ekonomski sistem podira, zlasti v “prvem svetu”, v  ZDA in v Evropi, in kako to dela prostor za “novo ekonomijo”, ki nas bo pripeljala v vzdržljiv in sodelujoč način življenja.

  Na osebni ravni mnogo ljudi ugotavlja, da delajo radikalne premike na področju drže do denarja  in da je bila želja za očitno nenavadno potrošnjo nadomeščena z željo do življenja na uravnotežen način in v harmoniji z  Zemljo. Denar je enostavno sredstvo doseganja uravnoteženega življenjskega stila,  kjer je fokus/osredotočenje na življenju v energiji lepote in harmonije z vsemi bitji in z Zemljo.

  V tesni povezavi s tem je iskanje dela, ki neti vašo strast za življenje in je v harmoniji z vašim dušnim namenom ter vam prinaša veselje. Mnogi od vas boste začutili impulz/gorečnost, da opustite pretekle načine dela in posežete ven  po delu, ki je izraz vaše duše in vaše strasti.

  Kar zadeva osebne odnose, bodo tam tudi napetosti v partnerstvih, katerih temelji niso več uravnani z namenom vaše duše in energijo nove Zemlje. Na tej ravni boste vodeni, da ponovno premislite vašo zvezo v odnosu ali pa se enostavno premaknete naprej v nov odnos, ki je boj uravnan s tem, kar vi postajate in s tem, kar želite ustvariti v vašem življenju.

  Te energije in izzivi se bodo gradili proti tranzitu Venere, ki bo na dan 6. junija, in vi boste okoli tega časa lahko ugotovili, da se bodo zgodile globoke in temeljne spremembe v vašem življenju. Ne v paniko! To bo vodilo proti nečemu boljšemu in globljemu in se bo bolj prilegalo tistemu, kamor boste vi pluli v času po portalu 2012!

  Vi bi lahko občutili prav intenzivne fizične simptome, ko vaše svetlobno telo dela njegove končne prilagoditve za ta tranzit in za kasnejši portalni tranzit. Ko vi spravljate vašo dušno zvezdno in zemeljsko zvezdno čakro v “linijo”, boste vi lahko doživljali bolečine in neudobje v nogah, vrtoglavost in slabost ter motnje orientacije ali pa napade gripe in prehladov. To je vse del procesa, ko se aktivira DNK in svetlobno telo valovi energije skozi sistem , da pripelje vse v harmonijo in aktivacijo. To tudi aktivira božanski načrt v DNK za človeško božansko popolnost ter aktivira zmožnost, da se gre “naslednji korak” v tem stalnem procesu spiritualnega in fizičnega razvoja.

  V času prehoda Venere 5./6. junija je organizirana meditacija na svetovni ravni (vse o tej meditaciji/vizualizaciji  je v angleškem jeziku navedeno na spletni strani http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/venus-transit-meditation-return-goddess).

  Ljudje se bodo zbrali v večjih in manjših skupinah  ali pa bodo meditirali in vizualizirali sami ali pa v parih. Množice bodo vizualizirale prihod energije Boginje, tako da bomo prvič po 5000 letih imeli priložnost so- ustvarjati našo lastno duhovno usodo v harmoniji in s tem nadomestiti zaostalo družbo vojn in konfliktov z naprednejšo družbo duhovnega razumevanja.

  Potrebno je, da 144.000 ljudi dela to vizualizacijo s fokusom, da se doseže želeni učinek.
  Energija Boginje je čista ženska esenca ljubezni, ki bo pomagala lajšati in blažiti proces planetarne osvoboditve. Obe energiji, moška energija akcije in ženska energija dovzetnosti sta potrebni, da se ta proces uspešno dovrši. Odstranitev vseh temnih entitet bo neposredna posledica novo doseženega ravnotežja ženskih in moških energij na tem planetu.

  Ta vizualizacija se bo izvajala ob istem času po vsem planetu, v trenutku prehoda Venere, ki bo 5./6. junija, odvisno od časa, kjer smo. V našem srednjeevropskem časovnem pasu (CEST) bo to dne 6.6. ob 3.30 zjutraj.

  Navodila za izvajanje meditacije in vizualizacije:

  1) Sprostite vaš um in telo s tem,  ko opazujete vaše dihanje za nekaj minut.

  2) Vizualizirajte steber električno modre svetlobe, kako prihaja iz galaktičnega centralnega sonca, gre čez vaše telo in v center Zemlje. Ohranjajte ta steber luči aktiven nekaj minut. Potem vizualizirajte ljubečo žensko prisotnost v silhueti čudovite Boginje, kako se spušča z neba in vstopa v vaše fizično telo. Če ste ženska, bo ta prisotnost harmonizirala vašo notranjo žensko in vas navdahnila z več ljubezni. Če ste moški, vam bo njena prisotnost prinesla več ravnovesja v vaših dejanjih. Ostanite združeni s to prisotnostjo nekaj časa.

  3) Vizualizirajte svetlo novo duhovno prihodnost za človeštvo, z moškimi in ženskami, kako bivajo v popolnem razumevanju, z našo družbo, kako presega vsako potrebo po vojnah in konfliktih, ob tem, ko so vse temne entitete, fizične in nefizične, odstranjene s planeta. Vizualizirajte, kako so vse rane človeštva pozdravljene, kako je vse človeštvo navdihnjeno in vodeno, kako ima vsakdo svojo lastno povezavo s svojo dušo in z izvorom in kako je vsakdo v ravnovesju s svojim notranjim moškim in ženskim aspektom.

  Organizatorji prosijo, da delate to vizualizacijo tako,  kot je navedeno in je ne spreminjajte, ker drugače ne bo imela želenega učinka.
  Na spletni strani http://www.youtube.com/watch?v=Zu22ovPqKhg je kratek video, ki vam lahko pomaga pri tej meditaciji. Je v angleškem jeziku, govori pa prav to, kar je navedeno v teh treh korakih navodil za meditacijo oziroma vizualizacijo.

  Zbrala in prevedla: Marija Batista

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • http://shiftfrequency.c...
 • http://lucas2012infos.w...
 • http://organiccosmos.ni...
 • http://heavenandearthas...
 • http://www.terrinewlon....
 • http://www.terrinewlon....
 • http://shiftfrequency.c...
 • http://soundofheart.org...
 • http://www.youtube.com/...
 • Več od avtorja mavrica
 • Več s področja * Duhovna rast

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Polna Luna, lunin mrk in prehod Venere - vse v obdobju od 4. do 6. junija 2012 | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 2,14 seconds