NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 22-sep
 • Camino - Romanje v Compostelo

 • nedelja 23-sep
 • Nedeljski bolšji trg in ulična prodaja

 • ponedeljek 24-sep
 • Poletna malha

 • torek 25-sep
 • Festival fotografije Maribor

 • sreda 26-sep
 • Kaj je dober spominek?

 • četrtek 27-sep
 • DEKD 2018: Ure pravljic - Furman in gostilničar

 • petek 28-sep
 • Celostni vikend odklop z dr. Tatjano Trajkovsko
 • Preplesavanje Društva Vrtnica

 • sobota 29-sep
 • DEKD 2018: Delavnica obnove in gradnje suhih zidov

 • nedelja 30-sep
 • Natečaj Ob negotovi uri

 • ponedeljek 01-okt
 • Gledališče Makarenko na obisku pri vas

 • torek 02-okt
 • Modro brati in kramljati

 • sreda 03-okt
 • DEKD 2018: Svobodne duše in kultura

 • četrtek 04-okt
 • Živa odkriva

 • petek 05-okt
 • Mesec kraške kuhinje

 • sobota 06-okt
 • XIX. Art market Ljubljana 2018 / BREG Ljubljana
 • Bruno Gröning - Zdravniško predavanje v Ljubljani in Kranju

 • nedelja 07-okt
 • Festival kraška gmajna: predstavitev Zavoda Krasen

 • sobota 13-okt
 • Ostrog in Črna gora malo drugače

 • petek 19-okt
 • Srečanje z Bracom v Opatiji

 • sobota 20-okt
 • Srečanje z Bracom v Opatiji

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Tretja svetovna vojna?   
  torek, 10. oktober 2017 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: Sonce

  Piše: Anja Drašler v novih Misterijih www.misteriji.si

  Povzeto iz knjige Fantomski jaz, drugi del
  Sedanje dogajanje v Siriji se lahko razširi kamorkoli, pri čemer bodo ZDA in Zahod na eni strani, Rusija, Kitajska in Iran pa na drugi, vsi pa bodo navzoči v isti državi. Ameriški prostozidarski junak Albert Pike (1809-1891), vrhovni svečenik univerzalnega prostozidarstva v 19. stoletju in navdih za Ku Klux Klan, je bolj znan po pismu, ki naj bi ga leta 1871 poslal članu italijanskega krvnega rodu in ustanovitelju mafije Giuseppeju Mazziniju.

  V tem pismu je orisal tri svetovne vojne, ki bodo privedle do svetovnega nadzora. Za skrito roko je uporabil izraz »iluminati«. Povzemamo analize Davida Ickea, ki o tem podrobneje piše v knjigi Fantomski jaz, 2. del, ki je pravkar izšla pri ARA založbi.

  Uradno se trdi, da pismo Alberta Pikeja nikoli ni obstajalo, toda potem so se pojavili drugi dokumenti, ki so jih tudi zavračali kot ponaredke in izmišljotine, vendar opisujejo zgodovino sveta po času, ko so prišli na dan. William James Guy Carr, v Angliji rojeni kanadski mornariški častnik, je vsebino pisma, za katero trdi, da je pristno, razkril v svoji knjigi Satan, Prince of This World (Satan, knez tega sveta), napisani leta 1959. Besedilo podrobno opisuje prvi dve svetovni vojni.

  O TRETJI SVETOVNI VOJNI
  Pike naj bi o tretji svetovni vojni rekel: »Za izbruh tretje svetovne vojne je treba izkoristiti razlike, povzročene zaradi ›delovanja iluminatov‹ med političnimi cionisti in islamskim svetom. Vojna mora potekati tako, da islam (muslimanski arabski svet) in politični cionizem uničita drug drugega. Medtem se bodo druge države, ponovno razdeljene glede tega vprašanja, prisiljene bojevati do popolne stvarne, moralne, duhovne in gospodarske izčrpanosti. Podžgali bomo nihiliste in ateiste in izzvali velikansko družbeno kataklizmo, ki bo v vsej svoji grozoti narodom jasno pokazala učinek absolutnega ateizma, izvor divjaštva in najbolj krvavih nemirov.

  Potem bodo državljani, ki se bodo vsepovsod prisiljeni braniti pred svetovno manjšino revolucionarjev, iztrebili te uničevalce civilizacije, in množice, razočarane nad krščanstvom in brez duhovne usmeritve, željne ideala, vendar ne vedoč, kam usmeriti svoje čaščenje, bodo sprejele pravo luč po univerzalnem izrazu čistega nauka Luciferja (Demiurga), ki se bo naposled razkril javnosti. Ta izraz bo izšel iz splošnega reakcionarnega gibanja, ki bo sledilo uničenju krščanstva in ateizma, ki bosta oba premagana in iztrebljena sočasno.«

  Leta 1871, ko naj bi bilo pismo napisano, ni bilo javno organiziranega cionizma, pojavil pa se je proti koncu 19. stoletja. Že dolgo poudarjam [pravi David Icke], da je bil arhonski načrt sestavljen že veliko prej, preden so z njim povezani dogodki in organizacije sploh obstajali. Ne glede na podrobno ozadje pisma je jasno, da Pikeov opis dogajanja pred tretjo svetovno vojno ustreza temu, kar se zdaj dogaja na Bližnjem vzhodu. Izraz nihilisti ali nihilizem vsekakor opisuje možgansko mrtvo ISIS – »politično prepričanje ali delovanje, ki zagovarja ali izvaja nasilje ali terorizem brez prepoznavnih konstruktivnih ciljev«.

  ISIS je virus, ki se širi in kaže, kakšno življenje je načrtovano za krasni novi svet, v katerem država nadzoruje otroke že od rojstva, vloga staršev, kot jo poznamo, pa ne obstaja več. Jude spodbujam, naj bodo tudi pozorni na tisto vrstico v Pikeovem pismu, ki govori, kako se bosta cionizem in islam medsebojno uničila. Ste samo figure v tej igri, tako kot vsi drugi, in že ves čas se igrajo z vami kot z marionetami. Zbudite se, dokler je še čas, in se skupaj postavimo temu po robu.

  Vojne so čudovit način za spreminjanje sveta s tem, da se uniči obstoječi red in se uvede novega. To smo videli s prvima svetovnima spopadoma, po katerih je bila oblast v manj rokah, kot je bila, preden je počil prvi strel. Tretja svetovna vojna se načrtuje, da bi se upravičilo svetovno vlado in vojsko za »preprečitev še ene vojne«, tako kot se načrtuje globalno gospodarsko katastrofo, da se upraviči svetovno centralno banko in eno samo brez­gotovinsko globalno valuto. Ko sprevidite, kaj je cilj in kakšne metode se uporabljajo, da nas privedejo do tja, so elite kot odprta knjiga.

  ŠAHOVNICA
  Po 11. septembru 2001, ki je bil notranje delo, Združene države, Velika Britanija in Nato sledijo zahtevam in se lotevajo držav (Irak, Libija, Sirija, Iran, Severna Koreja, Kitajska) iz dokumenta v okviru Projekta za novo ameriško stoletje iz septembra 2000 in seznama, ki so ga izročili generalu Wesleyju Clarku takoj po napadih 11. septembra 2001.

  Začeli so v Afganistanu z izgovorom, da so bili za 11. septembrom Osama bin Laden in talibani, čeprav niso bili. Bin Laden je prišel iz megabogate družine savdskih gradbenih mogotcev, ki so bili prijatelji Georgea Busha starejšega in so bili z njim povezani prek skupine Carlyle ­Group, globalne korporacije zasebnega kapitala za upravljanje premoženja in finančne storitve s sedežem v Washingtonu DC. Bush je bil svetovalec skupine, Bin Ladnova družina pa je bila vlagatelj. Svoje premoženje v Carlylu so umaknili mesec dni po 11. septembru 2001.

  Kar se je zgodilo po 11. septembru, je samo nadaljevanje načrta, ki je potekal že dolgo prej tako pod republikanskimi kot demokratskimi administracijami, ki so v bistvu eno in isto. »Al Kaida« pomeni »baza« ali »podatkovna baza« in ime izvira iz Ciine podatkovne baze mudžahid­skih borcev, ki so se preoblikovali v večinoma mitsko »Al Kaido«, ki je prevzela krivdo za 11. september. »Al Kaida« je bila v tistem času samo drugo ime za mudžahide, ki so jih ustvarile, oborožile in financirale ZDA. Trditev, da je šlo za globalno mrežo, je čista izmišljotina, s katero so želeli upravičiti lažno vojno proti terorizmu.

  Vpletenost Zbigniewa Brzezinskega (1928–2017) je bila zelo pomembna. Bil je pomemben član arhonske mreže in je skupaj z Davidom Rockefellerjem ustanovil Trilateralno komisijo v okviru omrežja Okrogla miza/skupina Bilderberg. V svoji knjigi Med dvema dobama - vloga Amerike v tehnotronski eri (Between Two Ages: America's Role in the Technetronic Era) je leta 1970 pravilno napovedal »postopni pojav bolj nadzorovane družbe«, v kateri bo »prevladovala elita, ki je ne bodo omejevale tradicionalne vrednote«, in da bo kmalu mogoče »skoraj nenehno opazovati skoraj vse državljane in zbirati popolne kartoteke o državljanih, ki bodo vsebovale tudi najbolj osebne podatke«.

  Rekel je, da bodo te kartoteke »vedno na vpogled oblastem«. Brzezinski je bil lahko tako točen, ker je vedel, kaj se načrtuje, in enako velja za njegovo knjigo iz leta 1998 Velika šahovnica - prevlada Amerike in njeni geostrateški cilji (The Grand Chess­board; American Primacy and Its Geostrategic Imperatives), v kateri je dejal, da morajo Združene države, če želijo nadzorovati svet, najprej prevzeti nadzor nad Evrazijo, to je območjem od Evrope do Kitajske in od Rusije navzdol do Bližnjega vzhoda. Po naključju ravno tu potekajo vojne po 11. septembru 2001 in drugi spopadi, kot je tisti v Ukrajini, kjer ležijo države s seznama Projekta za novo ameriško stoletje.

  BOJ ZA EVRAZIJO
  Brzezinski je zapisal: » … kako Amerika ›ureja‹ Evrazijo, je ključnega pomena. Sila, ki gospoduje Evraziji, ima pod nadzorom dve od treh gospodarsko najbolj produktivnih regij na svetu. Že bežen pogled na zemljevid tudi nakazuje, da bi nadzor nad Evrazijo skoraj samodejno vključeval tudi podrejenost Afrike, s čimer bi postali zahodna polobla in Oceanija (Avstralija) geopolitično obrobni glede na osrednjo svetovno celino … Okoli 75 odstotkov svetovnega prebivalstva živi v Evraziji in tam je tudi večina stvarnega bogastva, tako v obliki tamkajšnjih podjetij kot v obliki naravnih virov pod zemljo. Evrazija ima okoli tri četrtine znanih svetovnih energijskih virov …«

  To je v resnici namen vojne proti terorizmu - priskrbeti pretvezo za prevzem Evrazije, to pa bo na neki točki nujno pomenilo spopad med Zahodom in Rusijo/Kitajsko, če se bo tem neuravnovešenim ljudem dovolilo nadaljevati. Dokument iz Projekta za novo ameriško stoletje je pozival k zamenjavi režima na Kitajskem. Že od devetdesetih let govorim, da je spopad med Zahodom in Rusijo/Kitajsko del načrta in zdaj je mogoče jasno videti šahovnico Brzezinskega. Izbirali so različne izgovore za napade na države s seznama, da bi prikrili skupno temo. Po Afganistanu so prišli na vrsto Irak (orožje za množično uničevanje, ki ni obstajalo), Libija (polkovnik Gadafi ubija svoje ljudi) in Sirija (predsednik Asad je tiran in ›borci za svobodo‹ in ›zmerni uporniki‹ potrebujejo našo pomoč).

  R. M.

  »Vojna mora potekati tako, da islam in politični cionizem uničita drug drugega.«

  SE PRIPRAVLJA NOVA, ZLATA SVETOVNA VALUTA?
  Po žvižgačici Svetovne banke, odvetnici Karen Hudes, bo ameriški dolar propadel, zamenjala pa ga bo nova, brezobrestna valuta, izražena v zlatu. Za rusko medijsko hišo RT (Russia Today) je povedala, da je v trezorju havajske banke shranjenih okoli 170.500 ton zlata, v Hong Kongu 130.500 ton zlata, 150.000 ton zlata v razvojni banki Singapurja, v ameriških bankah pa naj bi bilo okoli 100.000 ton zlata. To zlato naj bi leta 1950 za petdeset let dal v varnostne fonde nekdanji filipinski predsednik Ferdinand Marcos (1917-1989), kar se je izteklo leta 2005.

  Po tem obdobju naj bi bilo po zakonu na voljo človeštvu. Hudesova meni, da bi morali to zlato uporabiti za dobrobit človeštva, še preden pride od zloma papirnatih valut, kar je neizbežno. Ko se bo to zlato pojavilo, bodo bankirji, ki držijo svet v šahu, ostali brez denarja, ker vladajo s papirjem brez vrednosti. Tudi Rusija in Kitajska sta v zadnjih letih kupile ogromno zlata, osnovane so številne koalicije, med drugim BRICS in Skupina 77, da bi te fonde zlata zagotovili človeštvu.

  To vodi le v eno smer: dolar bo izgubil svojo moč, Ameriška centralna banka (Federal Reserve Bank) pa ne bo imela več kaj tiskati. Če papirnata valuta propade, se tudi vojne ne bodo izplačale več. Pa bodo bankirji in vladarji sveta to dopustili brez svetovne vojne?

  Hudesova je dodala, da naj bi to novo zlato valuto, na katero ne bo obresti, izdala Ameriška zvezna zakladnica in ne Ameriška centralna Banka. Ta zlata valuta naj bi bila le kratkoročna rešitev, saj naj bi v prihodnosti odpravili ves denar; dokler namreč obstaja denar, smo vsi finančni sužnji obstoječega sistema.

  Več o tem na: goo.gl/sv1P5K.

  Ker ne vemo, kdo vse stoji za Hudesovo, vzemimo to novico z zadržkom. Spomnimo pa, da smo lani v Misterijih pisali, da bo Ameriška centralna banka, najpomembnejša svetovna banka, glede na njen rojstni horoskop - ustanovljena je bila leta 1913 - kolapsirala leta 2020 ali 2021; s pripombo, da bodo verjetno še pravočasno naredili obvode.

  Ali Hudesova govori o tem obvodu? (A. Š.)

  Foto pentagon Kjer se spočne in koordinira večina sodobnih vojn in terorizma.
  Foto šahovnica Vse je že dolgo načrtovano.
  Foto begunci Neizogibne - in načrtovane - posledice početja na Bližnjem vzhodu.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • www.misteriji.si
 • goo.gl/sv1P5K
 • Več od avtorja Sonce
 • Več s področja * Aktualne, dobre novice, pozitivne novice in za

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/Nadzor-Tretja-Svetovna-Vojna-ZDA

  No trackback comments for this entry.
  Tretja svetovna vojna? | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2018 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,82 seconds