NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 
Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.

Vpiši se ali pošlji email na: soncna@pozitivke.net.
Več o sončni pošti >>
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 20.000 bralcev.

 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 NOVO PRI NAS  

ČLANKI

2 novi Članki v zadnjih 24 urah

KOMENTARJI BRALCEV
zadnja 2 dni

 • Denar in duhovnost [+3]
 • Spreminjanje [+6]

 • TRACKBACKS zadnja 2 dni

  Ni novih trackback komentarjev

  POVEZAVE zadnja 2 tedna

  Ni nedavnih novih povezav

   Aktualno  


   Mesečni koledar  
  Dogodki te strani

  sobota 16-dec
 • Stephen Turoff - Svetlobni krogi

 • nedelja 17-dec
 • Stephen Turoff: Božični Daršan

 • ponedeljek 18-dec
 • Stephen Turoff – Individualne terapije

 • torek 19-dec
 • Terapevtska poslikava s kano

 • sreda 20-dec
 • Ura pravljic

 • četrtek 21-dec
 • Božično-novoletni sejem

 • petek 22-dec
 • Europarkov božično-novoletni sejem 2017

 • sobota 23-dec
 • Kulinarični tečaj v ruskem jeziku

 • nedelja 24-dec
 • Nedeljski bolšji trg - sejem starin

 • ponedeljek 25-dec
 • Božično-novoletni koncert Pihalnega orkestra SG

 • torek 26-dec
 • III. decembrski sejem ilustracije

 • sreda 27-dec
 • Terapevtska poslikava s kano

 • četrtek 28-dec
 • Sprevod Dedka Mraza

 • petek 29-dec
 • VILINSKI DISKO - Vilinska plesna zabava

 • sobota 30-dec
 • Ulično gledališče Ane Mraz

 • nedelja 31-dec
 • Svetovalnica za mlade

 • sreda 10-jan
 • Reiki Šola Asia Tuma, 1. del

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Mesečni horoskop Februar 2016   
  sobota, 30. januar 2016 @ 18:28 CET
  Uporabnik: Pozitivke

  Horoskop izdelali v Astrološkem društvu Slovenije, objavljeno v reviji Karma plus

  Vaše zvezde v mesecu FEBRUARJU 2016

  OVEN (21.3. – 20.4.)
  Letošnji februar je kot nalašč za vas. Dogajanja na vseh področjih ne bo manjkalo, izzivov tudi ne, dela boste imeli čez glavo. Dolgčas vam vsekakor ne bo. Po dolgem času se boste spet enkrat znašli v položaju, ko bodo vaši načrti in prekipevajoče ideje daleč pred vami oziroma pred vašimi zmožnostmi. Nekateri vas bodo radi vprašali za nasvet in ne boste jim ga odrekli. Ker se boste počutili varno in zadovoljno, boste bolj dojemljivi tudi za partnerjeve želje in potrebe.


  BIK (21.4. – 21. 5.)
  V tem mesecu boste precej nasajeni in preobčutljivi. Videti je, da boste z drugimi, pa naj gre za partnerja ali pa javnost, prišli v kar nekaj sporov, ki bodo sicer kratki in jasni, a tudi žolčni in glasni, predvsem pa bo do izraza prišla vaša trma. V drugi polovici meseca bo takih napetosti bistveno manj. Rojenim v tretji dekadi bo vse to v večji meri prihranjeno, še več, od partnerstva boste imeli veliko podpore in spodbude za delovanje.


  DVOJČKA (22.5. – 21.6.)
  Letošnji februar za vas predstavlja mesec, ko vam bo šlo vse dobro od rok, istočasno pa vas lahko ta lahkost tudi malo zanese. V službi bo vreme močno spremenljivo, od dni, ko boste delali v miru, do takih, ko bo vse videti narobe. V srčnih zadevah boste zelo zavzeti in prizadevni, ne pa tudi jasni v izražanju. Je pa ta mesec zelo ugoden za vse tiste Dvojčke, ki osvajajo in mrežijo, ne da bi imeli pri tem kakšne daljnosežne namene.


  RAK (22.6. – 22. 7.)
  V službi se bodo pojavile težave, ki ste jih najmanj pričakovali. Kljub vsemu se boste z njim uspešno spoprijeli in veseli boste, da se niso pojavile prej, ko bi vse skupaj lahko le nemočno opazovali. Iskanje honorarnega ali priložnostnega dela bo za vas ena od prioritet in čisto mogoče je, da boste našli nekaj takega, kar ste si želeli že zdavnaj. Veliko podpore boste deležni tudi s strani partnerja, le nekaj prilagoditev bo treba, kar pa za vas niti ni slabo.


  LEV (23.7. – 23.8.)
  Za razliko od sicer, ko se ne ozirate veliko na druge, ko si sami začrtujete pot in naloge, predvsem pa ne sprejemate mnenj s strani, boste to pot bolj naklonjeni sodelovanju in upoštevanju svoje okolice. Pri razreševanju osebnih težav vam bodo prav prišli prijatelji oziroma odkrit pogovor z njimi. Sicer pa bodite v tem mesecu zelo previdni z denarjem, saj boste želeli preveč, pri čemer bo šlo praviloma za stvari, ki bi se jim pravzaprav lahko odrekli.


  DEVICA (24.8. – 23.9.)
  Prisotnost treh povsem različnih planetov v vašem polju ljubezni, Venere, Plutona in Merkurja, vam bo na ljubezenskem in čustvenem področju prinesla različna razpoloženja in pa precej tuhtanja o vsem, kar se na tem področju dogaja. Pri dogovarjanju pazite na malenkosti, saj je pogosto pomembno čisto vse. Odnosi s sodelavci ali podrejenimi ne bodo najboljši, saj bo prišlo do križanja bodisi interesov bodisi predstav o lojalnosti.


  TEHTNICA (24.9. – 23.10.)
  Pred vami je zelo ustvarjalen mesec, pri čemer boste usmerjeni na več področij hkrati. V službi se ne boste trudili več, kot bo zahtevano od vas, predvsem bo šlo za zagotavljanje plače, za napredek pa naj si prizadevajo drugi. V finančnem smislu čas, ki je pred vami, ni ugoden. Partnerjeva vloga bo tu odločilna. Pri odnosih s sorodniki in okolico boste uporabili drugačen pristop kot običajno, kar se bo izkazalo za odlično potezo.


  ŠKORPIJON (24.10. – 23.11.)
  Škorpijonska narava, ki raje ruši, kot da bi popustila, vam v tem mesecu ne bo v pretirano pomoč, temveč bo ravno nasprotno nekatere odnose pripeljala čisto na rob. Še najbolj bo to izraženo v odnosih z okolico, kjer se bo pokazalo, da neki odnos še vse predolgo ni dober, a ste vi skupaj ves čas gledali stran. V službi bo šlo za neke višje cilje, na katere ne boste imeli vpliva, četudi bi si polomili zobe od truda, da bi kaj spremenili.  


  STRELEC (24.11. – 22.12.)
  Nevezane Strelce bo kar malo zanašalo od ljubezni. Vsepovsod okoli boste videli koga, ki bi vam ustrezal, marsikateri Strelec pa bo ravno v tem mesecu srečal osebo, ki bo v prihodnje vsaj nekaj časa pomenila nekaj več kot zgolj prijateljstvo. S financami večjih težav ne bi smeli imeti, če si le niste v zadnjem času ustvarili minusov ali pa nerealnih pričakovanj. Ugodno postavljeni Pluton vam daje moč in odlične ideje, predvsem pa sposobnost dovršitve akcije.


  KOZOROG (23.12. – 20.1.)
  Skoraj z lahkoto boste dosegli rezultate, za katere se morajo drugi pošteno potruditi. Na delovnem mestu ali pa v odnosih s sodelavci boste dosegli neki napredek, ki sicer ne bo izražen skozi napredovanje, nagrado ali višjo plačo, temveč boste čutili notranje zadovoljstvo. V predstavljanje svojih idej boste vložili ogromno energije. Nevezani Kozorogi bodo spoznali nekoga, ki jih bo očaral že s prvim stikom.   


  VODNAR (21. 1. – 19.2.)
  Vaša usmeritev k močno izraženem egu in o težnji, da sami upravljate s svojim življenjem ter da je vse po vašem, bo v letošnjem februarju dosegla svoj vrhunec. Do vsakršnega nasprotovalnega mnenja boste v tem mesecu izrazito odklonilni, s čimer si seveda ne boste napravili usluge. Doma bo nekoliko drugače le zaradi močnega položaja, ki ste ga v preteklih letih vsilili domačim in vas v raje pustijo pri miru, kot pa da bi tvegali vojno.


  RIBI (20.2. – 20.3.)
  Zadrževali se boste doma, obudili nekdanjo ljubezen do skupnega gledanja televizije in filmov, klepetanja o vsem zanimivem, reševanja vsega mogočega in še marsičesa, za kar v zadnjem času sploh niste imeli več časa. In tako kot navadno velja za Ribe tudi tokrat, da vam najbolj lahko koristita spanje in pogovor s prijateljico ali prijateljem, česar se oprimite prej kot pa kakih tablet ali česa podobno škodljivega. V zakonu bo vladal mir.
   

  **********************************

  Letošnji februar bo mesec močnih energij. Planeti se vse bolj zbirajo na enem samem koncu neba in s tem osredotočajo svoje vplive na področja ureditve, strukture in sistema po eni ter usmeritvah v nove smeri na drugi strani. Lahko bi rekli, da se srečuje – in marsikje tudi spopada – staro z novim, to pa se vedno izraža v konfliktih interesov. Tak odnos simbolizirata Saturn, ki predstavlja staro, in Uran, ki predstavlja novo, in ker bosta ta planeta ves mesec v dobrem odnosu, je možnost, da bi našli kako novo pot, večja kot sicer. Tudi trojka planetov v Kozorogu – Venera, Pluton in Merkur – se pridružuje trendu in vpliva na sistem, ki se vse bolj izkazuje za neustreznega, tako, da po eni strani pritiska, češ čas je že spremembe, po drugi strani pa jih tudi ponuja, želeč čim boljše rešitve za vse. Merkurjeva posebnost pri tem je ta, da šele začenja svojo direktno pot, saj se je šele pred par dnevi obrnil iz prve svoje letošnje retrogradne sekvence poti, tako da so v prvem tednu še čisto mogoče značilne težave in preglavice, ki jih navadno prinaša na področja komunikacije, prometa in zvez.
  Že omenjeni Uran se počasi oddaljuje iz zelo neugodne povezave s Plutonom, počasi bomo lahko spoznali prve ugotovitve o tem, kaj vse sta spremenila v letih 2012 do 2015, ko sta bila kar sedemkrat v kvadratu (pravem kotu). Praviloma ob takih priložnostih prinašata svetu korenite spremembe, na primer finančne, znanstvene, socialne, kot recimo pojav nacionalizmov pred približno osmimi desetletji. Prvi znanilci tovrstnih premikov kolektivne zavesti so bili begunci, ki so eksodus v Evropo začeli praktično takoj po prehodu Saturna v znamenje Strelca in ki so naše razumevanje meja postavili v čisto novo luč. In sprememb še ni konec.

  POGLED V NEBO V MESECU FEBRUARJU 2016

  Sonce bo prišlo od 11°30 Vodnarja do 10°47 Rib, v katere bo vstopilo 19. 2. ob 6.33.
  Merkur bo svojo pot začel na 17°01 Kozoroga, 13. 2. prestopil v Vodnarja in tam prišel do 22°47.
  Venera bo prišla od 9°58 Kozoroga do 15°48 Vodnarja, v katerega bo vstopila 17. 2.
  Mars bo prišel od 14°57 do 28°02 Škorpijona.
  Jupiter bo v tem mesecu retrogradno prišel 22°21 do 19°17 Device.
  Saturn bo v tem mesecu prišel od 14°07 do 15°54 Strelca.
  Uran bo direktno prišel od 17°08 do 18°07 Ovna.
  Neptun bo prišel od 8°28 do 9°32 Rib.
  Pluton bo prišel od 16°06 do 16°54 Kozoroga.

  LUNINE FAZE

  - 1. 2. ob 11:41 zadnji krajec v znamenju Škorpijona na 4°27
  - 8. 2. ob 15:38 mlaj v znamenju Vodnarja na 19°36
  - 15. 2. ob 8:46 prvi krajec v znamenju Bika na 26°03
  - 22. 2. ob 19:19 polna luna v znamenju Device na 3°34

  Horoskop je napisal Bern Jurečič
  kontakt: 031 577 407 ali bern@astrology.si

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Karma plus
 • bern@astrology.si
 • Več od avtorja Pozitivke
 • Več s področja * Horoskop in astrologija

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/Mesecni_Horoskop_Februar_2016

  No trackback comments for this entry.
  Mesečni horoskop Februar 2016 | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2017 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 0,37 seconds