NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 18-jun
 • Koncerti učencev Glasbene šole Vodnikova domačija

 • sreda 19-jun
 • Usposabljanje za koordinatorje trajnostnih skupnostnih projektov

 • četrtek 20-jun
 • Otvoritev 72. Ljubljana Festivala

 • petek 21-jun
 • Festival Lent 2024 in lentanje

 • ponedeljek 15-jul
 • Mednarodna poletna šola - Podnebju prijazne kmetijske prakse

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Planetarno Poročilo št. 6: Kaj je novega z deblokado Zemlje?   
  ponedeljek, 3. junij 2024 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  To je eno izmed vprašanj, ki mi jih je poslala bralka. Njena vprašanja sem malo uredil, ker jih je napisala v telefonskem žargonu. Druga so še:

  »Ali se je kaj zmanjšala blokada Zemlje?

  Ali so višja bitja kaj popustila, javila nove namere oz dala vedeti, da so se dogovorili o deblokadi zemlje?

  Je vse pri pripravljeno za od blokado? Projektno ste že nekaj časa na koncu, zakaj zatišje oz zakaj se nič ne dogaja?

  Če bi imeli karmicarji namen odblokirati zemljo, zakaj še naprej inkarnirajo ljudi? Ali delujejo s figo v žepu, da želijo s prevaro ohraniti njihovo kontrolo, in namerno lažejo, o deblokadi zemlje?«

  Preden odgovorim na njena vprašanja, ki so zelo verjetno tudi vaša, naj še enkrat ponovim, da dobro vem, da je moje pisanje o Karmični organizaciji, Palkiju, naših vesoljcih, Črnih Oblakih, blokadi Zemlje in pripravi na osvoboditev našega planeta, nenavadno.

  Na prvi pogled bi lahko še pomislili, da za te trditve nimam nobenih dokazov. Na srečo obstaja možnost, da nekatere od mojih trditev preverite in sami spoznate, da govorim resnico.

  Naučite se budno sanjati in spoznajte Resnico o vesolju

  Vsako področje raziskovanja ima svoje metode. Če želimo stehtati jabolka, potrebujemo tehtnico. Če potrebujemo mere prostora, vzamemo meter. Če bi radi pogledali mikro strukturo tkiva, uporabimo mikroskop.

  Za »tehtanje, merjenje in mikro analizo« mojih trditev potrebujete posebno metodo, ki se imenuje budno sanjanje. V sanjah oziroma na sanjskih verzijah resničnih planetov se vsako noč družite s prebivalci planeta, s katerega prihaja vaš inkarnant ali inkarnantka. Samo še naučite se budno sanjati, da se boste v sanjah zavedali, da sanjate in potem jih lahko vprašate, kar želite. Vprašanja si postavite pred spanjem, tako da si jih boste zapomnili, ko se boste zavedli v sanjah.


  Foto: DreamEvaluator.com

  Prebivalci drugih planetov že živijo po novem in vam lahko odgovorijo na vaša vprašanja: »Ali ste res vsi dobili nova, mlada, zdrava in lepa telesa? Ali ste res vsi dobili brezplačno posestvo, hišo in milijon evrov? Ali res vsi živite po parih? Ali je res konec z inkarniranjem, revščino, kriminalom, nasiljem in vojnami? Ali res nihče več ne umre? Ali so res oživili vse mrtve?”

  Jaz sem se naučil budno sanjati v enem tednu, in če sem se lahko jaz, se lahko tudi vi.

  Tu sta povezavi do mojega članka Naučite se budno sanjati in spoznajte vašega inkarnanta v dveh delih z navodili za budno sanjanje:

  1. del:

  https://www.pismapalkijem.si/2023/09/04/naucite-se-budno-sanjati-in-spoznajte-vasega-inkarnanta-1-2/

  2. del:

  https://www.pismapalkijem.si/2023/09/08/naucite-se-budno-sanjati-in-spoznajte-vasega-inkarnanta-2-2/

  Vse, kar boste izvedeli v sanjah, si zapišite v dnevnik budnega sanjanja. Hvala, če vaše ugotovitve pošljete tudi meni, saj se zelo veselim, da bi še kdo od Zemljanov spoznal, da tudi nas čaka fantastična prihodnost.

  Kdaj bo konec z blokado Zemlje?


  Foto: psd-dude.com

  Zdaj pa še odgovori na bralkina vprašanja.

  »Ali se je kaj zmanjšala blokada Zemlje?“

  Blokada se je v 10 letih iz prvotne 100 % zmanjšala na manj kot 1 %. Črni Oblaki so najprej blokirali naše vesoljce v celoti, potem pa se je blokada postopno zmanjševala in zdaj je samo še Zemlja pod blokado. Prej so blokirali vse naše dejavnosti, in to po celem vesolju. Potem so sprostili blokado Palkija, prvega planeta v našem starem vesolju, na katerem smo začeli z ozdravitvijo vseh bolnih ljudi. Nadaljevali smo z zaprtjem karmičnih centrov, ukinitvijo inkarniranja in vračilom vseh inkarniranih Palkijev nazaj domov. Edini, ki se še ni vrnil, je Jac, ki sicer ni inkarniran, a so ga karmičarji leta 2006 poslali k meni - tudi on je na začetku mislil, da sem jaz Fedja - da me opazuje in potem poroča o mojih dejavnostih.

  Po ukinitvi vseh karmičnih centrov so jeseni 2018 vsi Palkiji dobili nova, mlada, zdrava in lepa telesa. Sledila so brezplačna posestva in hiše, milijon evrov, partnerji za samske in še veliko drugih dobrot.

  Dve leti smo delovali samo na Palkiju, vsi ostali planeti so bili pod blokado. Potem so leta 2019 Črni Oblaki sprostili blokado ostalih planetov in smo osvobodili in uredili vse, razen Zemlje. Zakaj je ravno naš planet še vedno pod blokado, ni jasno. V resnici bi morala biti Zemlja prva, saj se je tu vse skupaj sploh začelo.

  “Ali so višja bitja kaj popustila, javila nove namere oz dala vedeti, da so se dogovorili o deblokadi zemlje?“


  Foto: triphobo.com

  Črni Oblaki, energijska bitja v obliki črnih oblakov iz višjih dimenzij, ne komunicirajo z nami. Mi jim stalno pošiljamo sporočila, a na njih ne odgovarjajo. Edino osebno srečanje, v katerem sva se pogovarjala in katerega se spomnim, sem imel z Velikim Črnim Oblakom (tako ga jaz kličem) v mojih sanjah. Ko sem ga vprašal za blokado, je rekel: “Blokada je kot reka, samo da je kratka.” Ta reka zdaj teče že 10 let.

  Predvčerajšnjim sem mu poslal še eno izmed stotin in stotin sporočil in ga spomnil, da so prišli k meni zato, da bi pomagali in koristili, ne pa onemogočali in škodovali. Vprašal sem ga, kaj se je zgodilo, da so spremenili prvotno namero in sploh postavili blokado. Mi smo potrebovali pomoč, ne blokade. Spomnil sem ga tudi, da je letos že 10 let od njihovega prihoda in dolgih 10 let blokade. Predlagal sem mu, da ukinejo blokado takoj, v celoti in za vedno.

  Skupaj s tem sporočilom sem pripravil še idejo za plakatno sporočilo, katerega so naši vesoljci postavili zraven pisnega sporočila.

  Na levi strani plakata je bila steklenica, zaprta s plutovinastim zamaškom, na etiketi piše »Blokada«, notri pa so majhni črni oblakci, ki skušajo priti ven iz zapora. Veliko jih je, v gneči se stiskajo in se na vsak način hočejo osvoboditi. Eni tolčejo po steklu, drugi skušajo potisniti zamašek iz steklenice. Njihovo obrazi so žalostni in obupani.

  Na drugi strani plakata je razbita steklenica, etiketa z napisom »Blokada« je raztrgana, črni oblakci svobodno in veselo letijo na vse strani. Spodaj je napis: »Ukinite blokado takoj, v celoti in za vedno!«

  Razen v omenjenih sanjah mi Veliki Črni Oblak ni niti enkrat odgovoril, vsaj ne v budnem stanju. Prav tako ni na moja sporočila, ki jih tudi naši vesoljci objavijo na velikem monitorju, nikdar odgovoril tudi njim.

  Nekega dne bomo izvedeli, kdo so sploh Oblaki, kako so prišli do mene, zakaj so postavili blokado, če so prišli pomagati, zakaj so tako dolgo držali blokado Zemlje, zakaj niso odgovarjali na naša sporočila in zakaj so na koncu ukinili blokado?

  “Je vse priprapravljeno za odblokado? Projektno ste že nekaj časa na koncu, zakaj zatišje oz zakaj se nič ne dogaja?“

  Mi smo popolnoma pripravljeni za osvoboditev Zemlje. To je ogromen projekt, zato nam bodo pomagale tudi vse nadplanetarne skupine iz celega vesolja. Imamo tudi posebno skupino, ki je ustvarila novo živalsko vesolje, skrbi za umrle zemeljske živali in oni bodo tudi dvignili, uredili in preselili vse žive živali z našega planeta. Najprej bodo šli na nove planete bolni ljudje in tisti, ki živijo najslabše, potem pa postopno še drugi, na koncu bogataši. Najprej vasi in podeželja, potem mesta.

  Vsi naročniki na moje novice boste šli med prvimi.

  Tisti, ki ste mi finančno pomagali in mi še boste, boste dobili dragocena darila. Ob tej priložnosti vas še enkrat vabim, da investirate v moje delo in izdajo knjig v čimveč jezikov, s katerimi želim čimveč Zemljanom sporočiti, da se težki časi končujejo in da tudi njih čaka rajsko življenje na novih planetih. Za dogovor mi pišite preko kontakt obrazca na moji strani: https://www.pismapalkijem.si/kontakt/

  Zagotavljam vam, da boste navdušeni nad finančnim povračilom za vašo investicijo in drugimi fantastičnimi darili. Največja vrednost, ki jo boste dobili, je sodelovanje z nami, saj v sodelovanju z našimi vesoljci, ki so tudi poslovni partnerji našega podjetja Medvee z mami, vsem našim prijateljskim poslovnim partnerjem s svetovanjem in tehnološko podporo z najrazvitejšo vesoljsko tehnologijo pomagamo do vesoljskih poslovnih uspehov. Naj vam samo namignem, da s to tehnologijo med drugimi čudeži tudi ozdravljamo bolne in oživljamo mrtve. Povem vam, da je investiranje v moje delo ena od vaših najboljših odločitev v življenju, s katero boste izredno zadovoljni.

  Projektno smo na koncu že od leta 2021, ko smo osvobodili celo vesolje. Leta 2022 smo odkrili še nekaj planetov in jih v kratkem času uredili.

  Da si boste lažje predstavljali, kakšno delo smo opravili, poglejte v zvezdno nebo in poskusite prešteti vse zvezde, ki jih vidite. Morali smo pregledati celotno vesolje, vse zvezde in planete okrog njih, in to od 3. do 8. dimenzije.

  Vse ljudi, ki so živeli na 20 milijonih planetov, smo preselili na nove planete, saj prejšnji niso bili primerni za dobro bivanje. Zato smo ustvarili novo vesolje, v katerem je 2.000 galaksij, 20.000 sončnih sistemov in 200.000 planetov.

  Ob tem smo ustvarili tudi novo živalsko vesolje, za novo sanjsko vesolje pa imamo že vse pripravljeno, a ga Oblaki skupaj še z nekaterimi postopki za uglasitev novih fizičnih teles in energijskih oziroma sanjskih teles ter uskladitev novih materialnih planetov z njihovimi sanjskimi verzijami še blokirajo. Vesolje je že več let svobodno, samo še Zemlja.

  V novem vesolju nadaljujemo z razvojem, obenem pa čakamo na konec blokade Zemlje. Če o deblokadi ne napišem ničesar, to pomeni, da ni nič novega. Ne glede na to pa stalno pošiljam sporočila Oblakom, da naj že končno ukinejo blokado našega planeta.

  “Če bi imeli karmicarji namen odblokirati zemljo, zakaj še naprej inkarnirajo ljudi? Ali delujejo s figo v žepu, da želijo s prevaro ohraniti njihovo kontrolo, in namerno lažejo, o deblokadi zemlje?«

  Karmičarji ne blokirajo Zemlje, saj smo Karmično organizacijo že ukinili, njene člane pa zajeli, tako da ne delujejo več. Edini karmičarji, ki so še aktivni, so ti, ki so okrog ljudi na Zemlji.

  Naš planet blokirajo Črni Oblaki, energijska bitja iz višjih dimenzij. Oblaki imajo višje sposobnosti od naših vesoljcev, tako da jim ne moremo nič. Moramo počakati, da po nekem njihovem sistemu ukinejo tudi blokado Zemlje, enako kot so ukinili blokado drugih planetov. Do takrat pa jim bomo stalno, redno in obilno pošiljali sporočila, da naj ukinejo blokado takoj, v celoti in za vedno.

  Inkarniranja ni več, saj smo vse karmične centre zaprli, karmičarje zajeli, tehnologijo in naprave za inkarniranje pa zasegli. Ob tem se je pojavilo vprašanje, kako bodo novo rojeni otroci na Zemlji živeli brez inkarnantov. Ali bodo sploh prisebni in ali bo z njimi vse v redu? Naše vesoljce sem vprašal glede tega, a so tudi njihov odgovor blokirali.

  Predvidevam, da inkarnanti sploh niso potrebni za življenje ljudi in da lahko otroci živijo s svojim energijskim telesom. Vsi smo tako »priključeni« na skupno Čisto Zavedanje, ki nam omogoča zavest, pozornost in zavedanje. Ostane samo vprašanje energijskega telesa, za katerega je možno, da ga otrok dobi od matere skupaj s fizičnim.

  Od leta 2022, ko smo ukinili Karmično organizacijo in inkarniranje po celem vesolju, nimajo novi otroci na Zemlji v svoji bližini več karmičarskih hlapcev, ki bi jim po karmičnih scenarijih podtikali škodljive misli, občutke in čustva ter s posebnimi napravami, ki so po videzu kot manjše mešalne mize v audio in video studijih, povzročali motnje, okvare, odpovedi, bolezni in verjetno tudi smrti. Vsak dan s približno 180.000 umrlih Zemljanov z njimi odleti s planeta tudi od pol do enega milijona karmičnih hlapcev, tako da se karmično močvirje Zla dnevno prazni in zmanjšuje.

  Takoj, ko bo kaj novega glede ukinitve blokade in osvoboditve Zemlje, vas bom obvestil. Predlagam vam, da uporabite čas do preselitve na nove planete čim bolj koristno, se začnete prebujati z mojimi vajami za prebujanje, se naučite budno sanjati in z osebnimi izkušnjami spoznate, da govorim resnico.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  P. S. Naj še povem, da sem pripravljen kadarkoli opraviti poligrafski test in dokazati, da govorim resnico.

  Naslovnica: psd-dude.com

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse štiri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20240601093835774

  No trackback comments for this entry.
  Planetarno Poročilo št. 6: Kaj je novega z deblokado Zemlje? | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2024 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 0,47 seconds