NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 22-jan
 • ... o baročni modi

 • sobota 29-jan
 • Društvo Center Luči vabi na Tečaj Jasnovidnost 1. del; naučimo se pridobivati jasnovidne informacije

 • torek 01-feb
 • Modre urice / Iz Londona v Pariz in New York

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Vesoljsko poročilo št. 3: 3. Vesoljska konferenca   
  petek, 3. december 2021 @ 05:02 CET
  Uporabnik: SENAD

  To konferenco smo imeli že julija, a ker ni bila tako pomembna za Zemljane, saj smo se poleg tekočih zadev predvsem pogovarjali o pomembnosti prebujanja in osebnostnega razvoja za nove galaktične upravnike, jo objavljam šele zdaj. Čez nekaj dni vam pošljem še poročilo s 4. Vesoljske konference, ki smo jo imeli 23. novembra.

  Moj nagovor novim galaktičnih upravnikov ob 3. Vesoljski konferenci julija 2021

  Dragi prijatelji, vse vas prijateljsko objemam in lepo pozdravljam ter močno pohvalim za vaše fantastično delo pri osvoboditvi vaše galaksije od Zle Karmične organizacije, opuščanju starega, škodljivega, uničujočega in smrtonosnega sistema in uvedbi in razvoju novega modela, ki je koristen za vsa dobra bitja.

  Zelo pomembno je, da se kot upravniki galaksij zavedate pomena svojega osebnostnega razvoja, prebujanja in zavedanja svoje resnične identitete Bitij Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti. Modrost v tem primeru pomeni delovanje za korist vseh.

  Za razliko od lažnega Kreatorsko Absorbcijskega Karmičnega sistema, ki nas je prepričeval, da sploh nismo resnična bitja, temveč le deli in inkarnacije drugih bitij, zdaj vemo, da smo v sočasju vsi resnična, originalna, samostojna in suverena bitja.

  Stari hierarhični sistem je “učil” oziroma na silo gradil osebno identiteto od zunaj navznoter. “Učitelj” je bil lastnik, šef in komandant, “učenec” pa je bil njegov hlapec, delavec in vojak, ki je moral izvrševati njegove ukaze. Značilen karmičarski rek za nove in za vse vojake je bil: “Tukaj nisi zato, da misliš, ampak zato, da izvršuješ ukaze!” Model za vzgajanje vojakov v morilske stroje je bil, da novim vojakom porušijo stare osebnosti in jih zgradijo na novo, po svoje in za svoje sebične, škodljive, uničevalne in smrtonosne namene. Osebnosti vojakov so tako uničili dvakrat: prvič že po karmičnem scenariju za inkarnanta, in še drugič, ko so prišli v vojsko.

  Enako so namerno uničevali tudi osebnosti vseh ljudi z inkarnacijskimi scenariji, ki so bili polni Zla, izkrivljenosti in sprevrženosti. Karmičarji so odkrito hvalili Zlo in poveličevali težko življenje, trpljenje in žrtvovanje, v smislu: “Samo težko življenje je pravo življenje!”, “Bolet mora!”, in celo cinično in sarkastično častili Smrt kot nekaj posebnega: “Kdo bi si sploh želel živeti za večno?!” Pri zadnji hvalnici Smrti so kratkovidno pozabili, da v svojem sistemu tudi oni umrejo, in to za večno.

  Po starem sistemu smo bili le vozila za druge voznike in samo sonde za zbiranje podatkov za višja bitja. Lagali so nam, da je naš smisel življenja le služiti bogu, da bi se lahko spoznal skozi nas. Najvišje dejanje našega življenja naj bi bilo, da se žrtvujemo bogu. Ubogljivo, poslušno in podrejeno so zahtevali, da se žrtvujemo za t. i. višje cilje oziroma celo za “višje dobro”. To “višje dobro” je bilo najvišje Zlo, Satan in Smrt sama.

  Na našo največjo in večno srečo smo se prebudili in spoznali Resnico o Obstoju, o nas in o drugih bitjih. S prebujenjem smo se zavedli, da smo v resnici Čudovita Bitja Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti. Z opazovanjem Čistega Zavedanja smo spoznali njegove lastnosti, kot so popolni Mir, Enovitost in Celovitost, Transparentnost (prozornost, ki je temelj Resničnosti in Poštenosti), Blagost in Dobronamernost, iz katere izvira Ljubezen, ki je kot čustvo del Energije. Z opuščanjem lažne karmičarske identitete razbitih in številnih Ego delnih osebnosti ustvarjamo novo, resnično in koristno identiteto zavedajočih se bitij. Kot prebujeni in zavedajoči se izražamo lastnosti Čistega Zavedanja kot naše osebne lastnosti. Na ta način se razvijamo od znotraj navzven. Pri razvoju ne potrebujemo Gospodarjev, t. i. učiteljev modrosti, gurujev in drugih Pomembnih in izkoriščevalskih pozerjev in bleferjev, saj se lahko v družbi prijaznih, prebujenih in stabilnih prijateljev prebujamo sami.

  Dragi upravniki galaksij, zelo pomembno je, da se zavedate pomena osebnega osebnostnega razvoja, prebujanja in zavedanja svoje resnične identitete Bitij Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti. Predlagam vam, da se aktivno prebujate, opuščate stare lažne osebnosti, ki so vam bile vsiljene, in razvijate nove, zavedajoče se in čudovite osebnosti resničnih bitij Čistega Zavedanja. Kdor ne more voditi sebe, ne more voditi niti drugih. Samo prebujeni in stabilni lahko vodi sebe, druge in vse za korist vseh.

  Prebujeni smo za zgled vsem in drugim koristimo z našim vedenjem, ustvarjanjem in življenjem. Vemo, da so neprebujeni še globoko v hipnozi karmičarskih programov, zato jih prijazno in prijateljsko spodbujamo, podpiramo in spremljamo pri njihovem prebujanju. Pri tem smo seveda tudi odločni in vse kriminalce, nasilneže in škodljivce dosledno odstranjujemo s planetov in vesoljskih ladij. V bližnji prihodnosti bomo nekatere med njimi osebnostno in energijsko spremenili, pomladili in vrnili na planete. Vemo in razumemo, da so na planetih delovali po karmičnih scenarijih in da so bili popolnoma programirani.

  Vemo pa tudi, da so bili vsi, ki so delovali kot člani Karmične organizacije, prava Zla bitja, demoni in uničevalci. Za njih imamo drugačen program, saj nam niti na pamet ne pade, da bi jih vračali nazaj v igro. Oni si želijo Zla, “čim več in čim bolj intenzivnega Zla”, kot je rekel eden od njih. Drugi je fanatično klical Satana, naj pride in vse uniči. Ko sem ga vprašal, ali naj uniči tudi njih, je odgovoril, da ja, da mora uničiti vse, kar obstaja. Cilj Zla kot Uničevalca je le eden: uničiti Vse, kar Obstaja.

  Na našo srečo smo Zla bitja ustavili in jim onemogočili, da v svoji fanatičnosti uničijo nas, vse in še sebe. Ko smo jih v hudih mukah prosili, da prenehajo z nasiljem, so nas še bolj mučili in se zraven še smejali in naslajali nad našim trpljenjem. Mi smo drugačni od njih, mi smo prijateljski. Dobrim dajemo, kar si želijo, tudi Zlim bomo dali, kar si želijo: Zlo in Nič. Omogočili jim bomo izkušnjo Zla v Peklu, ki so ga sami ustvarili. Na koncu jih bomo po njihovi želji tudi spremenili v Nič oziroma v čisto energijo. S tem bomo enkrat za vedno zaključili z Zlom v tem vesolju.

  Dragi prijatelji, želim vam, da se hitro prebudite in stabilizirate ter da spoznate, kako Čudoviti ste. To fantastično novico potem sporočite tudi drugim in jim s svojim zgledom in prijazno prijateljsko pomočjo pomagajte, da tudi oni spoznajo svojo Čudovitost.

  Predlagam vam, da poleg drugih dejavnosti in skupaj z osebnim, partnerskim in družinskim prebujanjem posebej skrbite za organizirano prebujanje v vaših galaksijah. Na solarnih in planetarnih konferencah predstavite to moje sporočilo in spodbudite vse solarne in planetarne upravnike (planetarne skupine vesoljcev, ki so nad planetom, in planetarne skupine, ki so na planetu - Planetarna Skupnost Dežel in Planetarni Svet), da se tudi oni aktivno prebujajo. Pomagajte jim, da v svojih sončnih sistemih in na planetih organizirajo množično prebujanje posameznikov, parov, družin, otrok, odraslih in starejših.

  Poleg ukinjanja starih sistemov ter ustvarjanja novega načina življenja je prebujanje najbolj pomembna dejavnost v vseh osvobojenih galaksijah, sončnih sistemih in na planetih, saj prebujenost in zavedanje predstavljata samo esenco, bistvo in bit našega razvoja in življenja. Veselim se dneva, ko bo celotno vesolje prebujeno in ko bomo vsi v tem vesolju živeli v blaženosti Čistega Zavedanja, Ljubezni in Modrosti.

  Dragi partnerji, želim vam veliko uspeha pri organizaciji in izvedbi solarnih in planetarnih konferenc v vaših galaksijah in povezovanju in združevanju vseh vodilnih skupin za razvoj planetov, sončnih sistemov in galaksije.

  Hvala za vašo prijateljsko podporo za ukinitev blokade Zemlje, prvega, edinega in zadnjega planeta pod karmičarsko blokado.

  Veselim se, da bomo hitro skupaj praznovali največji uspeh v zgodovini tega vesolja.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Naslednjič vam bom poslal poročilo s 4. Vesoljske konference, v katerem predstavljam naš velikanski uspeh ob mapiranju vsega vesolja in osvoboditvi vseh galaksij, sončnih sistemov in planetov, razen Zemlje.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Preberite več o čudovitem življenju, ki nas čaka po ukinitvi blokade Zemlje, v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko izposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam.

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/2021113013550951

  No trackback comments for this entry.
  Vesoljsko poročilo št. 3: 3. Vesoljska konferenca | 2 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  YT vesoljsko sporočilo Plejadancev

  Prispeval/a: Yoda dne petek, 3. december 2021 @ 09:32 CET
  -
  Plejadanci za necepljene in o decemberskem prelomu (en)

  https://www.youtube.com/watch?v=CTg7Vm7_mks
  -
  Kljub moji skepsi o pristnosti, ki je lahko upravičena, ali pa tudi ne je sporočilo zanimivo in koristno. Koristno je, ker svari pred strahom in nesprejemanjem enosti vsega Življenja.

  Zanimivo je, ker omenja prilagoditev njihovih tehnologij na tehnologije naše 'TV dudke'. To spominja na EBS, ki ga napovedujejo v nedogled Trumpovi Qanovci in Trumpovi sledilci.

  Z veseljem se bom dal presenetiti tako njihovim plovilom, kot morebitnemu EBS. Itak bi pri tem kulturnem šoku spečih bilo več žrtev, kot od cepljenja in korone skupaj.

  Do tedaj pa raje kolektivno upravljajmo z informacijami po principu 'pouzdaj se use i svoje kljuse'.

  Kolektivno reševanje sveta in osebnih nalog

  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/forum/dr-grigorij-grabovoj/resevanje-pandemije-covid19-na-yt-kanal-vecnamladost-svetlana-novak
  -
  -
  Yoda
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage/
  Vesoljsko poročilo št. 3: 3. Vesoljska konferenca

  Prispeval/a: Fredo dne petek, 3. december 2021 @ 12:39 CET
  //
  Enako so namerno uničevali tudi osebnosti vseh
  ljudi z inkarnacijskimi scenariji, ki so bili polni Zla,
  izkrivljenosti in sprevrženosti. Karmičarji so odkrito
  hvalili Zlo in poveličevali težko življenje, trpljenje in
  žrtvovanje, v smislu: “Samo težko življenje je pravo
  življenje!”, “Bolet mora!”, in celo cinično in
  sarkastično častili Smrt kot nekaj posebnega: “Kdo
  bi si sploh želel živeti za večno?!” Pri zadnji hvalnici
  Smrti so kratkovidno pozabili, da v svojem sistemu
  tudi oni umrejo, in to za večno.
  //

  Da vam bo malo bolj jasno kdo si želi živeti večno.


  http://www.2045.com/articles/30869.html


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2022 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,73 seconds