NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

petek 17-jul
 • Grafika na žlico

 • nedelja 19-jul
 • Nedeljski bolšji trg - sejem starin

 • torek 21-jul
 • Trije spomini: Med Hajfo, Alepom in Ljubljano

 • četrtek 23-jul
 • Sončna delavnica

 • petek 24-jul
 • Poletje v Radol'c

 • sobota 25-jul
 • Poletni oddih: Ostani v srcu

 • nedelja 26-jul
 • Javno vodstvo po razstavi Videnje 20/20: Skupnost

 • torek 28-jul
 • Torkove igrarije z Lutkovnim gledališčem Velenje

 • sreda 29-jul
 • Milonga MCC

 • petek 31-jul
 • Poletno počitniško varstvo: Od paža do viteza

 • nedelja 02-avg
 • Svetovna serija v odbojki na mivki

 • torek 04-avg
 • Torkove igrarije z Muzejem Velenje

 • četrtek 06-avg
 • Morske pošasti

 • sobota 08-avg
 • Rudarski tek 2020

 • ponedeljek 10-avg
 • Poletni HITRI ZMENKI (30-45, 40-55 in 50-65 let)

 • sreda 12-avg
 • POLETNI MATCH - iščemo ujemanja - Dogodki za Samske

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Ali veste, da ste vi le božja karjola?   
  ponedeljek, 29. junij 2020 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: SENAD

  Gotswagen Turbo

  Neale Donald Walsch je v email sporočilu »I Believe God Wants You To Know«, »Verjamem, da Bog želi, da izveste«, 31. 10. 2019, razkril »skrivnost Življenja« in smisel našega življenja na Zemlji.

  »Ali veste, zakaj živite? Da bi dali glas, akcijo in telo Bogu. Da bi postali največja verzija največje vizije, ki ste jo kadar koli imeli o temu, Kdo Ste vi. Vse ostalo je brez smisla.«

  (»Do you know why you are alive? To give voice and action and physicality to God. To become the grandest version of the greatest vision ever you held about Who You Are. Everything else is beside the point.«)

  Po Nealu mi oziroma on živi zato, da je »božje telo« in »božje vozilo«, v katerem se bog vozi po tem svetu. Nealova »največja vizija« je, da bi postal »najboljša verzija« tega vozila:) Gotswagen Turbo:) (got – bog, wagen – vozilo, kot volk oziroma poslovenčeno:) »folkswagen« - ljudsko vozilo)

  Ne, hvala, to ni moja vizija mene in mojega življenja. Jaz nisem ne vozilo ne šofer nobene božje Gospode, ampak sam in lepo peljem svoje življenje naprej. In to ne za božjo korist, ampak za vse, razen za boga, saj ta sploh ne obstaja. »Vse drugo« oziroma karmičarske religije so navadne laži in neumnosti ter so res popolnoma nesmiselne. Samo biblijo preberite in boste videli priročnik nesmisla. »Bog« naj bi žrtvoval lastnega in edinega sina, da bi ta po mučenju umrl na križu in s tem odkupil grehe človeštva:)

  Kot lahko berete v 3. knjigi Pisma Palkijem, je živelo več Jezusov. V knjigi opišem kar tri, poleg zemeljskega še onega, ki je živel na Veneri in njegovega brata s Palkija. Toliko o sincu edincu:)

  Zakaj ni ta »vsemogočni« »bog« že takoj ustvaril brezgrešna bitja in mu ne bi bilo treba ubiti lastnega sina, da bi popravil svoje napake? Zakaj ni križal samega sebe, saj njegov sin nima nič z njegovo nesposobnostjo?

  Če je že ustvaril grešnike, jih je ustvaril po lastni podobi. To pomeni, da je on Veliki Grešnik. Mimogrede, če je bog ustvaril Vse, kar je, je ustvaril tudi hudiča. In to seveda po svoji podobi:) Hudič je tako le njegov brat dvojček, le njegovo Črno Ogledalo:) In seveda, če se je že odločil, da bo očistil grešnike grehov, ali ni mogel tega narediti na nek drug, bolj prijazen in nekrvav ter neboleč način? Brez tragikomične melodrame, patetike in podna od podna kičastega patosa. Na trgu je več čistil, tudi ekoloških in bio naravnih:)

  Na primer, samo pomislil bi in bi bili vsi prosti greha in čisti kot poletno sončno jutro. In še svojemu sincu »edincu« oziroma vsem njim – predvidevam, da jih je še na desetine na drugih planetih – bi prihranil križeve muke. Ljudem na planetih pa mučno in poniževalno religijo križ-ščanstva in poveličevanja trupla na totemu Zla. Glede na to, da so Jahveja kot »ljubosumnega, jeznega in maščevalnega« boga ustvarili karmičarji po svoji lastni podobi, je razumljivo, da je tako napet, nestrpen in nasilen.

  Sina na križ!

  Zakaj bi kdorkoli in tudi »bog« kaznoval lastnega sina za grehe drugih:)

  Če so sosedi dolžni kredit v banki, ali zaradi tega en oče ubije svojega sina? Ha, ha, ha. In s tem odplača njihove dolgove:)

  Karmičarski bog naj bi s tem pokazal, kako »ljubi« človeštvo. Nasilje in neumnost nista izraza ljubezni in nikdar ne bosta.

  Očitno človeški grehi niso odplačani, saj se nadaljujejo naprej. Zemlja je dom Zla, tu živi Satan, božji brat dvojček. Ali so bili odplačani samo za nazaj in bo moral bog čez nekaj časa še koga križati, da bi odplačal nove dolgove? Koga, če je imel samo »enega« sina? Ali ima morda še kje kakšnega nezakonskega?

  Tu smo pogledali le nekaj očitnih nesmislov in neumnosti. O vseh, ki jih kar mrgoli v bibliji, bi lahko napisali knjigo bibličnih razsežnosti:) Potem pa še eno in še večjo o božjem nasilju, zaradi katerega iz biblije kar lije kri do kolen.

  Programirati vernike, da vse te neumnosti verjamejo in da jih še ritualizirajo z verskimi obredi, jih posvečajo in delajo svete in se jim še klanjajo, je primer karmičarskega ciničnega, sarkastičnega in črnega humorja.

  Razumem verne, da so totalno hipnotizirani in 100% sigurni, da so njihove verske blodnje resnične, saj tako delujejo totalitarni programi.

  Povem vam, da bodo oziroma boste izredno neprijetno presenečeni, ko bomo razkrili Karmično organizacijo in njihove scenariste, ki so si izmislili vse religije in bogove in hudiče in jih preko inkarnantov prenesli na planete. Po začetnem »svetem« šoku in izgubi božje bergle, bodo nekateri za krajši čas izgubili versko hojico in jih bo malo nosilo sem in tja, kot da bi bili pijani od treznosti brez posvečenega vina religije in vere:)

  Glede na to, da je religija prisilni sistem in vera prisilno vedenje, jim bo kmalu zelo odleglo, saj se bodo osvobodili velikanskega in neprijetnega bremena vere kot Zla. Kasneje se bodo še jezili, da so jih tako prevarali. Ti bodo prvi lomili in metali križe in drugo sveto kič kramo na ogenj. Potem bodo zelo zadovoljni, da so svobodni in da jih nihče več po božje ne muči od zgoraj in še po hudičevo od spodaj. Dragi Zemljani, vse to smo že videli na Palkiju, ko smo ukinili Karmično organizacijo in religije. Enako bo tudi na Zemlji.

  Če ste verni, ste lahko veseli. Veselite se, to bo dan pravega vstajenja za vas. Vstajenja v Resnici in Svobodi.

  Končna resničnost, kjer živijo samooklicani bogovi.

  O bogu in o bogovih lahko izvemo nekaj tudi v Razgovorih z Bogom Neala Donalda Walscha. Čeprav njegov bog trdi, da je En in Edini, se spozabi in pove, da je bogov v resnici več:)

  Poglejmo si del Kreatorskega mita, kot ga je Nealu povedal sam »bog«:) To je njegov kozmični red v petih točkah:

  1. Obstaja t.i. končna resničnost, v kateri prebivajo bogovi ali Bogovi.

  Že to, da jih je več, da je več bogov z malo ali veliko začetnico, pomeni, da ni enega samega Boga z veliko začetnico. Tako je nesmiselno enačiti enega z Vsem. Če že, potem bi bilo natančno napisati:«Bogovi so Vse, kar je, Bogovi so Življenje, Bogovi so Ljubezen.«.

  A tudi to ne bi bilo res. Z izjavo o končni resničnosti in številnih bogovih Nealov bog sam zanika svoj lastno izjavo, da je on ustvaril Vse, kar je.

  2. V končni resničnosti obstaja tudi bitje, ki je višjega reda od bogov (uporabljal bom malo začetnico, saj so bogovi le vrsta bitij, ki imajo svoja lastna imena.

  Bog v razgovorih z Nealom se ni predstavil. Bogovi imajo tudi svoje twin flames partnerje – o svoji partnerki taisti bog ni Nealu povedal niti ene besede). To neznano bitje koordinira bogove in jih pošilja v življenje v vesoljih.

  Nealov bog pravi, da bogovi v končni resničnosti nekega dne zaslišijo glas:«Čas je.«, in takrat odidejo iz končne resničnosti ter se spustijo v vesolja.

  To pomeni, da to bitje, ki ga Nealov bog ni poimenoval niti opisal, odloča o življenjih bogov, ki živijo v končni resničnosti. Če bi bil Nealov bog res En in Edini, bi o tem odločal on, a očitno ne. Se pravi, Nealov bog je En in Edini, ki je ustvaril Vse, kar obstaja. In potem obstaja še neko drugo bitje, ki je nad njim:)

  3. Tako kot karmičarji naredijo scenarij za življenja t.i. duš na Zemlji, to bitje pripravi načrt za življenja vseh bogov, ki gredo v vesolja. T.i. duše, ki gredo v ljudi, imajo le nekaj informacij o tem, kaj jih čaka. Predpostavljeno tudi bogovi ne vedo vsega oziroma zelo malo, če sploh kaj, ko gredo v življenja v vesolja.

  4. Ko se bogovi iz končne resničnosti spustijo v vesolje oziroma »inkarnirajo«, ob tem izgubijo spomin na svojo identiteto, na svoje osebno ime in končno resničnost, iz katere so ravno prišli. Začnejo od začetka, ravno tako kot t.i. duše, ki se inkarnirajo v telo dojenčka. S tem, da imajo bogovi svoje svetlobno, to je energijsko telo.

  5. Ko zaključijo z življenjem v določenem vesolju, se bogovi vrnejo nazaj v končno resničnost, enako kot t.i. duše. Takrat se znova spomnijo, kdo so bili prej. Potem tam počivajo, se družijo, se izobražujejo in zabavajo. Po nekem času gredo potem znova v novo re-inkarnacijo oziroma ponovno povesoljenje.

  Ti bogovi še niso visoko razviti, saj še vedno hodijo v življenja v vesolje. Enako tako kot t.i. duše, ki hodijo na Zemljo in na t.i. materialne planete. Razvite duše se ne inkarnirajo več.

  To seveda pomeni, da obstaja tudi višja končna resničnost oziroma višji nivo-ji ene in iste končne resničnosti, v kateri prebivajo višje razviti bogovi, ki ne hodijo več v življenja v vesolja oziroma se več ne »inkarnirajo«.

  Dejstev glede končne resničnosti in življenja bogov v njej ne moremo preveriti. Lahko pa smo popolnoma gotovi, da bog-ovi niso Vse, kar je, da niso ne Bit, ne Čisto Zavedanje ne Življenje ne Energija ne Ljubezen. Le neka druga bitja so. Pika.

  6. In namerno čisto na koncu, ljudje po Nealu in njegovemu (in tudi po mnogih drugih bogovih) sploh nismo resnična bitja, temveč le njihovi deli, udi. Mi smo le orodja, žive sonde za zbiranje podatkov, preko katerih oni »izkušajo, kdo in kaj vse so«.

  To seveda ni res, mi smo še kako resnična, originalna in samostojna bitja. To sem večkrat in z veseljem prikazal in dokazal. Leta 2017 sem s pomočjo prijateljskih vesoljcev iz sebe izločil mojega inkarnanta Fedjo Mironoviča s planeta Palki. S tem sem dokazal, da sva oba in vsi mi resnična bitja in ne le inkarnacije nekih drugih bitij.

  Kot sem napovedal v 1. knjigi, je tu ime Nealovega t.i. boga, ki je le neko bitje iz drugega planeta, ki se lažno predstavlja kot »Stvarnik«.

  Emi je s pomočjo vesoljske tehnologije 1. avgusta 2018 pogledala in povedala, da je Nealov »bog« v resnici:«Kralj planeta, sedi sam v sebi, ime mu je Klun. On je en od šestih takšnih bitij. Vsi so isti in enakovredni, ni vodje. Njihov klan se imenuje Setra. Sedijo skupaj, en se oglaša, komunicira. Njihov planet-ladja, »polica« je Xendra. Potujejo okrog, so iz drugega vesolja, outlanders.«

  Tudi če bi Neal vprašal to bitje, ali mu je res ime Klun in za resničnost drugih zgornjih navedb, je veliko vprašanje, če bi mu odgovoril in povedal resnico. V vsakem primeru bom po moji ascenciji tudi to preveril in javno objavil njegove fotografije in videe.

  Bog je le vreme, in to huda toča:)

  Kljub temu, da Stvarnik oziroma Kreator Vsega, kar je, ne obstaja, je dejstvo, da obstajajo bogovi. Ampak to niso kreatorji, temveč le bitja iz višjih dimenzij z višjimi sposobnostmi in bolj razvito tehnologijo.

  Poznamo dve vrste bogov:) Prvi so samooklicani kot na primer Pomembni karmičarji. Člani Karmičnega Sveta oziroma Sodišča se radi kitijo z božjimi titulami. V 3. knjigi Pisma Palkijem predstavljam dve takšni karmičarski važički, ki se predstavljata kot boginji. Portia, boginja pravičnosti in Pallas Athena, boginja resnice. Oni dve tudi jasno povesta, da dobra karma ne obstaja in da Karmična organizacija kontrolira vsa naša življenja.

  Druge bogove tako kličejo nižje razvita bitja v nevednosti, ugibanju in predpostavljanju, da takšna bitja obstajajo. Če vedo za njihov obstoj, jih kličejo bogovi, ker imajo ti bolj razvite ali sploh rakete:)

  Vse religije so še vedno na nivoju »grmi in bliska se, bog se jezi«. Prestrašeni ljudje ga morajo pomiriti, da jih ne bom pomoril. Zato mu morajo nekaj žrtvovati, prej živali, zdaj sebe. Morajo se ga na ves glas bati, ga ponižno ubogati in prositi za milost, da jih ne uniči.

  Zanimivo je, da danes ljudje že vedo, da je božja jeza v resnici le vreme, a nekateri še vedno verjamejo in verujejo v bogove:) Ni boga brez hudiča:) - tudi hudiča so si izmislili na isti način. Ko se je rodilo dvoglavo tele, je bil hudič oče:) Če je živina pomrla od bolezni, je imel hudič prste zraven. S tem so tudi naredili zemljevid Sveta. Kar je hudega prišlo od zgoraj, je bilo od boga. Kar se je hudega zgodilo spodaj, je bilo od hudiča. Ste opazili značilno podobnost? V obeh primerih je hudo padlo na ljudi:)

  Bog je glava, ljudje samo papki:)

  Korporativizacija (bog je glava, Cerkev trup, ljudje le udi) ali delitev ljudi na le dele je zanikanje naše resničnosti resničnih bitij, razvrednotenje naše vrednosti, kršenje naših pravic in odvzem naše suverenosti odločanja o lastnih življenjih. To je dehumanizacija ljudi, s katero nam vsiljujejo laž, da mi nismo samostojna bitja, ampak le deli nekih drugih bitij – inkarnantov, višjih jazov, monad, elohimov in bogov ter na koncu še Kreatorja. Mi naj bi bili le vloge in živi kostumi za njihove nastope in le samokolnice za njihove divje vožnje. Za njih smo mi le sonde za zbiranje podatkov v obliki življenjskih izkušenj, ki si jih oni potem prilastijo in se pretvarjajo, da so njihove in tako »duhovno rastejo« na tujih žuljih. Ni šanse! Nikdar in nikoli!

  Bog je mrtev! Saj sploh ni nikoli živel.

  Dragi prijatelji, veliko dela nas čaka, da bomo to vesolje spravili v red. Najprej moramo ukiniti Karmično organizacijo, ki delujejo kot neposredna izvršilna zločinska banda troglavega Zlega Kreatorsko Absorbcijskega Karmičnega sistema. Da bi lahko uspeli, moramo pojasniti resnico tudi višjim bitjem in jih odvaditi grde navade, da prežijo na nižja bitja, jih žrejo oziroma absorbirajo in si prilaščajo njihove izkušnje. Višjim bitjem moramo povedati, da tudi njih čaka enak konec, saj bodo še višja bitja nad njimi po tem istem sistemu pohrustali tudi njih. In na koncu se bomo morali še resno pogovoriti z »bogom« tega vesolja in ga pomiriti brez žrtvene krvi in križev:)

  Z ukinitvijo Kreatorsko Absorbcijskega Karmičnega sistema bomo vsi ohranili naša življenja in živeli večno kot resnična, originalna, enakovredna in enakopravna suverena bitja.

  Več o Kreatorsko Absorbcijskem Karmičnem sistemu in vesoljskih parazitih, pijavkah in vampirjih lahko preberete v moji seriji knjig Pisma Palkijem Sporočila mojim prijateljem na drugem planetu.

  Vse tri dele si lahko sposodite ali kupite na:

  https://www.biblos.si/rezultati-iskanja?q=senad

  Na istem naslovu dobite tudi brezplačno knjigo Vi niste vaš um Vi ste Čudovito Bitje Čistega Zavedanja.

  Vse najboljše za vse.

  Seno

  Vabim vas, da se naročite na e-novice za prebujanje, osebni, partnerski in družinski razvoj ter spoznavanje vaše Čudovitosti.

  Dobili boste brezplačno knjigo »Kje sta Don Juan in Carlos Castaneda?«, v kateri opisujem primerjavo med starodavnim sistemom za osebnostni razvoj in mojim modelom za prebujanje.

  Kliknite tu in se naročite tam:)

  https://www.pismapalkijem.si/brezplacna-knjiga/

  Dobrodošli in vse najboljše.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • https://www.biblos.si/r...
 • https://www.pismapalkij...
 • Več od avtorja SENAD
 • Več s področja * Osebna rast in odnosi

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20200627140257302

  No trackback comments for this entry.
  Ali veste, da ste vi le božja karjola? | 3 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Bogologija vs karmologija

  Prispeval/a: Yoda dne ponedeljek, 29. junij 2020 @ 15:15 CEST
  V svoji 2 D percepciji sta obe naslovni in tudi vse ostale njim podobne 'verologije' dislektično retardirane in muslauf zaciklane. Do teozofije niti še nismo prišli. A pri teozofiji so imeli pomembno vlogo psihologi.

  Kirkegard je bil dokazano 'bolan' zaradi svoje 'krščanologije', kar ga je izstrelilo med vodilne krščanske teologe. Podobno so na političnem področju nekateri novinarji bili nagrajeni za dobro uprizarjane (naročene) laži -

  Videmšek 'je nakladal' npr. o Siriji in še marsičem drugem iz svojega fotelja. Je pa težko na razdaljo oceniti ali je nekdo plačan lažnivec, ali samo brezumno zaciklan v svoja konstrukt prepričanja.

  Tisto kar loči gnozo od obsesivne verologije je neodvisen notranji uvid, za razliko od rigidne zunanje inducirane dogme.

  Dogmo je prepovedano preverjati, gnoza je vedno na prepihu.

  Logika in modrost sta tudi zelo različni kvaliteti.

  Logija vs zofija vs gnoza,


  Ps - Svobodna volja

  Prispeval/a: Yoda dne ponedeljek, 29. junij 2020 @ 15:35 CEST
  svobodna volja + neumnost = slaba karma

  svobodna volja + modrost = dobra karma

  prostovoljno služenje popolnosti = osvoboditev

  vsekakor je v verološki karmologiji enost sestavljena iz nesvobodnih karjol

  taka percepcija je odraz svobodne volje + ?

  karjola se pač odreka svoji partikularni svobodni volji, ker hoče absolutno svobodo - 'snete skire'

  morda množica snetih skir niti ne bi bila popoln kaos.......

  verološka enost je popolna množica vseh snetih skir

  ha, ha, ha


  Vozila ter glasbeni inštrumenti

  Prispeval/a: Yoda dne ponedeljek, 29. junij 2020 @ 22:59 CEST
  -
  Spodobi se in pravično je pojasniti kakšna relacija je med vožnjo karijole in posluhom, čeprav ni nobene. Vendar je karijola legendarno vozilo 2D logičnega uma. Logični um podpovprečne inteligence ob podpori avtonomne HW telesne inteligence zadostuje za upravljanje z legendarnim vozilom. Pri tem je tudi telo vozilo, ki ga karjolarji uporablajo za hranjenje, izločanje, vožnjo karjole in kar je podobnih avtonomij.
  -
  Vendar sposobnost upravljanja karjole ne zadostuje za igranje na nek inštrument. Tu je koristen posluh in znanje o notah ter urjenje - razvoj psihofizične kombinacije vozil. Vsaka podobnost med posluhom ter gnozo je zgolj nezlonamerna slučajnost. Za karijolarje pa je sledeče besedilo že smešno, nekateri (tisti brez smisla za šalo) bi ga utegnili celo obsoditi kot mitsko in bajeslovno manipulacijo karjolskih množic. Z glasbo ne pripelješ materiala, pač pa drugo stanje človeka. A kariolar pozna samo 2 stanji - poln ali prazen kup.
  -
  Sedaj preidemo na mentalno - duhovno kreirana vozila. Starodavna znanja govorijo o vozilu Merkaba. Uporabnik in kreator takega vozila mora biti izjemno usposobljen pilot ki obvlada transčasovna in transprostorska potovanja, a tudi njegovo duhovno srce mora biti veliko več od črpalke za kri. Usposabljanje pa utegne trajati celo veliko zaporednih zavestnih življenj.
  -
  Obstajajo tudi pričevalci, ki so imeli in imajo stike z višje razvitimi civilizacijami. Predstavniki takih ras kreirajo duhovno - mentalna vesoljska plovila na osnovi timske kreativne zavesti. Seveda taka pričevanja niso aktualna za osebke, katerih izkušnje obsegajo samo stike z kariolami.
  -
  Ali lahko človek igra inštrument samo po notah, torej mehansko z uporabo logičnega uma? To je zanimivo vprašanje ki implicira surogat duhovnost in pripadajočo bogologijo. Nič ni nemogoče. S tem v zvezi imam zanimivo izkušnjo poslušanja kako je igral harmoniko sošolec iz srednje šole.
  -
  Dotični je igral prvo harmoniko v znani folklorni skupini in nekoč me povabi na poslušanje njegovega igranja domov. Seveda je bila tehnika igranja odlična, ampak me je začudila izjava, da nima posluha in da igra izključno po notah, ali po spominu. Možno, da sem kaj narobe razumel, ali pa se je šalil....
  -
  Mnogo bolj običajna je improvizacija brez not. Naprimer še nikoli nisem videl, ali slišal orgličarje igrati po notah. Ob inštrumentih ter izvajalcih pa je treba omeniti še orkestralno glasbo, ki je tudi prispodoba za nekaj kar sodobni vrtični kariolarji ne razumejo. So pa 'delo na akord' razumeli udarniški kariolarji.
  -
  Ja, kariola je legenda okoli katere se lahko spletajo mnoge 'mitske bajke' z pravljičarskimi karmičarji.
  -
  https://yoda4newage.wixsite.com/4newage  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2020 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,50 seconds