NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 11-maj
  • Vegan Hangouts: Veganski piknik v Tivoliju

  • nedelja 12-maj
  • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

  • torek 14-maj
  • Vabilo na izobraževanje Strateško načrtovanje pridobivanja sredstev v prostovoljskih organizacijah

  • sreda 15-maj
  • Umanotera vabi na razpravo ob evropskih volitvah 2024
  • Vabilo na Festival duševnega zdravja 2024

  • četrtek 16-maj
  • Spekter. 70 let Zbirke UGM

  • petek 17-maj
  • EKO 9: Oči v skali

  • sobota 18-maj
  • Mesec mode v muzeju

  • nedelja 19-maj
  • Čarobna glasba Harryja Potterja

  • četrtek 23-maj
  • Povabilo za sodelovanje na Veselem dnevu prostovoljstva 2024

  • ponedeljek 27-maj
  • Still Corners (UK) - 27. 5. 2024, Škofjeloški grad - Festival In Memoriam prof. Peter Hafner - 15 let

  • petek 31-maj
  • Operna noč

  •   Več o dogodkih  
    Preglej vse dogodke v tem letu


    2011- Leto enotnosti   
    sobota, 1. januar 2011 @ 05:02 CET
    Uporabnik: mavrica

    SPOROČILO VSTALEGA MOJSTRA KUTHUMIJA, KANALIZIRANO SKOZI LYNETTE LECKIE-CLARK

    Jaz Kuthumi vas pozdravljam v miru, v sijaju Boga in vsega, kar je. Lynette me je zaprosila, da podelim vpoglede za vaše prihajajoče leto 2011.

    Ta vpogled označuje leto velikega spiritualnega napredovanja za človeštvo. Mnogo več duš se bo prebudilo v njihov višji namen in se spomnilo znanja njihovih duš. Kajti, ko se vibracija dvigne, tako se tančica duha. Višje, kot vibrirate v svetlobi, v zavedanju, tanjša je tančica, dokler se ne doseže ključna točka, na kateri začnete valovati v dušni svetlobi, kot eno z vsem – z vibracijo Univerzuma, Zemlje in isto mislečih duš. Vi valovite z vibracijo Boga, Vira – vsega kar je. Tako to je in bo.

    SVETOVNI MONETARNI SISTEM

    Vaše leto 2010 je prineslo naprej veliko katalizatorjev v pripravi za nadaljnjo prebujanje skozi zunanje transformacije. Celotni monetarni sistemi, kot jih poznate, se bodo spremenili. To je sprememba, prinesena s pohlepom in močjo. Kakorkoli že, mi se tega zavedamo in smo tako obrnili to situacijo v višji namen, kjer boste vi iskali svoj mir onstran materialnih ravni, ko se bodo vaši dušni spomini še enkrat prebudili.

    Uvidite, vse, kar potrebujete, je znotraj vas. To ni zunaj vas. To nikoli ni bilo. Kot sem jaz mnogokrat rekel v pripravi na ta čas – poenostavite svoje življenje na vse načine. Ko bo postajala borba proti korupciji in velikim poslom bolj intenzivna, jih bo več kričalo ven za poštenost in mir. Mnogo dežel in ras se bo združilo. Ljudje v mestih se bodo združili. To je vaša moč. Moč razširjenih družin. To vas bo, moji prijatelji, vodilo naprej v zmago. Zmago nad korupcijo in spremembami na Zemlji. To je čas, da pridete skupaj, da si delite vaše pridelke in vrtove in vaše znanje. Pomagajte si eden drugemu, kot nikoli prej. Čas ločevanja je mimo. Vsi temelji, ki niso močni, se bodo zrušili.

    ŽANJITE, KAR STE SEJALI

    Kaj ste sejali v življenju doslej? Ste pomagali drugim svobodno, kot ste zmožni, z odprtim srcem? Ali ste se izogibali ponujanju pomoči drugim, celo na najmanjši ravni? Kaj vam pravi vaše srce? Kakšno bo vaše življenje? Bo kot sedaj?

    Kajti samo vaše akcije določajo vašo bodočnost. To bo zelo očitno to leto. Zapomnite se, da obstajata dve ravni, notranja in zunanja. Notranja je vaše srce, vaš odnos z Bogom/Virom. Ste mirni znotraj? Opazite čudež in lepoto kreacije? Spoštujete sebe in zato druge? Obstajajo pomembna vprašanja, da si jih zastavite. Jaz vas spodbujam, da si vzamete čas, začnete sedaj in sprašujete.

    Kar se zadržuje znotraj, se odraža navzven. Kako lahko spoštujete drugega, če ne spoštujete sebe? Kako lahko delite z drugimi, ko živite v strahu zaradi pomanjkanja? Za nekatere od vas je ta strah tako velik, da ste priklenjeni na negativno predstavljanje. Da, predstavljanje. Ker se bojite, kar se ni zgodilo. Vi se bojite bodočnosti. Bodočnost je ustvarjena v vaših predstavah. Zakaj vi dajete tem razumskim predstavam tako veliko energije? To je izgubljena energija.

    Vse, kar sem jaz učil skozi moje transmisije/prenose z Lynette, je bilo, da vas pripravim na ta čas. Da vas pripravim na čas za prebujenje in za višje stopnice v razvoju, se mora vsak sedaj vpreči, da bo uspel v procesu razvoja.

    ENOTNOST

    2011 je vaše leto popolnega prebujenja v vašem razumu in vašem srcu, leto razpršitve vaših strahov in vaših predvidevanj o tem, kaj naj ali naj ne bi bilo. To leto je čas rojstva, rojstva nove zavesti, novega načina razmišljanja.

    To je čas za osredotočenje na srečno prihodnost. To je čas za poenostavitev vašega življenja, za osvoboditev od dolgov, od zmede in zastarelih emocij. Da, veliko od vaše hrane ima “uporabo do” roka, ali ne? Jaz vam pravim, da tudi stara čustva bolečin in zamer imajo “uporabo do” roka. Ta končni datum je december 2010!

    ROK UPORABE

    Torej, čas je sedaj, da vržete proč stare, škodljive spomine. Kajti to je, kar so oni sedaj – spomini. Čas je, da jih sedaj vržete ven. Čas je, da izpraznite shrambe vašega čustvenega telesa. Čas je, da pustite, da gredo, da ste svobodni. Oni so pretekli njihov rok uporabe.

    Moji prijatelji, ko boste zaključili te stvari, se boste počutili prerojene. Ko vi sedite in postavljate vprašanja, ste vi mirni znotraj? Ali lahko vidite lepoto vse kreacije? Je vaše srce “odprto” srce? Ko vi gledate nase pošteno in popolnoma izpraznjujete vaše čustvene shrambe, ste prerojeni. Prerojeni v svetlobi, v svobodi. Jaz priporočam, da meditirate z meditacijo, ki sem jo dal Lynette. Pomagala vam bo dovršiti ta proces.

    KLJUČNA TOČKA

    Ključna točka čaka na vas. Vsakega od vas. V svobodi in novi miroljubni samozavesti se vi lahko združite skupaj, ne glede na to, kakšne so vaše zunanje okoliščine. Vidite, vse to, o čemer sem govoril, je znotraj vas. To je, kar nihče ne more odvzeti od vas. Nihče. To je resnica. Iz te ključne točke vi začenjate ustvarjati na novo. Vi rodite novo svetlobno zavedanje v vaše bitje. Svetloba ostaja z vami, v vaši duši. Ko umrete, vaše fizično telo ostane na zemeljski ravni. Vaša duša bo potovala v višje dimenzije dušne ravni.

    Svetloba, ki ste jo zgradili znotraj, vam bo pomagala na prehodu in bo ostala vsebovana v vaši dušni esenci. Vse, kar je bilo v materialnem, bo odpadlo. Materialno, s čemer ste merili vaš uspeh, bo odpadlo. Nič od tega, ne boste mogli vzeti s sabo, ko boste šli čez. To bo ostal dušni spomin izkušanja. Ampak le svetloba, višje zavedanje, ljubezen do vsega, to bo potovalo z vami na dušno raven. In tam boste udeleženi v velikem praznovanju, praznovanju uspešne inkarnacije, kjer ste vi speli v rojevanju nove enotnosti človeštva.

    LETO ENOTNOSTI

    Jaz posebno naglašam, da skozi to leto 2011ostanete trdno v svetlobi. Naj bo to vaš oklep do vsega, kar je negativno. Bodite močni v zavedanju, v svetlobi. Na ta način se boste lahko samozavestno združili z drugimi podobnega zavedanja v moči, v udobju.

    Zemlja bo tudi doživela mnogo sprememb in dovršila mnogo ciklov. Potresi bodo in vulkanski izbruhi. To bo leto vode, mnogo vode, Na mnogih krajih se bo morsko dno znatno dvignilo. Tekočine Zemlje bodo premeščene. Zato jaz pravim, da je leto 2011 leto enotnosti za človeštvo. To je ključno leto za vašo celotno bodočnost.

    Mojster Kuthumi

    Do originalnega sporočila v angleščini in do čudovite kanalizirane meditacije na Shamballi (v angleškem jeziku) lahko dostopite preko povezave na spletno stran: http://www.kuthumischool.com/en/teachings/volume9/year_of_unity.php. To je meditacija, ki je tako za začetnike kot tiste, ki so že napredovali. Vsi se sedaj začenjate uravnavati z novimi energijami na Zemlji, aktivirate naše spiritualne centre, prebujate naše dušne spomine.

    V meditaciji vas mojster Kuthumi popelje v sveti prostor dušne svetlobe, božanstva. Tukaj vi odpustite en cikel in se pripravite za novega, novo leto. Leto enotnosti z vsem.
    Lynette Leckie-Clark

    Copyright 2001 - 2011. Vse pravice pridržane.
    Kuthumijeva šola modrosti (Kuthumi School of Wisdom) http://www.kuthumischool.com/index.php
    Naj se ne bi kopiralo ali spremenilo na noben način.

    V slovenščino prevedla: Marija Batista

      
     
    | More




    Sorodne povezave
  • http://www.kuthumischoo...
  • Več od avtorja mavrica
  • Več s področja * Duhovna rast

  • Dodatne možnosti
  • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
  • Za tisk prijazna stran
  • Slabovidnim prijazna stran

  • 2011- Leto enotnosti | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
     

    Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


    Na vrh (začetne) strani
     Copyright © 2024 www.pozitivke.net
     Vsa naša koda pripada vam.
    Powered By GeekLog 
    Page created in 0,42 seconds