NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 29-nov
 • Kako organiziramo nizkoogljični dogodek in izračunamo njegov ogljični odtis?

 • sreda 30-nov
 • Plečnikova Lectarija

 • četrtek 01-dec
 • Cofestival

 • nedelja 04-dec
 • Bolšji sejem starin

 • sreda 07-dec
 • Plečnikova Lectarija

 • četrtek 08-dec
 • Predstavitev knjige Biblija ljubezni 1.

 • sobota 10-dec
 • Praznično dogajanje v Ljubljani

 • sreda 14-dec
 • Božični koncerti festivala Ljubljana

 • nedelja 18-dec
 • Božični koncerti festivala Ljubljana

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Četrti sejem Altermed - Celje, 31.maj in 1.junij 2008   
  nedelja, 1. junij 2008 @ 09:28 CEST
  Uporabnik: Pozitivke

  ČETRTI SEJEM ALTERMED ŠE Z BOGATEJŠO VSEBINO

  Na Celjskem sejmu bo letos že četrtič zapored potekal sejem Altermed, tudi letos z razširjeno vsebino. Tako se bo tudi na letošnjem sejmu poleg zdravilstva, zeliščarstva še v večjem obsegu prestavljalo področje zdrave prehrane, naravne kozmetike in zdravega načina življenja, sejemski dogodek pa bo spremljal tudi 1. sejem Sportexpo.

  Sejem beleži konstantno rast tako po številu razstavljavcev kot obiskovalcev, vsakič pa prinaša nekaj novosti in izboljšav. Tako bo letošnji sejem predvsem bogatejši v vsebinskem smislu. V sodobnemu svetu komplementarna medicina pridobiva na pomenu, vse bolj pomemben pa postaja holističen pristop k zdravljenju, ki človeka obravnava celostno, tako v psiho-socialnem, duhovnem in fizičnem vidiku. Tako bo sejem nudil veliko informacij in nasvetov ob upoštevanju vseh štirih vidikov.

  Največja prednost sejma Altermed so zagotovo brezplačna predavanja, predstavitve v kongresnih dvoranah, demonstracijski oder s številnimi prikazi in demonstracijami v živo.

  Sejem se bo letos odvijal v celotni dvorani D, spremljajoče prireditve pa v sejni sobi  in obeh kongresnih dvoranah upravne zgradbe Celjanke. Na sejmu Altermed se bo letos predstavilo 165 razstavljavcev (133 direktnih iz Avstrije, Hrvaške, Francije, Slovenije in 32 zastopanih podjetih iz Madžarske, Nizozemske, Nemčije, Švice, ZDA). Največ razstavljavcev se bo predstavilo z izdelki zdrave hrane in naravne kozmetike, predstavljenih bo tudi veliko izdelkov in storitev za boljše počutje, zelišč in izdelkov iz zelišč, storitev zdravilcev, obiskovalcem pa bo na voljo tudi številna literatura.

  Projekt Ekošola kot način življenja je že v lanskem letu naletel na dober odziv. Sodelujoči  v projektu so tako pripravili številne razstave, delavnice za obiskovalce, degustacije in demonstracije kot npr. izdelovanje naravnih krem, predstavitev zdravilnih zelišč in čajev, predstavitev zdrave prehrane šolarjev. V okviru projekta sodeluje 30 vrtcev, osnovnih in srednjih šol iz cele Slovenije povezanih v mednarodno mrežo Eco-Schools.

  Obiskovalcem dobro poznan je tudi Diabetični bazar. Tematika letošnjega bazarja je posvečena sladkornim bolnikom s poudarkom na samokontroli diabetesa z meritvami krvnega sladkorja in nasveti strokovnjakov za zdravo prehrano pri diabetesu.

  Sejem Altermed se letos predstavlja s sloganom Živeti zdravo. Novost letošnjega sejma je po tematskih sklopih razdeljen spremljevalni program po posameznih dnevih. Na ta način bodo obiskovalci lažje prišli do največ informacij, nasvetov o tem, kaj lahko sami naredijo za svoje zdravje.

  Obiskovalcem bo na voljo 85  predavanj, okroglih miz, delavnic in demonstracij.  
  Osrednje teme dogodkov in predavanj predstavljajo naslednji vsebinski sklopi:

  • Zdravilna moč naravnega
  • Drugačne poti v preprečevanju in zdravljenju raka in njihovi uspehi
  • Resnice in zmote o holesterolu
  • Kako okrepiti imunski sistem
  • Težave z zanositvijo in zdravjem nosečnic in dojenčkov
  • Alternativne diagnostične metode
  • Zakonodajne vrzeli
  • Zdrav način gradnje

  Sejem Altermed že vsa leta predstavlja tudi pomembno konferenco, na kateri se število kakovostnih predavanj in strokovnih srečanj nenehno povečuje.

  To leto bo posebna pozornost namenjena težavam z imunskim sistemom, vse večjim težavam z zdravjem nosečnic in otrok, naraščajočim težavam s holesterolom, alternativnim oblikam diagnostike, zdravem bivanju, zavajanjem in priložnostim na področju naravnih izdelkov, neurejeni zakonodaji.

  Največ predavanj bo v okviru vsebinskih sklopov Zdravilna moč naravnega in Kako okrepiti imunski sistem. Najbolj zanimivi pa bosta zagotovo obe okrogli mizi z aktualno tematiko, ki ju bo moderirala Sanja Lončar iz Društva Ognjič, vodja projekta »Skupaj za zdravje človeka in narave«.

  Osrednji sobotni dogodek bo strokovna okrogla miza  »Zdravilna moč naravnega«. Predstavljene bodo primerjalne študije o delovanju naravnih in sinteznih snovi, o različni kakovosti, ki je pogojena z načinom pridelave in predelave ter študije, ki nakazujejo, kako velike so razlike v učinkovanju slabih, povprečnih in dobrih naravnih živil in pripravkov. Obiskovalci bodo spoznavali tudi nove tehnologije, ki omogočajo ohranjanje zdravilnih in hranilnih snovi ter preverili, kaj utegne biti nevarno in čemu se kot potrošniki moramo izogibati.

  V nedeljo je na programu druga okrogla miza z naslovom »Koga ščiti zakonodaja«, ki bo verjetno najbolj vroč dogodek 4. sejma Altermed. O težavah bodo iz prve roke spregovorili predstavniki nevladnih organizacij, ki aktivno spremljajo aktualno zakonodajo ter ponudniki, ki se s težavami v praksi nenehno soočajo. Povabljeni so tudi predstavniki tržnega inšpektorata, urada za varno hrano, zveze potrošnikov in urada varuha človekovih pravic.

  Novost letošnjega sejma je tudi DEMONSTRACIJSKA KUHINJA v dvorani D z nazivom Priprava hrane za dušo in telo. V demonstracijski kuhinji si bodo obiskovalci lahko ogledali in se naučili, kako se pripravijo zdrave jedi in zdrava peciva. Predstavljenih bo več kot 20 demonstracij priprave zdravih jedi brez holesterola, sladkorja, bele moke. Jedi bodo pripravljali izkušeni voditelji različnih delavnic na področju zdrave prehrane: Maria Kočevar Fetah, Sanja Lončar, Ivo Frebs, Matjaž Kološa, Vanja Flucher…

  V dvorani D bo tudi demonstracijski oder, kjer si bodo obiskovalci lahko ogledali različne demonstracije razstavljavcev (energijski pregled, masaže glave, modno  revijo nakita iz odpadne embalaže, pokrivala iz odpadnega materiala, zvočne masaže s pojočimi posodami).

  Območno društvo bolnikov z osteoporozo bo na sejmu nudilo informacije, kako ustaviti bolezen, opravljali pa bodo tudi presejevalno - informativno meritev ogroženosti s to boleznijo.

  V soboto zvečer bo tradicionalno že Hoja po žerjavici pod vodstvom Franja Trojnarja.

  Poleg pestrega razstavnega programa in zanimivih predavanj bo v okviru sejma poskrbljeno še za zdravo kuhinjo, ki bo vsem obiskovalcem nudila nekaj izbranih jedi za vitalni delovni dan.  S kuponom z zloženke programa bodo obiskovalci ob nakupu malice ali kosila v restavraciji zdrave kuhinje na sejmišču v času sejma Altermed  prejeli brezplačno faraonsko sladico iz kamuta.

  Obiskovalce sejma pa čakajo tudi bogate nagrade. Na nedeljskem žrebanju ob 18.00 uri na demonstracijskem odru v dvorani D bodo srečni izžrebanci dobili:
  1. nagrada: ELEKTRIČNI MLIN ZA MLETJE ŽIT IN STROČNIC OKTAGON 1 v vrednosti 350,00 EUR
  2. nagrada: VEČNAMENSKI APARAT VEGAN STAR DR 280 za pripravo mleka iz soje, žit, mandljev, itd.
  3. nagrada: košarica bio pražit Biotop
  Nagrade podarjata Celjski sejem d.d. in Mediacor, d.o.o Šmarje pri Jelšah.

  Sejem bo v soboto in nedeljo odprt od 9.00 do 19.00 ure.

  Cene vstopnic: odrasli 5 EUR, učenci, dijaki in študenti 3 EUR, upokojenci, skupine (nad 20 oseb) 4 EUR.

  Natančen program vseh spremljajočih prireditev je objavljen na www.zazdravje.net v koledarju dogodkov in na www.sejem.si

  1. SEJEM SPORTEXPO

  Sočasno s sejmom Altermed bo na celjskem sejmišču potekal še 1. sejem SportExpo, sejma se z vsebinami, ki so povezane, smiselno dopolnjujeta.

  Celjski sejem d.d. in podjetje Eurosport d.o.o. od 30. maja do 1. junija 2008 na celjskem sejmišču organizirata prvi sejem SportExpo. Gre za dogodek, namenjen promociji športa in rekreacije, športnih zvez, klubov, društev, ponudnikov opreme za šport in rekreacijo in vseh drugih, ki so povezani s športom in rekreacijo. Partnerji pri projektu so Ministrstvo za šolstvo in šport, Olimpijski komite Slovenije, Fakulteta za šport, Klub polet in Združenje športnih centrov Slovenije.

  Sejem SportExpo je zasnovan tako, da bo petek, torej otvoritveni dan namenjen strokovni javnosti, sobota in nedelja pa splošni javnosti. Popestrila ga bodo poučna predavanja, posveti, okrogle mize in seminarji, ki bodo potekali v kongresnih dvoranah, vsebinsko pa ga bodo obogatile demonstracije in predstavitve posameznih športov.

  Sejem SportExpo bo z raznovrstnostjo in pestrim dogajanjem pritegnil veliko število ljudi vseh starostnih skupin, ki jih zanima aktivno preživljanje prostega časa in zdrav način življenja.

  Sejem bo potekal v dvorani K, kjer se bo predstavilo 20 športnih zvez, klubov, društev in ponudnikov opreme. Na večini razstavnih prostorov bo tudi obiskovalcem omogočeno, da se preizkusijo v različnih športnih in rekreacijskih dejavnostih, na centralnem odru pa bodo ves čas potekale demonstracije in predstavitve, v predavalnicah pa strokovni spremljajoči dogodki.

  PROGRAM SPREMLJAJOČIH PRIREDITEV

  V ceno vstopnice je vključen prost vstop na vsa predavanja!

  SOBOTA, 31.maj 2008

  Celjanka

  DRUGO

  10.00-10.45 Kako z ugodno klimo, prehrano in telesno vadbo vzpostavimo ravnovesje za več zdravja, Vesna Brkić, Harmoni program, d.o.o. Zagreb
  11.00-11.45 Kaj so rune? Rune in osebnostna rast, Vse-moč d.o.o.

  ALTERNATIVNE DIAGNOSTIČNE METODE

  12.00-12.45 Cvetno zdravljenje, Jan Kozamernik, Center Modro jezero
  13.00-13.45 Hipnoza in hipnoterapija, Božidar Grilc, Center Modro jezero
  14.00-14.45 Ozdravimo bolečine hrbta, Miran Šubelj Sagmeister, samostojni raziskovalec

  DRUGO

  15.00-15.45 Izvir zdravja za dušo in telo… planet, Janko Kač, Izvir d.o.o.
  16.00-16.45 Zdravilni obredi južnoameriških Indijancev, Mea Valens
  17.00-17.45Čiščenje z elementom ognja-hoja po žerjavici, Franjo Trojnar
  18.00-18.45 Predstavitev energetskih vibracij nevidnih očem in kako jih čutiti, Sahaja Joga, Dušan Radoš

  Mala kongresna dvorana

  ZDRAVILNA MOČ NARAVNEGA

  9.30-10.15Karme prosta prehrana, Gargamuni dasa, Damo-dar, Društvo za popularizacijo Hare Krišna gibanja, Celje
  10.30-11.15 Problematika prehranjevanja-uravnavanje presnove, Goran Ranković, Vitaspin d.o.o.
  11.30-12.15 Zdrava prehrana kot način življenja, Bogdan Mak, Zdrava narava d.o.o.
  12.30-14.30 Strokovna okrogla miza: Zdravilna moč naravnega., Kaj je pogoj, da bi naravne snovi delovale? moderatorka: Sanja Lončar, Društvo Ognjič
  14.45-15.30 Naravna kozmetika in biorazgradljiva čistila za ohranjanje zdravja in okolja, Simona Šket, Bio si d.o.o.
  15.45-16.30 Biodinamični način kmetovanja, Jože Grabljevec, Zveza društev Ajda-Demeter Slovenija
  16.45-17.30 Diabetes in zdrava prehrana, Darja Lovšin, Revija Dita

  DRUGO

  17.45-18.30 Sproščanje z glasovi po čakrah, Vesna Forca, Vesna Forca OM s.p.

  Modra dvorana

  PROBLEMI Z ZANOSITVIJO IN ZDRAVJEM NOSEČNIC IN DOJENČKOV

  10.30-11.15 Zdrav otrok, dr. Stefano Scoglio (strokovni sodelavec Vi-da studio d.o.o.), Center za raziskovanje nutriterapije Italija
  11.30-12.15 Porod po meri ženske in otročka, dr. Zalka Drglin, raziskovalka, svetovalka, vodja programov, Združenje Naravni začetki
  12.30-13.15 Brezskrbna nosečnost s pomočjo SKENAR terapije, Tatiana Grigoryeva in Mojca Boh, Harmonija in zdravje
  13.30-14.15 Primeren čas za spočetje dečka ali deklice, Bern Jurečič, Arista-B d.o.o.

  DRUGO

  14.30-15.15 Dušne povezave-duša dvojčica, dušni plamen, Shana Folgie, Fortunas d.o.o., P.E. MyChi
  15.30-16.15 Skrivnosti sedmih nadangelov, Marjetka Novak, Center Sospita Rea Silvia Novak&Co k.d.

  ZDRAV NAČIN GRADNJE

  16.30-17.15 Pomembnost dobrega počitka-pogovor s specialistom za zdrav počitek, Jani Savinc, Full-point d.o.o.
  17.30-18.15 Kako zdrav je vaš dom- preproste feng šui rešitve za velike probleme, Tanja Glažar, Feng Shui Arts

  Demonstracijski oder

  10.45-11.15 Podelitev nagrad ob zaključku razpisa »Dokaži, da si ekofrik«, Ekošola in Slopak
  11.30-12.00 Energijski pregled, Andreja Novak, Art Angel
  12.15-12.30 Masaža glave, Milena Cajzek in Jolanda Ziherl Sajko, Srednja gradbena šola Maribor
  12.45-13.30 Modna revija nakita iz odpadne embalaže in glasbeni nastop šolskega dueta NIJU, z nekaj skladbami zaigranimi na kante za smeti, Barbara E. Hernavs, prof. in Bernarda Špegel Berdič, prof., Gimnazija Celje – Center
  13.45-14.15 Izdelovanje maka iz krep papirja, Nina Cerkovnik in Melita Zorc, OŠ Log Dragomer
  14.30-15.00 Energijski pregled, Andreja Novak, Art Angel
  15.15-15.30 Pokrivala iz odpadnega materiala, Urška Sovinc, OŠ Bistrica ob Sotli
  15.45-16.15 DETENSOR® terapija hrbtenice, Antonina Rome in Mojca Amon, Prosper d.o.o.
  17.00-17.30 Zvočna masaža s pojočimi posodami, Mojca Malek, Muza s.p.

   

  NOVOST: DEMONSTRACIJSKA KUHINJA V DVORANI D - Priprava hrane za dušo in telo

  V demonstracijski kuhinji si boste lahko ogledali in naučili kako se pripravijo zdrave jedi in zdrava peciva.

   09.40           Izdelki iz polnozrnate moke, dijaki Živilske šole Maribor
  10.00 Celovit prikaz priprave zdravega obroka, Vitomirka Markovič, CUDV Draga, Ig
  11.00 Kaljenje in uporaba kalčkov, Ivo Krebs, Mediacor d.o.o.
  11.40 Priprava sladkega kokosovega namaza, Matjaž Kaloša, Društvo Ognjič
  12.00 Priprava biskvita brez jajc in bele moke, Maria Kočevar Fetah
  13.00 Priprava vodnih vlivancev brez jajc, Ivo Krebs, Mediacor d.o.o.
  14.00 Zdrave sladice s suhim sadjem, Društvo Ajda Gorenjska
  15.00 Priprava sojinega mleka in jogurta, Ivo Krebs, Mediacor d.o.o.
  16.00 Priprava jedi iz tofuja (namazi, gratiniranje s tofujem, mariniranje), Maria Kočevar Fetah
  17.00 Zdravilna in kreativna uporaba začimb, Sanja Lončar in Maria Kočevar
  17:40 Priprava zaseke in zeliščnega masla brez holesterola, Matjaž Kaloša, Društvo Ognjič
  18.00 Priprava zdrave hrane za dojenčke, Vanja Flucher, Biovan d.o.o.

  Zunanji prostor

  20.30-21.30 Večerni del: Hoja po žerjavici, Franjo Trojnar

  NEDELJA, 1. junij 2008

  Celjanka

  DRUGO

  10.00-10.45 Živa knjiga avtorice Valio Ramire, Maria Ana Kolman, Sequoia d.o.o.
  11.00-11.45 Samozavedanje-kako pristopiti, Alenka Leonarda Merhar, Alternativno društvo Finalle Eros Keros
  12.00-12.45 Kako nam pomaga Barvna terapija in predstavitev projekta »Pot svetlobe«, prof. Vasija Korošec-Andromeda, Društvo Mary Poppins
  13.00-13.45 Transmisijska meditacija in služenje-pot radosti in modrosti, Mira Iskrač, Duhovno društvo Share Slovenija
  14.00-14.45 Doživljajsko-študijska potovanja, Miran Šubelj Sagmeister, samostojni raziskovalec
  15.00-15.45 Indija in Sai Baba, Bojan Gorenc, Kolumb

  DRUGAČNE POTI V PREPREČEVANJU IN ZDRAVLJENJU RAKA IN NJIHOVI USPEHI

  16.00-16.45 Diagnoza rak: preventiva in kurativa telesa in prostora, Andreja Novak, Art Angel
  17.00-19.00 Postavitev bolezni rak-zakaj se v družini pojavi ta bolezen, Matej Škufca, Korenine in krila

  Mala kongresna dvorana

  ZAKONODAJNE VERZELI

  10.15-12.15Okrogla miza: Koga ščiti zakonodaja, moderatorka: Sanja Lončar, Društvo Ognjič
  12.30-13.15 Meso-pot do zdravja ali bolezni, Vlado Began, Društvo za osvoboditev živali in njihove pravice

  RESNICE IN ZMOTE O HOLESTEROLU

  13.30-14.15 Resnice in zmote o holesterolu, Rajko Škarič, Društvo Ognjič
  14.30-15.15 Kako s probiotiki nad holestrol, dr. Stefano Scoglio (strokovni sodelavec Vi-da studio d.o.o.), Center za raziskovanje nutriterapije Italija

  ZDRAVILNA MOČ NARAVNEGA

  15.30-16.15 Domača lekarna, gojenje in pripravki iz zelišč, Veronika Fabinc, Kmetija Fabinc
  16.30-17.15 Zdrava prehrana: hujšanje brez odrekanja, Mojca Cepuš, Center Modro jezero
  17.30 –18.15 Zdravilne sposobnosti ionizirane vode, Miloš Mesec, Mesec d.o.o.

  Modra dvorana

  KAKO OKREPITI IMUNSKI SISTEM

  10.30-11.15 Elektromagnetni smog: nevarnosti in zaščita, Mojca Studen, Most-si d.o.o.
  11.30-12.15 Moč naravnih izdelkov za krepitev imunskega sistema, dr. Stefano Scoglio (strokovni sodelavec Vi-da studio d.o.o.), Center za raziskovanje nutriterapije Italija
  12.30-13.15 Haloterapija kar doma, Mojca Studen, Most-si d.o.o.
  13.30-14.15 Zdravilne rastline proti prostim radikalom, ing. Jože Majes, Društvo za zdravilne rastline Dolenjske
  14.30-15.15 Kako zmanjšati uporabo antibiotikov, dr. Adriana Dolinar in Sanja Lončar, Društvo Ognjič

  DRUGO

  15.30-16.30 Zdravilni zvok gongov, himalajskih in kristalnih skled, Mojca Malek, Muza s.p.
  16.45-17.30 SCIO kvantna medicina diagnosticiranje s pomočjo računalnika, dr. Silvano Prenc, Hrvaška, Društvo za duhovno in telesno sprostitev DOTIK

  Demonstracijski oder

     • Energijski pregled, Andreja Novak, Art Angel
     • Z Hare Krišna mantro do boljšega razpoloženja, Gargamuni dasa, Damo-dar, Društvo za popularizacijo Hare Krišne gibanja, Celje

  13.15-14.00 Zvočna masaža s pojočimi posodami, Mojca Malek, Muza s.p.
  14.15-14.45 Izdelava "mokonov" (balon, moka, volna, alkoholni flumastri), OŠ Borcev za severno mejo Maribor, Ajda Bračič-Petrič
  15.00-15.30 Energijski pregled, Andreja Novak, Art Angel
  15.45-16.15 Biokomunikacija s Quantecom, Manja Vrenko, Manipet d.o.o.

  18.00-18.30 Podelitev nagrad žrebanja za obiskovalce

  NOVOST: DEMONSTRACIJSKA KUHINJA V DVORANI D - Priprava hrane za dušo in telo

  V demonstracijski kuhinji si boste lahko ogledali in naučili kako se pripravijo zdrave jedi in zdrava peciva.

  10.30 Priprava zaseke in zeliščnega masla brez holesterola, Matjaž Kaloša, Društvo ognjič
  11.00 Priprava vodnih vlivancev brez jajc, Ivo Krebs, Mediacor d.o.o.
  11.40 Petkova solata, Matej Lovšin, Revija Dita
  12.15 Priprava sladic brez jajc, mleka, bele moke in sladkorja, Maria Kočevar Fetah
  13.15 Priprava sojinega mleka in jogurta, Ivo Krebs, Mediacor d.o.o.
  14.00 Priprava jedi iz tofuja (namazi, gratiniranje s tofujem, mariniranje), Maria Kočevar Fetah
  15.00 Kaljenje in uporaba kalčkov, Ivo Krebs, Mediacor d.o.o.
  15.40 Priprava sladkega kokosovega namaza, Matjaž Kaloša, Društvo Ognjič
  16.00 Priprava zdrave hrane za dojenčke, Vanja Flucher, Biovan d.o.o.
  17.00 Zdravilna in kreativna uporaba začimb, Sanja Lončar in Maria Kočevar

  NAGRADE ZA OBISKOVALCE: žrebanje v nedeljo, 1. junija 2008, ob 18.00 uri na demonstracijskem odru v dvorani D
  1. nagrada: ELEKTRIČNI MLIN ZA MLETJE ŽIT IN STROČNIC OKTAGON 1 v vrednosti 350,00 EUR
  2. nagrada: VEČNAMENSKI APARAT VEGAN STAR DR 280 za pripravo mleka iz soje, žit, mandljev, itd.
  3. nagrada: košarica bio pražit Biotop

  Nagrade podarjata Celjski sejem d.d. in Mediacor, d.o.o Šmarje pri Jelšah.

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • www.zazdravje.net
 • www.sejem.si
 • Več od avtorja Pozitivke
 • Več s področja * Ekskluzivno in intervjuji

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Četrti sejem Altermed - Celje, 31.maj in 1.junij 2008 | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2022 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,89 seconds