NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

nedelja 14-apr
 • 54. Veganski pohod za Vsakogar - Porezen (1630 m)
 • Razširjeni vid

 • sreda 17-apr
 • Znanja in veščine za uspešno vodenje prostovoljcev
 • Razstava interspace

 • petek 19-apr
 • Ingmar Bergman: Prizori iz zakonskega življenja

 • sobota 20-apr
 • Plečnikova Lectarija

 • nedelja 21-apr
 • Moja elektrarna by ENERTEC pokal Slovenije v akvatlonu 2024

 • sreda 24-apr
 • Zoh Amba »Bhakti«

 • četrtek 25-apr
 • Tadej Toš: ABRAhmm

 • petek 26-apr
 • VegaFriday v Mariboru

 • sobota 27-apr
 • Začetek sezone na parkovni modelni železnici

 • torek 30-apr
 • Aktualno iz Špricerkres v Malečniku, Parni Valjar / DJ's Brata Fluher

 • nedelja 12-maj
 • Prijave na tradicionalno gorskokolesarsko preizkušnjo MTB Slavnik 12. maja 2024 v Hrpeljah

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Njegovo oko - božje knjigovodstvo   
  torek, 20. marec 2007 @ 22:15 CET
  Uporabnik: Pozitivke

  NJEGOVO OKO
  Božje knjigovodstvo
  Mikrokozmos v makrokozmosu

  V tem temeljnem delu nam naša sestra Gabriele pojasnjuje mnogoplastne povezave med vesoljem – makrokozmosom – in človekom, mikrokozmosom. Prvič smo dobili globoke vpoglede v to mogočno komunikacijsko mrežo, v vesoljno mrežo "oddajanja in sprejemanja", v gigantsko Božje knjigovodstvo. V ozvezdjih tostranstva in onstranstva je zapisana vsaka misel, vsak občutek, vsak vzgib in odseva na nas. Celo vsak las na glavi je preštet, to pomeni shranjen.

  Podrobno izvemo, kako se utelešenje pripravlja v onstranskih svetovih in tudi v tostranstvu in kakšne usodne posledice ima npr. splav: Nadalje izvemo, kako človek s svojim čutenjem, mišljenjem in hotenjem določa celo svoj genski material, svoje vnose in s tem določa svojo usodo. Prek svojih podedovanih genskih zidakov je lahko svoj lastni prednik in svoj lastni potomec.

  V tej knjigi je postalo očitno: na tej Zemlji divja nepredstavljiv boj med božanskim in demonskim. Spoznamo, zakaj je Kristus že zdaj zmagovalec.

   

  Izdajatelj knjige je
  Univerzalno življenje
  Vezava: trda
  Obseg: 166 strani (format 13 x 21 cm)
  Cena: 12,52 EUR - 3.000 SIT (+ poštni stroški)

   

  Odlomek iz knjige

  Domislice, odkritja, iznajdbe
  so lahko odpoklici in krmarjenja
  iz onstranskih območij

  Kdor je skrbno prebral prve strani te knjige, ve, da nič ne more nastati iz nič.; nekaj že mora biti tu, iz česar je bilo ali bo nekaj izpeljano. Iz pomnilnega sistema padca je bil izpeljan majhen, stehniziran svet. Iz vidikov tega pomnilnika so bili vzeti mali zidaki za tehniko tega sveta, na primer za človeško iznajdbo računalnika.

  Duša vsakega človeka ve za mogočni kozmični pomnilni sistem, kajti duša sama, mikrokozmos, je komprimiran vseračunalnik v mogočnem vseračunalniku večne biti.
  Kako pride do odpoklicev iz računalniškega sistema padca, ki ljudem omogočajo, da naredijo načrt za stroj in ga izdelajo? Videti je, kot da pride z vedrega neba v človeške možgane nek vzgib, ki ga vodi ali usmerja moč – bodisi božansko načelo ali duše iz astralnih svetov.

  Če si npr. človek želi postati velik izumitelj in ima za to v svojem genetskem materialu ustrezne zasnove, potem bo vse to spodbudila njegova želja. Programi, del fizične dediščine, začno oddajati, ker je človek vstavil to idejo, svojo željo postati velik izumitelj v pomnilnik ravni očiščevanja in v materialni pomnilni sistem. Človek sprejema.
  Ta vzgib, enak ideji za določen izum, lahko pride tudi od nekega polja sil, ki ga je sam zgradil v prejšnjih življenjih in katerega osnova je želja biti velik izumitelj. Morda je nekoč na izpolnitvi take idealne podobe delalo veliko ljudi, katerih misli so prišle v ta pomnilni sistem. Vzgib, ideja je lahko odpoklicana tudi iz programa tega oddajnega potenciala.
  Možno je, da željo biti izumitelj izpolnijo duše ki izvajajo tako imenovana vbrizgavanja v komunikacije ljudi. Če se zgodi to, potem se v človeku krepi misel, da postane genij. To so lahko na primer duše nekdanjih ljudi, s katerimi je človek v prejšnjih življenjih izdelal določene programe, ki so prišli v njegovo dušo in po načelu oddajanja in sprejemanja tudi v vzročni računalnik. V tej inkarnaciji pride zdaj vzgib želje tako od duš tistih, ki so bili nekoč njegovi sodelavci, kot od tistih polj sil, ki so bila nekoč ustvarjena. Njegova miselna dejavnost je dvakratno spodbujena in vodena v smer projekta, katerega iznajdba mu je veliko pomenila.

  Obstaja tudi nadaljnja možnost, da to polje sil, ki ga je nekoč sam sodoločal in ki bi zdaj rado spet določalo njega, krmarijo interesne skupine, torej skupine duš v mestih očiščevanja, ki hočejo njega, človeka, narediti za svoj instrument, da bi prek njega dosegle določene cilje. S telepatsko spodbudo mu nato dopovejo, da mora postati genij.
  Človek, nagovorjen po magnetnih poljih svojih želja, začenja vedno več razmišljati. Ima veliko domislic, veliko predstav, ena misel se gradi na drugi – nastane cela veriga, cela mreža predstav.

  V svojih možganih ustvarja tako vedno več slik, torej programe – na primer, kako lahko nastane računalnik. Usmerjanje iz onstranstva se nadaljuje. Veliko domislic, veliko podrobnosti – vedno več slik nastaja v njegovem miselnem svetu.

  Na podlagi mnogih vzgibov sčasoma konstruira stroj, na primer računalnik. Na papir je najprej prenesel le dele. Nakažejo mu, kako mora zdaj graditi naprej. Slikovite predstave in to, kar je že prenesel na papir, so magneti, prek katerih onstranci kar naprej spodbujajo človeka, da išče in raziskuje, da izrabi vse možne podrobnosti in jih vgradi v svoje tehnično delo.

  Mogoče je tudi, da onstranske interesne skupine vodijo človeka k znanstvenim knjigam, iz katerih lahko vzame nadaljnje spodbude za svoj izum, za svoje delo. Tako se zlagajo deli sestavljenke, tako da sčasoma nastane celotna slika in iz nje zgradba stroja.
  Prek načela mišljenja in sprejemanja, torej oddajanja in sprejemanja, dobiva človek iz različnih onstranskih virov vedno več in vedno globlje segajoče spodbude, torej informacije, in to zaradi želje, da bi bil velik izumitelj.

  Svet tehnike je večinoma nastal zaradi takšnih usmerjanj. Kar je v neskončnosti vseobsegajoče in zasnovano za blagor celote, je bilo v računalniku padca in prek njega v tostranstvu vedno bolj predrugačeno in v mnogih primerih usmerjeno za gorje človeka.
  K ljudem lahko pridejo spodbude tudi iz božanskega. To so nesebične spodbude, ki so v pomoč nesebično služečim ljudem, ki si ne prizadevajo za povečanje svoje osebne veljave, temveč v svetu dajejo čast Njemu, ki daje spodbude. So torej za blagor vseh ljudi, ki so voljni, da izpolnjujejo Božjo voljo.

  Z očiščevanjem prek Kristusa
  se osvobodimo samoljubnih programov
  iz prejšnjih življenj

  Vsak človek je v zemeljski življenjski šoli. Glede na to, v kakšnih zvezdnih konstelacijah je njegovo shranjevanje, bo vsak prej ali slej spodbujen, da razmisli o svojem življenju, o tem, ali je v soglasju z Desetimi zapovedmi in Govorom na gori. Če v tem življenju takšnih ali podobnih spodbud ni, potem se prične boj z lastnimi grehi šele v mestih očiščevanja – takrat, ko je duša ločena od telesa in živi v onstranstvu.
  Iz tega sledi, da življenje brez težav, brez stresov ni ravno zaželeno. Prav iz neskladij v našem življenju izhajajo vzgibi, ki nas spodbujajo k samospoznanju in razreševanju negativnega. Dnevi našega zemeljskega življenja so odmerjeni – in so dragoceni, kajti veliko lahko očistimo že v enem samem dnevu. Zato velja: izkoristi čas!

  Kar ne ustreza večnemu zakonu, Bogu, mogočnemu vseračunalniku, mora biti spoznano in očiščeno. Posameznik ne more spoznati, iz katerih konstelacij, iz katerih kanalov, pridejo vzgibi za samospoznanje. Če pa hoče vedeti za svojo grešnost, potem se mora podati na lastno raven čustev, občutkov in misli in biti pripravljen, da pošteno pogleda samega sebe, da se spozna in spoznano očisti.

  Vzgib, ki nas opozori npr. na naše negativne misli in sebične slike želja, lahko pride k nam tudi s strahom, ki nas zaposluje dalj časa. Zaradi pretresenosti se morda sprostijo misli, ki nam pokažejo, zakaj hočemo postati uspešni, slavni in bogati.

  Če v tem utelešenju nastane želja, da potrjujemo samega sebe, da se dokažemo, si pridobimo ugled in moč, potem so to namigi za to, da so morda nekoč, v prejšnjih življenjih, že obstajali enaki ali podobni miselni vzorci, iz katerih so bili ustvarjeni vzroki. Danes so mogoče ti vzroki spet dejavni in nas spodbujajo, da v tem časovnem obdobju nadaljujemo gradnjo tega projekta, ki smo ga pričeli graditi v prejšnjih življenjih. Tako npr. prispevamo k nadaljnjemu razvoju nekega stroja v tostranstvu.
  Kar pride k nam po telepatski poti, ni nič drugega kot misli, o katerih mislimo, da so naše lastne. Da bi dojeli, ali ni mogel obstajati nasprotni vpliv, je treba priti do dna našim mislim, željam in vzgibom. Vsak mora pri sebi preizkusiti, kaj bi rad dosegel zase s temi mislimi, s svojim načrtom, in ali to, kar se v njem dvigne kot misel, ustreza desetim zapovedim in Govoru na gori.

  Če smo položili v svoje misli in hotenje merilo Desetih zapovedi in Govora na gori in se hočemo rešiti teh vplivajočih spodbud, ki pridejo k nam s telepatijo, se moramo samo podati na kristjansko pot. Kristus je namreč pot, resnica in življenja.
  Svojega človeškega se nihče ne more rešiti sam – to je mogoče samo s Kristusom in po Njem. Pot spreminjanja negativnega, grešnega programa v pozitivnega, v božansko življenje, pomeni: Obžaluj, prosi za odpuščanje, odpusti – in ne stori spet enakega.
  Čeprav ne vemo, koga naj prosimo za odpuščanje – Bog ve za vse stvari. Če izvršimo to preobrnitev človeškega hotenja in dejanj s Kristusovim Božjim Duhom v sebi, tako da opustimo, kar je nebožje, potem bomo tudi prišli do odpuščanja in se razbremenili grehov.
  To pot morajo prehoditi vsi – znanstveniki, izumitelji, teologi, državniki, bogati in revni; pri tem ni nihče izvzet. Vsak človek in vsaka duša se morata nekoč zavedeti: vsako čustvo, občutek, misel, beseda in vsako dejanje je oddajanje in sprejemanje.

  Knjigo lahko naročite na naslovu:
  Univerzalno življenje, Celovška cesta 87, 1000 Ljubljana
  tel./fax 01/568-4148 - informacije vsak ponedeljek od 18.00 do 19.00 ure
  Internet: www.univerzalno-zivljenje.si
  email:
  info@Univerzalno-zivljenje.si

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • www.univerzalno-zivljen...
 • info@Univerzalno-zivlje...
 • Več od avtorja Pozitivke
 • Več s področja * Ekskluzivno in intervjuji

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20070320221509723

  No trackback comments for this entry.
  Njegovo oko - božje knjigovodstvo | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2024 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 0,52 seconds