NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sobota 31-jul
 • Javno poletno vodstvo po razstavi Rdeče in črno

 • nedelja 01-avg
 • Bolšji sejem

 • torek 03-avg
 • Mala re:ciklarnica - Leteče ribe Koinobori

 • sreda 04-avg
 • Letala

 • četrtek 05-avg
 • Podaljšani poletni četrtki na Metelkovi

 • petek 06-avg
 • Dežela dinozavrov

 • sobota 07-avg
 • Dinozavri ponovno na pohodu

 • nedelja 08-avg
 • Kotarski sejem & Ansambl Ikebana

 • torek 10-avg
 • 19. tradicionalno srečanje pri Prežihovi bajti

 • sreda 11-avg
 • Sredi tedna v muzej: Odkrivanje muzejskih zbirk

 • četrtek 12-avg
 • Podaljšani poletni četrtki na Metelkovi

 • sobota 14-avg
 • Ladje in barčice

 • nedelja 15-avg
 • Dobrodelna akcija zbiranje šolskih potrebščin

 • ponedeljek 16-avg
 • Pravljice pod krošnjami dreves

 • torek 17-avg
 • Ustvarjalnice z Galerijo C.C.U.

 • sreda 18-avg
 • Skupinski plesi z Vrtnico

 • četrtek 19-avg
 • Wolfov poletni festival, koncert Gal Gjurin

 • sobota 21-avg
 • Triglav Trail Race
 • Woop! Odbito na Ljubljanici - Megatrampolin!

 • nedelja 22-avg
 • Srednjeveški tabor na Velenjskem gradu

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


    


  Veduna - Duhovna modrost avstralskih Aboridžinov


   PREDSTAVLJAMO  
   

   AKCIJA  
   


  :

  sobota, 17. februar 2007 @ 16:00 CET - 21:30 CET
  :
  Delavnica
  :


  :

  šola/pot za razvoj zavesti,
  duhovno samo-zdravljenje in
  samo-uresničenje

  dr. Mira Omerzel - Mirit

  2. CIKEL INTENZIVOV
  "ŽIVETI NEBO NA ZEMLJI"
  Z ZVOKOM IN MODROSTMI DUHOVNIH
  IZROČIL LJUDSTEV SVETA

  starih Majev, indonezijskih Balijcev, avstralskih Aboridžinov, severnoameriških Indijancev in starih Slovanov

  s kanaliziranjem izvorne življenjske zdravilne energije in transcendentalnim zvokom z glasbili ljudstev sveta - za duhovno samozdravljenje v stiku s Kozmično Inteligenco in darovi Mojstrov Učiteljev Univerzuma

  vsako tretjo soboto v mesecu
  od 16.00 do 21.30 ure
  v Živa centru, Kurilniška 18, Ljubljana

  Prijave na telefon 031 / 748 - 478 po 14.uri

  Zaradi omejenega števila udeležencev prosimo, da se prijavite najkasneje do srede pred intenzivom.
  V primeru odpovedi udeležbe nas prosimo o tem pravočasno obvestite, da lahko vaše mesto ponudimo drugim.

  Vzemi si čas in preberi te vrstice: če ti uspe in te njihova vsebina pritegne, pomeni, da
  resoniraš z namenom delavnice in da je čas…

  Dne 24.novembra 2006 se v zgodovini evolucije človeštva pričenja novo obdobje. Po izjemno natančnih predvidevanjih in prerokbah starih Majev - tako za preteklost in najverjetneje tudi za prihodnost - se je na ta dan pričela vsidravati v zavest ljudi t.i. "galaktična zavest". Širimo svoje omejitve in zaznave preko osebnih in planetarnih meja v galaktično brezmejnost. Naš duh je vse bolj sposoben zaznavati življenje, utrip in sporočila vsepovezanosti (celovite enosti) Univerzuma. In vse bolj smo iščoči po duhovnih tradicijah ljudstev sveta.

  Drugi cikel intenzivov, ki so zasnovani na modrosti naših prednikov in tokrat nosijo naslov "Živeti nebo na zemlji", je cikel poglobljenih delavnic na življenjske teme, ki nas vse zadevajo: na teme, kot so iskanje harmonije, obilja, zdravja in ljubečih odnosov (s partnerji, otroci, starši, sodelavci…), iskanje smisla življenjskih preizkušenj in bivanja na zemlji, iskanje stika z duhom in dušo, na teme, kot so integracija duhovnega v materialnem svetu, paralelni in višjedimenzionalni svetovi ter svet mrtvih, duhovna rast in cilj življenja, prosvetljenje in vračanje v Dom duše oz. našega lastnega izvora, zemeljsko in božansko, razvoj Kristusove ali Budine zavesti ali brezpogojne ljubezni duše v sebi, razvijanje kozmične in galaktične zavesti in vračanje v izvor kreacije, zavedanje "kdo smo", "čemu" in v čem je smisel življenja, povezovanje nasprotij v celovitost, transformacija dualnosti v enost… Lahko bi poenostavljeno tudi rekli, da z intenzivi uresničujemo samospoznajo in "mojstrstvo uma ter čustev" - vse dokler jih povsem ne razumemo in obvladujemo (in ne one nas), da se zavemo, kakšno igro torej igramo.

  Naročeno mi je bilo, da oživimo Izapanske misterije starih Majev, ki vsebujejo vodila in modrost uresničevanja kozmične in galaktične zavesti, katerih uresničitev je cilj tudi vseh ostalih skrivnostnih znanj naravnih ljudstev sveta usklajenih z zakoni in utripom Univerzuma, to je z osnovnimi principi življenja, Izvorom (izvirnim namenom) samim.

  Naše glavno "kirurško orodje" so vibracije svetlobe, energije in zvoka ter Milost Izvora (Mojstri). Zvok je (po Pitagori) duša Univerzuma. Lahko je slišni ali neslišni, slednji pa notranji ali transcendentalni. Svetloba in zvok različnih frekvenc in vibracij ali nivojev resničnosti sta meddimenzionalno okno v svetove "onkraj", v bit kreacije in našo lastno dušo, um in čustveno telo. Mojstri Učitelji Univerzuma nam (kanalizirano) podeljujejo darove, podporo in zdravljenje duše.

  Cikel predvidenih intenzivov je za pogumne, ki želijo vse bolj zavedajoče potovati skozi spremembe, za tiste, ki razumejo, da je duhovni razvoj smisel življenja, ki vodi človeka do življenjskega cilja, to je do prebuditve v popolno zavedanje (v prosvetljenje ali kozmično zavest); je za tiste, ki želijo plavati s tokom utripa Univerzuma…


  I. DUHOVNA MODROST INDONEZIJSKIH ZDRAVILCEV "BALIJANOV TAKSU" IN "TAPANKAN"
  ... je intenziv o modrosti indonezijskih zdravilcev, vidcev in vedcev ali šamanov "balijanov taksu in tapankan". Je tečaj za vzpostavitev kozmične zavesti ali brezpogojne ljubezni duše onkraj časa in prostora; tokrat bomo iskali stik z dušo in vzpostavljali prisotnost v stiku z njo. Duša je naša čista bit in povezovalka z izvorom; živeti v stiku s svojo dušo, pomeni živeti v skladu z božanskim planom ali izvorno življenjsko inteligenco; duša ve vse, kar moramo vedeti in pozna geografijo naše usode in naš življenjski plan; na valovih neslišnih vibracij se bomo vračali v dom duše; indonezijska "sekala in niskala" (vidno in nevidno) nas bosta vodila skozi svetove živih in mrtvih, skozi svet duše živih in umrlih; indonezijska modrost usklajevanja dualnosti v enost in vzpostavljanje celovitosti teče skozi zavedanje notranjih sovražnikov ali "notranjih saboterjev" v miselno čustvenem svetu; Indonezijci so mojstri iskanja notranjega miru in moči v stiku s predniki; je tečaj o sprejemanju življenja in smrti in tečaj o modrosti sprejemanja in razumevanja drug drugega ter zdravljenja odnosov (tako partnerskih, družinskih, medčloveških); tudi tokrat s seboj prinesite majhen dar (sadež ali priljubljeno hrano in pijačo umrlih, cvet...) za simbolično daritev našim prednikom in priklic esenc njihovih duš. Je tečaj z iniciacijo Sonca (našega osončja) in Galaktičnega Sonca.
  Sobota, 20. januar od 16.00 do 21.30
  ~~~

  II. DUHOVNA MODROST AVSTRALSKIH ABORIDŽINOV
  ... je intenziv na temo enosti oziroma intenziv vračanja v pričetek kreacije (Lalai) in je delavnica, namenjena povezovanju z izvorno življenjsko energijo (vundžur) ter večno manifestacijo življenjske sile - tako v Univerzumu, kot na zemlji. Pričeli bomo odpirati svoji duši meddimenzionalna vrata ali kozmični portal v Univerzum. Modrost avstralskih Aboridžinov nas poučuje, kako živeti sedanji trenutek in večnost (Lalai in "sanjski čas" - dreamtime), kako obnavljati in vzdrževati večnost v življenju. Modrost "nangarijev" je modrost zdravilcev, jasnovidcev ter potnikov v višjedimenzionalne svetove, modrost kako ustvarjati s stvarstvom, z izvorom in (prvim) kreativnim impulzom vesolja. Aboridžini so mojstri prenosa izvorne življenjske energije v vsakodnevno življenje, v zvok in pesem, ki sta povezovalca med svetovi, ter mojstri v povezovanju z močjo prednikov, še posebej pa z energijami oziroma bitji stvarenja, imenovanimi "Vandžine". Je tečaj z iniciacijo Kreativnega impulza in kreatorja "Baiame" - po kozmičnih zakonih ali "čukurpi".
  Sobota, 17. februar od 16.00 do 21.30
  ~~~

  III. DUHOVNA MODROST HOPIJEV IN SEVERNO-AMERIŠKIH INDIJANCEV
  ... je intenziv o ciklusih življenja, o samozavedanju in ozaveščanju trenutnih življenjskih lekcij. Indijanci so pogumni bojevniki na polju življenja. Skozi prepoznajo se odvija odpuščanje, služenje in prerojevanje. Delavnica je vzpostavljanje mojstrstva uma in čustev skozi osvobajanja dediščine kulturnih in privzgojenih čustveno miselnih vzorcev, kar je jedro znamenitega "zdravilnega kolesa" (medicine wheel). Na ta način se človek usklajuje z ritmom Univerzuma, z Materjo Zemljo in Očetom Nebom. Živeti indijanski "Veliki Misterij" pomeni graditev spirale prijateljstva in ljubezni skozi spiralni kačji ples in spiritualno esenco kreativnega principa, ki je "večni ogenj ljubezni". Tako se vzpostavlja človekova odgovornost v celoviti zemeljski evoluciji človeštva skozi zdravljenje srca in duše. "Štiri strani neba" so refleksija našega trenutnega učenja in lekcij na poti samouresničenja in narekujejo prisluškovanje znamenjem. Da človek lahko hodi po sveti stezi "zdravilne poti" ter poišče notranje odgovore za dogajanje v življenju. "Rdeča pot" življenjskih lekcij Velike Resnice lahko sprejema univerzalno planetarno družino vseh življenjskih oblik in vsega, kar se dogaja. In človek ustvarja svoj lastni sveti krog in sprejema odgovornost zanj ter kreira tišino uravnovešenega srca in sledi ritmu bobna - ritmičnega utripa Univezuma. Je tečaj z iniciacijo Matere Zemlje.
  Sobota, 17. marec od 16.00 do 21.30
  ~~~

  IV. DUHOVNA MODROST MEHIŠKIH MAJEV
  ... je intenziv oživljanja pozabljene galaktične paradigme naših davnih zemeljskih prednikov in rojevanje galaktične zavesti, oživljanja paradigme, znane pred tisočletji vsem naravnim ljudstvom našega sveta ter pozabljenih Izapanskih Misterijev velikih majevskih Mojstrov - svečenikov, šamanov in prerokov "nik vakinel". Modrost starih Majev nas uči plavati s tokom božanskega plana "pet minut pred dvanajsto" oziroma nas uči povezovati z Božansko voljo v tem izjemnem času intenzivnega nastajanja nove dobe, ko razpada vse staro ovirajoče in se gradi nov boljši in bolj ljubeč svet. Maji nas poučujejo v iskanju kozmičnega ravnovesja in skladnosti z ritmom vesolja. Skozi spiralno gibanje nas poučujejo o osnovnem principu življenjske danosti, o ustroju vsega živega in utripu galaksije. Tako se v našo zavest vrača zavedanje, kdo smo, zakaj smo tukaj in v čem je naše služenje zemlji, kozmosu, galaksiji... Z modrostjo starih Majev pričenjamo "živeti nebo na zemlji" ali spiralni kačji ples osnovnega kreativnega impulza. Skozi iskanje izvora lastne biti se vračamo v galaktični center vsega obstoječega in v zavest vseprisotnosti, kar v nas poraja prosvetljenje, vstajenje, vnebovzetje…. Je tečaj z iniciacijo Galaktičnega centra.
  Sobota, 21. april od 16.00 do 21.30
  ~~~

  V. DUHOVNA MODROST VEDUNA ALI DUHOVNO IZROČILO STARIH SLOVANOV
  S posebnim spoštovanjem in ponosom se lotevam (po "božanskem" naročilu kreativne Inteligence in Mojstrov v avgustu 2006) oživljanja staroslovanske duhovne dediščine, zato je ta tečaj intenziv o naših duhovnih koreninah in pozabljeni modrosti v nas. Simbolično bi lahko rekli, da nas dediščina naših davnih prednikov poučuje "o svetosti in modrosti praprotovega semena", ki simbolizira prisluškovanje govorici Univerzuma in zato tudi živalim ter bitjem drugih ravni. Stari Slovani so živeli duhovnost v skladu z naravo in kozmičnim, kar pomeni živeti svetost in biti naraven. In kdo ne pozna plišastega medvedka, simbola, ki izhaja iz prazgodovinskega totema in kulta medveda, simbola, ki še vedno tiči v naši duši in nas povezuje s svetom živali. V raziskovanju zastrte modrosti v naši duši bomo posegli tudi v prazgodovinsko izročilo naše zgodovine. Prisotnost različnih kozmičnih frekvenc so naši slovanski predniki poimenovali z imeni različnih božanstev. Slovansko in keltsko (Anam Kara) duhovno iskanje je graditev vezi med ljudmi. Slovanski predniki nas učijo hoditi z odprtimi očmi, ko je ljubeče oko merilo resnice. S svetostjo zrenja in poslušanja nas učijo živeti duha v materiji kot umetnost preslikavanja. Popotovanje starih Slovanov simbolizira mit hoje na sveto kristalno goro in dvigovanje po kozmičnem drevesu in svetovni osi (axis mundi) skozi različne svetove in dimenzije do Izvora Duhovne vsebine zagovorov, rekov, bajil, zarotitev, molitev, duhovnih formul, praznovanj, pesmi, besed in čarov, pričajo o pozabljenem in prezrtem zavedanju slovanskih starosvetnosti. Tudi slovanski modreci in zdravilci imenovani "baliji" so vedci šamanskega formata. In "kresniki in vedomci" so potniki skozi dimenzijske svetove. So tisti, ki vedo. Naš sveti krog se izrisuje v "sveti ris". Mavrica in sveto drevo (ali gora) pa gradita most v onostranstvo in transcendentalno izkustveno zavest - vse do izvornega mesta kreacije ali doma duše. Staroslovansko božanstvo Vedun naj bi zdravilo z besedo in zvokom, ki pomenita vozilo med različnimi resničnostmi. Je intenziv z iniciacijo Boginje Volovske, ki simbolizira sonce, obilje in plodnost ter božanstvo vegetacije, svet živih in mrtvih, svet ljudi in živali…
  Sobota, 19. maj od 16.00 do 21.30
  ~~~


  Prisrčno vabljeni na praznovanje vračanja tradicij ljudstva sveta z glasbili ljudstev sveta
  in s posredovanjem (medijstvom) darov iz Kozmosa.


  Možno se je udeležiti posameznega intenziva, čeprav so sestavljeni tako, da tvorijo celoto - svojevrsten
  cikel duhovnega dela za razvoj zavesti in samozdravljenja.


  S seboj prinesite copate, podloge in odeje za sedenje ali ležanje.

  DUHOVNE MODROSTI LJUDSTEV SVETA V ČASU SPREMEMB

  V tem izjemnem času velikih sprememb se ponovno zatekamo k izjemnim modrostim pozabljenih duhovnih tradicij in izročil ljudstev sveta. V zadnjih stoletjih ali celo tisočletjih smo v neosveščenosti in nezavedanju povsem prezrli veliko znanje naših prednikov, znanje o duhovnem prebujanju, ki je bilo našim zemeljskim prednikom mnogo bolj pomembno, kot nam danes. Nešteto generacij je skozi stoletja in tisočletja raziskovalo in gradilo spoznajo o duhu, duši in telesu ter njihovem medsebojnem delovanju, spoznajo o kozmičnih zakonih, ki nas vse zadevajo, o smislu življenja in "velikem metu" do cilja človekove prisotnosti na zemlji. Nekatera ljudstva vsaj delček te modrosti živijo še dandanes, mnoga znanja pa je mogoče v stiku z Izvorno življenjsko inteligenco in Mojstri Učitelji Univerzuma ponovno obuditi, čeprav so stoletja in tisočletja tičala v pozabi. Človek ponovno s širjenjem zavesti postaja spet toliko osveščen, da pričenja razumevati in sprejemati bistvo in smisel prisotnosti teh znanj, ki se niso brez smisla prebila v utrinkih tudi v naš čas. Širimo zavest in potujemo dalje. Univerzum se širi (Bog tudi) in z njima tudi mi. Potujemo Domov, potujemo v Dom duše. Vračamo se, od koder smo prišli. In ni nam treba vedno iskati daleč stran! Najpogosteje sicer posegamo po dognanjih Hinduizma, Budizma in Taoizma, vendar smo tudi mi izšli iz bogate slovanske duhovne tradicije, ki pa je potonila v pozabo z nasilnim pokristjanjevanjem. Žal. Tudi mi, slovanske duše, smo se v davni preteklosti obračali na nevidne vitalne kozmične sile, na Izvor sam. In to znanje se je prebilo do današnjih dni le še v zmisticirani in razvrednoteni obliki. Vendar za miti, pravljicami, reki in rečenicami tičijo dragulji pozabljenega bistva, skriti pred slepim umovanjem.

  In prav tako kot drugod, so tudi v našem prostoru živeli izjemni ljudje, ljudje širokih duhovnih sposobnosti in brezmejne širine zavesti. Ti ljudje so kot luč in kažipot kazali stezo vsem, ki so hodili za njimi iščoč Veliko Resnico in bit življenja. In tako je še danes. Paradoksalno je le to, da navkljub izjemnemu tehnološkemu razvoju in dosežkom v materialnem svetu vemo mnogo, mnogo manj o duhovnih parametrih našega življenja, kot so vedeli naši davni predniki. Toda, sedaj je čas, ko človekovega prebujenja ne more več ustaviti nikakršna stranpot ali zaukazana doktrina. Duhovno se prebujamo z velikimi koraki in v prihodnjih letih naj bi dosegali izjemna spoznanja. In v tej kozmični (božanski) danosti univerzalnega utripa spet hlepimo po modrosti davnih iskalcev, ki so zmogli razumeti in živeti utrip trenutne danosti. Konec koncev - nič novega na planetu! Le mi se zgubljamo v zgodovini časa in v stranpoteh lastnega razvoja zavesti, se iščemo in spet postavljamo na pot v tem sinusnem valovanju prebujanja in osmislitve ter učenja skozi stranpoti in izgube. Velika modrost različnih duhovnih tradicij naravnih ljudstev sveta nam zopet prihaja naproti. S spoštovanjem in radostjo najavljam svojo podporo in zavezanost temu iskanju in oživljanju tudi do sedaj skorajda povsem pozabljene slovanske duhovne tradicije. Čas je, da oživimo tudi utrip duha prednikov našega kulturno zgodovinskega prostora - duhovno modrost starih Slovanov.

  V letih od 2000 do 2006 sem imela izjemno čast in priložnost srečati se in spoznati izvorno misel in življenjsko filozofijo ljudstev in plemen iz različnih dežel sveta. "Turistična agencija Mojstrov Učiteljev Univerzuma", kot imenujem vodstvo kozmične Inteligence in Mojstrov, me je vodila iz celine na celino, v različne skupnosti ljudi in do izjemnih posameznikov ter mi odprla pot k cenjenim zdravilcem, vidcem, vedcem, duhovnim vodjem in učiteljem. Ko sem avgusta 2000 ponovno zavestno vstopila v način prehranjevanja s prano ali vseprisotno energijo, so mi Mojstri Učitelji Univerzuma dodelili plan učenja, ki ga letos zaključujem in sicer z naročilom, da te modrosti spoznam, ozavestim njihovo bistvo in skupni imenovalec, jih povežem in ponovno predam ljudem zahodnega sveta. Vse te pozabljene modrosti v sebi nosijo pomembna sporočila za čas, ki ga živimo, za čas intenzivnih sprememb. In še posebej za čas, ki prihaja. Končno se počutim spet etnologinjo-raziskovalko, zavezano raziskovanju duhovnih tradicij sveta naših prednikov, ki imajo povrhu še silno pomembna sporočila za dandanes živeče. Mednje sodijo tako indonezijski "balijani taksu" in "balijani tapankan", ki se v povezavi z božansko inteligenco povezujejo z dušami umrlih in s predniki; aboridžinski "nángariji" - mojstri zdravilci, jasnovidci ter potniki v višjedimenzionalne svetove; nasledniki zdravilcev starih Majev "iloli", svečeniki in šamani ter preroki "nik vakinel" (ali tisti, ki strmijo v center in gledajo skozi zavese časa), ki so izjemni potovalci v kozmični center kreacije skozi višjedimenzionalne portale časa in prostora; pa severnoameriški indijanski bojevniki Hopi, Navajo, Siox, Apachi…, ki se pogumno lotevajo gledanja vase in odpravljanja miselno-čustvenih vzorcev in zagat, tako za dobrobit planetarnega kot osebnega razvoja in rast zavesti celotnega človeštva ter Mater Zemljo. Korenine slovanskih izročil ter pozabljenih zdravilskih spretnosti slovanskih jasnovedcev pa se dotikajo vseh predhodnih duhovnih modrosti.

  Zato sem po dolgoletnem študiju, občasnem bivanju med naštetimi ljudstvi in izkustvih (ter Božanskim vodstvom Mojstrov) med različnimi modreci, zdravilci, vidci, vedci in šamani, ki še posedujejo duhovne resnice življenja in ki so me izkustveno poučevali o bistvu našega obstoja ter me vodili skozi brezmejne izkušnje duha (kar se seveda iz knjig ni mogoče naučiti), "morala" osnovati predavanja in delavnice na temelju teh izkustev in spoznanj. Kot pomoč ljudem v samorazvoju in samozdravljenju, samospoznaji in samozavedanju, kar nas potrpežljivo vodi do želenih rezultatov. Zato so ti intenzivi pot introspekcije skozi razumevanje velikih duhovnih izročil, ki se v nas ponovno prebujajo kot kažipoti, budilo in bodrilo. Vendar so delavnice cikla "Živeti nebo na zemlji" za pogumne, za tiste, ki se že zavedajo, da je na poti Domov resnično vredna tista življenjska izkušnja, ki jo živimo s polno čuječnostjo in zavedanjem. Glavno delo pri tem duhovnem učenju in prepoznavanju seveda opravlja kanalizirana misija izvorne življenjske energije/Inteligence in Mojstrov učiteljev Univerzuma, ki nam pomagajo pri ozaveščanju, prepoznaji, transformaciji in zdravljenju…

  V času intenzivov bo torej potekalo tudi duhovno zdravljenje vseh teles (fizičnega, emocionalnega, duhovnega telesa in duše) in deležni bomo pomoči pri razvijanju in širitvi naše zavesti. V skladu s Kozmično Inteligenco, osebno rastjo in božanskim planom kreacije. Ves čas predavanj in tudi v času praktičnega dela bomo deležni darov in milosti iz Kozmosa. Pri tem nam bo pomagal tudi "vódeni transcendentalni zvok" onkraj običajne zavesti: kot orodje, ki pili, šiva, žaga, polni, sestavlja, razstavlja, harmonizira, osvešča, prebuja in širi…

  Pravzaprav so intenzivi namenjeni spoznavanju in oživljanju duhovnih izročil ljudstev sveta ter predvsem naši duhovni širitvi v brezmejne možnosti lastne biti. Da v procesu bujenja, ki nam je ukazano in zaukazano s podpirajočimi vibracijami "z neba", najdemo spet pot Domov - in se vrnemo s popolnim zavedanjem bistva življenja v Dom svoje duše, kar je cilj človekovega bivanja na zemlji. V procesih bujenja moramo prepoznati vse ovire, ki nam onemogočajo notranje potešenosti, rast in ozaveščanje: moramo prepoznati in (na delavnicah tudi s pomočjo izvorne življenjske energije Mojstrov) transformirati (odpraviti) ovirajoče čustvene vzgibe in miselne procese, ki v svoji biti niso brezpogojna ljubezen in zato kličejo v naše življenje ponavljajoče se bridke izkušnje ("popravne izpite"). Prepoznaja nam nudi ozaveščanje tistega, kar nas ovira in rast kvalitete ljubezni, ki nas vodi do cilja. Vendar je teoretizirati mnogo premalo! V tem času bujenja moramo uvideti, kako delujemo! Kajti kvaliteta dejanj v vsakodnevnem življenju je tista, ki recipročno pogojuje kvaliteto harmonije, zdravja, sreče, obilja, ljubečih odnosov (po zakonu resonance - enako z enakim)…

  En cikel petih intenzivov smo duhovni iskalci že uresničili. Sedaj se uresničuje in kanalizira nov cikel delavnic, ki so v svoji biti še prodornejši, intenzivnejši, pogumnejši… Božanska izvorna kozmična zavest oz. Inteligenca nam tudi medijsko (telepatsko) razjasnjuje, pojasnjuje, nas vodi, harmonizira in zdravi, v nas obuja skrite brezmejne sposobnosti izven vseh omejitev. Vsakomur podeljuje dar, ki ga v tem trenutku potrebuje! Vsakomur svojega, saj smo enkratna bitja!

  Ne pozabimo, da je razumsko pridobljeno duhovno znanje za vse omenjene tradicije najnižja stopnja duhovne spoznaje in jo ločujejo od medijskih sposobnosti prevajanja izvorne (božanske) življenjske energije, darov in sporočil. Slednje seveda je resnično cenjeno. Vse pa opozarjajo pred nevarnostmi prve - delujoče v okviru linearnega uma, ki se vedno lahko tudi moti, zagotovo pa ne deluje s čisto brezpogojno ljubeznijo duše, temveč z umovanjem, ki služi egu. Kanalizirano medijstvo se ne more motiti. Če je le resnično!


  Duhovne modrosti sveta se med seboj vse bolj povezujejo v enovito in celostno spiritualno resnico, v prebujajočo se Kozmično in Galaktično zavest tukaj na zemlji. In dlje ko gremo v preteklost teh tradicij, bolj enovite so, bolj so si vsebinsko podobne in bolj očitno so izhajajoče iz skupnega duhovnega jedra. S hvaležnostjo in neizmernim veseljem sprejemam to Milost, da smem in zmorem kot medij in kozmični telepat s pomočjo Mojstrov Učiteljev Univerzuma, oživljati stare modrosti in z njimi ozaveščati ljudi na pragu nove dobe, ki ves čas delujejo za naše najvišje dobro in bdijo nad evolucijo človeštva. Veselim se, da lahko pomagam-o iskati odgovore na večni človekov "zakaj" in "kako". Da lahko tako pomagam-o pri korakih človekovega duhovnega razvoja (s tem tudi lastnega) tudi skozi obuditev prezrtih duhovnih modrosti ljudstev sveta, ki naj bi se po prerokbah arizonskih Hopijev, mehiških Majev, avstralskih Aboridžinov, indonezijskih balijanov, hindujskih jogijev in tibetanskih lam… v prihajajočih letih povezale v celoto. Večna starodavna modrost naj bi spet zasijala kot enovita in Večna Resnica - ena sama za celotno človeštvo! Tako se zaključuje cikel časa in našega potovanja po valovanju zgodovine človeštva. In od osemdesetih let pravkar minulega stoletja uradna medicina v Avstraliji, v Južni Ameriki, v Indoneziji itd.. povsem legalno sodeluje s tradicionalnimi zdravilci in jasnovedci in to sodelovanje je seveda izredno uspešno. Pa mi?

  Na intenzivih se bomo dotaknili duhovnih modrosti naravnih ljudstev sveta, ki so še ohranila staro izročilo in ga tudi živijo ter tudi do sedaj zastrtih duhovnih spoznanj oddaljene preteklosti človeške zgodovine pozabljenih kultur. Oživljali bomo v svoji zavesti izročila modrosti o človekovem smislu in bistvu življenja ter prepoznavali, kakšno igro igramo. Potujemo po poti skozi težave, ki to niso (so le priložnosti za učenje), da bi se zavedli bistva in smisla življenja na zemlji. Da bi se prebudili in postali resnični kreatorji v trenutku, ki ga živimo. Z duhovnim samozdravljenjem se tako vse bolj umikamo iz kaosa življenjskih težav in sporov ter medsebojnih nesporazumov, da končno dosežemo tolerantno sprejemljivost, ki nam omogoča sprejemanje in predajo življenju samemu, lastnim dogovorom duše, Kozmičnemu ali Božanskemu… Življenje je pot skozi učenje brezpogojne ljubezni duše, ki jo različne tradicije sveta imenujejo različno: tudi Budina zavest, Šivina, Kristusova, Vakantankina, Manitujeva, Lalajeva, Kozmična ali Galaktična… Življenjska resnica je ena sama. Le naša iskanja so različna: od premočrtnosti do zablod. Človek pa je unikatno bitje na poti do cilja, na poti, ki jo moramo prehoditi, do cilja, ki ga moramo vsi doseči.

  Vse omenjene tradicije so v svojem bistvu povezovalke kozmičnega in zemeljskega, duhovnega in materialnega ter mojstrske v spoznaji, kako živeti zemeljsko življenje v povezavi z Izvorom ali z Božanskim - to je, kako živeti "nebo na zemlji".

  Svetlobno zvočni pozdrav,
  Mirit  [ ][ ]

   

  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2021 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,60 seconds