NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 29-maj
 • Podnebna kavarna: Odpornost slovenskih gozdov
 • Kako misliti in živeti svetovni etos odprto izven religioznih sistemov

 • četrtek 30-maj
 • Vlado Miheljak

 • petek 31-maj
 • Operna noč

 • sobota 01-jun
 • Vabljeni na akcijo zbiranja starega papirja za pomoč živalim!

 • nedelja 02-jun
 • Koncert: Vasilij Meljnikov in Maja Tajnšek

 • ponedeljek 03-jun
 • Prva nacionalna konferenca Zdravstvo po zeleni poti
 • Tretja nacionalna kolesarska konferenca

 • torek 04-jun
 • Žametna večerja med vinogradi

 • četrtek 13-jun
 • Food Truck Festival Maribor

 • sreda 19-jun
 • Usposabljanje za koordinatorje trajnostnih skupnostnih projektov

 • petek 21-jun
 • Festival Lent 2024 in lentanje

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Feng shui: Pogosta vprašanja in odgovori – 34. del   
  četrtek, 27. julij 2006 @ 05:07 CEST
  Uporabnik: Mirza FENG SHUI

  Najbolj pogosta vprašanja oseb, ki jih zanima feng šui, na predavanjih: Mavrični soboti, Ezofestu, Vitafestu, Mostu sočutja, Altermedu, simpozijih, sejmih: Narava-Zdravje, Dom in Ezoterika Croatika, okroglih mizah, delavnicah, časopisih, tv in radijskih intervjujih, na TAO-SI forumu in Sončevih pozitivkah. Vprašanja so bila zanimiva, preprosta, enostavna in zelo aktualna.

  75. vprašanje:
  Mirza, omenili ste, da naj bi bila ženska moškemu vedno na voljo. Sprašujem vas, kaj narediti, če si moški ženske ne želi? Jaz sem mu vedno na voljo, tako v spalnici kot drugje. On pa meni ni ravno naklonjen. Enkrat je utrujen, drugič hoče spati, se obrača stran, en večer se me ne želi in se niti noče o tem pogovarjati. Jaz pa si želim njegovih nežnosti in hrepenim po njegovih dotikih. Ne vem, kaj naj še naredim? Kaj mislite vi?
  Lep pozdrav

  Lepo pozdravljena!
  Hvala za tvojo iskreno izpoved in zaupanje o vajinih težavah v intimnostih s partnerjem. Zakaj se on tako obnaša? Možnih je več razlag ter rešitev po fs modrosti in jih le nekaj podajam v naslednjem odgovoru:

  - Ali je morda res utrujen od napornega celodnevnega dela? Kljub temu bi, po mojem, si zaželel, po krajšem počitku, intimnosti s teboj.
  - Ali je eden tistih, ki ima »počasne semenčice« in je to večji problem za oba, za njega pa zelo travmatičen, ker je to povezano tudi z erekcijo (pogojno, energija Tigra!)
  - Ali morda ima drugo žensko za intimnosti? Sicer ne vem zakaj bi jo imel, ker ti deluješ zelo atraktivno in privlačno. Spomnim se tvoje hoje, odločne in zelo ženstvene.
  - Verjetno sta, po Pet tokov Jin in Jang, v energetsko uničevalnem zvezda ciklu, kar je rešljivo, samo je pogoj, da si oba želita prakticirati modrost fs in mislim, da je pri vaju to izvedljivo.

  Zelo pomembno za tebe, za vaju je, da se pogovorita in čim prej to odkriješ, da se ti »ne vleče« to predolgo časa, ker se bo tvoja energija simboličnega Vetra, nakopičila in prerasla v nevaren »orkan«! Prizadevaj si, biti umirjena pri pogovoru in ne napadalna. Najdi najbolj primeren čas za pogovor, morda takrat, ko je on zelo dobre volje, sicer se bo zaprl vase in ga bo prevzela žalost, ki je značilna za energijo njegovega elementa Kovine. Poskušaj izvedeti, kaj je vzrok pasivnosti!? Bodi potrpežljiva pri vsem tem raziskovanju, kar je trenutno nekoliko težje, ker imamo v tem mesecu, juliju, zelo vplivno energijo Ognja 9! Pa še dva krat je prisotna energija Ognja 9: v 81 letnem ciklu in julijska. Le-ta je zelo intenzivna za prepire in kreganja, ker je še dodatno podprta z letnim ciklom 2006 in 9 letnim ciklom, malega Lesa 3 in velikega Lesa 4?! Po drugi strani, preveč prisotna energija dvojnega Ognja 9, če je »ipak« pravilno usmerjena, je prav odlična za nežnosti in intimne strasti dveh.

  Na bližajoči se delavnici, se bomo naučili aktiviranja vseh energij v stanovanju, tudi odnosov, in bom poudaril ravno odnose, ki se jih v stanovanju (tudi poslovnem prostoru) aktivira in sicer na treh mestih.

  Tvoja energija, po fs – trojno Kua število je: letna energija Prsti 2/poletje, Ogenj 9/mesečna, Prst 5. energija Ognja 9, ti da strast in tvoj partner to mora vedeti, to ne sme zanemariti. Za tebe je zelo pomembna strast na vseh osmih področjih po fs, torej tudi pri intimnostih v spalnici!
  Tvoja energija po DZK: 4 5 4. Čutiti je prisotnost na videz pretiranega Janga, in tendenco k uravnovešenosti, kar ti okrepi tvojo strast in občutek za ravnovesje: »To mora biti«!

  Njegova energija, po fs – trojno Kua število je: letna energija Kovine 7/jesenska, Kovine 6/mesečna, Ognja 9. Njegov Ogenj 9 – strast, je manjša od tvoje, ker je obremenjen z izčrpavajočo lastno dvojno Kovino!
  Njegova energija po DZK: 7 9 1. Potrebno jo je uravnovesiti s fs zdravilom.

  Vajina DZK kombinacija energij je dokaj zahtevna, vendar rešljiva. Kot rečeno, njegovo Kovino 7 izčrpava njegov Ogenj 9 in tvoj dvojni Les 4! Rešitev je za njega aktiviranje energije Prsti in aktiviranje energije elementa Vode 1. Recimo, v stanovanju uporabita sledeče barve: turkizna, aquamarin in »špricani« dizajn z mornarsko modro ali črno barvo. Obvezna je vodna fontana z vrtečo kroglo, pa še mnogo tega, kar fs priporoča in pomaga odpraviti energetske pomanjkljivosti ter doseči ubranost v stanovanju.

  Po drugi strani, in Kua številih, predlagam, da je vajina spalnica takšna: stene in posteljnina naj bodo v roza barvi, lep odtenek ali dva in ne preveč pastelen, predlagam roza barvo, J136 Heliomix. Če vama ne bo ustrezal ta odtenek, si izberita takšnega, ki vaju oba pritegne. Morda ga roza barva ne bo navdušila kar je za pričakovati, ker on vsebuje preveč Jin energije elementa Kovine, ki ga dela rezerviranega in na videz hladnega, oz. neaktivnega. Potem si izberita nekoliko bolj pastelno roza barvo. Zelo bi vama bila v pomoč v spalnici, vibracija rdečih zaves. Pogovorita se o tem in če ni trenutno ustrezna, potem bodo vijolične zavese z več rdeče kot modre, kot ciklama, kataloška koda je H141.

  Na jugozahodni/JZ del spalnice in stanovanja namestita svečnika za dve sveči, s katerima bomo aktivirali energijo čustev, ljubezni in odnosov. Višjo-Jang svečo, naj prižge on, nižjo Jin pa ti in to naredita hkrati ter z ljubeznijo, objeta, obvezno ko sta v zanosu ljubezni.

  Glede spolnosti pa previdno koketiraj, recimo, lahko se sexi oblečeš, saj je topel julij nalašč za to, kar tako se sprehajaj pred njim, »kao bajdwej« in pusti, da se njemu zgodi, da ga pritegneš. Če se ga to ne dotakne, bodi zelo potrpežljiva in previdna še naprej, kot da se nič ni zgodilo – kot, tebe to ni prizadelo in nadaljuj biti mehko izzivalna. Potem mu predlagaj, da si skupaj ogledata kakšen film s kvalitetnimi in strastnimi ljubezenskimi prizori. Morda ga to spodbudi in bo voljan, med tem ga nežno božaj in mu bodi blizu fizično in ne vsiljivo, spontano naj bo. V mislih mu pošiljaj ljubezen vsakič, tudi čez dan, ko se spomniš nanj. Skratka, naredi vse, da začuti, da ti je stalo do njega, da si mu predana in ga res ljubiš. To ga lahko zelo odpre in spodbudi, ker mu bo jasno, da je zelo zaželen in ljubljen v tvojem življenju.

  Sicer je tvoj partner v lastnem energetskem neravnovesju, glede na zvezda uničevalni cikel, kjer je nekoč njegov mesečni Ogenj uničeval lastno dvojno Kovino in ga to izčrpava! In ravno ti, s svojo Prstjo 2, mu energetsko omogočaš harmonija, ga pomiriš, ker je Prst vmesna energija Ognju in Kovini. To pomeni, da si zelo pomembna v njegovem življenju. Nista se »slučajno« srečala.

  Bodi nežna z njim, tebi to zlahka uspe, ker si 100% Jin in po fs mati družine. Sam pa mora poskrbeti in imeti dovolj izvorov energije elementa Prsti, ki jo aktivira z barvami: rumena, bež, sijoče bela (svila), oranžna z veliko rumene; s kristali itd., kristalna lučka/solna naj bo vedno prižgana ..... pa še kaj koristnega iz bogate palete fs zdravil bi se našlo, kot uporabno.

  Po drugi strani in opazovanju energije kitajskega zodiaka, je tvoj partner rojen v letu dominantne energije Tigra, ki jo je potrebno še prebuditi in je tudi to rešljivo.

  Po našem, zahodnem zodiaku sta si vajini energiji bika in tehtnice zelo naklonjeni in kompatibilni in je smotrno tu vlagati napore potrpežljivosti ter aktivirati obe vajini energiji. Poudarimo in poveličujemo tisto, kar je dobro in v naravni harmoniji. Na ta način izrinemo negativno.

  Seveda, predlagam detajlen pregled okolja in stanovanja po načelih fs ter delavnico Osebni fs za oba, kjer vsi trije ustvarimo interaktivni energetski odnos, zelo pomemben za odkrivanje blokad, da se poglobimo v vsak detajl, ki ni zanemarljiv, da nam razkrije še druge skrite razloge in omogoči pravilne rešitve.

  Kot pravi Carl Gustav Jung: »Kitajska podoba trenutka zajema vse, prav do najzahtevnejše nesmiselne nadrobnosti, kajti šele vse sestavine skupaj lahko dajo podobo trenutka, ki ga opazujemo.«
  Recimo, morda imata v bivalnih prostorih in/ali vajinem bližjem okolju prevelikega Tigra! Učinek prisotnosti te energije je uničevalnega značaja. Preveč energije iz oblik okolja - Tiger, naredi to, da izniči njegove (vajine) napore. Zato delavnica, zato je nujen pregled in moja prisotnost, da ugotovim in razkrijem vajino okolje.

  Ne vem kaj dela tvoj partner, ampak videti je, da ima energetski potencial, da je lahko zelo pameten. Ima dovolj možnosti za diplomo in post diplomski študij - magisterij, ali pa samostojno podjetništvo v katerem mora nujno obračati denar, za kar potrebuje prebujenega in agresivnega Tigra, ker je med drugim, tudi to njegovo poslanstvo. Če ne realizira te možnosti, pridejo nevšečnosti v oblikah, ki jih po logiki stvari ne moremo povezovati, te so pa že očitne. Feng Shui nastopi in ima glavno vlogo ravno v momentu, ko razum in logika nista več kos določenemu nevzdržnemu stanju ali problemu. Je na drugačnem nivoju delovanja od racionalnega in nam vsakdanjega. Zato je to modrost. In na ta način deluje Feng Shui.

  Želim vama pravilne odločitve, čimprejšnjo medsebojno harmonijo in dovolj nežnosti v spalnici.
  Lepo bodita.

  Mirza

  Feng Shui: pogosta vprašanja in odgovori 33.del

  Feng Shui: pogosta vprašanja in odgovori 1.del

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Feng Shui: pogosta vpra...
 • Feng Shui: pogosta vpra...
 • Več od avtorja Mirza FENG SHUI
 • Več s področja * Poučna (spo)znanja, znanost

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/FengShui34Del

  Here's what others have to say about 'Feng shui: Pogosta vprašanja in odgovori – 34. del':

  C-17 Cargo Jet: Boeing, Boeing, Gone? from of the C-17 because
  will begin shutting down production of the C-17 because the federal government isn't buying any more. It [read more]
  Tracked on četrtek, 31. avgust 2006 @ 14:13 CEST

  Jill Kremins, Boston Globe VP, to Speak at NEDMA September Dinner Meeting from from experts
  experts in loyalty and retention marketing. (PRWEB Sep 1, 2006) [read more]
  Tracked on ponedeljek, 4. september 2006 @ 05:39 CEST

  animal *censored*ing
  used horse trailers horses mating horse *censored* [read more]
  Tracked on ponedeljek, 4. september 2006 @ 06:35 CEST

  Just a Time Out in Lebanon's War from and Beirut's
  may be holding and Beirut's residents may be returning to normal life, but they know all too well that it may [read more]
  Tracked on torek, 5. september 2006 @ 22:51 CEST

  father daughter taboo
  mother daughter family incest free incest pics [read more]
  Tracked on četrtek, 7. september 2006 @ 02:52 CEST

  Feng shui: Pogosta vprašanja in odgovori – 34. del | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2024 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 0,45 seconds