NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

nedelja 11-dec
 • Hrestač

 • ponedeljek 12-dec
 • Ženske premikajo gore

 • sreda 14-dec
 • Božični koncerti festivala Ljubljana

 • četrtek 15-dec
 • Festival Vilinsko mesto

 • petek 16-dec
 • Kvačkamo

 • nedelja 18-dec
 • Božični koncerti festivala Ljubljana

 • torek 20-dec
 • Portreti znanosti

 • sreda 21-dec
 • Pot po Čarobni galeriji

 • petek 23-dec
 • Čarobni gozd

 • nedelja 25-dec
 • Jaslice iz slame

 • ponedeljek 26-dec
 • Mozaik

 • torek 27-dec
 • Čarobne palčke
 • Ulično gledališče skozi lečo

 • sreda 28-dec
 • Portreti znanosti

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Feng shui v Sloveniji IV.   
  ponedeljek, 14. julij 2003 @ 07:02 CEST
  Uporabnik: Mirza FENG SHUI

  * Poučna (spo)znanja, znanostIntervju na TV PIKI, 27. 1. 2003 ob 19.00 uri

  Voditeljica oddaje o pozitivni strani življenja, novinarka Jana Debeljak in gost
  Mirza Terzimehic, Feng Shui svetovalec

  Dober večer, drage dame, dragi gospodje.
  Malo čudno se bo slišalo, če bom rekla, da je konec januarja, pravzaprav konec leta, ampak o tem, kar bomo govorili danes, drži. Namreč, govorili bomo o stari kitajski modrosti, ki se imenuje Feng Shui. Feng Shui pa se obrača na kitajski koledar. In konec januarja je konec kitajskega leta.
  Ampak, več o tem nam bo seveda povedal naš gost, to je, Mirza Terzimehic.

  Vi ste Feng Shui svetovalec in pravzaprav to ni vaš osnovni poklic, pa vendar vas je življenje nekako zapeljalo v to smer. Kaj se je resnicno dogajalo, preden preideva na tisti konec leta in začetek novega, to kar sem že omenila?

  Zgodilo se je to, da so pri izbiri poklica največkrat vplivali starši na mene. Torej, moj oče, ki si je želel imeti sina inženirja. In, tako sem v Ljubljani končal strojno fakulteto. Ampak, ker imamo vsi nekakšno intuicijo, se pravi naraven odnos do energij, ki nas obkrožajo, sem tudi sam potem začutil, da ta poklic v bistvu ni tisto, kar mene izpolnjuje, kar bi rad počel in v čem bi pravzaprav lahko užival.


  1990 leta, mnogo let po tem, ko sem opravljal svoj inženirski poklic, sem se odločil, oziroma že prej začutil, da je energija, ki me obkroža, tako mi bliska, da sem enostavno potem nekako želel to uporabiti v vsakdanjem življenju. Poiskal sem informacije, kako zdaj s temi energijami ravnati in upravljati, da mi bodo resnično lahko koristne.
  Tako sem se srečal s Feng Shui. To je kitajska modrost, ki mi je dala pravilno poklicno usmeritev v življenju. Bila mi je tako koristna, da sem lahko na osnovi teh teorij od Feng Shui pregledal mojo poklicno opredelitev in ugotovil, da poklic inženirja strojništva niti ni bil pravilno izbran za mene, glede na mojo najbolj vplivno energijo elementa.

  Se pravi vaš osnovni poklic?

  Moj poklic inženirja strojništva ni bil pravilno izbran. Ker imamo vse poklice po teoriji, ki je potrjena, vse poklice imamo razdeljene v pet osnovnih skupin.

  To je po Feng Shui? Zdaj smo že pri Feng Shui?

  Točno, to je po Feng Shui. Po kitajski modrosti, ki potem opredeli pravila. Kako naj živimo v ravnotežju, v harmoniji z jin in jang, oziroma z naravo.

  Glejte, zdaj bi se rada pravzaprav vrnila na tisti moj uvod. Namreč, ali se energije, ki so ob koncu cikla, so zagotovo drugačne, in ali se spreminjajo ob začetku cikla in glede na to, da kitajski horoskop vključuje, pravzaprav se novo leto zacne s prvim februarjem, ste mi rekli. In kaj se dogaja, kadar se take velike spremembe dogajajo?

  Mojstri Feng Shui so opazovali naravne pojave s svojim naravnim občutkom do energij. Opazovali so te energije in potem dognali, še veliko preden smo odkrili vseh devet planetov, da na zemljo prihajajo razni tresljaji in energetska nihanja, razne vibracije teh planetov, utrip vesolja. Se pravi, že takrat so vedeli za obstoj zelo velikih nebesnih teles, ki vplivajo na nas. Torej, dobili so tudi sporočila, pri poglobitvi vase, pri poglobitvi v kontemplacijo, se pravi, šli so v nekakšno meditacijo. Lahko rečemo, da so dobili sporočila, ki so potem lahko uporabljena, kot pravila, ki jih lahko v življenju prakticiramo in koristno uporabljamo. Se pravi, odkrili so, da se te energije spreminjajo, oziroma, da obstajajo časovna obdobja in razni časovni cikli: dnevni, mesečni, letni, 10 letni, 20 letni, 60 letni in 81 letni cikel, kot najdaljši. Ti cikli nam pokažejo, kakšna vrsta energije vpliva na nas v določenem obdobju, ali je to vpliv čez dan, čez leto…

  In uporabna vrednost Feng Shui je kaj, če upoštevamo te cikle, kaj se z nami dogaja?

  V ciklih delujejo energije, ki trajajo določeno obdobje. Mi govorimo o energijah. Feng Shui obravnava Qi energijo. To pomeni vse energije, ki nas obdajajo, nebesne, zemeljske, kot tudi človeške. In jih je več vrst. Feng Shui se poslužuje s teorijami, ki so potrjene v življenju. To so osnovne teorije: jin in jang - ravnotežje dveh nasprotujočih in dopolnjujočih si sil, teorija petih elementov, teorija osmih energij, osmih smeri neba. Te se spet delijo, vsaka na tri, pa imamo 24 energij… In, vse te energije lahko nekako zaznavamo in jih koristno uporabimo. Če vemo katera prihaja, v katerem ciklu, katera je primerna točno za vsako osebo posebej.

  Glejte, če se zdaj usmerim prav na vaše delo, vi ste svetovalec. Pomeni, da vi imate bogato znanje iz te teorije. To teoretsko znanje, ki je staro nekaj tisoč let, potem pa to, kako pravzaprav posredujete ljudem, ki so zainteresirani, da bi nekaj več izvedeli, recimo o svojem okolju, o svojem načinu življenja? Gre za to, da je to verjetno veliko dela, ne?

  To je ogromno dela. Delam, recimo, zadnjih štiri do pet let, deset do petnajst ur na dan. Da bi lahko dohitel vse, kar želim in kar mi nekako moja intuicija »naroča«, kako naj delam. Pri vsaki svoji meditaciji dobim sporočilo, kaj naj naredim. Kako naj rešim določen problem.

  Velja tudi, ko rešujete probleme za vaše stranke, za naročnike?

  Tocno tako. Naredim tudi dva ali več obiskov na domu stranke. Se pravi, dobro je, da je oseba, ki želi nasvet, na nek način informirana o Feng Shui (ni pa nujno). Če pa ni, se priporočam, da pride na informativni sestanek, na informativno predavanje (Mavrična sobota), ki je zastonj, da dobi osnovno informacijo o Feng Shui, da ve sploh kaj to je. Potem priporočam, da se uporabi Feng Shui literatura, to so knjige. Tudi v časopisih izhajajo razni članki, zelo dobri, kot informacija in obisk spletnih strani. Da oseba, ki nic ne ve o tem, ko prvic sliši, da dobi nek obcutek. In potem se lahko obrne na Feng Shui svetovalca, na mene.

  Postopek je tak, da pri prvem obisku lahko naredimo tako dobro rešitev, da drugi obisk morda niti ni potreben. Se pravi, po teh teorijah, ki jih upoštevamo, recimo po teoriji petih elementov. Za določeno osebo po Feng Shui formuli izračunam kateri element je najbolj vpliven, en od petih elementov. Potem dobim niz informacij za to osebo, ki jih je treba upoštevati. Izvem katera je najboljša smer spanja, se pravi položaj postelje, smer gledanja tv, smer računalnika, smer pripravljanja hrane…Šola oblike, recimo upošteva kako bomo oblikovali energije v spalnici, v dnevni sobi, v kuhinji, na delovnem mestu…

  Skratka, če prav razumem, gre za to, da ta energetski naboj, ki deluje neodvisno od nas, nam na nek način začne služiti, ne da deluje proti nam?

  Točno tako. Ko govorimo o energiji moramo sprejeti dejstvo, da ni energija samo tista hrana, ki jo zaužijemo. Dobro se je naučiti in vedeti, da je energija tudi oblika, ki je tudi razdeljena v pet skupin. Se pravi vse, kar nas obkroža ima nekakšno obliko, ki oddaja neko energijo. Dobro je vedeti, katera oblika je meni dobra. Katera oblika me lahko energetsko podpira. Katera oblika mi pa ni energetsko dobra in me po nepotrebnem intenzivno izčrpava.

  Pač, katera nam jemlje ta osebni osnovni naboj?

  Tako je. In na osnovi tega izračuna, katera energija je od določene osebe, dobimo te informacije, ki jih izkoristimo, da pregledamo, kako je v bistvu dejansko energetsko stanje v prostoru, v stanovanju in kako to uporabiti za določeno osebo. Že s preprostim premeščanjem pohištva, omar, postelje, lahko dosežemo veliko harmonijo v stanovanju.

  To se pravi, ni potrebno zamenjati, ne vem, vsega pohištva, kupovati nove stvari. Gre pravzaprav za to, da z nekaterimi premiki lahko dosežemo velik energetski potencial?

  Res je. Že s tem premikanjem pohištva pridobimo korist. Se pravi, da ni vseeno, če je visoka omara na zahodu, če je na jugu, ali pa če je tam, kjer to ni dobro. Dobro je, da je visoka omara na vzhodu, ker ona tam da energijo zelenega zmaja. Ta pa potem da spet svoje koristne in življenjsko potrebne energije (modrost uma, duhovne lastnosti, načrtovanje, daljnovidnost).

  Glejte, je potem zelo pametno da, če se morda kdo v svojih prostorih ne počuti dobro, namreč, poznamo to da, ko ljudje vstopimo v nek prostor začutimo ali nam je tam prijetno ali pa nam ni prijetno. Je to mnogokrat odvisno ne samo od ljudi, ampak dejansko tako, kot ste zdaj rekli od tega, kako je pohištvo postavljeno, kakšne barve so tam, kako so stvari razporejene. Vi kot svetovalec Feng Shui lahko vplivate, da vzpostavimo neko energetsko ravnovesje v prostoru?

  Pravilno. Moja naloga je, da ugotovim v bivalnem prostoru, se pravi v stanovanju ali pa v poslovnem prostoru, ali je dotok energije dovoljšen, ali ga je dovolj. Naši arhitekti delajo mnogo napak. Veliko napak naredijo že pri samem projektiranju stanovanj.
  Obstajajo določena pravila, da stanovanje mora imeti svojo pravilno obliko - pravokotnika recimo, ne pa manjkajočega pravokotnika. Če je tloris stanovanja manjkajoči pravokotnik, to pomeni tudi, da je energija (ena od osmih energij) manjkajoča. To ugotovim. In vidim katere energije so manjkajoče in kako se jih nadomesti. V primeru manjkajočih energij, obvezno postavimo Feng Shui zdravila, na pravilno mesto, ki pritegnejo te energije. Da lahko potem oseba, oziroma uporabnik stanovanja, uporabnik teh energij v stanovanju, da sploh ima to energijo. Če jo nima, ne bo uspešna na osmih podrocjih življenja. Ker, to ni tako nepomembno in moramo upoštevati naravne zakonitosti energij.

  Imamo osnovno pravilo magičnega kvadrata. Ta je zelo preprost, ker so številke od ena do devet postavljene na tak način, da je lahko v vseh osmih vrsticah seštevek 15, tudi diagonale. In to je že eno sporocilo. Mojster Feng Shui ga je dobil, kot eno dragocenost, za celotno človeštvo. On je v svojih poglobitvah v notranjost, odkril niz koristnih sporočil in informacij, ki so avtentične in se vsakodnevno uspešno uporabljajo na vzhodu.
  Se pravi, ta magični kvadrat lahko postavimo točno na tloris našega stanovanja. In vemo, če številka 1, recimo življenjska pot, kariera, se pravi to kar hodimo v službo, zaradi česar gremo po denar, in če nam manjka ravno ta kot v stanovanju, pomeni, da se lahko trudimo, smo zelo pridni in nadure delamo, ne bo nam pa uspelo zaslužiti tega denarja iz naslova poklica.
  Feng Shui je zelo koristen, ker to ugotovi. Tako malenkost v bistvu (ki jo ugotovim in lahko dela težave v službi) in rešim ta problem. S Feng Shui zdravili pritegnemo to manjkajočo energijo. Da se oseba napolni z njo, ker je to v bistvu energija poklica in jo res nese s seboj v službo zato, da je lahko zadovoljna in uspešna v službi. Oziroma, da to, kar je študiral vsak, kar želi početi, kar bi zelo rad delal, (ne pa kar mora delati!), da je zadovoljen in da mu to odlično uspeva.

  To je področje življenja št. 1, kariera. In vsa ostala področja. Recimo področje št. 2 je področje odnosov, ki je zelo pomembno. To je moj odnos z menoj, moj odnos s poslovnim partnerjem, ki mi prinese denar, moj odnos z mojim partnerjem, s katerim je bila poroka (ali pa bo za tiste samske osebe, ki to ne želijo vec biti). In je zelo pomembno, da je tudi ta kot v stanovanju zelo lep, čist in da ga imamo sploh. Torej, da ne manjka. Če ga nimamo, postavimo Feng Shui zdravila, da pritegnemo to dobro, vendar resnicno manjkajočo energijo. Tako, številke od ena do devet pokrivajo naša področja življenja.

  Glejte, če gremo čisto praktično. Če bi jaz kupovala, recimo novo stanovanje. Bi bilo pametno, da vas pokličem, da preverite to obliko, vse te stvari direktno na mene osebno, oziroma, na vse družinske člane, ki smo tu?

  Vsekakor. Bilo bi priporočljivo pri odločitvi nakupa stanovanja, oziroma že pri nakupu parcele, poklicati Feng Shui svetovalca, da ugotovi ali na parcelo že prihaja ta energija. Če ugotovi, da niso izpolnjeni pogoji in da na parcelo ne prihaja energija, potem tudi v stanovanju ali v hiši katero naj bi zidali, ne bo prisotna Qi, življenjsko pomembna energija. Zato Feng Shui svetovalec hodi nekaj časa s stranko, ki kupuje parcelo, da dobi ta pravo.

  Pri nakupu stanovanja je prav tako. Treba je ugotoviti dotok energije. V bistvu, tukaj gre za to, da ugotovimo ali imamo to energijo, ali jo pa nimamo. Feng Shui je zelo dober in nam pove, ja nimamo jo, bomo jo pridobili na tak in tak način. Ali pa, imamo jo, kaj zdaj narediti? Se pravi, še večjo harmonijo si prizadevamo doseči. Oziroma, osredotočimo se na druga področja življenja. Na tista, kjer manjka določena harmonija v življenju osebe.

  Glejte, še nekaj mi je bilo zelo zanimivo. Recimo, še pred oddajo ste pravzaprav rekli, kako zelo skladno sem danes, v tej črno beli kombinaciji oblečena. Glede na to, da ste meni naredili en majhen horoskop, recimo ta Osebni Feng Shui. Verjetno beseda horoskop ni pravilna, ali pa vendarle je, pravzaprav ali resnično barve tako zelo pomembno vplivajo na to, kako se resnično počutim. Lahko rečem, da se zdaj počutim odlično, ampak ali je to zaradi barv, ali zaradi vaše bližine, ali je to pravzaprav kombinacija vsega?

  Ja, res je kombinacija vsega. Tako kot sem omenil, da ni edini izvor energije hrana, ampak so tudi oblike, potem je izvor energije tudi barva. Vse barve, po teoriji Petih elementov, imamo razvrščene v petih skupinah. Ko izračunam kateri element je vaš, dobim odgovor, katera barva vas polni in podpira, katera vas barva vzdržuje in katera barva je tista, ki vas zaposli, ki vas umiri takrat, ko vi delate, ko mi delamo zdaj to oddajo. Zato se vi dobro počutite, ker imate svoje barve, ki vas polnijo, hranijo in vas vzdržujejo. In tudi moja prisotnost, ker sevam pozitivno energijo, ki doprinese ubrani situaciji. V bistvu, kamorkoli pridem, se začnejo dogajati spremembe, opazne ali neopazne. Stranke včasih zajokajo, se smejejo, ali pa na razne načine manifestirajo dotok poslane jim dobre in koristne energije.

  To se pravi, vi v bistvu to tudi čutite. Gre tu tudi za nek intuitivni odnos?

  Točno. Že od otroštva sem nekako bil drugačen, kot ostali otroci. Opazoval sem to naravo, nekako sem se z njo stopil tako, da mi je bilo čisto naravno prevzeti vlogo in odgovornost Feng Shui svetovalca. Sploh pa takrat, ko sem ugotovil, da recimo inženir strojništva je cisto nekaj nasprotnega, energetsko, glede na mene in mojo osnovno Qi energijo. Se pravi, da se ne morem popolnoma manifestirati in biti kreativen samo skozi poklic inženirja strojništva. Uporabljam to pridobljeno tehnicno znanje, ker to sem vse sam naredil. Celoten moj Feng Shui material: zloženka, vizitka, učbenik, Osebni Feng Shui, Geomantični zemljevid. Tloris stanovanja, moram ga obvladati, risbe moram poznati, pa tudi matematicne formule, ki so sicer enostavne, pa vseeno na svoj način zapletene. Moraš biti pri stvari, v bistvu. Pripomore mi pa tudi moj odprti intuitivni odnos do narave, da vse to znanje združim in koristim.

  Se pravi, združil bom zahodni stil, če pogojno tako imenujem usmeritev, da bom končal univerzo, mojo intuicijo in vzhodno modrost, ki se mi tako lepo ponuja, ki je že pripravljena. In je odvisno samo od mene ali jo bom vzel ali ne. Feng Shui je zelo koristen. Od prvega dne, od kar sem se srečal s to modrostjo, recimo od 1990 leta, ko smo začeli z drugačno prehrano v naši družini, sem videl korist. Od takrat, enostavno ne moreš spustiti to iz rok. Zato ker, prebereš eno zadevo, jo greš preveriti takoj pri sebi, v družini, pri prijateljih in vidiš, da deluje. Danes sem prišel do tega, da zelo uživam v tem, da svetujem, da rešujem probleme, da pritegnem dobre in harmonične energije v stanovanje strank.

  No, sej za naše gledalke in gledalce se je veckrat izpisala telefonska številka, oziroma kar dve telefonski številki, pa tudi elektronski naslov. Je to dovolj, da vas ljudje najdejo, da vas pokličejo ali pa pošljejo po elektronski pošti. Potem seveda, gre tu za osebni odnos. Ne delate tega po pošti?

  Ne, po pošti je nemogoče to narediti. Nisem imel niti en primer, da bi po pošti poslal Feng Shui elaborat. Ne gre za to, da naredim deset, petnajst listov, se poglobim in pošljem po pošti. Ne funkcionira tako. V bistvu moram imeti direkten stik z energijami prostora. Najprej pa, moram imeti stik z osebo, zato da začutim njeno energijo. Ker, predvsem tu gre za človeka.

  Zdaj sva pri osebah. To je tisto, kar je meni pri Feng Shui najbolj zanimivo, po eni strani, po drugi strani pa morda najbolj tuje. Namreč, na zahodu smo vajeni, da svoje partnerje, ljubimce in vse to izbiramo sami. Vendarle, pa Feng Shui pozna določena pravila, pravzaprav s katerim človekom pa bi se mi res dobro lahko ujemali. Tole je pa recimo stvar, ki je pa malce bolj delikatna, pa vendarle po svoje se mi zdi silno zanimiva?

  Torej, Feng Shui nam res lahko koristi pri področju Odnosov, št. 2. To je odnos s partnerjem, ki ste ga omenila. Zato, ker je najbolj pomemben v bistvu, v življenju vsake osebe. Se pravi, najprej moj odnos do mene, do mojega partnerja in do predmetov. To zelo vpliva na mene samega in na vsakogar. In lahko vpliva dobro ali pa slabo, glede na to kakšen energetsko partner je. Torej, Feng Shui pa priporoča določenega partnerja in odsvetuje tisto drugo skupino. To se pravi, Feng Shui deli človeštvo na vzhodno in zahodno skupino. Če sem omenil tiste številke prej, potem so v vzhodni skupini osebe z številkami 1, 3, 4 in 9, v zahodni pa preostale do devet. Po jin in jang teoriji se je priporočljivo držati svoje skupine. Ti dve skupini si nasprotujeta in je dobro izbrati idealnega partnerja v svoji skupini, ker bomo preživeli z njem 50, 60 let. Zakaj si ne bi izbrali pravega partnerja. Ok!
  Pri nas, oziroma na zahod, je ta modrost prišla nekoliko pozneje, približno pred 20, 30 leti.

  1972 leta je predsednik Nixon bil na Kitajskem. Od takrat se lahko nekako šteje prvi množicen Feng Shui prenos informacij iz vzhoda na zahod. Zgodilo se je tako, da je neki ameriški novinar, iz predsedniške delegacije, imel zdravstvene težave. Hitro so ga odpeljali na kliniko. In ga še hitreje, čudežno in z ogromno ljudske topline in čudnih metod, kot je izjavil, zelo hitro pozdravili. Približno tako se je to nekako začelo, (prišlo je do predsednikovih ušes, bila je odlicna reklama), Torej, ta prestop koristnih Feng Shui informacij iz vzhoda na zahod.

  Se pravi, zelo malo, kratek čas je 30 let v primerjavi z 8.000 let, koliko koristijo to modrost na vzhodu. To je zelo kratko obdobje. Ampak, modrost lahko uporabimo. To pomeni, da za tiste samske osebe, ki to ne želijo vec biti, jim lahko priporočam idealnega partnerja. Če trenutno nimajo idealnega partnerja, pa je sedanji še vedno po Feng Shui priporočljiv, se lahko tak odnos harmonizira. Je pa tudi tak primer, ko svetujem, da partnerja gresta narazen.

  Ja, skratka, to svetovanje je dokaj zahtevno in odgovorno?

  Zelo je odgovorno. Ker, v bistvu vedno imam občutek, da vzamem življenjske odločitve od nekoga v svoje roke in odločam. In zdaj, od osebe je odvisno koliko se odpre do mene. Tukaj, na tem področju so ljudje zelo zaprti, nekako, ker so prisotne take energije (introvertnost). Ne dovolimo, da nam nekdo posega v naše intimno življenje. Prevec smo previdni, boječi.
  Vendar, obstajajo take metode in jaz imam to intuicijo, da lepo speljem zadevo, harmonično. Če zajokamo, pač zajokamo. To je tudi človeško. Da se spusti kakšna solza. To je v redu, da potem vnaprejšnje življenje poteka dobro. In rezultati so dobri. Praktični rezultati mojih strank so zelo dobri. To me v bistvu spodbuja in mi daje energijo. Da nadaljujem in da grem pogumno v stanovanje. Ker, ni tako enostavno nekomu prvič potrkati na vrata stanovanja, oziroma prvič priti na obisk. Vseeno, te ovire nekako izginejo ali pa zelo pogumno gremo cez njih. Zato, ker je Feng Shui tako praktičen in tako uporaben.

  No, ravno to sem hotela izpostaviti, glede na to kolikor poznam Feng Shui. Ali je to zelo mehka, zelo prijazna metoda tega energetskega preboja, se mi zdi vzpostavljena?

  Tako je. Uporabljam res tako, mehko metodo. Sam Feng Shui je tako tenkočuten in nežen. Ko sem se prvič srečal s Feng Shui, ali pa če mi ga danes nekdo omeni, vedno vidim Kitajca, ko tako lepo to naredi (sklenjene roke za molitev). Lepo se smehlja, mirno to naredi, prijazno in tiho. Tudi tak pristop je meni vodilo, da bi bil do osebe tak. Da ne bi bil grob, da bi razumel njegovo situacijo. Da bi to bilo harmonično. Je, vsekakor je koristen, zato ker je nežen. Energetski prehod je dolgotrajen. To ni čez noč. So določena pravila. Kaj se sme prestaviti in v kakšnem obdobju. Tri tedne se opazuje, ko se ena zadeva samo prestavi v stanovanju. Kako energetsko deluje taka prestavitev na osebo. Tako, da vsaka oseba lahko začuti to spremembo, tudi če ima intuicijo že dolgo neuporabljeno. Ker, način življenja je hiter in tak, da je intuicija zamrla pri večini ljudi na zahodu, torej pri nas. Lahko jo pa zelo praktično in fino uporabljamo celo življenje, ker je koristna. Dobro je to našo zaspano intuicijo prebuditi.

  Ja, najina oddaja se je izšla. Hvala lepa za ta pogovor, mislim da je bil zelo koristen in, seveda spoštovane gledalke in gledalci, če se vam zdi, da na nek nacin nekaj škripa, morda je to pravi naslov za vas. Hvala lepa in lahko noc.    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja Mirza FENG SHUI
 • Več s področja * Poučna (spo)znanja, znanost

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/20030703120242274

  No trackback comments for this entry.
  Feng shui v Sloveniji IV. | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2022 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,80 seconds