NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

torek 31-jan
 • Zimske počitnice v UGM / Zgradimo prijazno mesto

 • sreda 01-feb
 • Kavč festival 2023 v Mariboru

 • četrtek 02-feb
 • Andrej Šifrer, 70 let - Nič proti VEČnosti

 • sreda 08-feb
 • LUV fest

 • petek 10-feb
 • Valentinovo v bivši slogi

 • sobota 11-feb
 • Sobotna ustvarjalnica / Počitniška hišica: urejanje okolice

 • torek 14-feb
 • Reka sedmerih imen

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Dostopite do vašega osebnega vira stvarnikove svetlobe   
  četrtek, 17. maj 2012 @ 05:02 CEST
  Uporabnik: mavrica

  Sporočilo NADANGELA MIHAELA, kanalizirano skozi Ronno Herman, z dne 27. aprila 2012

  (Originalno sporočilo v angleškem jeziku najdete na spletni strani: http://www.ronnastar.com/messages-aam/latest.html)

  Ljubljeni!

  Ljubljeni mojstri, cenjeno prizadevanje in velika dogodivščina je obiskati sveta mesta po svetu; kakorkoli že, najbolj močan vir esence belega ognja stvarnikove svetlobe je znotraj vaše lastne, svete srčne komore. Ko se boste vi premaknili onstran izkrivljenosti tretje-/četrto-dimenzionalne resničnosti v višje ravni zavesti, bo vaše človeško, avrično polje še enkrat začelo sijati dalje z žarečo, prečiščujočo svetlobo. Mnogi od vas ste dobro na vaši poti doseganja sijanja razSVETLJENega samo-mojstra. Ko je prisotna sveta ljubezen, je vse v harmoniji.

  Tam, pri vas, je bilo nekaj zbeganosti glede lokacije tega, kar bomo mi  imenovali sveta srčna komora ali tempelj svetega srca. Sveto srce, vaša duša in vaša diamantna jedrna božja celica so vsi sestavljeni iz eterične stvarnikove esence. Lokacija tega notranjega templja svetlobe se lahko neznatno razlikuje glede na fizično strukturo osebe. Ta je lociran v centralni točki znotraj telesa, nekoliko na desno od fizičnega srca in nameščena proti hrbtu telesa, blizu hrbtenice. Ta se opira na eterično palico moči, ki teče od korenske čakre gor do kronske čakre, kjer se ta povezuje z virom slopa svetlobe, ki se je včasih imenoval srebrna vrv/vez. Zapomnite se, da se sveti um in sveti ogenj najvišjega Stvarnika nahajata v vseh oblikovanih in neoblikovanih stvareh.

  Postavljeno je bilo vprašanje: “Kakšna je razlika med brezpogojno ljubeznijo in sveto ljubeznijo?” Znotraj vseh ravni zavesti obstaja sprejeti niz vibracijskih frekvenčnih vzorcev, ki jih boste vi doživljali, ali niz dvojnosti/dualnosti, ki je bil določen za to sfero razvoja. Mi imenujemo to SPEKTER SVETLOBE IN SENC, ki ima uravnoteženo frekvenčno polje, ki teče skozi center. Vibracijske frekvence narastejo z vsako višjo pod-dimenzionalno ravnjo, ki jo dosežete.

  Obstaja niz frekvenc, ustvarjenih zlasti za mentalno telo, drugi niz za čustveno telo in bolj prefinjen niz za eterično telo, katere morajo biti dosežene preden se vi lahko premaknete na naslednjo višjo raven. Ko se vi premaknete v bolj prefinjene vibracijske frekvenčne ravni, bo delec vašega višjega jaz, ki je uglašen na tisto raven, prevzel rezidenco znotraj vaše dušne zvezde. Višji jaz, ki je bil vaš presvetljujoči vpliv za zadnjo fazo doživljanja, se bo premaknil v komoro vašega svetega srca in se spojil z vašim dušnim jazom/osebnostjo.

  Ko mi rečemo, da se morate vi prizadevati izražati brezpogojno ljubezen do tistih okoli vas, mi mislimo na najvišje frekvence ljubezni, dosegljive za raven samo-izražanja. Frekvence ljubezni bodo porasle v moči in popolnosti z vsako bolj prefinjeno ravnjo samo-zavesti, ki jo vi pridobite. Zapomnite se, da smo vam vedno pravili, da je čista popolnost samo mogoča znotraj esence najvišjega Stvarnika. Vsaka posamezna razdrobljena iskrica božanskosti, od najvišje do najmanjše, bo utelešala in projicirala vibracijske vzorce, ki so manj kot totalna čistost in popolnost. Vaš cilj je integrirati najvišje frekvenčne vzorce, dosegljive na vsaki ravni zavesti. Ko se vi dotaknete vira SVETE LJUBEZNI znotraj svetega atoma vašega svetega srčnega jedra, boste vi brez dvoma vedeli, da biva znotraj esenca vaših božjih staršev.

  Vaše sveto srce vsebuje dragoceni semenski atom božanske ljubezni od Boginje, tako da je sveta ljubezen vaše božanske matere znotraj vedno prisotna, medtem ko je globoko znotraj duše vaša diamantna jedrna božja celica, ki vsebuje belo ognjeno esenco, tako da vam je vedno na razpolago božanska volja in vse kvalitete, vrline in lastnosti našega Boga-Očeta. Pravo veselje in čaščenje izvirajo iz vašega svetega srca in duše, kjer prevlada ENOTNOST.  S človeške perspektive,  bi se bilo to težko predstavljati, da so vsi, vaše sveto srce, vaša diamantna jedrna božja celica in vaša duša, notranji del vaše resnične esence.

  Ko se boste vi osredotočili na sveto srce, se bo zdelo, da bo to prevzelo prevladujočo pozicijo; ko se boste vi osredotočili na vašo diamantno jedrno božjo celico, se bosta prikazala njena moč in veličanstvo; in ko se boste vi prizadevali, da se  boste povezali z vašo dušo, bo ta postala plameneča svetloba stvarnikove ljubezni znotraj vašega solarnega centra moči. Zato prosim, draga srca, ne poskušajte deliti sestavnih delov vaše esence, ker ti sestavljajo ZDRUŽENO CELOTO
  .

  Pomembno je, da vi povlečete dalje maksimalen obseg diamantnih delčkov stvarnikove svetlobe (angl.: Adamantine Particles of Creator Ligh) v vaš fizični nosilec, tako da bi se lahko z vašim jasnim namenom  zanetil sveti ogenj kreacije in bi vi lahko izžarevali ta čudoviti dar ven v svet. Kakorkoli že, razmislite o tem: kdaj ste nazadnje poskušali doživeti izvrsten občutek svete ljubezni tako, da ste se obrnili navznoter v čistost vašega svetega srca? Izžarevajte navznoter ljubezen do vaše Matere/Očeta Boga in občutite vaš solarni center moči, ki se razširja z najbolj globokim občutkom ljubezni, ki ste ga vi kdaj doživeli. Pojdite v notranjost, ker vas tam čakajo vaši božji starši. V resnici je to sveta ljubezen našega Očeta/Matere Boga, ki aktivira/vname diamantne delčke božje svetlobe, ki jo povlečete iz reke življenja.

  Vi se sedaj zavedate, da imate notranje-dimenzionalne ravni znotraj vaše možganske strukture, ki  so uglašene z frekvencami vašega zunanje-dimenzionalnega sveta. Ko vi dvignete vaše frekvenčne vzorce, imenovane vaša dušna pesem, dobite vi postopno dostop do višje frekvenčnih ravni znotraj vaše možganske strukture, vašega svetega uma, kakor tudi zunanje-dimenzionalnih svetov Kozmusa. Vsi spomini bolečine, trpljenja in negativnih spominov, shranjeni znotraj vaše možganske strukture, se postopno preobrazijo v višjo frekvenčno svetlobno substanco.

  Zato se vi ne boste spomnili večine negativnih aspektov vašega potovanja, ampak le vaših uspehov in veselja ter zadovoljstva, ki izhajajo iz dogodivščin v celotnem tem Pod-univezumu. Pomembno je, da vi razumete ta koncept, da ste vi v spirali, ki vodi navzgor; kakorkoli že, vi ste sedaj v procesu, ko greste nazaj skozi preteklost, zdravite negativne, neuravnotežene energije in spomine, ko vi potujete dalje v višja kraljestva bodočnosti. Vaše potovanje v vstajanju je toliko notranje potovanje, kot je to korakanje naprej in navzgor v mnogovrstna kraljestva fizičnega sveta.

  Kot spiritualno/človeško bitje se vi učite narediti odgovorne izbire, ker se vi sedaj zavedate, da so vaše misli, občutki in besede gradniki/temeljni kamni vaše bodoče resničnosti. Trenutek za trenutkom VI ustvarjate osebno resničnost, ki jo boste vi doživljali v dneh in letih, ki bodo prišla. Odgovorna oseba vedno razmisli o posledicah njegovih/njenih dejanj. Za ustvarjanje sveta ravnotežja, miru in harmonije, se morate vi naučiti porabiti vašo dodelitev kozmične energije z načrtno namero in osredotočenimi podrobnostmi, kar je vedno usmerjeno proti najbolj koristnemu izidu.

  Ko je ego željno telo v kontroli, vi z lahkoto postanete žrtev okoliščin in tistih okoli vas, ker vi vedno iščete potrdilo o samo-vrednosti od zunanjega sveta in od drugih ljudi. Dovršenost, bogastvo in status so merila vrednosti v tretje-/četrto-dimenzionalni resničnosti; kakorkoli že, resničen občutek samo-vrednosti prihaja iz notranjosti, ko vi odprete vaše sveto srce in sveti um božanski ljubezni/modrosti/volji-moči, podeljeni vsem čutečim bitjem od našega Očeta/Matere Boga. Ljubezen je centrifugalna sila, ki ustvarja harmonijo.

  Sovraštvo in strah ločujeta, raztresata in rušita harmonično resonanco okoli vas. Ko boste pridobivali spiritualno modrost in razumevanje, vas bodo univerzalni zakoni kreacije osvobodili suženjstva do strahu in vas osvobodili odvisnosti od praznoverja. Vi morate biti pripravljeni, da se soočite z vašimi nepopolnostmi, in imeti pogum, da jih spremenite, ali pa imeti modrost, da jih sprejmete. Šele, ko se vi začnete zavedati vašega ego jaza/osebnosti in njegovih pretiranih želja in izkrivljenih konceptov,  potem  ste zmožni začeti proces vračanja v popolnost/celotnost. Ali vi negujete trdnost in kvalitete vaše duše ali pa negujete hotenja in slabosti vašega ega? Vaša drža/vedenje določa višino in prečiščenost vaših vibracijskih vzorcev.

  Mnogi od vas, zvezdna semena, ki ste na poti že velik del tega življenja, postajate utrujeni od drame, kaosa in trpljenja v svetu, četudi niste direktno vključeni. Vaše božansko nezadovoljstvo bi lahko sedaj vsebovalo močno željo, da odidete stran od vaših obveznosti, odvržete od sebe delo, ki je bilo prej tako pomembno v vašem življenju, toda katero se vam sedaj zdi povsem nepomembno in nič več ne omogoča občutka dovršenosti. Vaše težko zasluženo, cenjeno imetje je postalo bolj podobno bremenu, namesto, da vam daje veselje. Ljubljeni, tudi to je del procesa vstajanja. Pojem “hoja med dvema svetovoma” je gotovo primeren za mnoge od vas v sedanjem času.

  Vi odpuščate mnoge staromodne koncepte in celo drastično spreminjate vaš življenjski stil; kakorkoli že, to ne bi smelo vključevati izmikanja vašim odgovornostim. Vi se prizadevate osredotočiti se na dobro in pozitivne aspekte v vsaki situaciji, osebi ali okoliščini. Vi se učite izžarevati ljubezen in harmonijo, če ste vi s skupino spiritualnih bratov in sester, ki projicirajo brezpogojno ljubezen in veselje, ali če ste v situaciji, v kateri so prisotni strah, zavračanje, ljubosumje in boji moči. Lahko je kazati ali ohranjati značilnosti mojstra, medtem ko sedite na vrhu gore v spokojnosti narave.

  Kakorkoli že, mnogo težje je vzdrževati občutek vedrine in kontrole v vsakodnevni situaciji življenja. Tisti, ki vam povzročajo neudobje in bolezen znotraj vas, so vaši najboljši učitelji. Oni zrcalijo v vas to, kar je potrebno odpustiti globoko znotraj, tako da bi se to lahko ozdravilo. Ko vi spremenite vašo zaznavo in začnete izžarevati ljubezen/svetlobo v vse situacije, se bodo tisti okoli vas počasi spremenili ali se bodo postopno umaknili iz vašega življenja. Vi se boste morali naučiti lekcij, ki jih oni ponujajo; zato oni ne bodo nič več imeli vpliva na vašo resničnost.

  Kakorkoli že, sedaj, ko ste vi razrešili mnoga zunanja neravnotežja okoli vas, so izzivi zdravljenja in harmoniziranja bolj osebne narave. Tako vas veliko doživlja telesne nadloge, nenavadne simptome in bolezni, ki variirajo/se razlikujejo od nežnih motenj do nenadnih kroničnih ali kritičnih stanj. Vaša nadduša čuti raven in obliko doživljanja, na katero ste pripravljeni na vsaki stopnji transformacije. Ti pogoji niso bili /niso ustvarjeni za kaznovanje, ampak so to, kar je bilo določeno, da je bilo ali je potrebno za vas, da prečistite ali odpustite globoko ležeče nepopolnosti, ki vas zadržujejo od premikanja naprej na naslednjo raven ali stanje bivanja.

  Manjše nesreče, nenadna kronična stanja, ki jih je težko zdraviti, mrzlice, navali krvi/preobremenjenosti in tako dalje, zgleda da se hitro širijo med “brstečimi mojstri sveta”. Zato vam mi prinašamo v vašo pozornost čudovit pripomoček za zdravljenje, ki je čakal, da vam pomaga skozi te čase fizičnega stresa in dramatične spremembe. To je tudi vzrok, da smo mi spodbudili našo prenašalko sporočil, da kompilira/sestavi knjižico, ki bo opisovala nekatere od večjih simptomov vstajanja, tako da boste imeli boljše razumevanje o radikalnih spremembah, ki se interno dogajajo vzporedno z bolj očitnimi zunanjimi, svetovnimi spremembami.

  Ljubljeni prenašalci svetlobe, tisti od vas, ki ste si prislužili pravico, da bi bili še enkrat izbrani kot so-ustvarjalci čudovitega sveta, ki bo prišel, se morate zavedati, da so na drugi strani testov in preizkušenj, ki jih sedaj doživljate, darovi, kreposti, kvalitete in lastnosti, ki bodo preskrbeli vse, kar potrebujete, da bi postali mojster žive svetlobe. Mi, vaši bratje in sestre iz višjih kraljestev, vas čakamo. Vi ste bili zelo pogrešani. Žarenje našega Očeta/Matere Boga sije dol na vas, sedaj in za vedno.

  Vi ste globoko ljubljeni,

  JAZ SEM Nadangel Mihael


  Ronna Herman

  Preneseno skozi Ronno Herman;Kopirajte svobodno in delite dalje. Kakorkoli že, jaz zahtevam univerzalno avtorsko pravico za ta članek v imenu Nadangela Mihaela.

  MI NUDIMO SPOROČILA NADANGELA MIHAELA NA NAŠI SPLETNI STRANI KOT DARILO. KAKORKOLI ŽE, MI CENIMO VAŠE DONACIJE ZA POMOČ KRITJA OPERATIVNIH STROŠKOV IN POŠTNIH PRISTOJBIN ZA BREZPLAČNE  PAKETE LJUBEZNI, KI JIH MI POŠILJAMO OKOLI PO SVETU.

  STAR*QUEST* 6005 CLEAR CREEK DRIVE, RENO, NV 89502 USA * Telefon/fax: 775-856-3654 * Email: RonnaStar@earthlink.net
  Za knjige Nadangela Mihaela, trakove in informacije o tečajih, nudenih skozi ta kanal, prosim obiščite:
  * www.RonnaStar.com * www.AskArchangelMichael.com * www.QuestForMastery.org *

  AMETISTOVA  PIRAMIDA POMLAJEVANJA

  **SVETLOBNI TEMPELJ ZDRAVLJENJA **
  Ametistova piramida pomlajevanja je bila vedno na razpolago za tiste duše, ki se aktivno prizadevajo vrniti v harmonično stanje bitja. Zemljina ametistova piramida svetlobe je nameščena znotraj srednjega-peto-dimenzionalnega kraljestva. To je svetišče zdravljenja.  Tam, v središču piramide,  gori ogromen, trojni vijolični plamen in oddaja hladne, blažilne valove zdravilne svetlobe čez vso veliko stavbo.

  Nadangel Zadkiel in Lady Ametist stalno oddajata v ta plamen svetlobe/ljubezni/življenja transformativne vibracije pomlajevanja, ravnotežja in harmonije. V krogu okoli vijoličnega plamena so kristalni, svobodno oblikovani naslonjači za tiste, ki iščete zdravljenje in pomlajevanje. Ko sedite v enem od teh stolov, naj bodo vaše noge raztegnjene proti centru in počivajo na nizkem kristalnem zidu, ki obdaja vijolični plamen.

  Za krogom naslonjačev se nahaja drugi krog, narejen iz dva čevlja široke (0,60 m - dodala prevajalka), globoke brazde v kristalnem podu. Ta brazda je napolnjena z smaragdnimi grozdi, ki izžarevajo spiralaste valove zdravilne energije od Nadangela Rafaela in Lady Marije  skozi vso piramido. Ti dve ljubljeni bitji ves čas oddajata iz njunih srčnih centrov v smaragdne grozde zdravilno svetlobo petega žarka.

  Vi bi lahko šli v ta sveti tempelj na zdravljenje ali da bi prejeli svetlobno infuzijo harmoničnih frekvenc božje svetlobe. Da bi bili zvesti univerzalnemu zakonu, morate vedno izraziti: “Jaz prosim za moje najvišje dobro in najbolj ugoden izid za vse.” Vi lahko tudi zaprosite, da se odvedejo vanjo vaši ljubljeni, takrat ko to potrebujejo. Kakorkoli že,  angel varuh vsake osebe bo odločil, če je to primerno in če bo to v njegovo/njeno najvišje dobro.

  Ronna Herman; www.ronnastar.com

  V slovenščino prevedla: Marija Batista

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • http://www.ronnastar.co...
 • RonnaStar@earthlink.net
 • www.RonnaStar.com
 • www.AskArchangelMichael...
 • www.QuestForMastery.org
 • www.ronnastar.com
 • Več od avtorja mavrica
 • Več s področja * Duhovna rast

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Dostopite do vašega osebnega vira stvarnikove svetlobe | 0 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,86 seconds