NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 
Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.

Vpiši se ali pošlji email na: soncna@pozitivke.net.
Več o sončni pošti >>
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 20.000 bralcev.

 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 NOVO PRI NAS  

ČLANKI

7 novi Članki v zadnjih 24 urah

KOMENTARJI BRALCEV
zadnja 2 dni

 • Slika tedna 30_2017
 • Misel tedna
 • Dan se umika večeru
 • Prav, malo manj p... [+2]
 • Ne želi si previs... [+6]

 • TRACKBACKS zadnja 2 dni

 • Pomladno prebujen...

 • POVEZAVE zadnja 2 tedna

  Ni nedavnih novih povezav

   Aktualno  


   Mesečni koledar  
  Dogodki te strani

  torek 25-jul
 • Poletje v MGLC - The TAH in Le Baron

 • sreda 26-jul
 • Testiranje sokovnikov

 • četrtek 27-jul
 • Flosarski bal 2017 - rajanje in kulturno dogajanje

 • petek 28-jul
 • Pastirske igre

 • sobota 29-jul
 • Naučite se samozdravit SU Healing

 • nedelja 30-jul
 • Poletni Art kamp

 • ponedeljek 31-jul
 • Ponudba otroških zabav/animacij

 • torek 01-avg
 • Flosarski bal 2017 - Vezanje flosa

 • petek 04-avg
 • Rojstni dan našega Ivice

 • torek 15-avg
 • Seminar - Umetnost sreče IV - Ringu Tulku Rinpoče - Ljubljana, 15.-17. avgusta, 2017

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Šola Djotiša z metodo IzaQ - Starodavno znanje za potrebe sodobnega človeka   
  četrtek, 15. junij 2017 @ 05:03 CEST
  Uporabnik: Sonce

  Šola Djotiša z metodo IzaQ
  Starodavno znanje za potrebe sodobnega človeka


  Trinajst generacij študentov v zadnjih sedmih letih je potrditev, da sta Djotiš in metoda IzaQ kombinacija, ki preverjeno zagotavlja uspeh na vseh področjih življenja. Izkoristite novo priložnost da pridete do znanja, s katerim boste v vsaki situaciji znali sprejeti dobro odločitev. Pridružite se 14. generaciji študentov. Izbirate lahko med študijem na daljavo ali v živo. Študij na daljavo se bo začel septembra 2017, študij v živo pa februarja 2018. Prisrčno vabljeni k  vpisu.  

  Zakaj je Djotiš tako edinstven?

  Predstavljajte si, kako bi bilo, če ne bi vedeli, da z zimo prideta mraz in sneg. Bili bi brez kurjave in toplih oblek, zima pa precej neprijetna izkušnja. Tudi v naših osebnih življenjih se v nevidnem ciklu izmenjujejo različna obdobja. Po naravi so si zelo različna, a hkrati tudi predvidljiva. Za vsako od teh obdobij lahko v naprej vemo, kdaj bo prišlo in kakšno »vreme« nam bo prineslo. Ne moremo se jim izogniti, lahko pa se jim prilagodimo, če vemo, kaj nam prinašajo.

  Nobeno obdobje ni samo po sebi slabo, res pa je, da smo lahko v težavah, če poskušamo živeti v nasprotju z njihovo naravo. V prispodobi bi Djotiš opisali kot nekakšen zemljevid življenja in vremensko napoved hkrati. Osvetli smer, v katero smo obrnjeni in pokaže, kakšne so možne poti do cilja. Pove nam, kje, kdaj in zakaj bi lahko naleteli na težave, da bi se jim lahko pravočasno ognili. Uči nas temeljnih življenjskih resnic, na način,ki je razumljiv vsakemu, ne glede na izobrazbo ali položaj v družbi, in sicer skozi simbolne pomene, ki jih pripisuje planetom, njihovemu gibanju in njihovim medsebojnim odnosom.

  Kako si lahko z Djotišem in metodo IzaQ pomagamo v povsem vsakdanjih situacijah, na primer, kadar ne moremo sprejeti potrebne odločitve?
  Djotiš nam razkrije, kaj nas v resnici teži, da se ne moremo odločiti. Največkrat nas je strah, da bi sprejeli napačno odločitev ali da bi naredili spremembo v neugodnem času. Ta strah je povezan z nepoznavanjem pravil življenja, s karakternimi lastnostmi, privzetimi omejujočimi prepričanji ter preteklimi slabimi izkušnjami. Z Djotišem jih znamo prepoznati in spremeniti. Za lažje odločitve je izjemno pomembno, da vemo, kakšna je narava obdobja, ki je pred nami.

  Z Djotišem dobimo zanesljivo informacijo, kaj so priložnosti in kje bi lahko bile težave, zato lahko v vsakem obdobju uspešno krmarimo skozi življenje. Je nepogrešljiv, ko gre za pomembne odločitve na ključnih področjih v življenju, kot so družinski in partnerski odnosi, kariera, denar ali zdravje. Vse več ljudi pa si z djotišem pomaga tudi osmisliti življenje. Kadar ne počnemo tistega, kar nas zares veseli, težava ni v tem, da ne bi vedeli kaj nas veseli, ampak nas je strah, da nam ne bo uspelo. Z Djotišem in metodo IzaQ dobimo vedenje in gotovost, ki ju potrebujemo, da lahko premagamo nevednost in strah - naša največja sovražnika. Ko nas ni več strah, lahko življenje dela za nas in naše želje postajajo naša realnost.

  Zakaj se je Djotiša koristno naučiti?

  Z branjem rojstne karte dobimo zelo dober prikaz svojih psiholoških danosti. Na voljo so nam informacije o naših izhodiščnih potencialih in šibkostih, kako je z našo samozavestjo in karizmatičnostjo, kako je naravnan naš um, koliko je v nas poguma, kakšen je vpliv drugih na nas, kako je z našo vztrajnostjo in organizacijskimi sposobnostmi, česa nas je strah, kaj so naše največje vrednote… Povedano drugače, z Djotišem imamo v vsaki situaciji sliko izhodiščnih danosti, zato lahko polno izrabimo vse, kar nas podpira, in spremenimo tisto, kar nas ne. In najpomembnejše: ker so nam vedno na voljo informacije, kaj bi se nam jutri lahko zgodilo in zakaj, lahko že danes delujemo drugače in si s tem sami premišljeno ustvarjamo drugačno  prihodnost.

  Kaj vam da študij Djotiša in metode IzaQ v organizaciji Inštituta IzaQ?
  Spoznali boste Djotiš in metodo IzaQ. Naučili se boste, kako brati in uporabljati simbolni jezik Djotiša, poleg tega boste dobili neprecenljivo znanje o temeljnih zakonitostih življenja, ki je nujno, če hočete imeti od njega največ. Na inštitutu IzaQ smo razvili lastno metodo IzaQ, s katero širimo razumevanje teh zakonitosti. Vse, kar drugim nudimo z metodo IzaQ, imajo študenti Djotiša vključeno v program šolanja. S tem s študijem dobite celovito znanje o vsem, kar je zares ključno za vaše zadovoljstvo, veselje in uspeh. Razumeli boste svojo preteklost, sprejeli sedanjost in se naučili, kako zavestno ustvarjati svojo prihodnost. Z znanjem, ki ga boste dobili, boste znali spremeniti svoje poglede, da bi se lahko spremenilo vaše življenje.

  Življenje ima v vsakem trenutku neko smer, ki je s pravim znanjem predvidljiva. Kam vas vodi, je odvisno od vsega, kar ste doslej počeli. Tistega, kar se je že zgodilo, ne morete več spremeniti, lahko pa pomembno vplivate na prihodnost. Kakšna bo, je zelo odvisno od tega, kako se boste odzvali v položaju, v katerem ste, in kakšen pomen boste pripisali situaciji, ki jo doživljate. Vaš zdajšnji odziv bo pomembno sooblikoval vašo prihodnost. Če veste, kaj se vam dogaja in zakaj, lahko s pravim odzivom v katerikoli situaciji naredite korak k (še) lepšemu življenju.

  Po zaključku študija si boste znali odgovoriti na vprašanja:

  • Kako življenje deluje?
  • Kako do finančne neodvisnosti?
  • Kako do dobrih odnosov?
  • Kako najmanj boleče preživeti konec odnosa ali izgubo drage osebe?
  • Kako ohranjati zdravje ali si ga povrniti?
  • Kako do izpolnjenega življenja?
  • Kako živeti brez stresa?
  • Kako pomagati drugim in koristiti družbi?

  Komu je ta študij namenjen?
  V šolo Djotiša in metode IzaQ toplo vabimo vse, ki bi radi razumeli sebe, ker ste se odločili imeti od svojega življenja kar največ; vse, ki že poznate nepisane zakone življenja, potrebujete pa nekaj pomoči, da bi to znanje znali tudi živeti; in vse, ki kot profesionalni svetovalci, terapevti, zdravitelji ali trenerji delate z ljudmi oziroma bi si to želeli početi. Pridružite se nam! Vpiše se lahko vsak, ki je študiju pripravljen posvetiti svojo pozornost in si dopustiti velike pozitivne spremembe, ki jih zagotavlja kombinacija Djotiša in metode IzaQ. Vpis v šolo je naložba, ki se vam bo bogato povrnila.

  Kako poteka šolanje?
  Program ima štiri module in traja dve leti. Vsak modul ima šestnajst predavanj. Izbirate lahko med dvema oblikama študija: v živo ali na daljavo. Po programu v živo so predavanja ob četrtkih med 17.45 in 21.00 uro. V programu na daljavo pa študenti prejemajo predavanja vsak petek na svoj elektronski naslov v obliki zvočnega posnetka. Tudi pri študiju na daljavo se srečujemo v živo, na vajah, ki so organizirane eno soboto na mesec, od 9. do 14. ure. Vaje so namenjene predvsem praktičnim primerom iz življenja študentov, istočasno pa so priložnost za poglobitev snovi in razjasnitev morebitnih vprašanj. Vsebina in dodatna strokovna literatura sta pri obeh načinih študija enaki. Vsa predavanja in vaje so v Ljubljani, v prostorih Biotehničnega izobraževalnega centra, na Ižanski 10. Vpis je možen do zasedbe prostih mest. Če želite narediti nekaj vrednega zase, ne zamudite priložnosti in se vpišete v šolo Djotiša z metodo IzaQ!  

  Kako se prijaviti?

  Trenutno potekata vpisa v 14. in 15. generacijo študentov. Štirinajsta  generacija bo študirala po programu na daljavo, s študijem bo pričela v septembru 2017. Petnajsta generacija bo študirala po programu v živo, s tedenskimi srečanji ob četrtkih, s študijem pa bo pričela februarja 2018. Prisrčno vabljeni k vpisu!

  Višina šolnine

  Šolnina za modul je 695 €. Možno je plačilo na obroke: 195 € ob prijavi in pet obrokov po 100 € . Šolnina poleg učne snovi pokriva še strokovno literaturo, možnost osebnega kontakta s predavateljico v okviru dogovorjenih terminov in zvočne posnetke predavanj.  Ob koncu četrtega modula je organizirana priprava na zaključni izpit. Kotizacija za izpit je 95 Eur. Študentje, ki končajo dveletni program in uspešno opravijo zaključni izpit, pridobijo Diplomo Inštituta IzaQ za program Djotiš in metoda IzaQ.

  Prijave in dodatne informacije
  Za prijave in dodatne informacije lahko pišete na mateja.kunc@izaq.si, pokličete na GSM: 051 422 444 ali obiščete našo spletno stran. Toplo vabljeni k vpisu.

  Šolanje bo potekalo v organizaciji Inštituta za kvaliteto življenja IzaQ, predavala bo Mateja Kunc.

  O predavateljici
  : Mateja Kunc je univerzitetna diplomirana ekonomistka, nekoč uspešna menedžerka, danes pa raziskovalka življenja, motivacijska terapevtka in predavateljica, osebna in poslovna mentorica ter učiteljica djotiša in svetovalka. Spoznala je, da življenje ni niti pravično niti krivično, pač pa nepristransko in predvidljivo, da ga ne določajo zunanje okoliščine, ampak naš odziv nanje, da sreča v življenju ni odvisna od tega, kdo smo, kaj delamo ali koliko imamo, ampak se resnični uspeh meri v številu doživetih radostnih trenutkov. Na teh spoznanjih je osnovala Inštitut IzaQ in svetovalno-terapevtsko metodo IzaQ ter ustanovila Šolo vedske astrologije Djotiš.

  Na svoje študente prenaša brezčasno modrost vedskega časa, ki jih kot nekakšen življenjski zemljevid zanesljivo vodi v življenju. Preberite si več o predavateljici
  .

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Pridružite se nam!
 • Vpiše se lahko vsak
 • vpišete
 • k vpisu
 • mateja.kunc@izaq.si
 • spletno stran
 • k vpisu
 • več o predavateljici
 • Več od avtorja Sonce
 • Več s področja * Ekskluzivno in intervjuji

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/Starodavno-Znanje-Izaq-Sola-Djotis

  No trackback comments for this entry.

  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2017 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 0,20 seconds