NE ZAMUDITE  


 Rubrike  

 Zanimivo  


 Bodi obveščen ? 

Sončna Pošta:
Brezplačne pozitivne novice, članke, zgodbe, recepte, informacije o zaposlitvah, razpisih in obvestila o seminarjih ter delavnicah lahko dobivaš tudi na dom.


Vpiši se ali pošlji email na: info@pozitivke.net.
Sončno pošto tedensko na dom dobiva okoli 2.500 bralcev.


 Ne spreglejte  


 SVET POEZIJE  

Klikni sliko za vstop v svet poezije.


 Aktualno  


 Mesečni koledar  
Dogodki te strani

sreda 13-dec
 • Božični koncert MePZ KUD Coda

 • četrtek 14-dec
 • Čarobni gozd

 • petek 15-dec
 • Moj živòt je ROKentROL

 • sobota 16-dec
 • Božični Zeleni Sejem

 • nedelja 17-dec
 • Koncerti na Novem trgu

 • ponedeljek 18-dec
 • Moj živòt je ROKentROL

 • torek 19-dec
 • Igudesman & Joo

 • sreda 20-dec
 • Praznični sejmi

 • petek 22-dec
 • Koncerti na Pogačarjevem trgu

 • sreda 27-dec
 • Jaslice iz slame

 •   Več o dogodkih  
  Preglej vse dogodke v tem letu


  Predavanje Benjamina Crema v Münchnu 2005   
  nedelja, 25. december 2005 @ 06:15 CET
  Uporabnik: Pozitivke

  Nočem spremeniti vašega pogleda na vaše življenje, preprosto vam posredujem informacijo, ki jo poznam in skušam čimbolj razširiti. Vem, da je ta informacija v določenih krogih zelo sporna, mnogim je bizarna. To je v veliki meri odvisno od vaše vzgoje, vašega ozadja. Verjamem, da je vse, kar bom povedal, resnica. Teh stvari si nisem izmislil. To je informacija, ki jo manjša skupina v svetu pozna že zelo dolgo časa. Že leta 1878 je o teh stvareh pisala Helena Petrovna Blavatska, kasneje tudi Alice Bailey in Helena Roerich. Naše informacije so popolnoma skladne, jaz jih le posodabljam, dodajam nove. Ljudje težko sprejmejo, da čas teče, da prihajajo novi nauki. Nič se ne obremenjujem s tem, ali mi boste verjeli ali ne. To informacijo vam podajam le v razmislek. Zame je to resnica in s tem, ali je za koga to težko sprejemljivo, se ne ukvarjam. Izkušnje in kontakti, ki sem jih imel v vseh teh letih, mi ne dopuščajo druge možnosti, kot da verjamem. Popolnoma zadovoljen bom, če boste s predavanja odšli z novim upanjem.

  Govoril bom o Mojstrih modrosti in njihovem vodji Gospodu Maitreji. Mojstri modrosti so z našega vidika popolnoma razvita bitja, ki so šla skozi vse vidike življenja na planetu Zemlja in ki se utelesijo le zato, da bi služili. Nešteta tisočletja živijo v odmaknjenih gorovjih (Ural, Karpati, Andi ...) in puščavah sveta. Čeprav ne vemo za njih, so iz zakulisja vedno vodili in varovali človeštvo. Ti ljudje so dosegli tisto, kar je za človeka največ mogoče. Vedeti moramo, da Zemlja ni najbolj razvit planet v vesolju. Zemlja je zelo majhen planet v sončnem sistemu, ki je med manj pomembnimi v galaksiji. Obstajajo drugi bolj razviti planeti. Mojstri so popolni le z vidika Zemlje. Obstajajo bitja, ki si jih ne moremo niti zamisliti. Z našega vidika so Mojstri popolni in ko jih bomo videli, bomo želeli postati taki, kot so oni. Po mojih informacijah se zdaj eden za drugim vračajo v svet. Zakaj se to dogaja in kaj to pomeni za človeštvo, kaj bo to prineslo?


  Mojstri že 500 let vedo, da se bodo morali vrniti. Mislili so, da bo to kasneje, čez kakšnih 1000 let. V dvajsetem stoletju se je zgodila svetovna vojna, ki je trajala od 1912 do 1945. Od leta 1914 je potekala na fizični ravni, potem se je preselila na astralno raven, od 1935 do 1945 pa je spet izbruhnila na zemlji. To je bila vojna med velikima silama v svetu. Na fizični ravni je bila to vojna med narodi. Z vidika Mojstrov se je vojna bila med silami svetlobe in silami materialnosti. Slednje predstavlja skupina ljudi, ki so izjemno intelektualno razviti, skoraj tako, kot Mojstri, vendar v sebi nimajo ljubezni. Njihova vloga je ohranjanje materialnega vidika. Z vidika človeštva so proti človeštvu. Če bi se držali le svoje vloge, njihova dejanja ne bi bila zla. Oni so na liniji involucije, mi pa smo na liniji evolucije. Njihova dejanja posegajo iz involucijskega loka na evolucijski lok, to pa je ovira za naš duhovni razvoj. Mojstri se borijo za naše dobro, omejujejo jih na njihovo področje delovanja, saj mi nimamo tega znanja in sposobnosti. Gospodje materialnosti so se ob drugi svetovni vojni manifestirali preko Hitlerja in nacistov ter preko skupin militaristov na Japonskem in v Italiji. Te zle sile so sprožile vojno med svetlobo in temo. Sile zla so bile premagane, zmagale so sile svetlobe. Ta dogodek je pospešil odločitev Mojstrov modrosti, da se vrnejo med nas. Maitreja je rekel, da se bodo z Mojstri vrnili, če bo človeštvo naredilo prvi korak k pravični delitvi dobrin, bratstvu in pravilnim medčloveškim odnosom. Ni treba, da bi bile te stvari popolnoma dosežene. Vrnili se bodo, ko bo dosežena določena stopnja miru, ko bodo ekonomske strukture postale vsaj malo pravične in ko se bodo politične strukture vsaj malo spremenile. Maitreja se je to odločil junija 1940. Upali so, da se bo to zgodilo in da nas bo izkušnja vojne očistila in preusmerila. Človeštvo ni trpelo dovolj, vsi narodi niso enako trpeli, stvari so se vrnile v stare tirnice: pohlep, tekmovalnost, nacionalizem. Tako so Mojstri in g. Maitreja toliko let odlašali s svojim prihodom. Julija 1957 je Maitreja oznanil, da se bodo vrnili, pa naj bo človeštvo pripravljeno ali ne. Zakaj prihajajo? Vedeli so da se bodo morali prej ali slej vrniti, da morajo kot skupina delovati na vseh ravneh, vključno s fizično.

  To vedo že 500 let. Vsak Mojster se je individualno naučil izražati na fizični ravni, zdaj pa se morajo to doseči kot skupina. To je nekaj povsem novega. Veste, da prihajamo v kaotično obdobje dobe Vodnarja. To je izjemen dogodek na planetu Zemlja in v vsem sončnem sistemu. Približno vsakih 2500 let pride sončni sistem pod vpliv energij novega ozvezdja, ki predstavlja znamenje zodiakalnega kroga. Zadnjih 2500 let, do leta 1625 je bil sončni sistem povsem pod vplivom energij ozvezdja Ribi, kar pomeni, da smo bili v dobi Rib. Te energije so nam pomagale razviti individualnost. Leta 1675 so začele pritekati Vodnarjeve energije. Zdaj sta ti dve energiji v ravnotežju, zato je kriza v svetu tako huda. Zato je svet razdeljen na dve skupini: eni želijo ohraniti staro, drugi želijo spremembe, preteklost jih ne zanima, hočejo naprej. Isti problem so imeli sedaj na volitvah v Nemčiji (polovica volivcev je volila za ene, polovica za druge). Zato morajo v Nemčiji ustanoviti koalicijo, da bi lahko vladali, ker tudi onadva (Merklova in Schroeder) ne vesta, kako rešiti probleme današnjega časa.
  Vse vlade se ukvarjajo s preteklostjo. Kako se zdaj soočiti s problemi, ki so iz preteklosti? To je eden od vzrokov, zakaj prihaja Maitreja. Vladam bo jasno pokazal, kako naj rešijo današnje težave, kaj naj naredijo. Veliko ljudi trka na vrata, priseljujejo se iz revnih držav. Bodo bogati odprli vrata le tistim, ki imajo veliko denarja. Stoletja rešujemo probleme z vojno, ker ne znamo drugače (tako kot Amerika). To je grozen način urejanja gospodarstva. Dandanes je to zelo slabo, ker lahko izbruhne vojna med velikimi silami, ki lahko uničijo svet.
  Orožje za množično uničevanje ima danes 28 držav, 24 jih ima atomske bombe, nekatere so to priznale, druge ne. Izrael je že oznanil, da če bo napaden, bo uporabil atomsko bombo, in tudi ameriška vlada govori, da je ena od možnosti uporaba atomskega orožja. Edina obramba pred atomsko vojno je končanje vseh vojen. Zato je mir bistven. Z vojno ne bomo rešili nobenega problema. Potrebujemo mir v svetu. Maitreja in Mojstri modrosti imajo en cilj: mir na Zemlji in pravičnost. Če ne bo pravičnosti, ne bo miru in ne bo sveta. Danes smo na razpotju naših življenj. Ena pot vodi v popolno uničenje, druga pa v boljšo civilizacijo, v svetlo prihodnost pod vodstvom Mojstrov modrosti z Maitrejo na čelu. Sami se moramo odločiti, po kateri poti bomo šli.

  Danes tržno gospodarstvo manipulira. Maitreja tržne sile imenuje sile zla, katerih sestavini sta neenakost in nepravičnost. Ne morete govoriti o enakosti narodov: na eni strani Amerika in Evropa, na drugi Afrika. Maitreja pravi, da vsaka vlada, ki slepo sledi tem tržnim silam zla, vodi svoj narod v propad. Danes je največja nevarnost prepad med razvitimi in nerazvitimi. To je bolj nevarno kot atomska bomba. Ta prepad se veča iz dneva v dan in to je največja nevarnost. Ne gre za to, ali bo na volitvah zmagala levica ali desnica, vsi sledijo tržnim silam, zato končamo na isti točki. Potreben je mir, ki temelji na pravičnosti za vse. Pot do pravičnosti pa je ena sama: naj začnejo narodi pravično deliti svoje dobrine. Dobrin je dovolj, več kot dovolj za vsakega na svetu. 8 najbogatejših držav porabi 3/4 dobrin, zato milijoni umirajo zaradi lakote. To je zločin proti človeštvu, nam pa se zdi to normalno. Politiki vodijo tako politiko. Svet vodimo k robu propada.

  Maitreja pravi, da ga nič bolj ne razžalosti kot ta sramota, zločin ločevanja mora biti izgnan iz tega sveta. Človeštvo mora sprejeti veliko odločitev.
  Kakšne so potrebe ljudi?

  Vsak prebivalec tega planeta mora jesti. Milijoni ne jedo. Si lahko to predstavljate? Mi pa pravimo, takšno je pač življenje, tako pač je. Samo zato, da bi imeli boljši avto, boljše počitnice na Havajih. Kako bi se počutili, če bi morali prehoditi približno 15 kilometrov, da bi prišli do vode za družino, približno 18 kilometrov, da bi našli nekaj drv za ogenj. Vlade so nore in tudi ljudje smo nori. Če tega ne vidijo/vidimo so/smo slepe/slepi. Upamo, da bo posijalo sonce in vse bo v redu. Drvimo v prepad. Koliko časa, mislite, da bodo nerazviti to še prenašali?

  Obstajajo stranke, ki pravijo, da bodo emigrantom preprečile vstop v državo, zidovi med narodi pa so zelo tanki in se lahko hitro zrušijo. To bi pomenilo konec življenja na planetu.

  Maitreja in 14 Mojstrov so danes v svetu, da bi to katastrofo preprečili. Kaj lahko naredimo, da bi premagali te težave? Kako lahko preuredimo ekonomske strukture? Danes nikomur ni treba stradati. Premagati moramo svoje samozadovoljstvo in samozadostnost. Prevzeti moramo odgovornost za ves svet, zato smo se utelesili v tem času. Vsaka generacija se utelesi, da bi rešila problem tistega časa. Časa, kakršen je sedaj, še ni bilo. Moramo se spremeniti, da bi rešili planet. Prihajajo Maitreja in Mojstri, da bi nam pomagali, da se bomo pravilno odločili. Maitreja prihaja, da bi nam odprl oči, da stare (Ribje) strukture ne funkcionirajo. Moramo se odpreti energijam Vodnarja. Energije Rib so močno razdelile svet, energije Vodnarja pa bodo svet povezale, vendar moramo to mi sami narediti, sami moramo spremeniti način mišljenja. Vsi ljudje različnih ras in polti imajo enake potrebe kot mi. Vsi imajo štiri osnovne potrebe: hrano, prebivališče, zdravstveno oskrbo, izobraževanje. Maitreja je učitelj, ni Bog. Prihaja kot učitelj, bliže je Bogu kot smo mi.

  Prvi zakon življenja je zakon vzroka in posledice (Kar si sejal, to boš žel). Takšna so naša življenja, mi razpolagamo z njimi. Zato je tako pomembna neškodljivost – če delamo dobro, je naše življenje dobro, če delamo slabe stvari, pa trpimo. Zato se skladno z zakonom reinkarnacije vedno znova rojevamo, zato da postanemo neškodljivi in potem postanemo Mojstri in gremo lahko na drug planet.
  Človeštvo mora sprejeti načelo delitve dobrin. Če tega ne bomo storili, bo svet propadel.

  Maitreja uči tri stvari: iskrenost duha, poštenost uma in nenavezanost. To nas bo pripeljalo k stopalom Boga. Nihče vas ne more odrešiti, niti Maitreja ne. Le vi sam se lahko odrešite. V nič vam ni treba verjeti. Gre za to, kdo ste vi. To je pa težje. Ljudje mislijo eno, govorijo drugo, delajo pa nekaj tretjega. Še posebej, če so politiki. Govoriti od srca k srcu. Maitreja tako govori z vsemi, ves čas, popolnoma iskreno. Večina ljudi je z drugimi v tekmovalnem odnosu in zato govorijo stvari, za katere mislijo, da bodo drugim všeč. O nekom si mislijo grde stvari, govorijo pa lepe stvari. Ljudje so zlagani. Zakaj bi se morali enako oblačiti, ljudje smo različni. Vsak je enkraten. Bog ga je ustvaril s posebnim namenom, vse je ustvaril po svoji podobi, vendar pa je vsak drugačen. Si lahko predstavljate svet, v katerem je vsak tak, kakršen je. Nenavezanost ne pomeni, da vam je za svet figo mar. Ravno nasprotno, to pomeni, da skrbite za svet, hkrati pa vas stvari ne iztirijo. Veliko ljudi se istoveti s svetom. Te bolečine ne prenesejo, zato se pred svetom zaprejo. Treba je prakticirati tri stvari: iskrenost, poštenost in nenavezanost ter biti to kar ste. Moramo se znebiti naše pogojenosti. Pogojenost je tista, ki pripelje do tega, da nismo to, kar smo. Bojimo se in tekmujemo, strah nas je, da smo majhni in šibki. Pogojenost je posledica naše vzgoje, znebiti se moramo pogojenosti. Biti moramo svobodni, ko nismo pogojeni smo svobodni. To je duhovna pot. Politika, ekonomija je duhovno vprašanje. Kot človeštvo smo v duhovni krizi, ker ne vemo, kdo smo. Politična in ekonomska vprašanja so duhovna vprašanja. Gre za pravilne človeške odnose. Če odnos ni pravilen, ni duhoven. Ko bo dovolj ljudi sprejelo Maitrejo, bo dan D – dan razglasitve. Pred tem se bo pojavil na TV in ne bo se predstavil kot Maitreja. To pa zato, ker mora prepoznanje, da je on Kristus, priti iz vaše notranjosti, ne od zunanje avtoritete. Maitreja bo pokazal, da ni nobene druge poti, razen delitev dobrin. Vse druge poti so bile že preizkušene, vendar so peljale le v vojno, vojna pa lahko uniči svet. Na dan razglasitve se bo pokazal na vseh televizijah. Vsakega bo nagovoril na poseben način. On je vseprisoten in vseveden. Vsakemu bo spregovoril notranje, telepatsko, v njegovem jeziku. Vsak ga bo slišal v svojem jeziku.

  Maitreja bo govoril o preteklosti človeštva, kako staro je človeštvo, pokazal nam bo čudesa v znanosti in v prihodnosti, ki si jih danes težko predstavljamo. Pokazal nam bo, kaj moramo storiti, da bi ustvarili pravičen svet. Pokazal bo principe in metode delitve dobrin. Če delite ustvarjate zaupanje v svetu. Pokazal bo, da je ekologija planeta zelo pomembna, da bodo potrebna mnoga leta, da bomo ponovno vzpostavili ravnovesje. Korak za korakom nas bo Gospod ljubezni, utelešenje Kristusovega načela, vodil v novo civilizacijo. Ljubezen bo zelo močno tekla v srca ljudi in ljudje se bodo srčno odzvali in podprli njegove besede. Intuitivno bodo vedeli, da govori resnico. Na fizični ravni se bo zgodilo na stotine čudežev. Tako boste zagotovo vedeli, da je to Kristus – Učitelj sveta, učitelj vseh: kristjanov, budistov, muslimanov, hindujcev ...
  Maitreja ne mara vse treh imen, ta imena (Kristus, Mesija, Kalki avatar ...) človeštvo ločuje. Prihaja za vse ljudi, brez izjem, da bi ga sprejeli in da bi lahko začel s svojim poslanstvom. Podaja nam roko.

  Share Slovenija

    
   
  | More
  Sorodne povezave
 • Več od avtorja Pozitivke
 • Več s področja * sociala

 • Dodatne možnosti
 • Pošlji članek prijatelju po e-pošti
 • Za tisk prijazna stran
 • Slabovidnim prijazna stran

 • Trackback

  Trackback URL for this entry: http://www.pozitivke.net/trackback.php/PredavanjeBenjaminaCremaVMnchnu2005

  No trackback comments for this entry.
  Predavanje Benjamina Crema v Münchnu 2005 | 7 komentarjev. | Nov uporabnik
   

  Za komentarje so odgovorni njihovi avtorji. Avtorji spletne strani na komentarje obiskovalcev nimamo nobenega vpliva.


  Predavanje Benjamina Crema v Münchnu 2005

  Prispeval/a: ljudmil dne četrtek, 5. januar 2006 @ 03:44 CET
  Share zdravo.Zar ne vidiš da je Maitreja već došao.Svaki pa i najmanji plamičak ljubavi na Pozitivkama bi mogao biti Maitreja.Pa ipak, svaki i najmani plamičak je plamen, i on gori danas da bi nam bilo toplije sutra.Jedni tumače proročanstva ovako ili onako, a ništa ne rade.Drugi učine sve što mogu danas, da bi nam bilo ljepše i bolje sutra.Znam sigurno, da mnogi rade do kasno u noć na prilozima i komentarima, koji će već sutra biti objavljeni. Ne štede ni sebe , niti svoje vrijeme, da bi se osjećali ljepše i bolje.Ja im se pridružujem, ali ovoga puta zbog jakih bolova u donjoj vilici. Ne previjam se ukrevetu, nego pišem.Vjerujte mi rad je često puta najbolji analgetik.Srdačan pozdrav,Ljudmil


  Predavanje Benjamina Crema v Münchnu 2005

  Prispeval/a: blabla dne četrtek, 5. januar 2006 @ 18:33 CET
  Pravijo,. da joga pomaga pri težavah ki jih imaš. Če boš probal in ti bo pomagalo, bi nam dobro prišla povratna informacija. Upam, da nam boš povedal o rezultatih. Seveda če se boš odločil. Če je tudi za tebe to tuje, ne mosliti da boš zaradi tega že jogi, splača pa se poskusiti.


  Predavanje Benjamina Crema v Münchnu 2005

  Prispeval/a: Tatjana Malec dne četrtek, 5. januar 2006 @ 19:04 CET
  Ljudmil, za bolečine ti priporočam, da narediš na bolečem mestu v fizioterapiji 6 do 10-krat diadinator, deluje zelo protibolečinsko.

  Lep pozdrav z željami za boljše počutje

  Tatjana


  Predavanje Benjamina Crema v Münchnu 2005

  Prispeval/a: ljudmil dne petek, 6. januar 2006 @ 06:25 CET
  blabla, Tatjana hvala vam za savjeta i brigu za moje zdravlje.Pravi ste prijatelji. Bolpvi su nastali zbog bakterijske infekcije i upala je morala biti liječena antiboticima i grijanjem.Sada je mnogo bolje. blabla, joga je neiscrpna i ima efikasne metode i protiv bolova.Već više od dvadeset godina joga je dio mog života i još uvjek se učim. Samo iskustvo me je naučilo, da uvjek ne primjenjujem radikalne metode joge. I bol ima svoju funkciju.Posebno treba biti oprezan kod primjene autosugestije ili autohipnoze. Odlična zamjena za autosugestiju je rad, jre kada predano radimo meditiramo, tako da je bol potisnuta, a niti najmanja promjena nije izazvana u nervnim sistemu.Misli su energija, sa kojom treba pravilno postupati.blabla,Tatjana, srdačan pozdrav i su sreću u životu vam želim,Ljudmil


  Predavanje Benjamina Crema v Münchnu 2005

  Prispeval/a: Ljuba dne petek, 6. januar 2006 @ 11:42 CET

  Meni pa pri bolečinah zelo pomaga, če položim na boleče mesto roko (ali obe), pri tem pa si živo predstavljam, kako toplota iz roke prehaja v prizadeti del telesa, pri tem pa si v mislih ves čas ponavljam kako avtosugestivno geslo, na primer tole:

  MOJE TELO SAMO CELI SE IN ZDRAVI,
  ENERGIJA MISLI DA UČINEK PRAVI.

  ali pa recimo tole:

  MOJE TELO ZNA SE ZDRAVITI SAMO -
  NOTRANJA MOČ ENERGIJO MU DA,
  RANE, POŠKODBE POPRAVITI ZNA,
  IN IZ TELESA ODSTRANI VSO KRAMO.

  morda bi prišlo v upoštev tudi tole:

  MOJ IMUNSKI SISTEM
  VES ČAS NEOVIRANO DELUJE,
  IN NENEHNO PRI TEM,
  VIRUSE, BACILE UNIČUJE!

  kaj pa tole:

  ZDRAVO MOJE JE TELO,
  PROTI KLICAM JE ODPORNO,
  SAM NEGUJEM GA TAKO,
  (sama zanj skrbim tako)
  DA JE STANJE VES ČAS VZORNO.

  Želim ti zdravja in zadovoljstva, Ljudmil

  Ljuba Žerovc  Predavanje Benjamina Crema v Münchnu 2005

  Prispeval/a: ljudmil dne petek, 6. januar 2006 @ 19:15 CET
  Ljuba, hvala ti za lijepe želje. Ti kao da si učenica Hannes-a Linndeman-a. Odlične auto sugestivme misli. Kada je bol u pitanjuja vidiš mislim da on pored svoje fiziološle uloge u materijalnom svijetu, ima u duhovnom svijetu sasvim drugu ulogu. Onaj, koji ide duhovnim putem, nesmije nevolje i bol prihvatati kao kaznu Božiju, već kao mogućnost novog pročišćenja i duhovnog uspona na višu lestvicu. Dobra stara izreka kaže:Čim bliže si bogu na većim si iskušenjima da ga se odrekneš. Nedavno sam saznao i iskušavam i ovo:Pakao je popločan dobrim namjerama. Lična tragedija jedne poznanice me je duboko ganula, pa sam odlučio da joj pomognem i pritom zanemario svoje zdravlje .Ona se odlično osjeća ali i prezireme. Rezultat toga je granulom na korjenu zuba i bolovi kao opomena da nesmijem posezati u ničiju karmu. Srdačan pozdrav, Ljudmil


  Predavanje Benjamina Crema v Münchnu 2005

  Prispeval/a: Miran Zupančič dne sobota, 7. januar 2006 @ 11:58 CET
  Se pridružujem Ljudmilovem komentarju. To da prihaja Maitreja je v bistvu mesijanski nauk, že stara zgodba o odrešenjskem prihodu. Kristus ali Maitreja, kdo? V tem vidim njihanje g. Cremeja. Kristusa, ki je že tu ne bo noben videl, je Duh, ki govori skozi besedo. Je že tu in mnogi imajo s kozmičnim Kristusom stik po duhu. Je pa res, da že prihaja do silnega duhovnega preobrata na našem planetu.

  Sence prihajajočih dogodkov so tu! Kozmični Kristus je tu v Duhu se priklaplja na duha vse večjega števila ljudi, da se v naslednjih 2400 dobe Vodnarja izpelje božanski načrt za človeštvo. Temu nasproti so se dvignile sile Teme v onostranstvu, ki so že prevzele veliko igro pretanjenega zavajanja, zaradi katerega bodo mnoge duše pri svojem iskanju osvoboditve padle kot žrtve. V teku je teokratski prijem moči, ki je voden iz astralne-onostranske sfere in bo dosegel vrhunec v programiranem "ponovnem Kristusovem prihodu" , ki bo zagotovo zelo prepričljiv. "Pred tem se bo pojavil na TV in se ne bo predstavil ko Maitreja", je lahko velika past za mnoge, ki pričakujejo ta D dan. In to je ena od teh teokratskih možnostih velike mentalne projekcije iz onostranstva.

  Nekaj stoletij pozicija moči onostranske sfere ni bila neposredno ogrožena, do približno 1875! Tedaj pa so se razvile nekatere mogočne pobude, ki so morale pripeljati človeka do praga prebujenja iz dolge temne dolge noči. To obdobje je skrbno in dolgoročno pripravljalo Kristusovo Bratstvo. Stoletja pred tem so posvečeni napovedali, da bo v 20. stoletju zasijala velika Svetloba preko sveta. Človeštvo naj bi se(kar se vedno bolj intenzivno dogaja) v velikih skupinah prebudilo! Vendar pa je obseg tega prebujenja še skrit v naročju prihodnosti, dokler ne bo napočil dan, ko bo Kristusovo univerzalno Bratstvo neposredno učinkovalo na vso psevdo-oblast zablode astralne-onostranske sfere.

  Z dobo Vodnarja v katero smo človeštvo vstopili je močno povezana ta predstava o koncu časov in o žetvi. V tem času pride "mesija" "v oblaku neba kot božji sin" in nastopi svoje gospostvo, kot piše v Knjigi velikega preroka Daniela v 13. verzi 7. poglavlje. Mnogi pristaši velikih religij so ponovni prihod Jezusa Kristusa, Maitreje, Krišne...položili kar v naš zemeljski, grobosnovni svet, a ta predstava jih je in jih še bo razočarala.

  "Oblaki na nebu" nam kažejo na neko drugo raven bivanja, na kateri se izpelje srečanje. Gre za finejšo raven, dušno raven, na kateri se odvija poroka med nevesto in ženinom, kot simbolično ponazarjamo povezavo med dušo in Duhom. Do te ravni vodi duhovna pot, ki jo pripravimo in gradimo v našem snovnem svetu, na ravni izkušenj. Bistveno sporočilo v tem času je: razodevanje Duha; spuščanje božanske besede, božanskega duha v nas ljudi: soudeleženje v tem procesu; ponovno Kristusovo rojstvo; posvečenje univerzalnega Kristusa. Razmere v katerih smo danes, so se pojavljale tudi že v preteklosti vsega človeštva, ko je dozorela žetev časov. V svetlobi tega procesa lahko dobesedno govorimo o ponovnem prihodu Kristusa. Doba Vodnarja je obdobje vzvišenosti, svobode in razsvetljenja. Če smo ljudje, ki hrepenijo po Duhu, potem združimo pamet in srce. Naj voda življenja teče iz naših src proti ognju Duha v našem mišljenju.
  lep pozdrav vsem in vse dobro,
  Miran.  Na vrh (začetne) strani
   Copyright © 2023 www.pozitivke.net
   Vsa naša koda pripada vam.
  Powered By GeekLog 
  Page created in 1,91 seconds